A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Egy csepp megrovás sem volt a hangomban, komolyan írtam, ho,gy eddig semmit sem bántam meg, amit vettem Zének.

Aksis dzsipp :arrow: részemről mondtam volna, hogy köszi nem, a hideg is kiráz tőle, itt nálunk egyszer leszedtek az autópálya feljáróról egy gyereket vele, mert elindult Apa után :shock: Idióta találmány, hajtson pedálosat vagy mittudomén, de ne menjen ilyennel ész nélkül :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Hú, hát így nem könnyű :roll: . De majd ha eszembe jut, leírom :lol: .
Ha szenvedős kamasz voltál, akkor sztem tetszene neked a Szerelmünk lapjai (Holnap 22-kor a Viasaton!!!!!! ma 21:30-kor pedig a Szerelem a palackban. azt nem láttam, de ugyanaz az író, és nagyon jó a kritika! Nézzétek!!!!!!!!!! .
De ha a racionálisabb énedet akarom megfogni, arra tippelek, hogy csíped (-néd) a fordulatos krimiket, mint a Törés, vagy a David Gale élete, és ezen a vonalon maradva mindenkinek kötelező a Jövő kezdete!!!!!!!!!!!! Zsepis :roll: :lol: !

Persze lehet, hogy totál el vagyok tévelyedve, és hát igaziból nem is ismerlek, de most ezek ugrottak be :wink: . Ja, és sztem az igazából szerelem neked is tetszene :wink: .

Abszolút favorit én sem tudom nekem ki lenne :roll: . Mondjuk ez a farkasfiú nem lenne az első 5ben :lol: . Amúgy nem vagyok tőle hanyattesve, csak azért hoztam szóba, mert a csaj kettő között agonizál, pedig a másik kifejezetten visszataszító nekem :? . Szóval nálam nem kérdés, de azért nem etalon ez a gyerek :wink: .
Na de hogy ki az?! :roll:
Mondjuk apa, mikor megismertem :lol: . Tudom, nyálasan hangzik, de akkor tényleg úgy éreztem, hogy "tejóég ő a megtesteült álompasim" :shock: :lol: :lol: . És most sem változott az ízlésem, csak ő meghízott (nem tudjuk miért :? ), aztán meg ahogy ő fogalmazott "ha már így esett, tetőt húzott a ház fölé" :lol: :lol: :lol: .

Boo!

Na, efelől nem volt kétségem :twisted: :lol: :lol: .

Tike!

Juhuuuu, végre bebizonyíthatom apának, hogy nem csak a mi lakásunk néz így ki időnként :lol: :lol: :oops: .

....

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)

Halványan átfutott a fejemen, hogy mintha ugyanazok a személyek lennének, de aztán elhessegettem. :roll: De ezek szerint nagyon nem trafáltam mellé, amikor azt írtam, hogy: "A 3-as és még esetleg a 2-es tetszik, de az alsó három az, ami nekem már csúnya. Mint amikor egy gombot csavaroznak fel a fiókra." Tehát az első nénié tetszik (azért nem 10 pontos), a másiké viszont egyáltalán nem. :lol:

Kép
Kép
200907?

Milyen volt a zenebölcsi?

Jééé! Most látom, hogy Hugi már csúszdázik! :lol: :lol: :lol: Bár egy év alatt kihomokozhatta magát, nem?

Egyébként pont nem is tudtunk volna elindulni, mert Petra 3-kor aludt el és aludt 3/4 4-ig. Utána uzsizott még, úgyhogy kb. akkor tudtunk volna elindulni, mikor már ott kellett volna lennünk.

Lois!
Én is szomorú vagyok, de hátha még történik valami (persze nem rossz dolog, csak akadály), ami miatt eltolják legalább vasárnapra. :roll:

Zének hatalmas gratula a menéshez!!!!

ÁEK: basszus, én ott szültem! Nagyon durva! :shock: :shock:

Annyi de annyi vasalnivalóm van, hogy szörnyű. És egyszerűen nem visz rá a lélek a vasalásra ebben a melegben. :evil:

Kispocok!
Most már elő lehet jönni abból a depiből!!!! 8)

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!! Én ma a Camponaban találtam fürdőrhát a Konkurenciában :lol: Nem volt könnyű menet,de sikerült.Ebben kinézek valahogy legalább,de ez sem az igazi,de mostmár nem érdekel.

Lois! Gratula a járáshoz!

Milyen volt a tali?

KépKép
KépKép
nyuszi81

No, és akkor zenebölcsi:
Én az ovólány ( :lol: ) stílusától kicsit kivoltam, a nyályas hangjától, a hatalmas gesztusaitól, a 0,5 szó/ mp-es sebességétől és a "hamarosan vendégségbe érkeznek hozzánk az ütőshangszerek." mondataitól :twisted: :lol: :lol: .
(Kicsit olyan Szex és newyorkos dadus volt :lol: . Csak erre nem lennék féltékeny :twisted: :lol: )
Aztán megkérdeztem Bondot, és felvilágolt, hogy egy ovónéninek így kell beszélni :roll: :lol: . Ráadásul Boton dimádta a foglalkozást :shock: :D . Tátott szájjal nézte az ovólányt, élvezte a mondókákat, tapizta a hangszereket, aztán hang nélkül játszott (amíg Bond fejbe nem vágta. Direkt. :evil: :twisted: :lol: :lol: :lol: ).
Aztán megvártuk Bondékkal a buszt, és ahogy betettem a kocsiba, elájult :shock: :lol: .

És Hugi mondta nekem, hogy ADD IDE! :shock: :D :D :D
Nálam volt egy rajztáblaizé, amivel előtte játszott, aztán odamászott hozzám, feltápászkodott a térdemre, rátette a táblára a kezét, és közölte, hogy "adide", majd magához húzta :shock: :shock: :shock: :lol: .
Bond szerint csak halandzsa volt, de sztem tuti nem, mert nem szoktam ezekbe belemagyarázni semmit, ráadásul gondolom, hogy ezt neki Manó is sokszor mondja... :roll:
Szóval nem lepődnk meg, ha Bond egy hét múlva meglepetten közölné, hogy Hugi mondja, hogy addide :twisted: :lol: . (Mint booéknál)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csajok Hédi ma majdnem kiesett a hintájából :shock: :shock: Apa lélekjelenlétén és egy nagy adag szerencsén múlott hogy nem landolt fejjel az udvar közepén :oops: A konyhaablakból figyeltem ahogy játszanak, apa meglökte és mire visszaért a hinta hozzá Hédi felállt benne és persze előrefele billent, apa odaugrott és elkapta,de a pocakját így is megnyomta a hinta széle. Azt hittem rosszul leszek és ha nem a saját szememmel látom, akkor tuti apát hibáztatom,de ezt nem tudta volna megelőzni. Pedig bébi hintánk van,rakok képet...hogy hogy tudott ebben ilyen gyorsan felállni??? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ja! A lényeget nem is írtam: most már tuti biztos,hogy Lili csak nekem tartogatja a hisztijét.Ma itthon hagytam őt apával 2 óra hosszára,amíg csaviztam. itt volt az asztalos srác is,akit nagyo szeret Lili.Persze a gyereknek semmi baja nem volt,játszott,jött-ment,asszisztált az Iminek a munkához,sőt még a porszívótól sem ijedt meg,nem sírt,bezzeg nálam... Ahogy bekapcsolom,rázendít. Szerintetek? Az a szerencséje,hogy ma 20 perc alatt elaltattam magát este egy szem hiszti nélkül,úgy,hogy ott feküdtem mellette a földön,pedig ez délután 45 perc hiszti volt és 25 perc alvás :oops: Apa kimenőn van,még az kellett volna,hogy órákig szórakozzak vele még este is. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi: nálunk mostanság általában így néz ki a lakás,nem csak időnként :oops: :D :oops: :D

tike

Tike! Nagyon jók a képek! Hinta :shock: még a hideg is kirázott!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Hát engem is....nem is tudom hogy legyen ezután,mert imád hintázni,de ezt nem kockáztatnám meg mégegyszer....apa azt mondta kitalál valami övet bele :roll:

tike

Mondjuk azért röhej,hogy pár hónapja égen-földön gyógytornászt kerestem,mert a gyerek nem csinál semmit...

tike

Tike!

:shock: :? :? .
Apa nagyon ügyes!!!!!!!!!! :D :wink: Egy szuperhős!!!!! :D :lol:

Dodi: nálunk mostanság általában így néz ki a lakás,nem csak időnként
Jóvanna, én is csak menőztem :roll: :lol: . A gyerekszoba pl. majdnem mindig ilyen, aztán apa rálép valamire, és leugat. :evil: Hát wazz' ,nem én pakoltam szét, az ő gyereke is :twisted: :lol: :lol: .

Nyuszi!

Nálunk detto :evil: ! Mondjuk Botond nem durva, de azért elő tudja adni magát, és csakis nekem :? ! !!!

Képzeljétek, Botond most már 20-25 mp-ig sétálgat az (álláig érő)vízben labdát, apát, vagy engem kajtatva :lol: . Szóval az én gyrekem is jár, csak vízben :lol: . Majdnem mint Jézus, nem? :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Hámáennyirenagyon depisnek akarsz engem látni??? A jövő kezdete a világ leglehangolóbb filmje.... :cry: Na jó nem az, a leglehangolóbb a Millió dolláros bébi... Látom szereted a Kevin Spacey-t :wink:
A szerelmünk lapjai be van állítva felvételre :lol:
Az üzenet a palackból nem tetszett ezt a másik Kevint nem annyira csípem. A törést láttam, de alig rémlik :oops: Mély nyomokat nem hagyott.
De nem szenvedős kamasz voltam, hanem bulizós :wink: ....hogy együnk e vagy igyunk arra nem volt nálunk pénzfeldobás... :oops:

Igazából szerelem.... na jó ez könnyű volt, mert ugye kinek nem??
Anno még Anyukámat vittem minden évben a szülinapján moziba, dec. 28.-án, és mindig megnéztük a legcsöpögősebb karácsonyi bőgetőset..... ez volt az egyik :roll: Nekem már csak ezért is szép emlék.

Bejövős pasik vannak, de inkább úgy, hogy bejön, de abban az adott filmben, a karakter miatt ugye :roll: Amúgy ha épp áll a vörös szőnyegen az olllyan nyál..... nem macsó :?

Katy!
Okkéé, legyen akkor így, kis grimbusz, családi hepaj elnapolva :wink:
Pocokék bulizni vannak a Drágájával :D

Mindenki elsiklott ama mondatom felett, hogy jövő hét második felére kaka időt mondanak???

Boo!
Sajnálom, hogy még mindig nem van fürdőbugyid. Bakker, hogy még a tescoban sincs...nem is értem, ide most hoztak egy újabb nagy kazallal :roll: Nekem ilyen vannak, 4 más és persze különböző színben:
Kép
Nagyon tök jó fazon, szivacsos, olyan kis formás.
Bocsi, az offért mindenkitől :roll:

Nyuszi!
Lililány hogy van?? :)

Én gyerekem is beszél...Kérdeztem ma tőle :
-Kisfiam, be vagy sz@rva?
Aszonta:
-Be.
Szerintem ez már dialógus volt 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

egyelőre azt mondom "édes" ez a film :roll: ....
De gyanítom, hogy nem lesz a kedvenc...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: Nálunk az a legnagyobb baj,hogy annyira pici Hédi szobája,hogy ott a játékoknak nincs hely :arrow: a nappali a gyerek játszótere. Most akarjuk megcsinálni neki az eredetileg gyerekszobának tervezett szobát, amiben melléképület hiányában apa szerszámaitól kezdve, a horgászbotjain át, az én be nem épített tűzhelyemig minden van :roll:

tike

Dodi!
A ti medencétekben sétál?? Zéténynek is leér a lába, de nem akarja letenni :?

Tike!
Jujj, ez a hinta :shock: Nekünk fából van, de még nem próbált benne felállni :shock: Inkább lemegy benne alfába...

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: időjárás a jövő hét végére:

http://koponyeg.hu/index.php?q=Balaton

tike

Ja, és mivel most is csak összvissz 4-en voltak gyerekek, azt mondta a csaj, hogy elég képlékeny az időpont. Főleg, hogy augusztustól új ovónéni jön. (de káááár :twisted: :lol: ), aki a ringató-program szerint fogja csinálni.... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois! köszi,teljesen láztalan két napja,de a felsőteste tele van kiütésekkel,de azt mondta a doktornő,hogy no para,ez a vírustól van,nem kell vele foglalkozni. :shock:

Időjárás:én pont tegnap néztem a koponyeg.hu-t,és azon még 30 fokot írt jövő szombatra.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tike!
Köszi, én csak annyit olvastam, hogy szerdától viharok etc.
Te még Apamegfűzésben vagy?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

igen,holnapra tartogatom az aduászt,mivel apa holnap megint szőlőhegyibuliba megy :twisted: :twisted:

tike

no meg jut eszembe 9-én van a házassági évfordulónk is, majd ezt kérem ajándékba :D

tike

Tike!
Okéé, csak ügyesen :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

nagyon gáz csokis jégkrémet vacsorázni, most? :roll:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike! Nem,egyed csak! Én most toltam be két szelet gyümi tortát :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hú,tényleg Pocok bulizik...De irigylem azért a bacardi-cola-ért :lol:
Én tegnap óta nem szoptatok reggel,semmi értelme,viszont az esti még megvan,bár annak sem sok,mert utána még rengeteget iszik.Szegénykém,nagyon melege van,az előbb is felébredt inni,aztán aludt is tovább,pedig ki van nála nyitva az ablak és rövidgatyában,bodyban van.

Boo!! Ott szerintem találsz,ezer féle van :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois!

Dehogy! Nem látlak én depisnek, csak "gondolkodónak" :wink: .
szrintem a jövő kezdete nem lehangoló!!!! Végtelenül szomorú film, de pont hogy reményt adó, serkentő, megindító, de semmiképp sem lehangoló :roll: :wink: .

Igen, a kinti medencében áll 8) . Eleinte ő sem állt meg, de apa nagyon sokat játszik ott vele, és az elmúlt néhány meleg nap alatt ezt sikerült produkálni :wink: .

párbeszéd: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még mikor annak idején Breki írta, hogy Ármin mondja, hogy "khaka", eszembe jutott, hogy Botond felesleges, hogy mondja, mert ez a szag gyorsabban terjed a hangnál :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Tike!

Tök jó, hogy lesz nagyobb szobája :wink: . De a játékai akkor is szanaszét lesznek. a nappaliban is :twisted: :lol: . Hiába viszem be oda, kihozza utánam, amivel játszani akar, és elmolyol vele itt kint. Aztán a büdöskölke itt is hagyja :? :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo: nem tudom,hogy megijedt-e az nem látszott az ablakból,de este még mutogatta,meg taperolta a hasát ahol megnyomta a hinta :arrow: szerintem jobb lenne,ha ő is megijedt volna,akkor talán nem jutna eszébe megismételni a gyakorlatot. :twisted:

Mostanában egyébként nagy sláger lett mindenre felmászni,csak lefelé még nem tudja hogy kell :roll:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Elkéne húznom aludni,mert reggel dévény, délután meg este meg ketten leszünk Hédivel :arrow: totál fárasztó nap vár rám :roll:

tike

Boo!

Én se voltam lenyűgözve, no :roll: .
Jövő hétre kereshetünk ilyesmit valahol. Akkor úgyse lesz, mert nincs a csaj.... De zenebölcsit szeretnék, mert úgy van "értelme" :roll: és jobban is tetszett neki :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!! Te ezt honnan veszed??Az egy dolog,hogy ruhában kinézek valahogy,na de anélkül....Narancsbőr itt is,ott is,lógó csöcsök stb De azért aranyos vagy!! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyusz!
Zétény klímában alszik, különben kukulás van :?
Mi még nyomjuk a reggel-estét, igazából mindkettőnk kedvéért, kajaértékkel már nem bír szerintem egyáltalán :roll:

Boo!
Nekem nem gáz a car idő, becsődülünk ide, majd mindenki kicsikére összehúzza magát :roll: Csak azért kérdeztem, hogy ti nem estek bele a meganagy kétségbeesésbe, hogy nincs strandprogram. De ugye ez már storno, mert 30 fok lesz 8)
Érkezést ki mikorra tervezi??
Szerintem ez a fazon elég jól tart, de volt neki ugyanolyan színekben, meg anyagban merevítős formázottabb verziója is. Azt is felpróbáltam.
Még C&A-ban van olyan összeválogatós, nekem onnan is van egy, csak az alját kifogytam....
MT-t én nem mertem még mindig felkötni hátra.... pár napja megnéztem újra a kötéses videókat, de nekem tök para így felfektetni a gyereket a hátamra és kapálózni a pántokért :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na, most, hogy ennyit dilemmáztatok egy caros fürdőruhán, megállapítottam, hogy az enyém sz@rul áll rajtam :evil: . De tényleg :evil: . Viszont tojok rá, mert kényelmes, tetszik, és occsó is volt :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

New Yorkert nézted? :roll: Nekem eddig mindig az volt, mert az összeválogatós, és korábban nekem is 2* akkora kellett felülre.
Már nem :lol: :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo! Még megnézheted a Decatlont is,ott is láttam jókat és össze is lehet válogatni :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi!
Nekem ahol meghal egy gyerek az lehangoló.... :oops:
Amúgy szép film, csak kiborító a vége nagyon :cry:

Zétény a szobájában nem játszik :oops: Ott csak alszik, öltözik, meg kakátlanodik :)
Nem is erőltettem soha, ott csak díszjátékok vannak, a nappaliban van minden ami épp érdekli. Meg itt a habtapi, anno itt volt a játszószőnyeg, itt van a hinta. Szóval csak kirándulni jár be :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

New Yorkerben én az legnagyobb méretű felsőrészt hordtam régen, most úgy áll rajtam mint egy béjvaccs macán. Ergó nagyon kicsi. Szóval ott érdemi méretezés nem nagyon van.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
nem is hiszem el hogy carul áll, hanta lány vagy.... :roll:

Én gondoltam megmutatom fejlevágva az enyémet rajtam...de inkább gyorsan elkattintottam, mert siralmas volt a látvány...igyekeztem megvigasztalni magam a kölyköm ábrázatával. Szerencsére ő feldobja a képeinket :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jóvanna, én eldugultam fürdőruhaügyileg :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Most láttam:
Káposztásmegyeren a módszer kitalálója tart zeneovit:

Budapest, IV. ker.
Káposztásmegyeri Közösségi Ház
Bp. IV. ker., Lóverseny tér 6.

Csütörtökönként - 09:00 - 09:30
Csütörtökönként - 09:45 - 10:15
Csütörtökönként - 10:30 - 11:00
Csütörtökönként - 11:15 - 11:45

Valakit érdekel?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Há, nem akarlak győzködni, de pár mozdulat után kicsit lejjebb csúszik, és látszik, hogy lóg(na) a cicim, és a bugyija sem a legtökéletesebb fazon :roll: . De tényleg szeretem,és teljesen elégedett vagyok :lol: .
Majd ha egyszer még lesz szép cicim, akkor veszek egy Calzedoniásat, mert meggyőztetek, hogy milyen tartós :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Káposztás nekem jujjdenagyonmessze sajna :(

Nekem sem olyan teljesen mint volt, engem is mindig implantos bigének néztek :roll: Annyira nem gáz, de ha kövi baba szopija csúnyábbá teszi, én és a szike tuti cimborák leszünk... :roll:
De nehéz ez, tesómnak meg van csinálva, ruhában nagyon mutatós, de levetkőzve nem az igazi :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hát, az enyém most nemhogy "nem az igazi", hanem fúúúúj :evil: :lol: . Aki eből rosszabbat csinál, az nem sebész, hanem hentes :twisted: :lol: .
De hát ez még odébb lesz....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Van ott is Ringató, ahol ti laktok, de nem teszem fel, mert nem akarlak felfedni :lol: .

www.ringato.hu

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?