A Márkról is csatoltam, de az eltűnt.
Megpróbálom újra:

2004.10.16 13:24
2004.10.17 07:21
Milyen szépen beszél a kislányod! Nálunk még csak 2 szavas mondatok vannak, ha hosszabb a mondat, akkor az elég faramucin hangzik PL: Anya! Öcsi ágyiba be! (tegyem le a Márkot). Nóri sokszor felcseréli a szótagokat PL: csoki=kocsi Csiga=gacsi. Vannak egészen megdöbbentő dolgok, gyönyörűen mond nehezebbnek tűnő szavakat: autóbusz, mesekönyv stb.. 2004.10.17 10:53

Gergő egész aranyosan fogadta, de azért a tegnap esti fürdetésnél megvadult. Majd jövő héten teszek fel képet. a szülést is le szeretném írni, nehezebb volt, mint az első, a vajúdás hosszabb és erőteljesebb, a kitolás viszont rakétakilövés jellegű, 1-2 fájásból pillanatk alatt. 2004.10.17 15:10
. Pénteken már hazajöhettünk, de nem jutottam ide a géphez. Köszönjük a sok gratulációt
! Bálint nagyon jó kisfiú, és aminek külön örülök, hogy Lili nagyon jól viszonyul hozzá. Simogatja, puszilgatja. Próbáljuk is mindenbe bevonni, és nem tiltunk meg neki mindent a baba miatt. A szülés kicsit váratlanul indult, mert hétfőn amikor apa bevitt a kórházba, elvileg csak CTG lett volna, aztán hipp-hopp 3 fájást mutatott a gép. Mondták, hogy akkor mi most inkább maradjunk
. A tágulás elég gyorsan ment, viszont a kitolás nem volt egyszerű. 4 hosszú fájás alatt sikerült csak kibújnia Bálintnak, akkor is csak úgy, hogy a dokim a pocakomat nyomta ezerrel. Kaptam EDA-t is, így kicsit könnyebb volt. 9/10-es Apgart kapott, és minden rendben vele. Mióta megindult a tejem, alig akar elengedni, ha lehetne egész nap szopizna
. De fejnem is kell minden nap, mert még így is sok marad, aztán pakolom a fagyasztóba.
? 2004.10.18 09:31
))))
2004.10.18 09:39
De jó, hogy ilyen sok tejcid van!Miért kaptál EDA-t?
elég szörnyű érzés volt, mégha ez álom is volt. aztán kiderült, hogy valami Salamon Jorgosz lett a neve, mire én tiltakoztam, hogy hiszen mi nem ezt a nevet adtuk neki, meg különben is kislány... Dani is velem volt, aki a nagy kavalkádban eltűnt és nem találtam meg és rám akartak sózni egy másik dani nevű, kékszemű kisfiút. ráadásul az álmomban nem is találtuk meg, nagyon rossz volt felébredni erre. de aztán dani reggel feljött az ágyunkba és odabújt, megsimogatott, puszilgatott, akkor teljesen megnyugodtam, hogy tényleg csak egy rossz álom volt.
) már látom, hogy mikulásra ismét egy szatyor édességet fog kapni, mint tavaly, így tulképpen nem is kapott semmit sem, mert nem adtunk neki csokit, főleg, hogy tavaly még csak 6 foga volt.
2004.10.18 09:48
Persze mindig momdja, hogy anya is, anya viszont nemtud bukfencezni
2004.10.18 10:59
2004.10.18 11:05
), az áruk miatt is (pl. a Toys'r'us-ban a Legonál 50 Euró felett állandó 20 % kedvezményük van, ill. vannak kedvezményes dolgaik), hanem elsősorban a választék miatt. Legoból olyan dolgokat láttunk, amit itt Mo-n még nem. Biztos, hogy sokmindent meg lehetne itthon kapni, de ahova jó lenne bemenni, mert elég nagy a választék (Gulliver), oda nem jutunk be,igazán nagy játékboltot itthon nem ismerek (ha valakinek mégis van nagy játékbolt ötlete, azt szivesen fogadom
). 

2004.10.18 12:21
Meg nem volt siras,emleget azert de megnyugszik amikor mondjak hogy megyek erte kesobb.Szepen eszik egyedul es minden megeszik ebedre is

Bar holnap ha megprobaljak lefektetni ahhoz biztos lesz egy ket szava
Nem baj latom, hogy elvezi es ez nekem nagyon jol esik
De majd azert megprobalom ha megint babat akarunk hogy mukodik-e
Radikalis valtozoason estel at hajugyben?
Varjuk am a kepet
Ja meg a szulestortenetet
Most is fogsz leadni tejet mint Lilinel?
huha Te is mindjart babazol

Nem is bolcsiztek?2 hetet jartatok eddig?En is kivancsi vagyok mikor jon a betegseg
,mert elkerulhetetlen lesz
2004.10.18 13:02
pl még m,ost sem alszik, hallom hogy dumál a szobájában...na rádörrentettem hogy tessék aludmi, most sírdogál, d ehát mi a szöszt csináljak vele. Olyna kis cselse, nekem hasra fordul, úgy csinál mint aki elalszik, aztán mikor kijövök játzsik. de hát a böliben muszáj aludni.
gondolom már jól beleéltétek magatokat.
2004.10.18 13:17
! Ma volt itt a védőnéni, és megállapította, hogy nekem min. 4 gyereket kellene szülnöm, mert szemmel láthatólag nagyon jól viselem, sőt meg sem látszik rajtam, hogy szültem. Majdnem leestem a székről
, aztán mondtam neki, hogy nagyon kedves, de egyenlőre most megállunk a két gyereknél
. Dokinénit még várjuk, ő du jön.
.
. Emlékszem Lilivel képesek voltunk fél óráig állítgatni a fürdővíz hőmérsékletét, hogy tuti jó legyen, és még sorolhatnám a többi felesleges aggódást, na ezek most már nincsenek, és mennyivel jobb így
. A fejést ne is mond, tegnap hajnali 1-kor álltam neki, de kénytelen voltam, mert majdnem szétdurrantak a melleim. 3 dl után már feladtam és elmentem lefeküdni, mert nem bírtam tovább fent lenni.
.
. Lilivel születésénél is kaptam, és nem bántam meg. Arról nem is beszélve, hogy a varrásból és a többi finomságból sem éreztem semmit, így közben már nyugodtan szoptattam a szülőágyon
. Sokan azt hiszik, hogy ez teljesen lezsibbasztja az embert, pedig nem így van. Minden fájást éreztem, csak kicsit enyhébben, a tolofájások pedig elég bikák voltak még így is. Ebben a kórházban az a szokás, hogy szülés után 2 órával teljesen egyedül le kell zuhanyozni (persze a szülésznő elkísér), ha csak kicsit is megszédülök, akkor csak másnap kerülhetek a babával a 24 órás babás részre. Szerencsére nem volt gond ezzel, du már mentem is érte és aznap éjszaka már együtt is aludtunk
. 2004.10.18 15:24
remélem azért ha majd élesben lesz a második, akkor azért a szülésre emlékszem majd, de mondjuk kiegyeznék azzal is, ha nem lenne majd gátseb.
2004.10.18 15:54
Anyukámnak volt de terhes is lett vele.
Jó, persze, azóta lehet vannak modernebbek.2004.10.18 15:59

De nem hinnem hogy mi ezek lennek,talan csk kesobb jon ra a siras
Viszont azert orulok hogy delutan is emlegeti a nenit eg babakat es hogy holnap is jo lesz a bolcsiben
Meghat ez meg koran is van neki
Hat nem lennek anyuka helyebe.Bar o nem aggodik,nem kell mondanom milyen nemzetisegu
Csak a tabletta ket terd kozott:

Anyos ott van meg? 2004.10.18 16:37

2004.10.18 20:52
2004.10.19 07:42
sok-sok boldogságot kivánok nektek és kitartást a 2 gyerekhez
.
petike is náthás és van ,volt hogy az ágyunkba aludt söt volt hogy kiturt mert adig fészkelödöt söt volt hogy adig fészkelödöt hogy leeset az ágyunkrol
ilyenkor inkább viszateszük a kiságyába amugy is ott alszik egyelöre de karácsonyra kap uj ágyat .
meg megkell szoknija hogy ott kell maradnia a kiságyon örülj neki hogy jol viseli a bölcsit és nem sir petike se sir söt szeret bölcsibe járni de ha megyek érte mindig kapok egy nagy mosolyt .
és a nagyfiad is aranyos
2004.10.19 10:27
(mármint a sírás) és rohan be játszani. Lesmárolja a két kedvencét (persze fiúk, mi más), és felém se néz.
Nagyon édesek.
. Persze apjuk meg ebben reménykedik
, Amíg a Hanna durmol, jól haladok mi ? 2004.10.19 12:28

neked a Mészáros a dokid? Ő volt az ügyeletes, amikor beértünk a kórházba. Szegény elég álmos volt éjjel egykor
pedig szegény babámnak kétszer volt a köldökzsínór a nyakán, plusz egy valódi csomója is volt a zsinóron
2004.10.19 12:42
ebből látzsik mennyit aludt ma Emma a bölcsiben. Zéró
Semmi gond nem volt vele egész nap, reggel sírt amikor bevittem, de kb 2 percet, hamar megnyugodott, szépen játszott, ebédelt is, de ebéd után ugye mondták neki hogy na Emma, öltözünk (hálózsák, mert kint alszanak meg sapka). na ott eltört a mécses, zokogott, hogy nem vezsi fel. Ekkro behívtak, egnyugodott 10 másodperc alatt (hiszti volt ugye), kivittem az ágyhoz. Bele is ült, nagyon vigyorgott, tetszett neki, hogy ott a többi gyerek, a takaró is tetszett neki, de nem feküdt el, csak ücsörgött, utána felbátorodott elkezdett ugrálni a szivacson, aztán leszállt, szaladgálni akart, éneklegetett, macit befektette, betakarta, kb fél órát kint voltunk, de egyszer sem tette le a feját, a többi gyerek persze őt sasolta, nem aludtak ők sem. Aztán közölte hogy "emma kész, megy haza". Végül haazjöttünk, itt 1-kor elaludt.
Még jó hogy nem lett baj belőle. nekem az első szülésem volt ilyne mint amit te írsz mostanra, hosszú, kemény vajúdás, gyors kitolás. Akkor hátha nekem másodzsor lightosabb lesz

2004.10.19 12:51
, mer egy masfel oraja fekszik az agyaban es megsem alszik...de ki se maszik, pedig ki tud...akkor megsem lehet annyira beteg, ha ennyire ebren van! Na, meg egy kicsit hagyom, es ha nem alszik el, akkor megyünk azAaronert, es elmegyünk valami jatszoterre, mert akkor estere ki kell alaposan farasztani
...Bar mkor epp ki akarnam, venni, addigra lehet, hogy epp elalszik, es Aaronkam meg varhat rank... 

..es igazak...!!!
! Es a fiad is mar 4 honapos! Nagyon jokepü legeny!
, ott a profilodban!
, es persze Rebek is probalkozik... 

! Ma is lesz tanfolyam!!! 2004.10.19 13:22

Szerencsere par perc utan mar megnyugodott es elterltek a figyelmet.Egyszer az udvaron a mikor le akartak venni a kedvenc sapkajat merthogy meleg van,aztan meg amikor aludni kellett.Viszont elaludt 10 perc csendben fekves utan es masfel orat birta

Szoval a kiscsaj mar most kivalasztotta a neki tetszo kispasikat
Na latod megszokja es ugyes
Hat a kintalvast elhiszem hogy nem preferalta,lehet hogy a sapka miatt lesz kicsit nehezebb,de remelem sikerul hamar
Meg az eletben nem ultem delelott kavehazban
Vagy dolgoztam mindig vagy babaztam
2004.10.19 14:57

2004.10.19 16:39
2004.10.19 18:35
Most meg már megint ott aludt, bár még nem 100-as 2004.10.20 09:27
2004.10.20 09:31
én mondjuk délután-este szültem nála.
Látom Gergő is direkt erőlteti a fényképen a mosolyt, Dani is mindig grimaszol, azt hiszi, úgy kell mosolyogni
Biztosan valamit mondani akar majd neked és már a pocidban csomót kötött a köldökzsinórra, nehogy elfelejtse
És cuki a két „kisebb” csemete
2004.10.20 11:29
...
2004.10.20 12:58
Hat nalunk is jarolap meg lamunalt parketta van es szerintem hideg ,de o nem venne fel a dupla zoknit
Mamuszt nem ajanlott a doki,csa ka d Leo szandit itthonra is,viszont a bolcsibe most vettem egyet,lehet hogy kene megyegy itthonra is

Alex meg mostanaban kiralalta a neve kerdesre hogy pispás,es barmi ami az ove arra mondja hogy ez pispase es nagyokat rohog hozza
Nem birom lebeszelni rola

Dehat meg csak most jon a karrier
Na jo ez vicc volt
Foleg hogy apa elaludt
Bar amikor takaritani kell kicsit nagynak tunik de egyebkent ok
Sok a kisgyerekes csalad,2anyukaval mar eleg joban vagyok.Ferjem szerint ez nem nagy erdem amellett hogy mennyit tudok beszelni

Erdekes itt is mindenkinek fia van
2004.10.20 13:14
Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon jó volt olvasni a születése történetét. Ilyenkor mindig elszomorodom , hogy nekem egyik gyerkőc sem természetesen jött a világra. A szüléstörténetedből harmónia és boldogság sugárzik kivánom, hogy az életük is ilyen boldog és harmónikus legyen.
Ilke!
Nagyon aranyosak a picik (és a nagyok is), gratulálok hozzájuk. 2004.10.20 13:28
Férjek elalvása: hétvégén rábíztam Bettit egy kicsit a férjemre míg főztem, erre elaludt, a Betti meg összefirkálta a céges pénztárbizonylataimat
2004.10.20 13:51
2004.10.20 13:58
Nálunk Cilcsi baba a neve
2004.10.20 15:11
kispapa alvasa
A postan a neni meg is kerdezte mikor az olembol Emike odaadta, hogy feladjuk, hogy o rajzolt-e ra.
), kivalasztja a pelust es szalad a pisis pelussal a kukahoz. De barmire meg lehet kerni ,boldogan adja oda ezt vagy azt. Aztan meg jokat rohogok, mikor eljatssza ugyanezt valamelyik pluss allatkajaval.
Es kozben szo szerint visszamondja amiket en szoktam mondani a kicsinek. Egyedul azzal vagyok gondban, hogy elvesz jatekokat a kicsitol, vagy nyafizik, ha valamelyik kedvencet oda merjuk neki adni. Most hogy eloszedtuk Emike regi babajatekait, mintha o is ujra felfedezte volna oket sajnos, hiaba kicsi mar hozzajuk.
2004.10.20 19:04
de az van benne - és mindjárt lejár!! hoopsz 2004.10.20 19:16
hát nem irígykedem.... de az eredmény a lényeg! 
és mi lett az arcával??? olyan puffadt a jobb arca.
2004.10.20 20:33
Marika jott elmentunk setalni,aztan mire hazertunk jottek a batyamek es egesz estig itt voltak mert anyuek meg itt alszanak nalunk.En meg foztem szupi vacsit
A mEgtoysba nagyon sokfelet lehet kapni,de azt tudom legjobb ha lepcso csuszasgatlos alju.
Fogalmam sincs mit akar ezzel a Pispassal de teteszik neki es igy hivja magat mar egy hete,nem hajalndo Alexet mondani
Edi nagyon de az utcan meg ha kerdik mi a neved csak neznek mit valaszol
EN mar nem is merek bemenni mert mindent megvenne,vajon kitol orokolte

Bizti belejon,a jatszasba is ugyi mar,ne aggodj jovo hetre megoldodik az alvas is
Bar latom energiad az van
En is benne vagyok a Miki buliban

Nekem sem jo a holnap anyu miatt
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|