A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Itt is vagyok, de úgy látom az első a reggeli UHUok közül.
Nálunk annyi a helyzet, h nagyon megnőttek a sok tüszők. Mennem kellett vv-re, ösztradiolt nézetni. Kettőkor telózok majd a Nyírőbe az eredményért :? Az eredménytől függ majd a további menet :( Ha 4000nél magasabb, akkor valszeg csak punkció lesz és mennek fagyasztásra. Ha alacsonyabb, akkor meg beülti is :lol:
Már csak egy órát kell izgulnom :shock: :shock: :shock:

Kriszto, köszi a drukkot, most nagyon rám fér....

Nyuszika, azt hiszem Kriszto tökéletesen jellemezte Apánkat :wink:

Csajok, Fiúk-annyira,de annyira cuki volt Dévisz. Azt hittem a fejemet veszi, mert megkérdezte reggel,h mennyit ittam, ettem. Na persze,h semmit..... Ennek ellenére, nem kiabált velem. Igaz több dolgot elkövetett volna rajtam :oops: de azt mondta,majd akkor ha érzéstelen leszek, mert akkor nem fogom érezni a büntit :shock: A lényeg,h vv-ig meg kellett innom másfél litykó vizet és most várom a két órát!

Jucus, Mici csak rólatok nem tudunk semmit! Amint tudtok gyertek és mondjátok,h hány tüszőcskétek van.

Mindenkinek szép napot!

Bari

bari6

Bari: drukkolunk a 3900-as ösztradiol-szinthez! :D Remélem, nem lesz nagyon magas, különben meg is kezdheted 1-2 disznó, marha, illetve tucatnyi csirke beterelgetését a konyhába. :wink: Mennyi volt a "sok"? Átlagméreteket tudsz mondani? Az UHU után kap(hat)tál hormont és ha igen, maradt az adagolás? Ha jó lesz az ösztradiol, vissza kell menned az éjféli szuriért (Ovitrelle), vagy a vérvétel eredményétől függetlenül már reggel felírta? :o
szimba

Jaj Szimba, csak a fél disznót neeeee. Ma a cél számomra,h több mint fél kg husit megyek, de ennél többet neeeeeeeem tudok :cry: :oops:
A "sokat" nem tudom megmondani, mert a amikor sorolta a méreteket sokkot kaptam,h az ott mind bennem van :shock: volt 25x20, 20x15, 19x10, 15x10 többnyire ekkorák, de tényleg nem tudtam számolni :oops: Nem kaptam semmilyen hormont, kb. "ISTEN MENTS" h kapjak.....! A recepteket megkaptam reggel. Dévisz azt mondta, amit megvan az eredmény, hívnom kell és megmondja,h mi legyen.

Köszi a drukkokat :lol:

bari6

nagyobb mint 4300 ;( Déviszt még nem értem el ;(

bari6

Sziasztok,

Bari,
ezek szerint szerdán punkció ??
És akkor csak augusztusban kapod vissza a fagyibabákat ???
Azért ne legyél elkeseredve , gondolj arra , hogy vár majd rád egy csomó szépséges kis bébi !!

Jaj! ahhoz képest , hogy rákészültem milyen szörnyű lesz a reggel , tök jó volt , hogy ennyien " ismertük" egymást !! Jól elrepült az a hajnali egy óra. Örülök, hogy találkoztunk Bari , Móni, Jucus.
Közben hallottam, hogy vki súgta a párjának , hogy babanetesek vagyunk. Kiváncsi lennék hány zúgolvasó van .... :wink:

Jucus ,
mind a 6 beindult?????

Mónika,
Fanni ébren volt mire hazaértél ??

Nekem csak kettő indult be :(
látod Bari a Te eseted sokkal jobb !!!
Aláírtam , hogy megyek tovább így is. Vérvételre nem volt még szükség . Pedig úgy érzem majd szét feszül a hasam..... Nem értem!
miciona

Sajo jelentkezik!

Jucus elviharzott egyéb jellegű elfoglaltságából kifolyólag.

Bari!
Szimba nem azt írta "1/2 disznó", hanem egy-két disznó,marha, ill. tucatnyi csirke. A magas ösztradiol szint, nyilván túlstimura utal, ezért írta Szimba a húshegyek beszerzésének szükségességét.
Ha magas lesz ez a szint, akkor Dévisz nem ülteti vissza a petikéket, mivel a túlstimu csak terhesség esetén válik veszélyessé. Tehát vissza fogod kapni Őket, de csak a veszély elmúlta után.
GRATULÁLUNK A SZÉP MÉRETEKHEZ!
Szimbáékkal együtt drukkolunk, hogy legyen beülti!

Kriszto!
Köszönjük a jókívánságokat!

Mónika!
Annyit elárulhatok Micikéről a beleegyezése nélkül, gondolom, hogy elkezdte a programot, de alá kellett írnia a papírt a folytatáshoz.

Nálunk négy nagy tüsző van és három kisebb. Méreteket nem tudok, ugyanis ma reggel Jucus ment az intézetbe, én meg a MÁV kórházba a műtét miatt, így csak telefonon tartottuk a kapcsolatot. Azt tudom, hogy nincs nagy eltérés a kisebb és nagyobb tüszők mérete között.
Mivel Jucusnak én szoktam elkészíteni az injekciókat, ezért ma telefonon mondtam el, hogyan szoktam ezt csinálni.
Egyébként Bari, én az első programnál, szolidaritásból, beadtam magamnak egy ampulla oldószert, hogy ne csak Jucus szúrkálja magát. Igazán nem szörnyű, nem is érzed!

Szimba!
Mi van Veletek? Mesélj egy kicsit magatokról. Gyógyulgatsz?
Jucusnak is kellett volna vv-re menni, de nem tette. Se, Oe2 és összfehérje vizsgálatot kért Dévisz. A hormonokat értem, de a fehérjét miért?

Sajo
sajo

Szia Micike!

De jó, hogy jelentkeztél!

Móni!
Milyen jó Neked, hogy Fannihoz mész haza!
sajo

Sziasztok!

Beszéltem Dévisszel.
2 lehetőségünk van:

-vagy leállunk ás aug. vége, szept. elején újra indulunk
-vagy folyt. köv. saját felelősségre és majd meglárjuk,h hogy alakul a molekula és visszakapom vagy sem....

Teljesen kivagyok ;( nem tudom,h mitévő legyek............. :shock:

Bari

bari6

Bari: mikorra kell választ adnod? (Csak mert az Ovitrelle ma éjfélkor már esedékes lenne.) Érdemes megfontolni a műtétet, mert elvileg az is elképzelhető, hogy egy embriót visszakaphatsz, a többi meg megy a fagyóba, de ha erre nem is lesz mód, a fagyibabákat később, egy (vagy több) nagyon lightos stimu mellett bármikor visszakaphatod. 8)

Persze dönthettek a leállás mellett is, de ismerek olyan sorstársat, akinél a következő stimunál alig lett érett tüsző, ezért nem sikerült, a rá következőnél meg ismét sok lett, tehát nem tudhatod, hogy egy augusztus végi/szeptemberi kezdésnél mire számíthatsz. Az is benne van a pakliban, hogy a mostani hormonkezelés hatására akkor még kisebb hormonadagokra is jobban reagálsz majd, ami megint a hiperstimu lehetőségét hordozza magában. :roll:

Igazság szerint van egy harmadik esély is: leállni és spontán próbálkozni. Volt már olyan, hogy ICSI-re "ítélt" sorstárs le lett állítva és a sok tüszőnek hála spontán babásodott. 8)

Alapvetően hogy érzed magad? Dévisz terelt valamelyik irányba? Az UH-n volt hasűri folyadék?
szimba

Bari!
Nem szabad kétségbe esni, higgadtnak kell maradni!!!!
Na jó, kicsit meg lehetsz ilyedve.
Mérlegelnetek kell, Neked és a Párodnak! Az ember szeretné folytatni, reménykedik a sikerben, de nem szabad elfelejtkezni a Te egészségedről!!!!!!!!
Különösen akkor, ha nehezen csúszik le a husi!
Neked még lehetnek gyönyörű tüszőid újra, a tüszőid viszont mihez kezdenek egy beteg szervezettel?
Mi van a lefagyasztásos lehetőséggel?
Én biztosan a fagyibabákat választanám.

Sajo
sajo

[quote="sajo"]
írta:
sajoSzimba!
Mi van Veletek? Mesélj egy kicsit magatokról. Gyógyulgatsz?
Jucusnak is kellett volna vv-re menni, de nem tette. Se, Oe2 és összfehérje vizsgálatot kért Dévisz. A hormonokat értem, de a fehérjét miért?

Köszönjük, már teljesen jól vagyunk 8) (Kop-kop...) A szurik mennek, azon kívül most csak pihengetünk, már ami a programot illeti. (Egyébként nem. Dolgozunk, mint a rabszolgák. :( )

A fehérje a hormonszállításhoz kell, így ennek a szintje is fontos a stimu alatt. Lehet, hogy Dévisznek az adatokat látva valami nem kerek és ezért "nyomoz". :roll: Amúgy a 4+3 tüsző nagyon jó eredmény! 8)
szimba

Sziasztok!!!
Igéretemhez hűen jelentek :)
Elindultak a kivizsgálások a MÁSIK intézményben. Uramnak megvolt a két spermavizsg. Egy jó hir, hogy a tenyésztés negativ volt. A katona mennyiségre nem mertem rákérdezni, féltem elájulok az eredménytől. Viszont nem is telefonáltak, hogy mi van.
Vérvételek is megvoltak. Engem lecsapoltak mint a mocsarat. 6-7 kémcsővel vettek le. Mondtam is a hölgyikének, hogy még jo hogy nincs egy nyolcadik fajta cső, mert még abba is raknának :lol:
De aranyos volt, semmit nem éreztem, mondta is, ilyen vénákkal ne csodálkozzak. Nekem csak a vak nem találja el. És a várva várt rosszullét, hidegrázás, ami a v érvétel után szokott lenni, elmaradt, pedig már 2 órája nem ettem semmit. Utobbi nálam mindennél fontosabb előnyt élvez ilyen esetben. Nem bírom az éhgyomri dolgokat...
Na, aug. elején megyek vissza, mert akkor legalább meghallgatom az ő előadásukat is...Nem hiszem hogy ujat tudnának még mondani. Szimba még azokrol is felvilágosít, amikrol nem is tudtam hogy létezik :wink:
Na, szoval ekkor majd eldől mit produkáltunk, és kell e uramnak az a fránya biopszia. Ha minden okés, akkor aug. végi mensivel indulnánk...

A többieknek sok sok kitartást kivánok!!
Bari, neked egy kisebb farmot kellene most megenned!!! De azért dönts okosan. Én bevállalnám a punkciot...
Sajó-Jucus: nektek is ++++++++++++++++++++

Akiket nem elmítettem, azoknak meg természetesen a giga-mega drukk!!!!

Tényleg, milyen tapasztalatok vannak az uj dokival kapcsolatban:
Hát, kicsit fura, de csak vissza huz a szívem hozzátok :cry:

puszi nektek
renna77

Bari!

Huh, hallod! Nem irigyellek, vagyis kicsit! :wink: :D
Szóval szerintem ne álljatok le, mert ki tudja mi lesz legközelebb, én biztos vagyok benne, hogy Dévai a lehető legjobb megoldást fogja választani miután levette a petikéidet, mármint lehet, hogy kapsz vissza egyet, a többi pedig fagyóba megy, vagy lehet, hogy nem, hanem mindegyik megy a "hüvösre". De legalább lesznek "tarcsiba" fagyibabák! De tényleg csak akkor vállald el, hogy tovább, ha túrod a husit ezerrel!!!! Nagyon fontos!!!!
Egyébként én is hiszek abban, hogy akár spontán is sikerülhet!
Na most jól összekavartalak! Ne haragudj! Mi mennénk tovább az biztos, sajnos nagyobb a baba utáni vágyunk, mintsem, hogy várni kelljen tovább...
De nagyon vigyázz magadra tényleg, azért ez nem játék! Szorítok Nektek, hogy jó döntést hozzatok, minden szempontból!!!!

Jucus&Sajo! Továbbra is szorítok! Szerdán ismét UHU?

Micike! Neked is nagyon-nagyon szorítok!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Leállunk :) nem tudom,h jó döntés vagy sem, de úgy érzem,h le kell állni. A következőre felkészülök ennél jobban. Tudom,h mire kell számítanom,h mi hogy megy,h mi mit követ,h mikor érdemes husit enni és mikor kell inni nagyon sokat. Dévisz is jobban ismeri majd a kedves tüszőimet :evil: és tudja,h hogy bánjon el velük :twisted:

Huh, nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek!
Sokat segítettetek! Este majd még jövök, mert kérdésem még maradt ám :lol:

Puszi csajok és fiúk!!!

Bari

bari6

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: nem tudja valaki, hogy a hüvelybakteorológia / clamidia / kenet :roll: egy és ugyanaz? Vagy ez mind más?
Megmondom őszintén (remélem senkit nem sértek meg), hogy most nem volt a szívem csücske Dévai doki. Voltam nála pénteken, és nem azt vártam tőle, amit kaptam. Nagyon távolságtartó volt, és előzőleg amit megbeszéltünk vele, már most nem azt mondta. Mindenbe belekötött, pedig már megmutattuk a papírokat egy hónappal ezelőtt, akkor jó volt, most nem. Nem tudtam rajta eligazodni. Na mindegy, biztos rossz napja volt, csak nekünk is rossz volt utazni 600 km-t 4 percért, hogy csak a papírokat néztük át, amit amúgy már megnézett májusban. Tehát nem értem!

Bari, gondolok rátok, nagyon nagy a döntés súlya. Biztos vagyok benne, hogy jól döntöttetek.

Csuti
Kép
csuti83

[quote="csuti83"]L írta:csuti83enne egy kérdésem: nem tudja valaki, hogy a hüvelybakteorológia / clamidia / kenet :roll: egy és ugyanaz? Vagy ez mind más?

A Clamidia is baktérium, de ezt nem szokták olyan gyakran nézni. (Nálunk fél-egy évente nézte.) Ezt a méhnyakról "kaparja" egy hosszabb eszközzel. Amikor kenetet vesz, akkor a hüvelyben lévő bacikat nézi. Ebből 3 hónaposnál régebbi eredményt nem fogad el és a "kínzószékre" sincs szükség, mert a legtöbbször az UH vizsgálófejéről veszi a mintát a lemezre, tehát egy UH keretében megvan a kenetvétel is. 8)

Bari: bölcs dolog nem kockáztatni, hiszen rengeteg időtök van még próbálkozni és a tüszőhelyzet sem sürget. Ha viszont már így döntöttetek, szerdán és pénteken mindent bele! Hátha... 8)
szimba

Sziasztok!

Kriszto:
Köszönöm a drukkokat! Én PCO-s vagyok, nálam rengeteg tüsző van, de nincs peteérés. (Immár kb. 20 éve...) Ma elindult 2 db, 1-1 oldalanként. Remélem szépen növögetnek tovább. :)
Igen, Fanni is Dévai-s baba. Ovu. indukcióval sikerült teherbe esnem. Most testvérkéért mentünk vissza Apánkhoz.
(Márciusban volt egy vetélésem, mostanra álltak úgy a dolgok, hogy kezdhettünk).

Mici:
Annyira örülök, hogy végre személyesen is tudtunk találkozni!!!
Nagyon drukkoltam értetek, képtelen voltam elindulni, meg akartam várni az eredményedet. Szerdán reggel találkozunk és folytatjuk a "dumapartit". :wink:
Fanni fél9-kor kelt fel. Férjem el is késett a munkából. Mire haza értem, Fanni már a szomszédban volt játszani a kispajtikkal. :lol:

Sajo:
Szerdán reggel megismerheted Fannit személyesen is, ha te is jössz Jucussal! :wink:
Viszont készülj fel, mert Fanni nagyon pasi párti! Biztos keresni fogja a társaságodat! :wink:
Drukkolok nektek, hogy a 3 kisebb tüsző beérje a nagyokat!!!

Bari:
Biztos nehéz volt meghozni a döntést! Azt hiszem vjulcsinál volt hasonló a helyzet, hogy a túlstimu veszélye miatt csak egy babócát kaphatott vissza, a többit fagyasztották. És most ott van Szonja baba a karjaiban. :)
Lehet, hogy érdemes lenne tőle megkérdezni, hogy nála hogy történtek a dolgok!

Renna:
De jó, hogy jelentkeztél!
Drukkolok, hogy sikerüljön elindulni augusztusban!!!

Kép
s.mónika

Sziasztok!

Bari, együttérzek veled, a májusi, első kisérletünk nekünk is pont ilyen volt. Nekem sajna a punkciót sem csinálta meg a magas ösztradiol miatt.
De nem szabad csüggedni, egy hónap pihi amúgy is lenne, hogy visszahúzódjanak a petefészkek, és lehet újra próbálkozni.
Nekünk kifejezetten megtiltotta a házaséletet, mert 25 tüszővel nem szabad próbálkozni.
Én ma voltam beállításon, hát nagyon fájt, de már megszoktam.
Egyenlőre pénteken szúrunk, hétfőn megyek UHU-ra, de holnap délelőtt hívnom kell a második kenetvizsgálat eredményéért, amit pénteken vett le. Sajna nem érzem, hogy negatív lesz. De elkezdtem kérdezgetni, hogy akkor mi van, ha pozitív. Mert nem nagyon szeretnék várni megint két hónapot, meg minden most klappol (leletek, szabi stb.) azt mondta, hogy kezeljük. Remélem holnap délelőttig ezt nem felejti el, ha ránéz az eredményemre.
MIndenkinek drukkolok, már én is nyomom a húst meg edzést (lightosan egyenlőre), remélem jövő hétre kitart pár ember, hogy ne egyedül álljak reggelenként. Amúgy hosszú stimura kell készülnöm, Puregon 50-et, Merional 1/4-del indulok +2db Closty.
Meglátjuk. mindenkinek szép estét.
momelcsi

Sziasztok! Új vagyok még ezen a fórumon, de nagyon örülök, hogy rátok találtam, mert ősszel én is a Dévai Intézetben szeretnék babásodni. :D Tudnátok nekem abban segíteni, hogy az ÁNTSZ vizsgálatokat (HIV, Hepatitis stb...) mennyi ideig fogadja el Dévai? A tervezett programindítás előtt mennyivel érdemes vinni hozzá a vizsgálati eredményeket? Régebben a Kaáli Intézetbe jártam, és ott az altatáshoz szükséges vérkép, Ekg és belgyógyászati vizsgálatok tekintetében a friss eredményeket díjazták. Bocs, hogy ennyire bombázlak benneteket kérdésekkel, de ezek sajnos azután jutottak csak eszembe, amikor már a kezembe nyomta a kivizsgálási papírt. :roll:
monilla

sziasztok, itt sajóné.
köszi mindenkinek a drukkokat. még soha nem volt ennyi tüszőm, mióta ide járok. előtte meg nem tudom, nem nézte senki. igaz, minden este kínzom magam a futással, iszom a szörnyű teát (palástfű és cickafark), de mást nem tettem az ügy érdekében, és tessék!
miciona: igen, mind a hat beindult, sőt! 14 és 10 mm közöttiek, pénteken, vagy hétfőn lesz a punkció. szerdán ismét uhu, de előtte még holnap reggel vérvétel.
régebben imádtam a húst, de ma nagyon nehezen ment le a három steak. nem küldene nekem most valaki futárral egy egyszerű somlói galuskát??? :lol: :lol: :lol:
sajo

Szia Monilla!
Üdv a topikban!

Nincs is olyan túl sok kérdésed és ez a fórum pont azért van, hogy segítsük egymást.
Az alap vizsgálatokat Dévai egy évig fogadja el, úgy tudom. A kenet vizsgálatok érvényessége három hónap alatt jár le. Az altatáshoz külön vizsgálatok nem kellenek, mert az intézetben nem csinálnak mély altatást.
Azokat a vizsgálatokat végeztessétek el, amiket mondott! Lehet, hogy később még eszébe jut valami. Részt kell vennetek a szóbeli tájékoztatón is, ez keddenként van.
Dévai a szükséges vizsgálatok tekintetében rendkívül alapos és nem kezdhettek addig, amig minden papír nincs rendben. Ezért minél előbb érdemes beszerezni a vizsgálati eredményeket.
Egyébként gratulálok a döntésetekhez, a legjobb helyre jöttetek!

Sajo
sajo

Sziasztok!

Bocsi, az egy hónapig tartó eltűnésért, de kicsit zűrösen indult az itthon létünk! Annával minden rendben, csak én nem voltam jól. A tejecske most kezd rendeződni, szegény kislánykám is csak most kezdett el hizogatni. Már időnként mosolyog. Eddig csak Apája, Naymamája, meg a lámpa kapott mosolyt tőle. Tegnap már én is. :)
Köszönjük mindenkinek a gratulációkat! Képet e-mailba nagyon szivesen küldök, aki megirja a cimet, mert ilyen nyitott közösségi oldalra apukája nem engedi felrakni a képet Annáról, amit persze valahol meg is értek a részéről. De e.mailbe tényleg szivesen küldök. :)

Látom nagyon sokan kezdtetek, nagyon drukkolok nektek!

Számomra a kellemetlen beavatkozások ellenére is nagyon jó élmény maradt a szülés (főleg, hogy spontán EDA nélkül szültem). Apánk és a szülésznő pedig fantasztikusak voltak, tényleg mindent elkövettek, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Persze Anna is ügyes kislány volt, olyan gyönyörűen tolta lefele a kis fejecskéjét, hogy csak csuda. És ő volt az egyetlen baba (pedig 3-an szültünk egyszerre) aki 10/10-es APGAR-t kapott! Mi pedig mérhetetlenül boldogok voltunk-vagyunk!!!
A fájások 9-én este 11-kor indultak (ponnt mikor lefeküdtünk volna aludni, igy úgy szültem, hogy a végére már 29 órája nem aludtam) 5 percesek voltak egyből, de nagyon gyengék igy nem mentünk be, csak 10-én hajnali 4-kor. Akkor már tágultam szépen. Megvizsgáltak, felvettek, behivták a szülésznőt, amig beért, vajjudgattunk a szülőszobán. Megérkezett, előkészités, vizsgálat, tovább vajjúdás 7-8-ig, amikor jött Dévai. Itt már az időrendre nem emlékszem, de volt egy kis burokrepesztés meg méhszáj masszázs. Sajna a tágulás leállt, és a fájásaim sem sűrűsödtek 3-5 percesek maradtak. Igy egy kis oxitocin, majd egy kicsit több. 12-kor mondták, hogy fél órán belül baba lesz, amit magamban megmosolyogtam, hogy hát tuti lesz az vagy másfél óra is még, de fél órán belül tényleg ott volt a kis kincsünk. Mondjuk rásegitettek a folyamatra, mert a méhszájamból útban volt egy kis perem, azt eltüntették onnan ügyesen, meg apánk segitett nyomni. A beavatkozásoktól eltekintve nagyon könnyű szülés volt! És amikor ott volt és a kezembe adták az valami leirhatatlan és megfoghatatlan élmény volt. Meggyötörten ugyan, de vigyorogtam mint a vadalma és nem győztem hálát adni, hogy a karomban tarthatom és csak néztem és néztem... És aztán megkapta apukája és azt is olyan jó volt látni, azt az örömöt, azt a büszkeséget és hogy a pici lány milyen nyugodt apukája kezeiben! Jaj, mindannyiótoknak azt kivánom, hogy mielőbb átéljétek ezt a csodát! Igy vissza gondolva csorog a könnyem a boldogságtól!

No most megyek, mert ébredezik a kis drága!
kislibus

Sziasztok!!

Csak egy tipp miatt ugrottam be. Mikor stimuztak, és nem akart a husi lecsúszni, akkor én egy edzőteremben vettem fehérjeport, és at ittam kiegészítésként. Bevált. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ja Sajó!

most látom a multkori privim nem ment át. Most majd megpróbálom megírni ismét, hol nézheted meg a manókat.

Ági28

Sajóné jelentkezik.

Ma reggel vérvétel volt. Adom a jobb karom, mutatom, hogy hol szokták szúrni. Öt perc tapogatás. Kéri a bal karom. Újabb öt perc. Aztán vissza a jobbhoz. Megint matatás. Itt már folyt rólam a víz. Végre szúrás. Sajó jelez, hogy nem jön semmi. Újra jelez. Ő is látja, elkezdi benne a tűt csavargatni. Aztán végre... Hát nem kívánom senkinek!
Reggel UHU.
Megyek husit enni, minden sorstársamnak hasonló finom (?) steakeket kívánok! :wink:

Ági28:
Köszi, megnéztem, tündéri mind.
sajo

Sziasztok!

Renna!
De jó, hogy jelentkeztél! Gyere gyakrabban hagy tudjuk mi újság Nálatok! Előbb utóbb Te is szülőszobára kerülsz meglátod! A férfi "meddőséget" ma már remekül tudják "gyógyítani"! Ha biopszia, akkor az! Látjátok, Szimba is túlélte!

SMóni!
Szerdán reggel tali Fannival és Veled!

Kislibus!
NO VÉGRE!
Örülök, hogy "...megkésve bár, de törve nem..."!
A beszámolódat a szülésről megkönnyeztem. Hála Istennek, hogy mind a ketten egészségesek vagytok már. Először természetes volt, hogy nem jelentkezel, később aztán kezdtem rosszra gondolni. Aztán a többiek írták, hogy beteg vagy. Örülök, hogy a kezdeti nehézségek után, most már sínen vagytok!
Persze, hogy szeretném látni Anna Katinkát! Emil megy priviben! Előre is köszi!

Ági!
Köszi! Átjött, de asszony beelőzött! Nélküle úgy sem tudok felmenni, mert olyan rég jártam ott, hogy a jelszót már rég elfelejtettem! Meg kell várnom, míg Jucus haza jön! Köszi a tippet a fehérje porral! Még jól jöhet!

Sajo
sajo

Sziasztok!

Sajo köszönöm a gyors választ. Drukkolok neked nagyon és gyönyörűséges tüszőket kívánok! Néhány éve nekem is volt egy tűcsavargatós vérvételi élményem, amin majdnek elájultam. A cél érdekében sajnos mindent túl kell, hogy éljünk. :wink:
monilla

Sziasztok!

Szívesen a fehérjepor tippet, de Apánknak egy szót sem, mert kiakad. :-) Ja egy a lényeg ne szójaalapú fehérjepor legyen!
Köszönjük a manó dícséreteket. :-)

Ági28

Sziasztok!

Mici, hajrá tüszőcskék!!! Remélem holnapra csatlakozik egy-kettő a többikez ;)

Jucus, nagy-nagy drukk holnapra. A Nyírőben kínoztak meg?

Kislibus, örülök,h jobban vagy. Második alkalommal voltunk Dévisznél amikor láttalak a pároddal és Annával, látszott,h nem vagy jól.... :( de most már a leírtak szerint szépen erősödtök Annával :)

Ági, kb. a fehérjepor/fehérjetabletta mennyi husit tud helyettesíteni?

Szimba, Sajo, Ti lesztek a következő stimunál a szuris példaképeim :wink:

Renna, drukk az augusztusi kezdéshez ;)

Csuti, most akkor mi van veletek? Kellenek még papírok? Mikor kezdhettek?

Móni, Neked is drukkolok a holnapi naphoz és sajnálom,h nem találkozhatok Fannival :(
Megkérhetnélek valamire? Ildi (akit elvittél az Árpád hídig) holnap megy punkcióra. Megtennéd,ha találkozol vele, megmondod,h rá is nagyon sokat fogok majd gondolni. Köszi :)

Momelcsi, neked mennyire volt magas az ösztradiolod? A hasad meddig feszített?
Május óta nem is volt próba?Miért? Maradtak vissza ciszták?

Nyuszika, ma voltatok ugye?

Rólunk, ma sztem jobban feszítettek a petefészkeim mint tegnap. Ettem ma is elég sok husit meg sok vizet ittam. Bízom benne,h majd napról-napra jobb lesz.
Csütörtökön megyek egy talpmasszőrhöz, aki elvileg tud segíteni a cisztásodás ellen.... Van valakinek ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata?
Lelkileg egy kicsit jobban vagyok, talán ahogy múlik az idő jobb lesz.....
Megbeszéltük a férjemmel,h elmegyünk majd valahova nyaralni.

Remélem nem hagytam ki senkit ;) mennek a drukkjaim mindenkinek!

Jó éjt!

Bari

bari6

Sziasztok!

A leállás napján már nem bírtam reggel állni a sorban, a férjemet állítottam oda, én a kocsiban ültem:)
nekem azért 25 tüsző nyomott, hát majd menni se tudtam.
Kb. leálláskor voltam a 14 napon, és még kb. 4-5 napig éreztem nem túl jól magam.
Nekem 4000 felett volt már a 12. napon. a fölött nem nagyon mondanak értéket.
Május közepén álltunk le, aztán megjött, 10. napon volt egy hiszteroszkópiás vizsgálatom, ami szerencsére nem talált semmit.
Vissza apánkhoz, és gyógyszerrel most hozta meg, hogy egyet tudjunk próbálkozni még a szünet előtt.
Ezt kezdtük meg tegnap, de sajna a kenet elsőre rossz volt, és most várom a másodikat, amiben szintén nem bízom. De hétfőn még belement Dévisz, hogy kúráljuk ki.
Ciszta nem maradt vissza, ami szerintem ekkora tüszőszámnál csoda:)
Holnap hívom az eredményért, és szerintem könyörgök, hogy ne álljunk le. Drukkoljatok nekem is, ha összejön péntektől szuri és hétfőn már én is ott állhatok a sorban. Légyszi, holnap akik mentek, írjátok meg, hogy mekkora a létszám.
köszi. mindenkinek jó éjszakát!!!
momelcsi

Sziasztok!
Igen, tegnap voltunk és döntöttünk: egyértelműen Dévai Intézet :D Nagyon jól éreztük magunkat, pozitív volt Apánk, ha már ezt én is mondhatom, mert mondta, én voltam a fény a napjában, végre egy páciens, ahol egy inci finci gond van csak. Kérdeztem, hogy mi a gond? Hát apa..Hiszen emiatt voltunk ott. Mert nálam a leleteim alapján és az UH-n semmi gondot nem látott. Mindent megbeszéltünk.

Még kell:
- egy 20. napi hormon - mehettem volna ma is, de nem akartam rohanni, ráérek a következő ciklussal
- egy mégűr vizsgálat - törvény előírta július 1-től. Ezt eldöntöttem, vele csináltatom meg még a szabija előtt. Ma visszahívom emiatt.
- hepatitis, hiv, rubeola vérből apának is
- mammográfia
- pajzsmirigy, toxoplazma vizsgálat vérből - ezt a hormonnal együtt egy helyben

Ez nem sok. :) Kaptunk időpontot július 20-ra lombik tájékoztatóra, és augusztus 25-én megyünk vissza az eredményekkel. Utána szeptemberben indulhatnánk is, de akkor megyünk nyaralni, átszervezni meg nem tudjuk...Így marad az októberi kezdés. De pont jó, mert a nyaralás szeptember 12-én ér véget (1. házassági évforduló) és rá kb. 2 héttel indulunk is. Szóal pihenünk, felkészülünk és hajrá :)

Örülök, mert mindketten úgy jöttünk ki, hogy igen, hozzá akarunk menni. Ez a SOTEn nem volt meg.
Így ma lemondom a SOTE-t, és csak Apánkra és a leendő babykre koncentrálunk :)

Lenne egy kérdésem: ugye Apánk is OEP alapon csinálja a lombikot? Mikortól nem fizetős az UH...? Mert ugye a méhűr fizetős, plusz minden egyéb augusztusig, de mikortól kerülünk az ingyenes kategóriába?

Fiúk, lányok, úgy örülök, végre megtalltam a helyem és szívből ezt érzem!!!!!!
nyuszika85

Sziasztok!

Melcsi, a fájdalmat illetően, ma reggel volt azt hiszem a csúcs a bal oldalamon. Láthatóan nagyobb volt a bal oldalam. Szerencsére már sokkal jobb.
Nagyon szurkolok a mai eredményedért ;)
Gyere, amint van valami hír!!!!

Nyuszika, örülök,h maradtok, jól döntöttetek. Hasonlót éreztem én is Dévisszel.
Onnantól nem kell fizetni, mikortól a programban vagytok. Nekünk mázlink volt, mert 2x fizettünk, a harmadik konzi meg már az ingyenes volt az indulás miatt.
Úgy tudom,h az első alkalom 15ezer utána már "csak" 10ezer.

Többiek??? Gyertek gyorsan,h milyenek lettek az UHUk!

Puszi,
Bari
bari6

Sziasztok!

Most csak gyors helyzetjelentésre tudok jönni, mert vendégségben vagyunk.

Bari:
Átadtam Ildinek az üzenetet, nagyon örült neki!!! Egyedüli műtétes ma, izgult nagyon. Hiányolt téged, de elmondtam, hogy mi a helyzet nálad.
Nála végül 2 petike lett, sajnos az egyik kisebb...

Ma kevesen voltunk 7 óra előtt. Mici volt az első, utána jöttünk mi, Sajóék pedig utánunk. 7 után jöttek inkább az emberek.
Micinél (remélem nem gond, hogy leírom...) újabb versenyző növekedett és igyekszik beérni a többieket. :)

Nálam 1 elindult, és még 2 igyekszik utána. Apánk kérdezte, hogy lehetnek-e hármas ikrek. Fanni éppen akkor mászott le-fel az asztalánál, úgyhogy mosolygott, hogy nem lenne semmi, ha 3 ilyen eleven gyerek lenne még... Én nem mosolyogtam annyira... :wink: :lol:

Apánk nagyon fáradt volt. Éjjel fél2-kor csörgött a telefonja, hogy elindult egy szülés, úgyhogy rohant a kórházba. Reggel 6-kor került ágyba, aludt összesen 1 órát(!!!) és úgy jött be ma dolgozni.
Ráadásul vmi probléma volt a szülésnél, úgyhogy nem volt jókedvű. :(

Kép
s.mónika

Sziasztok!
Az AIDS, HIV vizsgálatot a Mária utcában csinálják. De ott mi van? Milyen intézmény? Nem találok pontos infot.
Hogy van ez a vérvétel? Időpont kell?
Köszönöm előre is
nyuszika85

Móni, köszi szépen. Huh Ildira akkor nagyon ráfér a drukk ;)
Hármas ikrek :lol: drukk a nagy napotokra ;)
Gondoltam rátok 6:49kor, akkor szoktunk odaérni :( no de így legalább lesz alkalmam megismerni Szimbáékat is meg a későbbi indulókat is :lol:

Jaj Mici, tudtaaaaaam. Nemhiába írtam,h lesz ott több is :lol: Én 2-2 naggyal és sok kicsivel indultam és egész jól beérték a kicsik a nagyokat..... :oops:

Nyuszika, ha jól emlékszem minden nap 8-12ig lehet menni vv-re a Mária utcába. Ezt találtam róluk:
Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika,
STD Centrum
VIII., Mária utca 41., tel.: 215-7300/5764 m.
(Rendelési idő: hétfő-péntek: 8-12h)
Ha bementek az utcába (üllői út felöl) bal oldalon az első kapunál kell bemenni a lépcső mellett lefele. Eléggé el van dugva. Keresztül kell menni az aulán fel az emeletre (ki van írva STD Centrum).

Jucus???

bari6

Nyuszika!

Bőr és Nemkórtani Klinikán csinálják a teszteket.Ott az információnál eligazítanak majd,hogy hova kell menni.Nem kell várni és időpontot sem kell kérni!Nagyon kedves dokinő fogja levenni a vért,kb 3 kémcsővel fejenként.Kb 2 hét múlva megkapjátok az eredményt,amiért személyesen kell bemenni.
Miközben az egyikőtöktől leveszik a vért addig Neked vagy a párodnak be kell menni a gazdasági irodába befizetni a pénzt.Kb 11.000 ft lesz.Mi két hete voltunk ott.A cím:1085 Bp Mária u.41.Tel:459-1500

Sok sikert!
tulipán
tulipán31

11 ezer forint?!?!?!?!?!?!!?!? Nem mondod???? Miért volt nekem olyan emlékem, hogy 3000????
Olvastam olyat is, hogy az ÁNTSZ ben megcsinálják ingyen. Igaz szerintetek ez? Azért durva lenne a 11 ezer.... Persze, ha csak ez a megoldás, ez van.....

Köszi egyébként. És itt akkor megcsinálják a hepatitist is?
nyuszika85

A 11ezer kettőtöknek. 5500 a 2hepa szűrés fejenként. A HIV ingyen van.
Az ANTSZt már én is hallottam. Sztem hívd fel őket és kérdezd meg ;)

Tulipán, veletek mi van?

bari6

Szia Nyuszika85!

Igen, a hepatitis vizsgálatot is megcsinálják.
Elég egyikőtöknek menni az eredményért, de ha így tesztek, ne felejtsetek meghatalmazást írni.
kisgaby

Sziasztok!
Kisgaby, nem értem mire írod, hogy a hepatitis vizsgálatot is megcsinálják. Mármint az ANTSZben?
Amúgy még egy kérdés...Bocsi... :oops: , de nekünk a beutalóra ennyit írt: hiv, hcv. A HCV az a Hepatitis C. Nem kell a Hepatitis B-t is szűrni?
nyuszika85

Sziasztok,

Bari,
aranyos vagy ! Gondoltam Rád reggel , hogy kár , hogy le kellett állni. De az az igazság , hogy én sokkal kevesebb tüszővel is úgy érzem , hogy szét akar repedni a hasamon a bőr , úgy feszül. Megértem a döntéseteket !! Válasszatok valami nagyon kellemes helyet a nyaraláshoz , ahol jó sok gólya él :))))

Móni,
hát kár volt örülni a júliusi stimunak , úgyanúgy reszkettünk reggel , mint télen. Fanni nagyon édes volt még a kezdeti durcival is. Aztán már bent látszott , hogy kezd bemelegedni. El tudom képzelni milyen mikor elemében van :)))
A bilizéshez meg külön gratula :)))
Ja és a hármas ikrekhez is :))) Lehet , hogy el kéne látogatni Ágiékhoz egy próba napra :)

Jucus,
mi volt ? Láttam a kocsitokat akkor hajtott be a Nyírőbe mikor mi ki , de már nem tudtunk visszafordulni. Ma is szőke szemüveges nőci volt. Ő volt tegnap is ? Engem nem kínzott meg.

Nyuszika,
örülök , hogy Ti is Dévaisok lesztek ! Pihenj sokat októberig !

Momelcsi,
drukkolok a kenet eredményhez !!

Tényleg , ha esetleg Ildi olvas minket írhatna , hogy hogy sikerült !
Szorítok Neki !
miciona

Nyuszika85!

Bocsi, nem voltam egyértelmű.
A Mária u.-ban biztos elvégzik ezt a vizsgálatot.
kisgaby

Bari Sajna azt nem tudom, hogy mennyit pótol, de kiegészítésnek tökéletes, sőt nagyon fincsi. Én vaniliásat ittam, mmmmmmm turmix!!!

Ági28

De durva 11 ezer, mikor még mi jártunk kettőnknek 3000 volt. és ezért fizeted a Tb-t!!!!

Ági28

Kislibus!
Én szó szerint megkönnyeztem a beszámolód!
Örülök, hogy jól vagytok. Gratulálok a babához!

Renna! De jó volt hallani/olvasni rólatok. Jelentkezz még.

Csuti, Loreena, Hildácska! Jelentkezzetek kérlek! Mi újság Veletek?

Bari! Ne keseredjetek el. Szerintem jól döntöttetek, amikor a nyaralást választottátok kikapcsolódásnak. Nehéz időszak volt ez Nektek is.

A stimu alatt állóknak nagyon drukkolok! Húsevést nem szabad elsumákolni. Nehéz, de a cél lebegjen a szemetek előtt.
kisgaby

sziasztok

köszi a reggeli infokat. hétfőn ott a helyem.
Negatív lett a kenet!!!!!!! úgyhogy péntektől szúrkálunk mi is:) :)
annyira megörültem, biztos bolondnak gondolt a telefonban Dévisz.
Mondjuk én 100%-osan nem érzem úgy, ezért voltam aggályaim.
Szerintetek mit használjak a stimu alatt?
Mi csak a HIV-et csináltattuk a Mária utcában, a többit a Jánosban TB-re, de oda időpontot kell kérni a Hepára. Ha esetleg odatartoztok érdemes megpróbálni, bár reggel elég nagy rumli van, de mégis ingyenes. este írok egy telszámot, ahol lehet időpontot kérni. nekünk a faluban a háziorvos levette, és beküldte, mert odatartozunk.
HIV akkor ingyenes, ha nem sürgősségi 4 napos. de ráértek vele.
momelcsi

Sziasztok!

Igen nem vicceltem sajnos tényleg 11ezer volt a kettő vizsgálat,ami az aids teszt és a hsg,ami fejenként 2500 és 3000 forint volt!Ez a szomorú valóság,a gazdasági irodán majdnem leültem,de ez van azt mondták egy ideje a hsg is fizetős,nem csak az aids teszt.
Az a szerencse,hogy ezért az árért nagyon kedvesek és egy percet sem kellett várni.

Egyébként mi most várunk az andrológus véleményére,augusztus 2.-án megyünk,utána pedig Dévisznnél augusztus 24.-én az összes papírral együtt randi.

mindenkinek sok sikert!!
:D tulipán
tulipán31

Nyuszika! Ezeket a vizsgálatokat HIV, HCV, Rubeola, Toxoplasma stb. én úgy csináltattam meg, hogy a háziorvosomtól kértem beutalót a helyi laborba, majd innen küldik tovább az ÁNTSZ-hez. Így teljesen ingyenes, egyébként az ÁNTSZ-nél darabonként 4.000,-Ft. Kb két hét múlva lesz meg az eredmény, amit a háziorvosnak küldenek majd meg. Én Csongrád megyében élek, de az ÁNTSZ-es hölgy telefonon azt mondta, hogy háziorvosi beutalóval ezek ingyenesek. Mivel ez egy országos intézmény, gondolom a te lakóhelyeden is így működik. Persze a háziorvos nem örült túlságosan, mert ráterhelik a költségét. Én azonban különösebben nem zavartatom magam, mivel korábban évekig feléje sem néztem, és gondolom a leadott Taj kártyám után ugyanúgy kapta az OEP-től a támogatást. Szóval csak bátran írasd ki ezeket a vizsgálatokat a háziorvosoddal.
monilla

Sziasztok!

Jó kis találka volt ma ebben a nyári zimankóban!

SMóni!
Fanni egy tündér! Hogy kacérkodott! Enni való a két kis gödröcskéje! Hány fiút fog elcsábítani velük! Ha apja nem lett volna ott, biztos odajött volna hozzám. Így is örülök, hogy személyesen találkoztunk!

Micike!
Ez a szemüveges nem az. Ez tündéri pofa, jobban meg van ijedve, mint Jucus és nem okozott még soha fájdalmat.
Drukkolunk a további tüszők éréséhez!

Nyuszika!
Ezeket a vizsgálatokat elvégeztetheti a háziorvos TB-re, nem muszáj fizetni! Először én is a Mária u.-ba mentem, aztán elmeséltem Jucusnak, hogy fizetni kell érte, ő meg megkérdezte a háziorvost. Idén simán TB-re megcsináltak mindent mindkettőnknek!

Bari!
Ciszták ellen, itt a topikban, sokan csináltak felüléseket. Ezt Dévisz maga javasolta. Esetleg Te is megpróbálhatnád.

Nálunk a következő a helyzet:
Sok szép nagy tüszőnk van, méretben tizen felüliek. Bár Jucusnak alá kellett írni a papírt a folytatáshoz, mert három szabványos csak, de Dévisz lelkendezett, hogy legalább hetet le fog szívni. Futás leállítva, ma és holnap éjfélkor Ovitrelle injekció. PÉNTEKEN PUKCIÓ!

Sajo
sajo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?