Hát nem ázunk meg, mert még itthon vagyunk és már esik.
Igy aztán megyünk a nagy ágyra játszani.
Pusz: Mindenkinek
Mucska
2004.10.16 12:48
Megvenném Neked a talira, de nem tudom eljutunk-e oda addig, mert bent van Pesten. Esetleg ha van egy vállalkozó kedvű kismamatárs, akkor megírom hol van a bolt. Ráadásul nem is volt drága!
Remélem mi megússzuk! Itt már jó sok babát elkapott!
De a lényeg, hogy Gergő rendben van! Csak ne kelljen semmivel kórházba menni!!! Tuti oda nem megyünk többet! 

tündéri!
2004.10.16 14:00
Bencus édes. És nem is hasonlít Alinára .
És miből gondolják, hogy az? Valami teszt volt?
Én 5. Soraya az 1.
Tudod, az északi érzést valakinek közvetítenie kellene már felénk..
Amikor bekötötték az infúziót a kézfejébe, kiküldtek minket, Dani pedig kiabált, hogy "anya, ne menj el"

Gyere te hozzánk inkább, családostul
2004.10.16 14:11
2004.10.16 14:17
Oviba így elmaradt a családi nap, ami nem is baj, mert a csajok nincsenek teljesen rendben. Lili teljesen jól van, Katának alig-alig folyik, Nórának viszont nagyon folyik az orra. Most meg már nincs értelme lefeküdni, mert fél4kor ébreszteni kell mindenkit a fogorvos miatt.
Hátha Zsuzsáéknál több maradt
Azért ezt a keveset küldjem?
Fogorvos: most Nóra is készül, bár neki semmi baja a fogaival, de lemerem fogadni, hogy amikor odaérünk, akkor ki se fogja nyitni a száját
Meg a Dvitamint is
Apa valahogy ezeket jobban észben tartja. Ovit egyenlőre bírják, már Nórinak is vannak külön barátnői
Lili meg ha kell, ha nem segít neki
És igenis szoktam zord anya lenni, amikor nagyon kihoznak a béketűrésből! Most épp Nórával nem túl egyszerű. Éli a maga majdnem hároméves dackorszakát, féltékenységgel vegyítve
Rántott sajt – imádom! Csak tök béna vagyok, mert nekem állandóan kifolyik a panírból miközben sütöm
Fél hatos kelés
Nálunk meg csak én ébredtem fel, Kata csak 8 után. És ma délután bezzeg alszik, hogy itthon van apa
Mi se tudtunk kimenni, úgy zuhog
Sikkasztás
Újabb képek is nagyon aranyosak !
írtad itt is Süncsinek, hogy jöttök majd haza
Egy géppel jöttök Ildiékkel? Mi csak a kopaszodó babákhoz tudnánk csatlakozni.
Katának elég hülyén néz ki a haja, már ahol megmaradt
Rákszűrés: nekem megcsinálták a 6 (8) hetes kontrollon.
Remélem délután eltudtok menni valahova, mert itt változatlanul szakad az eső.
Bukások
Remélem elmúlik most már!!! És nem tart addig míg nálunk Lilinek, nála csak akkor szűnt meg, mikor már mást is evett. Alvás
2004.10.16 14:22
2004.10.17 00:29
A kicsinek kéne útlevél, így Bécs kilőve
2004.10.17 05:47
Megkóstolnám én a rizsedet, ha segítenél és elmondanád a titkait!!!!
(((((((((
és megint nem tudunk találkozni
2004.10.17 06:29
ma jol aludt?
2004.10.17 08:32

2004.10.17 08:56
2004.10.17 09:47
Mi is sétáltunk estefelé, a Metro Áruházban
Tudod, ő nagyon rendszeresen megy Szegedre, ráadásul a környéketekre

Ez komoly ajánlat!!!
Akkor meg 3 cseppet legalább.
A kalapos tetszik a legjobban, és a szőlőzős Nóráról
És a kalaposnál szerintem látszik a testvériség ténye

Apa miért van sapkában?!
Jó, hogy ekkora szakács apám van...És milyen közel is lakik
Van szopi-rongya, Ló Szerafinnak neveztük el. Imádja szopogatni, főleg a "sörényét".2004.10.17 10:22
Elküldhetnéd a fagyasztódat
2004.10.17 10:24
Ne aggódj a babus fejlődése miatt, hiszen ő kis súllyal született, nem lehet egy időre született nagy súlyú babával összevetni. Meglásd szép szál pasi lesz majd belőle.
Akkor egyedül jösz a talira vonattal? És miben hozod Botit, kenguruban?
Orsi esetén én is úgy felhúztam magam, hogy csak na.
A talin még jobb lesz.
Mi nem tudunk menni, mert én nem tudok vezetni, Ádi meg elég sűrűn dolgozik hétvégeken is.
2004.10.17 10:41
(Zita, még neked is jut, délben küldöm, nyithatod az ajtót/ablakot), így ma de. takarítottam ennek örömére. Most alszik Edina, így gyorsan olvasok, írok!
2004.10.17 11:06
) Itt a topikban is van vagy 3 hajni! De ZSófi nincs! CSak a gyerekek között!
ÉS ez a tülör dolog is nagyon tetszoik. MAjd kipróbálom Edinával!
SZerintem most már rendbejön minden!
2004.10.17 12:14
2004.10.17 12:14
Mára már apának is fáj a torka, kezd lázasodni is
El akartam menni vásárolni, és amikor álltam ki a kocsimmal, a hülye szél úgy neki vágta a hátsó ablaknak a kaput, hogy kitört az üveg
És ha ennyi nem lenne elég, akkor kijött az aranyerem is, pedig nekem ilyen egyik terhességnél, szülésnél sem volt
Csajok már egész jól vannak.
Rízs receptet én is szívesen venném!
Nóra éjjel egykor üvöltött, hogy azonnal fújjuk ki az orrát
Aztán aludt tovább, viszont felébresztette Katát, aki csak szopival volt hajlandó visszaaludni. Közös kép
Kannibál Edina
Tükör: még Lili kapta, de mind a három imádta/ja nézegetni benne magát.
Lili jól viselte a fogorvost, bár nagyon szorongatta a kezemet, biztos fájt neki
Nóra viszont hajlandó volt megmutatni a fogait, és neki mind rendben van.
Apukád főzése
Irigy vagyok!
Na akkor lebuktam a vasalós képpel, hogy nem is én vasalok
Nem aludtam sokáig, viszont legalább kivasaltam (már nem volt hova tenni a újabb adagot).
Ádám akkor hamarabb fogja megismerni a csajokat a talin mint mi egymást
Tényleg! Megbeszéljük, hogy ki mit hoz, vagy mindenki visz amit tud/akar?
És tök jó a kabátja! 2004.10.17 12:38
Ma délelőtt meg vásárolni voltunk, aztán szopcsi, meg a velejárók, de most már alszik Gergő, így ebéd előtt még írok egy "kicsit".
8 óra 2 kaja között!!!
Remélem ez azt jelenti, hogy azért egyszer majdcsak át fogja aludni az éjszakákat.
A rendszerünk működik, nap közben 3-3,5 óránként eszik, este 8 előtt viszont fél 6-kor, de ez így állt be, nincs gond a pocijával sem, úgyhogy nem problémázok rajta. Végül is az is 2,5 óra. Így napi 5 kajcsi van + az éjszakai.
Remélem nem hitted azt, hogy azért nem írok rá semmit, mert nem akarom!
Gyertek bátran!
Átmentünk Gödöllőre, de ott is szakadt, úgyhogy a levegőzés annyi volt, amíg betettük, meg kivettük a kocsiból Prüntyögit.
És sajnos ma is változatlan az idő.
Nekem most már hiába mondják a melegfrontot holnapra, csak akkor hiszem el, ha tényleg látom!!!

Mind nagyon édes! De az Apukás a kedvencem, mintha az én fiúimat látnám!

Az én Mókuskám is tud ám ilyet, mint egy felnőtt! Jókat szoktunk röhögni rajta, akkora!
Szerencsére Gergő egy tündér!
2004.10.17 12:49
A legfontosabb, mielőtt a tyúkeszemmel elfelejtem: most írtam mailt Zsuzsinak a taliról, bár lehet, hogy ezt már más is megtette. Írtam, hogy jelezzen vissza akár a topikba, akár bárkinek, remélem tudnak jönni!
Botond -nem akarom elkiabálni- de határozottan gyógyul, sokkal kevesebb orrszippancsra van szükség.
Na most eddig jutottam.... 2004.10.17 14:30
2004.10.17 15:48
Sajna a hasánál csak a lányát szereti jobban.
NAgyon sok népszerű együttessel van kapcsolatban, pedig "kölök" még.
(22 éves, a nővérem fia) De mi imádjuk!!!
2004.10.17 16:08
2004.10.17 16:13
2004.10.17 16:20
, es hogy ettol-e nem tudom, de eves utan bukik, ilyen meg nem volt...
Majd csak jon a jobb ido es kijutunk...
Eddig sem indultam vizespolo versenyen, de amit most lattam...en lehetnek a plasztikai sebeszek alma, az "ilyen volt" kategoriaban.
2004.10.17 16:39
Én nem is tudom mit csinálnék ilyen helyzetben! 2004.10.17 17:21
Ennél már talán nem jöhet rosszabb.
Vigyázz nagyon. 2004.10.17 17:28
Bár sejtem
Írj mailt
2004.10.17 17:35
2004.10.17 18:01
Nekünk is azt kéne és akkor nem kéne bíbelődni a légzsákkal.
2004.10.17 18:50
Tuti, hogy Noncsibaba jó formáját adja.
Bár én nem bánnám ha ő aludna. 2004.10.17 19:26
Lekoltoztek...nagyon... es marvanymintasak ok is.Szornyu.
2004.10.17 19:39
ű
2004.10.17 19:47
2004.10.17 20:27
Azért a szalmaság alatt azt is használd ki, hogy jobban elférsz az ágyban, s aludj jó nagyokat!
Vagy tudod mit? Inkább írj nekünk.
Nem semmi ez a süti mennyiség!
A viharos kép annyira klassz! Innen legalábbis...
Napod
De jó, hogy ilyen klasszul viseled! A klubfelvételünkkel kapcsolatban pedig neked tettem fel ujjszopis képet, s arra nem reagáltál még! De én Bazsót mindenképp a hurkásokhoz sorolnám....bár ott Zsuzsa a főnök! De ha ezek nem hurkák, akkor nem tudom mik!
Gondolom nagyon vár már a család itthon titeket!Mi egész héten szippancsoltunk.
Virágként különösen édes!!!!
Jó kis husija van, de én daginak semmiképp nem nevezném, elég vaksi a dokitok!
Azért Ginoval még próbálkozol ugye? Mi van az építkezéssel? 

Napod.
Hát mostanában annyira rátok jár a rúd, hogy szerintem a héten vegyél lottót! Aztán telepíthetsz a kertetekbe egy Mikkamakkát és legközelebb oda megyünk talizni!
Egyébként tegnap délután Botond nálunk negyed négytől aludt fél hatig, akkor is csak azért kelt fel, mert költöttük, hogy az éjszakai alvás előtt azért legyen már fennt is. Hiába az apák hatása..
És mit írt nekünk Csilla? Át sem adod???
Hercegnő annyira szép még mindig, s szerintem Edina pofikája is kezd egyre inkább nőiesedni! 2004.10.17 21:13
Az első felét már tegnap megnéztük, de kismama és kispapa már nem bír olyan sokáig fentmaradni, mint régen, úgyhogy 2 részletben néznek filmet.
Remélem kialszod!
Semmi gond, hogy elsiklottál felette, én is most csak átfutottam a dolgokat, lehet hogy van ami kimaradt.
Karcsinak ki kellett mennie az esőben elvezetőárkot ásni, mert annyira megállt a víz. Még nincs rendezve a terep és egy ilyen eső elég ciki. Szegény Karcsinak sürgősen meg kell csinálnia a vízelvezetést a tél előtt.(
Igaz Gergő ma igazán csuklós napját élte, délután minden szopcsija után csuklott.
De este megúsztuk!
Igaz átjön Anyukám és a Hugim, úgyhogy Gergő jól el lesz kényeztetve, az tuti!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|