A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Szia Maccs,
én is így jártam :D .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer, a 33. héten legyen is zárt! Az úgy van jól!

Na, még olvasok, nem tudom, hogy meddig hagyják a gyerekek. Puszi nektek, lehet, hogy csak este tudom befejezni, de akkor reményeim szerint többet írok :)

maccs01

Sucer :mrgreen:

maccs01

Sucer, nekem a 34. héttől kellett mennem CTG-re, nem tudom, hogy miért húzzák el nálatok. Ráadásul a streptot is megcsinálták a 34-35. hét körül.

maccs01

Lányok nem tudok pihenni olyan szép a kis Katus csak Ircsiékre gondolok :)

Évi ittad múltkor vagyis tegnap hogy a c2000 az jó ennyi idősen hát igen de nekem ez az adat a 29 héten volt :(
Vendég

ittad :shock: :shock: :shock: fu de gyagya vagyok nem ittad írtad :) :lol: :oops:
Vendég

Én sem tudok pihenni :(
Öcsém most ment vissza Pestre... :(
Reggel óta kemény a hasam és görcsöl...voltam wc-n is de nem múlott el...még jó hogy a derekamba eddig nem sugárzik.
Most viszont el kell menjek gyógyszertárba...aztán majd jelentkezek!

[quote]T írta:egnap voltam dokinál az én méhszájam C3100-as, ami hozzátok képest még olyan zárt mint a beton. 14-én kell mennem megint vizsgálatra, by:sucer

Én c 0 vagyok...szerintem én vagyok a legjobban zárt.. :oops:
...és lehet hogy most nyílok?....ezért a görcsölés,húzódás?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is itt vagyok megérkeztem a postáról :? nagyon jó volt mondanom sem kell!!

Sucer azért te sem pihensz olyan sokat ezt ne felejtsd el és nem árt neked is pihenni!!!

Maccs szép napot nektek és a gyerekeknek!!

Csillag nagyon nagy hasad van ezt vedd számításba,ezt jó indulatból írom remélem érzed,nem azért hogy bántsalak,neked nagyon sokat kell pihenni,nem csodálom fáj meg ilyesmi hisz olyan hasat cipelni igen most már teher,szóval tessék szépen pihengetni és hozzá szokni most ennek így kell lennie!!!

Vanilla neked is pihenni kell fájdogálsz te is de pihenj az a lényeg!!

Mészszáj nekem 28 hetesen volt c2000 hmm doki semmit nem mondott rá,lehet ezért fájdogál a hüvelyem,kicsit amugy izgulok mert nekem eddig minden két hétben kellett már menni vizsgálatra meg uh,most meg majd a 36 hétre hívott mert ugye szabin van és akkor már minden héten Nst!azt mondta bár ha császároz nem tudom mikor fogja csinálni,hisz mondta nem várjuk ki a végét,hmm majd kiderül.Nagyon rosszul éreztem magam a postán azt hitttem elájulok,és haza jöttem ittam megmértem a vérnyomásom 95/65 pulzus 105 micsoda adatok a meleg miatt van de már ma ittam 2 kávét is!!Nem bírja a szívem a meleget annyira ver mint egy őrült!!!És elgyengülök rosszul leszek le kell ülni olyankor,de mikor már 10 perce álltam a sorba nem igazán akartam kiállni,így is a másik sorba ahova beálltam a nő előttem zárta be az ablakot miközben már vagy 5 perce ott várakoztam,azt hittem kiütöm.Lényeg feladtam a táppénzes papírt és várom mostmár a pénzt :wink:

Évi vigyázz magadra remélem nem gyalog vagy tömeg közlekedéssel mentél ebben a melegben!És vittél vizet is magaddal!!

Mindenki nagyon vigyázzon magára nehéz a meleg de én úgy gondolom mindig jobb mintha esne az eső!!!

Kép
bévi

Hatalmas nagy nagy gratula Ircsinek, Katusnak és Katus-Apunak!!! Nagyon jó egészséget kívánunk és sok sok tejcsit!!!

Basszus, itt ülök én is és bőgök, már a férjemnek is mutattam, gyorsan mondta is, hol a fényképező elemjének a töltője, hátha mi is megyünk valamikor, aztán még nincs feltöltve.

Olyan boldog vagyok, hogy el sem tudom mondani!!! Azt beszéltük épp a képek láttán, hogy mi is akármikor most már szülők lehetünk, hiszen Ircsi is így lett anyuka. :wink: :roll:

Nagyon gyönyörűséges kislány és szuper adatai vannak!!! Megnyugodtam, mert Bence is ennyi idős épp, és nem aggódom, hogy megfelelő lesz-e a mérete, ha előbb jön. Ez olyan csodás, hogy megszületett Katus!

Tegnap majdnem bementünk a kórházba. Megijesztett minket nagyon a pici fiunk. Alig akart mocorogni egész nap, ha mocorgott, akkor is aprókat - ahhoz képest amit szokott-, teljesen pánikban voltunk, alig lett meg a 20 mozgás este 11-re, még Tomi noszogatására se akart rugdosni, aztán lefeküdtünk aludni, na abban a pillanatban megnyugtatott minket, mert játszott apukájával, én meg sírtam örömömben, hogy semmi baj. De egész éjjel nem bírtam aludni, görcsöltem, hasmenésem volt, folyton pisiltem, melegem volt, már imádkoztam, hogy reggel legyen, én háromnegyed 4-kor keltem fel, és pont Ircsiékre gondoltam. :roll:
Ráadásul a dokim tegnap szabira ment, így féltem is bemenni, kifogunk valami barom orvost mondom, de hál' Isten megnyugtatott minket Bence, de azért sírva mondtam neki, még egyszer ilyet ne csináljon, mert nagyon féltem.

És még mindig bőgök, úgy meghatódtam!!! :roll: :oops:

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Mégis jövök... csak egy picit.

Barbcsi, bármi ilyen van, menjetek be a kórházba ctg-re, uh-ra, bármelyik orvos legyen is bent! Nagyon komolyan veszik, nem fognak elküldeni.

Nekem soha nem szállt le a hasam (pedig a gyerekek már beilleszkedtek a 30. hét körül)! Sem a 38. héten Enivel, és Ricsivel sem a 40+on... Fájásaim sem voltak 7órán át kapott max. oxitocinnal sem, csak a gyerek szívét vágta haza, ami amúgy is rossz állapotban volt, ezért indították (volna) meg a szülést. Ráadásul nem tágulok, semmit. A mai napig a szex olyan, mintha először csinálnánk... Embere válogatja, hogy és milyen módon képes szülni, hogy minden rendben legyen. Női ágamon a felmenők szüléseiből már lehetett következtetnem, hogy nem vagyok sima ügy v a l ó s z í n ű l e g. Persze nem 100% az elődök sztorijainak klappolása, de egy támpont lehet, és végül erősítettem ezt.

maccs01

Áááááááááááááá nemár.....mennyit kell visszaolvasnom???

Na majd jövök....

királylány

Bévi! Nem értelek félre!!! :D
Csak tudod marha sokan várják tőlem,hogy ugyan úgy csináljak dolgokat mint ha fele ekkora hasam lenne vagy nem lennék terhes...Mert anno az illető ilyen idős terhesen is ez-meg azt csinált..stb..nem akarok nekik magyarázkodni..érzem mennyit bírok..és megállok...most már (bocsi a kifejezésért) de leszarom ki mit gondol rólam a környezetemben.
Soha nem voltam egy olyan fajta hogy terhesen egy széket nem emeltem volna meg.De ami sok az sok :(
csak bánt hogy nem bírom csinálni amit kell :(

Ez van...ez egy MÁS állapot!!!

Gergőm sem nagyon aktívreggel 9 óta...ki ki dugdossa a popóját és meghullámoztatja óvatosan a pocakomat...de lustika.

ha holnap is lesz ez a görcsölős dolog,lehet megnézetem magam az ügyeleten :( :)
De nem szeretnék nagy ügyet csinálni belőle...
Még van időnk!
:wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia kicsit többet mint gondolnád!!!
Olyan nyomott vagyok és fáradt és most már ideges is,elolvastam párom életbiztosítását hátha kedvezményezett vagy valami van benne,persze semmi!De nem is a leg durvább hanem a hitelt mikor felvettük,az volt,azért magas az életbiztosítás mert majd 5 év leszámolnak,meg halál esetén fizetik a hitelt,nah hagy ne mondjam szó sincs szerződés szerint ilyenről,csak néztem Baleseti halál 0ft soha az életben ne legyen rá szükség,de azért ilyen köcsögök nem lehetnek,másik minden évben megújítják a szerződést gondolom nem véletlenül,és most olvasom most is 1 évre kötötték meg,mekkora parasztok páromnak meg azt mondták azért kötik újra mert így kevesebbet kell fizetni.És a harmadik mindig olyan 100 ezer a hitel amiből ugye 40 pá rezer a lakás hitel plusz 6ezer a biztosítások egyben itt a szerződésben,nah most megyek meg keresem mit vonnak ezek havi százezerért a számlakivonaton,az agyam eldobom esküszöm!!!!

Kép
bévi

Évi!? Merre vagy? Csak nem nálad is jön Tomika? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek ledőlök...ismét feszül és görcsöl :(
majd jelentkezem...

aki tud pihenjen és igyon sokat!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi!
Sok szeretettel gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot kívánok mindhármótoknak (és persze sok-sok tejcsit a pici lánynak) :D

Lányok napok óta olvaslak Benneteket, Dia említette hogy hozott hírt rólunk. Ne haragudjatok, hogy szó nélkül eltűntem, de rengeteg minden közbejött (egyetem, munkák, problémás húg, családi zűrök....).

Pussz mindenkinek!
Vendég

Évit már én is hiányolom de arra gondoltam lehet elmentek a fotózásra meg vásásrolni!!

Megnéztem a bankszámla kivonatot levonják a hitelt ami 44 ezer kb levonnak 43 életbiztosítást plussz 3 ezer forint lakásbiztosítás és létezik hogy van külön baleset biztosítás is 3 ezerért!?!Nem tudom de elég fura ez!!!Mindegy majd utána járunk mert ez így nem buli!!!!

Csillag én nem tudom mi lesz velünk még egy hónapig nekem olyan kemény a hasam mint egy kő szó szerint,minden egyes nap!!!Nem tudom ez normális mindenkinek ilyen és megyek két lépést fulladok és még jobban keményedem egyedül ha fekszem akkor jó,attól félek be kellene menjek a kórházba Lili mozog de mikor így be áll a hasam nem nagyon mocorog csak ha bökdösöm!Nem tudom dokim szabadságon azt se tudom lehet-e hívni vagy mit csináljak fogalmam sincs!!!

Kép
bévi

És szívem úgy ver egyfolytában mint egy őrült!!!!Magne B6-ot szedem mert nálunk nem lehet kapni mást ettől is kibukok!!De szart sem ér már napi 6 szem se!!!Beveszem és semmit nem használ!!!

Kép
bévi

Sucer, nem ír a dokim és nem mond számot, csak annyit, hogy csont zárt.
Megint dagi a lábam.
Kép 35+0

babaimádó
Kép
babaimado

Még minimum 3 hétig ki kellene bírjuk,lehet ha bemennék befektetnének Lili most rugdos nagyon olyakat rándul a hasam,nem tudok mást csinálni csak feküdni ez olyan érdekes,más is így van ezzel ha nem mozgok nincs baj,de ha megmozdulok rögtön has szakadás érzés bekeményedik a hasam,minden teher még a boltba elmenni is,mert rosszul vagyok!Ez normális?????

Kép
bévi

Babaimádó nagyon cuki pocakod van,szép!!!!!

Kép
bévi

:oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Ahogy így elolvasgatom a tüneteiteket, hát lehet, hogy az én tippjeim nem is esnek olyan messze a valóságtól?
Csillagom nem normális ez a görcsölés, batyogj el szépen az ügyeletre, mert valami csak nem jó így. Ugye megteszed?
Bévi hááát...

Megjártam a fogorvost és még élek. Ez a kb. 6. gyökérkezelésem ezen a fogamon és még nincs vége. Kiegyeztünk abban, hogy van még élet a gyökéren túl, megint nekem lett igazam. Miért is nem lettem orvos!?
Na de majd ha nyugdíjas leszek elkísérem az unokáimat az egyetemi elöadásra. :)

A barátnöm éppen akkor hívott, amikor már a fogorvosi széket melegítettem, de még nem volt bent nálam a doki. Mesélt egy 4 szobás lakásról a közelükben nagy kerttel, melyböl a barátaik költöznek ki és bérlöt keresnek maguk helyett. Fantasztikus lenne, ha ez összejönne nekünk! Itt már minden meg van szervezve, ha mi költöznénk, a hátsó házból átvenné egy afrikai páros két kisgyerekkel a mi lakásunkat, az övéket meg a mi házunkban lakó ehgyedülálló középkorú nö, mert neki is költözhetnékje van és elörelépés lenne egy helyett 2 szobában lakni. :) Lakásrotáció kecske és káposzta jóltartásával. :) Most várom, hogy visszahívjon, hogy mikor nézhetjük meg a lakást. Ez egyszersmint azt is jelentené, hogy másik iskolához tartoznánk területileg, újrakezdhetnénk mindent... :)

Barbi
Vendég

Ircsi és Katus Apuka
Isten hozta a világban gyönyörű kislányotokat! Jó egészséget, sok örömet, boldogságot kívánok mindhármótoknak!

Ircsi megnyitotta a csapot :)
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Barbi drukkolok az új lakáshoz!!!

bévi szerintem ügyelet!!!

de szerintem Csillag is mehetne!

csak nehogy vérszemet kapjatok és elkezdjétek potyogtatni a babákat!

:wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

én így oldottam meg éjjelre a lábfelpolcolást! :wink: :lol: :lol: :
Kép

Kép
gtunde75

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
szilvi35

Látom mindenki szenved :( . Szerintem a meleg is kikezd velünk. Ma nekem is volt már több jóslóm, de rendszertelenül, ezért nem foglalkozom velük. Hasmenésem is volt.... Fekszem, pihenek.... ezt tehetjük, mást nem nagyon. Persze, akinek nincsen egyéb kötelezettsége, pl. másik gyerkőc. A melegre fogom... időnk gyakorlatilag van még, csak Ircsi megnyitotta a csapot (tetszik az a kép) :) :) :)
szilvi35

Bévi basszus! Vigyázz magadra. Remélem a kék-zöld foltokon kívül más bajod nincs.
Nekem is van olyan nap, hogy sokat csuklik.

Tina bontom a papírformát: enyém gyerek hosszú és vékony volt és a Libero volt jó meg a Babylove. A Pampers csak újszölött korában vált be. Szerintem nincs recept rá.

Csillag nagyon csinos vagy. És mindig összekeverlek Fannival ha csak a fejedet nézem :) :oops:
Méghogy mangalica :twisted: Ne mondj ilyet :D

Bamass te is nagyon jól nézel ki pocakosan.

Melisch : :lol: Örülök, hogy minden oké és Petra ilyen ügyes kislány.

Woody tűrni :)
Akkor készen van az udvar is. Remek. :wink:

Limo de szadista vagy :lol: Azok a kelyhek! Én is kérek!!! Most rögtön!

Mares aggódom. Merre tekeregsz?

Tünde este kapjál be egy magnéziumot. Nekem olyankor nem görcsöl be a vádlim.

Bols jó, hogy minden ok. de miből szűrte le, hogy előbb jön? :roll:

Szilvi35 hehe:evil: ....akkor most egy időre elég volt a beszólásokból

Tőlem megkérdezték tegnap is, ma is: meg is szültél? Khm....

Bekri: Kristóf :lol:

Csillag ötlet nagyon jó!!!

Clárika: :lol:

Bamass párodat zavard világgá, ha nem viselkedik. :twisted: Mondhatom sok esze van felnőtt létére....

Sucer örülök, hogy már otthon vagy. Párod akkor nem egy aggódós típus, de ez így van jól. Olivér pedig rendes gyerek lesz, akkor jön, ha készen van minden. :wink:

Nem érzem magam hősnek. Teszem a dolgomat. Felújítás már készen van csak az ablakszárnyak vannak hátra. Mondjuk jó nagy meló lesz, nem irigylem az uramat.
A munkám meg éppen nem megerőltető, ha úgy van akkor otthon tudok maradni.

Nekem a 36. héten kell mennem a III. szűrésre+ctg+uh

Maccs én is csak visszaolvasok egyfolytában....

Barbcsi lehet már Bence is készülődik kifelé....

Csibuc: :lol: Jöhetnél ám gyakrabban :wink:

Szivvi tök jó ez a kép :lol: Te/Ti jól vagytok? Babák? Fiúk-lányok? Nevek?

Még mindig kilógok a sorból.... :roll: Lábdagadáson kívül semmi bajom.....kopp-kopp

Tünde :mrgreen:

Mostanra olvastam vissza....

királylány

Bekukk,vagyok csak rohanunk,nst rendben volt,örülök h.mindenki örül :) most fodrász,fotó...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="bévi"] írta:bévis szívem úgy ver egyfolytában mint egy őrült!!!!Magne B6-ot szedem mert nálunk nem lehet kapni mást ettől is kibukok!!De szart sem ér már napi 6 szem se!!!Beveszem és semmit nem használ!!!

Nálam is hasonló a helyzet...egyfolytában kemény a hasam...Gergő is nyugis...de nekem se ülni,sem állni sem pedig feküdni nem jó :(
Hanyadt fekve nyom...feszít és görcsöl a hasam oldalt egy ideig elviselhető viszont hamar elzsibbadok...nem tudom mi lesz így :(
Ez a hülye meleg okozhatja??!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi! Jó hogy megvagy!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

KEZD A DEREKAM IS FÁJOGATNI :(
Útálom ezt a meleget!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag lehet Gergő is siet Katus után?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2010.07.02 13:45-kor.

királylány

Nem tudom Dia...de nagyon gyengének érzem magam...nincs semmi fájdalomtűrő képességem...lehet ez nem is nagy dolog csak én fújom fel...
de egyfolytában görcsölni szünet nélkül?leszakad a derekam és a mellem is :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szerintem nézesd meg magad, biztos ami tuti. Inkább felesleges aggodalom legyen.

királylány

Na összepakolok a táskába ami még hiányos...biztonság kedvéért...felvitetem magam keresztanyámmal ha feljön...remélem nem kell bentmaradnom :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

No látod, pont egyszerre....ez a beszéd!

királylány

Csillag+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönjük a gratulációkat!

Olyan nagyon boldog vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Van egy gyönyörű Katusom :lol: :lol: :lol: :lol:
Szépen, mindenféle beavatkozás, bonyodalom nélkül megszületett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amilyen nehezen költözött be a pocakomba, olyan könnyedén bújt ki :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
Te leszel a következő???????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, én is GRATULÁLOK!!! Nagyon ügyes vagy!!!!!! Katus meg gyönyörűűűű

Kép
xtina75

Csillag minden képpen jól döntöttél nekem is hasonló érzés van,de azért bírok dolgokat igaz meg megállva,de próbálok magamon erőt is venni,biztos,hogy a meleg is közbe szól sőt,de inkább maradjon így mert ha jön egy front én azt nem bírom iszonyatosan rosszul vagyok tőle!!!Haskeményedés én azért nem szedek sok magnéziumot lehet többet kellene,de próbálok annyit feküdni amennyit csak lehet,és nem csinálni jóformán semmit.Kifőztem rizses húst,reggel meg már csináltam meggy levest az már jó hideg,és ma már nem is csinálok semmit,még ruhát kellene hajtani,de nem fogom,majd holnap,nem érdekel,pihenek!!!!

Dia nagyon nagy öröm azért,hogy jól bírod magad,ne hagyd abba a mozgást ez most hülyén hangzik tudom,de ha egyszer megállsz onnan nincs vissza út :lol: én már csak tudom,más az hogy pihen az ember meg ilyenek,de én mikor már két nap egymás után nem csináltam azt amit eddig nah azóta le lasultam és nem bírom úgy magam!

Évi jó,hogy minden rendben veletek kiváncsi vagyok a fotóra!!

Szilvás megint nagyon vissza vonultál!!!! :lol: :lol: :lol:

Barbi fogászat.hát nekem is menni kellene van két lyukas fogam de nem megyek már nem bírom,voltam a terhesség elején de most már nem megyek,de persze a könyvbe nem pecsételtettem!!! :? :? Sok sikert a lakáshoz!!!!

Kép
bévi

Csajok!!!!
Akinek baja van, menjen orvoshoz!!!!!

A fájdalom megélése nagyon különböző!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi 5 éves gyermek mellett, na meg az apja mellett nem tudok egész nap feküdni - persze más lenne, ha a doki azt mondta volna, de így...
Most, pedig dolgozom, lábam fenn a széken én meg a neten böngészgetek, olvasgatok. Még jönnek a ruhákért, de nagy pörgés nincsn. Szóval így ki lehet bírni. Épp magazatmozgást számolgatok, de igen lusta a lelkem. Igaz nem rögtön evés után vagyok.

Ircsi de jó, hogy jöttél. Nagyon örülünk, hogy Katus ilyen ügyes csajszi volt. Majd kérünk szépen részletes leírást a szülésről, a mindennapokról és képet még-még-még :lol:Persze nem egyszerre.

királylány

Tina, Maccs
A gólyával megbeszéltem, hogy most már megy hozzátok is! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccs már megint elhalasztja... úgyhogy jöjjön minden gólya hozzám ebben a hónapban!!! :D :D Na jó, 1 is elég lesz, csak sikeresek legyünk.

Ircsi, csinálj szép "ma születtem" vonalzót! :)

Kép
xtina75

Maccs miért halasztja el?

királylány

Hát, ezt majd ha akarja, elmeséli...
xtina75

Sziasztok!

Ircsi! de jó hogy jöttél! Szüléstörténetet én is nagyon várom és még sok sok sok képet! Meddig maradtok bent a kórházban? Köszönjük mi is a képdicséretet mindenkinek, és neked a jókívánságot! Remélem lesz még 100 év is az a boldogság együtt Tomival! :wink: :roll:

Évi! Kérdezted, kik voltak a koszorúslányok. Az én húgom és Tomi húga. A képhez odaírom, hogy melyikük melyikünk testvére. :wink:

Csillag! remélem minden rendben lesz!

Dia! Hát nem tudom, szívem szerint nem bánnám, ha készülődne Bence is, minden esélyünk megvan rá, hogy előbb jöjjön, doki is, védőnő is megmondta. Épp beszélgetek vele, hogy akkor jön, amikor csak akar, már minden szépen készen áll a fogadására, apuja, anyuja is nagyon várja. Már annyira szeretném a kezemben tartani, lehet, türelmetlen vagyok, de ahogy megláttam Katust, abban a pillanatban tudatosult bennem, hogy mi is most már bármikor szülők lehetünk, és vajon Bence hogyan nézhet ki, milyen jó lenne magamhoz ölelni... :roll: :oops: :wink:

Ma telefonálgattam, vérvételre júl. 19-re kaptam időpontot :shock: :? , kórházba Anti-D Titer-re szerdára, védőnőhöz legközelebb 13-án kell menni, gyerekorvossal is beszéltem. NST-re majd 36. héten kell menni, hét elején kell telefonálni.
Csak dokim szabin van. Ez aggaszt. Remélem júl. 12-re visszaér.
Gyerekorvos sajnos nem az vállalt el, akit akartunk, mert annyira népszerű, hogy már csak veszprémieket tud vállalni, de ajánlotta a barátnőjét, olyan 40-es korosztály lehet, nagyon kedves a hangja alapján. Ő is szabadságra megy nemsoká :shock: , így ha előbb születik Bence, sms-t kell neki írni, és ha 6 napon belül nem ér haza, akkor hívni kell a rendelőt és a helyettes doki fog kijönni. Aug. 2-án rendel újra, ha akörül születik, akkor hívni kell, megadta a mobilját.
Úgyhogy minden elintézve, amit még kellett, már csak Bencét várjuk. :roll: :wink:

Védőnő volt, beszélgettünk, mondta mi lesz a kórházban, mit vigyek, milyen tejszaporító tea kell, szerinte vigyek mellszívót is, bár a csecsemősök nem kedvelik, inkább a szoptatás előtti meleg vizes borogatás, utána hideg vizeset részesítik előnyben. Kérdezte, mindene megvan-e Bencének, mondta, hogy ő 2 napon belül jönni fog Bencét nézni, gyerekorvos 6 napon belül. Majd akkor írja fel a gyerekorvos a recepteket, mondta, hogy én anyasági támogatást fogok kapni, gyest és családi pótlékot, illetve van nálunk olyan, hogy az önkormányzat ad újszülött támogatást, ami 50-60 ezer forint körül van.

Lányok, ti mennyit fogtok adni a szülésznőnek,orvosnak? Ha nem túl indiszkrét kérdés, de nekem fogalmam sincs, mennyit illene/kellene...

Maccs! Férjem mondta is, hogy menjünk be,én féltem bemenni,bevallom. De ha még egyszer ilyen lesz, azonnal indulunk! Nekem anyum könnyen szült mindkettőnket, igaz magzatvize nem folyt el, csak fájásai voltak, de velem pl. (én vagyok az elsőszülött :D :lol:), 21-kor ment a kórházba, és 22:05-kor már megvoltam. :roll: Remélem nekem is ilyen könnyű lesz, ezt szuggerálom magamnak, és gyakorlom is a légzést, relaxációs technikákat. :wink: Sőt Bencével is beszélgetek, hogy együtt dolgozzunk, figyelek a jelzéseire.

Kép

Kép
barbcsi

Akkor Tina, minden gólya repüljön feléd!!!! A vámosi gólyával már beszéltem! :wink: Elindult felétek!!! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?