A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sense, hol lenne a csajbuli? Nálatok?

Vindo, ezt Neked (most találtam, az oldalt már korábban): http://nokert.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=557:qnem-vagyok-hajlando-masodrangu-allampolgarkent-elniq-interju-dr-sandor-klaraval&catid=68:hazai-genderkutatok&Itemid=29

Kép
Kép
irina

Irina!
Igen. Bag city-ben.;)
De jó lenne, ha jönnétek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Z hívott, még semmi. A szülésznő megvizsgálta[b] Mónit, a doki még nem kötötte be az infúziót, most lett szobája is. [/b]

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, ezek a kijelölések...

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi: Zsófi is nagyon ügyes!!!:-) Persze jobb így! Emma első perctől este is szobatiszta.:-) tavaly vittünk a nyaralásra gumi lepedőt, de nem volt baleset..mondjuk olyna meleg volt hogy minden folyadékot kipárologtatott!!!:-) mondjuk nyáron sok mindet nem kell cserélni csk lepedőt! :-)

Sense: miért vagytok olyna messze! Én is akarok menni!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj de várom már a Pötis híreket!!!!!!

Maggie: Bercó hogy van???

Figyi, fejlesztő központok, intézmények kellenének nekem a területemen, ovik bölcsik már zárva vannak, hátha vanolyan intézmény ahol még vannak és érdekli őket fejlszető játék eszköz. nemtudsz vmi helyet ahol találok vmi listát...

bocsi kissé off voltam! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni! Szorítunk nagyon!!!! Hajrá Pöti!

Kép
gica1

Mindent bele, Móni!!!

Rugó kissé nyűgös, most van a mélypontja.
Irina, köszi a linket, el is olvastam a cikket (a hozzászólásokra még nem volt időm) 8)

Anitja, Natasa nagyon hasonlít Nolkára. Édesek 8)

mennem kell

Kép
vindolanda

Én már annyira izgulok mintha én szülnék.....este nem leszünk otthon így nem én jövök a hírrel szerintem......

KépKép
KépKép
fleur

Sense, aranyos vagy, de még nem tudom, hogy alakul a vasárnapunk. Ha csajbuli, akkor ugye egyedül mennék, de kocsival nem merek elindulni (amíg jóban nem leszünk a kuplungpedállal a saját kocsi esetében).

Vindo: Rugónak jobb kedvet!!!
Örülök, h elolvadtad. Klára nekem az egyik nagy példaképem nyelvészetből, baromi értelmes nő, imádom a szociolingvisztikai írásait. Aki meg az interjút készíti, ő is egy nagyon izgalmas nő, Szegeden doktorandusz és nagyon jól érvel gendertémákban.

Engem is érdekelne, hogy vannak a kisbetegek.
Mék dolgozni.

Kép
Kép
irina

3 ujjnyi, kádban vajúdik..... HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

A végére csak hazaértem én is.

Hajrá móniiiiiiii és Pöti baba!!!!!!!

juba0

Hajrá Móni!!! Nagyon várjuk a híreket :!:

G. közben elindult hazafelé, hoz haza pizzát, előtte az étkezési jegyeimet.
Rugó halat eszik.

Győztek a hollandok 8)

Rugó ma ráült a bilire, és belekakált.
Délután viszont ledobta a gatyáját, kislisszolt a lépcsőre, és odapisilt a közepére :shock:

Jegybeírató hallgató elment :D

Kép
vindolanda

előtte = ellőtte

Ja, néha már állva pisil ő is, vagy a bili felé arccal áll :shock:

Kép
vindolanda

Basszus annyira izgulok,itt rágom a körmömet!!!!
Én is akarok szülni de megvárnám a holnapot,egyrészt mert ez a mai Móni és Pöti napja másrészt holnap lesz a szülésznő akihez járok uh-ra és őt akarom!!

Kukoricát főzök Bertinek,apának gyümimártást,magamnak meg karfiol levest és azért ilyen "korán" mert nemrég értem haza,ugye ez a buszozás...

Milyen lehet kádban vajúdni?Itt felénk nincs rá lehetőség sajnos pedig olyan szívesen kipróbálnám én is,azt mondják sokkal könnyebb úgy!

Nolka és Nati tüneményesek!!
Akárcsak Rugó a babakocsival! :lol:

juba0

Mesi mi van mááááááááááár?
úgy izgulok :)

Sense,még nem tudom :) de remélem összejön,de ott nem tudok aludni,met R. hajnalban megy dolgozni,Nagyi meg megy Apuhoz korán :(

KépKép
viranka

Örömmel tudatom Veletek, hogy a topik legújabb tagja megszületett!
Szász Gergely Zoltán 4240 grammal, 54 cm-rel, és szőke hajjal látta meg a napvilágot!

A keze a feje felett volt, a köldökzsinór a nyakán, lehet, hogy a kulcscsontja is eltört, de minden rendben!

Szívből gratulálok Móni! Gyors felépülést kívánok és sok-sok boldogságot!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sok boldogságot kívánunk az egész családnak!!!!

Erre a hírre vártunk egész nap
:P
Remélem, a kulcscsont gyorsan helyre jön!

Kép
vindolanda

Óriási Gratuláció Móninak,Pötinek és az egész családnak!!!
Szép neve lett Pötinek!!
Gyors felépülést kívánok én is Móninak és Pötinek egyaránt!!
Sok-sok tejcit az fiatalúrnak!!

Nem semmi méretek!!! :wink:

juba0

Juhéééééjjj!!!!

Sok boldogságot, örömet kívánok a legújabb négytagú családunknak!!!!
(Én itt pityergek. :oops: :oops: )
dmaggie

A mai nap negatív híre pedig az, hogy elkaptam Bercótól a betegséget, tök rosszul vagyok, szerencsére nekem nincs lázam.
dmaggie

Na, még gyorsan: Bercó ma láztalan volt, végre evett is egy keveset. Kezdem elhinni, hogy megmarad. :wink: :lol: De nagyon nyűgös, gyakorlatilag az utóbbi héten alig aludt, rosszul volt, stb.
Megyek is, megpróbálom elaltatni.
dmaggie

Nagyon sok boldogságot,tejcit örömet kívánunk :)
de boldog vagyok :)

B-M-V-R

KépKép
viranka

okt 15-én írta Móni :)
Szia Drága!

Ma csináltam egy kétcsíkos tesztet
Kicsit félek de örülök.
Fogalmam sincs mikor megyek orvoshoz. Még nagyon korai, tegnap kellett volna megjönnie és én ma délelőtt találtam egy tesztet. Gondoltam megcsinálom.
Most remegek. Kérlek ne mond még senkinek.

Puszi neked

mintha ma lett volna :)

KépKép
viranka

Most kaptam meg én is az örömhírt Mónitól:

MÓNIKÁM, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KICSI FIÚHOZ!!! SOK-SOK TEJECSKÉT, GYORS REGENERÁLÓDÁST (mert aztán csak győzzétek hárítani a sok lelkes látogatónak ajánlkozót ;-))

Kép
Kép
irina

Maggie-m, mielőbbi jobbulást Neked!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Drága Móni Szívből Gratulálok Pöti babához
aki nem is olyan kicsike!Sok tejcsit, és örömöt a már 4 tagú családnak!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Várjuk Z-t, a háromgyerek a kanapén, mint az orgonasípok, nézik a Némót. :)
Gréti rögtön érdeklődött, hogyan jött ki a kisöccse. :)
Móni azt írta, gyönyörű a kisfia. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni!

Sok szeretettel gratulálok Pötihez (hiába tudjuk a nevét, ő már csak Pöti marad :wink: ), sok tejet, jó egészséget neki, Nektek meg sok sok türelmet a felneveléséhez, és sok szép, örömteli pillanatot immár négyesben! :)
Vendég

Jaja de jó!!4

Sok sok boldogságot kívánunk! TEjcsikét és gyors felépülést!

Sok puszi!!!

Szép név! :-)

Maggie: jobbulást!

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Móni szívből gartuálunk,nagyon ügyi voltál!! Szép méretek! Sok boldogságot és tejcsikét!

Nagyon szép neve lett!! :D

Nagyon várjuk a képeket!!

Kép

Kép
agica1126

Drága Móni!
Nagyon sok boldogságot és gyors felépülést kívánok.
A július 2-a tökéletes nap volt Pöti világrajöttéhez. Millió puszi Nektek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Z most vitte el Grétit, szegény teljesen kidőlt, egész nap ment a hancúr. 8) Mónival is beszéltem - ragyog a boldogságtól. :D
És Pötit is láttam képen! 8)
Gyönyörű hajasbaba, és hasonlít Grétire. :D

Meg tudná adni nekem valaki Móni mélcímét? Megadnám Z-nek, és akkor holnap lesznek Pöti fotók.

Kép
Kép
Kép
gremese

Megvan a mélcím!

Kép
Kép
Kép
gremese

Képeeeeeeeeeeeeeet akarunk!!!!!!!!

Mesi,mit értesz hancúr alatt??A szülést? :shock:
Vagy a gyerekek hancúroztak és Gréti dőlt ki??
Mert először azt gondoltam,hogy Z és Móni hancúrozott :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Jót röhögtem magamon :lol:
Teljesen el tudom képzelni milyen boldog lehet most Móni!!
Én is akarom ezt az érzést mááááár :D

juba0

Móni nem igazán hancúrozott, a gyerekek annál inkább. Volt medencézés, játék, fagyizás. Fél 10-kor dőlt ki Gréti, Z-nek úgy vittem ki, hogy már aludt. :)

Egyébként mikor Grétiért mentem, mondtam Móniéknak, hogy menjenek el vacsizni, ha már így kettesben vannak. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sajnos nem engedik, hogy Pöti éjszakára Mónival maradjon. :(

Kép
Kép
Kép
gremese

És mikor elhoztad Grétit nem sírt Móni után?
Persze gondolom nem mert ott voltak Zsozsiék,olyankor Bertus is elvan ha gyerekeket lát!
Szóval akkor nem Mónink hancúrozott,bár azt írtad,hogy medencézik,az is felér egy hancúrral,persze nem ebben az esetben :lol:
Na befejeztem,lelövöm magam.
Nagyon örülök,gondolom Móni is megnyugodott!Kíváncsian várom a részleteket,azért nem lehetett egyszerű szülés ha a kezecskék jöttek először...
De most már minden oké,szeretgetheti "kis" Pötikét,annyira jó lehet most nekik!!

juba0

Talán jobb is így,legalább tud egy kicsit pihenni,jobban termelődik majd a tejci ha kipihent az anyuka!
És lehet megfigyelik Pötikét is.

juba0

Nnnnnnnnna! Én már nem írtam többet, elhatároztam, hogy amíg ki nem bújik Pöti, hallgatok. :) De szép csandben azért végigizgultam én is mindent... :) Pöti, te szépnevű, gyönyörű kisfiú, Isten hozott idekinn! Várjuk édesanyád beszámolóját... :) Móni, nagyon sok szeretettel gratulálunk nektek!

Viranka, te olyan szépen őrizted Móni titkát itt mindenki elől. :)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Este már nem tudtam gratulálni kicsit zűrösek voltunk....
Szívből gratulálok Móni!!!!
Sok boldogságot nektek :D

KépKép
KépKép
fleur

Tegnap randiztunk Pvel. De nem is ez a lényeg, még javában andalogtunk volna, mikor a bébi szitter haza rendelt minket, hogy Lilla sír rosszul érzi magát, fél úton hazafelé az is kiderült, hogy hányt :( rohanunk haza...már aludt. Erre ma meg már kutya baja......
ilyet......pedig 2x is hányt tegnap.....én meg 11ig mostam a ruháit, meg fertőtlenítettem a lakást meg mindent...jó móka volt....

KépKép
KépKép
fleur

Pötiben gazdag jó reggelt kívánok! :D
Meghoztam a Fiatal úr képeit és az apuka üzenetét.

"Ezennel kozhirre teteti:
A mai napon 18:29 orakkor megszuletett 4240 grammal és 54cm-el Szász Gergely Zoltán.
Baba es anya egyarant jol vannak.

Ifj Szász csalad :)"

http://picasaweb.google.com/szasz.z/Pot ... ju7JrGqgE#

Kép
Kép
Kép
gremese

Most beszéltem Mónival :)
kaját alig kapott,éhes :x Pötit elvitték vizitre,pihenni nem nagyon tudott,lehet kedden már hazaengedik :) de mivel sokan vannak,előfordulhat hamarabb :)
Apa már tegnap este megnézte Pötit :) :)

Juba!
felolvastam Neki a hancúrozós írásod :) :) jót röhögött :)
S most már te is szülhetnél,hagy izguljunk :)

KépKép
viranka

Jaj de édesek, boldogok a képken!!! köszönjük!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Még egyszer sok boldogságot az egész családnak :!:
Látszik, hogy nagy az öröm :P

Itt ma meggyszüret van. Anyósomék, Gábor meg Rugó már kinn szedik a meggyet. Én még rendbe vágom a lakást, aztán csatlakozom. Kenyeret is kell szereznem, nincsen, a lisztkeverékünk meg elfogyott.

:arrow:

Kép
vindolanda

Anyáék falujában belefulladt a tóba egy srác. 22 éves volt. A többiek azt hitték, szórakozik, mikor kapálózott, mikor meg bementek érte, már nem tudták újraéleszteni :shock:
Részegek voltak.

Most olvastam a neten, aztán felhívtam az otthoniakat, mi is történt.

Kép
vindolanda

Köszönjük a képeket Mesi!!
Jajj milyen jó látni a boldog családot!
Nagyon hasonlít Grétire Pötike!Persze egy alomból valók :lol:
Én nem is látom olyan nagynak!
Szegény Móni,emlékszem én is mindig marha éhes voltam,minden kaja után még rá kellett töltenem :lol:

Mondtam apának,hogy jövök és megnézem,hogy nem szültem-e még meg?! :lol:
De úgy látom még semmi :lol:
Valakinek ha lenne valami extra hatásos baba kicsalogatója hallgatom!Szeretnék ma szülni!!

Hú Vindó,ezek a mai fiatalok marha felelőtlenek!!

Fleur,sajnálom,hogy nem úgy végződött az estétek ahogy szerettétek volna!
Lehet csak egy kis gyomorrontása volt Lillának!

Megyek mosok,takarítok,aztán keresünk árnyékot az udvaron és bográcsozunk,majd én hasítom el a fát hátha Zizzencs beindul tőle :lol:
Azért csak írogassatok,fél szemem itt lesz,lehetőleg az a fele amelyik nem üveg :wink:

juba0

Móni!
Gratulálunk gyönyörűszép kisfiatokoz! Sok-sok boldogságot és tejcsikét kívánunk!

Vindo!
Jó szüreltelést!
Ez a tragédia szörnyen hangzik. :(

Fleur!
Örülök, h Lillának nincs ma már baja.

Kép
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?