A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Maccs,blog cím? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ilus, belegondolva, lehet, hogy Évinek van igaza anyósékkal kapcsolatban, mert abszolút életszerű.

maccs01

Sziasztok jó reggelt nem rég keltem hét alvó lettem :oops: :lol:
Jó hajnalban fekszem le mert mindig megvárom a párom!

Maccs köszi a tippeket,bimbóvédőt én is fogok venni bár nem tudom hol tudok rendelni,vagy meg venni itt nálunk minden olyan nehéz,majd rá nézek neten,jah és 3 méret honnan tudod melyik a jó???

Csibuc az a lényeg most,hogy picurotok ott van a pocakban és igen minen pénzt megadna érte az ember,és elég sok embernek kell ezt áttélnie,plIrcsiék pedig ők orvosok még is biztos sokba került nekik minden vizsgálat kezelés,sajnos itt tartunk ez az ország,sajnálatos dolog ez,és még mennyi mindenen kellene változtatni,hogy megsegítsék a magyar népet.Én is azt javaslom add akkor a felét már ha úgy is rászántad akkor adj valamennyit,de ne az összest és azt is csak szülés után,ha teljesen meg vagy vele elégedve!

Évi sajnálom a rossz éjszakákat,gyomor a torokban érzés nekem is van,mondjuk nagy szerencsém van mert nincs savam de a kis kobakja ott van,és fáj helyette az epém :lol: de nem bánom fél lábbal is kibírjuk :lol: Segítség sajnálom,mert azért néha jó lenne,de ott lesz Miki mint ahogy Ircsiéknél is a párja neked is besegít majd,nekem is a szomszéd tud vagy a barátnőm,ők akikre számíthatok anyukám nagyon messze van,de majd jön ő is megnézni tuti főz sok mindent,anyósról meg ne is beszéljünk,több tiz ezerért ha bevásárolok akkor főz,akkor mindegy ha hozatom!

Dia minden jót neked az orvosnál reméljük minden rendben lesz,fiúk is be fognak segíteni főleg a kicsi fiad,nagy kópé lesz.Maradhatnának tovább is de majd meglátjuk,hogy bírják és hogy fogadják ezt,a nagy fiúval lesz gond mert az gép függő,és ott ugye írtam nincs net,hát majd ki bírja nem is bánom nem netezik néha félek bele bolondul,net cigi,evés wc azért ez 19 évese nem a legjobb elfoglaltság,ha mondunk neki valamit most már megcsinálja de eddig még azt sem tette!

Szilvás vigyázz magadra és megértem milye rossz nekem is mindig kő kemény a hasam mondjuk tegnap és ma sem szedtem már magnéziumot!Majd ma veszek de olyan fránya idő van szakad az eső fúj a szél és már nincs hosszú nadrágom ami rám jön :oops: Kisfiad hogy van????Pihenj sokat!!!

Nálunk nst 36-héttől van!
Szilvi jó hogy jelentkeztél igaza van Tündének aki nem tud jöni írjon egy sort még egyben vagyunk :lol:

Melisch?????
Ircsi remélem Katus jó kislány marad mindig mesélek este a páromnak a kis csöppségről,de azt az arcot soha nem felejtem el mikor mondtam neki megszültél,biztos elszámolták,mondom nem lombik tuti minden szemkikerekedés nála :shock: :shock: mi is sorra kerülhetünk!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lilinél én sem akarom a zajokat kizárni mindent úgy akarok,a fiúk is csak kényelmi szempontból nem lesznek itthon meg nekik is jobb lesz így,van mit enni meg mosva rájuk stb!Ha most rendelek 4 menüt mert ugye négyen vagyunk az nálunk egy evés édes kevés minimum 5 ször esznek egy nap és álltalában főt kaját mert főzök minden nap,szóval zajok maradnak!!!Nálunk is!!!

Kép
bévi

Bévi hát igen Ircsiék óta tudjuk mi is biztosan hogy nemsokára... :roll: sőt bármikor...:)
Nem bánom ha nem jönnek ide "segíteni" nekem az csak kellemetlen lenne,meg úgyse tetszene ahogy csinálják...Miki 2 hetet lesz itthon az hamar elmegy amúgy is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok

Megjöttem CTG-ről nem valami nagy szám volt mivel a gép nem mutatta a magzat mozgást hiába nyomtam azt a nyomorult gombot kb 15 percig tartott az egész :?

Utána megvizsgált az orvos és mondta 1 ujjnyira nyitva vagyok de még fenn van a hasam de ha elfolyna a magzatvizem vagy görcseim lennének összefüggőek persze azonnal kórház .ja és felírt CANDIBENE kúpot mivel mondtam van egy kis enyhe folyásom .hmm érdekes
Vendég

Vanilla legalább végre látott orvos.

evilany

Sziasztok!

Tegnap voltam védőnőnél. Most tudtam meg, hogy nekem még gyerekorvost is választanom kellene, mielőtt megérkezik Lili. Azt hittem, hogy az is körzetekre van osztva.
Na most 3 orvos van itt. Az egyik elmegy novemberben szülni, tehát ő nem. Van egy török fiatal pasi aki Londonban tanult, és egy idősebb nő. Most megpróbálok körbekérdezni, hogy ki legyen az.
Illetve kérdeztem a popsikrém, fürdető receptet. Azt csak akkor kaphatom meg, ha megszületett a gyerek, tehát majd a férjem rohangálhat ezért. Vagyis nem ő, mivel amíg kórházban leszek még dolgozik, de majd anyukámat megkérem.
Ez nekem olyan fura azért, hogy miért nem lehet az én nevemre felírni ezeket.

Este voltunk meccset nézni ismét, szerencsére volt sátor is és így nem áztunk meg. Ma nem hiszem, hogy jó lesz még a sátor sem, mivel nagyon hideg van. De Hajrá Németek! :D

Csillag, jó hogy jelentkeztél. Remélem tényleg otthon lehetsz már hétvégén!

Bévi, szerintem nagyon is jó ötlet! Szerintem ne is csak 2 hétig legyen ez, legalább 4 hétig. Azok a gyerekek, nem kicsik már elvannak ott is.

Csibuc, pesten tényleg nem olyan fura ez tarifa. Szerintem az elv a durva, hogy a helyettesnek is fizetni kell ennyit.
Ez nagyon durva.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi ez a körüzenet szuper ötlet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én is végig küldök mindenkinek pelenkát,meg popsitörlőt hozzatok,nah meg egy ételesben kaját :lol: :lol:

Ilus én örülnék ha anyósom ide jönne kitakarítana és főzne,bár abba nincs köszönet,most is soha meg nem kérdezi segítsen-e valamiben,nálunk is a másik fiát nyomja pénzel most egy autót adott nekik mert azok nem tudják fizetni a hitelt az övéken és eladták!Mi neveljük a a két nagy unokáját akik után se gyerektartást se semmi pénzt nem kapunk,nem is kell mondjuk,majd az isten adja mindenkinek ami jár neki,de ha mi kimentünk ebédre vigyek húst meg amit kell hogy főzzön,örülj neki kifőz kitakarít és ne foglakozatok azzal nem lóg majd a nyakatokon,ugy is megy az unokája miatt majd meg a fia miatt és téged meg ne érdekeljen veled nem foglalkozik! lényeg az unokáját meg a fiát biztos fogja szeretni mindig!!!!És lehet Évi rá érzet a dologra,tényleg nem akarnak zavarni,bár tudom szarul esik,átt érzem teljesen!!!!

Kép
bévi

Abban igazatok van, hogy ne itt legyenek...csak valamiért a másik család mindig midenből többet kap, állandóan együtt vannak...mondom, nem hiányzik, hogy idejárkáljanak, nem is fognak, csak ez a nem érdekes annyira ez az unoka, mint a másik dolog esik szarul...de amúgy mindennel ez van...a másik fia mindig mindenből (nem csak pénzre gondolok, mondom, ez a része nem érdekel) többet kap...mindig hozzájuk kell iazodni, mi nem számítunk...most nem érnek rá, mert sógornőmmel megy bevásárolni...és ezek olyan szarul esnek...ameddig nem volt ez a nő...olyan tök jó kapcsolatunk volt....aztán amióta itt van (lassan 3 éve) mi tök le vagyunk szarva...pedig nem kértem én soha semmit...csak amikor azért lett elrakva egy kép, amit én csináltam, mert a csajnak rosszulesett, hogy ő nem ilyen ügyes...na ott kellett volna csúnyán beszólnom lehet...de ezzel elkéstem...azóta mi le vagyunk szarva, és minden körülöttük forog...és nem is magam miatt édekel, csak nem tartom fernek, hogy az egyik fiú+ unoka többet érdemeljen, mint a másik...
De ezután sem fognak sűrűbben idejárni, ami mondom, nem baj, csak akkoris szarul esik...az a baj, hogy én nem sírok nekik minden nap, hogy de szarul élünk...de nem is fogok...

Ilus

KépKép
badzsulka

Hát igen de azért az komoly 1 ujjnyira nyitva vagyok mondjuk 2 -nél jobban úgysem tágulok ki sajnos ezért kellet a vágás mindig de sebaj kibírjuk ezt is :)
Vendég

A főzésnek, takarításnak nagyon örülök amúgy...mondjuk kb. csak az ablakpucolás maradt neki, minden más megvan...ez tényleg jó tőle...csak a többi...amit az előbb leírtam...

Ilus

KépKép
badzsulka

Woody, nem is ajánlott nektek gyerekdokit? Végülis ő ismeri őket, ő hallja, hogy mik a tapasztalatok... Szerintem, ha választasz valamelyik közül és bemész szülés előtt, minden további nélkül felírják a receptet, csak szólnak, hogy szülés után váltsd ki - nem kell megfogadni :). Védőnő ezt nem írhatja/írathatja fel, mindenképp választanod kell dokit.

maccs01

Hamar végeztem, 8-ra mentem és 8.45-kor már kint voltam. Nagyon aranyos volt a két nő.Az egyik általában állandó a másik az változó. Megcsinálták a kenetlevételt, meg sem éreztem. Nem úgy, mint a múltkor....
És a vért is ők vették le, így nem kellett a laborba mennem és várnom ki tudja mennyit.
Fél délre megyek vissza ctg-re, fél egyre meg uh és beszélgetés a dokival. Lehet holnap belgyógyászt kell keresnem majd, de ez du kiderül.

Beszereztem megint egy pár dolgot, tényleg csökken a lista....

Barbcsi kemény meccs volt tegnap, mi?
:lol: Nehezen jött össze az a 3 gól a hollnadoknak. A végén már itt izgultam, hogy nem fújja le a meccset a bíró. Gábor azt mondta nem nézhetem a német - spanyol döntőt itthon ha nem bírok csendben maradni :lol:

Ilus szerintem Évinek van igaza anyósoddal kapcsolatban. Én örülnék neki ha a szülés napján a férjemen meg a gyerekemen kívül más nem jönne, de ezt nem lehet majd megakadályozni :?
Min vesztek össze? Mármint a két apuka.....ha publikus...

Ma mosni akartam ha már itthon vagyok, de olyan car idő van, lóg az eső lába....

Asszem vízszintesbe dőlök míg nem kell mennem.
Bár a szőnyeg itt a nappaliban elég kutyául néz ki, nem ártana neki egy porszívózás, de délután is lehet éppen....Nem csinálja meg senki helyettem.

királylány

juj most jutott eszembe holnap lesz 7 éves a Martinkám :)
:shock: :shock: :shock: komoly lenne akkor szülnék megint :shock: :shock: :shock: :D
Vendég

Woddy nekem felírta a saját házi orvosom,de változó amúgy mert mindent lehet kapni recept nélkül is és van a melyik orvos felír mindent nekem csak a fürdetőt írta fel!Igy kicsit drágább de nem sokkal,azt mondta a védőnő pár százforintos dolgok!Az a lényeg adják recept nélkül,én jövőhéten meg is veszem,de a patikában megmondják az árát is mennyi receptre és anélkül!!

Kép
bévi

BÉvi, bimbóátmérő szerint vannak http://www.medela.com/ISBD/breastfeedin ... hields.php

maccs01

Ilus igazad van de ne vedd fel,ha megszületik a baba úgyis beleszerelmesednek,most meg buták :evil:

Dia,belgyógyász,miért?

Vanilla,1 ujjnyi,mindkét méhszáj? Vagy hogy írta?
Holnap szülinap,de jó!

Woody,itt is 3 orvos van,egy fiatal csaj,nem szimpi,egy idősebb nő,és egy fiatal(os)férfi,honalapja is van meg minden,utánanéztem,őt választottam.Én a férfiakban amúgy is jobban bízok :oops: megnyugtatóbbak.
Itt is fel lesz írva minden férjem megy be érte,popsikenőcs,fürdető,parafinolaj,lázcsillapító,meg tápszer is állítólag.

evilany

Dia én is terveztem takarítást felseprés felmosás mert holnap jön a védőnő jó nincs kosz de azért nem árt,felmosni erre szakad már egész éjjel is eset,fuu ez a nyár kiborít!!!Olyan hideg szél fúj őrület!Ma én sem tervezek semmit főzni kellene de kinek van kedve,kaja nincs ,de boltba sincs kedvem menni meg amúgy is nincs is mit felvegyek nincs hosszú nadrágom!Ami rám jön!

Kép
bévi

Én most felszedem a szőnyeget a nappaliban,jön a kislány úgyis csak csúszkál rajta...felmosom a parkettát és kész...meg lehengerezem majd a kanapét,mielőtt jönnek,szőrmentesítek...ennyi telik tőlem ma...
Elmosogattam,meg csináltam teát,még a bolognai husit megcsinálom,tésztát majd du-ra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.07 09:31-kor.

evilany

Dia!

Az volt, hogy sógoroméknak volt egy esküvőjük...valamilyen...nekünk meg egy másik...kb. 2,5X több vendég, tök más stílus...nekik anno nagypapa hajóján minimál kajaköltséggel, dekort én csináltam, mi fizettük, szóval mindenből a legolcsóbbra törekedtek...nálunk sokkal többen voltunk, nekem/nekünk meg voltak másra igényeink, ami nekik már túl puccos volt, de ez is lényegtelen...a röviditalvásárlásnál kezdődött az egész...a két apukával mentem el (na meg 2 nyugtatóval)...már ott ölték egymást, após nem értette, hogy miért nem elég 100-120 embernek 6 üveg alkohol, amikor a másik esküvőn elég vol, mert még maradt is (amőgy nem volt elég, 1 üveg vodka maradt nekik , mert azt senki nem itta) nálunk meg azért apukám nem egy esküvőn vett már részt apósomékkal ellentétben, úgyhogy tudta, hogy hogyan kell készülni...
Utána após állandóan mondta, hogy de nézze meg apu a sógoromék esküvői videóját, milyen nagyon jó volt, mondta apu, hogy már látta, de ez két külön esküvő, az olyan volt, ez meg ilyen lesz (amúgy költségvetésben apuék fizették majdnem a 2/3-át az esküvőnek)...na ezen már ment a megsértődés, egyik sem engedett...na akkor kitalálták, hogy a beszédek...sógornőm akkor volt terhes még...asszem 7-8 hónapos körül...após kitalálta, hogy róluk is beszél a mi esküvőnkön...na apunak itt szállt el az agya...de normálisan megkérte, hogy legyen szíves nem róluk beszélni, ez a mi esküvőnk, és rólunk szól, nem sógoromékról...az ő esküvőjükön se mondott rólunk semmit...na az esküvő napján persze após csakazértis mondta a beszédben, azaz a beszéd nagyjából róluk szólt, úgy mellékesen meg lettünk említve, hogy éljen az ifjú pár...na azóta megy a hiszti...pedig előtte még össze is jártak... bocs ha hosszú lett, de így ez a sztori lényege...aput már nem érdekli, na meg felnőtt ember...tud viselkedni arra a kis időre, mi meg direkt nem próbáljuk őket összehozni, de az unokájuk születéséért nem hiszem el, hogy ne tudná ő is félretenni a fenenagy büszkeségét...

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus,de gáááááz :evil:

evilany

Ilus: csatlakozom Diához, ugyanezt gondolom anyósodékról.

woody: enyém védőnő még szülés előtt beszerzi a gyerekdokitól a recepteket, ezek szerint mindenütt máshogy mennek ezek a dolgok. Én pl. úgy szereztem infót a választható gyermekorvosokról, hogy lementem a közeli játszótérre és kifaggattam néhány gyakorló anyukát. Készségesen válaszoltak minden kérdésre :)

Dia: akkor ma jó kis rohanós napod lesz, szőnyeg megvár ;) Mosás detto, amúgy sem száradnak a ruhák rendesen ilyen időben.

vanilla: azért szerintem még ne vesd el 100 %-ig a normál szülés esélyét, lehet hogy most mégis tovább juttok 2 ujjnyinál (mondom én aki még egyszer sem szült)...

bévi: bimbóvédővel kapcsolatban nekem is ez volt a dilemmám, egyelőre Aventeset vettem, abból is a kisebb méretet. De hallgatok a tapasztaltabbakra, veszek a Medelából is, majd meglátjuk melyik válik be.Doki-pénz kérdéssel kapcsolatban: no pontosan ez a bajom, rátapintottál a lényegre a leírtakkal.

maccs: köszi a segítséget, az ilyen tippek aranyat érnek.

Úgy látszik a ma éjszaka a nem alvósok éjjele volt, én is forgolódtam sokat, nem sokat pihentem, de pocak szerencsére most nem keményedik. Engem egy jó adag vasalni való ruha vár, de olyan lusta vagyok ma, hogy az nem kifejezés :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.07 09:38-kor.
Vendég

Évi a császár miatt ha az lesz. Mert azt mondta a doki, hogy előre ugyan nem tudja megmondani, de miután az volt az előző, így ez már egy ok rá, ha valami van. Könnyebben döntenek az előzmények fényében a műtét mellett, mintha természetesen vagy először szülnék. Gondolom nem akar kockáztatni. De ha megindul szépen akkor marad a normál szülés, de a vizsgálatok jó ha megvannak.

Bévi szerintem a kicsi rengeteget fog neked segíteni. :wink:

Gyerekorvos: Bence előtt felhívtam a drnőt vállal e. Azt mondta igen, ha megszületett és otthon vagyunk hívjam fel és kijön. Csütörtökön jöttünk haza, pénteken kijött. Most is így lesz. Ha hazajövünk akkor hívom. Első nap ha sima vízben fürdik sem lesz semmi baja.....

Állítólag itt is ad az önkormányzat a babáknak pénzt :lol:

királylány

Évi, azért csak óvatosan azzal a szőnyeggel!!! :wink:

Boldog szülinapot a kisfiadnak, Vanilla! :)

Ilus

KépKép
badzsulka

[quote="maccs01"]B írta:maccs01Évi, bimbóátmérő szerint vannak http://www.medela.com/ISBD/breastfeedin ... hields.php

Méret és honnan tudom meg nekem milyen kell??! :oops: Ránézésre vagy van valami praktikája???

Kép
bévi

évi csak annyit irt a papíromra 1 ujjnyira nyitott méh száj és hozzá tette ha elfolyik a magzatvíz vagy rendszeres görcseim lenének azonnal kórház és kérdeztem nem kell semmit szedni a haskeményedésre mert nekem borzasztóan kemény szokott leni erre azt mondta hogy most már nem mert ha világra akar jönni had jöjjön elég érett hozzá
Vendég

Ilus nem semmi! Hogy ennyi esze legyen egy felnőtt embernek. A ti esküvőtök, hát had legyen már olyan amilyet ti szeretnétek.

Csibuc megvár, nem is fogok most hozzá. Lenyom ez az idő, álmos vagyok, pedig jól aludtam nagyon. - Mondom én, hogy kilógok a sorból - Gábor mikor kelt felébredtem, na akkor nehezen aludtam vissza.
Nem mosok, majd ha jó idő lesz. Egy -két nap ide vagy oda nem számít...

királylány

Huh,felszedtem. Egyébként lehet hogy vissza se tesszük majd nemsokára,olyan nehéz porszívózni,folyton szőrös,és ha a baba majd mászik(jó tudom még odébb van..)könnyebb neki a parkettán.

Dia én csak az miatt izgulok hogy valaki segítsen majd szoptatni,bár lehet menni fog simán... csak olyan sok gondot olvastam,tejláz,eldugult mellek,stb... ehhez kevés a könyv.

Ircsi,tényleg,a cicusok megszemlélték már Katust?

evilany

Köszönjük az elő szülinapi köszöntést megbeszéltem Bencikével pociban hogy a héten semmi féle képen nem kéne kibújnia mivel vendégeink lesznek hétvégén :)
Vendég

Dia ez a beszéd :wink:

Vanilla,értem,hát igaz is,36.hét 2 nap hadd jöjjön neked is könnyebb lenne talán,de a hugodat még megvárja :wink:

Szegény Csillag,kórházban,nehéz lehet így 2 gyerek mellől...meg a költözés,azt mondja nem fog semmit megtalálni meg egyáltalán,csak tudjátok hiába mondja hogy ő csak ülne és dirigálna mit hova,magamról tudom nem úgy megy az,az ember nem állja meg...

evilany

Na, Gábor felkelt végre...összeszedem, hátha el tudunk indulni vásárolni...
Délután jövök...

Ilus

KépKép
badzsulka

remélem !!!!

mert pénteken hozzák a baba kocsinkat meg
és még 1 zsák ruhát megint
jah meg a baldachin tartót és a fürdető állványt

akkor már tudok nektek képet is mutatni hogy milyen lett a baba sarok
Vendég

Évi igen sajnos magunkat ismerve,én is csak ülnék és dirigálnék amúgy,nekem soha nem jó amit más csinál én azt szeretem amit én oda rakok úgy van stb,ez egy hülye dolog sajnos,más szereti ha kitakarítanak nála én nem nem tudom elviselni más turkáljon az én dolgaim közt még anyukám se,ugy sem jó nekem semmi,ezt ő is tudja,szóval ezért vannak itt hozzá szokva mindent én csinálok az én hibám!!!!!

Kép
bévi

Bévi,ugyanaz,bár lehet a 2.,3. gyereknél már másképp gondolnám :) de tudom jól nekem úgyse jó ahogy más porszívózna mert nem úgy csinlja ahogy szoktuk,vagy elpakolna,én csak a férjemre bízom max,de arra se mindent(pl fehérneműt inkább kézzel kimostam a kórházban nem tudom miért de nem küldtem haza :oops: :oops: )

evilany

Évi majd virtuálisan segítjük egymást :) Meg elvileg a kórházban kellene, hogy segítsenek :roll: Nekünk azt mondta az egyik szülésznő, hogy merjünk kérdezni, mert ők nem akarnak kéretlen tanácsokat adni, de ha szólunk, hogy mi a gondunk akkor nagyon szívesen segítenek....

királylány

jaj lányok leragad a szemem azt hiszem én lefekszem pihenni fél 6 óta fenn vagyok :(
Vendég

Évi szerintem ügyesek leszünk :lol: pozitiv hozzá állás bár én is félek tőle,nekem a párom se tud jól takarítani amúgy sem szokott mert soha nem kértem meg rá,nah itt rontottam el!!!Még az elején,semit nem tud még a mosógépet sem tudja bekapcsolni!És a tűzhelyet sem mivel az kerámia lapos és digitális ő választotta anno,de nem tudja használni,mert soha nem kértem rá vagy nem volt rá utalva,nah itt lesz az ideje egy kis rendet tanuljon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mire össze szedem magam majd a szülés után mosni főzni takarítani fog :lol: bár ettől nem félek!!!! :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
bévi

Kemény leszek és betanítom :lol: :lol: erre a ma reggeli példa fel kell felöltözik,mondom hosszút vegyél mert esik kint kinéz ez a nyár :lol: mit vegyen fel mindig tőlem kérdezi,mint a gyerekek,utána bejön a szobába elköszön és én mindig megkérdezem menjek főzzek kávét,erre a válasz aha! :lol: :lol: :lol: Ennyit az önállóságról,és az én elkényeztetésemről,a kávé nálunk egy gombnyomás mivel szemes kávét darál a gép!!!De ez mindennel így van én kapattam el és ez az én hibám tudom,DE majd most megtanul mindent :lol: :lol: :lol: és ilyenkor nevetek mert semmit nem tud ami a ház körüli munka hamarabb körbe ugrálom míg ő megmozdul :lol: :lol: :lol: Igaz nálunk ő a pénzt keresi én elköltöm és minden én csinálok meg,és épp tegnap mondtam én rontottam el mert most is megcsinálok,mindent és persze úgy gondolja ha nem bírnám nem csinálnám,vagy szólnék ha valami bajom,van ő így gondolja.Nah de majd ha meg szülök,akkor kérni fogok mindent meg is csinálja ő ha mondom neki,de én meg nem szeretem mondani miért nem jut magától eszébe,hülye felfogásom van!!!!!!!!!!!!!!!!Nem szeretek kérni inkább megcsinálom én!!!

Kép
bévi

Én nem kapattam el,bár kérni én se szeretek mert olyan gáz,mindent kérni.pedig már a pocakom annyira útban van múltkor nem tudtam eltenni a ruhákat a felső polcra mert beleütköztem a szekrénybe alul folyton,akkor is inkább pipa lettem,de nem szóltam,mert előtte már vagy 3xkértem,vidd le a szemetet,tedd el a lábost az alsó polcra(hajolás..)hozd ki a vasalódeszkát :oops:
Enyém nincs elkényeztetve,inkább fordítva,ő főz nekem kávét,holott nem is iszik :)

evilany

Barbcsi még azt akartam kérdezni, hogy hogyan van ez a mozgásszámlálás nálatok? Egy nap kell meglennie a 20-nak? Éa az egy percen belüli egynek számít?
Mert akkor neked Bence nem mozog keveset? Nem értem. :roll: Nem stresszelni akarla, a dokid elég alaposnak tűnik nekem innen a távolból a leírtak alapján. Csak furcsa.
Míg vártam a soromra striguláztam, 25 perc alatt volt 8 mozgás. Utána behívtak....

No útra kelek, majd jelentkezem....

királylány

Dia jó utat neked és vigyázz magadra!!

Évi nálunk is megcsinálja ha kérem de magától nem mondjuk ha felhívom mindegy mit kérek és hány óra van azt addig megy míg nem teljesíti,mindent elkövet értem,nekem ez kell az kell megy és hozza,csak időhiányban szenved és azt mondja neki jobban esik ha én csinálom a kávét,ha én teszem elé a kaját stb,mikor festés volt és sírtam mert a tesóm cserben hagyott,ez hosszu azt nem mesélem el!Azt mondta ne sírjak majd ő haza jön nhajnalban és megcsinálja ki fest,soha nem is látott még ecsetet közelről,mi lett volna abból,de megoldódott másképp :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem Miki biztos nem bánja ha kérsz sőt örül neki!!!!!

Kép
bévi

Itt szakad az eső ez meg sem fog állni egész este is esett!!!!! :? :? :? Ha így haladunk fűteni kell a piciknek mire megszületnek!!!

Kép
bévi

Bévi,rendes párod van!

evilany

Évi rendes ember csak nem házias ennyi,az ujjunk se egyforma azt szoktam mondani!!!!És neked mikor mennek a vendégek????

Kép
bévi

Ja,azt nem tudom,kora délután...elvileg...

evilany

Legalább babázol egy kicsit,és kikapcsolódsz nálatok is rossz idő van???Többiek mindenki pihen vagy alszik!?!?

Kép
bévi

Itt csak szél van de ragyogó napsütés mellé.
Sajna már csak nézni tudom Enikőt pedig úgy megdögönyözném :) de már 9 kg,nem tudom emelgetni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.07 10:59-kor.

evilany

Nagyon cuki láttam a képeken is és kis fodros biztos a lába jaj jövőre már mienk is ilyen lesz,olyan fura és milyen hamar eljön majd!!!!Alig várom!!!!

Kép
bévi

:wink: na felmosok a nappaliban(végülis összeporszívóztam,szőnyeg nélkül egész hamar ment...)aztán ledőlök míg felszárad és utána főzök...
Itt Pécsett már javában tart a rockmaraton fáj a szívem kicsit :lol:

evilany

Jó munkát és pihenést!!!!A másikat meg sajnálom :cry:

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?