Barbi remélem bevitted a párod a kórházba!!! Ez nem játék, ennyire nem lehet felelőtlen!!!

És ha ne adj Isten valami nagyobb baja lesz emiatt? Majd írjál, mi van vele, várom a fejleményeket!
Mellszívó: nekem Aventes van és kézi, csak jót hallottam róla. Kórházba is viszem, azt mondták, érdemes. Én biztos nem használnék gépit.
Kérdés: ti milyen lázmérőt vesztek? Láttam cumis lázmérőt és őszintén szólva szimpatikusabb, mint hogy a digitálisat a popsijába dugjuk. Sima digitális lázmérőt 1290-ért láttam, ezt a cumisat meg 1990-ért, nem nagy különbség szerintem.
Most éppen egy nagyon jó könyvet olvasok. Kenéz Kíra: Szoptatni akarok. Rengeteg hasznos infó, tanács van benne. És ami a legjobban tetszik benne, hogy arra ösztönzi az embert, hogyha probléma van, se szabad feladni! Én nagyon nagyon szeretnék szoptatni és ha ne adj Isten valami probléma lesz, biztosan inkább küzdeni fogok.

Hozzáálláson is sok múlik szerintem.

Maximalista vagyok, már csak emiatt is küzdeni fogok, persze tudom, nem szabad átesni a ló túloldalára és ha valami nem sikerül, akkor okolni magam érte.
Ircsi! Köldökcsonkot mivel tisztítod? Azt tudom, hogy alkohol, de steril gézlap vagy inkább fültisztító?
Fürdetés: nálunk közös "munka" lesz. Ezt már megbeszéltük. Apuka fogja, anyuka fürdeti.
Már mi is úgy babáznánk! De nem akarom siettetni Bencét, ő tudja, mikor van itt az ideje, hogy világra jöjjön.
De már én is érzem, hogy a végét járjuk. Nekem csak az a lényeg, hogy egészséges legyen!!

Viszont néha a frászt tudja ránk hozni, mert egyre többet pihen-alszik, és noszogatni kell, hogy rugdossa le a 20-at. 4 napja 6 óra után lesz meg, máskor meg már 3-5 között megvolt. Most vagy az idő miatt vagy már alig van helye szegényemnek vagy készülődik valamire, nem tudjuk eldönteni. De már nem ficánkol úgy, inkább ha rúg, akkor az hatalmas rúgás, hatalmas dudor a pocimon. Na meg még mindig a kedvence, hogy este lefekvéskor az Apukájával kergetőzőst-csikizőst játsszon.

És ilyenkor szokott megnyugtatni, hogy minden rendben.
Keresek valamit enni, aztán lezuhanyzunk, aztán keresünk valamit a tv-be. Holnap délelőtt megyünk vásárolni, ami még nincs meg, de utána jelentkezem! Addig is pihenjetek sokat, vigyázzatok magatokra! Puszi mindenkinek!
ui.: Ircsi! Rakhatnál fel Katusról fürdetős képet, olyan kíváncsi vagyok! Vagy olyat, amin épp a pocakotokon alszik! Egy a lényeg: még még képet, nem győzünk betelni vele!