2004.10.15 23:13
)
! Névnapjára vettem Bekinek egy macis kirakót, már nagyon szépen eljátszik vele, és ráfér az etetőszék tálcájára...
Tudom javasolni
.
.
.
.
.
De most komolyan, nem is olyan rég éltük mi is át, vagyis hozzá tudunk szólni, együtt tudunk érezni. És Te már letettél valamit (valakiket
) az asztalra, hogy most nyugodtan hátradőlj
.
Van még? 2004.10.16 13:56
A fent elmített pozíciót nem ismerem, úgyhogy örülnék, ha megosztanád velem
Néha nekem is hetekbe telik, mire rájövök egy-egy szó jelentésére (ha már rájöttem, akkor tök logikusnak tűnik
)
2004.10.17 07:03
de szerintem inkább nincs ott semmi "túl"
2004.10.17 09:17
2004.10.17 12:46
- de most mindjárt megyünk nagyiékhoz ebédelni nyamm
2004.10.17 16:44

2004.10.17 19:35
2004.10.17 19:44
épp ma tölöttem a 12. hetet 2004.10.17 20:28
2004.10.17 23:18
Nem vagy semmi....

Letezik egy antibiotikum, amit ilyen koru terhesek is szedhetnek (valami Amoxic....valami ilyesmi a neve es a hatoanyaga), az pikk-pakk rendberakott, de csak orvos irhatja fel, es terheseknek fejlesztettek ki. Csak par napig probalkozz termeszetes kuraval, ha nem javul, akkor inkabb az antibigyo, a dokim szerint eleg veszelyes egy kiterjedt felfazas gyulladassal.
Jobbulast! 

Jol sikerult?

Vagy valami boltba.
De nem tudom, mi lesz itt telen.

2004.10.18 01:10
). De már vészes tüneteim voltak, még szerencse, hogy nem írtatok olvashatatlanúl sokat szerda óta
.
: éjjel nem csak ezekért kell fel, hanem mert Pisilnie kell! És belepisil
a bilibe (a pelus már csak játok közben lesz nedves, nomeg persze a kaka is csak oda jön). Dani eccerűen elkezdett álmodni, szerencsére nem rosszat, viszont rögtön átjön mesélni... pár perc és visszamegy egyedűl. És ha mindezt kevésnek találtatna, és épp aludnék végre egy órát, elkezd ugatni az apjuk, aki holnapig kapott haladékot, szereztem neki egy tüdőgyógyász-allergólogust mert a körzetink még egy röntgenre se küldte el... Pedig hallgatni fájdalmas amit művel, nemmég csinálni... 
, pénteken elvitt a Gundelba, de nem maradtunk sokáig, mert nem akartam belefejelni a palacsintába...

Holnapi naphoz kitartás! Kis idő múlva, majd nosztalgiázol
(nekem ilyenekkel szoktamám udvarolni
) És a sör habzik? Csodás gyógyulás recipéjét kéretik közreadni
!
! Aztán jössz majd panaszkodni, hogy szóhoz sem jutsz!
. Aztán a nyáron teljesen átszokott Dani a WCre, Zsófi meg az udvaron ráébredt a pisilés lényegére
. Na azóta csak mesztelen popóval hajlandó ráülni a bilire, eredményesen
. Aztán megy a pisi pisiországba. Kakáról még nem szól a fáma, és én sem.
, egy hónap múlva már éjszakára sem kellett a pelus. 2004.10.18 08:13
Ügyes Zsófi! Munka
Boldog házassági évfordulót!!!!
Gundel,
Nekik fel sem tünik, mert az ö ilyenfajta ingerküszöbük elég magasan van
Na ezt jól megaszondtam
Név teccik, milyen opciók vannak még? Ebéd egyébként nagyon jól sikerült, jót dumáltunk, aztán zenéltünk (zongora, gitár), szóval csúcs volt, Ilang úgy kifáradt, hogy a kocsiba rögtön beájult
Jobbulást és gratula a betöltött 12. héthez!
Nem vagy éppen premenstrus idöszakban? Én még avval is küzdök, bár hála a gyógyszernek tuti hogy holnap du. fog elérkezni a piros betüs ünnep
Mától már napsütést mond az idöjós
K.-mentes kikapcs
irigy
Levinek jobbulást!!
Szörnyü volt! Azóta minden mozdulatára figyelnie kell! Ez nem hiszem, hogy feltétlenül korral jár, sajna
Vigyázz magadra elég derekasan helyt állsz nap-mint nap
Férjed kedves
Ügyes Vilcsi, mint rizsfelfújt
4 év alatt télleg nem semmi változás állt be az életedben
Fotók szupik, föleg a krimis
Julcsi
Sajok-csiszoló
Már csak 1 tasak van. Azzal most
Hátha máskor megtetszik neki
Utazás hogy sikerült? Zsombi meggyógyult már?
Olyan az elsö fotó mint egy Libero reklám
Tegnap mondjuk a nyakamba bújva ringatoztunk legalább 1 percig(!) és nagyon fantáziadúsan az "Aludj el kisember" cimü nótát énekeltem
Nagyon bejött neki és simán le tudtam rakni utána

2004.10.18 11:18

) tornáznom kellene. Azt is elismerte, hogy fogalma sincs, mikor.
, de tudod, nem tart örökké!
Aztán jön Csilla néni
2004.10.18 11:38
szoval sajna csak kutyafuttaban tudok most irni
pedig mar ugy jottem, hogy hatha
sok folyadek, vastag zokni, melegbebugyola stb. es mindenkepp doki szerintem!
max 2 perc, de min. naponta. Rolam keszult fenykep is igy, majd megprobalom megkeresni, vicces volt
2004.10.18 13:10
). És terhesen rosszabb ha ráterjed a babára mint az antibogyó. 2004.10.18 13:20
azért még ma este is megmártózom, aztán holnap úgyis megyek a dokihoz
Az enyém rendmániás, de ez is állati idegesítő tud ám lenni, gondolj bele, amikor ki van rakva a meleg kaja, ő meg még fut 8 kört a lakásban, hogy nem maradt-e egy porszem a villanykapcsolón
Ja, és ahogy látom, a fiam tiszta apja. BAkker ha valamit nem a helyére teszek vissza, már megy és rakja el, miközben mondja, hogy helye-helye, oda...
És hogy van a gyomrod?
2004.10.18 13:23
2004.10.18 14:17

Ti voltatok már gyerek nélkül? Nem terveztem, hogy 2-3 éves koráig kiadom a kezem közül, de most így alakult. Kicsit lelkifurim van. Gyerek nem hiányol, tök jól elvan nélkülem. Ha balhézik, visszahozom. De remélem, nem lesz gáz. Brühühü!
Ez azért jó, nekünk is jár valami!
2004.10.18 17:13

2004.10.18 18:56

2004.10.18 21:14
Hutofurdo mar volt nem sok sikerrel Jazi gyogyszereibol ugye nem vehetek be semmi lazcsillapitot? (mondjuk Nurofen??) Ja, neki herpeszes torokgyuszija van
2004.10.18 21:25
Még nem is hallottam róla. 2004.10.18 21:31
2004.10.18 21:40
Nálunk BKV-val fél órás körzeten belül kettő is van ami éjjel is nyitva. ha felhívod a tudakozót akkro biztos segít hol van. 2004.10.18 21:41

2004.10.18 21:53
az I. nekem is annyira fájt, hogy 3 napig feküdtem a padlón, szerencsére anyukámnál. Azóta érzékeny. Tápit szerintem se erőltesd, Julka sem issza, ha más vigyáz rá. Viszont mostanában kap egy kis tejet, ha a nagyok isznak, és megkívánja, azt szereti.
fura gyerek nélkül, mi?
használjátok ki az alkalmat! Éppen akartam kérdezni, hogy mikor jösztök hozzánk, de így elnapolva. Borotvahab, vagy popsikenőcs!
megnéztem a felnőtt Nurofent, terhesség alatt nem szabad szedni
Aszpirin nincs otthon? azt szabad az utolsó harmadig. Nincs közel ügyeletes gyógszertár?
TÁTÁ nagyon jó!!
Én férjem kupit csinál, de közben rendmániás
csodás gyógyulás recipéje egy másfél éves gyerek, akihez rohanni kell időnként. Valszeg jót tesz a begörcsölt hátizomnak
Biliző Zsófikád király!
valamelyik kölyökkel nekem genny volt a vizeletemben, akkor Semicillint írt fel a nődoki. Ismerős nődokival lecsekkoltam, biztos, ami biztos, OK volt. Olvasós kép a kedvencem!
de jó, hogy megint tudsz írni!
majd egy kicsit részletesebben rólatok, jó?
nem kell csíramentesíteni, nem olyan gáz a pisi! Állítólag nagyon steril folyadék, a múltkor volt szó róla talán a Spectrumon???, hogy pl. a sivatagi szomjazás alkalmával nyugodtan meg lehet inni. (Bocs
) Töröld le szappanos vízzel, Domestossal én nem törölném, nem lehet kimosni a habtapiból. 2004.10.18 21:56
2004.10.18 22:11
Vigyazz magatokra es jobbulast!

Huuu, nekunk gyerekmentes oraink is igen ritkan vannak.
HAsznaljatok ki a lehetoseget!
Lorinc mint mindig tunderi! 
Nem tudom. Esetleg sterilizalo folyadekba aztatni aztan lemosni?
Asszem fel kell keszulnunk ebbol a temakorbol is hamarosan...

Brrrr. Egyszeruen nem erdekli ot ez a dolog. VAgy legalabbis nekem igy tunik.
Az a zenelos kajalas jo lehetett. Kik jatszottak a hangszereken?

Aztan voltam UH-n, ahol az UH-s dokino ramhozta a fraszt, mert azt mondta, azonnal flowmetriat kene csinalni, mert III. fokban erett a lepeny, es szep nagy baba keszulodik...
Meretei szerint most olyan 3600 gr korul van MAszatka. Sikerult bejutnunk flowmetriara is, es vegul mindent rendben talaltak.
ZSombi is jott velunk UH-ra, mindenki teljesen el volt tole ajulva, "nem"-ezett minden kerdesre es mosolygott es puszikat dobalt mindenkinek.
Vegul tiszteletunket tettuk a szulesznonel is, aki szerint is baba lesz itt hamarosan - ja, legkesobb 2 het mulva...
2004.10.19 09:18
Bár Gombóc, neked már lassan a kiköltözőhöz
Már 10 hónaposan járt, most beszélni tanulunk.Persze a "nem" a kedvenc szavunk. Hál' Istennek nagyon vidám lurkó, imádja a társaságot, és mindenkivel huncutkodik. Már rutinos vonatutas, szeptember óta járunk le vonattal Szegedre az egyetem miatt, lent anyósoméknál vagyunk, a gyermek meg jól kényeztetve van ilyenkor
Már lassan egy éve járunk úszni, imádja a vizet, így szerintem járni fogunk ezután is. Nagyon vagánykodik az vízben, már nyár eleje óta tud evickélni karúszóval, és nem is hagyja, hogy fogjam. 15 percet simán kibír egyedül
már magától beugrik a vízbe is
), ja és állandóan főz
Karácsonyra csinálunk apukámmal egy kisházat neki, amiben konyhát rendezünk be
De nehogy elárulja valaki neki!
szóval éljük a majdnem 16 hónaposak életét
2004.10.19 09:39

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|