szivvi: sok szeretettel gratulálok az ikrekhez!!! Jó egészséget kívánok az egész Családnak és persze sok tejcsit!
Visszaolvastam, láttam, hogy többen a Naturlandos Magnesi Citricii-t szeditek. Én is átváltottam a 20. hét környékén erre, mert a Magne B6-tól olyan "zabálási" rohamok törtek rám, hogy egy fél malacot simán el tudtam volna temetni. Amióta ezt szedem nincsen ilyesmi szerencsére és hát lássuk be: az ára is sokkal barátibb. Én dokim nem írta fel, de mivel tp-en vagyok a házidokkerral mindig felíratom amikor megyek a papírért és így vicces összegbe kerül a Magne B6-hoz képest. A közelünkben lévő gyógyszertárban sem ismerik a Naturlandos magnéziumot, csak a méreg drága Magne B6-ot
A kórházban ahol szülök majd szintén 3 nap után kidobják az embert, mindegy hogy normál vagy császáros szülés volt-e. Elég gáz a gyermekágyas osztály, mert 5-6 kórteremre jut 1 közös fürdőhelyiség. Persze ha valaki kifizeti az alapítványi szobát, akkor nem kell másokkal osztoznia a közös fürdőhelyiségeken.
A szülőszoba viszont alternatív, káddal, franciaággyal, labdával, szülőszékkel és még sorolhatnám.
Hálóinges témáról csak annyit, hogy én sem rajongok érte, de pont tegnap vettem 2 db-ot meg egy 3/4-es gatyós pizsamás változatot.
Az árát inkább le sem írom, pedig elvileg kínainál vettem...
Lányok nem akarom nagyon hosszan firtatni a témát, de a dokim bejelentette, hogy augusztus 10-től előreláthatólag aug. 24-ig szabin lesz. Aug. 25 elvileg a terminus napja, és a doki megnyugtatott, hogy ha nem is lesz itthon, átad egy kollégájának. A gondom csak az, hogy a másik dokit nem ismerem és így kicsit (na jó nem kicsit) sokallom a pénzt amit kérnének
(110.000,-Ft -> tudom pesti tarifa, de kérlek ne dobjatok hátast az összegtől), elvileg a kedves ismeretlen kollégának is ki kéne fizetni ugyanezt az összeget.
A 35. heti konzin még egyszer azért rákérdezek, hogy a helyettesítésnél hogy mennek a pénzügyek, de kiváncsi volnék a véleményetekre ezügyben

Ti kifizetnétek abban az esetben ha egy vadidegen orvosnál szülnétek azért mert a saját orvosotok átadott neki a szabadsága idején?
csillag: Gergőt még beszéld rá hogy egy kicsit maradjon bent a pocidban
Ircsi: nagyon tüneményes Katus
evilany: Korinnám buksija nálunk is ugyanott volt múlt héten, de egyik este akkorát bukfencezett és azóta nem érzem a kobakját. Lehet hogy pont akkor fordult? Mindenesetre elég egyértelmű és erős jelzés volt...
Dia: mozgást én is figyelgetem, bár majd csak jövő héttől kell majd írnom, ma szokatlanul lomha volt a lánykám (amint ezt leírtam vadul hullámzani kedzett a pocak

) Olvastam a blogodat, nem semmi a júliusi "programterv".
barbcsi: én is a chicco sterilizálófolyadékot néztem ki, de volt aki azt mondta hogy nem kell minden egyes fejés után fertőtleníteni a készüléket. Én egyelőre tanácstalan vagyok ezügyben, hiába no: első gyerek, no rutin és tapasztalat.
gtünde: én úgy tudom hogy a 36. hétig lehet szedni a magnéziumot, de utána elhagyatják általában
Bimbóvédővel kapcsolatban kinek milyen tapsztalata van? Nekem sajna lapos mellbimbóm van és nem tudom eldönteni hogy érdemes-e kipróbálni. A védőnőm azt mondta hogy mindenképpen vigyünk a kórházba pillang alakút, a szülésznő meg azt mondta, hogy apa szívja ki szoptatás előtt a bimbót (majdnem elröhögtem magam amikor mondta, de tényleg komoly).
Bocsi ha nem reagáltam mindenkinek, majd bepótolom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.06 21:31-kor.