A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok!

Nagyon édesek a gyerekek! Zsófit tényleg meghazudtolják a képek! :)

Hozzánk is lehet ám jönni! Mangora Ti is jöhettek ám! M0-on nincs is annyira messze!

Nálunk is megy a nyűglődés ezerrel! Én is a fogra gyanakszom, de megnézni sem tudom. Folyton ott van a nyelve! S folyton állni és menni akar. Most szinte semmilyen játék nem köti le, csak az állás! S annyi esze van: az nem jó, ha a kezét fogjuk. Áttolja a kezünket a hóna alá, s akkor tud állni is meg pakolni is. Most már felhúzza magát bárhol. Pakolni nem annyira pakol, mert haladni szeretne. Holnap megyünk is az ortopédiára. Tegnap a hűvösben rájöttem, hogy kellene vmi a lábára....s nem akarok csak úgy venni egy cipőt, akkor már mondja meg a doki, hogy mit javasol, s az sem baj, ha megvizsgálja és ad ötleteket. Mit lehet, hogyan, meddig.... Az előbb felhívtam az SZTK-t, s volt hely holnap estére. Nem is számítottam erre! :)

Képzeljétek! Múlt héten úszáson, egyedül úszott Petra párszor 3 métert karúszóval. Nem felfújható van ott, hanem úszókorong. Nagyon tetszett neki.

Bocsánat, hogy csak magunkról szinte!

Judit

Judit

Kép
petra09

Bocsi,

Kankalin,
Huszilvi, kedden küldtem nektek privit, megkaptátok??? (titok nincs: fotók :wink: 8) )

Kép
Kép
friday

Friday! Küldtem neked privit nyaralással kapcsolatban! Lehet, hogy közelebb leszünk hozzátok, mint gondolnánk :)
Mit jelent az, hogy traktorozás??? Lemaradtam valamiről :)

Judit, ez az egyedül úszás nem semmi Petrától!!! Nagy gratula! Kis leleményes csajszid van neked is! Még jó,. hogy állás közben neki pakolásznia is kell :D:D:D Nőből van, mi egyszerre több dolgot is tudunk csinálni, nem lehet ezt elég korán elkezdeni gyakorolni :D:D:D
Ortopédiára ha jól tudom beutaló is kell! Ha nincs,a zért kérdezz rá, nehogy hiányozzon! És a puhatalpú cipőre esküszöm! Kis bőrcipő az egész, még a talpa is, véd, de nem kemény és szabadon mozoghat és erősödhet benne a lába! Nekünk olyan van, de még ugye Marci járásra nem használja :D
Megyünk felétek is, de ti tudtok felénk is jönni :) Ne mindenkihez mi menjünk, valaki jöjjön szépen ide is :D:D:D Legalábbis aki meg tudja oldani az autózást!!! Lehet apukával is jönni!!! :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Mangora: :):) Ja, hogy ez a magyarázat! :) Az a baj, hogy csak busszal tudnánk menni, vagy hétvégén apával.

Még van egy lyan visszahívónk, hogy 3 hónapos korában kontroll, de akkor nem voltunk, mert beteg volt a doki és máshova mentünk. A betegirányítóban telefonon azt mondták, hogy az elég. Én is a puhatalpú cipőre gondolok, de úgy vagyok vele, hogy meghallgatom a dokit és tényleg nyugodtabb leszek, ha ránéz, mert most pl fél5kor kelt fel du, és 3/4 6-ig állni próbált folyamatosan. Ha elmentem előle kapaszkodott másba. :?

J.

Judit

Kép
petra09

Mangora, mi is nagyon jól éreztük magunkat, örülünk, hogy eljöttetek.

Na, ezzel a cipővel én is kezdek bajban lenni. Pont a hétvégén gondoltam rá, hogy lehet, hogy rendes cipőt kell már adni rá? Hiszen végülis lassan többet áll, mint ül.
Voltunk barátoknál keri partin és ott volt egy egyéves kisfiú, akin már rendes Siesta cipő volt. Persze, ő már járt.
Olyan puhatalpú bőrcipőnk nekünk is van, az nagyon csini, babakocsiba.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak Juditéknak.

Petra nagyon kis ügyes!
Judit, a meghívásom még mindig áll :-)

Mangora, na, remélem, kibújik az a fog Nektek. Nálunk nem hiszem, nem is nyáladzik úgy mint Marci... Emlékszem egyébként, hogy vki írta, hogy addig fáj a fog, amíg ki nem bújt. :roll:

Friday, privit megkaptam (Köszi!), de a link nem működik :cry:

Jó éjt!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!

Kész a terasz. és ma még ki is takarítottam a konyhabútoromat mert az hiányzott még! :lol:

Szégyen ide - vagy oda de még mindig nem tudtam elolvasni az összes írásokat de rajta vagyok az ügyön!

Hozzánk is lehet jönni nem vagyunk messze, pesttől sőt még vonattal is lehet jönni !

Zsuzsi jövö héten, hétfő és a péntek kivételével, jó nektek, vmelyik nap , mert akkor lehet h vonattal elmennénk hozzátok és elénk jönnétek az tök szupi lenne!!! :D Ti is jöhettek hozzánk.. vonattal is kb fél óra és itt vagytok nálunk.. ! :D

KÉpzeljétek én is úgy jártam , mint Kata , 35 napra jött meg.. már épp tesztelni akartam mikor megjött már épp bontatni akartam a tesztet! :oops:

Tiszta para ez az egész.. lehet h gyógyszer lesz a vége! 8)

MI is tudunk menni ha úgy jön össze most már talán egy kicsit lecsendesennek a dolgok de légyszi írjátok meg priviben a pontos címeteket és elmegyünk mi is hozzátok most már talán jobb aközlekedés pesten a nyári szünet miatt !

Tegnapi éjszakánk nem volt vmi fényes... M is fent volt.. !

Na megyek mert fáj a hasam nem vok jól !Lepihizek!

bocsi h nem reagáltam csak átfutottam a mai írásíitokat, de rajta vagyok a lemaradásom pótlásán !

JÓéjt!

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Gyorsban vagyok most is, holnap megyünk Miskolcra.
Vince ma végre elkezdett kúszni!!! Annyira szépen csinálja! A lányoknál ez kimaradt, így én még nem láttam ilyet, de irtó édes!
A rosszevő kisfiamból egy tátogó zabagép lett. :lol:

Szépek Zsófiék, nagyon jól elvannak, látszik. :)

Edina
Kaláka fesztiválról olvastunk, hogy a szombat délelőtti gyerek műsor idén ingyenes, csupán valami játékot vagy könyvet, vagy cd-t kellene vinni az árvízkárosult gyerekeknek.
( Összeraktunk a lányokkal egy szatyor játékot, kedvesen adták, amivel nem akarnak játszani.)

Megyek, mert reggel korán indulunk, hogy elkerüljük a meleget.
Szép napot mindenkinek holnapra!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

megint jól eltűntem, de ma huzatoltam, gazoltam, szomszéd nyanyával békülést kezdeményeztem miután megjött ma a papír a beadványunkra most meg sütit sütök.
Holnap vacsira asógornőmék jönnek, gondoltam legalább a sütit megcsinálom előre.
Fleur féle süti, 1x már csináltam, nagyon könnyű:3 pohár joghurt és a továbbiakban a joghurtospohár a mérőeszköz,Aztán 3 pohár liszt, másfél pohár cukor, kb fél zacsi sütőpor és egy pohár étolaj, (Fleur javaslatára csak fél pohár olaj)Ezt egy hosszúkás tepsibe önteni, tetejére sok gyümi és 180 fokon kb 20 percig sütni.Én most sárgabaracból sütöm.Előnye:A tésztát úgy össze tudod keverni, hogy robotgép sem kell hozzá, tehát csinálhatod ha alszik a gyerek :-)
Köszönjük Fleur!:-)

Mangora, hozzánk laktok amúgy a legközelebb...
Sajnos én is csak úgy tudok menni, ha visznek bennünket.
Sokszor únom már magam emiatt, hogy félek vezetni, de ez van.

Nagyon-nagyon cuki Zsófi és Marci!!!puszit nekik

Siesta szerintem is jó döntés!Fontos a legjobb minőségű lábbeli az első lépéseknél!

Móni, öregasszony, na, gondolom idegesítő volt kellőképpen.
Másik babó felőlem jöhetne, csak a terhességi idegölő 9 hónap maradna ki...Erre újból erőt kell maj gyűjtenem.

Judit, úszóbajnok!Bükkfürdőn majd ellesünk pár részletet!

Friday, jó móka lehet ez a traktorozás.De ki visz kit?A kicsi Gréta is fenn ül?Részletes képes élménybeszámolóra szavazok!!!

Apa feldobta hétvégén az ötletet, menjünk ki pár napra Horvátországba szeptemberben.Egyrészt mennék, főleg az allergiám miatt, ott jobb lenne, másrészt Márkkal nem tudom mennyire lenne nyaralás...De itthon nem hagyom, az tuti.

Egy tegnapi szösszenet amit sikerült lekapnom, ennél hosszab monológokat nyomat egész nap.Minden nap más szó a nyerő.Vagy a meglévőket mixeli.

http://www.youtube.com/watch?v=criV1pRORQM

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Szilvi, de jó, de jó!!!!!

Vick, jó hétvégét nektek és nem is tudom, kitől tanulhatták lánykáid ezt a nagylelkűséget!Vincének gratula a kúszáshoz!

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,
Vagyok én is, de csak kutyafuttában. Köszi Móni a hiányolást. Nagyon fini volt ez a csoki, amit kaptunk tőletek. Nagy szerencsémre a kölyköknek nem jött be az étcsoki, nekem annál inkább. Főleg a 75%-os. :wink: }~
Még nekem sem jött meg. Viszont nálunk már megvan a tervezett létszám :)

Csabinak boldog névnapot!
Nagyon cukik Zsófi és Marci :) Igen, Mangora már régóta várunk :)
Petra nagyon kis ügyi az úszással. Kíváncsi vagyok,hogy mit mond az ortopédorvos, bár bevallom meglepődtem, hogy orvosi javaslatot kértek a cipővásárláshoz. Én is azt mondom, hogy a puhatalpú cipő hasonlít leginkább a mezítlábashoz, én is arra szavazok.

Márkot még most fogom megnézni, kíváncsi vagyok nagyon.

Vick, jó kikapcsolódást nektek, gratula a kúszáshoz!

Szilvi, neked mikor van időd ennyit takarítani? Merre is laktok? (elfelejtettem) :oops:

Friday, én is hiányoltam a csodagéppel készült fotókat :) :wink: mutatnál párat? :)

Bibi mozgása elég ugrásszerűen fejlődött. Ezerrel elkezdett kúszni, olyan félig mászás, félig kúszással halad. Felült, majd felált, és lépegetni is kezdett kapaszkodva. Persze egész nap ott őrzöm, mert még nem stabil. Eddig sem sok időm volt, de most már végképp semmi. Megindult a veszekedés is a csajok között, mert Bibi csak azzal szeretne játszani, ami épp Blaninál van. Semmi mással nem lehet elterelni a figyelmét, teljesen rákattan és startol rá. Fog még nincs.
Nálunk az alvás még mindig nem megy. Az éjszaka még ok, mert csak enni kel fel (nem mindig emlékszem hányszor, talán 2-3), de napközben összesen másfél óra (2 vagy 3 részletben). Blani nem alszik egyáltalán és fent vannak kb.10-ig, vagy tovább. A homeos cucc sem ért semmit. :( pedig ez magas potenciál volt.

Jó éjt!
R

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Látom pangás van megint!

Fog még sehol, pedig ma is nyűgösködött Marci...
Holnap mi vidékre megyünk esküvőre, nem is nagyon leszek hétvégén!

Csak azért jövök, hogy mindenkinek kellemes hétvégét kívánjak!

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Hahó!

Friday, egy kicsit megkésve, de
NAGYON BOLDOG 3. SZÜLETÉSNAPOT BORSNAK!
Minden szépet és jót Neki! Remélem sikerült teljesíteni az ajándék-kívánságait :wink:

Éjszakázókkal együtt érzek, így 8. hónapja már kicsit kezd elfárafni az ember :wink: Talán most nálunk javul a helyzet, de amíg huzamosabb ideig nem tart ki, inkább nem is akarom elkiabálni a dolgot, nehogy csak egy kósza front tréfáljon velünk. :P

Márk nagyon édesen dumál, megzabálom! :D
És hát Zsófi és Marci nagyon édesek együtt is, örülök, hogy bandáztatok!

Jövőhéten szívesen meglátogatunk bárkit, ha esetleg van szabad napotok és kedvetek, szóljatok :wink:

A fog elég nyűgös dolog, mi most a felsőkért küzdünk, ha ilyen lesz mind a 20, hát, nem is tudom... úgy sajnálom szegénykémet, néha, ha rosszul harap rá valamire, úgy felsír :(
Együttérzünk minden küszködővel, kitartást, gyors kibújást mindenkinek!!!

GRAT Vince és Bibi mozgásfejlődéséhez, látjátok, "türelem tornaterem" a Besenyő család szavaival élve :lol: Örülök, hogy beindultak ők is, aztán jó pakolászást az Anyukáknak :)

Ma Benének rendkívüli étvágya volt, három barackból kapott este pépet, egy pár babakekssszel összeturmixolva, benyomta :) És ebédre meg két deci körüli tök+túrót, nem szokott ennyit enni.. hiába, ha fogára való van, akkor az étvágya is nagyobb :wink:

Ma már Anyukáméknál, hál'Istennek... bírom én az Anyósomékat, de amennyit beszélni tudnak... be nem áll a szájuk, ugyanazko az sztorik ezredjére, harmadik este már zsongott a fejem, nem bírtam figyelni... hjaj, elég volt :) Amit viszont nagyon utálok: együtt sütöttünk Anyóssal, hát Csajok megtudtam, hogy még a tésztát se jól gyúrom, sőt, nyújtani sem tudok rendesen, úgy kell, ahogy ő csinálja.... :evil: És nem is az a baj, hogy tanácsot ad, hanem hogy ötvenszer elmondja, amíg úgy nem csinálom, ahogy ő... azt hittem, felrobban a fejem. Szerencsére ez már az utolsó nap volt, alig vártam, hogy beüljünk a kocsiba, és CSEND legyen... :lol:

Mensi: nekem is pár hete jött meg, akartam is írni, brutál mennyiség, görcsök, mint a vajúdás elején... csak remélni tudom, hogy ez a kezdeti sokk, és legközelebbre normalizálódik.
Hajrá becsúszós babák!!! :lol: :lol: Az esküvőn fogtam egy öt hetes kislányt, annyira pici és könnyű volt, már el is felejtettem, milyen, pedig nem is volt régen, amikor Bene is ilyen pindurka volt...

Öhm, akartam még valamit, de elfelejtettem :oops:
Pusssz mindenkinek, szép hétvégét,

Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok,

íme az ígért képek!

Kép Kép Kép Kép Kép

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Reni, jó, hogy jelentkeztél:) Bibi nagyon beindult, király! Gondolom, azóta még kevesebb szabadidőd van:)
Csokit úgy választottam, hogy hátha Neked ízlik, és nem osztogatod szét a gyerekek között...

Mangora, ha már mi nem tudunk menni, legalább Ti gyertek:) Nagyon örülnénk nektek! Judit, ha jól számolom, Ti olyan messze laktok, hogy oda nekünk esélytelen:(

Ági,
veled viszont már majdnem megbeszéltük ezt a hetet, úgyhogy mindenképpen látogassatok el! Még közel is van.
Fájdalmas menzeszt sajnálom, remélem, csak az első volt ilyen .

Gondolom, hogy anyósék fárasztóak hosszú távon.
Ja és halkan megjegyzem, hogy még életemben nem gyúrtam és nyújtottam tésztát, úgyhogy ... :)

Cipő-témával kapcs: szerintem csak akkor érdemes rá cipőt adni, ha már rendesen lépeget, de akkor igazit, kemény talppal, magas kéreggel.
Puha cipőcske addig inkább csak dísz.

Kata, nagyon édes a videó:-) Horvátországot szerintem ne hagyjátok ki!
receptért örök hálám neked és Fleurnek is.

Vince és Bene jó étvágya remélem, megmarad!

Szilvi, nagyon édesek a képek. Szép helyen voltatok!

Megyek, mert nálunk Dávid éppen szökni készül.
Eddig mindig utánam jött, pár napja viszont azt játssza, hogy "elfut előlünk" :)

Jó hétvégét!
Puszi
M
monke

Sziasztok,

Szép hétvégét mindenkinek!

Gratulálok Vince és Bíborka mozgásához, Bibi aztán nagyon beindult!

Kata, nagyon aranyos a video. A duma nálunk is hasonló, a végén mindig felviszi a a hangsúlyt. Majd hozok én is, ha sikerült feltölteni.
Ho. hajrá, biztosan jó lesz! Az én Mikim nem az ilyen "felvetős" típus.
Hogy sikerült a békülés?
A sütireceptet kipróbálom én is.

Borsnak nagyon boldog születésnapot!

Szilvi, jövő héten csak a csütörtök jó nekünk. Szerdára Katáékat várjuk!
Nagyon ügyes vagy ezzel a takarítással mindig, én jobbára csak a tervezésig jutok ilyen szinten, mint ahogy Te műveled!
Nagyon jók a képek, látszik, hogy jól éreztétek Magatokat. Mi is megyünk Szoboszlóra a Balaton előtt pár napra, ma foglaltuk le a szállást

Ági, Anyós mindig mindent jobban tud, ezt ne feledd, a NagyAnyós meg még jobban. 8) Remélem, Anyukádéknál tudjátok élvezni a csendet. Benének igazán jó étvágya van!
Fájdalmas menzeszt sajnálom, reméljük, ez csak egy egyszeri volt.
Móni mondta, hogy állítólag csak az első hat fog ilyen fájdalmas.

Tegnap Móni és Dávidka jártak nálunk, nagyon aranyosak voltak együtt. Dávidnak különösen a pihenőszék tetszett, az övét már elpakolták. Micsoda örömmel eszik ez a fiú! Öröm volt nézni!
Képeket is csináltam róluk, a jövő héten hozom őket, de most Anyóséknál "nyaralunk".
Én keménytalpú cipőre szavazok, ha már jár rendesen.

Jók legyetek!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Hazaértünk. Jó volt a 2 nap, csak az éjjel volt katasztrófa. Hagyjuk is, remélem itthon jobb lesz.

Vince kezdi a térdét maga alá húzni. :shock: 2 nap kúszás után már kezd is mászni???
Ja és a legdurvább: Nézem kb. 4-5 napja, hogy jön-e alul foga, mert nagyon rágta az ujját. Fognak még nyoma sincs. Erre tegnap nézem, az egyik alsó 2-es kint van, a másik meg még nem tört át, de nagyon jól látszik. :shock:
Most épp felmos a papírzsepi zacskójával. :lol:
Cipő kérdés: Én amondó vagyok, hogy minél többet mezitláb! Azzal erősödik a kis lába legjobban, megtanul egyensúlyozni. Ha már az utcán is tud járkálni, akkor viszont Siesta vagy Linea cipő. Magas kéreggel, hogy tartsa a bokáját.

BORSNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Ági
Az anyós mindig anyós marad és mindig okosabb a menyénél! :wink:

Szilvi
Máté úgy beül, mint valami modell gyermek! Nagyon édes és tök jó helyen voltatok!

Megyek mosogatni, így haza érkezvén még több munka van.

vick
Kép
Kép
ervick

34372

Borsnak boldog szülinapot!

Nagyon kis szép Máté! Biztos jó volt a pihizés.

Gratula Vinének az újabb fogacskához.

Márk nagyon kis édi-bédi :)

Móni, Zsuzsi nem ér, ti már többször is taliztatok :) Kérünk fotókat :lol:

Ági, tényleg jó étvágya van Benének. Lehet, hogy attól alszik jobban? Ezt az anyóskérdést majd egyszer személyesen megtárgyaljuk :wink:

Móni, nem is tudom melyik a jobb, ha követ, vagy szökik a gyerek.

No, nem voltam valami összeszedett, ennyire futotta...
34372

Hahó,

Először is köszönöm szépen Csabi nevében a névnapi jókívánságokat. Bocs, hogy már megint ilyen soká jövök, de már megint el voltam havazva.
Kedden esküvőn voltunk, szerdán fogorvos, csütörtökön vendégek jöttek, pénteken mi mentünk vendégségbe, szombaton anyukáméknál voltunk 

Ízlik Csabinak a danonino is, meg lehet kapni a dm-ben babajoghurtot (6 hós kortól), meg tegnap kipróbáltuk a túró rudit, és az is bejött neki. Érdekes eddig a darabos kajáktól öklendezett, de a túró rudit szó nélkül elnyammogta :-D

De a jövő hét már jobb lesz. Móni, esetleg tudunk talizni? Már úgyis rég esedékes :wink:

Márk nagyon aranyosan gagyarászik. Ilyenkor nagyon tündérek tudnak lenni :-D

Tszilvi: irigykedem a nyaralás miatt  már én is nagyon mennék  Mi is valami ilyesmi sárga felfújható kütyüt szeretnénk venni, de még nem kaptam. Ti hol vettétek?

Vince nagyon ügyes, kint van a fogacska!

Hááát, becsúszós babák :-D én még nem hajráznék  Ha elképzelem, hogy egyszerre ketten kiabálnak a fülembe… annyira az most nem hiányzik. Szóval két-, háromgyerekes anyukák, minden elismerésem!! Kata, teljesen megértelek, hogy fellélegeztetek!

Mensi: nekem a múlt hónapban jött meg először, most viszon 2,5 hétre jött a következő. Ez szerintetek normális? Terhesség előtt rendesen 28 napra jött meg.

Ági, az anyósos sztorik… hááát ismerős, bár nem a férjemmel kapcsolatban, hanem még az exemnél voltak érdekes dolgok…

na megyek ebédelni

puszi

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára huszilvia 2010.07.11 15:54-kor.
huszilvia

Sziasztok,

anyukáméktól írok, csak röviden,tegnap d.u meghalt a nagypapám, ezért hazajöttünk, bár nem terveztük ezen a hétvégén.Holnap megyünk haza, de vszínűleg jövő héten meg is lesz a temetés, szóval megint jövünk majd.

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, őszinte részvétem. Sok erőt kívánok nektek.

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,

Kata, őszinte részvétem.

Szilvi, várunk szeretettel:) melyik nap lenne jó nektek? Jártok még babaúszni?
Örülök, hogy ízlenek Csabinak a desszertek:)

Mi elvileg hétfőn kívül minden nap itthon, remélem, Ágiék is eljönnek. Kérdés, hogy együtt vagy külön?
Na, írok mindjárt egy mailt.

Ági, írtam privit. Napok óta ezen a "türelem, tornaterem"-en nevetek. :)

Zsuzsi,
Köszönöm a meghívást. Nagyon jó volt nálatok:)

Ha Zsófit látom, mindig eszembe jut, hogy mennyire kislányt szerettem volna
:P
Annyira kis kecses jelenség.

Na de már megbékéltem, megvettük Dávidka első "munkagépét" is (műanyag teherautó:)

Vincének hajrá:)

Edina hol lehet megint? Nem győzöl Gréta után szaladgálni, gondolom:)

Pusz
M
monke

Sziasztok!

Mozgalmas volt nekünk is a hétvége !!! :lol:

TEgnap anyukáméknál volt egész nap Máté a nagy medencébe pancsizott mert múlt héten az esküvő miatt nem látta mert anyosomék vigyáztak rá ! ÉN meg voltam tegnap kozmetikusnál aztán apával voltunk egy kicsit csavarogni kettesben, meg néztem falmatricát a hálószobába meg a nappaliba kép helyett nekem ezek most jobban bejönnek ! :lol: Jövö hónapban meg is veszzük őket !

Ma meg a barátainknál voltunk grillezni tök jó volt ! :wink:

Kata édes Márk a videon nagyon cuki, de már így tud ülni ???? MÁté még nem , csak forog és kúszni próbál, de ma de mintha már a lábait kezdené maga alá húzni kíváncsi leszek mi lesz belőle! :D

Nagypapád miatt meg fogad őszinte részvétem ! :cry:

Móni a kölesgolyót simán odaadom a kezébe vagy a szájába és elnyamogja nagyon édes, de vettem a dm is köles pépet , gabona pépet is eszi azt is , köles pép ua mint a golyó csak le van darálva ! :D

HuSzilvi ez az uszógumit Máté az unokatesoitól örökölte ! de már vagy 6 éves, nem tudom h anno hol vették a sogornőmék, de nagyon jó M imádja !
Nyaralás fantasztikus volt !

Holnap megyek veszek neki kis medencét, meg jönnek Magnoráék is hozzánk, mire jönnek addigra remélem meleg is lesz a pancsi a fiúknak ! :D :wink: !

REni mi solymáron lakunk ! NIncs messze pesttől!

Vick, ott voltunk tőletek nem messze, volt is róla szó h átmegyünk Debrecenbe az egyetemi részhez de végül a meleg miatt inkább mentünk a strandra, ti onnan messze laktok mármint az egyetemtől ? mert akkor összefuthattunk volna ha átmegyünk, de ami késik az nem múlik mert még megyünk nyaralni Hajdúszoboszlóra mert nagyon bejött nekünk ez volt a második ! :P ! :oops:

Ági, Móni.... és a többiek hozzánk is jöhetek tényleg nem lakunk messze pesttől !

Gratula Vince fogához !

M két napja éjjel fel kell enni, és felsírdogál sűrűn és kevesebbet eszik, lehet h a foga v a meleg de vmi nem okés nála !! :cry:

Krisztina is rég volt ?!?!!?
Edina ?

Mangora remélem jó volt az esküvő??!!

Borsnak Boldog Szülinapot !

Na megyek pihizni mert hulla vagyok ez a két éjszaka katasztrófa ... !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Éjjel Vince csak 4-kor kelt!!! Jupijééééééééééé!
Belenéztem ma a szájába, hát ott a 8. fogacska. Kibújt, ezért volt jó éjjelünk. :D

Szilvi
Az egyetemtől kb. 10 percre lakunk, nincs nagyon messze. Ha jösztök, csak szólj, megpróbálunk ott lenni, ha nincs épp más dolgunk.
Szoboszlóra is tervezzük, hogy megyünk strandolni, ott van kicsiknek medence, Eszter szereti nagyon.
Szóval szólj csak, mikor jó nektek.

Kata
Őszinte részvétem, sok erőt küldök!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!!!

CSAjok merre vagytok?? Mindenki a strandon van???

Hogy bírjátok ezt a meleget??HÉt második felére akár 37 fok is lehet !

Sikerült megvenni a medencét remélem fog tetszeni Máténak is !

Most h bejött ez a nagy meleg alig eszik ti babáitok???

Pl reggel fél 8 kor evett 120 ml tápszert azóta semmi max egy kis tea és már egy órája legalább alszik !! Bár ha belegondolok ilyen melegbe nekem se van étvágyam !

Mi nagyon szenvedünk ! Lassan már it lesznek Mangoráék már várom nagyon !

Zsuzsi megkaptad a privit ???

Ha jó nektek a csüt akkor elmegyünk remélem nem lesz nyügi M a nagy melegbe pont akkora mondja a kánikulát ..! :cry: _Vagy lehet h jobb lenne elhalasztani ááááááááá nem is tudom.. mert mostanába elég nyügi a melegben ... de már ég a pofim szó szerint ... ! Na mindegy majd még megdumcsizuk addig !

nA MEGYEK FÖZNI TOVÁBB!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Hahó!

Kata, fogadd őszinte részvétem, remélem, nem szenvedett sokat Nagypapád. Sok erőt Nektek, vigyázz Magatokra.

Mi közben hazajöttünk, a panel 40 fokába :?

Csajok, van valamelyikőtöknél klíma? Komolyan elkezdtünk rajta gondolkodni, elviselhetetlen ez a kánikula, én még csak-csak túlélem, de Benét nem akarom kitenni ennek. Kelet-nyugati fekvésű a lakás, a szobák a nyugati oldalra néznek, végig ablak... szauna. Szóval ha valamelyikőtöknek van tapasztalata, milyet érdemes, mennyiért, akkor segítsen, mert nekem most még kínai, azt sem tudom, mit kell rajtuk nézni :)

Benének mintha egyszerre indult volna meg felül mind a négy foga, de nem igazán tudom megnézni, mert nem hagyja. Viszont amikor Anyukáméknál a pofiját az ablakhoz nyomta (természetesen az üveget is meg kell kóstolni :wink: ), sikerült egy olyan fényképet csinálni, amin látszik a felső ínye, és ott bizony négy fehér foltocska van. Azért olyan nyűgös szegénykém.
Bár előző éjjel megint egész jól aludt, kopp-kopp-kopp.
Reni, a jó alvás utáni nap volt a jó evés, sajnos, pedig nekem is így lett volna logikus :wink:

Ma ebédre meglátogattuk Gábort a munkahelyén, Bene nem akart enni, aztán az én nagy fémkanalammal adtam neki a pépet, mondanom sem kell, így simán betolta az egészet :lol:

Móni, írtam privit! Remélem összejön a tali! Szilviéknek is nagyon örülnék, hadd bandázzanak a fiúk :)

Terhesen én is kislányt tudtam jobban elképzelni magamnak, megértem, amit írsz :wink:

Szilvi, szuper, hogy jól sikerült a nyaralás, édesek a képek Mátéról!

Cipő: azt hallottam, hogy túl egyenes talajon (mint pl. a parketta), nem jó mezítláb járatni a babát, mert ellustul a talp, és nem lesz szép boltozatos... tapasztalat? Én abszolút laikus vagyok a témában, és nem tudom, milyet vegyek majd :(

Hűvösebb estét mindenkinek!
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁ, nem bírom ezt a meleget. Nálunk ugyan van klíma, de már elegem van a bentlétből. :S Ági, én sem értek hozzá. Mi tavaly szereltettünk be, mikor volt egy olyan akció a Saturnban, hogy ha jól emlékszem 50e körül volt szereléssel Nombusz klíma. Aki nálunk szerelte (végülis ismerős ajánlotta, nem az üzlet, mert arra sokat kellett vola várni) azt mondta, hogy a Genex-el sok baj van, ő Samsungot és a Hitachit ajánlott. AZok horror árúak voltak babavárás alatt. :) Hát, nem tudom. ANdris most azt mondta, hogy szerinte ha van 50 - 55 körül 2 év garanciás szerinte az jó. Nálunk a hálóba van beszerelve, de érezni az egész házban. Tegnap néztük, úgy, hogy 5 órát ment kb 500ft plusz a villanyszámlában.

Ortopédus: Azt mondta, hogy cipő nélkül. Így tud alakulni, fejlődni a lábuk. Mi ennek tükrében a hajlékony talpú cipő mellett döntöttünk, de csak akkor adjuk rá, ha idegen helyen tesszük le, vagy hideg van, vagy ha forrő a beton. Reni, nem is a cipő miatt vittük el, csak úgy gondoltam, hogy ha már ott vagyunk megkérdezem. Amiatt vittük, mert hirtelen kezdett el felállni és mindig állni és járni akar. Erre azt mondta a doki, hogy nyugodtan. AMit magától csinál azt lehet, addig amíg magától csinálja. Ő azt nem szereti, ha járatják a gyereket.

Hétvégén voltunk megint úszni, most csináltunk képet is, majd hozok, lehet sikerül még most. Tegnap pedig az Oázisban Szigetszentmiklóson, de csak 4-re mentünk ki. Tetszett neki nagyon.

Vick: gratulálok Vincének a negyedik foghoz!!! S a lányaidhoz is! Nem semmi, hogy ők pakolták a játékokat! :) Nagyon büszke lehetsz!!!!

Szilvi: nagyon jók a képek! Tényleg, mint egy kis modell!!! :)

J.

Judit

Kép
petra09

Kép

Kép

Kép

Kép

Judit

Kép
petra09

Köszi csajok az együttérzést, azért hiányozni fog a nagypapa, főleg hogy korát meghazudtolva élte életét,mind szellemileg,mind fizikailag és az utóbbi fél évben robbant így le.
a temetés pénteken lesz, úgyhogy megint megyünk majd a hétvégére le, pedig most mentünk volna 2 napra a Mátrába.
De nem fogom a gyereket pár nap alatt a fél országon átcitálni.

Szombaton itthon pancsiztunk, vasárnap meg anyáéknál a nagymedencében, máshogy szinte kibírhatalan ez a nagy hőség.

Márk hátrafelé közlekedik és bejárja így az egész lakást, szombaton a teraszlépcsőről is majdnem letolatott és magára akarta borítani a ruhaszárítót :-)
Zsuzsi, kezdek félni.

Reni, nagyon édik ezek a cipők, főleg a csajosak :-)))

Móni, Ági, én is mindig lányt képzeltem el...De most már nem cserélném el 100 lányra sem.

Ági, nekünk anno a pesti lakásunkbaan genex klímánk volt, a másfél szobás lakást nagyon jól lehűtötte.
Juditéknál Petra szobájában nincs klíma, ventillátorral járatják át oda a levegőt a klímás hálóból ez a megoldás nekem nagyon tetszik.
Annak ellenére,hogy házunk van és minden redőny le van húzva, egy ablakot sem nyitok, most 27,5 fok van ittbenn, szóval mi is gondolkodunk a klímán, ha idén már nem is, jövőre tuti.

Zsuzsi, remélem jól nyaraltok anyóséknál.

ToldiSzilvi, én is akartam venni Márknak ilyen úszógumit a nyaralásra legkésőbb, de mi is kaptunk a hétvégén, unokatesóm gyerekeié volt, de alig használt, tök szuper, úgy örültem.
Amúgy szerintem auchanban tuti van és a hétvégén az intersparban is láttunk ilyet bestway márkában.
Nyaralós képek nagyon szupik, elhiszem hogy még maradtatok volna és Máté nagyon helyes kispasi, gyönyörű szemei vannak.

Hú csajok, azt hiszem nem ússzuk meg a hajvágást Márknál, nagyon nagy a sérója, de olyan édes vele.Apa azt mondta, letolja majd neki hajvágóval, de úgy féltem.
Babona ide vagy oda, sajna nem bírjuk ki 1 éves korig.

Anyáktól hoztunk zöldbabot, őszibarit, céklát, csupa friss finomságot eszünk a héten.

Vick, 8 fog,annyira édes Vince, sejtelmesen kivillantja kis fehérségeket.Ti már akkor mossátok a fogakat,gondolom.

Mentem, mert a gép is fűt ezerrel....

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Lazán napszemcsiben:

Kép

Befejeztem a túltengést. :) Bocsi!

Judit

Kép
petra09

Petra szemcsiben :D :D
Nagyon cuki!

Kata
Nem mossuk még, csak a textilpelussal törlöm át evések után.
Vincének én is letoltam géppel a séróját, ahogy hozzáértem meg sem moccant. Nem zavarta egyátalán, ne aggódj, jobb neki, ha rövid. A fodrászomat is kérdeztem, azt mondta, hogy nyugodtan lehet már és a védőnő is ezt mondta.

Judit
Tengj csak, máskor alig jösz!

Hős vagyok, minden elfogultság nélkül! Kivittem a 3 gyereket egyedül a játszótérre. Megúsztuk minden sérülés nélkül. :D

vick
Kép
Kép
ervick

Vick: köszi! :) Tényleg az vagy!!!! Ezen már meg sem lepődünk! :)

Jó éjszakát Nektek!

J.

Judit

Kép
petra09

Sziasztok,

Vincének gratulálok a nyolc foghoz! Fényképet kérünk!
Vick, jár Neked a mai játszótérért *****

Judit, Petra nagyon helyes a képeken. Köszi, hogy megosztottad velünk az ortopéd orvos véleményét.

Nálunk nincs klíma, meleg az van, nyugati fekvésű a lakás és panel. Szóval el lehet képzelni. Egyébként én jól bírom. Ma se volt semmi bajom a 37 fokban várost nézni Pécsen. Estére azonban rájöttem, hogy ilyet inkább nem, ha nem muszáj. Zsófi visszafelé nagyon nyűgös volt az autóban. Szerintem neki sok volt. :oops: Pedig csak fél 4 és fél 7 között voltunk kint, mégis... Mivel költözni szeretnénk jövőre, ebbe a lakásba nem szereltetünk már klímát. A másikba azonban majd igen, ha olyan lesz.

Kata, reméljük, Nagypapád nem szenvedett sokat.
Bizony, kezdj el még jobban figyelni! Ha egyszer egy képezet beindul... Múltkor elmentem otthonról két órára, mire hazaértem, a padlóváza a szekrény tetején volt, mert Zsófi többször is magára rántotta.

Zsófinak itt jobbak az éjszakái, kétszer végig is aludta. Azt sem tudtam reggel, hogy mi van. Lehet, hogy azért, mert hűvös a ház?

Képzeljétek, két napig az egyik mellemből egy szem tej sem jött, a másikból is jóval kevesebb. Ma bementem a DMbe tápszerért. Na, ez kellett, mert mire hazaértünk, megindult a tej, még a pólóm is átázott :oops:

Na, megyek, elteszem magam holnapra. Bocsánat, ha nem írtam mindenkinek, de kicsit szét vagyok csapva :-)

Jó éjt!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Hát hőség az nálunk is van, eléggé szenvedünk tőle. Én eléggé légkondi-ellenes vagyok, de lehet, hogy ezt az elvet is fel fogom adni

:P

Szilvi, bocs, hogy nem válaszoltam facebook-on, későn vettem észre, hogy írtál (nem nagyon szoktam ott chatelni)

Jópofa ez a szemüveg Petrán, laza nagyon a kis csaj a babakocsiban.
Az úszásért meg gratula, jól látom, hogy az egyik babauszis képen egy apuka is van? Olyat se láttam még.

Kata, Vick...
a sok hajért @@@@@@@@

Játszótérért minden elismerésem, Vick:)

Kata,
tényleg vigyázz Márkra. Elképesztő, hogy mennyire nincs veszélyérzetük, D. pl. imád fürdeni, és esténként szabályosan beugrana a kádba a karomból, ha nem fognám le.

Zöldbabot próbáltál már adni? nem fájt M. hasa tőle?

Cipőt mi egyelőre nem veszünk, forró betonra úgyse nagyon teszem le, amíg csak lépeget, hidegben meg van zokni.

Zsuzsi, remélem
Ez a tej-dolog tipikus Murphy:)
Remélem, jól érzed magad a mini-nyaraláson.

Ne haragudjatok, nagyon véletlenszerűen válaszoltam,

Puszi
Móni
monke

Sziasztok,

Móni, Zsófinak fájt a hasa a zöldbabtól, szerintem.
Mininyaralás: "jól" telik, ma már megyünk haza. Kiemelendő pozitívum: 4-ből 3 végigaludt éjszaka :-)
Nálunk úgy kezdődik a fürdés, hogy Zsófi odamászik a kádhoz, belehajol, megnézi a vizet, majd beletesszük. Tényleg nincs veszélyérzetük, sokszor úgy megfordul és próbál kiugrani a babakocsiból, hogy alig kapom el.

ToldiSzilvi, nem tudom, hogy jó lesz-e a csütörtök. Bocsánat. Ma fejfájással, torokfájással és orrfolyással ébredtem. Ez is Murphy, 40 fokban ilyet összeszedni. Szóval elég vacakul vagyok és nem szeretnélek Titeket megfertőzni.

Kérünk majd képet a rövidebb hajakról! Hosszú hajért @@ Zsófinak jó ha a két éves szülinapjára lesz copfja :-)

Móni, adtam végül Zsófinak csirkemájat cukkinivel és krumplival, akkora adagot bevágott, hogy csak néztem.

Na, kicsit lepihenek, hátha kiáll a fejemből a fájás.

Szép napot!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, jobbulást. Hátha elmúlik, mire hazaértek.
Hát... azért jó, hogy van kiemelhető pozitívum:)

Örülök, hogy ízlett Zsófinak is a csirkemáj.
A zöldbabot azt hiszem, megkóstoltatom vele, de egyelőre nem adom "komplett étkezésként". (bár akkor legalább tudnám, épp miért sír...
:(
monke

Sziasztok!

Velünk is ez volt, hogy mindhárom gyereknek a 40 fokban volt mandulagyulladása. :roll: Jobbulást Zsuzsi!
Az átaludt éjszakáért meg @@@@@@@@@@@@@@@@@@

Na, két képet teszek nektek, egyik a fog miatt, másik a haj miatt.
Kép
Kép

Szép napot nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Megint csak gyorsított üzemmódban tudok jönni, visszaolvasni nem nagyon volt energiám :(

Kata, részvétem nagypapád miatt!!!

Zsuzsi, jobbulást!!! Hol fáztál meg? Klímától???

Vick, a játszóterezésért minden elismerésem a tied!!! Főleg, hogy ilyen hőségben mentetek :( Azért remélem Vince még babakocsiban maradt, őrá így kisebb figyelmet kellett szentelni?

TSzilvi! Köszi a tegnapot! És bocsi a hisztijért, MArci elég nyűgös volt tegnap! Képzeljétek, megpróbáltuk, hátha majd Máté kedvet csinál Marcinak a pancsoláshoz... Hát olyan kánonban ordítás lett a vége, hogy csuda!!! Szegényeket úgy sajnáltam... :( Na, majd azért még próbálkozunk, de Marcinak valahogy nem jön be ez a pancsolás dolog... :(

Petra nagyon édi a napszemüvegben!!!

Lányok, melyik az a webhely, ahol a nyaralásokat néztétek? Valaki megírná nekem??? Próbáltam visszakeresni, de nem sikerült :(

Képzeljétek, tegnap MArci felült és pár percig már támaszkodás nélkül is tartotta magát :) Én meg tiszta para voltam, mert mindezt persze a dohányzóasztal előtt tette, amibe már egyszer bevágta magát :( Szerencsére nem hátra dőlt el, hanem oldalra :D:D:D

Köszi a kérdéseket, az esküvő viszonylag jól sikerült! MArcival nem volt semmi gond! Nagyon rendesen, aranyosan viselkedett! Nagyi alkotott :):) Állandóan a sarkamban mászkált, pedig az ő rokonainál voltunk... Már mondtam Robinak, hogy ha nem vakarja le róla, akkor beülök az autóba és hazamegyek... Utána a tesója kicsit elvonszolta, és úgy már jobb volt :)

Vigyázzatok a hőséggel, nem nagyon lehet meglenni kint :( Reggel alig vonszoltam magam, mikor locsoltam :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Móni, az üveges zöldbab-krumplival még nem volt gond, de ma adtam neki először általam gyártottat, majd beszámolok róla.
Fagyasztottam is le 4 adagot, annyit adott anya.

Zsuzsi, sajnálom a betegséget, remélhetőleg hamar elmúlik.
Örülök, hogy Zsófi nyugodtan aludt.
Nekem egyszer 40 fokban tüdőgyulladásom lett, ezt kapjátok ki.

Mangora, nagyi :-(
Még ott se lehetett nyugtod,szegényem.
Sajnálom a tegnapi pancsizós dolgot.
Nálunk Márk szeret nagyon pancsizni.
Nálunk pancsoló van csak, meg mini gumicsónak, de ha abba rakom, egyből a nagyobb vízbe ficergi már át magát és anyuéknál is mindig ki akar jönni a kis csónakjából a nagy vízbe.
Próbáld meg először talán, hogy veszel egy ilyen kis csónakot, abba raksz vizet és folyamatosan a nagyobbhoz szoktatod aztán.Lehet,hogy nem érzi magát biztonságban vmi miatt.
utazás:www.csak1nap.hu

Hú, ma elmetünk a dm-be, ebédre értünk haza, azt hittem elájulok.
Ja, 2-3 hete már csak babavizet iszunk, te nem kell egyáltalán, kizárólag pohárból vagy jana-s palackból:-)
Múlt hét óta Márk megint átalussza az éjszakákat.Pedig hőség van és vacsira visszatértem a főzelék.De most hogy ezt leírtam, ma éjjel biztos jön Murphy....

Na megyek, alszik a drágám, lepihenek én is azt hiszem.

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hahó!

Benét a bab nem viselte meg magában sem, szerencsére. Nagyon szereti :) Mi is sok friss finomságot kaptunk a szüleimtől, bab, cukkini, borsó, tök, és érik a sárgabarack, meggy is! Miért nincs mindig ilyen időszak? Annyival finomabb, jobb, egészségesebb.
A cseresznyéről idén lemaradtunk, de majd jövőre.

Kata, Zsuzsi @@@@@@@@@@@@@@@@ az átaludt éjszakákért!!! Remélem maradnak is, legalább Ti aludjatok, helyettünk is :)

Én ma a teraszra kitettem a kismedencét, hátha így elviselhetőbb lesz Benének a délutáni hőség. Ő is szeret pancsolni nagyon :)

Zsuzsi, jobbulást!!! Remélem már elmúlt a fejfájásod!
Pécs gyönyörű város, megértem, ha jól esett ott mászkálni :wink:

Vick, ***** Mindig eszembe jutsz, a rosszabb órákban, hogy én egy gyerekkel is alig bírok, milyen lehet hárommal... pedig annyit én is szeretnék :wink:

Petra naggggyon édes teremtés, nagyon vagány kiscsaj a napszemcsiben :lol:
Vince pedig kész nagyfiú, édes az új sérójával!
Hajvágás nálunk is esedékes, eddig csak Gábor szorgalmazta, de most már szerintem is hosszú.
Ezt a babonát eddig nem ismertem, hogy egy éves korig nem szabad hajat vágni, mindig tanul valamit az ember :wink:

Mangora, nagyi :evil:

Köszi a klímás tippeket mindenkinek! Igyekszünk utánajárni. Igazán én sem vagyok nagy rajongója, de ez a meleg már elviselhetetlen, tényleg. Mi is tervezzük a költözést egy-két éven belül, racionálisan végiggondolva már ennyi időre felesleges, de mikor délután a legkisebb mozdulattól is izzadok, és szinte nehéz levegőt venni is... jaj, hát akkor azt szeretném, hogy rögtönmárisazonnal szereljék fel :lol: :)

KépKép
gigilina

Vick, minden elismerésem a játszóteres kimerészkedésért!És minden egyébért!
Nagyon szépek vagytok Vincével a közös képen!:-)

Ági, jó pancsizást, ma én is bemegyek Márkkal, este meg lecseréljük a vizet, mert holnap vagy holnapután d.u Fleurék lehet átjönnek pancsizni egyet.

Mai körkérdés:A pancsolóba és medencében fürdőnaciban fürdünk, de ha elmegyünk stranra és nyaralni, vettem úszópelust.Lehet hogy hülyének néztek, de fogalmam since, melyik az eleje és hátulja.
Dm-es babylove-os van.

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!

Kata, nekünk is ilyen fürdő pelus van és a nyaraláskor a 3 . esetnél jköttem rá , hogy rá van írva h hinten az egyik felére az megy hátra !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

na itt vagyok!!

Zsuzsik jobbulást , semmi baj.. remélem már összejön a tali, sőt ti is eljöhettek ha meggyógyultál ,medencézünk egyet lehet h jobb volna ha ti jönnétek ki a panel melegéből hozzánk pancsizni, vonattal fél óra alatt itt vagytok! :lol:

Hu ma M nagyon nyügi, sír semmi nem jó stb.. kész vagyok!
Képzeld úgy sír szinte egész nap mint tegnap a medencénél! Biztos ez a meleg !!!!

Mangora, örülök,hogy jól éreztétek magatokat, gyertek máskor is! Én éreztem inkább rosszul magam a pancsinál , pedig én jót akartam a pinduroknak ebben a melegben! Marci tessék edzeni a pancsira! Majd teszek fel képeket is!

Móni semmi baj, csak azt hittem h nem akarsz velem chatelni mert már többször írtam !!! :cry:

Zöldbabot eddig mi is csak üvegesbe ettünk de nem volt gond (kopp-kopp)) !
Májat eddig sütötök sertésmájjal adtam neki az kecskemétis volt!

Most éppen alszik, de ha felkelt mi is megyünk ki pancsolni !! M imád fürdeni csak tegnap nem tudom mi volt vele h így sírt a pancsiba!! :roll:

Kata jut eszembe úgy tudod elolvasni ha kihúzod a guminál !!!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Kata, köszi a linket :)

Jaj, ez a nagy meleg már minket is elért... kezd felmelegedni a ház... már 26 fok van! Tudom ez még istenes egy lakáshoz képest, de az a baj, hogy nagyon párás fülledt meleg van !Most mintha feltámadt volna a szél, hurrá!!!

Vick, nagyon édes Vince fogacskával! ÉS a közös képen mindketten nagyon aranyosak vagytok!!!

Mangora

Kép
mangora

vick, nagyon szupi a képek, tök jól néztek ki rajta!!

CSajok sztetek normális h már 6 . h meg van !! ??? :oops:

Ti mikor viszitek ki pancsini őket hány óra fele??
! Na mennem kell eddig tartott az alvás

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Nagyon trükkös az a DM-s úszópelus :P

Szilvi, ezek szerint néha nem is látom, hogy írtál.
Életemben nem cseteltem a facebookon, nem figyeltem oda.
Ja ráadásul néha Zoli is belép a nevemben:D

Szóval bocs még 1x.

Vick,
Nagyon szép a közös képetek Vincével.:)
monke

Sziasztok!

Szilvi: én nem jöttem rá, hogy melyik az eleje.... :oops: Pedig aztán használjuk rendesen. Egyszer megnéztem, nem találtam és azt gondoltam, hogy az úszópeluson ez nincs megkülönböztetve. De ciki! :) Sztem simán lehet normális, de nem értek hozzá.

Vick: Vince nagyon édes! Olyan nagy fiús!!!!

A zöldbabbal nekünk sem volt gond. Bár én inkább csendben maradok evés terén. Petra mindent megeszik szinte és hatalmas adagokat. Nah, de látszik is a napszemcsis képen. Alapból nem kövér, de olyan pofazacskói vannak, mint egy hörcsögnek

Nagyon meleg van! Mi sztem olyan 4-5 körül megyünk ki pancsizni!

Zsuzsi: jobbulást Neked!!!! S nem felejtettem ám el, csak ebben a nagy melegben nem merek nekiindulni.

J.

Judit

Kép
petra09

Már elkezdtem visszaolvasni, de nem jutottam a végére. Hulla vagyok...remélem holnap tudok jelentkezni.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Úszópelus: nekem sok tűnt fel, hogy lenne eleje és háta :oops: , de megnézem jobban. Kata, Szilvi, milyen figyelmesek vagytok.

Zöldbab: Zsófi pukizott tőle rendesen és kicsit keserves arcot vágott, ezért gondolom, hogy fájt a hasa. Ez üveges volt.

Mangora, örülök, hogy azért voltak jó pillanatok is az esküvőn.

Vick, nagyon szépek vagytok a képen.

TSzilvi, azt gondolnám, hogy nem normális a 6. hete tartó vérzés, de mivel ez az első a szülés óta, biztosan normális. Lehet, hogy elmennék orvoshoz.

Na, tegnap estére Zsófi is megnáthásodott, köhög és folyik az orra. A lakásban 30 fok van, gondolhatjátok, milyen éjszakánk volt. Ha nem Zsófi kelt fel, akkor én.

Mivel mi nem kaptunk semmi friss zöldséget (pedig lett volna azért miből, mert van kert), ma kimentünk reggel a piacra, 7-kor indultunk, 8-ra vissza is értünk. Vettem sok gyümölcsöt, zöldséget. M. barátja küldött egy nagy tököt nekünk, aminek anyósom ideadta az 1/3-át, mert ők úgy sem szeretik. Így ma tökfőzelék lesz csirkehússal Zsófinak.
Jaj, annyira jó itthon! Anyósom kicsit lassú felfogású, mindent százszor megkérdez, részletesen elmagyaráztat. Néha sok.
A Nagymama pedig közölte, hogy az egy éves másik dédunokája se jár még. Minha ez elvárás lenne egy 8 hónapos gyerektől, komolyan...

Na, tényleg kikapcsolom a gépet, mert ez is fűt.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

TSzilvi: 6. hete? Tényleg meleg van! Én úgy értettem, hogy 6. alkalommal. Még számolgattam is...... a 6. hete, tényleg nem normális, szerintem sem.

Zsuzsi: anyós: :? Én már odajutottam, hogy nem várok semmit tőlük. Ami persze jól hangzik, de mindig fel tudnak valamivel bosszantani..... Egy hős vagy a piaccal! Én is gondoltam arra, hogy reggel kellene menni, de valahogy nem bírom rávenni magam.

Kitartást ebben a nagy melegben!!!

Puszi

J.

Judit

Kép
petra09

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?