Sziasztok!
Mire visszaolvastam...
Évi! Örülök, hogy hazaengedtek! De ez nem jelenti azt -remélem te is tudod-, hogy ott folytasd a dolgokat, ahol abbahagytad

pörgés ezerrel. Pihenj sokat!!! Már töltöm fel az esküvői képeinket, most kezdtem el, hogy lefoglaljalak!
Magnézium

nekünk is a 36. hétig szabad szedni.
Ircsi, Szilvi! Mennek a drukkok, ez nagyon izgi!!! Bevallom őszintén, kicsit irigykedem, bár mi sem panaszkodhatunk, hiszen külső méhszájam 3 hete nyitva, sok sok görcs, de dokim múltkor mondta, 36. hétig bírjuk ki, addig csak nődögéljen odabent a Törpicur.

Kíváncsi lennék, most milyen lehet a méhszájam, de csak másfél hét múlva megyünk dokihoz. Főleg amennyit görcsöltem a hétvégén.

Már rémálmaim voltak, hogy így hogyan szülök Veszprémben, ha onnan 98 km-re vagyunk.
Bévi! Irgum-burgum, pihenjél!!! Szerintem is jobb lenne, ha császárral szülnél, én is félnék, a szemölcs miatt nehogy elkapjon valami fertőzést.

Szerintem ezt azért még megbeszélhetnéd a dokiddal! Mondd el neki, hogy mit érzel, félted Lilit.
Babakocsi: mi olyat vettünk, amihez tartozék volt a hordozó is, rá lehet pattintani egyszerű mozdulattal, vízszintesig dönthető, 3 fokozatban állítható, átalakítható sport babakocsivá, alul nagy bevásárló rész, felül napfénytető, tartozék még a lábzsák és esővédő, két irányból lehet tolni, lapra csukható, elől bolygósítható, de fixálható is a kereke, teljesen beleszerelmesedtünk, nagyon szuper kocsi. És kapaszkodj meg Bévi

kemény 40ezer forintot fizettünk érte!!!

És bababoltban újonnan vettük!!!

Este belinkelem neked, és meg tudod nézni!
Kövezzetek meg, de mi nem vettünk se mózest, se pihenőszéket... Mi meg ezt tartjuk feleslegesnek. Játszószőnyeget vettünk, hordozót és utazóágyunk anyáéknál, mivel ha megyünk haza, tudjon aludni valahol Bence. Nekünk is van kereke az utazóágynak.
Tina! Hajrá hajrá, nagyon remélem minél hamarabb jössz a jó hírrel, hogy ott van a kisbabátok a pocakodban!!!
Dia! Én is irigyellek! Ott a nagykisfiad, lakásfelújítás is zajlik nálatok, babát vársz és még dolgozol is. Minden többedik babás anyuka felé csodálattal vagyok! Hogy nagy pocakkal tudtok rohanni a nagyobbik pici után, én a cipőfűzőmért se bírok lehajolni.
Ma voltunk védőnőnél. 110/60 volt a vérnyomásom, és 54 kg vagyok. Vagyis híztam 2 kilót 3 hét alatt

és most tartok 13 kg-nál!!!

Aminek én roppant örülök!!!

Azon viccelődött, hogy nehogy a végén elhízzak.
Aztán azt mondta, hogy pénteken kijön hozzánk látogatóba... Délelőtt 10re, megnézi a Törpebirodalmat- én csak így hívom

, megmondja mire van még szükség.
Ruhák, pelusok, ágynemű, kifogók kimosva, kivasalva

, már csak a kiságy hiányzik!
Aztán kérnem kell egy csomó időpontot. 36. héten menni kell a dokihoz UH-ra+ vizsgálatra, SZTK-ba vérvételre nagy rutinra, kórházba a terhesgondozóba vérvételre

Anti-D Titer minden várandósnál (ez csak nálunk van így?), NST-re is.
Most megyünk babázni egy kedves ismerőshöz, 4 hónapos a babája, segít nekem. Elmondja, mire kell számítani nálunk a kórházban stb. És babázunk egy jót a kislánnyal.
Este még bejelentkezem és folytatom a képek töltését gmail-re. Ma a védőnőnél megkérdezi tőlem egy anyuka: te mindjárt szülsz, nem?

Olyan jól esett, hogy már tényleg ekkora pocim van!

Háziorvos asszisztensének kérdése meg az volt a telefonban, hogy hogy vagyunk, hogy bírjuk a hideg-meleg idő változását? Mondtam, hogy nehezen, és mi volt a dokinál.
Nálunk most kánikula van, állítólag marad is 2 hétig...
Este akkor jövök még, vigyázzatok magatokra!!!
Csillag! Te is pihenj!!!