A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Na itt vagyok közben hívtak ismerőseim

Párom igen üllőn dolgozik a teleházban :)

Orvos pedig nincsen csak szerdán a kórház meg csak Kistarcsán van .De menni még nem kell úgy érzem jelenleg most jól vagyok ez a pár fájás volt most nézem az időt de semmi de hát ki tudja még mi lesz .
Vendég

Ja ctg itt lesz helyben Monoron hála égnek nem kell autózgatni be Kistarcsára.

Szülési sorrend nekem is megfelelő :) Ámen de amilyen az én szerencsém tuti végig viszem :)
Vendég

Most is mozog a drágám csak nyomja magát arra lefelé de görcs nincs ennek most valahogy örülők
Vendég

Tényleg nem akarok még szülni ezen a héten mert lassan 11 hónapja nem láttam a családom és mikor végre meg tudják oldani hogy feljőjenek és nem is innen a szomszédból Tolna Megyéből 230 km -re tőlünk a tank sem olcsó nekik 15 ezer + a pálya matrica akkor nem szeretnék kórházban dekkolni sétálni akarok meg beszélgetni a húgommal egész este egész nap játszani a kisfiával akit imádok ..... úgy hogy ha pénzt eső is esne sem mennék be a kórházba csak ha Bencike ki akar bújni tudom nagyon makacsul hangzik de hónapok óta ezt tervezgetjük a húgommal én bele betegednék ha meghiúsulna :( :cry: :cry: :cry: :(
Vendég

Vanilla látod csak jósló volt:-)) Örülök neki:-))))

Kistarcsa egy ismerős szült ott nagyon tetszett neki:-))

De jó, biztos érdekes a munkája, ha jól tudom ott mozgássérültekkel foglalkoznak? De nem vagyok biztos benne. Itt születtem és nőttem fel Üllőn, de 10 évig Pesten laktam 3 éve lakom itt újra. Honvágyam volt, meg itt laknak a szüleim, testvéreim:-) Mindig is szerettem Üllőt.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Én nem számolok mozgást...szerintem bőven megvan ami kell,mennyi is,napi 20?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clare, Baltschik dokihoz járok.

Ircsi, Katus a hordozóban annyira édes!

Bmass, Brik, Maccs nagyon édesek a kicsik…

Dia, Illus én is Német-Spanyol döntőre fogadnék. És persze a németeknek drukkolok!

Vanilla, lehet, hogy dokihoz kellene menni?

Ma reggel voltam a Jánosban. Volt vérvétel, vizelet, kenetvétel és CTG.
Lilim nem volt valami aktív, kérdezte a hölgy, hogy ettem-e? Mondtam, hogy nem mivel éhgyomorra jöttem a vérvétel miatt. És kaptam csokit, hogy felébredjen a drága. Be is indult.
Jövő héten ismét megyek.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

brikancs :igen mozgás korlátozottakkal is foglalkoznak meg sok minden mással párom teleház vezető ott jelenleg meg Gvo oktató és időseket tanít számítás technikára. :)

Évi : én sem számolok magzat mozgást szerintem is megvan a 20 napiban nálunk bőven
Vendég

Évi hát ez az. Mindenki másképp mondja. Nekem evés után mondták egy órán belül minimum 10 lgyyen. De neten olvastam, hogy fél órán belül 5. Barbinak napi 20-at mondtak. Akkor most melyiket? :?

Vanilla ha Bence jönni akar akkor nem fogja megkérdezni jó e az időpont...Nem lesz más választásod. Meg akkor sem ha baj van ( ne legyen) és befektetnek. Szerintem tesód is meg fogja érteni. És ha nem pont aznap kerülsz be ( ne kerüljél még) akkor szólsz nekik és nem indulnak el.

királylány

Vanilla nem fog meghiúsulni, gondolj csak pozitív dolgokra. :-) Tudom könnyű mondani:-) Monor az jó ha ott el tudod intézni, a dokid is Monoron rendel? Vagy ő csak a kórházban?

Én is hó végén szeretnék szülni:-) Úgy néz ki augusztusban senki nem szeretne szülni:-))
Jajj, de jó hogy mozog. Ha jól olvasom a kisfiatokat Bencének fogják hívni? Az én párom is azt mondta Bence lesz a kisfiunk, és úgy is ő mondja meg a dokinak, ha kérdezi:-))) Örültem, hogy ő választott nevet, mert így azért kicsit érzem, hogy mégis szeretné a bébinket tudatosan is:-)) Ez nekem fontos, mert ugye haragudott rám eddig :-)) Bence név nekünk azóta tetszik mióta Lilinek volt egy ovis társa és olyan kis vagány pasi volt. Na meg a pilóta reklám:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Woody én Német - Hollandra tippelek.
Te már túlvagy a bökésen, én szerdán megyek. De nem kell éhgyomorra menni, megkérdeztem. Azért valami csokifélét teszek a táskámba.

királylány

Vanilla látod csak jósló volt:-)) Örülök neki:-))))

Kistarcsa egy ismerős szült ott nagyon tetszett neki:-))

De jó, biztos érdekes a munkája, ha jól tudom ott mozgássérültekkel foglalkoznak? De nem vagyok biztos benne. Itt születtem és nőttem fel Üllőn, de 10 évig Pesten laktam 3 éve lakom itt újra. Honvágyam volt, meg itt laknak a szüleim, testvéreim:-) Mindig is szerettem Üllőt.

Woody köszi a dicséretet:-))

Én se számolom a mozgásokat még.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

na lányok nekem most mennem kell főzni mert nem lesz kajánk egyenlőre jól vagyok ha valami van úgy is indulás előtt írok pár sort ( de nem lesz baj )

brikancs: tök jó hogy ti is Bencék lesztek és nálunk is párom választotta ezt a nevet így veletek együtt 3 Bencés topik baba lesz :) :shock: :D :D
Vendég

Én csak reménykedem, hogy szerdán 8 előtt ott vagyok doki nénim megvizsgál és elküld mindenre, vérvétel, uh és ctg-re. Meg szerintem a kenetet is leveszik, amit írtatok a múltkor azt mondta 36. héten veszik le. Volt akinek már vettek le és az olyan mint a rákszűrés vagy milyen?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nekem is tetszett a Bence de van már a családban igaz csak 2.név de akkor is :(
Meg Lili lett volna ha lány :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="brikancs"] írta:brikancsn csak reménykedem, hogy szerdán 8 előtt ott vagyok doki nénim megvizsgál és elküld mindenre, vérvétel, uh és ctg-re. Meg szerintem a kenetet is leveszik, amit írtatok a múltkor azt mondta 36. héten veszik le. Volt akinek már vettek le és az olyan mint a rákszűrés vagy milyen?

Brik

nekem levették, egy pálcikával veszik le,nem olyan rossz mint a rákszűrés

evilany

Vanilla, de jó három topikos Bence bébi születik:-))

Én is főzöm a bolognait:-) Még a tészta van hátra.

Vigyázz magadra és pihenj:-)) Majd írj, hogy mi a helyzet.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Gáborom úgy döntött, elmegy edzeni már most...de legalább délután itthon lesz velem...mire nem jó, ha tanár a férjem...:P

Dia, szerintem Woody is a Hollandra gondolt, mert spanyol nem lehet ugye...

én szívesen szülök augusztusban, csak azt remélem, hogy nem húzzuk ki 20-ig, mondjuk 10-e magasságával kiegyeznék...még annyi minden kell neki...

Tegnap este megint lábdugdosás volt...én meg csak mondtam hogy apa, már megint azt csinálja...:) erre Gábor egyből odanyúl, és megpróbálja rávenni, hogy ne böködjön annyira, de valójában tök élvezi...aztán azóta, ha kidugdos valamit, akkor mindig azt kell mondanom, hogy már megint azt csinálja, mint egy árulkodós kisgyerek...:P

Szabiról meg kell majd kérdeznem a dokimat...jó, hhogy ennyit szó van róla, bár annyira nem szokott szabira menni, de azért nem ártana tudni...na meg ő amúgy is max. 1 órányi távolságra megy a kórháztól, úgyhogy beér, bármi van...

Ilus

KépKép
badzsulka

Dia, igen én is német-hollandot akartam írni.
Hiszen a másik most lesz szerdán, megyünk is ismét nézni a barátokkal! :D :D :D (kedd, szerda, vasárnap már le van foglalva az asztal, szerencsére nyított helyen)
Nekem teljes vérkép volt megint, vagy 5 kémcsővel vettek. Direkt mondta a terhesgondozáson a nő, amikor bejelentkeztem.
De csoki tényleg legyen nálad, már én is tudom, hogy kell!

Ahogyan Évi is írta, csak egy pálcával leveszik a váladékot, nem olyan mint a rákszűrés.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi mi is ezt figyeltük milyen név van a családban, meg én azt is néztem, hogy az utóbbi években benne volt e a százba, mennyire ritka név. Mindenkinek tetszik a családba:-))
Az jó, ha nem fáj, mert a rákszűrés olyan kellemetlen. De jó hogy neked már levették:-)

Lilit is Norbi választotta, de azt pont szüléskor, mert előtte úgy volt Jázmin lesz, de agyaltunk mi van ha nem fekete hajú, aztán Lili mellett döntött, erre kijött egy hosszú hajú fekete kis csaj.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

nevek...furi...mi is próbáltunk nem olyan neveket nézni, ami minden második babának van, de hát vannak ugye minden korban divatnevek...végül azt hiszem, a Petra 9., Áron pedig 21. hely körül van...de legalább senkit nem hívnak így a családban...:)
Nemrég viccelődött sógorom, hogy a kisfiú miért nem kapja meg az apja nevét is, akkor lehetne Gábor Áron...:P

Ilus

KépKép
badzsulka

Én szeretem a Hollndokat is. ez most a melyik ujjamba harapjak szituáció....

Mikor a 24. héten vettek kenetet azt hittem leugrom az asztalról. Ha az a dromedár lesz szerdán, akkor kérni fogom, hogy más vegye le. Egy érzéketlen bunkó volt.
Asszem nekem most sokmindent néznek a vérképből is, a műtéthez ha az lesz....

királylány

Ilus: nem egy tucatnév egyik sem, de mennyit adtál volna, hogy egy topicban 2x fordul elő mindkettő lehetőségként? :lol:
Gábor Áron -ez jó, nálunk is aktuális lenne....De helyette lesz Bármi Áron vagy Tavalyi Áron, esetleg Minden Áron... :lol:

királylány

Sziasztok!

Csak gondoltam jelentkezem, hogy jól vagyok. Olvaslak minden este benneteket de annyira nehéz az ülés, hogy mire végigolvasom már szétmegy a hasam és mennem kell lepihenni. Petrának megvan az ideje mikor sokat de sokat mocorog aztán utána gondolom elalszik és órákig lapul. Most ismét kezdi nyomkodni magát, várja vágjam magam az ágyba és legyen az úr :lol: :lol: Tegnap este 8 órától szinte éjfélig fen volt olyanok rúgott, hogy anyáék csak úgy élvezték, aztán feszítette ki a kis kezét, lábát. Nekem is jobb oldalon fekszik, ott is alszik így enyém a baloldal 8) Szerencsésnek mondhatom magam, mert még mindig egy nagypárnával+kispárnával alszom és nincs semmi gondom az oldalt alvással ha végre Petra elalszik, addig azonban kiharcolja, hogy háton feküdjek.

Szombaton én is összecsomagoltam a batyumat, most várjuk mikor akar kibújni, bár nem görcsöltem még soha, vagyis nem éreztem, keményedni sem szoktam Mg nélkül élek csak ami a terhes vitaminban van annyit szedek, viszont szedek Ca-t, mert 2 éjjel is begörcsölt a lábam. Amióta szedem a Ca-t - 3 napja nincs bajom, majd abbahagyom pár nap múlva.

Vigyázzatok nagyon magatokra!!!!!!

Bamass remélem eljutottatok dokihoz!

Csillagról mi hír, nem olvastam vissza alaposan :oops: :oops:

Vanilla remélem teljesül a vágyad és megvárod a húgodat, de tudnod kell, hogy nem kívánságműsor ez és mégis neked ez a 3.ik szülésed lesz, ezért 36. héten már nem is csodálkozna egy orvos azon, hogy megszületik. Bárhol olvasom a statisztikák szerint minden egyes szülés után nagyobb az esélye, hogy a következő előbb jön. Na persze azért statisztika, hogy legyen aki megcáfolja, lásd Claire aki mindig inkább túlhordta őket, mint előbb kibújjon.

Maccs én is szívesen olvasom a tanácsaidat és hasznosnak tartom őket, hiába a szakkönyvék a tapasztalat sokkal jobb.

Ircsi nagyon szépek vagytok, sok tejcsit!

Dia nem idegeskedj!!!!

Bocsi de ennyi volt nagyon feszít a pici. Végre már kicsit lejjebb ment a méhem, Igaza volt Ircsinek, hogy majd lejjebb megy szinte 2 ujjnyival lejjebb költözött és a cicik már nem lógnak rá :wink:

Kép
Kép
melisch

Bandzsulka, Gábor és Áron is nagyon szép nevek, nekem tetszenek.

Dia nekem 24. héten nem vettek semmit, én remélem a dokinénim veszi a knetet úgy emlékszem azt mondta ő veszi. Az jó mert ő nála eddig semmi nem fájt, ha bár a kicsikém most már nagyon lent van. Ma megittam a málna teámat:-))) Olyan jól esett, szerdán emelem azt is két csészére.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Melisch ismerős nekem is feszeng a gép előtt...
Férjed hogy bírja na és Te a távollétet?
Csillag még bent van de jól van,ma UH lesz neki meg vérvétel,lányok innen nem könnyű kikerülni ezt tapasztaltam :)

evilany

Brik...Gáborral nekem sincs bajom, csak ugye így hívják az apját, és egyikünk se szeretné a saját nevét a gyereknek, na meg csak egy neve lesz, így lesz Áron...vagy Petra...
Amúgy viccelődés nekünk is megy az Áronnal, mindenÁron, bármiÁron...ilyenkor csúnyán nézek, és abbahagyják...azthiszik a nagyokosok, hogy ők jobban tudtak nevet választani, mint mi...

Ja, mozgásszámolgatás...szerintem én se nagyon fogom számolgatni...ez a lurkó max 20-30percig van nyugiba, utána állandóan mocorgás van, úgyhogy felesleges számolgatnom, mert szinte egész nap tombol...este meg hajaj...főleg beindul...:)

Évi...most jut eszembe...dokid esetleg nem mondta, hogy kezdj el megint terhesvitamint szedni? nagynénémnek volt úgy a középső lányánál, hogy hét hónaposan megállt a baba és egy hónapig semmit nem nőtt...úgyhogy az utolsó hónapban ugyanúgy nyomatta magába a vitamint, és így elkezdett nőni a baba...nem mintha Tomika le lenne maradva, csak ha netán idő előtt akarna kijönni...de csak egy felvetés/kérdés... :roll:

na, most lelépek kicsit...már nem tudok tovább ülni...:8
Később jövök

Ilus

KépKép
badzsulka

Évi reméljük Csillag hamar kijön, drukkolok nekik:-)))
Puszilom őket:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ilus,nem mondott ilyet de végülis már 9.hónapban vagyunk nem hiszem hogy gond lehetne.
Megyek én is,nem megy tovább a pocim miatt...majd benézek du.

evilany

Ilus szerintem jól választottatok:-) Szerintem nagyon szép nevek.
Nekem is kellemetlen sokáig ülni. Lassan eszünk aztán mi is megyünk fel, hátha Álmos alszik egy picit, hogy én is pihenjek:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Látom mindenki megvan, és mindenki egyre nyűgösebb. Nekem azt mondják hisztis lettem az utóbbi időben :oops: Keményedések vannak, de a Mg használ, ezen kívül semmi panasz.

Én most ha abbahagyom a Mg-ot, újra elkezdem az Elevitet (még van 2-3 levél) meg plusz vasat is kell szednem (no ezt majd megkérdem mehet-e együtt a kettő) Kicsit felturbósítom magam a nagy eseményre :)

A magzatmozgást én sem számolom, itt tényleg azt olvasom, hogy nagyon sokfélét mondanak, nekem meg amúgy sem mondtak semmit, úgyhogy kihagyom. Persze figyelem, sőt néha inkább leállítom magam, hogy ne piszkáljam, nem mozoghat folyamatosan ez a PocakBerci.
limo73

No én számolom. Igaz nem naponta 3x, de este mindenképpen vagy épp mikor időm van, de folyamatosan figyelem napközben is, hogy mozog e. Nekem azért becsípődésem, mert Bence nem mozgott mikor végül megszületett, a köldökzsinór miatt. és ha nem pont akkor vagyok a dokinál és a doki nem figyel oda ennyire akkor reggelre nem biztos, hogy megmarad....Szóval én számolok és figyelek.

Limo az jó, ha a magne még használ. :wink:

királylány

Mikor jövök mindenki megy már megszoktam :cry:

Dia ne idegeskedj ma mindenkinek rosszul indult a hét úgy látszik,kisfiad ilyenkor kivel van???

Évi vannak még bunkó emberek és sajnos ezt ilyenkor tapasztalja meg az ember!

Lányok választott nevek nagyon szépek és az a lényeg nektek legyen jó többi vélemény nem érdekes :wink: !

Kenet vétel nálunk volt az elején most nincs,ez érdekes engem senki nem küldött,se vérvételre,se kenetre a doki ugye hívott nst-re és ennyi,de nem mondta menjek kenet vételre vagy vérvételre,mondjuk a védőnőm mondta abba a kórházba ahova én járok ez nem szokás,hát ettől frászt kapok,Lili nagyon sokat csuklik,én ne tudom soha nem csuklott most egy hete minden nap többször is,de már lövésem sincs,hogy hogyan fekszik feszít minden felé!!!!

Kép
bévi

Limo én sem viszem túlzásba a magnéziumot ma is még csak 100mg ment le ,meg szedem az Elevitet azt minden nap,még van 2 levél és nem veszek már!!

Dia hát számolás én is figyelem mozogjon de az az igazság én sem számolom nem strigulázok :oops: lehet a védőnő kérni fogja a papírt,de én még egyet sem húztam rá!Nézem mozog-e egész nap ha nem akkor lökdösöm de nem számolom,nekem azt mondta 9-től este 9-ig 10 mozgás változó mit mondanak!!!

Kép
bévi

Bévi ma az apukájával van otthon, mert Gábor ma szabadnapos. Ha ő is dolgozik akkor jön velem ide, aztán megy tovább anyukámmal. Szóba jöhet még anyósom 8tud szabit kivenni9, apósom meg nyugdíjas, oda is le tudom passzolni :lol:

Érdekes, hogy ennyire más a protokoll a kórházakban/terhesgondozásokon. Én kaptam az elején a védőnőtől egy papírt, hogy mikor milyen vizsgálat/uh van....

Nem idegeskedem, de hétfőn délelőtt ne húzogassa a száját mert nykonvágom. Úgy nem lehet ruhát választani, hogy meg sem nézi. Persze arról, hogy milyet szeretne lövése sincs. Ma nagyon nem jóval kezdett ilyen téren.

királylány

Én írom hány perc alatt mennyit mozgott. Nem mindig van időm/türelmem az egy óra figyeléshez..... :roll:
az előző terhességemnél nekem sem mondta a védőnő, hogy figyeljem... :twisted: majdnem baj is lett belőle....

királylány

ÁÁÁÁÁÁÁÁ, most hoztak a szomszédba rengeteg építkezéses állványt :twisted:

Dia! Amennyi Mg-ot kell szednem, nem igaz, ha nem használ. Mivel már az elejétől c1-es a méhszájleletem, kb. a 16-18 héttől szóltak, hogy nem elég a MagneB6. Akkor 3 * 1 Mg citricit írt a doki, amit 3 hete felemelt 3 * 2-re. Na ennyit azért nem szedek, de a 4 * 1 simán elmegy, ha nemcsak fekszek egész nap.
limo73

Dia elhiszem félsz mikor már egyszer majdnem megjártad,én is félek csak annyira sem akarom magam bele élni mert tudom azzal nem teszek jót,nézem én mozog meg azért mivel sokat fekszem és pihenek van időm rá lökdössem ha nem mozogna vagy el kerűlte volna a figyelmem!!!Az jó ha így megtudod oldani a gyereket ,és ott tudod hagyni nyugodt szívvel bárhol,sajnos nekünk nem lesz ilyen lehetőségünk a közelben,anyósra biztos nem szívesen hagynám,csak ha nagyon muszáj!!!Én védőnőhöz ide járok a mi városunkba,szülni viszont nem itt fogok hanem a másik város kórházába tőlünk 20km-re!Nincs együtt értés a kórház és a védőnő közt sem és a terhesgondozás is eltérő,én a kórházban csak16 hetes genetikai uh-on voltam,mást mindent a magán rendelőjében csinált a doki!Kivéve vérvétel!

Kép
bévi

Szerintem akkor nekem hallgatni kell ha görcsölök érthető,hisz 100mg az semmi pl ma is csak annyit vettem be,ha nagyon kemény a hasam akkor szoktam 300mg-ot,akkor ez nem sok a tieitekhez képest,és calciumot sem szedtem,csak pár szem magne B6 és az Elevit!

Kép
bévi

Na attól nem kell félnem, hogy nem figyelem magam...SŐT. Tényleg sokszor inkább vissza kell vennem.
A szüléstől meg kimondottan félek ebből a szempontból, főleg ha császár lesz, mert ott ugye ha nem altatnak (nem szeretném) nyugi van (nagyjából) és lesz időm arra figyelni mi történik körülöttem. És tudom mi lesz, ha csöndbe vannak az lesz a baj, ha beszélnek és főleg valami nem tetszőt, vagy amit nem értek pontosan, az lesz a baj. Állandóan kérdezni fogok, hogy most mi van. :oops:
És akkor az utána következő napokról még nem is beszéltem. A párom már megjegyezte, hogy az még elég kemény időszak lesz.
Gondoltam is rá, hogy kellene szednem valami feszültségoldó home bogyót, hogy kibírjam, és főleg, hogy engem kibírjanak. :oops:
limo73

Limo akkor felújítás várható? Gondolom mennyire örülsz enki. :?

Bévi igen, szerencsénk van, hogy egy városban lakunk a szülőkkel, na meg, hogy két kézzel kapnak az unoka után. Nekem Bence kicsi korától kezdve volt hozzászoktatva, hogy a mamáék vigyáznak rá. először csak napközben volt kint nélkülünk és 8 hónaposan meg kint is aludt anyósoméknál. Jó, mostanában nem akar ottaludni, de napközben elvan. Játszik kint a kertben - homokozó, hinta, kisház, traktor, bicikli - , van medencéje (ez most kilyukadt, cserélni kell majd).

Nekem is csuklik a gyerek. Ma már másodszor....

királylány

Limo ha meg láttod majd a pici csemetét akkor minden rendben lesz megnyugszol,de amúgy én is stresszelős vagyok sajnos,és minden fog idegesíteni tudom,és félek is nagyon ha természetes lesz azért,ha császár azért,jobban szeretném a császárt,hát nem egyszerű eset vagyok én sem,de amúgy attól is félek mi van ha nem jól érzéstelenítenek a lábam nem fogom érezni,de lényeg a pici jó legyen jaj jobb is ebbe nem gondolni bele,csak gyorsan történjen minden ne legyen idő gondolkozzak nekem az lesz a jó!!!

Kép
bévi

Limo én rosszul lettem az érzéstelenítő után. Arra volt energiám, hogy levegőt vegyek. Hallottam mit beszéltek, még talán mosolyogtam is rajta, de erőm belekotyogni nem volt.
Stresszoldónak jó a magne b6. Utána fogom szedni, mert pár napig tuti hormonzavarasos leszek....

királylány

Dia az jó nálunk anyósom itt lakik nem messze,de inkább oda nem viszem,sajnos nem lehet rá bízni,mindegy ő egy külön szám!!
Anyukámék 100 km-re laknak tőlünk,de ő meg olyan aggódós rá se szívesen bíznám,anya halálra aggódja magát a keresztfiam után is ha ott van,jaj elesik jaj ide megy,fogja viszi az ölébe egész nap,szóval utána nem bírnék vele itthon!!!

Kép
bévi

A felújítás valószínű...bár pakolják le őket a másik oldalra, az meg a domboldal miatt, sokkal lejjebb van. Egy hete a 2. szomszédba kerítést építenek...reggel 7-től betonkeverő és flex...már kezdem megszokni.

Bévi! Jó lenne, ha egy pillantás elég lenne, de akit a kígyó megmart, az a gyíktól is fél...így azt hiszem ennél több idő kell, hogy igazán megnyugodjak.
limo73

Limo értem én mire célzol,csak azt akartam mondani,hogy ha meglátja az ember bizonyos nyugalmat kap,persze mikor megtudja,egy anya hogy babát vár onnantól aggódik teljesen míg az eszét tudja,a gyerekéért!Mikor már felnőtt akkor is mikor még csecsemő akkor is!Már megint stresszes vagyok semmi perc alatt feltudom magam stufolni,megint a sok gond eszembe jutott!Próbálom elterelni,remélem sikerül is,amúgy nekem tegnap óta folyamatosan fáj a hátam,derék résznél,olyan mensi szerű mint mikor meg volt anno akkor is mindig így fájt,folyásom is van szép számmal,remélem míg dokim szabin lesz nem szülünk nem szeretnék jövőhéten csütörtökön megyek hozzá,de mindig hangsúlyozom nem mi döntünk,hanem a bent lakó!!!Mi csak kérhetjük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Évi!
A köldököd vissza fog menni! A férjem azt szokta mondani, amikor úgy dudorodik, h kidugja a baba az orrát! :lol: :lol:
Képzeld, nekem az ikrek a lengőbordáimat kinyomták, merőlegesen állt, elég riasztó volt, de visszament.

Orrszi-porszi:elég brutálisnak tűnik, de én magamon is kipróbáltam , nem szívja ki az agyát, viszont tényleg hatékony, és nem gyullad be a fülük, azt mondják a dokik, hogy azóta jóval kevesebb a fülfelszúrás!! szóval a sós vizes mosás, és orrszi-porszi szerintem is tuti.

Woody! Én Dr Szathmáryhoz , de nem tudok róloa semmit, mert számomra új.

Claire
claire

Nah eddig bírtam fekve,semmi se jó már

Limo Te is a pirulát szeded?

Beszéltem Csillaggal,volt UH-n,az rendben van de éjjel megint voltak fájásai kapott rá Bricanylt ismét...egyenlőre marad.

evilany

evilany

Évi! A NAturlandos citricit szedem, meg vasat: neo-ferro-folgamma.
Csillagnak nem mondták meddig tartják vissza?
limo73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?