Sziasztok!
Hari!
BCG oltás kb 2 napja látszik Alex karján. A kedves csecsemősnek sikerült a karja közepére adni az oltást... grrrrrrrrrrrrrrr
Milyen volt az éjszaka?
Hihi

Nekem azt mondta a doki, hogy éjjel szoptassak kevesebben. Mondtam azt az 1et hagyjuk el, vagy mi???? Jó, amikor rákérdezett, hogy ugye csak 3 óránként eszik a gyerek, akkor gondolkodás nélkül rávágtam, hogy persze... holott óránként szopizott... És tényleg sokat hízott, de amíg jól van, ez nem érdekel.
Nyuszi!
Én inkább mondanám vitamin/vas hiánynak, mint kávénak...

Nekem 90/60 a normál vérnyomásom, napi 3-4 kávét ittam és most egyáltalán nem kell a vérnyomásomat nyaggatni. Igaz, álmos vagyok néha, mint a fene, de a vérnyomásom jó.
Szóval igyál kávét (nem azt mondom, hogy ne... én is innék, mert szeretem

), de szedj mellette vasat és egyéb vitaminokat

:D
És teljesen normális a napirend hiánya... Ha Suttogót idézek, akkor napirendet te csinálsz, nem a gyerek (nem a felkelésre gondolok, hanem a többire), egyébként a gyereknél később alakul ki.

Szóval időben vagytok!

Egyszer rendbe jössz

:D Ha ez megnyugtat. Nekem kb 6 hónap kellett, mire teljesen normális lettem és nem görcsöltem szét az agyam mindenen.... Addigra lett önbizalmam, bíztam eléggé Hannában, meg magamban

:D Nem egyszerű. Látod, mi 2-3 gyereknél is görcsölünk dolgokon, mert más a gyerek

Kitatás!!!
Csilla!
Hogy kötöd fel Lénit? Egyébként nem hiszem, ohgy rosszul csinálnád

:D És tuti nem rontod el a gerincét.... Alex már kendőben szuszog rajtam, pedig még csak most lesz 7 óra... És semmi baja nem lesz tőle!!! Max én vagyok fáradtabb a sok sétától

Lazán... Mi is megyünk Alexal, Hannával és anyuval a Balcsira (a férjem nem szeret nyaralni, szerintem nem tudja mi a jó

) Nyugodtan vigyétek Lénit

Nik!
A tápis babáknak kell víz. Ha fáj a pocakjuk kamilla teát szoktak adni, de nekem ugye vannak gondjaim a kamillával, akkor már inkább édeskömény

Én tuti adnék inni és nem 1-2 kortyot, hanem sokat

A tápi ugye 1 féle összetételű. míg a tej többféle. Az előtej hígabb, vízszerű, a hátsótej (hülyeség egyébként a neve, mert az előtej az annyit tesz, hogy a tej, ami már benne van a ciciben, hátsó tej, meg ami szopi alatt termelődik..) meg zsírosabb, táplálóbb. Na, ezt a tápi nem tudja hozni, ezért kell a víz
Tatim!
Alex is ilyen volt tegnap.
Aztán ennek a cicizésnek sok oka lehet: változtatni akar a tej minőségén, mennyiségén... fájt valamije... szomjas volt a melegtől... szóval sok minden lehet.

Én a meleg+több előtejet akarokra szavaznék látatlanban

Mozgásra ajánlanám neked is a kendőt.

A manók imádják, te meg közben tudsz mindent csinálni.
Miért pont 2 hét múlva nem fogtok megállni?
Tudom hol vagytok

Biciklivel 5 perc tőlünk

:D Alex és Hanna keresztanyja is az Alacska lakótelepen lakik, ezért elég sűrűn járunk feléjük.

:D Ha már oviban lesz Hanna, akár babakocsival is át tudok ruccanni oda
Heni!
Kitartás! Összerázódtok, te meg megszokod az extra terhelést...
Nem könnyű, nem azt mondom, de könnyebb lesz!
És nem vagy rossz anya!!!!! Ezt verd ki a fejedből!
Hízás: ha nem fáj a hasa, nem nyűgös a szopitól én tuti nem változtatnék semmin. Van egy ismerős, ahol az összes gyerek valami iszonyat tempóban hízott az első 6 hónapban. Értsd 12 kilós volt mind a 4 gyereke addigra és teljesen jól vannak. Mindegyik gyerek nagynak tök cingár, vékony és full egészséges. Nem könyv gyerekek!!!!! Mindegyik más! Én ezért nem izgatom magam se a sok, se a kevés hízáson. A lényeg,h ogy hízik.
Szerintem van tejed, csak Gergőnek kell több

Szaporít egy kicsit és utána nyugisabb lesz.

Aztán pár hét és kezdi elölről

Anna!
Szerencsés vagy, hogy nem cumizavaros a törpéd. Lehetne. Nem minden gyerek működik ám így

Az enyimnek adhatok én vizet (mondjuk én fecskendőből adom), attól ő még enni akar.

Mi kendőzünk helyette

:D Neki is fáj a pocija, így én 2,5 órára próbálom kihúzni a kajálásokat.
Az anyatej meg nem olyan, mint a pörkölt

:D Szóval annyira nem kell hozzá inni
Pocifájásra:
Nálunk az is bejött, hogy én ittam édeskömény teát és eleve azt a tejcsit itta Hanna

:D Én nem adtam neki se innit, pedig 4 éve se volt épp hideg nyáron

Megyek, sétálok egyet Alexszel és most hozok SZÖRPÖT!

:D:D