Delelott megejtettuk az elso ket oltast is. Hat a ded elegge kieresztette a hangjat, foleg a BCG az ami nem tetszett, de gyanitom az faj is, erre utalt a noverke.
Amugy hocipom tele a rendszerrel, most kivetelesen a valos egeszsegugyi rendszerre ertem, nem az itthonira kiscsaladunkban

Van ugye a gyerekorvosunk, aki valasztott, o jott mar be a korhazba is szules utan (hogy kerult oda olyan gyorsan, hogy meg a szuloszoban megnezte a dedet, azt magam sem ertem, de majd megkerdem ha eszembejutott) na o az aki vegig kovet minket es o a referencia, amde ugye oltast o nem ad. Ezert mehetunk az alammi kozponti egeszseghazba vagy minek nevezzem, mint egy sztk de leginkabb csaladorvosokkal, es ott a noveri szolgalat (nem orvosok) beadja az oltast. Vagy mehetunk a maganbiztositonk sztkjaba, ahol szinten a noveri szolgalat beadja, ott meg sorbanallas meg varakozas sincsen. Megbeszeltuk a dookival, hogy ez utobbit fogjuk tenni, mert gyorsabb, kenyelmesebb. De ok valamiert BCGt nem adnak, ezert most az elsore mindenkeppen az allamihoz kellett menni. Na es itt jon a rendszer agyamentsege, vagy a noverke arroganciaja... hogy akkor a korzeti orvosunk (csaladorvos, soha eletemben nemlattam, es nem is gyerekorvos) latta e mar az elso vizsgalaton a gyereket. Mondtuk, hogy nem de van sajat dokink es mar megvolt ez. De akkor is, a csaladorvos is tuti latni akarja. (most ugy oszinten, ki a fraszt erdekel, mit akar ez az ismeretlen doki?!) Igaz nem kotelezo, de vigyuk el. Mondta a csajnak az emberem, hogy a doki (akit nem ismerunk) eppen szabin van, es azt mondtak neki a rendeloben, hogy majd ha lesz akkor teloznak, hogy mikor menjunk (nem terveztunk menni ennek ellenere sem) erre a tyuk vette a telefonjat, felhivta oket, es holnapra leszervezett nekunk egy helyettesito (tehat masik tok idegen) csaladorvoshoz egy vizitet???!!!

Csak lestem... nem kotelezo, de olyan arognasna lerendezte, hogy marpedig akkor mi holnap menjunk. Es akkor o mikorra irja be a kovetkezo oltast, mert mar most irjuk be a naptarjukba. Es hany orara es mikor jo nekunk augusztusban (hat honnan a fenebol tudjuk, mindamellett, hogy nem is nalunk akarunk oltatni ugye) vegul hogy szabaduljunk beirattunk valamit... hol van az mer. Max bemutatjuk a masik helyen beadott oltasok papirjait. Na es ezek utan... mert meg nem volt vege a csesztetesnek... apukat kerdore vonta a csaj, hogy az o (marmint pauka) oltasi konyve hol ban, nala van e, mert itt nincsenek regisztralva az o oltasai. (opersze, o is a magan sztkban oltat, mert itt ugye nepszokas az oltatas, ezt anno regeltem a tetenusszal) Es a lelkunkre kototte, hogy ha legkozelebb jovunk, akkor hozzuk az o konyvet is. Esnem, meg mindig nem volt vege, jottem en...de tudtam ha belemkot nem leszek kedves

Es hogy hol van az en oltasi konyvem, mert az sincs regisztralva

:D:D Mondom, sehol, nemhogy nalam nincs, hanem nincs, nem letezik, nem volt sosem es meg elek, csokolom!!!

Erre a tyuk tok hitetlenkedo fejjel, hogy ez igy volt terhes es engedtek igy szulni??!! Hat mondom - bm!! - jaja, a dokim teljesen normalisnak itelte meg a statuszomat, es azt mondta nem oltogatunk tok feleslegesen

:D Ugyhogy megusztam annyival, hogy a csaj ellentmondast nem turoen kozolte, hogy ha befejeztem a szoptatast menjek bissza, mert akkor beoltanak engem is

(azt aztan lezheti... minel inkabb le aakarjak nyomni a 'torkomon' ezt a k! oltast annal kevesbbe erzem, hogy en erre kaphato leszek. Max ha emiatt nem kapnek meg egy melot, mert itt meg ez is elofordulhat.