A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Czigka!
Kihívtuk a szerelőt,mert a kazán bemondta az unalmast most májusban, mikor fűteni akartam...kijött a vízszerelő és a kazán szerelő, összedugták a buksijukat, összevissza nyomkodtak rajta mindent. És jól felküldték a vízhőfokot. Aztán Lois megszerelte, mikor rájött hogy merül az elem a termosztátban és voilá, fűtés elindult...okosbácsik :) Két szám van ugye, a fűtőrendszerben keringett víz, és a folyóvíz, ezt az idióta majdnem egyformára állította. Nem tudtam már kesztyűben sem mosogatni benne, annyira égetett. A folyóvizet levittem 45 körülire.

Sz@ranyát nem neked szántam, hanem magamnak :mrgreen:
De én mondok ilyeneket , kábé minden új tiplinél, szóval nem kell véresen venni :D Sovány tejport tegnap konstatáltam, és mivel diabos jégkrém volt, kapott a kölkök még édesítőszert is :oops:
Amúgy nem kapott még szerintem másban...de ki tudja. Nem nagyon adok neki semmi feldolgozott élelmiszert, üvegest sem, szóval ált. képben vagyok mit fogyaszt.
Tegnap kapott mángoldot, ás úúúútálta. Nesze neked különlegesség :roll:
Tavaly nyáron mikor felvettem a fürdőruháimat, hangos röhögőgörcs jött rám... mintha a kisbojlerre húztam volna rá.... Pedig a strandon tegnap is láttam egy kismamát, olyan 7 hósan volt bikiniben, nagyon csinos volt. Én is hasonló alkatú voltam, de felülnézetből, valahol annyira groteszk volt a látvány :roll:

NA a Sean-papával én nekem sincsenek "olyan" gondolataim, csak helyes öregúr, szépen öregszik. Ellentétben a botoxfejű hálivúdi csávókkal. Vagy a Jack Nicholsonnal :roll:

Boo!
Áááá.... videjó nem van, úgye tipegett , előkaptuk a gépet sebtiben, utána meg jusztse' :? De rajta vagyok 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois

Ezért van bennem egy kis para, mert én vérszegény vagyok az Apjának meg dupla annyi a vörösvérsejtszáma. Ezért volt a kálvária. Most nem akarom, hogy egy hetet külön legyünk, a kezdeti tejemre is nagyon ráment...úgyhogy reménykedem nagyon.
A járásért irigy irigy. :wink: Mi csak önnállóan állunk és várjuk a csodát mikor indul el :lol:

Dodi, Boo

Én nem láttam a filmet DE SZERETNÉM, ugyhogy csitt legyen :lol: :lol: poént nem lelőni :wink:

Bond

Álom, ez marha jó, nagyot röhögtem :lol: :lol:
Hugi jár már?

Figyeljetek már, ti járatjátok a gyereket vagy nem?Innen azt hallom lehet onnan azt nem, most melyik az igaz? Roló úgy vetődik rá a kezemre hogy csak na ő nagyon akarná, én meg dilemmázok, hol megyek vele, hol pedig , azt mondom nem ez nem jó neked...most mi legyen?? :roll:
nem akarok sürgetni semmit, de járhatna már :lol: de tényleg nem...nem is erőltetek semmit, de úgy érzem ő ezt igényli..vagy igényelné.Gabi mondta hogy ők már kézen fogva sétálnak...

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
Járatás :arrow: Nem egy percig sem.

Bond!
Bergerék?? :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

kicsidodi! :)

[quote="kicsidodi"]A írta:kicsidodimúgy ne nézzetek hülyének, de apa 18-20 évesen totál úgy nézett ki, mit ez a Taylor Lauthner, vagy ki. :roll: Kreol bőr, fekete haj, és szem, szétboxolt buciorr, és akkor apa kajakozott, így tökkkéletes teste volt! Oooan cép volt :oops: :lol: .

Megnéztem. Ha akarom jól néz ki, ha akarom nem. Minden csak kosztüm, és fotózás kérdése. :roll: Ez mindenkire igaz, de nálam akkor is a sármos rosszfiúk a bejövősek. 8) 8) 8) 8)

Én nem tartom magamnál a papírokat, pedig ott valószínűleg jobb helyük lenne, mint itthon a mappáikban. :roll: :roll: :roll: :roll: Erre a minap jöttem rá. :oops: :oops:

[quote="kicsidodi"]A írta:kicsidodihol a vámpír 790 métert ugrik helyből, ott enyémapavérfarkasnak lehet pocakja is :lol: . ))

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="kicsidodi"]N írta:kicsidodia de valójában Sean Conerry bácsival se bújnék ágyba, mert valamelyikünk belezuhanna a köztünk lévő 3-4 generációs szakadékba :twisted: :lol: , de mégis nagyon sármosnak találom (de csak most, vénen :oops: :lol: ).

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Azon kevés pasik egyike, akiknek kifejezetten jól áll az öregedés. A James Bond filmekben még brrrrr.......... :roll: :roll: :roll:

[quote="kicsidodi"]N írta:kicsidodia jó, azért párhetente megnézünk vmi ilyesmit is, de a sok-sok filmhez képest, amit nézünk, arányaiban ez elenyésző számú.
De amúgy mindenevők vagyunk. Én utálom, mikor vk kijelenti, hogy 'én utálom a kosztümös filmeket', vagy az akciót, vagy a horrort. Tuti, hogy mindből tudnék olyat mutatni, ami tetszene az illetőnek :wink: :D .
Apa pl. a romantikus vígáték kategóriát erősen elkerülte, aztán egyszer rávettem az igazából szerelem-re, és azóta évente kétszer megnézzük, de legalábis karácsonykor biztos (ép ma mondta, hogy ugye megnézzük idén is) :lol: .

Pár hetente????????? Ezt a fogalmat nem is ismerem, még itthoni DVD viszonylatában sem. Úgy is mondhatnám, hogy nem szoktunk filmet nézni, max. azt, amit a tévében adnak, és gyakran azt is csak fél szemmel. Döntően azok is sorozatok, mint a Poirot, Kisvárosi (Midsommer) gyilkosságok, Dr. House, és a "múltkor" kissé hiányló hangszínnel kérdezte a Született feleségeket (amit az előtte lévő héten a bajsza alatt vigyorogva nézett. :lol: :lol: :lol: :lol: ).

Ha mindenre tudsz tutit, akkor légyszi mutass nekem sci-fit, mert nekem annyira bizarr (és sokszor nevetséges) a beharangozója, vagy a részletek, a történet, vagy mit tudom én mi, hogy élből utálom. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.02 08:40-kor.

Kép
Kép
200907?

NA most már én is rákerestem erre a Taylor gyerekre...valszeg ha nekem bejövős lenne, indulhatnék a pedofil versenyszámban... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

csibe83! :)

[quote="csibe83"]K írta:csibe83öszi Bond jobban vagyunk már.holnap megyünk is a telekre.

mindenkinek jó hétvégét.

Érezzétek jól magatok, és gyógyuljatok tovább! :wink:
(Sikerült venni borostyán nyakláncot?)

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

katy76! :)

[quote="katy76"]
írta:
katy76
Lakcímkártyát és TB kártyát magamnál hordom, a személyimben van az övé is. (nekem még lapozós személyim van)

Igen, a te vonatkozásodban értelmetlen volt a kérdés. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Nekem is a régi típusú van még, 2011 novemberében jár le. Onnan tudom, hogy '96-ban amikor meghosszabították, akkor elcseszték, és olvashatatlanná ázott a dátum. :? Azóta akárki nézi meg mindig nekem kell megmondanom, de érdekes módon még sosem kötöttek bele, pedig ennyi erővel hamis is lehetne. :roll:
Nem szeretném leadni majd, így attól tartok, hogy sajjjjjjjjjjnos el fog veszni. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

boo! :)

[quote="boo"]s írta:boozóval a csaj helyében inkább keresnék vmi átváltozni képtelen teremtményt, akinek húsvér f_sza van :lol: :lol:

Hogy egyem azt a porcelán finomságodat! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Észrevettétek, hogy vannak akik soha nem káromkodnak, írnak csúnya szavakat? Sillia legdurvább kifejezése a "hangyafasznyi" volt, múltkor meg gabi1 írta a bébiszitterrel kapcsolatban, hogy "szar". Meg is lepődtem rendesen. :o :lol:

Kép
Kép
200907?

loislane! :)

[quote="loislane"]P írta:loislaneapírjait (TB, lakcímkártya) magamnál, az én papírjaim között.
Most előkotortam az anyakönyvi kivonatát, mert holnap útlevelet csináltatok neki :)

Hová-hová (ahová nem elég a személyi)? :o :)

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Bond!
Szerintem nem ő volt...meg azt a kissrácot bedarálta a géprendszer nem??? :(

Igazad van. Akkor viszont a másik, akit beszippantott a lefolyó, vagy mi. :roll: Rögtön egymás után történt a két baleset, sőt még egy harmadik is volt.

A járáshoz gratulaaaaaaaaaa!!!!!!! :P :P :P Részletes beszámolót kérünk a mikor, hogyan hány lépés, mekkorát sírtunk és hasonló fejezetekből! :wink:

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Dodi!
Én is mindenevő vagyok... szívesen megnézek akármit, ha jó. (mondjuk a Transformerst miattad néztem meg...eléggé utáltalak érte :oops:)

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Múltkor pakoltam a kacatjaimat, és találtam közte egy '87(!!)-es újság címlapot a Nők Lapjáról. Nem is rémlett, hogy már akkor lecsúszott a bugyim a brúszviliszbácsitól. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.02 08:46-kor.

Kép
Kép
200907?

Lois!

Most nézem a járást:
:shock: :D :D :D :D :D juhhhuuuuuuuuuuuu

Transformersért bocsi :oops: :lol: . Nekem nagyon tetszett, bár hozzád tényleg "nem illik" vhogy :lol: .

Boo, Lois!

Erre mondják: ízlések és pofonok :wink: . Nekem is mondta több ismerősöm, hogy uncsi volt nekik, mások meg egekig magasztalják. Na, azért én hanyatt se vágtam magam tőle, de mondom, nem csalódtunk :wink: . Csak azért nem érzem magam hülyén, mert ezrek rajonganak érte.... :lol: .
Amúgy az utóbbi időben látott legunalmasabb film részemről:
Lány gyöngy fülbevalóval. :? :? :? Pedig szeretem a kosztümös filmeket, de ez....pffff. Mondjuk ezt a Scarlett Johansont eleve nem csípem a semmitmondó bamba tekintetével :oops: :lol: . pedig állítólag ő is jézusmáriamilyenszexi, de nekem ő pont annyira nem az, mint az Orosz Babara. Tökéletes alakja van, de nekem az nem sokat jelent, nem vagyok pasi. Nekem az arc sokkal fontosabb, meg a kisugárzás :wink: .

Bond!

Ne hülyéskedj, dehogy döntöm el én :lol: ! Ha van kedvetek, és tudtok, jöttök, ha nem, nem :wink: . Mi nogyon fogunk örülni. Mindkettőnek :twisted: :lol: :lol: :lol: . Neeeem, csak viccelek, örülnénk, ha jönnétek Hugival, úgyis megnézném azt a félhét kilós ropilányt :shock: :lol: :lol: .

Álmod: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Lois!

Ez után a központi víz-gáz-fűtés gyorstalpaló után meg kell kérdeznem: van nálatok pasi a háznál?! :twisted:
Ja, tudom van, ő az aki főz :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
(Bocsi, nem hagyhattam ki :oops: :wink: )

Sovány tejpor:
Volt egy sanda gyanum, és beigazolódott: mindannyian adtunk már, hónapokkal ezelőtt! Mivel a tápszer, és a tejpépek összetétele így kezdődik: sovány tejpor, .....
Szóval tuti, hogy Bond csak szivatni akart :twisted: :lol: .
De amúgy ez miért is gáz :roll: ? Mert ha annyira mumus enne, nyilván nem ez lenne az alapanyag....

Sean bácsi: pont ezért írtam, hogy attól, hogy jó pasinak találom, nem bújné vele ágyba...pfúúúj :? :lol: . De én már a George Cloneyval sem, nekem az is vén, sőt, még Brad pitt is korhatáros :lol: :lol: . Mégiscsak van köztünk több mint 20 év :roll: .

Ronmay!

Én se járatom, de ha majd "kéri", fogom :wink: . Tudod, olyan ez, mint az ültetés: te ne ültetsd, de ha ő már felülne, akkor segíteni kell neki. Roló már szépen áll önállóan, tehát nagyon kevés választja el a járásttól. Gondolod, hogy bébitaxizni szabad, de kézenfogva sétálni nem? :wink: Csak addig nem szabad járatni, amíg nem áll önállóan, mert rossz lesz az egyensúlya. Bnőm járatta a kisfiát, és ennek eredményeképpen előbb indult el, mint hogy meg tudott volna egyedül állni. Persze csak lendületdből megy, előre dőlve, és ha elfogy a lendület, elesik :? :lol: . De szépen javulgat, egyre ügyesebb, de sztem ez akkor se így a jó.
Viszont Roló pracliját már nyugodtan megragadhatod, max. annyi, hogy utána nem lesz nyugtod és talán kevesebb lesz a motivációja aza önálló járásra. De ez sem biztos :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bocs csajok, de az előző oldalra reagálva tök kulturáltan csináltam mindent, de azátn kicsidodinál a legvégén elb@sztam, így kezdhettem előről a válasz gyártást :x :x :x :x . Így MOST szépen lapozzon vissza mindenki is olvassa el újra, amit neki címeztem, mert suttyomban még hozzá irogattam több mindent. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

czigka! :)

Ugyan már! Bádszpenszerterenszhill aranyos még ötvenedszerre is. Jó, már nem annyira, mint az első 15 alkalommal, de akkor is. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Carlo Pedersoli :wink: nyilatkozta egyszer, hogy az ő filmjeiket szórakoztatónak szánták, nem pedig erőszakosnak, durvának, és nem véletlen, hogy soha(!!!!!!!) nem látsz benne egy csepp vért sem. És ez tényleg így van. :wink: Viszont jó sok látványos műesés, műpofozkodás, sziporkázó poénok van benne, sőt az egyik részben, még egy jelenetett át is vett Bujtor nem jut eszembe melyik :oops: :oops: Ötvös Csöpis filmjéből. :wink: Azokat sem szereted? A magyar változatuk. :roll:

Kép
Kép
200907?

loislane! :)

Mángold :arrow: mángorló. :shock: Legalábbis Bond olvasatában hajnalidélitizenkettő előtt. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

ronmay! :)

ÉN nem járatom Hugit, de anyámék, és az apja igen, mútkor diszkréten rá is szóltam. Válasz: "Dehát ő húz engem". Ez igaz, hogy képes maga után vonszolni a felnőttet, de azért nem kéne naponta 5-10 percet eltölteni ezzel. :? :? Múltkor megpróbálta még az egykezes kapaszkodós sétálást, de aztán vissza tért a két kezeshez. Néha 2-3 pillanat erejéig kapaszkodás nélkül is megáll, aztán észbe kap, hogy valami nem smakkol, és gyorsan korrigálja a helyzetet. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Érzik ők, hogy minek van itt az ideje, nem kell eröltetni. Csak a felnőttek sűrűn bele esnek a jajdeügyesjajdearanyosnézdcsak hibába. De ez vele jár. :wink:

Mondtam neked, hogy ez a dög szerintem még a fény viszonyok változását is érzékeli, nemhogy a légáramlatot! Vagy elfelejtetted, hogy mekkora csápjai vannak? Ha gondolod, örömest felteszem megint a közeli képet, hogy jól megnézhesd újra! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ezért kell felülről támadni. Ne aggódj, megtanulod idővel! :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :? :?

Ha Pitt bácsi nem látja a szottyadt testedet, az csak jó neked. :twisted: De sötétben viszont te sem látod az övét. Na, az viszont nem jó neked. :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:

"Ha van kedvetek, és tudtok, jöttök, ha nem, nem . Mi nogyon fogunk örülni. Mindkettőnek "
Kabbe! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

"Lois!

Ez után a központi víz-gáz-fűtés gyorstalpaló után meg kell kérdeznem: van nálatok pasi a háznál?!
Ja, tudom van, ő az aki főz .
(Bocsi, nem hagyhattam ki ) "

Dög vagy! :twisted: Látszik, hogy menstruálsz. (Bocs, de ezt meg én nem hagyhattam ki! :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Azért kérdeztem a sovány tejport, mert a múltkori tejfehérje allergis cikkben volt, hogy kerülje az, aki érzékeny rá. De tényleg jószerivel azzal kezdődik minden tápi. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Sci-fi: Avatar :wink: .
Nekem napi egy filmet meg kell néznem, hogy jó legyen a komfortszintem :lol: . Ez mostanába gyakran kimarad, de azért biztos, hogy az átlagnál így is többet filmezek. És tényleg mindent megnézek, mert belegondolok, hogy hány ember fáradtságos munkája van benne, és "megtisztelem" őket azzal, hogy megnézem. aztán időnként szomorúan konstatálom, hogy kár volt :? :lol: .

Lois!

Bizony, fiatalka :oops: :lol: . 18 éves. De mondom, nekem (elvileg) ő sokkal inkább korosztályom, mint Brad Pitt, mert előbbivel 4 év van köztünk, utóbbival 25 :shock: :shock: :shock: :lol: .
Na de akkor most gondolj bele, hogy fog Taylor kinézni 20 év múlva, ha Brad pitt így nézett ki :lol: :lol: :lol: :
Kép

Ja, még neked akartam írni, hogy Botond szobája pont a fürdővel szemben van, és én is -épp ahogy írod- 5mp-enként ránéztem. De onnan csak annyi látszott, hogy ül, és elmélyülten játszik :lol: .
De nem magyarázkodok tovább. Tényleg veszélyes, és butadodi, és punktum :oops: :lol: :lol: .

Képek :D :
A wc-papíros akció
Kép Kép

Apa módszere, 'hogy ne tévézzen a gyerek' :lol:
Kép

És Apanno :lol: :
Kép Kép

Ja, amúgy a kiscsákó 14 kiló izmot pakolt magára a flim kedvéért :shock: . Szerintetek mennyi csirkemellet evett ehhez :twisted: :lol: . De komolyan, biztos rohadtul egészséges 18 évesen szanaszét szteroidozni magadat :evil: . Arról nem is beszélve, hogy amiatt a korabeli fiúk is ezt csinálják majd, mert a lányok "taylort" akarnak :? . Épp a minap mondta Ricsi, hogy mennyire gáz, hogy ma már csak akkor tud egy srác szexi lenni, ha szét van gyúrva (épp a szexi vagy nem ment a tv-ben). Ráadásul mivel nagyon könnyen elérhetőek ezek a sz@rok, már a legtöbben használják is. Apa nem használ semmi ilyet, több év munkája és a box is bennevan, hogy így néz ki, mégis sokan azt hiszik, hogy ő is csak "fel van fújva". Ez tök dühítő lehet :? . Mondjuk a plasztikai sebészet ugyanez: ma már a gyárilag almamellű lányokra egyből megy a bélyeg, hogy szilikonjuk van :? . (Na, engem most nem gyanusít meg senki :twisted: :lol: . De korábban volt rá példa :roll: .)

Na, mindegy, ez csak egy kis eszmefuttatás volt :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Ámodon nagyon jó röhögtem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo!
még szerencse, hogy nekem korban nem esik olyan messze Brad bácsi én bevállalnám, bár lenne némi önértékelési problémám Jolie kisasszony után le kapcsolnám a villanyt
Szerinted tapira nem érezné a különbséget??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vámpíros filmet mi dvd-n néztük meg, Apa nagyon szenvedett tőle, de azért végignézte. Én az aranyos, de bugyuta filmek közé sorolom, de majd dvd-n megnézem a 3. részt is. Moziba nem mennék el miatta. :roll:

Dodi!
Lehet, hogy a 2A-n megyünk, de akkor is ott megyünk el a Gyermekváros mellett, a fóti eligazodáson ez mit sem változtat! :lol: :lol:

Jajj, és a lényeg! :(
Nem tudun jönni 10-én, mert Apa családjában lesz a szokásos nyári szülinapok tartása. Sokan vannak (gyerekekkel együtt 20-an szoktunk lenni) a családban és kb. 4 havonta összeülünk és bepótoljuk a szülinapokat és együtt van a család.
Ez lesz a jövő héten és nem is tudom magunkat kihúzni belőle. :(
Úgyhogy Lois!
Húzzál ki minket a listából. :(

Járás: én nem járatom Petrát, ültetni se ültettem fel soha. Szerintem mindennek eljön az ideje, a siettetéssel árthatunk. :roll:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
Honnan fényképezted Botondot? Létráról? Nem vagy Te ilyen magas, hogy ennyire felülnézetből fotózz! :lol: :lol:

Na, most ha megengeditek dolgozom és befejezem ezt a hetet is munkaügyileg!

Ha bármi változik a délutánt illetően, akkor hívjatok fel, mert már nem tudok jönni addig!

Kép
katy76

Bond!

Múltkor pakoltam a kacatjaimat, és találtam közte egy '87(!!)-es újság címlapot a Nők Lapjáról.
Bond, ne utálj :roll: , de : juhuuu, van egy újságod a születésem évéből :D :D :D !

Boo!

Ezt a villany-poént én is akartam írni, még Taylorral kapcs.ban, de rájöttem, hogy ennyi erővel akár Deni Devitoval is lehetnék :? :lol: . Ennek ugyanis van egy olyan hátránya, hogy ha ő nem lát téged, te se látod őt. szóval inkább előtte süsd ki a szemeit :twisted: :lol: .

Bond!

Bádszpenszeréket én se szeressem, de azért megnézem, ha muszáj :roll: :lol: .

Nem, igazad van, menstruálok, dög vagyok :oops: :lol: . De terhesség előtt ez nem volt. Tiszta gáz :evil: !!!!!

Tejpor:
Bucusék nem is adhattak semmi ilyesmit Lottinak, ha jól emlékszem :(

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, még annyit, hogy tegnap voltam a C&A-ban, mert ez volt az utolsó hónap, hogy levásároljam a DM-es 50%os kupont.
Kiárusítás van télikabát ügyben. Én vettem Petrának egy 86-os nagyon szép, nagyon meleg télikabátot, belül kizipzározható steppelt mellénykével. Leértékelt ára 2.290 volt, és én még 50% kedvezményt kaptam rá.
Aki gondolja, gyorsan nézzen szét, mert szerintem hamar el fognak fogyni. És

Kép
katy76

Katy!

De-de! Ha a 2/A-n jöttök, akkor ahogy lejössz a 2/a-ról, nem kell elfodulni jobbra Fót felé, hanem egyenesen tovább kell menni, és a bekötőút végén kell jobbra jönni. Onnan párszáz méter jobbra a Match, és nem kell keresztülmenni egész Fóton. De ahogy kényelmesebb/egyszerűbb... :wink:

Na, most ha megengeditek
Nem!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Már nem emlékszem, de igazad lehet, biztos a fejem fölül fotóztam, hogy látszódjanak a wcpapír-darabkák :lol: . Amúgy a kép nem adja vissza, sokkal durvábban nézett ki élőben :lol: :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Akkor mondj egy másikat, mert az a hivatalos besorolás alapján valóban sci-fi, de nálam fantasy (illetve még sok linken is annak titulálják). Azt meg szeretem. :)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Fantasy : "Ne keverjük össze a fantasyt a science fictionnal, bár e tekintetben vannak viták. Kuczka Péter a Világirodalmi lexikon egy cikkében a fantasyt a science-fiction egy ágaként sorolta fel, s mindkét műfajban valóban közös (de csak annyi a közös), hogy fikciós, fantasztikus műfajok. Azonban van köztük különbség; míg a science fiction tudományos abban az értelemben, hogy a való világtól való eltérések oka racionális (például a technikai haladás eredményeképp elfogadható józan ésszel is), s általában a rendkívüli helyzetek racionalizálására törekszik, addig a fantasynak kifejezetten az irracionalitás és a nem-tudományos (mágikus, mitikus) gondolkodásmód az alapja. "
Úgyhogy itt a pont! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Aki ettől korábbi képet tud felmutatni Pitt bácsiról, az hazudik :twisted: :twisted: :

Kép

8Állítólag a nagyon kezdetek kezdetén pornózott is. :roll: :roll:

Botond: remélem a fütyije jobban fog állni, mint a szeme, mert az bizony nem áll jól! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa kellemesen gizdus. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A szilikon mell és valódi mell közötti különbséget a hónaljtól húzódó ívben lehet leginkább észrevenni. :wink: Ha szép, lágy az esése, akkor természetes, vagy nagyon jó szilikonos. De ha kevésbé lejtős, akkor ammá látott kést, és az nem a konyhában történt. :twisted: :lol: :lol:

Kép

A 3-as és még esetleg a 2-es tetszik, de az alsó három az, ami nekem már csúnya. Mint amikor egy gombot csavaroznak fel a fiókra. :? :? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.02 10:01-kor.

Kép
Kép
200907?

Csajok! Ezt mindenkinek látnia kell! Nekem máris jobb a kedvem tőle. :twisted: :twisted: :twisted:

http://imok.blog.hu/2009/05/10/tavaszi_jokedv_csinalo

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]B írta:booond
ezt a felülről támadást megjegyzem!!! :wink:

Pitt bácsi :arrow: akkor az lesz a megoldás, hogy rakok rá egy szemfedőt, és kikötöm az ágyhoz, így se tapizni, se kukkolni nem tud majd :lol:
mondjuk akkor hogyan kényeztet engem? :roll:

Klitorálisan. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

"Na, most ha megengeditek dolgozom és befejezem ezt a hetet is munkaügyileg! "
NEM!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"Bond, ne utálj , de : juhuuu, van egy újságod a születésem évéből !"
Igazán nem szeretnélek kiábrándítani, de abban az évben több újság is megjelent, sokuk naponta. De egyikben sem esett szó Kerekes Dorottya Fanni születéséről, így az aligha volt világmegrengető tényező. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"Tiszta gáz !!!!! "
De még mennyire! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"na de enyémfiam más lesz csak győzzön magának normális csajt találni "
...ha már anyát nem sikerült... :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Engem nem idegesítenek ezek az emberek - nem járok vásárolni. 8) 8) :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Lányok! Ki használ libero pelust, és nincs benne a Libero Klubban? :roll:

Kép
Kép
200907?

CSak átpörgettem az utolsó oldalakat,ha lesz időm majd rendesen el is olvasom :roll: most csak gyorsban

járatás :arrow: én megfogadtam,hogy nem sosem, rászóltam a családra is, gyógytornász is ezt javasolta :arrow: Hédi stabilann áll úgy 10 mp-ig és mostanában ha le akarom tenni és ő éppen járni akar én meg nem akarom járatni,hátrafeszíti magát és szinte hídba lemegy extra hangos hiszti közepette :arrow: ha kéri járatom és néha már megy úgy is,hogy csak az egyik kezét fogom

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo!

ha most is szexeltek állandóan, akkor mit csináltatok volna, ha ebben a korában találkoztok?
Hát, apa akkor mégálladóbban szexelt :roll: :lol: :lol: . Csak nem velem, hanem mindig mással :lol: :lol: :lol: .
Én ilyentájt vettem fel először melltartót, nem pedig le :roll: :lol: :lol: :lol: .

Hát, látod, én is irigy vagyok ezekre a lányokra részben, mert elvileg mindenük megvan, és nekem nagyon nem ilyen gyerek/kamaszkorom volt. :roll: Nekem akkor mégse hiányzott belőle semmi! Nekik a nyaralás az 5*-os all inclusive vmelyik riviérán, nekünk Balatonalmádi volt, mert húafefemamájájéknakott vannyaralója, és dohos párnák között aludtunk, és jó volt nekünk :D . Ezek a lányok pénz nélkül elsorvadnának, mi pénzfeldobással döntöttünk, hogy vagy most eszünk, vagy este iszunk :lol: . És jó volt :D . És remegtünk az örömtől, ha vki kapott egy 75-ös trabantot, mert azzal 45-tel le tudtunk menni Balcsira :lol: . És jó volt :D . És ez most olyan, mintha én is a 90-es évek elején lettem volna kamasz :lol: . Pedig nem, csak más a világom, mint nekik :roll: . Annak idején irigykedtem az ilyenekre, de ma már semmit nem adnék ezért! Komolyan! Több csoporttársam pontosan ilyen, ahogy leírod, és az életük nem tart semerre :( . Nincs motiváció. Egyikük nemrég kapott az apjától egy zsírúj A5-ös audit. Nekem ez álmaim autója :roll: . Erre még ki volt akadva, hogy miért ez a felszereltségű, mér nem a másik :shock: :evil: :evil: . Tudod mi lett volna: -Jól van kislányom, akko' nincs! :twisted: :lol: .
A párkapcsolataik rendre zátonyra futnak, a munkahelyükön nem tudnak helytállni.... :? . Persze nem akarok általánosítani, mert biztosan vannak kivételek, és attól, hogy valaki "jó helyre születik", még lehet nagyon-nagyon értékes ember! Sőt, ez nem is az ő hibájuk, hanem a szüleiké, mert ilyennek nevelik őket! :? Csak kérdés, hogy ki törhet pálcát felettük, mikor ők csak biztosítani akarját a gyerekeiknek azt, ami nekik nem adatott meg :roll: ...
Szóval azért ne ítéljünk elsőre, de igyekezzünk levonni a következtetést :wink: . Jó, így nem akarjuk csinálni. De akkor hogy?! Mert (nem bántásból), de ti is megvettétek Zsirinek a hintalovat, a szamarat, a bébikompot....pár hónapon belül, mert "jajdejóleszneki" :lol: . Szóval baromi nehéz, hogy hol a határ :roll: .

A múltkor láttam egy kislányt a Tescoba, odaszaladt az anyukájához egy pici babával:
- Anyuci, ez csak 3 számjegyes, akkor megveheted nekem? :roll:
- Akkor meg, igen, ügyes vagy. :)
Ez pl. jó mértékadónak tűnik :lol: .

(Ja, és azt hozzátenném, hogy ezeken a nyarakon gazdaggyerekek is voltak a társaságunkban, szóval nem a csóróság kötött mindket össze, hanem az értékek, és az élmények :wink: . Pl. ők is kivételek.)

Bond!

Mostmérmondod?! Botondnak niiiiiiincs iiiiiiiiiisss huncut feje :roll: :lol: :lol: :lol:
Jóvanmár, direkt megnéztem, a port.hu-n sci-finek írták. És ebbe a meghatározásba nagyon konkrétan bele is esik, szóval itt is lehet a pont :twisted: ! http://hu.wikipedia.org/wiki/Sci-fi)
Hát akkor a Transformers :twisted: :lol: :lol: . Mondjuk az neked se jönne be :roll: .
Akkor neked sci-fiből a Pillangóhatás, bár ebbe is bele tudsz kötni, az AI-mesterséges értelem, a Frequency, A kétszáz éves ember.... :wink: .
Óóóóó, megvan, és a te meghatározásodba tökéletesen beleillik: A különvélemény!!!!!!!!!!!!!!! Na, ha ezt le fogod sz@rozni, reménytelen eset vagy :twisted: :lol: :lol: .
És ezek még csak pár perc gondolkodás után :wink: .

Cici: hát, nekem pedig domborodott felül :roll: . Már nem :twisted: :lol: :? .

Ezt viszont ne nézzétek meg!
:?: :?: :lol: :lol: :lol:

Az újságot nem is azért írtam, mert a születésem olyan nagy dolog lett volna :roll: . Csak érdekes, hogy pont az az év... :roll:
Te is biztos felkapod a fejed, ha én találtam volna egyet 1964-ből.... :roll:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hú, de vicceske vagy ma, neked is megjött, vagy mivan?! :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

A generációkhoz kapcsolódóan.
Hallgassd csak meg, és kattogj bele a '956 nyaránba! :wink:

http://halaszjudit.hu/index.php?page=kiadvanyok&id=13

" mi pénzfeldobással döntöttünk, hogy vagy most eszünk, vagy este iszunk "
Fogadjunk, hogy döntően az utóbbi jött ki. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

A kislány és az anyukája: jaj, de jó ilyen példákkal találkozni! :D

Avatarral kapcsolatban egyezzünk ki döntetlenben. :lol: :lol: :lol: De az A.I.-t láttam, és az naaaagyon tetszett, úgyhogy nyertél! :wink: Nyereményed: szóba állok veled. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Te is biztos felkapod a fejed, ha én találtam volna egyet 1964-ből...."
Max. a receptes könyvre. :twisted: Itthon '66-os kiadású Frank Júlia van, amelyben arra vonatkozlag is ad tanácsot, hogy hogyan rendezzük be a konyhánkat, ha az egyúttal mosdóhelységként is szolgál. Ennyit változott a világ...
De '74-es újságok érdekelnének. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Tike
járatás :arrow: nálunk ugyanez van :lol: azzal a különbséggel hogy Roló gugolásból feláll, akár pár percig is, sőt van hogy labdával a kezében. Nyilván akkor nem járatom, de ha pl. azt gondolom hogy fel akar jönni hozzám tévedek, mert elkapja a kezem, felpattan és útra kész, és ember legyen a talpán aki visszanyomja :lol: ezért vagyok bajban. Mert sok helyen olvasom, hogy nem szabad, nem tesz jót neki mindent a maga idejében.És maximálisan egyet is értek. Félek a motivációtol is, de úgy érzem nála inkább bátorságot ad :arrow: pl egyre tovább állva marad sőt van hogy elengedi a kezem, de megdermed, aztán szép lassan gugolva leül. Érdekes mert van hogy elfárad kábé 5 perc után és leül és mászik tovább. Szal lehet érzi meddig képes meddig nem. Fogalmam sincs. Meg vagyok lőve :roll:

Dodi

Tiedapa :arrow: nem semmi hogy megváltozott!

KépKép

KépKép
ronmay

Bond!

Halászjutka :D . Bár én sose hallgattam :oops: . Én Szandit hallgattam 1,5 éves koromtól, és ha anyuék mást tettek be, akkor is őt követeltem :oops: :lol: . Egy videón két évesen kívülről fújom, mikrofonba, pörgős szoknyában, "kopogós" cipőben, és svájci sapkában :lol: . Lehet már akkor feltűnésiviszketeg voltam :roll: :lol: :lol: :lol: .

Ronmay!

Hidd el, nagyot nem tudsz vele ártani, sőt azt gondolom, kicsit sem :roll: :lol: . Ezek az intelmek inkább ara vonatkoznak, akik 6 hónaposan már "jár a babát" játszanak a gyerekkel :? . Roló azért vonszol, mert menni akar, akkor hagy menjen szerintem :wink: . Vagy szerintetek mi hogy tanultunk meg járni :roll: ? Szerintem sokunkat sétáltattak, mégsincs bajunk :wink: .

És a bébikompnál is szerintem csak a MÉRTÉK a lényeg! Attól, hogy egy üllni már tökéletesen tudó gyerek, napi fél-1 órát a kompban van, az égvilágon semmi baja nem lesz!!!! :wink: Csak legyen meg a mérték...

bond!

Nyereményed: szóba állok veled.
Uhhh :?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Na? Valaki más? Senki? Nyugodtan tegyetek próbára :twisted: :lol: . Max. segítséget kérek apától :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

ronmay! :)

Roló kategóriás engedély megadva! 8) :lol: :lol: :lol:

Szandi: üüüüüüüüüübergáááááááááááz! :twisted: :twisted: :twisted: Még ha Szinetár Dórát mondtál volna, akkor azt mondom, hogy jogos. :roll: :lol: :lol:

Aszond meg nekem, hogy a Match közelében van a Petőfi szobor, vagy nem? "Nem tudom" választ nem fogadok el! :evil:

(Az senkinek nem tűnt fel, hogy azt írtam, hogy hajnal egykor feküdtem le, pár sorral arrébb, hogy előtte egy csomó Nutellát benyomtam? :roll: :roll: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Ronmay: Holnap megyünk Dévényre,majd jól rákérdezek,hogy akkor hogy is van ez :wink:

Egyébként tegnap Hédi a nap folyamán többször nagyon komoly ígéretet kapott a jövő heti bölcsikezdésre :twisted: :twisted: , de mára megkegyelmeztem neki ( vagy ő nekem :twisted: )

Az előbb kaptam meg a netszámlánkat ami duplája,mint amit eddig szoktunk fizetni :arrow: új szolgáltató keresés folyamatban :arrow: lehet hogy egy darabig nem lesz netünk :oops:

néhány kép a mivelmúlatjukazidőtmostanság kategóriából

Kép

Kép

Kép

Kép

( A dobozt amin áll, nem én toltam a kocsi elé! )

tike

Dodi

Mittudomén mit ártok vele...majd lesz vhogy ahogy érzem érzi :wink:

Tike
Köszi :D jók a képek! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Tike

Apropó nektek meddig kell járni Dévényre?Vagy mi még a baj?

KépKép

KépKép
ronmay

Fürdésközbenibalesethez: Nálunk apával együtt fürdik Hédi, kellett nektek emlegetni a baleseteket :twisted: :arrow: tegnap éppen le akart valamit pakolni a kád széléről,megcsúszott,bukfenc,merülés,apa lábában elakadás-merülés,nagy ijedelem,kis sírás,10 mp múlva újra pakolás.Szóval akkor is történhet baj,ha mellette ül valaki.Én nagyon megijedtem,szerintem Hédi is, nem is a merüléstől,hanem attól ahogy akart korrigálni és apa lábától nem tudott és újra merült.Azokat a riadt szemeket amivel nézett rám. Ja és mindez kb egytized másodperc alatt történt,mert apa rögtön felkapta :oops: :twisted: :oops:

tike

Bond :arrow: 16:10-kor Match (ha minden jól megy :roll: :roll: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Lois: járáshoz gratula
Boo: nekem is tescos fürdőrucim van és eddig bevált :wink:
gyerek papírjai ( az összes) egy külön kis mappában vannak a kiskönyvével együtt :arrow: eddig csak 1x sikerült elhagynom,de szerencsére meglett, gyógyszertárban hagytam :twisted:

tike

Ronmay: dévény az nagggyon jó kérdés, holnap remélem kiderül.Szerintem már nincs semmi extra probléma, de szakavatott szem azért lehet,hogy talál :roll:

tike

No lám micsoda pörgős nap :lol:
Nálunk útlevél kipipálva, Sarjam minden ízében ellenállt a fényképkészítésnek, kész cirkusz volt.

Bond!
Olaszországba megyünk, de Horvátországon keresztül, az meg nem személyis. Bár a'szem van nyárra valami egyezmény, de az útlevél univerzálisabb szerintem. Hátha télen meg a Karib-tengeren telelünk vagy hasonló 8) (Álmaimban...)
Bergerrel nem lehet összefutni kérlek Fóton, meg meghalt szegény Vietnamban :wink:
Tetszelegnék itt az úrilányszerepben, hogy még egy lóf@sz sem hagyta el a számat...de nem lenne igaz.... :oops: (és ez így leírva sem túl úrilányos :oops:)
De amúgy én sem írom le gogy sz@r, max annyit hogy sz@r, vagy car :mrgreen:
Járás :arrow: Loisanya bambulászott a habtapin, ClarkApa, meg trécselt a Deddel a számítógépnél, gyerek irányba lett állítva felém, hogy tiplizzanyához, és LŐN :D Anya kissé belehatódott, meg is lepődött magán... ilyet még egy produkció sem váltott ki belőle.
Cicik :arrow: Egyest és hatost leszámítva a többit megértem, hogy megcsináltatta. Elég jól sikerültek szerintem, én sokkal gázosabbakat láttam már. A négyes, ötös annyira minicici volt, hogy ott csak ilyen mesterkélt hatást lehet elérni. Az ötös az rendben van szerintem, a négyes egy mérettel felé lőtt.
Én használok Liberot és nem vagyok klubtag, mertmiért??

Boo!
Komp sem gáz, ha már mászik a baba, én úgy tudom, addig kell hanyagolni.
Khömm, én meg a szép pasilábakat bírom :roll:

Dodi!
Na jó, akkor egy dobásod van, melyik film illik hozzám??? :mrgreen:
Scarlett Johannsont még egy ütős filmben sem láttam, legalábbis most nem jut eszembe egy sem. Csak a bénák....főleg az a klónozós ahol a Ewan McGregorral szambázik, na az röhej volt.

No igen, a főzössexiférj kártya ugye kioltja a mindentmegszerelekférj kártyát. Azért én nem vagyok telhetetlen :roll:
Ja tényleg a tejpép...ej de beugrottam :oops:
Brad...no igen, köztünk nincs generációs különbség...szóval idevele :lol: nem is tudom ki lenne a legbejövősebb ...ezen gondolkodnom kell.... :roll:

Klotyópapíros pancsi :arrow: Nagyonédes...és mit markolászik?? :mrgreen:
TeApa :arrow: Kölökgólya... most azért el keleltt gondolkoznom, mikor volt nekem 20 éves pasim.. nemtom, kábé 12 éves koromban :oops: Mindig a vénekre buktam, evvan :roll: De 12 évesen tuti lefostam volna a bokámat tőle :wink:
Öööö, azért én sötétben is érezném a különbséget Brad Pitt és a Danny de Vito között :D

Katy!

Nemár :cry: :cry: :cry: Lois szomi.
Jujujj, tényleg a kupon... júliusban már nem lehet?? Nekem is maradt még egy.
Phüüü, megnéztem , júliusban még lehet, viszont júniusban nem lehetett :shock:

Amúgy most néztem, hogy jövő hét közepétől megint car lesz az idő :evil:

Tike!
Ismerős képek :D EnyémZé tegnap beleesett a játéktárolóba és beleszorult :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Oh, én minden nagggyon jól meg tudok magyarázni, amit megveszek a gyereknek 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nos eslő három lehet, meg 4-5 is lehet, de az utolsó az tuti nem a négyes-ötös.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?