Tike!
Az tény, hogy megismered a ciklusod, de tényleg

. Mondjuk eszembe jutott, hogy annak idején, mikor megjött, 14, aztán 12 napig volt meg először. Anyu elvitt nőgyógyászhoz, és kaptam vmit, mert nagyon sok az ezért felelős női hormon a szervezetemben. Akkor azt mondta a csaj, hogy örüljek neki, mert könnyen leszek terhes. Igaza lett

. Emiatt vérzek sokat (bár csak 3 nap, de brutál és fáj is), és emiatt volt sok a tejem is állítólag. ÉS a másodlagos nemi jelleget is befolyásolja, szóval ezért van széles csípőm, és ezért volt nagy cicim is

. Egy kétlábon járó nőihormon-csomag vagyok

(Lehet nem csak "akkor" kéne hordanom azt a pólót

).
JA, és ugye legutóbb az uh-n is azt mondta a doki, hogy húde vastag a nyálkahártya, szóval nagyon jó a hormonműködés, vagy hogy is fejezte ki...
Ennek meg ugye ahány hátránya, annyi előnye is (remélem

).
Na mindegy, azért nem árt dokihoz mennem, én se voltam rendes vizsgálaton 6-hetes óta

.
A vágás nekem sose fáj, viszont néha kicsit belenyilal belül, tényleg mintha a belső vágás lenne, de nagyon ritkán. Anyu viszont egyből érez minden frontot a gátján, mert neki nagyon nagyot vágtak

.
Kispocok!
Mikor anyu nálunk volt, "kihozott" valami redvát, ami csak itt jött ki rajta

. Volt pár nappal előtte egy hurutos babánál, és hiába vizsgálta maszkban, ráadásul a babának negatív lett a tenyésztése, mégis elkapta, és áthozta (pedig ő már gyakorlatilag mindenre immunis, de komolyan, sose hozott haza semmit

). De azt hittük nem kaptuk el, mert direkt igyekezett nem cseppfertőzni

, és nem is volt bajunk. Mivel utána csak taknyos volt Botond, de semmi komolyabb, plusz fosott, nem gondoltuk, hogy az lenne, de anyu azt mondta, előfordulhat, hogy az a vírus, ami neki légúti redvát okozott, az Botondnak egy enyhe bélfertőzést okozhatott. Bár szerinte még mindig inkább a foga, csak helyre kéne állítani a bélflóráját, mert ott lehet a bibi.
Eleve már többször mondta nekem, hogy valójában a babák nem taknyosak a fogzástól, vagy nem fosnak tőle, hanem az valóban vmi vírus, vagy baci. Olyan értelemben van a "fogzástól", hogy az legyengíti az immunrendszerét, és egy olyan baci, ami eddig meg se kottyant neki (sőt, akár korábban is a környezetében volt) most taknyot, vagy hasmenést, esetleg lázat okozhat. A többi babára nézve pedig azért nem tartják ezt veszélyesnek, mert nagyon kicsi az esélye, hogy a másik is épp le legyen gyengülve, vagy épp akkor, épp az a baci neki is "sok" legyen.
Tehát anyu szerint akkor épp nyomika volt a foga miatt, ő meg pont idehozta ezt az izét, ami kicsit ráment a beleire is, de nincs valódi bélfertőze (már), szóval csak tüneti kezelés kell, meg egy kis "diéta"

.
A Nimródot Dodi módra adtam el Apának
A hivatás kötelez

.
Lois!
Apa egyszer a fejemhez vágta, hogy "nőlj fel!". Szerintem nem erre gondolt

. Ha letudjuk a második babát (és túléljük anélkül, hogy leszedném a saját arcom a hormonjaimtól

), tuti rávetem magam egy levél Yadine-ra, mert vissza kell változnom a "mindighiggadtéstürelmesmosolygós Dodivá

. Bár két gyerek mellett erre nem sok esélyt látok

. Ha amellett még ösztroribi is lennék, annak válás lenne a vége! Elválnék magamtól

.
Kifestettem megint a lábkörmömet. Húdeszéplett

. Általában seszinű, de mostanában rákaptam, hogy kikreatívkodom magam rajta

.