Hahó!
Friday, egy kicsit megkésve, de
NAGYON BOLDOG 3. SZÜLETÉSNAPOT BORSNAK!
Minden szépet és jót Neki! Remélem sikerült teljesíteni az ajándék-kívánságait
Éjszakázókkal együtt érzek, így 8. hónapja már kicsit kezd elfárafni az ember

Talán most nálunk javul a helyzet, de amíg huzamosabb ideig nem tart ki, inkább nem is akarom elkiabálni a dolgot, nehogy csak egy kósza front tréfáljon velünk.
Márk nagyon édesen dumál, megzabálom!
És hát Zsófi és Marci nagyon édesek együtt is, örülök, hogy bandáztatok!
Jövőhéten szívesen meglátogatunk bárkit, ha esetleg van szabad napotok és kedvetek, szóljatok
A fog elég nyűgös dolog, mi most a felsőkért küzdünk, ha ilyen lesz mind a 20, hát, nem is tudom... úgy sajnálom szegénykémet, néha, ha rosszul harap rá valamire, úgy felsír
Együttérzünk minden küszködővel, kitartást, gyors kibújást mindenkinek!!!
GRAT Vince és Bibi mozgásfejlődéséhez, látjátok, "türelem tornaterem" a Besenyő család szavaival élve

Örülök, hogy beindultak ők is, aztán jó pakolászást az Anyukáknak
Ma Benének rendkívüli étvágya volt, három barackból kapott este pépet, egy pár babakekssszel összeturmixolva, benyomta

És ebédre meg két deci körüli tök+túrót, nem szokott ennyit enni.. hiába, ha fogára való van, akkor az étvágya is nagyobb
Ma már Anyukáméknál, hál'Istennek... bírom én az Anyósomékat, de amennyit beszélni tudnak... be nem áll a szájuk, ugyanazko az sztorik ezredjére, harmadik este már zsongott a fejem, nem bírtam figyelni... hjaj, elég volt

Amit viszont nagyon utálok: együtt sütöttünk Anyóssal, hát Csajok megtudtam, hogy még a tésztát se jól gyúrom, sőt, nyújtani sem tudok rendesen, úgy kell, ahogy ő csinálja....

És nem is az a baj, hogy tanácsot ad, hanem hogy ötvenszer elmondja, amíg úgy nem csinálom, ahogy ő... azt hittem, felrobban a fejem. Szerencsére ez már az utolsó nap volt, alig vártam, hogy beüljünk a kocsiba, és CSEND legyen...
Mensi: nekem is pár hete jött meg, akartam is írni, brutál mennyiség, görcsök, mint a vajúdás elején... csak remélni tudom, hogy ez a kezdeti sokk, és legközelebbre normalizálódik.
Hajrá becsúszós babák!!!

Az esküvőn fogtam egy öt hetes kislányt, annyira pici és könnyű volt, már el is felejtettem, milyen, pedig nem is volt régen, amikor Bene is ilyen pindurka volt...
Öhm, akartam még valamit, de elfelejtettem
Pusssz mindenkinek, szép hétvégét,
Ági