Mka, tudom, mit érzel, tripla erős drukk megy neked!!!!
Csip, Óbudán lesz, a Római parton... na nem azért, mert hejj de flancolunk, csak itt lakunk és így a legegyszerűbb...
Az étterem nagyon vagány hely, rengeteget segítenek, és az áraik nevetségesek, a hely viszont... álomszép... mint egy kastély, vagy villa. A tortát a szembeni cukrászdából rendeljük, a DJ a kollégám (de hivatalos DJ, nekünk sincs semmilyen kedvezmény, viszont nagyon ajánlották és nem drága), a sütiket szerintem hipermarketből szerezzük be, nézegettem a cukik ajánlatait, de ugyanaz, csak más dobozban... külön krémes sütik nem lesznek, mert ilyen melegben senkinek nem kellene...
Polgári csak aláírásos lesz (kell a templomihoz), a templomi lesz szept. 4-én, az lesz a "banzáj"
Rövidet nem nagyon veszünk, a hosszúkat meg mindet beleszámolták az árba + 4fogásos vacsi, 6900/főért és mi kapunk egy ajándék szobát... se dugódíj, se hosszított nyitvatartási díj, se zárvatartási díj, semmi, ebben a pénzben minden benne van!!! és az étterem 100 méterre van tőlünk

ilyen mákot
Szóval a polgári nekünk ingyé van, a templomiról szerdán beszélünk az atyával...
50en leszünk, több ember nem fér bele a keretbe, de ebbe benne vannak a ruhák is, amiket vettünk/csináltattunk (olcsóbb volt így), a kaja, a süti, a rövid, a torta, a virág, a dekor, a zene, a CM... szóval ha nem akartok nagy banzájt és kell segítség, csak írj, ismerek pár olcsó de jó emberkét, aki nem reklámozza agyon magát és ez látszik az áraiban...