Sziasztok!
A képek nagyon édesek!!!
Mi is megvagyunk, csak én is elég hulla vagyok!!!
Marci is elég rendszertelenül alszik napközben és éjszakánként megint kel... Néha eszik is rendesen, de van hogy nemis éhes és egyszerűen visszaaludni sem nagyon akar... Ki érti ezt...
Én meg hullára dolgoztam magam a kertben az elmúlt napokban és tegnapra úgy kitört rajtam a fáradtság, hogy jó idő ide vagy oda, én bejöttem és "pihenésképp" kitakarítottam. Ma meg egész nem nem csináltam szinte semmit, csak főztem meg előkészítettem hétvégére a kajákat, hogy ne akkor menjen az idő vele!
Marci az újfajta közlekedési módszerével már egész jól kavar a lakásban, bárhová eljut, ahova ő akar

:D:D Ma már kétszer kiborította a kutya vizét is és boldogan pacsált benne, meg mikor evett a kutya, akkor majdnem letámadta

:D:D
Móni, ez a rácsos elválasztó honnan van??? Én is szeretnék valami hasonlót, csak még nem tudom hol szerezzem be!
Kata, ne is törődj párod beszólásával! Ezt ő sem gondolhatja komolyan!!! Tényleg jó ötlet, hogy hagyd őket otthon kettesben! Utána majd értékelni fogja, amit csinálsz!!! Ezek a pasik néha komolyan azt hiszik, hogy ez a gyereknevelés egy sétagalopp!!!
Zsuzsi, sajnálom a tejcsit, de lehet a mensi miatt van. Nekem sajna akkor kezdett rohamosan csökkenni az amúgy sem sok mennyiség, mikor először megjött...

Ezzel nem akarlak elkeseríteni! Remélem nálad nem így lesz!!!
Nyaralóknak jó utat meg jó pihenést!!! Ki is megy most??? Judit és T.Szilvi?
Ági, mit tanulsz???
Én is készülök egy városismereti versenyre, jövő hétvégén lesz a versen, Győrben! Ezért is voltunk a múlt héten a kollégákkal, felmértük a terepet! De ez szerintem annyira nem komoly, mint a tied... HAjrá! Ismerős, hogy Bogyó kiveszi a kezedből, Marci is már "átnyálazta, meg átrágta" magát az én könyvemen! És már megismeri messziről, ha előveszem egyből rástartol

Nyaralást mi még nem tudjuk hogy lesz, a mikor az adott, mert apa már kikérte a szabiját két hétre!
Nem tudom hogy leszek gép előtt a hétvégén, de drukkoljatok, hogy ne essen az eső, mert hétfőn hoznák a földet és ha esik nem tudják, mert ázott földet nem adnak ki! Na meg kell még dolgozni is, mert most hogy nincs erőm apára marad hétvégén a hátralévő dolog.... Jaj, már annyira várom, hogy végre füvet lássak

Közben megrendeltünk egy kerti szaletlit is, annyira szép lesz minden, de hogy mikor???? Nem akarok esőt!!!!
ESŐ MONDJON LE!!!!!!!!
Bocsi, ha valamire/valakinek nem ragáltam, nem szándékos, csak kicsit hulla vagyok! Ma délután el-elbóbiskoltam, amíg Marci játszott mellettem a szőnyegen...
Jó hétvégét mindenkinek!!!
Puszi!