A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni!
Dinamit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nincs, de némi vuduval próbálkozhatok.

Juba!
Neked pedig fordított vuduval.

Látjátok lányok! Mindig az nem jó, ami van.! :lol: :lol: :lol:

Fleur!
Nekem is volt az elmúlt hónapban egy harmadig baba "parám". De végül megjött... Azt hiszem, nincs itt az idő egy harmadik tesóra.

Vera!
Bálint kuki. :) ! Botond is szokta mondani, hogy "áll a fütyim" vagy anya, igazítsd meg a fütyim mert kilóg! :lol:
Nem mentünk, mert aznap nem lett volna jó. de legközelebb biztosan. csak szólj!!!

Lányok!
A hétvégén mit szólnátok az elmaradt csaj-bulihoz? Állítólag jó idő lesz, lehetne kinn sütögetni/iszogatni!?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Móni: dinamit..:-) ez jó! helyette innen is +++++++++++++++++++++++++PÖTI GYERE MÁRRRRRRRRR!!

Juba: na hogy ment az nst?

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni! Abszolút megértelek. Kitartás Drága!!!!! Este kötelező összebújás Z-vel :!:

Kép
Kép
Kép
gremese

Pöti ma úgysem fog kibújni! Hajrá boszitopik! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, köszi a választ. :lol: :lol: :lol: :lol:

Én már nem is tudok semmi mást írni ide... Milyen már...???!!! Kifelé Pötivel!

Kitartás, Móni, Juba, remélem, minden rendben!

Kép
Kép
Kép
zdori

Pöti,gyerrrrreeeeeeeeeeeeee :)
Móni majd Z lesz a dinamit :) :)

:arrow: M. nagyon fáradt MÁr :)

Sense!
nekem a péntek este elméletileg jó szombat az kilőve ,megyünk bográcsbuliba :)

Juba meg csendben megszül :)

KépKép
viranka

Lányok, itt vagyok.

Épp kipakoltunk, G. kivitte Rugót az udvarra.

Látom, a lányok még egyben vannak :roll: :shock:
Móni, kitartás. Pedig ott osontam mindig a térerővel rendelkező szobákban, hogy kaptam-e sms-t.

Rugó látott nagy szarvasbogarat (meg is fogta) szitakötőt is. Sok rokonlátogatáson vagyunk túl.
Nikolett, mi is voltunk búcsúban.

Félve megnéztem az emailjeimet, és már nem is fogok unatkozni este :roll:

De az előző két napon 9-9 órát aludtam éjjel, és most teljesen ki vagyok cserélve.

Ráadásul megjött a apehes pénzem, és Rugó útlevele is. Holnap felvesszük.

Holnap munkanapom van, az utolsó.

Igyekszem majd reagálni is, talán este beleszuszakolom az időmbe.

Ugye most Rugó kidőlt az úton, fél öt körül kelt, így sokáig fenn lesz este.

MIndenkinek szép napot, betegeknek jobbulást. V.

Kép
vindolanda

Halihó!

Bocsi, de a tegnap este sűrű lett, ma meg Bercó nem aludt, pontosabban kb. 15 percet. Sajnos rosszabbul van, ma már lázat is kellett csillapítanom. Az éjszaka is eléggé rosszul sikerült, no de nem panaszkodom, ez van, majd lesz jobb is.

Mondom én, hogy egyszerre születnek majd meg a gyerekek. :wink: :lol:

Barátnőmmel nem jó hírek vannak, tegnap nem látszott szinte semmi az uh-n, csak egy vaskos nyálkahártya. De petezsák nem, ma ki kellett mennie a klínikára, ahol hormonszintet néztek, hááát az sem a legjobb. Most pénteken ismét mennie kell szurira, meg uh-ra, aztán többet tudunk majd.

Na, megyek, mert Bercó nyűgös.
dmaggie

Azt elfelejtettem írni, hogy a babák mind nagyon csinosak :D

Maggie, +++++

MOst pár kép, aztán rohanok is.

Kép

Gábor munkahelyén a kedvenc kutya-szoborral:
Kép

Manga-fejű Rugó 8)
Kép

Kép

Kép
vindolanda

Halihó,
hát már tűkön ülök az izgalomtól Móni és Juba miatt, ennél jobban csak akkor lennék izgatott, ha megindulna valahol a szülés :lol:

Vindo, Rugó csodás kis manófiú ;-)

Maggie, szegénykéim, mielőbbi jobbulást az ifiúrnak!

Tündi, Ti hogy vagytok?

Nem tudom, nekem ezekkel a melegfrontokkal sok a bajom, állandóan fáj a fejem (illetve gyógyszerezem, hogy ne fájjon).

Kép
Kép
irina

Megjöttem!

Képzeljétek anyukám volt olyan drága és elvitt engem Veszprémbe,egyem a zúzáját!!
Soha nem mert egyedül bemenni kocsival,kis faluban lakunk,Zircre és Mórra simán bemegy,azok kisebb városok de ez nagy falat volt neki.
De olyan nagyon ügyes volt,én navigáltam!
Nem engedte meg,hogy egyedül elmenjek busszal, úgy imádom,annyira tud értem aggódni!
Mondtam neki,hogy soha nem fogom tudni visszaadni neki amit Ő értem tesz!!

Zizi kicsit lusti volt az nst-n és 45 percig tartott mire lemozogta amit kell.
Holnap uh Zircre,pénteken meg megint Veszprém,aztán jövőhéten hétfő vérvétel,kedd nst,szerda uh és csütörtökön be kell feküdnöm.
Annyira nem szeretnék befeküdni!!!!!!
Este mondtam Bertinek,hogy mennem kell dokihoz,ő meg majd a mamival lesz!Üvöltve rázta a fejét,hogy jön velem!
Reggel nyolckor kelt,csimpaszkodott rám és kérte,hogy :Anya ne menj el!!
Esküszöm a szívem szakad meg,olyan rossz,hogy ennyire ragaszkodik hozzám és senkivel nem akar lenni csak ha én is ott vagyok!
Na ennyit a nyavalygásomról!

Móni Akkorát nyerítettem a dinamitjaidon :lol: :lol: :lol:

Én is kezdek marha türelmetlen lenni,gondolom akkor Te mit érezhetsz!!

Vindó Rugó nagyon édes!!Jó,hogy újra itt vagy! :wink:

Sense Hogy szerepelt a kutyus hétvégén??

Maggie! Sajnálom,hogy rosszabbul van Bercó!!Jobbulást neki!!És nagyon drukkolok a barátnődnek!!!!!!!!

Vera Nem hiszem,hogy olyan csendben fog az menni :oops: :lol:

Irina Minap nekem is őrült fejfájásom volt de nem mertem gyógyit bevenni...
Remélem gyorsan helyrejössz!!!

juba0

Jubám, de drága vagy, ne engem sajnálj, hiszen én legalább gyógyszert tudok bevenni rá. Örülök, hogy gond nélkül megjártad az nst-t :-)
Dehogy nyavalyogsz Bertussal kapcsolatban, nálunk ugyanez a helyzet... el sem tudom képzelni, hogy maradhatna pl. anyáméknál pár napot (még nem volt ilyen), igaz, ő is nagyon hiányozna nekem. De majd egyszer eljön az anyák ideje! ;-)
Fürdetés :arrow:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Húúú de szép gyerekek vannak itt! :D

Azt hittem ma már legalább 1 baba hírre jövök.
Biztos jól érzik magukat :)

Van 1 ismerősöm május 23-ra volt kiírva és 31.-én szült.
Hátha valamelyik baby gondol egyet és elindul.

Maggie!
Jobbulás Bercónak.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

Felébredtem. :oops: Sikeresen bealudtam Bercó mellett. Valamikor f9 és 9 között aludt el. Reggel hat óta volt fenn. :roll:

Nekem meg már nem volt időm leírni, hogy odáig voltam Emma képeitől. Gyönyörű ez a kislány!!!

De Rugó is meglepett. Nagyon sokat változott szerintem, olyan nagyfiús, és Vindo, szerintem egyre jobban hasonlít Rád. Talán nem illik egy fiúhoz, de akkor is olyan szép, finom vonásai vannak. Szép, na.
Nekem is a holnapi az utolsó. :lol:
Ráadásul holnap este a szomszédaimmal moziba megyünk, tök jó lesz. Bízom benne, hogy B. jobban lesz és nem "rágódom" majd egész idő alatt.

Juba, éljenek az anyucik!!!!

Móni, :lol:

Irina, de sajnálom. Borzasztó tud lenni. Hess, hess fejfájás! Sokáig kell még dolgoznod?
dmaggie

Viranka-képek meg megint viszik a pálmát. Hihetetlenül jó a vizes. :lol: Mit nem adnék egy ilyen csúszdáért.
dmaggie

Igen betojásomnak lehet alapja és amúgy most akkor ez a ciklusom már fogalmam sincs az elején vagy a végén vagy hol tart..
És még nem terveztünk 3. babát (persze egyszer szeretnénk) de most fizikailag és lelkileg sem egészen érzem késznek rá magamat...

Móni hajrá dinamit :lol: :lol: :wink: de azért kicsit szelídebben, de hajrá Pöti csalogató vudu...

Juba
Ne mutasd Bertának, hogy te is sajnálod otthagyni. Hátha ez a pár nap bár kényszerűségből, de segít a helyzeten (anyásság) Anyud tényleg nagyon rendes. Én el sem tudtam képzelni már a másodiknál, h BKVra üljek. Az elsővel még villamosoztam. Bár egyik sem jobb vezetés közben szülni sem lehet semmi :?

Rugó :)

KépKép
KépKép
fleur

Viranka! Korábban említetted a Traumeel homeós krémet. Ez mennyire jó? Ugyanis nekem már kisebb ütésre lilul mindenem, és kellene valami, ami segít ezeket eltüntetni.

Pöti! Gyere má ki te no!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó éjt, de Pötii, neked éééééébresztő!!! Na jó, nem kell anyát moströgtönazonnal felébresztened alvásából, add pihenje ki magát. De aztán gyere ki ripsz-ropsz!

Fleur, szerintem azért ne aggódj túlságosan... Nem olyan egyszerű dolog az a fogantatás...

Juba, anyukád nagyon rendes volt!!! Nagyon örülök, hogy jól vagy. Fejednek fájásmentességet!!! Irina, neked is!

Rugó nagyon aranyos! Milyen vékony a nyaka! :)

Na, megyek... Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Reggelt!

Én még mindig szokásos állapotomban jelentkezem,nem egy kapkodó idegbeteg ez a gyerek sem(anyjával ellentétben!!)

Megyek készülődni uh következik,nekem már a millióegyedik,akit érdekel uh-os papír forduljon hozzám bizalommal,a 26.hét óta minden hétről van eladó!

Olyan meleg van már most kint,hogy alig élek,mi lesz így velünk?(ez csak költői kérdés volt,ne válaszoljatok,tudom,hogy zsírégetés lesz)

Drága Pöti baba Te,hogy állsz ehhez a nagy meleghez?
Ugye nem tetszik neked sem?! Bújj elő kicsi tündér,olyan frankó klímák vannak itt kint,az emeletes fagylaltról nem is beszélve,öntettel!
Igaz kicsit várni kell majd rá,nem lehet azonnal tesztelni de hidd el megéri!! :wink:

És ha én Zizim lenne olyan jó és ma éjfél után úgy döntene,hogy megtisztel a látogatásával akkor tarthatnánk egy napon a szülinapunkat,micsoda ajándékom lenne,igazán megérdemelnék ennyit ha már ilyen szép zebrásra csíkozta a pocakomat :wink:

juba0

Sziasztok!

Kaqk nagyon szép Emma!

Viranka nagyon jó a csúzdátok.. :)

Juba + Móni kitartás.. :)

Regi nem lenne egyszerű,ha párod kimenne dolgozni. MIlyen kocsit néztél ki?

Vindo isten hozott! :) Ari Rugó! :)

Irina megvagyunk köszi! Csütörtökön megyünk vissza dokihoz.. Most már nem olyan csúnya a tokra,mint volt.

Bercónak jobbulást! :)
varga tünde

Sziasztok!

Juba!
Olyan jót mosolyogtam rajtad :D

Pöti és Zizi babák kifelé!!!

Kicsi lánykámnak meg volt az első pelus nélküli éjszakája,
és reggelre száraz maradt
nagyon örülök neki úgy néz ki,hogy már nem is kell egyáltalán pelus.

Amiről viszont nemtudom leszoktatni az a cici még ragaszkodik hozzá.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Én már olyan izgatott vagyok, hát még a kismamik :? Csajok hajrá! Babók tessék kibújni!

Péterke egy medencét kapott névnapjára, hű nagyon élvezték:-)

Vindo úgy van ahogy Maggie mondja. Tiszta te és nagyon szép kisfiú:-)
Sikerült az útlevelet megcsináltatni?

Vera szupi lett a csúszda:-) A vizes kép szuper!

BAba parám nekem is van állandóan, de ez bennem mindig megvolt még gyógyszer mellett is :roll: na igy meg pláne :?

Emese milyen krém? én is állandóan kék zöld vagyok :?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Pöti és Zizi baba induljatok kifelé lécci lécci lécci!! Egy egész topik vár már titeket! :D

Nagyon jók a képek az összes gyerkőc annyit változott!!!

Petrusom szerencsére jól van csek ezek a szúnyog csípések amik rajta vannak borzalmasak! Annyira feldagad tőle mindene és nagyon csúnya! 0 pozítiv a kis drágám és egyszerűen imádják őt ezek a szemetek :oops:

Esetleg valakinek valami ötlete rá? A fenistil kenőcsőn kivűl? :roll:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Csajok! Hol lehet porszívózsákot rendelni???
Nem találtam olyat, amilyen kéne... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! http://www.porzsakfutar.hu/ Én tőlük szoktam rendelni, anno azt hiszem Meryke linkelte be.

Juba! :lol: :lol: :lol:

Móni! Ma anyagbeszerzésen vagyok - gyerek nélkül. 8) Ha úgy alakul szólhatsz nekem is, gyerekülés van, Grétit elhozom.

Heni! Ez egy homeós krém, állítólag jó, de meg akarom kérdezni Virankát, ő ajánlotta.

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Mónikám, ennyit még gyerekre, ennyien nem vártak :lol:
Már éjjel mikor szopizunk megnézem a telefonomat :lol:
Izgulunk.

Juba, te is mindjárt szülsz:)

Sense, de jó lenne, de most még beteg, meg szopizás is szóval legközelebb

Én sokkal jobban, bár sajnos antibiotikumot kell szedjek, eddig nem volt semmi Kristóf szépen szopizik, remélem.....

Fleur, megértelek, én is szeretnék majd egyszer 3. babát de most neeeeem.

Na megyek csajok élvezem, hogy Robesz napköziben:)

Kép
Kép
nektarin

Hazaértünk :)

ez a napi 16 km bicajozás kicsit fárasztó :)

Mesi!
nálunk bevált reggel és este szabad csak kenni,de sokkal gyorsabban múlnak a foltok :)

Fleur!
aztán nemsokára jössz zebrás teszttel :)

Maggie,Vindo!
éljen utsó nap :) akkor most már nektek is VAKÁCIÓ van :)

tegnap ste kaptam Mónitól sms-t,h. megitta bábakoktél,reggel meg egy olyat h. 5perces fájásai voltak,de elmúltak :( :( jól érzi Pöti magát :)

Péterkének így utólag boldog névnapot :) :)

Ágica!
most mondta reggel egy anyuka,h. bármilyen allergiacsepp jó,de ne adagoljad hanem a szúnyogcsípésre kenjed és akkor nagyon gyorsan elmúlik(Cefrazin asszem azt lehet kapni vény nélkül)

:arrow: megérkezett fiam :) mennem kell :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Mindig izgatottn jövök a hírekre és sehol semmi...

NA Pöti ez tuti NEM a te napod lesz,

Zizi Te pedig tuti NEM anyaukád szülinapján fogsz megszületni!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

nálunk már vakáció van, úgy döntöttem tegnap hogy ma már nem viszem Emmát, annyira örült, olyan kis boldog!!!!!
Huh nagyon jó és nagyon szokatlan hogy egész napra kitaláljak neki vmit..stb..de nagyon jó vele lenni...jól el is fáradok....közben míg alszik dolgozok ..telefonálok..:-)

sajna nyaralás nem lesz..:-( nincs rá keret..:-(

Maggie: Beró javulgat? Jó mozizást

Viranka: napi 16 km..azta de jó..úgy szeretek tekerni......csak apa nem annyira ..így egyedül nem mehetek..hova mennék???

Juba: de édes anyud..!!!

3. babapara :-) ....jjajjajajajaj

Rugó: cuki.....
Vindo: mikor is mentek? meddig maradtok? utánna majd talizhatnánk db-be játszin, strandon..vhol!!! Maggie veletek is ha meggyógul a kis legény!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, csajok,
én is itt leskelődöm, de szerintem szegény Mónit megőrjítjük amúgy szeretetteli sorainkkal, biztos már nem is nagyon mer olvasni minket ;-) Hát ha abból indulok ki, hogy én kiírás előtt 1 nappal szültem, de már hetek óta tűkön ültem, a maximálisnál is jobban megértem.

Juba drága, Te meg nagyon a humorodnál vagy, csak így tovább a szülés alatt is majd végig! :lol:

Maggie, köszi, aranyos vagy, tudom, Te nagy migrénes vagy. Én nem tudom, mi vagyok, de menzeszre, frontokra, sok ülésre, bármire kijön a fejfájásom, már gyerekkorom óta ez van (szemem rendben, azt nemrég nézettem).
Munka: egyetemhez kötődő már nincs, az utolsó UV-ztetésen is túlvagyok, de amúgy rengeteg lenne, és mostanában egyszerűen nem megy az esti munka (vagy a fejem fáj ugye, vagy csak fáradt vagyok az egésznapos gyerekezéstől). Ádi ugye már egy hónapja itthon van, tehát csak alvásidőben meg éjjel tudnék dolgozni (a la Vindo), az előbbi viszont arra elég, hogy az íméleket elintézzem (és bekukkantsak ide). Sok már rég lejárt határidejű munka nyomaszt (főleg megírni és átírni kellene cikkeket, tanulmányokat) és persze mindig beesik valami újabb és még sürgősebb. Ettől stresszelek és a családdal is ideges vagyok -- ez nyilván alkati, mert szerintem Vindónál ugyanez van, csak ő nem Rugón vezeti le magát. Nem tudom, hogy csinálja...

Mesi, gyönyörű gyerekeidet még meg sem dicsértem, úgyszintén a csodás Bálót (Viranka!) sem. Akkor ezt most megtettem ;-)

Ma voltam az elnyert ösztöndíj kiosztásán-ünneplésén (nem tudom, miért, de szerveztek ilyet) az akadémián, nagyon procc esemény volt (ezért mondjuk nem vettem új ruhát, mert minek), túlságosan is. Aztán rohantam haza S-t váltani, hogy be tudjon még menni dolgozni.

Kép
Kép
irina

Fogalmam sincs, miért lett félkövér, bocsánat, nem azért, mert annyira fontos volt elmondani. :oops:

Kép
Kép
irina

Móni Drága! Merre jársz?
Nagyon idegfeszítőek vagyunk?Pedig mi nagyon szeretünk ám Téged!
És marhára drukkolunk Nektek!!

Csajok! A mai uh is sokkterápia volt számomra!
Kérdeztem a drága szonográfus nénit,aki mellesleg szülésznő is és nagyon szeretem,hogy mekkora ez a kölök odabent,van már öt kiló?
Édesen mosolygott és mondta,hogy a fejkörfogata még nem olyan vészes de ugye nem is az a lényeg igazából mert a vállak és a mellkas még attól nincs kint ha a fej meg is van.
Lényeg a lényeg mért nekem egy mellkast,mert oly szépen kértem erre(én marha) és tényleg olyan aranyosan mondta,hogy majd megzabáltam közben,hogy bizony ez egy jó nagy mellkas!Erre én,mert ha már lúd legyen kövér kérdeztem,hogy az kilóban mégis mekkora?
A válasz ez volt:valamivel több mint négy és fél kiló.
De úgy kell nekem,minek kíváncsiskodok!
Még jó,hogy nem most mérték a vérnyomást mert mehettem volna rögtön befeküdni.
Annyira rendes volt,látta rajtam,hogy mint akit leforráztak,álltam és pislogtam nagyokat,mondta,hogy nem szabad pánikolni!
Ó,én alig!!!!!!!!!
Nekem teljesen jó alkatom van a szüléshez,szép széles csípő és minden ami kell,ügyes leszek és simán megtudom majd szülni,mondja ő!
Hát a próféta szóljon belőle!
Na miután megosztottam veletek is a jó hírt és látjátok,hogy tiszta para vagyok már megint,javasoljátok,hogy kezeltessem magam orvossal mert ez már klinikai eset,elmegyek ledőlök egy kicsit hátha fekve más színben látom a dolgokat.
Jajjjjj megyek mert apa készül leveszekedni a padlásróóóóóóól!

juba0

Juba, ne félj! Szülésznő néni tuti okosat mondott rólad meg a babáról. :) Hát, csak kifér, ha már ekkorára megnőtt! Biztos azt szeretné, hogy büszke légy rá, hogy ilyen szépen növesztett mindent odabent. Dícsérd majd meg érte! Biztos minden rendben fog menni. És remélem, hogy holnap lesz, amikor minden rendben fog menni. :)

Móni, azért írj csak anniyt, hogy "semmi", vagy "-", vagy mittomén... Meg nem akarunk mi is zargatni, csak jajj, ez a csend... Na, nem, azért nem kell írni, biztos kisebb gondod is nagyobb most ennél, csak még mindig nagyon drukkolunk, hidd el.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Juba! Csak megnyugtatásként: Gegi 4510g/57 cm, 36-os fej, 38-as mellkas, gátvédelemmel, 3 óra alatt. :wink:
Nyugi mááááááár! Kijön az a picsuszka! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Juba: Egy nappal a szülés előtt 3030 grammot mértek Petrára és megszületett másnap 2700 g és 53 centivel és még repedtem is! :lol: akkor nem nevettem igy :lol:

Tuti nem lesz olyan nagy az a kis csaj :D

Móni: Merre jársz?

Vettem ilyen rázós kütyüt a patikába és azzal bekentem Petrust.

Viranka: Fel írtam amit te mondtál nagy bőszen vittem is magammal és a csak nézett rám h mit is szeretnék? :lol: Kb mintha kínaiul mondtam volna :lol:

Kép

Kép
agica1126

Móni rendben van most beszéltünk (ugye nem baj, hogy megírtam mert már lerágják a csajok a körmüket) csak gondolhatjátok milyen elege van már szegénynek. De errefelé jó kis vihar készül :lol:
Gyeree Pötiiii!!!!

Móni neked meg irány az ágy!!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Szegény Móni... Nekem is mennyire elegem volt. Mármint én fájtam, sajogtam össze-vissza, de ez a várakozás is elég lehet neki...
A július 1. szép dátum.... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dóri
Tudom főleg nálunk nem (elvileg orvosi képtelenség, hogy Dani megfogant :lol: ) de Murphy mindig dolgozik....

hát akkor hajrá Zizi, Juba akkor neked pedig előre is boldog születésnapot és szép születésnapi ajándékot!! :lol: :wink:

Heni és ti hogy védekeztek?? Bocs ha túl indiszkrét, de nálunk a gyógyszer kilőve.

Én is néztem éjjel a telefonom mikkor Lilla vagy 50x felkeltett a szúnyogcsípései miatt :lol:

Vera ne szurkolj, mert lecsaplak!!!!

Jubbaaaa ne kelljen már megint leírnom hogy 4500 gramm gátvédelemmel pár óra alatt......nyugiiii. Bár tudom nekem az volt a szerencsém, hogy a doki végig azt mondta, hogy csak kicsit lesz nagyobb mint a Lilla :lol:
Ja a másfél kg biztos kicsinek számít :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Jó van na csajok,próbálom én is nyugtatni magam,csak olyan rémületesen hangzik az az öt kiló!
De ha Ti azt mondjátok,hogy kifér,én hiszek nektek :D

Mindjárt megyek fürcsizni,egyenlőre semmi jel,hogy ő akar lenni az ajándékom holnapra,pedig a világ legszebb ajándéka lenne!

Ágica! Akartam már délután is írni,hogy nagyon sajnálom Pertust,remélem hatni fognak a kencék!
Mi eddig megúsztuk szerencsére,tesómék néznek ki cefetül,nővérem lába rémes és ijesztő! :shock:

Irina Bertám nézi a vonalzódat és kérdi ki az Ádám,itt is és itt is?ÉS mondja aranyos cuki igaz?! :lol:
Szóval Bertusomnak nagyon bejön a fiad :lol:

Vindó??

Szegény Mónink!! Ne legyél nagyon elkenődve,most már tényleg nincs sok hátra és Pötikédet ölelheted és puszilgathatod!
Én is teljesen átérzem,hogy milyen rossz ez na de nekem elvileg még van egy hetem,ettől függetlenül nagyon izgatott,kíváncsi vagyok!

Előre is köszi Fleur :D

juba0

Sziasztok,

itt tombol a nyár, szinte egész nap kint nyomulunk 8)

Juba nyugi ügyes leszel:-)

Móni szerintem már elment szülni :wink:

Fleur megszakitásos módszer ( na nem a legbiztonságosabb, de nem akarok gyógyszert szedni azért a pár alkalomért :roll: , L pedig nem szereti a gumit :roll: eddig nem volt gond :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Pöti tessék elindulni!!!!

Ágica!
Nálunk a Fenistil csepp vált be,és ha jól tudom az sem vényköteles.

Juba!
Annó engem is riogatott a doki,hogy Ildi nagy lesz és mégse.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni Olvastam amit írtál és nem bírtam ki,hogy ne írjam le,hogy nálunk ebből a módszerből lett Zina :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak egy trükkös gyerek kell hozzá és borul a rendszer :lol:

juba0

Nálunk így lett Gegi:
- Nem lesz baj?
- Nem!
:lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na csajok akkor nem elég ügyes apátok :wink: mi már kb 6 éve ezzel a módszerrel élünk :roll: a fiúk tudatosan lettek nálunk :D de viszont igy minden hónapban kicsit feszült vagyok a mensi előtt :oops: :roll: viszont az egyik ismerősöm gyógyszer mellett lett terhes :shock:

Nekünk ez eddig bejött, viszont több gyerek már nem volna jó :( igy ki kell majd találni valami módszert :roll:

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok én is, nem tűntem el, csak kicsit össze-vissza napjaim vannak.

Látom, a lányok még egyben.

Holnap próbálok bekapcsolódni.

Juba, pont ma beszéltem a sráccal, akinek az öt kilós gyermeke született a múltkor. 11 cm es volt a BPD-je, az előző szülése császár volt, utána a lányt kétszer műtötték (hét hónapra szült).
MOst viszont hüvelyi úton történt a dolog, ne izgulj :!:

Maggie, mi van a barátnőddel? Van valami új infó?

Nektarin, jobbulást!

Védekezés: a gyógyszertárakban lehet pl. kapni egy csomó fajta zselét, aminek a százalékos biztonsága állítólag jobb, mint az óvszernek.

Irina, ügyes vagy:)
MIlyen ösztöndíjat nyertél?

Nikolett - aztán nem eltűnni!!!!

Most ennyi jut eszembe, bocs, biztos kimaradt egy csomó dolog. Megyek aludni, fáradt vagyok.

Szóval ma a postán kezdtünk Rugóval, aztán leadtam a csanában. Felvettem egy barátnőmet Db-ben, és mentünk Böszörménybe. Volt pár elintéznivalóm, mert most egy ideig nem megyek már be. Délben volt egy védés az egyetemen, oda mentünk kocsival. Aztán volt fogadás is, ott ettem 8) Volt palacsinta is 8)
Felvettem Rugót. Aki megint nagyon ügyes volt, mert nem pisilt be a csanában. Nagyon meleg volt az autóban, folyt róla a víz, mire hazaértünk.
G. biciklivel jött este hatkor. Reggel lekéste a buszt, ideges lett, bebiciklizett. A 47-esen elég veszélyes ez.
Most még rendbe tesszük az autón a gumikat, meg lesz egy vizsgálata.
Le kell szedni vagy szedetni a meggyet a hétvégén, megérett.
Szombaton Gáboréknak Paszabon lesz fellépése, oda is megyünk.
Hétfőn este utazunk el.

Hú, holnap majd jövök.

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Látom, a védekezés a téma... :lol:
Mi is úgy vagyunk, mint Heniék... :oops:
Bár én nem esnék kétségbe, ha becsúszna egy bébi... ;)

Juba! Szerintem nem tudják ezt így megmondani, hogy mekkora lesz a baba, csak saccolnak! Én mindig azt képzeltem, hogy majd a vállánál elakad Szeli, mikor szülök, de ő egy az egyben kicsúszott az utolsó nyomásnál... ;)
Boldog szülinapot! :) (Ha jól értettem, hogy ma van!)

Kép

Kép
regcsiken14

Én még itthon, 12-től vagyok ügyfélszolgálaton, úgy döntöttem, kicsit itthonmaradok délelőtt. Tegnap is így tettem, ki is takarítottam, meg mosok ezerrel, így hétvégén lehet pihizni, csavarogni, játszani! :D
Reggel Apa vitte be Szelit a bölcsibe.

És akkor néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Juba boldog szülinapot!!!!!

Vindo most már akkor vége a melós időszaknak? szeptemberig otthon vagy?

Juba nekem Péterkét végig jóval kisebbre mérték :roll: szóval, majd ha kibújik megmérik mérlegen :wink:

Regi :wink: hajrá kistesó :wink:

Fogamzásgátlás: én is olvastam, hogy vannak most minden féle újdonságok, de kérdéses, hogy ezek mennyire jók?

Móni elment szülni 8)

Heni
KépKép
heni81

De szupi képek Regi:-) Szeli olyan szép kis fekete hajú királykisasszony 8) :D :D :D
Áron fekete hajjal született, jaj de örültem, erre most tiszta szőke :roll: P meg igen világos barna. Remélem sötétednek majd.

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?