Ági,
Matyika nem semmi!
Fantasztikus kissrác. Szupi jók a fotók. Majd úgy 15 év múlva mutasd meg neki is ezt a funpic-et!
Mariann,
Ha lehet kérem szépen én is a pipirecepteket. Köszike!
Kristóf is olyan, mint Nádja, ha álmos, bárhol, bármikor el tud aludni. Ma pl. 3 órát vártunk a rendelők előtt ahol persze különböző korú gyerekek szaladgáltak, játszottak, kiabáltak. Kristóf pedig simán elaludt mellettük. Kata,
Nálunk 3 és félre van állítva az Angelcare érzékenysége. Eddig ok nélkül még nem riasztott be. Talán azért mert van egy farost lap az érzékelőlap alatt, de az is lehet, hogy azért mert nem kókuszmatracunk van hanem szivacs (pedig féltem tőle, hogy nem fog működni mert, valami spéci antiallergén anyaga van és 10 cm vastag).
Én is 1 éves korig tervezem alatta hagyni, persze csak ha nem fedezi fel Kristóf is a madzagrángatás rejtelmeit. Már tanulja, ma telefonbeszélgetés közben kitépte a kagylóból a zsinórt.
Zsuzska,
Nagyon ügyes vagy és édes Petike ahogy alszik!
Era,
Kristóf 2x alszik napközben. Egyszer délelőtt 1 órát, kb. 11-12 között. Pont jó, mert azalatt épp elkészül az ebédje majd 2-3 között újra megy aludni. Akkor kicsit hosszabban: 2-2,5 órát alszik.
Szilvus,
De jó, hogy nincs nagy baj Peticica bőrével. Mi Kristófot születése óta a gyógyszertári csodában fürdetjük. Így forróvízben oldva szerintem egész jó. Bár nem mindegyik. Több cég gyártja (de a krém neve ugyanaz) és gyógyszertártól függ melyiket tartják. Nekünk legjobban a kék-fehér csíkos dobozú vált be. Már úgy veszem, hogy előbb megkérdezem milyen van. Egy pohárban forró vízben oldjuk fel és úgy megy a fürdővízbe. Majdnem ugyanolyan lesz, mintha márkás babafürdető lenne. A babauszás sajnos nálunk is ugrott, pedig olyan jó lett volna; de ezután a vesemedence gyulladás után nem merem megkockáztatni. Majd megtanul úszni, ha nagyobb lesz (bár a nagyfiamat kisiskolásan még a Darnyiék sem tudták megtanítani - azóta magától megtanult -
). Voltunk ma kontroll vizsgálatokon. A vizelet eredménye 2 nap múlva lesz meg. Most olyan ételeket kell etetnem Krizsóval ami vasban dúskál, de kalciumban szegény. Orvosi javaslatra ezért 2 naponta kap majd pl. pipimájat (remélem nem lesz allergiás rá). Így talán elkerülhető a gyógyszer szedés. Kalciumos élelmiszer táblázatot kaptunk, de azt nem tudom melyik étel mennyi vasat tartalmaz. Nincs ötletetek hol találok ilyen táblicskut? Neurológián is voltunk. Ott egy kicsit kötöttnek találták Kópéka lábában az izmokat. A doki néni szerint ezért nem forog. Így most jó sokat kell itthon tornáztatnunk. Nem vészes, azt mondták valószínűleg egy hónap alatt rendbejön.
Timi, ti nem voltatok még a Kardiológián?
Megyek aludni, mert jó késő van.
Pusza,
Humi