A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Kri: ha ott veszed akarmennyit:)Az atvilagitasnal meg a keziben tan 2 dl.
NEm remlik mar de oszinten en mar jartam ugy hogy semmit nem dobattak ki, se szendot se italt se piperet...

KépKép
tavasziszel

Tavasziszél,
teljesen igazad van, az első napok nem a legkönnyebbek, de aztán szépen összerázódik a család! :lol:
Aranyáron vehetek majd üdítőt, mert a BB miatt kell. Szendvicset sem lehet felvinni? Ne már! Ez már bunkózás.

Tünde,
örülök, hogy rendben a baba. :lol: Nem lehetett egyszerű, de remélem most nem lesz ilyen komoly a helyzet.

A lábatok szokott görcsölni? Mert a Brigivel ilyenkor engem már kínzott főleg éjszaka, de most még megúsztam. :o

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

sziasztok!

jöttem picit dicsekedni :D ma elmentünk 4d-re apával és isteni volt! tudjátok nagyon paráztam mostanában, mert amikor leszambáztam a lépcsőn, akkor én hülye nem nézettem meg a babát és azóta egyre idegesebb lettem. ezért bejelentkeztünk 4dre, apa úgyis lemaradt a 18 hetesről. megint a praxisba mentünk, most győrfi dokihoz és nagyon jó fej volt, végigmérte a babát, mindent elmagyarázott közben. hát képzeljétek pici frici már 873 gramm és a doki 26 hét 2 naposra lőtte be, szóval nagyon nagyott nőtt, 1 héttel nagyobb, mint a számított kora. olyan édes fotót kaptunk, majd anyuval beszkenneltetem és felrakom hétvégén.

én tegnap voltam cukorterhelésesen, rakhattam bele citromot, szerintem tök finom volt, ciki-nem ciki de én kábé ennyi cukorral iszom a limonádét amúgyis. hétfőn megyek dokihoz, akkor lesz eredmény.

kilók: én minden hétfőn mérem magam és eddig 6 kiló jött fel (ebben sajna még benne foglaltatik a gipszem is) de az elmúlt 2 hétben nem híztam egy dekát sem, szóval büszke vagyok.

szex: hát én bizony nem aggódok, szerencsére semmi hasfájásom nem volt még, bár sajna így gipsszel még nehezebb a történet. szóval általában heti 1 a mennyiség, bár apa annyira szexinek találja a pocakom meg a cicim, hogy ha csak "rámnéz" neki vége van :oops:

mi nyaralni sajna csak azután mehetünk, hogy leszefik a gipszet és az még több mint 3 hét. akkor meg már csak a balcsira megyünk, remélem nem fogok megkukulni a melegben.

sissy kitartás, már én is ngyon izgulok miattad, szuper lesz! képeket kérünk majd mihamarabb.
Vendég

Sziasztok! :)

tavasziszél:én is úgy vagyok vele mint te ,hogy nem szeretném ha valaki jönne az első 3 hétben,de igazából utánna is rossz mert sokszor pont akkor jönnek amikor nem aktuális és még ők sértődnek meg!
naa anyósomat én sem szeretném bent látni a korházban sem a sógornőmet!
főleg amikor szopiztat az ember én olyankor nem szeretem ha néznek amúgy is szégyenlős vagyok! :roll:

Kérdés!:hogy van a babucitok a pociban?
az enyém olyan kis nyugis most 2 napja amióta melegebb lett,pedig olyan kis izgi-mizgi volt :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

[quote="btunde"]S írta:btundeziasztok csajok!

Most jöttem a dokitól, minden oké a babuci jól van már 606g a 24.héten, tehát minden oké.
Kérdeztem a súly még nem gond, jövő héten megyek a cukorterhelésre, és ha minden oké akkor csak júl. 28-án a dokihoz.

Kérdeztem a hátfájást és mondtam neki (talán írtam már), az első terhességemnél a 25.héten farokcsontgyulladást kaptam, ami azt jelenti se mozdulni , se feküdni, felállni,semmit nem bírtam.És ezért is félek a mostani kezdődő hátfájástól, akkor voltam 5 napig kórházban.A dokim azt mondta kenegessem voltaren géllel mert, az segithet csak.remélem most nem jön elő.

Képzeljétek el, tegnap este egy kullancsot szedtem ki magamból, és hol volt? a köldökömben. Most remélem nem volt fertőzött ,

Majd később jövök még sziasztok!!

Kár, hogy kidobtad a kullancsot. Tegnap volt a tv-ben, hogy lehet kapni patikában kullancs tesztet.

Kriszta
Kép
cherryke

Ice. Az enyém mocorog... kb 2 óránként bejelentkezik :D

Kriszta
Kép
cherryke

Kri!

Repülőre max 1 dl folyadék vihető fel, ráadásul most még szigorítottak is. Tavaly tesóm napkrémeit /origi/orrunk elött a kukába dobták. Majdnem elájultam, mert azért ku...a drágák. Gondolom utána a dolgozók kiveszik, és nem kell venniük a nyárra. Ha jól tudom szendvics se vihető fel. Egy péksüti tavaly 500-600 forintba került.
Üditő is hasonló.

Tavasziszél!
Köszi azért a szülés utáni infókat. Sokmindenkit nem is bánok ha nem jön majd be,de apa azért jó lenne, hiszen neki is szokni kell hogy család leszünk, vagy lettünk. És anyukám is jó lenne.....

Lina84!
Nagyon várom az uh-s képet!!! :P
Mi majd 26. héten megyünk szerintem, és utoljára is.

Iceberg!
Az én babókám is lapít, ritkábban mocorog. Én is úgy gondolom hogy a meleg a hunyó.

Ceyla?????

Kép
mók

Szép jó reggelt!

Hogy vagytok? Én rettenetesen. Elfeküdtem a hasam vagy mi, pedig oldalt alszom. Volt már valaki igy? Iszonyat volt felkelni.Ráadásul nem mocorog olyan sokat mint egy hete, inkább csak nagyobbakat. Még jo hogy holnap doki csak mond rá valami megnyugtatót. Fáj nem fáj ma mennem kell van két lakás rendbe kell vágni, mert kel a pénz. Babónak holnap hozzuk a komodot meg kiságyat, legalábbis reméllem elkészül a komod, az ágy azt meg kapok akárhol. Ti milyet nézetetek a babóknak?

Etus: gratula hogy átköltöztetek :-) na és milyen? kezded már megszokni? Gyerkőc?

Kri: örülök hogy minden rendben volt a dokinál. Brigi nagyon tündéri az uj bringáján biztosan hamar beletanul :-)Jó neked hogy örülsz ennek a melegnek, családi házban én is el tudnám tervezni a nyári mindennapokat :-D Mindegy csak kibirom valahogy énis, majd kitalálok valamiT. Lecso nekem sem a szivem csücske dehát valamikor az uram kedvében is kell járnom :-) Szunyogok miatt ne aggodj, mi is tele vagyunk tudom ez nem vigasz de lemegy pár nap alatt. Calcimuscot nem ajánlott az orvos Briginek? Nekünk bevált.

Lynn: te hogy szoktad készíteni a lecsot? Tojással vagy simán? Nekem muszáj volt tojásosan mert páromnak ugy kellett de ugy aztán pláne nem vagyok oda érte :-( Súly: gyarapodunk gyarapodunk és az a baj, nemcsak a baba :-( Képzeld tegnap 3 kiflit benyomtam reggelire meg 15 dkg löncsöt egy egész paprikával. És még éhes voltam. Eddig ilyen még nem fordult elő a majdnem 7 hónap alatt. Ma már csak 2 kiflit ettem :-D De még tudnék....

Btünde: ne gondolj a legrosszabra, biztos nem volt fertőzött . Bár kár volt tényleg kidibni ha lehet kullacstesztet kapni, dehát mindent nem lehet tudni.

Tavasziszél: az első napok a legtöbb anyukának borzalmasak. Kicsit drasztikusan fogalmaztam, de nekem azon kivül hogy boldog voltam a baba miatt semmi nem tetszett. Kiabáltam is egynehányszor anyámékkal, hogy minek okoskodni békén lehet hagyni. Én pl nagyon hisztis voltam De ez van ugyhogy nálam fel lehet már erre is készülni a rokonoknak :-)

Lina: dejó hogy minden ilyen jol alakult 4D-n. :-) Ugye milyen szupi látni ezt a kis csöppöt? :-DKiló szeritnem teljesen rendben van az a 6. Igaz azt mondják még csak most jön a java, de örülj ha egy héttel nagyobb, te is egy héttel kevesebbet nyüglődsz :-D Mert sajnos fogunk még.

Na megyek, lassan jönnek értem, de sietek haza még mielőtt nem jön a nagy meleg mert főznöm is kéne. Ma gombapöri lesz tésztával. Levest nem csinálok időm se meg szerintem hangulatom sem lesz :-( Jó lesz ma csak igy egyszerűen :-D

Többiek?????

Majd még jövök szép napot nektek!

dinuci01

Hu en is hisztis voltam es nagyon sokat sirtam. Hol azert mert itt faj ott faj, hol azert mert elmegy a parom hza, hol azert mert nekem miert nincs tejem, hol azert mert a gyerkocot megint elviszik furdetni, hol azert mert de jo a mai vizsgalatokaon is minden rendben volt vele....:)
Szoval velem jol kibabraltak a hormonjaim, meg a biologiai is, hashajto ide vagy oda, orult szorulasom volt, emiatt meg nagyobb fajdalmam...br....
En nem is ertem ilyenekrol miert nem beszelnek a szules felkesziton meg a kismama irodalomban hogy nem csak annyi hogyhuh megszultem es de happy vgayok. En az elso 3 honapban annyit de annyit bogtem hogy ihajj!

Tunde: remeljuk a legjobbakat a kullancsrol!

Lina: szuper hogy a pici ilyen szepen fejlodik es minden ok!

Flora rem aktiv amiota ez a meleg van, konkretan ugralok vele egyutt annyira erosen tud lokdosni belulrol, foleg este mikor lefekszem, vagy egy ora mire elpihen es vegre en is aludhatok.
Nagyon nem birja ha hajlongok akkor igen eroset belem rug, de en orulok mert Annanal annyit paraztam a keves mozgason:)

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Én imádom ezt az időt,és remélem,tényleg nem lesz eső szombaton!!Köszi a drukkokat,teganp lepróbáltuk a templomban az esküvőt a Pappal,hát,para az van... :)

Éjjel meg nagy dübörgés volt kinnt,aztén meg rtohadt nagy fehér füst,mire rájöttünk,hogy adtak a szúnyogoknak,ami nem is baj,mert a lábam úgy néz ki,mintha bárányhimlős lenne,és vakarom sajnos... :oops: Éjjel féltem,mert nem tudtam,mi ez a nagy zaj,és,mivel nem voltam nyugodt,a Babó is felébredt,és rugdosott,nyugtalankodott.Tényleg nem kéne stresszelnem!!

Kisebb vádli-görcsim mér voltak sajnos,csak nem kötöttem össze,most,tegnap előtt viszont annyira begörcsölt,hogy masszíroznom kellett,és még reggel is fájt.Mondtam,hogy lesántulok az esküvőre...?

Kri?édes a lányod!

Tavasziszél:hát,meg nem nyugtattál a szülés utáni dolgokkal,de legalább tudunk róla,akik még nem szültünk,és nem ér váratlanul.Most kezdek a szülés miatt is "izgulni",pedig még messze.Nem nagyon bírom ugyanis a fájdalmat.

Köszi a drukkokat,elkelnek nagyon!Édesek vagytok!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sissy,
Ne izgulj az esküvő miatt, biztos minden tökéletes lesz. Az idő is úgy néz ki nagyon jó lesz!
Mi annak idején a paptól elkértük a szöveget, hogy lássuk mire, mit kell majd válaszolni, meg egyebek. Mondta is, hogy inkább nem adná oda, mert milyen viccess lenne, ha bakiznánk. Erre Ő bakizott a szövegében a testekbe meg a lelkekbe elkavarodott :D Nagyon viccess volt.

Iceberg,
A scitech Calcium-Magnézium 100 szemes és 1430-ért láttam a neten, de boltba úgy rémlik 1800-ért vettem.

Mók,
Sajna a munka mennyiségem csak nőtt, így csak most tudtam elolvasni az utóbbi napok eseményeit. :(
A szoba 10 rongy éjszakánként. És nem is fehér emberekhez jött az a sok látogató, akik egész nap ott ültek…
Ha jól emlékszem 7-8 1 ágyas szoba van és az sem biztos, hogy épp van szabad, előre befoglalni nem lehet, csak ha már a szülőszobán van az ember.
Dokihoz mikor is mész?
Egyébként én meg azt tökéltem el, hogy csak akkor értesítek bárkit is, ha már megvan a baba. A sógorom feleségénél ott volt az egész család bent, amikor szült. Ne nem a kórterembe, hanem a folyosón és szerencséjükre nem is kellett sokat várni mert 4 órán belül meglett a baba, de pl az apósom még akkor rontott be a szülőszobára amikor még varták össze a csajt. Én ezt inkább elkerülném, ezért mondta a férjemnek, hogy csak utána, hiába állítja, hogy ő be nem engedne senkit sem.

Btunde,
Azt a kullancsot tényleg kár volt kidobni, bár itt már mondták páran tudom. Évekkel ezelőtt (kb 5 éve) csípte meg a páromat egy kullancs és már akkor is be lehetett küldeni valahová és ott értékelték, majd visszaküldték az eredményt. Tényleg ez van, ha nem tájékoztatják az embereket…

Csajok, a lecsót én is szeressem, különsen tojásosan, ami azért érdekes, mert pl a rántottát nem szeretem, de a tojásos lecsó teljesen más téma… :P Most egyébként a dinnyére vagyok rákattanva! :P
ceyla

Kri, a repülőnél úgy van, hogy tényleg csak olyan folyadékot, krémet vihetsz át a kézicsomagodban az ellenőrzőkapun, ami max. 100 ml-es tégelyben, üvegben van. De ha már bent vagy a beszállókapunál, ott vehetsz akármennyit. Én azt szoktam csinálni, ha spórolni akarok, hogy viszek egy üres fél literes üveget, azt általában átengedik az átvilágításon. Utána pedig megtöltöm az ivókútnál. Szendvicset nekem mindig felengedték, gyümölcsöt is. Egyébként nem minden reptéren olyan drága az üdító, mint Ferihegy 2-n.

Dinuci, a lecsót legjobban kolbászosan szeretem, és kenyérrel, felőlem tojás is jöhet bele. A férjem viszont tarhonyával szereti, úgyhogy kétféleképp esszük általában :)
Ne erőltesd meg magad nagyon a munkával, ha fáj a hasad!

Lina, várjuk a fotót :)

Tünde, figyeld azért a kullancs helyét, hogy nem pirosodik-e be!

Tavasziszél, mivel nekünk első baba, fogalmam sincs, hogy leszek a kórházi napokon. De a szüleimet, testvéremet mindenképp szeretném látni, és ha ők jöhetnek, akkor nem tehetem meg a férjem családjával, hogy őket nem engedem be. Persze ha majd máshogy érzem, akkor is megértik remélem. Én attól jobban tartok, hogy ha majd hazamegyünk, akkor ne akarjanak túl sokat nálunk lenni, mert nincs kedvem még azzal is foglalkozni, rend van-e a lakásban pl. De ez is főleg a férjem családjára vonatkozik, a saját családdal persze lazább vagyok. Majd meglátjuk, csak menjen minden rendben.
Kezdek néha izgulni a szülés miatt, én sem bírom jól a fájdalmat...

lynnn

Sziasztok!

Kri, elvileg tényleg csak egy deci löttyöt lehet átvinni a biztonsági ellenőrzésen és csak dutyfree-ben lehet vásárolni, de én Julinak mindig viszek egy kulacs vizet meg egy kulacs teát és még soha sem öntették ki velem, ha azt mondtam, hogy neki lesz. Szerintem valami olyan üvegbe, amit nem sajnálsz (esetleg, mert mondom, velem még ne volt ilyen), tegyél neki nyugodtan inni. Szerintem nem lesz gond.

Lina, örülök, hogy minden rendben van a babával. A 6 kiló gipsszel az nem sok, szerintem :) a gipsz min. 1 kiló.

A szülés után: hát nemtom, nekem nem volt olyan szörnyű élmény. Fáradt voltam az igaz, meg izgultam a tej miatt, meg volt, hogy egész éjszaka sírt, de azért közben nagyon jó érzés is volt. Én csak a 4. napon voltam sírós (állítólag a 3-4. nap a legkritikusabb). Attól jött elő, hogy nem engedtek haza, mert Juli besárgult, és onnantól kezdve mindenen bőgtem :) De nekem szerncsém volt, mert egy nap alatt elmúlt. Bennem inkább egyfajat feszültség volt még hetekig az új helyzet miatt. Nem ingerlékenység, inkább mintha folyton izgultam volna. (mondjuk biztos folyton izgultam is :)

Látogatók: Hát én engedtem és most is fogom. Mondjuk most könnyebb dolgom van, mert itt Svájcban azért kevesebben is lesznek. Szerintem (de ez mindenkinél egyedi), ha csak nincs nagyon kész az ember, jobb ha a kórházba jönnek megnézni. Örülnek, ott vanak egy fél órát és elmennek. A nagyik nálunk minden nap jöttek, de mondjuk nálunk jó a kapcsolat. Aztán otthon már várnék kicsit a barátokkal (pár hetet), mert hozzánk elég hamar jöttek múlkor, de hát ők most a távolság miatt úgyis ki vannak zárva.

Mi jól vagyunk, csak megkukulunk, de még mindig inkább ez, mint a 10 fok júniusban. A lakás már egész jól ál, elég gyorsan lezavartuk a dolgot szerencsére. Baba sokat mocorog, főleg esténként, nagyon klassz érzés. A kilókkal még jól állok (+4), de azért ehhez hozzátenném, hogy az előző szülés után mradt rajtam egy 4-5 kiló, úgyhogy szerintem most nem kellett alapozni :)

Köszi a lecsós tippet :) Nálunk akkor ma az lesz vacsorára, mert mindenki szereti.
EDit

Kép
Kép
etus79

A szulestol en is felek, egyaltaln nem birom a fajdalmat mint az 2 eve kiderult nem vagyok az a hu de konnyen szulok tipus se:(
Oszinten en azt se bannam ha almoban kiszednek a picurt, csak hat a mutettol is felek:(

Lynn: van akinek az a j ha mellette vannak. En az a tipus vagyok aki amikor gyenge latni se akar senkit se.
Meg en ozno modom meg akarom agunknak tartani azt a csodat amit az elso napo hetek jelentenek. Olyan idilli , csodas meg ha faraszto es stresszes is olykor.
En eleg antiszoc vagyok ilyen teren, csalad ide vagy oda, a szabalyokat en allitom fel ilyen szitukban.
En pl anyost se engedem fel akar mikor a mai napig se. Hisz megvan a magunk elete, es jogomban all eldonteni abba az adott napba beleiilik e meg az o latogatasa is vagy sem.
Bunko vagyok tudom!

KépKép
tavasziszel

sziasztok!

csatolom a nagyfiam profilképét. a doki szerint kis husi pofija van :D
Kép Pici Frici 26 hetes
Vendég

de jol lathato es milyen szep kis pofija van:)
aranyos

KépKép
tavasziszel

Csajok,
kösz a tippeket. Nagyon utálok drágán vásárolni. :evil: :evil: Utálom ha lehúznak, de majdcsak túlélem. :oops:

Lina,
örülök, hogy jelentkeztél. Frici baba nagyon szép. A kilókkal meg nagyon jól állsz!

Iceberg,
a babóm nekem sem mozog sokat, főleg este indul be. Én is észrevettem már, hogy van amikor kevesebbet mocorog. Ilyenkor a szívbajt hozza rám. :oops:

Dinuci,
a Calcimuscot nem mondta a doki. Gyógyszertári krémet kapott és az antivakarint ajánlotta még. Most kenegetem ezerrel, de nem nagyon múlnak. Először vízenyősek, később pedig megkeményednek. Azt mondja nem fáj. :oops:

Ceyla,
nagyon durva a szülőszobás sztori. Hogyhogy beengedték apóst? Nálunk Apának is steril ruha kell - 1000 Ft-ért. Én semmi értelmét nem látom, hogy a fél család kint üljön. Segíteni úgysem tudnak. A fehérvári kórházba azt hiszem csak a folyosóra engedik be a látogatókat. A babákat addig a csecsemősökhöz kell beadni. BB-vel látogatási tilalom volt mikor szültem, így hozzánk senki nem jutott be. :oops:

Tavasziszél,
jól teszed ha megmondod az Anyósodnak hogy mit hogyan szeretnél. Én a férjemet cseszegetem folyton, hogy mit mondjon az Anyjának! :roll:

A látogatókkal kapcsolatban nálunk is jöttek az első 3 hétben is, sőt volt aki bejelentkezés nélkül. Volt, hogy megjelent egy idős néni, akiről azt sem tudtam kicsoda, mint kiderült a férjem mamájának a rokona. Még jó, hogy átjött Anyós, mert marha kellemetlen volt a szitu. De szerencsére a többség bejelentkezett és inkább már akkor jöttek amikor nagyobb volt BB- úgy nagyobb hogy már kb 2 hónapos. :lol:
Volt olyan, akinek mi mind a két babájához mentünk, na ők még nem értek ide a BB-hez. Most megszületett a 3. gyerekük, de mondtam, hogy én nem megyek többet. Ez nem így működik szerintem. De elvileg megígérték, hogy a tesóhoz jönnek. Kíváncsi leszek.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Tavasziszél,
Flóra a befutó név? Szép nagyon.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Lina, nagyon szép a kis Frici!!

Tavasziszél, én is azt gondolom, mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó. Nem bunkóság, ha szűk családi körben szeretnél lenni, emiatt senkinek nem szabad megsértődnie. Nekem egyébként az anyukám is mindig telefonál előre, ha fel szeretne ugrani hozzánk valamiért, ez nálunk is alap. Még baba nélkül se rajongok a váratlan vendégekért :)

lynnn

Tavasziszél,
Aranyos név! Mint a Csipkerózsika három tündéréből az egyik, Flóra, Fauna és Fióna.
:)
ceyla

Igen Flora.
Ugyan olyan reg ota tudjuk hogy a masodik lanyunknak ez lesz a neve mint hogy Anna az elso:)

En annyira intimnek erzem a szulest az a koruli erzelmeket, a fajdalmat , a baba elso napjait hogy engem irritalt mindenki( foleg anyos:) mert o mindig idegesit) egyedul a mar babas baratnomnek orultem nagyon pedig kb semmit nem csinaltunk csak ultunk es bamultuk Annat:)

Hat fel meg mivel teli honap lesz szerintem 3 honap utan johet mas mint anyosek es anya( ha akar o Anna szuletese ota is csak egyszer volt itt) de lehet szigoru leszek ha megint mindenfele influenza remhirek fognak terjengeni( oszinten elegge felek a teltol-brr)

KépKép
tavasziszel

Ceyla : igen a jo tunderek kozul az egyik:) Igazabol elmondnai nem tudom mi miatt Flora, ugyanis egyet se ismerek, de ha jol remlik ezt ferjem kezdemenyezte meg 3 eve:)
De tetszik es remelhetoleg illeni fog a pici csopp lanyhoz.
Azon meg toprengek kapjon e masodik nevet, mert Annanak nincs, viszont most elgondolkodtatott meg e legelejen, mivel ugy almodtam vele hogy Flora Lili, hogy lehet ez jel es anyakonyveztetni kene Lili-kent is.

KépKép
tavasziszel

Ceyla!

Jövőhét szerdán megyünk a dokihoz. Ma vércukron voltam, hétfő lesz eredmény. Majd beszámolok hogy mi is volt.

Lina!

Frici nagyon édi, és tényleg nagyon jól látszik a pofija!!! :D

Tavasziszél!
Szép nevet találtatok.

Remélem Kata nemsokára jelentkezik a táblázattal. Meg hát nagyon rég nem hallottam felőlük.

Kata jelentkezz!!!!!!

Kép
mók

Tavasziszél, a Flóra nagyon szép név. Körülöttem most sok Flóra nevő kisgyerek van, sőt, az is érdekes, hogy két jó barátnőmnek is Anna Flóra, illetve Flóra Anna a kislánya. Jól megy ez a két név egymáshoz :D De a Lilivel is nagyon szép.

Tényleg, ti nézegettétek a statisztikákat a névválasztásnál? Nekem ez még mindig picit dilemma. Nem tudom, foglalkozzak-e azzal, hogy sok kisgyereket fognak esetleg ugyanúgy hívni, mint a mi kislányunkat.

lynnn

Lynn: nem egyaltalan nem neztem a statisztikat.
Valahogy eszembe se jutott, tetszett mindkettonkenk, meg regi gyerekkori alom vol thogy a lanyom Anna lesz.
Aztan mindki mondta jajj annyi az Anna, ez most felkapott nev, en meg mondtam hogy most mar ez van, de szerencsere pl a jatszon ahova jarunk, egy Anna van rajta kivul.

Mi jovo heten megis lemegyunk Balcsira csak Anna meg en. Kicsit huzos lesz de tan meg mindig jobb mint itt a 28 fokos lakasban, es unatkozva...

KépKép
tavasziszel

Most, hogy emlegettétek, én is megnéztem a népszerű nevek listáját. A Nikolett ha jól emlékszem a 34. az én nevem rajta sincs, de nem tudnám úgy hívni. :?
ceyla

Szióka mindenkinek!

Mit csináltok ebben a nagy melegben?Azért remélem mindenki birja ugy ahogy. :-)
Mi most értünk haza ugyhogy jáccira nem hiszem hogy megyünk ma már :-( Nem birom hiába. Megvettük a kiságyat a komódot kiskádat meg ilyeneket ez kb fél nap volt. :shock: Aztán meg apósom vitték be agyérgörccsel kórházba, oda futottunk. utána bölcsi, bolt mert nem volt kaja ugyhogy képzelhetitek :-( Mostmeg ki vagyok dőlve és még el kell rakodni őket, de itt egyre szűkebb a hely. Ja és még dokinál is voltam szerencsére ott fél 9 kor végeztem, és minden rendben van bár ő a számítottnál nagyobbnak gondolja a babát de az nem baj végülis :-) Irt fel magnezi citricit port, de mit ad isten majd hétfőre készül el szóval..... hagyjuk ezt a gyogyszertár témát is mert elegem lett belőlük. Holnap megyünk szentlászlóra sógoromékhoz legalább kicsit kikapcsolódunk meg a fiam is ellesz egész nap.

Ceyla:dinnye :-) hát az itt is nagyon megy most burkoltam be 2 nagy szeletet :-D már megint sok lesz a kaja a pocakba. Mindegy kell a babszemnek. Nem szereted a rántottát? Érdekes akkor tényleg, de ha a lecson szereted akkor az se rossz.

Tavasziszél: balaton nem veszélyes igy nyilt méhszájjal? vagy csak ugy kiruccanásképpen? Egyébként találó progi jövő héten a balcsi mert 34 fok lesz. :-D Amugy anyós szempontbol nem vagy bunkó. kevés az olyan ember akinek tetszik az anyósa jelenléte és énis csak azoknak a táborát erősithetem akik ezzel igy vannak. Sajnos :-(

Linn:nagyon szép a Flóra név is nekem is tetszik. :-) Azzal meg nem kell foglalkoznod mennyi név van a te gyermekedéből, ezt csak talán először éreznéd cikinek de amugy nem mérvadó hidd el. Azt adsz ami nektek a legjobban bejön!tarhonya :-) El is felejtettem hogy azzal is jo, pedig mennyit ettem. Igaz idén nálunk most volt először a lecso. De majd bepotolo a tarhonyásat is :-D

Mók:gyere mindenképp a cukor eredménnyel :-) Reméljük minden ok neked is. Jaja már várom Kata tábliját meg katát mert rég nem halllotunk felőle. :-(

Lina : nagyon édi a kis frici :-) Olyan igazi kisfius pofija van igy oldalprofilból :-) Cuki.

Kri: ha jo az a pempőke amit a doki irt akkor nem is kell mondjuk calcimusc, de ha nem jo érdeklődd meg az orvost erről is. Hanem micsoda neve van ennek a krémnek ....... :-D Nekem még olyat monddtak ami barihimlőre való. Tudod az az ecsetelő. Amugy? Javultak a dolgok csipés ügyben?

Sissy: továbbra is azt mondom ( ha még olvasol ma minket) no paraaaaaaaa !!!! Sok az ilyesztő pap is tudom én. De ne aggódj, minden szép és csodálatos lesz holnap!!! És ha majd lesz energiád kérünk ám képekeeeet !!! :-D ÉS SOK BOLDOGSÁGOT !!! igy elsők között. :-D

Nah én megyek pihennem kell mostmár, irjatok mi van veletek! Maj holnap estefele jövök. Pás !

dinuci01

Tavasziszél,
nagyon szép egyben is a Flóra Lili. Mi nem gondolkozunk két névben, nekem kettő van, de a másodikat sokan nem is tudják. :o Basszus tényleg karácsony környékén lesznek kb 3 hónaposak. Remélem majd a látogatók jövőre jönnek. Az influenzától én is parázom, féltem a csöppöt is, de nem oltattam be magam annó, mert annyi rémhír keringett. Jó Balcsizást!

Lynnn,
én nézegetem, hogy milyen gyakori a név. Csak az a baj, hogy inkább a gyakoriak tetszenek. :roll: De úgy vagyok vele, hogy nem tudhatjuk, hogy az a ritka név amit kinézünk nem lesz mondjuk 5 év múlva felkapott. Brigiből nincs a környezetünkben még egy. :lol: Krisztinából rengeteg van a korosztályomban. :cry:

Dinuci,
a dinnyét én is imádom, de ha eszem kb kétszer olyan sűrűn járok wc-re mint egyébként. Pedig az sem ritka. Nem nagyon gyógyulnak. Főleg azok nem amik a kezén vannak és éri őket a nap. A krémnek nem tudom mi a neve, mert a dobozra nem írták rá, a receptet meg nem néztem. Majd meglátom hogyan alakul nyaralás után, így lehet, hogy majd utána visszaviszem. :oops:

Sissy,
sok boldogságot Nektek :!: :!: :!: :!: :!: :!: Érezzétek nagyon jól magatokat, ne idegeskedj, hanem élvezd!!!

Többiek merre jártok! Sokan már hetek óta nem jelentkeztek!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Egy eltünt bárányka jelenkezik! Nagyából vissza olvastam de szita az agyam így nem emlékszek semire bocsi elöre is érte! :oops:

Jók a képek és arik a babocák!

Irigykedek a nyaralokra meg a nyaralni készülökre!

Egyedüllét én annyit vagyok egyedül hogy már az a furcsa ha itthon van a párom!

Szülés látogatás csak is 6 hét után kivéve nyukámat mert ö jön fel segiteni páromnak is!

Nevek nagyon szépek! Nálunk József István lessz de nekem tetszik a Levente Bence is és ha véletlenül mégis kislány akkor Krisztina Tünde lesz de ennek kicsi az esélye!

Nekem akkor szerencsém van anyos téren én imádom,igaz ritkán is látjuk egymást!nekem inkább apos problémáim vannak!

Ma voltam dokinál megismételjük a terhelést mert határ esett vagyok,meg szednem kell magnéziumot és fekvésre vagyok itélve keményedések miatt!

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Halihó!!

Nem nagyon adtok jelt magatokról :-( Remélem csak a jó idő jácik közre :-D Tegnap mi is elmentünk végülis a bakonyba, nagyon jó volt. És sokkal többet mocorgott a babókám mint egy átlagos napon amikor nem birok elülni.... Mi lesz a menü?Nálunk bosóleves, rántotthús meg pertis rizs. Meg ennék valami desszertet is de ebben a melegbe készíteni.....

Kri: irtad nem a nevét? valami antivakarin. Vagy ne mondd hogy én értelmeztem félre :oops: Azért mondtam afura a neve. :-) Mindegy reméljük Brigi helyrejön. Mikor mentek nyaralni? El is felejtettem.Név: hát ja sose tudhatod milyen gyakori név lesz később amit választotok. Mindegy csak tetszen nem? :-)

Tüncü: eltűntél, de a lényeg hogy megkerültél :-D Tényleg pihenj sokat nem baj ha ide is ritkán jössz most a babó a legfontosabb! Egyedül mostaztán énis soat leszek, igaz nem sokáig :-) 25.-étől velem lesz a fiam is csak addig lesz bölcsi.

Nah menek főzöcskézek, aztán majd visszanézek estefele.
Addigis pá

dinuci01

Sissy!

Sok boldogságot!!!!! Várom a beszámolót.

Dinuci!
Én vagyok, meg olvasok is, csak nincs nagyon mit. Mindenki el van tünve. Egy-két kivételtől eltekintve.

Mi ma megyünk a Brendonba nézelődni /engem kikapcsol/. Aztán még valami csavargás......
Tegnap voltunk a Szafari bababoltba a Váci úton, és megtaláltuk álmaink babkocsiját. Mindkettőnknek nagyon tetszik , meg is vesszük nemsokára.Jaj holnap endokrinológus!!!!!
És méreckedés!!!!!
:evil:
Pluszz félek a cukor eredményemtől is egy kicsit.

Babókám jól van,de mintha ritkábban jelentkezne. Persze a meleg.... :roll:
És szerdán nőgyógyász, az uh-t várom!
Aztán utána való héten 4d, na azt várom nagyon!!!!!!! :lol:

Kép
mók

Sziasztok!

A 2009 szeptemberi babáktól vagyok, kislányom már 10 hónapos :)

Boldog babavárást kívánok nektek, és szeretném a figyelmetekbe ajánlani angol márkás kismamaruháimat, babakocsit (HAUCK Traxxx terep), babahordozót (MAXI COSI Cabriofix) és márkás babajátékainkat.

A Vaterán hirdetem, ha érdekel valakit, kukk be ide és nézz körül a termékeim között :

http://www.vatera.hu/angol_markas_kisma ... 25502.html

Minden jót nektek, üdv:
Tünde

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok,

gyors leszek mert a pakolás közepén vagyok. A csaj meg kint fürdik az Apjával. :lol: Holnap reggel indulunk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sissy, én is várom a beszámolót és a képeket! A közösre is dobálhatod őket! :lol: :lol: Sok boldogságot!

Mók,
méreckedés nekem is a halálom! Otthon is folyton mérem magam és már elegem van. Jönnek fel a kilók folyamatosan. És még 3 hónap hátra van! Tegyél majd fel képet a kocsiról!

Dinuci,
bocsi, megkeveredtem. Felírt gyógyszertári krémet, na annak nem tudom a nevét. A másikat recept nélkül lehet kapni, az az antivakarin! Azt mondják jobb a csípésekre mint a fenistil.

Tüncü,
sajnálom a fekvést! Nem lehet egyszerű. Mennyi lett a cukrod, hogy megismételtetik?

Vigyázzatok magatokra, jelentkezem ha megjöttünk.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Kri:jó utat!

Hát,köszönöm a drukkokat,és a jókívánságokat,tegnap ugye meg volt az esküvő.Két képet felteszek,amíg elkészül a többi.
Szerencsére azt hiszem,jól sikerült a tegnapi nap.Az idő is mellénk állt,és egy jó kis buli lett a vége.
Édesek vagytok,hogy bíztattatok végig,köszönöm! Kép

Kép

Szilvi

sissy01

Sissy
Kép

Szépek voltatok :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocs, hogy eltűntem, de lakásfelújítás még zajlik. Közben még dolgozom is.
Egyébként jól vagyunk, Kölyök nő, neve még nincs....
Vendég

Kata!
Örúlök hogy jelentkeztél!
Gyere gyakrabban ha tudsz!!!!! :lol:

Sissy!
Basszus,nem is látszik a pocakod!!!! Nagyon helyesek vagytok!!!
Gratula még egyszer!!! :D

Ma babókám nagyon lusti, nem igen mocorog, ezért egy kicsit ideges is vagyok. Mostanában már nagyon aktív szokott lenni! :shock:

Kép
mók

Kép
Kép
Vendég

Lányok!
Akinél valamit javítani, beírni kell, az lehetőleg PÜ-ben jelezze! Úgy biztosabb!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Sissy,
Gratulálok nektek az esküvőhöz, nagyon helyesek voltatok és valóban nem látszik a pocid. Az enyém már hatalmas!

Kri,
Após húzott fel zöld ruhát, ahogy kell és már rohant is be…

Kata,
Már hiányoltunk! Jó, hogy jöttél!

Iceberg,
Ezek szerint rendben volt minden, mert nem hívtál! ;) Ugye mondtam, hogy nem lesz gond!

Anyóskérdéssel én jól állok, egészen jól kijövünk. Neki van egy ruha üzlete és ott árul babaruhákat is, felajánlotta, hogy menjük el együtt a nagykerbe és onnan közvetleül összeválogathatom a babakelengyét. Persze a nagykerárat kifizetem neki, de még így is jól járok és jól jön egy babaruha ügyben tapasztaltabb személy közreműködése, végülis felnevelt 3 gyereket…
Apóssal sincs nagy gond, csak most nagyon kaput zár és rohadtul unatkozik mint nyugdíjas. Ráadásként élete nagy részében nagyfőnök volt, így nem nagyon lehet neki ellent mondani (illetve lehet csak fölösleges, bár a párom néha egész jól kezeli).
A szüleim meg egyenesen királyak. Apu hétvégén mondta, hogy az unokájának szeretne pénzügyi alapot létrehozni és ad pénzt és tegyük be számára a bankba. Mondtam is a pocakomnak, hogy most már érdemes lesz megszületni :D
Ami a látogatókat illeti, mivel még nem volt tapasztalatom, fogalmam sincs hogyan fogok hozzáállni a kérdéshez, most mindenesetre úgy gondolom, hogy a szűk családból (ami nem kicsi), jöhet mindenki a kórházba. Ez kb a követkzőket jelenti: anyu, apu, öcsém és barátnője (ha vidékről felutaznak, csak azért az 1-2 óráért amit a kórházba töltenének velem), anyós, após, sógronőm és élettársa, sógorom és felesége (bár ők most valamiért nagyon orrolnak ránk, lehet meg sem látogatnak - nem is hiányoznának) ja és esetleg a szomszédaink akikkel tartjuk a baráti kapcsolatot ők a gyerekekkel 4-en vannak, de vagy nem maradnak sokáig a gyerekek miatt, max 10-15 perc, vagy nem hozzák be őket. Ez összesen 15 embert jelent, abból 3 db 5 éven aluli gyerek. Persze mindezek nem egyszerre, hanem a három nap alatt olyan 5 turnusban és maximum 1/2 órát tudok elképzelni csoportonként.
Utána anyu vállalta, hogy jön és segít a gyerekágyas időszakban, bár mostanában már szerintem jó, ha a szokásos környezetében elboldogul, na mindegy majd meglátjuk. Utána anyósra számítok, hogy párszor csak beugrik segíteni valamit és persze a férjem sem egy elveszett ember, csak neki külön el kell mondani mindent. Pl. tudja ő, hogy az edényeket be kell pakolni a mosogatógépbe, de amikor szombaton reggel sütöttem sütit és csajos vendégségbe vittem, egész nap otthon unatkozott, de be nem pakolta volna és rendet nem rakott volna a konyhába. De amint vasárnap reggel elkezdtem én bepakolni a mosogatógépbe és rendet rakni a konyhába azonnal jött segíteni és csinálta ő is. Pasik!

Szilvi
KépKép
ceyla

sziasztok!

Köszi mindenkinek a biztatást kullancs ügyben, szombat reggelig őriztem a kullancsot, de se a védőnő se a doki nem mondta, hogy van lehetőség kullancs vizsgálatra.Jó oké ők sem tudhatnak mindent.
Utána olvastalak titeket és hát kullancs már a kukában volt.De hál istennek eddig semmi jele, semmilyen fertőzésnek,remélem megúsztam!!

Sissy: Nagyon gratulálok nektek.Sok boldogságot!! Nagyon szépek vagytok és tényleg egyáltalán nem látszik a pocid.

Hát szerencsére a kórházi látogatás nálunk is csak pár ember,mivel a rokonság 100 km-re lakik igy ők csak akkor fogják látni a gyereket,ha haza megyünk anyuékhoz. Az most meg nem lesz rögtön,hiszen már tudom mit kezdjek egy pici babával.Igaz anyukám ha még nem fog dolgozni úgyis jön kezdetben segiteni a háztartásban.
Én nem tudom ti hogy vagytok vele , de amikor a fiamat szültem(Nyirőben) ott az volt a szokás , hogy csak nappal volt nálunk a pici utána este 10-kor bevitték. Nekem ez azért tetszett mert higgyétek el a szülés után kell az a kis pihenés , ha hazamész utána ugyis te vagy vele éjjel-nappal. Most a Bajcsyban ha megoldható én éjszakára most is beadom , hogy legalább az a 3 nap pihenjem ki a szülés fáradalmait,mert otthon 2 gyereknél már nem sok időm lesz.
Tavasziszéllel meg teljesen egyetértek,hogy mikor ismét helyreáll a szervezeted a szülés után az nem egy egyszerű fájdalommentes dolog.

Kata: Jó a táblázat ,látom a fiú-lány arányok kezdenek rendeződni.

Milyen közös oldalról beszéltek, ahol képek vannak?

Majd jövök, puszi

Tünde
btunde

Sziasztok Lányok!

Elnézést a zavarásért, de a terhességem alatt megmaradt 1 egész doboz /bontatlan/ + 2 levél Femibion 400-as magzatvédő vitaminom /42 db/ ! Akit érdekel írjon Nekem privit. Az ára: 5.000,-Ft postával együtt!

További Boldog Babavárást Kívánok Nektek!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Sissy, Nagyon- nagyon gratulálok! Szépek vagytok a képen, és örülök, hogy jól sikerült az esküvő meg a buli is.

Kri, asszem már elkéstem, de nagyon jó nyaralást! Majd gyere a beszámolóval. Lehszívesebben most én is a tengerparton pihiznék!!!

Kata, köszi, hogy engem is bekékítettél a táblázatban. Meddig tart még nálatok a felújítás? Klassz lehet ebben a nagy melegben...

Nálunk a baba születése után anyósom meg anyukám is kijön egy- egy hétre segíteni. Férjem is kivesz egy hetet, így már majdnem egy hónapos lesz mire egyedül (vagyis hármasban :) maradunk itthon. Szerintem jó lesz, hogy jönnek, főleg Juli miatt, hogy ne érezze, hogy rá most sokkal kevesebb idő jut.

Rékus, veletek mi van? Bár én sem voltam sokáig, és lehet, hogy csak nem olvastam, de rendben átvészeltétek a betegséget? Remélem!

Mi majd a 27-28. héten megyünk 3D-re. Akkor leszünk otthon, és hát otthon harmadannyiba kerül mint itt. De asszem, pont jó is az időpont.
Edit

Kép
Kép
etus79

PÜ-ket vettem.... javítom a táblázatot!

Kórházi látogatás
Majd meglátjuk, hogy leszek szülés után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.28 12:36-kor.
Vendég

Kölyök mostani lakosztálya... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.28 12:36-kor.
Vendég

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek!

Kata:köszi a "lapot"!Megkaptad a privimet?Szép a pocid!Ja,és a bútorok is!

Nekem is jön Anyum segíteni szülés után,bár őszintén,bár próbáltam belegondolni,fogalmam sincs,mi vár ránk... :)

Tünd:ne izgulj,szerintem már látszana a helyén is a pirosodás!

Ceyla:nekem is van már,csak a ruhaválasztás is jó volt szerintem!

Mók:ne izgulj,ő sem mocorog minden nap egyformán,ahogy mi sem!

Dinuci:merre vagy?

Többiek?Már,aki nem nyaral....

Szilvi

sissy01

Kata,
Nagyon szép lesz a gyerekszobád, én is már alig várom, hogy elkezdjük rendezgetni, de a mi bútoraink valószínűleg csak augusztus elején érkeznek meg.

Sissy,
Igen, lehet a ruha miatt is nem látni a pocidat, de az a lényeg, hogy nagyon csinos voltál! :)

Szilvi
KépKép
ceyla

Szép napot mindenkinek!

Nem tűntem el arik vagytok! Csak mostmár ugye egyre közelebb a baba születése, és már kezdek vásárolgatni énis :-) Teszek majd fel képet komódról, ágyról és a jelenlegi lakhelyről :-D
Ma meg ablakot pucolok nagyon kellemes hűs idő van itt nálunk ez a legalkalmasabb az ablakpucolásra. Van mit ezek után az esők után amik voltak, csak most szántam rá magam. :oops:
Babóca rentgeteget mocorog, nagyon örülök neki főleg hogy most zenét hallgatok discózik ő is :-) Igaz kiscsaj lesz azthiszem.

Sissy: mégegyszer gratulálok és NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!! Nagyon csini voltál tényleg semmi pocak, meg nagyon helyesek vagytok igy együtt. Örülök hogy minden jol sikerült. Majd ha készül még el kép akkor tegyél ám fel :-) Hogy mi vár rád szülés után? :-) Én nem kertelek neked: gyönyőrű szép babás napok, de ugyanakkor eleinte nagyon sok kinlódás de van aki fel sem veszi mert a gondok eltörpülnek a babó melett.

Kata: nagyon szépek lesztek, Kitűnő izélsed van! Pocid is nagyon aranyos! örüök hogy jelentketkeztél. Hát igen ha felujitás van az sok időt és energiát elvesz az tuti. Mi már nem ujitunk, szerettem volna de szerintem legkésőbb tavasz elmegyünk másik albérletbe. Egy szoba négyünknek..... :roll: Meg vagyok rémülve :-(

Etus: jol beosztjátok, énis valahogy igy képzelem el az első hónapot, nem pedig egyedül. Olyan jo mikor hazamész és törődnek veletek! Csak veletek :-) Amugy örülök hogy jelentkeztél .

Tünde: jo hogy megusztad kullacsmentesen :-) Nálatok elveszik a babát éjszakára ha szeretnéd? Itt győrben alig akarják, és ugy mész haza mint akit KO-val kiütöttek :-(

Ceyla: boildog lehetsz hogy ilyen szerencsés vagy! :-) Ilyen családja nem soknak van. Néha nekem is nagyon hiányzik hogy törődjenek velünk... Ezt persze ne értsd félre nem irigységből mondom, de mikor ilyent hallok nem tudom megállni hogy ne szidjam az enyémeket :-( Tudom gonoszság de nem birom ki.Nekem csak a párom lesz as szülés után is. De őrá és a kisfiamra azért énis büszke lehetek :-D

Kri: nem baj megesik a kavarás velem is ! Mindenesetre nagyon jo utat nektek, és jó szórakozást nektek!!! :-)

Ebéd? Kinél mi lesz? Ma rizseshust főzök, eredetileg lencsét akartam de a párom küzbeszólt :-) De a hust még nem hozta meg na mindegy .... Majd eszik később.
Nah menek bevégzem a teendőimet :-) Majd még jövök.

dinuci01

Kép
Kép

dinuci01

Aztán kérjük a pocakos fotókat :-)

dinuci01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?