A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szijja Ancsur!KépKépKépKépKép
Kriszti
kriszti

Másikildi,
Erre gondoltam, hogy csináltad?
írd meg!
Breki
Breki

Lanyok
mindenkitol bocsika,de ecceroen iszonyat,hogy mi van itt ezen a hetn,alig tudtam nektek irogatni es szinte csak olvastalak titeket.Remelem a jovo het konnyebb lesz.
Jon valaki holnap dolgozni????En igenKép
Nemsoka megeyk aki nem jon annak jo hosszu hetvegetKép

A tobbiekkel holnap,ugyanittKépKépKép

Puszi Kriszti
kriszti

Nekem egész nap nem müködött a Babanet, ahányszor rámentem rögtön kidobott DrWatsonnal, a többi internetes oldallal nem volt baj...vegyem ezt elöjelnek, hogy már nem sokáig kell idejönnöm?Kép
Persze most már nehezen tudnék elképzelni olyan szitut, hogy ne olvassam el a napi termést. Totál függö lettem, ezért remélem, hogy holnap is lesz itt valaki, nehogy elvonási tüneteim legyenekKépKép
Györgyi!
A legutóbbi mensim nekem is hasonlo volt, de lehet, hogy csak a HSG-t próbáltam tudatalatt elkerülni és ezért produkáltam ilyen tüneteket.
Azért persze a biztonság kedvéért a HSG napján csináltam egy terhességi tesztet, hogy hátha mégis, de persze csak a nagy ronda egy csik vigyorgott rám, úgyhogy nem kerülhettem el HSG-t!
Mindegy most legalább már tudom mi a gáz..Ugyanezt tudom csak Andynak is üzenni, hogy nagyon nehéz szembesülni a tényekkel, de biztos, hogy van megoldás és most csak erre szabad gondolni!
Lányok! Ti milyen sürün akcióztok a ovi körüli idöben?

Sien
Sien

Breki,
Én is a Deáktól kb. 4-5 percre dolgozom az Andrássy úton!!! Lehet, hogy szomszédok vagyunk? Jujjjjjj de izgi!

Aki jön holnap annak jó munkát!

Kata,
Örülök. Én is dobtam volna egy hátast a helyedben! Nos akkor jössz a talira?????? Ne mondj nemet! Koccintunk majd az egészségetekre!

Itt a lista mostmár Brekivel is. Kéretik bövíteni!

1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy
9. Klári
10. Gabó
11. Edit
12. Breki

A cím: Klári (remélem nem dob egy hátast, hogy enniyen leszünk!)
V. ker. Hercegprimas utca 3.
Hánykor?????

10-11 órás idöpontot javasolnám, mert aki vidékröl jön az be tud érni és nem kell hajnali 4-kor kelnie és haza is tud menni idöben akár 5-6 órai csevely után is. Mit szóltok? És persze ebben az esetben a kezdés idöpontja adott, de gondolom bármikor lehet csatlakozni akár délután is! hiszen szabadok vagyunk, az idönkkel mi gazdálkodunk!!!

Moni
mj

Sien,
3 naponta ajánlott az akciózás, de senki sem bírja addig, mert valóban túl hosszú idönek tünik. 3 naponta ajánlott az orvosok által, mert ennyi idö kell a fiúknak, hogy újratermelödjenek. Itt nálunk az általános nézet viszont inkább a 2 naponta akciózás. Persze, ha megnézed Pucur görbéjét ök 2x csinálták egymás utáni napokon.

Szóval 2 nap az szerintünk jó.

Jössz a talira? Ha máris ennyire függö vagy!!! Én is így jártam és szerintem itt mindenki! Elvonási tüneteim vannak, ha nem jöhetek.

Üdv,
Moni
mj

Persze az idöpontot Klárival is meg kell beszélnünk! Elsösorban vele!

Klári! Mit gondolsz?

Kandi72, Caldea! Ti hogy álltok a talihoz?

Lányok, Amig nem jöttök egy talira addig nem is tudjátok meg milyen hatalmas összetartó ereje van egy ilyen találkozásnak. Egyszerüen csodálatos, felemelö. Visszaolvashattok hogy lássátok milyen hangulat uralkodott itt a tali után! És azt hiszem ebböl a hangulatból nagyon sok meg is maradt! Egyszerüen szupi volt.

Puszi,
Moni
mj

MJ
Latom neked is lett egy kis idodKép
Ugye most mentek arra a supi jo helyreKépKépKépKépKép
Jo mulatast hozzaKép

Lanyok
A tali telleg szuper,kar lenne kihagynotok!!!

szisztok,Kriszti
kriszti

Bocsi lányok most egy kicsit OFF leszek!

Breki!

A kiválasztott képre az egér jobb gombjával rákattintasz, és a Kép mentése más néven-t választod, így elmented a te gépedre (adsz neki egy nevet, és fontos, hogy jpg-s file legyen), majd itt a hozzászólás írásánál beírod a következõket(de szóközt ne hagyjál ki sehol, én csak azért hagyok ki, hogy lásd mit kell beírni) image { ide jön a kép neve } . Ennyi. Remélem legközelebb sikerülni fog.

Ildi
másikildikó

Kriszti,
Igen, holnap indulunk Szlovéniába. Szupi lesz, már alig várom.

Van idöm, mert már most tudom, hogy hiányozni fogtok. Szerdán jövök és az még nagyon sok idö.

Azt hiszem lassan elhúzok a dokibácsihoz a 4. Gynevacra aztán uzsgyi haza, pakolni!

Pusszancs, még azért benézek, mert rengeteg az idöm.
Moni
mj

Moni,Kriszti! Sajna nem tudok menni a mostani talira, mert mi meg Erdélybe megyünk azon a hosszú hétvégén. De majd legközelebb nem úsztok meg!Kép
Eddig mi is ált. két naponta akcióztunk, de most úgy belejöttünk, hogy eddig mind a három lehetséges napon együtt voltunkKépKépRemélem én is "Pucur-féle" vagyok..Kép
Én holnap kb. délig vagyok, most viszont szép lassan megpróbálok hazaosonni..
Sziasztok, Sien.
Sien

Mj, Jó utat Szlovéniába. Lányok, holnap nem leszek, hosszú hétvégézünk, jön haza a férjemKép ma éjjel külföldrõl, csak három napra ment de nagyon hiányzik.
Mindenkinek jó pihit és baba záport Kép
Breki
Breki

Sajnos ma sem tudtam jönni. Teljesen ki vagyok bukva, annyi melóm van. Reggeltöl most van idöm itt lenni veletek, de ilyenkor már pangás van. Bár örülök mindenkinek aki ilyenkor hozzámszól.

Ancsi!
Remélem a kitartásom meghozza babuciját.KépKép
Ezt már nem olvasod, csak két hét múlva, ha be tudod majd hozni a termést, de én üzizek neked mindenröl és a vonaton talizunk.Puszi. Jó szabizást.KépKép

Nem tudom, hogy a szintetikus mennyiben másabb mint a természetes, de én úgy gondolom, hogy minnél természetesebb valami annál jobb a szervezetnek. Vagy nem?Kép

Pucúrka!
Hát ez az én szempontomból nagyon szupi hír,hogy mindkét oldalon érlelget.KépKépKép Remény kettövel megnövelve.Köszi.KépKép

Moni!
Olyan szépen és tudomonyosan fogalmaztál, hogy öröm volt olvasni. Esetleg a beszédemet lepasszolhatnám?????????KépKépKépKép
Pihizzetek és ......... sokat Szlovéniában.Kép

Edit!
Nekem állandóan hányingerem van. Tegnapelött is úgy ébredtem, hogy tüz a rötyire, de végül semmi. Pedig nekem most jött meg. Rajtam így jön ki a stressz, már gyerek korom óta, úgyhogy ez tuti nem lesz érzékelhetö terhességi tünet nálam.

Kata babucija!
Az én szemem is könnybelábadt. Aztán ne rugdosd majd nagyon a mamit! Jó legyél és növögess tovább. Puszi a mami pocira, azaz a te pofidra.KépKépKép

Pusssssssssssssz: Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok!
Megfogadtam, hogy ebben a hónapban kicsit hanyagolom a babaprojektet /lelkileg/. Egy darabig sikerült, de mostanában naponta olvaslak benneteket a háttérbõl. Örülök a babásoknak! Nagy gratula Nekik! Egy kicsit én is reménykedem. Tegnap kellett volna megjönnie, eddig semmi. Tegnapelött és tegnap hányingerem is volt, ma semmi. Remélem nem csupán pszihés alapon. A hõm fenn van 16. napja, most 37,3. Ezt ugye nem lehet pszihésen produkálni?!
Szorítsatok!
Csilla
Csilla

Sziasztok Lányok !

Dolgozik ma valaki?

Csilla !
Szerintem ez nagyon jó eredmény. Nagyon szurkolok neked.

Edit
edit

Pécsi vagyok és lehet, hogy nem jó az idõpont.
A címet mindenesetre felírom.
Tudom, hogy milyen egy ilyen tali mert már voltam indexes talin. Nagyon jó volt és jobb úgy irogatni, hogy elõttem van az illetõ arca.

A cím megvan és mi a név?

Caldea
caldea

Sziasztok lányok!

Én is dolgozom ma, megpróbálok minél többször benézni hozzátok, azért remélem lesz, akivel lehet beszélgetni.

Pusssszzz
Ildi
másikildikó

Jó reggelt ezen a szép szombati, de mégis a meló miatt zord szombat reggelen.

Most itt vagyok, de nem tudom, hogy meddig hagynak békén. Remélem azért a szombat szombatos hangulatú marad itt bent is.

Puszi Mindenkinek. Gabó Kép
Gabómanó

Breki!
Most olvastam mit kívánsz nekem. Hát ez valami fantasztikus. Komolyan mondom fentasztikus. Most már úgy érzem, hogy sikerülnie kell,hogy ha már tényleg én következem.Kép
EZ szuper fantasztikus professzionlisan klassz tuti-buli, hogy lesz babám. Már nem bírom nélküle és az,h ogy ilyen öszintén kívántad.....Ez fantasztikus.Kép:KÖSZI.Kép
KÖSZI MINDENKINEK, HOGY VAGYTOK. SZERETLEK TITEKET!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Óriás puszi: Gabó Kép
Gabómanó

ÉBRESZTÕ LÁNYKÁK! MINDENKI ALSZIK MÉG????
Gabómanó

Sziasztok!

Én is itt vagyok, habár elvileg költözünk a földszintre (én csak ovatosan a baba miatt) és nem tudom, hogy meddig lesz gépem, de amig lesz, addig jövök hozzátok!

Dobom a mai listát!

Cicó 4c 69 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 62 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 55 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 48 cn Györ 24 év
Melinda 3c 43 cn Ulm 26 év
Kriszti 13c 31 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 30 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 29 cn Líbia 32 év
Kandi72 1c 25 cn Budapest 29 év
Monchy 3c 24 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 24 cn Budapest 30 év
Eszter 13c 23 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 23 cn Maglód 33 év
Sien 13c 20 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 20 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 19 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 16 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 16 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 15 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 15 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12 c 14 cn Várpalota 24
Éva 29c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 10 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 9 cn Budapest 31 év
Edina 7c 8 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 6 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 6 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 6 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 5 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 4 cn Svájc 27 év

És egy tacsilista:

1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy
9. Klári
10. Gabó
11. Edit
12. Breki

Andy!

Nem tudom, hogy mikor jutsz netközelbe, de:
Az unokanövéremnek is endoja volt, de neki nagyon késön vették észre, ugyhogy kivették az egyik petefészkét, a petevezetékét, a másik vezetékböl pedig levágtak egy darabot. Ennek ellenére a drnö szreint ugyan olyan esélye van agyerekre, mint bárki másnak. Annyi történik most nála, hogy kap clostit, mivel felváltva érlelik a petét a petefészkek, hogy minden honapban legyen érett petéje + beállitják neki a hormonszintjét, mert neki is kevés a progija. És most spontán probálkoznak.

Tehát semmi nincs veszve!! Az endot gyogyival is tudják gyogyitani. Ezzel azt szerettem volna mondani neked, hogy nincs semmi veszve, sött jobb, hogy tudod mi a baj, mintha még honapokon keresztül reménykednél. Nem tudom, hogy sikerült-e egy kicsit feldobni téged, de remélem igen!!

Egyébként tampont szoktál használni?

Kriszti, Gabomano vagytok ma?

Pucur
Pucúrék

Látom Gabo megelöztél!

Jo, hogy itt vagy! Hidd már el, hogy lesz babád! Ez tuti, érzem!!
Kitaláltam valamit: mivel a gyerköcöknek ugyis családbol lesz keresztszülöje (sértödések elkerülése végett) ez nem zárja ki azt, hogy mindenkinek legyen innen is egy fogadott keresztszülöje! Na mit szoltok hozzá?
Ha nekem megszületik és lesz rendes keresztelöje, természetesen mindenki meg lesz hivva! Sött, a fogadott keresztmamit is beleiratom a keresztlevélbe! Amikor a keresztlányomat keresztelték, ott véletlenül mindkét helyre (keresztfiam) beirták mindkét keresztszülöt. Ugyhogy papiron két gyeremnek vagyok a keresztanyja, valoságban csak egynek!

Pucur
Pucúrék

Pucur!

Tampon?
Lehet, hogy nincs összefüggés (szerintem lehet).
A vér (azt hiszem a petefészeknél) visszafelé is folyik (nekem pl. hasüregbe hasfalon volt letapadva)
Én amióta kiderült az endó nem használtam tampont.
Ha kibírom nem is fogok amíg nem lesz babám.

Bizony, bizony ott ültem a Balatonparton sortban és nem érdekelt mit gondolnak az idegenek. Én tudom, hogy fél év alatt kezeltek ki belõle, sõt van olyan akit nem sikerül kikezelni.

Caldea
caldea

Eeeeeen is itt vagyok!!!!KépKép
Jo reggeltKépKép

Gaboo
nana,hogy te vagy a kovetkezo,hiszen megeloztelKépKépKépKépKépKépKépKép

Cicó 4c 69 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 62 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 55 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 48 cn Györ 24 év
Melinda 3c 43 cn Ulm 26 év
Kriszti 13c 31 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 30 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 29 cn Líbia 32 év
Kandi72 1c 25 cn Budapest 29 év
Monchy 3c 24 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 24 cn Budapest 30 év
Eszter 13c 23 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 23 cn Maglód 33 év
Sien 13c 20 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 20 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 19 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 16 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 16 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 15 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 15 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12 c 14 cn Várpalota 24
Éva 29c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 10 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 9 cn Budapest 31 év
Edina 7c 8 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 6 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 6 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 6 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 5 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 4 cn Svájc 27 év
Kriszti 14c 2 cn Galgamácsa 29 év

Ma nincs fonok,ugyhogy egesz nap tudok veletek dumcsizniKépKép

Keddtoooool szuriiiiiiiKépKépKépKépKép

pusziiii K
kriszti

Senki nem irKépKépKép????

K
kriszti

Kép
kriszti

Lányok!

Hurrá délben hazaengednek.

Nézzétek meg a moziban az Üvegtigris címû magyar filmet. A végén már könnyesre röhögtem magam. Nagyon jó volt.

Caldea
caldea

szija Caldea
Jo pihenestKépKép

Kriszti
kriszti

caldea

Kriszti!
Itt vagyok már.Kép

Pucúr!
Ez szupi ötlet. Én is úgy gondolom, hogy Nektek nagyon nagy szerpetek van abban, hogy végre sikerüljön. Vagyis a legigazibb keresztmami ki más is lehetne mint ti, hiszen ti értitek meg legjobban ez mit is fog jelenteni nekem.Kép

Gabó
Gabómanó

Komolyan mondom beszarás,hogy itt töri a rossz még ilyenkor is a fönökeimet. Azt hittem szombati filling lesz, de a közös bundáskenyér reggelin teával kívül minden mint egy strapás napon. De nem érdekel, most akkor is mindig itt leszek.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Gabo
SzijaKépKépKépEn kb.1/4 1-ig leszek maKép

Jo ez a keresztmamisag csak arra kellene figyelni,hogy ha valaki valaszt valakit akkor nehogy masnak rosszul essen vagy megbantodjaon ha esetleg ot meg nem valasztottak vagy valakit tobbszor is valasztanak.Ez azert komoly magbantodas`forras lehet!Ertitek?Mert eleg hujen fogalmaztam.

Gabo
Szerinted ha tegnap este 10-kor vereztem es azota egy csepppet sem az azert meg a mensimnek szamit?/ekson utan vereztem!/
Te akkor a tegnapi napot venned elso napnak?Most itt tiprodok mert ugye az 5.napon kell kezdeni szurizni,de akkor melyik az elso nap???Jajj de hujjje vagyokKépKép

Segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!/konyorgojel/

K
kriszti

Figyuzzatok, a Clostynak milyen mellékhatásai lehenek?

Gabó
Gabómanó

Gabo
Szedules,foltlatas,hohullam....De nagyon sokan annak koszonhetik a babjukat!
Nem valaszoltalKép

Beszeltem Andyval,mindemkit puszil ezerszer,csak o most nagyon szomiKépKépTalan szerdan vagy csutortokon jon.

pussssz K
kriszti

Kriszti!
Akkor már te nem leszel sokáig. Én négyig biztos leszek.KépKép

Nem lehet megnézetni UH-n, hogy most ez mi volt?
Én is tanácstalan vagyok.Kép Egy napig volt csak?

Én mindenkit akarok keresztmaminak!!!!!!!!!!!!Kép

Gabó
Gabómanó

Kriszti!
Nem megy a reagálás itt olyan gyorsan.

A foltlátás az van és aludni sem tudok jól mióta szedem. De halál lenyugtat.
Azt írtam, hogy ha jók lesznek a prolactin leleteim akkor abbahagyhatom a bromo szedését?
Akkor ez a Closty tényleg jó?

Gabó
Gabómanó

Andy!
Ha itt leszel megpróbállak megvigasztalni. Jó?

Gabó (aki veled van)
Gabómanó

Gabo
De jo,hogy irtal,tiszta ideg vagyok.Nem 1 napig hanem csak! ekson utan,de akkor nagyon most meg semmi!!!!!Egy csepp se.Kép

A Closti telleg nagyon jo szokott lenniKépKépA bromot csak fokozatosan szabad tudod E mindig ezt mondja.Orulok nagyonKépEz jo jel!!!KépKép
En szivesen leszek kerimamiKépKépKépKép

Irok sms-t

Mindenkinek nagyon jo hetveget es jo pihenest!!!!!!

puszi k
kriszti

Kriszti
Kár, hogy itt hagysz. Pont most lett nyugi.
Hogy-hogy a bromot abbahagyni is fokozatosan kell??????? Én egyszerûen csak abbahagyom. Már elegem van az állandó hányinger, szédülés, levertség, ájulásérzésböl. De öt hónap után ez nem is csoda. Csak attól félek, hogy ha abbahagyom újra felmegy a prolactinom és akkor kezdhetem elölröl, én pedig már nem bírom elölröl kezdeni. Bocs, hogy negatív voltam.

Ha van itt valaki jelentkezzen!!!!!!!!!!!!!!Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Gabó!

Én itt vagyok, most elmegyek ebédelni, aztán leszek, valószínüleg négy óráig Kép. Majd mi tartjuk a frontot. Kép

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Gabómama !

Én is a Clostyt szedem. Szerintem szuper. Nekem 38 napossak voltak a ciklusaim. Most a 3.hónapja szedem. A menses 2. napjától 5 napig szedek 1 szemet. A hatás gyors volt, már az elsõ hónap után percre pontosan megjött 28napra megjött. Nekem semmi bajom nem volt, csak a félidõtõl, annyira fájtak a melleim, hogy azt hittem belepusztulok. Szerintem ebben a hónapban meg is repedt a tûszõ.

Edit
edt

Edit!
De jó, hogy itt vagy!!!!!!!Kicsit kolbászoltam más topicokban is.
ÉN csak a mensi harmadik napjától szedem, mert akkor mentem a dokihoz. Remélem nem maradok le semmirõl. Mellfájás nem probléma. Kibírom, csak hányingerem ne legyen.

Gabó Kép
Gabómanó

Ildi!
De jó, hogy te is itt vagy. Odáig vissza sem olvastam. Kép
Oké. Mi majd frontvonalonmaradunk. Most kaptam a hírt, hogy háromkor hazamehetek. Amúgy négykor mennék. Nagy kedvezmény.

Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok kedves leánykák!

Nem nagyon tudok elszakadni töletek, majdnem minden este elolvasom a "termést". Kép

Nekem ma jött meg, tehát új ciklus új remények. Bár a szexuális életem kezd egy aggszüzéhez hasonlítani: ebben a ciklusban 1 azaz egy esetben szerelmeskedtünk. Kép munkaügyi elfoglaltságok miatt. Hogy lesz ebböl valaha az életben gyerek? Kép

A találkozóra én is jelentkezem, már nem tom, hol a lista, kérlek benneteket, tegyetek rá.

Puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Egy frissített TA-LISTA:

1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy
9. Klári
10. Gabó
11. Edit
12. Breki
13. Lotti Kép

Jó, hogy jössz és klassz, hogy ilyen sokan leszünk.
Klári! Elég lesz az a 35 négyzetméternyi szoba?

Puszi:Gabó
Gabómanó

Úgy látom ma már nem dumcsizik velem senki, úgyhogy letiplizek én is, mert a fönökeim végre elmentek.

Használjátok ki a következö három napot és kapcsoljatok ki, (vagy be). Én most csak a kedvesemre koncentrálok és csak öt fogom kényeztetni. Három napig a barátainkkal leszünk Pálházán és csak semmittenni fogunk.Hiányozni fogtok. Kép

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Gabóka
Én még itt vagyok.
Szóval neked mi a problémád, elhúzódik a menszeszed?
Én nagyon nagy reményt fûzõk a closty-hoz.
Eldöntöttem, hogy a karácsonyra már ketten leszünk.

Edit
edit

< Lanyok, Nem tudok belepni a forumba, mert a gepem a levelezes kozepen
lefagy, sajna, ugyhogy a most kovetkezo uzimet ugy tovabbitjak:

Kedves Gabomano!

olvasd el figyelmesen E. szoveget, szerintem abbol az derul ki, hogy a
Bronhomicint, miutan normalizalta a magas prolactin szintet, TILOS!!!!!!!!!!
ABBAHAGYNI!!!!!!!!!!!!!!, mert akkor ujra felszokik –meghozza a kezeles
kezdeti ertekenel is magasabbra!!!!!!!!!! - a prolactin szinted, hanem
addig kell folytatni, amig a terhesseg be nem kovetkezik!!!!!!!!!!!!!!!
Kerlek, olvasd el nagyon figyelmesen a most kovetkezoket, csak azt a reszet
ragd meg jol, ami a magas prolactin szint kezeleserol szol!

Szeretettel, es nagyon aggodoan irja baratnod, Lella

Erazmusz irja Moniquenak szept.2-an

Kicsit csodálom, hogy 1 év óta csak most nézik meg a hormonjaidat, és
enélkül írták fel a Clostylbegytet, pedig az alap hormon szintet hormon
kezelés nélkül kéne megnézni. Na de ezt gyakran így csinálják&#8230;Milyen
ciklusnapon csináltatják a hormonokat? Az MR vizsgálatból a következö derül
ki: van az agyalapi mirigyen egy picike sejtszaporulat, ez a mikroadenoma.
Ez minden valószínüség szerint prolactin túltermelést okoz, ami egyik oka a
meddöségnek. Bizonyára Bromocryptin vagy Serocryptin gyógyszert fogsz kapni
rá. Ezzel kapcsolatban a következö problémák szoktak lenni: felírják a
gyógyszert, és azt mondják: szedj 2x1-et. Ezt elkezded, és iszonyatosan
rosszul leszel töle, hánysz, stb. Ugy, hogy abba hagyod. Vagy néhány hét
szedés után normalizálódik a prolactin és abbahagyatják. Ettöl még
magasabbra emelkedik a prolactin. Remélem, a Te dokid nem ezeket a hibákat
követi el, de sajnos ez gyakori. Ezt megelözendö, a következö tanácsaim
vannak (én mindig így adom, és így nem szokott semmi probléma lenni): lassan
kell felemelni az adagot: 1 hétig ¼ szemet, 1 hétig ½ szemet, 1 hétig ¾
szemet, majd folyamatosan 1 egész szemet. Ezen nem változtatok addig, míg az
újabb hormon vizsgálat eredménye meg nem jön. Az újabb hormon vizsgálatot
pedig akkor csináltatom meg, amikor már legalább 1 hétig az egész szemet
szedi a paciens. Tehát egy szemmel folytatom az eredmény megérkezéséig
(ilyenkor már csak a prolactint kontrollálom, ha a többi jó volt). Ha még
magas a prolactin, 1/4 szemenként emelem ismét 1 ½-ig, majd újabb vizsgálat.
Ha túl alacsonyra sikerül a prolactin, akkor vissza veszek belöle ¼ szemet.
Így kell kititrálni a szükséges mennyiséget, és azt addig szedetni, amíg a
terhesség össze nem jön, illetve még utána is 2 hónapig, majd 2 hónapos
terhességtöl szintén lassan, fokozatosan, ¼ szemenként lecsökkenteni és
elhagyni. Ilyen gyógyszerelés történt a mintának elküldött, Lella web-lapján
látható alaphömérsékletböl származó, egészséges kisbaba létrejöttekor is, és
Clostylbegytet is szedett a mama. >

-lányok a Lella kért meg,hogy ezt másoljam be nektek,mert nem tud feljutni ide!!!
KépKandi72Kép
Kandi72

KépSziasztok lányokKép
Edit:-Én kb:1 hónapja járok a S-M Ágost kórházba és eddig minden szupi volt,ez kimondottan "anyavédelmi központ"a 3.emeleten csak endokrinológia-fertilitási-meddõségi dolgokkal foglalkoznak!Vérvételeket a dokid-asszisztense veszi le és küldözgeti,neked nem kell laborba menni stb.(toxoplazma és ilyeneket a Váci úti kölyálba kell vinni)!
Szerintem jó hely!!!
Velem annyi,hogy ma szedtem be az utolsó Duphastont és holnaptól már meg is jöhet felõlem stb.
Talcsiról már írtam multkor-sajna ugy néz ki megint kimaradok-hacsak fél óra is elég lenne-azt meg tudnám oldani valahogy...
PusziKépKandi72Kép
Kandi72

Sziasztok!
Lotti,látom Te sem tudsz elszakadni a lányoktol, na akkor ennyit a mi elvonulásunkrol!Kép
Én is olvasom a hozzászolásokat, követek mindenkit.
Jo,hogy vagytok, csak rossz hosszutávon a sikertelenségemmel szembesülni.Ezért maradok off-listás, ok?
Puszi mindenkinek:
Barbi
Barbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?