A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

[quote]N írta:a hátrafordultam szendergő Uramhoz az előbb és kérdeztem:
-Mit hozzanak a lányok?
Azt válaszolta félálomban:
-Pálinkát.

Szóval ezek vagyunk mi Embarassed

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Juhuuuu :lol: .

Mer' gondoltam milyen ciki már "babazsúr" címszóval piálni, de hát mégiscsak 50 fok, beachparty,... kinek ne esne jól egy hideg sör (v. Bacardi kóla) stb :lol: ?
Meg apa hetente egyszer (max. kétszer) iszik: szombaton (és esetenként szerdán). Rövidet fényévente, ő sörös (vagy pezsgős) fazon :lol: .
Felvetettem neki Boo ötletét, miszerint én iszok, ő babázik, és vezet :twisted: . Nagyjából kiröhögött :? :lol: .
Aztán közel sem biztos ám, hogy inni fog, mert mondta is, hogy nem ettől teszi függővé, meg ennyire azért nem piaközpontú, csak tudtam, hogy meg kell hogy legyen a lehetőség :lol: :lol: :lol: .

Mi lehet, hogy a mamáméknál alszunk :wink: . Szfváron laknak, és az mégiscsak sokkal közelebb van oda....

Katy!

És miattatok nem lehet áttenni vasárnapra?! :roll:
Tudod, ez nem egy "sima" babatali, ez a közös szülinapi zsúr, és már nagyon régen megbeszéltük, hogy lesz egy ilyen! Alaptagok nem hiányozhatnak :evil: ! Hiszen Petrát (is) ünnepeljük!!!!!!!!!!
Csak próbáld meg, légyszi!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Biztos nem orrolnak meg, max. nemet mondanak, de ha jól sejtem, veletek úgysincs soha semmi "probléma".... :lol: :wink: .

Mindentmegevészet: :( :( :( :? :? :?
ez annyira kiküszöbölhetetlen :evil: . Ráadásul Botond most már egyre gyakrabban kikerül a látóteremből, és átmegy vmelyik másik szobába molyolni. Nem lehetek mellette minden percben :? .
Ricsi így tyúkszart evett :evil: . Anyósom szerint ez vicces, hát sztem nem! A tesóm pedig egy lego-s franciakenyeret nyelt le, de ez már csak a "viszontlátáskor" derült ki :lol: . Na, ez vicces (de csak mert nem lett tőle baja) :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tegnap szarakodott a gép, már nem tudtam jönni.

A vasaláshoz annyi, hogy mielőtt még az egekbe magasztalna bárki, be kell, hogy valljam, hogy Petrának nem vasalok május óta. Munka mellett egyszerűen nincs rá időm.
Magunknak viszont muszáj vasalni, mert Apa hatmillió pólóját vasalom, és az én kis felsőimet is meg a lenvászon nacikat. Azokat muszáj, különben úgy néz ki a ruhánk, mint amit a kutya szájából szedtek ki.

Tike!
Zokni vasalás ismerős... Olaszo-ban az exemnek én is vasaltam mindent, de akkor még nagyon zöldfülű voltam (19-22éves :oops: :oops: ).
Ma már nem venne rá senki, hogy egy zokni kivasaljak. A törülközőket és az ágyneműket se vasalom.

Dodi!
Azzal kezdtem, hogy tegyük át akármikor máskorra, de itt szó van egy nagymamáról, 5 nagy felnőttről, 7 kisebb felnőttről (ez a mi korosztályunk) és 5 gyerekről. Így igen nehéz más időpontot találni. :( :( :( :(
A többiek közül sokan dolgoznak hétvégén is, ezért nagyon nehéz volt ezt az időpontot is kitalálni, nekünk meg már csak szóltak, hogy ez van, miután mi hétvégén nem dolgozunk. :roll: :roll:

Tyúkszar: inkább, mint egy mérgező növény. :roll: :roll:

Kispocok!
Nimród alvása :cry: :cry: :cry:

Vettünk szombaton Petrának új ülést, Maxi cosi Tobi lett a vége, nagyon szép rószaszín virágos. :D
Tök hülye vagyok, mert mostanáig csak az isofixes üléseket néztem, aztán kiderült számomra, hogy az én autóm nem isofixes. :oops: :oops:
Ez a Tobi a tavalyi teszten (asszem a tavalyin) jó minősítést kapott.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Katy! Olvasni is szörnyű volt,hogy mi történt Petrával.

Lois! Mi olyan 9-1/2 10 körülre terezzük az indulást,mert akkor a kocsiban alszik Lili. Vissza fele olyan 6 óra tervezzük az indulást.Nálunk nem ihat apa,max. én :lol: ,mert nem tudom vezetni apa Q7-ét :oops: Tényleg,beszéljük már meg,hogy mit vigyünk - a pálinkán kívül :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Na pont ezért nem tudom vezetni :lol: Jó autó amúgy,de nem nekem.
Utazóágyat én is viszem szerintem,mert ha nagyon meleg van,akkor kint úgysem tud aludni.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy!

Kötöm az ebet.... de ezt vedd bóknak :lol: .
Családi ebéd lesz :roll: ?
Mert utána még lejöhetnétek.... :roll: .

Nyuszi, Lois!

Ha lesz pia, mi gyanítom nem 6-ig maradunk :roll: :lol: :lol: :lol: .
Persze túl későig sem, a baba miatt, de 6kor még a zsúnyogok se csípnek :lol: .
A kocsi nálunk is döntő lehet, mert ha apa kocsijával megyünk, akkor úgyis ő vezet. Ha az enyémmel, akkor mindegy. Előbbit azért szorgalmaznám, mert az legalább 2 órás témát szolgáltat a pasiknak, utóbbit meg azért mert akkor ihat....
Na, majd ő eldönti. Vagy max. én vezetem a csodakocsiját :twisted: :lol: .

Boo, Tike!

Autópályán a legkönnyebb vezetni. még ha teljesen amatőr is az ember: kimész a külsőbe, 110-nél tempomat, vagy stabil lábtartás :lol: , és 140 km. után lejössz jobbra :lol: :lol: :lol: .
De komolyan, ez nem lehet akadály :wink: .
Én mondjuk nem így közlekedek, mert apa adja az itinert, így én cikázok ki-be, de óvatosan vezetek :wink: .
Futás: deügyivaaagy :wink: . Én futópadon szeretek futni, mert ott látom a távot, és az spanol. Bár a salakpályán is "látom" a távot....
De itt salak max. az építkezéseken van, vagy a budiban "ürítéskor", de remélem te nem oyan salakon futsz :roll: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! És ne feledd,van még egy közös téma apáinknak: a BOX :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Mára is jut egy valaki a tavalyi nagy naposok közül. :wink: Ezek sajnos az utolsó hozzászólásai gumilanynak, de remélem, hogy ő is, és BOTOND is jól vannak. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

[quote="gumilany"]S írta:gumilanyziasztok!
Megint eltűntem egy hétre, de most nyomós indokom volt rá. Vasárnap hajnalban 3 órakor megszületett Botondunk, 58centivel és 3880 grammal. Most nincs időm visszaolvasni, de remélem nemsokára lesz.
Rosszcsontkám nagyon besárgult, így még ma is alig akartak hazaengedni, de azért kibuliztuk!
Mindjárt megpróbálok feltenni képet a szőke hercegemről.

[quote="gumilany"]B írta:gumilanyocsika, hogy nem jöttem még a képpel és a beszámolóval. Botika még mindig nagyon sárga, mindenki mást mond. Visszavittük a kórházba egy kontroll sárgaságmérésre, ahol a dokinéni megállapította, hogy valószínű anyatejes sárgasága van, és eltarthat 2-3 hónapig is. Azt javasolta, 2-3 napra vegyem el tőle a tejcsit, addig fejjek, tápszerezzem és akkor elmúlik neki, ha tényleg az anyatej miatt van, de ez nem biztos. Ma volt itt a gyerekorvosunk, aki azt mondta, hogy ilyen, hogy anyatejes sárgaság, nincs, de ő is nagyon sárgának találja. Szerinte egy kínai is megirigyelhetné, no komment. :shock: Végül az lesz, hogy ő ránéz egy hét múlva is, és ha nem javul, akkor vérkép, aztán majd meglátjuk a többit.
A kép elég gagyi lett, így lekicsinyítve, de azért felteszem Kép

Kép
Kép
200907?

Hellóhelló :lol: :lol: :lol: :lol:

a hétvégén (és még egy ideig) mi nem fogunk szépautóval villantani, és nekünk csak egy autónk van, és azt én is merem sőt imádom vezetni... akkor most ne is menjünk? :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vagy inkább nyissak egy másik topic-ot? :lol: :lol: :lol: :lol:

most rohanok babakocsit intézni, mert ezek a b@zik nem szállítottak időben, és nem is fognak addigra, mikor az ismerős jön haza Angliából :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: t@k@m kivan... túl szép lett volna... na megyek, leordítom a fejüket 10p/percért...

Lois,
nekünk az indulás attól függ, hosszúhétvégézünk-e felétek, vagy sem... szóval még nem tudom, de majd jön az info :lol: :lol: :lol:
nekünk a délelőtti alvás 10.30tól van minimum 12.30ig, de az Állatkertes banda tudja, hogy van hogy tovább is, az után meg már nem is érdemes lemenni... szóval nem tudom, majd megálmodom :-)
szerintem 10 körül indulunk majd. Vissza meg 6 körül.

Boo,
futás :lol: :lol: :lol:

Dodi,
tyúkszar :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katy,
nagyon jó az ülés! nekem is kell egy kiscsaaaaaaaaaaaaaaaaaj :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csajok! Ti hogyan készültök az Ominózus Nap alkalmából? Mentek fodrászhoz, kozmetikushoz, építitek meg a műkörmöket, szoliztok, szőrtelenítetek (kicsidodi módra csak az egyik középszar lábon esetleg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), néztek még fürdőruhát, strand papucsot, esetéeg vesztek még valamilyen szuperkencét? :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na jó van, azért nálunk is árnyaltabb a kép, valszeg az én férjem sem fog nekiállni itt pálinkázni :roll: De ha a sört elzárnám előle, igen morc lenne :lol:

Lányoklányok, mi ez hogy én nem vezethetem ezt meg azt?? Nekem ez szájenszfiksön (van fantasy...már nem emlékszem a különbségre...) Tarkón is vágnám a Drágámat :shock: Ennél becsesebb dolgaihoz is van korlátlan hozzáférésem ugye, nehogymá' a kocsija meg tabu legyen!!! :wink:
Én amúgy bármit elvezetek, a zsigulikombitól kezdve, a teherautóig, meg az automataváltós batárokig.

6-ig maradni?? Ne vicceljetek már... :shock: :shock: :shock: Az még bőven délután... Visszaindulásilag szerintem szombat este Bp. felé kies az autópálya, szóval az is lehet bátor, aki egyébként nem :) Meg a gyors hazaút is garantált :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond

kb 10 körül indulnánk és én 16-17 körül vissza..ez jó?
Nálunk csak mi ketten leszünk, majd Hugi autósülését készítsd elő. Részletesen szombat reggel telcsi :wink: jó?Manó akkor nem jön?Így autóval se? :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Katy

Ez dúrva volt :shock: ....de szerencsés :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Köszönöm szépen! :) Hugi napirendje rugalmas :arrow: hozzám igazodik :twisted: :twisted: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: .
De komolyan: semmi nem szokta megviselni. Legfeljebb hamarabb alszik el este. :roll: :wink: :lol:

Kép
Kép
200907?

Lois!

Hát, még ha úgy "nem lehetne" vezetni a kocsikat, ahogy te gondolod, az részemről még akkor sem adna felháborodásra okot :roll: . Gondolhatod, hogy egy nagyon drága kocsiról beszélünk, amiért csakis ő dolgozott meg, és azért, hogy ne az ő féltett kincsét nyúzzam, tett az én popsim alá is egy kocsit, amiért én szintén nem tettem arrébb semmit :oops: :lol: . Ja, és tettem is már apróbb károkat kocsiban, pedig szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy jobban vezetek, mint egy átlagos női sofőr :wink: . Egy ilyen autón pedig nem 10ezrekért cserélnek alkatrészt :roll: .
DE!!!!! Szó sincs arról, hogy apa ne engedné meg, sőt az előző Subarujánál pl. az volt a mániája, hogy menjek vele én, mert az milyen vagány, mikor egy nő sportkocsit vezet :lol: . És ezzel a kocsival is én szoktam indulni a gyorsulási versenyeken 8) :lol: .
Csakhogy én nem érzem jól magam ezekben a kocsikban vezetés közben :roll: . Sokkal bénábbnak érzem magam, és olyan vagyok, mint egy "szűz" sofőr, mert parázok, hogy kárt teszek benne, azt pedig 220 évig kéne hallgatnom, és ordenáré veszekedés lenne belőle. Nekem ennyit nem ér....
Pedig tisztában vagyok vele, hogy ez csak pszichés probléma nálam, mert többször is volt már, hogy az aktuális "versenyzős" kocsija kevesebbet ért, mint az én aktuális "családi" kocsim, mégis parázva vezettem az övét. Szóval ez nem is csak az értékéről szól, hanem ez nálam ilyen zizi :oops: :lol: .

Nyuszi meg írta is, hogy neki csak nagy az a kocsi...

Én is vezettem már Merci Vitot hónapokig, és személyautókból is sok-sokat, de ezt nem szívesen :roll: .

Nálatok ez azért sem okoz problémát, mert ti együtt építettétek fel a kis életeteket (gondolom), és úgy persze, hogy nincs énkocsim-tekocsid. De nálunk más a helyzet, és ugyan apa ezt nem követeli ki, azért van bennem egyfajta "tartás". Vagyis nem ez a jó szó, de mindegy, értsed :lol: .

Bond!

Ez a "középszar láb", neked nagyon bejön :lol: .
Hát, én holnap megyek körmöshöz, de nem a ti tiszteletetekre :roll: :lol: . Sőt, fürdőruhát se vettem. Apának se.
Tegnap ugyan kilakkoztam a lábujjkörmöm, de sztem az szombatra már nem lesz....
Szóval ki kell ábrándítsalak, de én nem vágom puccba magam :oops: :lol: .
Na jó, lehet a lábamat leborotválom :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Amúgy nem tudom feltűnt-e, de már utaltunk rá többször, hogy inkább a te férjed a "rendhagyó" :roll: .
Nekünk ő a science-fiction :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Értem én...lehet kicsit sarkosan is reagáltam rá...
Én csak arra klisére reagáltam, ami a nem vezetheted a kocsimat, mert béna nőből vagy....
Természetes, hogy én csak a saját viszonyainkból tudok kiindulni, ahogy te meg a tiédből. És valóban így van ahogy leírtad, hogy bár az én kocsimra az én nevem van írva, az övére meg az övé, de azért nincs kizárólagosság, mert minden közös, mindegyiket együtt vettük. Ráadásul ha együtt megyünk ugye, akkor inkább az enyémmel megyünk, mert jelen pillanatban csak az enyémben van ülése Zének, az övében csak hordozó van még. De korábban az övével, ami nagyobb ugye, és ha odaértünk a buliba, ő már dobta is el a slusszkulcsot, amit ugye megnyertem én...de ez részemről inkább szívás volt, mint kiváltság :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

kicsidodi! :)

[quote="kicsidodi"]N írta:kicsidodiálatok ez azért sem okoz problémát, mert ti együtt építettétek fel a kis életeteket (gondolom), és úgy persze, hogy nincs énkocsim-tekocsid.

Nálunk ez leredukálódott a nekemmárnemkellabérletodaadomneked szintre. A mennyibenzinvanakocsiban című kérdésnek pedig a vanalégvillamosjegyed felel meg. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Igen, valóban nagyon bejött a középszar lábad. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: De vigyázz rá, hogy mindkettőt szőrtelenítsed, nem úgy, mint a Normafás randinál. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.05 12:34-kor.

Kép
Kép
200907?

Ohh, az én Drágámnak is vannak ám nagyon is idegesítő pasis dolgai...pl. nem nagyon bírja ki, hogy beledumáljon hogy vezetek.... meg ezer más dolog.
Cseppet sem tökéletes, inkább szeretnivalóan tökéletlenke. Ahogy a kapcsolatunk is. Remélem nem tűnik úgy mintha valami hállivúdi rózsaszín nyálat festettem volna magunkról mintatuggyátokki :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.07.05 12:45-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond!
nekem nem van műkörmöm, a lábamon a köröm ki van lakkozva (a kezemen sosincs :oops: ), szívesen elmennék fodrászhoz, de valszeg nem fogok, de tiszta leszek és rendezett ....remélhetőleg :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

loislane! :)

Oké. Akkor jöhetsz! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Huhh, köszi, megkönnyebbültem :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

loislane! :)

Hámostmé? Még TeApa is kilátásba helyezte, hogy nem jön. :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Lois!

Jaaaa, nálunk nincs ez a "bénanővagy" skatulya. Vagyis volt, de apa tett az ellen, hogy ne legyen :wink: :D . Persze most is bele-beleszól, ha vezetek, ezért se szeretek én vezetni :? . Pedig sokkal finomabb, mint ahogy más pasiktól hallom, de még így se szeretem.... Nálunk ezek mennek:
- Kicsit vedd szűkebbre az ívet.
- Ne ugorj le a kuplungról.
- Hamarabb válts vissza, hogy jobb legyen a kigyorsítás.
- Vegyél vissza a kanyartempóból.
:lol: :lol: :lol:

Barátainknál fullra ez megy: "nem vezethetsz, mert béna vagy, és egy kocsi van", ráadásul ott meg inkább a csaj pénzéből van a kocsi, szóval még csak az se, mint nálunk.... :evil: . Aztán ez már apát is kiborította, merthogy ő nem ilyen, ezért egyszer-kétszer elvitte Krisztát, hogy megtanítsa vezetni.
Apa nem egy türelmes fazon, de ehhez meglepő türelme van. Mégis, mikor Kiszta rendre a bal lábával nyomta a féket, közben meg jobbal a gázt, akkor feladta :twisted: :lol: :lol: .

Nekem nem hálivúdi a pasid :roll: . És Tudjukié :lol: sem volt az számomra :roll: . Tudomásul vettem, hogy mások az igényeink és ez így van jól :wink: . Te valószínüleg falnak mennél a férjemtől, de ő méghamarabb tőled :lol: :lol: :lol: .
És nyílván én is megőrjíteném a férjedet :twisted: :lol: :lol: .
Ezzel nincs is semmi gond! Csak az enyémapa típusú pasi gyakoribb szerintem, vagy legalábbis itt :wink: .
Biztos ugyanannyi előnye, és hátránya van mindkét típusnak. De a te típusodhoz az illik, hozzám meg ez. :wink: :D :D

Bond!

Én erre már nem is emlékszem :oops: :lol: . De az akkori kismama-agyamból simán kinézem :oops: . Bár a mostani se semmi :oops: :lol: .

.....

KépKép

KépKép
kicsidodi

készülés, Hmmmmm....

nincs műkörmöm már kb 3 éve...
szoliba nem járok...
fürdőrucit nem lesz időm vadászni...
lábamon én is ki vagyok lakkozva, de már pont le kell szednem...

de kozmetikushoz szerdán megyek végre, szóval igaz hogy szőrtelen leszek, de szét lesz nyomkodva a fejem... ez számít??? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nimród 10.30 óta alszik... most tart 3 óra 50 percnél, ha jól számolom...
na, most ébredezik... álomszuszék :) :) :) :) :)

közben itten meg óriásvihar van készülőben, dörög az ég.... így ma nem viszem gyerekorvshoz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ja, babakocsi: visszautalják a pénzt, viszont a másik helyről még ma meg kell rendelnem, hogy kiérjen időben, viszont a magyar kártyákat nem lehet regisztrálni a 3D security payment-re, amit ezek kérnek... a PayPal meg nem megy náluk...
(valakinek külföldi kártyája, ami 3Dre be van regisztrálva, esetleg?)

Hülyeangolok! Angol Hülyék! (ez kinek van meg, filmes társaság? :wink: )

Boo,
most jöttem rá, hogy elfelejtettem neked válaszolni :-( nem vagyok ám bunkó, csak hülye... bocsi...

KépKép

KépKép
kispocok13

Apa-vezetés:

Enyémapát én tanítottam meg vezetni, mert jogsija volt, gyakorlata zéró. Kocsi eddig az én pénzemből van, bár a részletek a közösből mennek. Szerintetek?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(én is megőrjíteném Dodi Apáját, az tuti zicher :lol: :lol: :lol: :lol: )

Szájenszfiksön apa-típus: Lois, te mázlista :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Gyerekem közben lehet hogy visszaaludt, mert semmi zaj nem jön a szobájából :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Gyaloggalopp :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, tippeljünk mennyire ismerjük a mindenférfidisznó lelket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Ki fog nyerni?

http://www.origo.hu/foci-vb-2010/20100705-ki-a-legszebb-szurkolo-a-vb-elodonto.html

Kép
Kép
200907?

4 óra alvás...na nálunk ilyen sem volt még sosem.... Gyerek úgy napi 2X 1.5 órás szundira van kalibrálva.

C. nem a vezetéstechnikai részébe szól bele, hanem a forgalomfigyelés részébe, pl.:
-Válts sávot, mert ott majd nem lehet kanyarodni.
-Menj a másik úton, ott nincs lámpa.
-Vigyázz!! (Ez a kedvencem...mondtam már, hogy ezt a szót kizárólag az úttestem épp átmászó csecsemőre tartogathatja.... semmi értelme, nekem nem információ, amit kell azt én is látom, csak ijesztget feleslegesen..)
Nem a pasim hállivúdi, hanem a szerelmünk...így értettem, vagyis hogy egyik sem ugye, nagyon nem.
Húúú, körülöttem is vannak olyan csávók, akik egy nap kiüldöznének a világból, gondolom én is őket :oops: de így van ez jól...meg ugye a másik tökéletlensége a kihívás :wink: Ha C. mindig a kedvemre tenne, részemről halálosan unnám a kapcsolatunkat :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok!

Botond is 3 órát aludt délelőtt :shock: .
És most raktam le megint, mert álmos volt.
Mondjuk nem csodálom, én is csak ténfergek, ez az idő nagyon elnyom :? . Sztem én is lefekszem, ha elaludt :wink: .

Lois!

Na, attól én se félek, hogy elunom magam a nagy kényesztetésben :? :lol: :lol: .
De te meg nehogymá' azért mentegetőzz, mert jó a kapcsolatotok :shock: . Örülj neki, ha mások irigyek rád :wink: ! Megdolgoztatok ezért!!! (pl. az a sok év babavárás nagy próbatétel volt :roll: ). Szóval húzd csak ki magad :wink: :lol: .

Bond!

Én (és sztem apa is) Miss Argentinát mondanánk. Bár ez a pózolás érdekes, de hát királynőt keresünk :roll: :lol: .
Paraguaynál nem szimpi az amalgám-villantás, és vlsz. kicsit pasi-fejű alapból.
Hollandiánál ezek a rosszul festett kutyaszemek, meg az orra se bejövős, bár szép szája van.
USA sztem holdvilágképű, és tucatlány, de tényleg bájos.
Brazília meg olyan, mint Harisnyás Pippi, meg Donatellácska keveréke, pedig külön szépek az "alkatrészei", de így egyben nem tetszik.

Szóval Argentína :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, most látom a szavazás állását 8)

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Nálam
1. Paraguay
2. Hollandia
3. USA Barbie

Brazília extra zsíros bőrű, gáz sminkkel. Tehát Argentína fog nyerni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kocsi: nálunk apa mindig nyüstöl,hogy igenis tanuljam meg vezetni azt a b@szom nagy kocsit,mert mi lesz,ha vele történik valami stb.... Csak én ódzkodom tőle,pedig állítólag nagyon jól vezetek,nekem kellett is a meló miatt :lol:

Én holnap megyek fodrászhoz,de gyanítom szombatra semmi nem lesz a hajamból amit a fodrász csinál :lol: Műkörmöm nincsen,lábkörmöm ki van lakkozva,de az is lehet,hogy lekopik addigra. Gyantáztatni megyek,de nem miattatok,magam miatt :lol: Rühellem,ha egy pici szőr is van rajtam,sajnos egy moncsicsi típus vagyok,utálom is :D

alvás.:Lili tegnap adta ezt elő,csak ő két részletben aludt 2×2 órát,ma már egyszer aludt másfelet,most megint alszik,majd meglátjuk meddig.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond! Én Miss Amerika-t mondanám,gusztustalanul szép fogai vannak :lol: és helyes arca is! Ezt az egyet irigylem tőlük,hogy szinte mindenkinek gyönyörű foguk van,mert ott kötelező a fogszabályozás iskolás korban

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: lábtartás Hédinél detto, csak ezért kell visszamennünk 1 hónap múlva :twisted: Nálunk is jobb láb kifelé fordít,bal boka befelé dől :arrow: supinált cipő kell majd az ősszel,most minél puhább talpú vagy mezitlábazás. egyébként az esetek többségében állítólag ez normálisnak mondható a járás indulásakor és kinövik, de azért most kapott rá kezelést és ugye 1 hónap múlva kontroll, de ha nem látnék semmi javulást 2 héten belül telefonálnom kell :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Igen, Dodi,

Ön nyert :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imádom ezt a filmet, és olyan rég láttam...

Lois,

ne aggódj, a 4 óra nálunk is ritkaságszámba megy, és ugye ilyenkor nincs délutáni szunya.
Valahol másfél és két és fél óra hossza között szokott aludni, jellemzően 10.30-tól, de óramű pontossággal a reggeli ébredése után 3 órával kezd el nyüszizni, hogy ő fáradt :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
A délutáni alvás viszont itthon nem mindíg jön össze cserébe, csak ha autózunk... az meg ugye elég ritka, mert Apa jár a verdával
:x :x :x
De most tutira ez az idióta idő teszi
:roll: :roll: :roll:

Boo,

esés :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: még jó hogy ilyen humor-harold family vagytok...
Komp... no comment... a járássegítővel állítólag óriásiakat tanyáznak a kicsik, asszem Ronmay írta régebben, bocs ha nem.

én napközben ugye a babakocsin pörögtem (mármint nem szó szerint :lol: :lol: :lol: :lol: ), úgyhogy se főzni, se aludni nem tudtam. Még jó hogy délelőtt összeraktam az isteni tonhalsalátámat, így volt mit szemezgetnem (a maradékot Apa iszonyat dícséretek között tolta be nemrég, így más vacsi után kell néznem :twisted: )

napközben felhajtottam 3 ismerőst Angliában, de egyik sem jött össze :evil: :evil: :twisted:
:twisted: :twisted: most megpróbálja egy barátnőm a külföldi kártyájával, és ha nem jön össze, akkor van még egy ismerősnél esélyem, de az extra gyors szállításért (hogy odaérjen szerda estig, hogy az ismerős ismerőse el tudja kocsival hozni csütörtökön) már így is csengetnem kell... de, még mindíg olcsóbb,mint itthon megvenni 70ért, kész röhej.
Remélem, összejön, mert már úgy beleéltem magam.
Ha nem, akkor vadászok az eBay-en, hátha.

Húúúúú, most lett kész a rizskoch, olyan jó illata van, mindjárt tolom be fogyókúrás vacsoraként :lol: :lol: :lol: :lol:

takonykór: akkor ez valami más kórság, mert ezt ki lehet szépen szippantani, és nem is sárga. Hőemelkedés nuku, semmi más tünete nincs, ezért nem parázok nagyon. Vagy a foga, vagy megfázott a lelkem.

Ja, képzeljétek, ma jelentkeztek a melóhelyemről, hogy a visszamenetelemmel kapcsolatosan menjek be a héten... és a főnököm nem ér rá, úgyhogy mással fogok beszélni. Kissé furi...kíváncsi vagyok, nagyon.

KépKép

KépKép
kispocok13

Na, ahogy hallom, megint nehéz lesz az elalvás...

már kb 20 perce forgolódik az ágyában, Apa ül mellette... most gondolom, ki akart jönni, mert Nimród lázadt...

KépKép

KépKép
kispocok13

a délutáni viharból semmi nem lett, most viszont megint dörög, mint állat... most már aztán szakadjon le az ég, és legyen nyugi végre...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

itt esett - egy utcával odébb nem :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

tonhalsali: halálosan egyszerű:
Calvo tonhalkonzerv a levével együtt (2), salátacsomag a kisebb, 2 főtt tojás :arrow: összekever :arrow: pici majonéz rárak és tárárárááááááááááááááá, kész a tuti finom sali
(meg lehet bolondítani kicsi fokhagymával, újhagymával, paprikával, kevéske paradicsommal, ízlés és hangulat szerint)

rizskoch: ebédre ettem két falat maradék vargabélest, amit még anyós hozott, és megkívántam a cuccost, mert van itthon fini eperszörp is... ahogy Apa hazaért, lepasszoltam a csemetét, és összedobtam... nagyon fini lett, már degeszre tömtük magunkat :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

bringaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... imádok!!!! Az enyém a garázsban pihen, és már nagyon hiányzik... pont most mondtam Apának, hogy akár azzal is járhatnék gyógytornára, meg ide-oda.

régen rengeteget tekertem, simán letoltam 70-80 km-t is, Lepencei strand, miegymás, meg a szokásos közeli Római part...még melóba is jártam bringával... a Városliget illata reggel, amikor még frissen locsoltak nyáron, ajjjj...

Már akartam gyerekülést venni Nimródnak, de még korai valszeg :evil: :evil: :evil: vagy? valaki viszi már a csemetét biciklin?

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?