A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

http://bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar ... yat-315687
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
csak ugyanazt tenném az ilyen emberrel amit ő tett!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

MI is útnak indulunk Bencussal. Ha tudok bentről benézek úgy is :wink:

királylány

Sziasztok!

Korán keltetek én mostanában minden reggel kilenckor:oops: párom is és én is mióta ő is reggel kilenckor megy el én is,akkor kelek!

Dia jó bevásárlást neked,kár.hogy nem ott lakom a közeledben ellentétben veled,én imádok vásárolni,és képes vagyok az öblítőkkel el bibelődni,akkor már a ruháról nem is beszélek :lol: Sör fesztivál én sem szeretem az ilyen dolgokat,de most nekem is hiányzik a jövés menés,de most pihenni kell :lol: azért este kinézek a csajokkal a Tiszára kérdeztem ha nem gond nekik,hogy ilyen nagy pocakkal vagyok,nevették,mindenki simogatja és beszélnek hozzá mozduljon meg nekik,persze Lilit ez nem nagyon zavarja :lol:

Szilvi mozgás most már egyre kevesebbet fog mozogni anyukám nekem ezt mondta,inkább feszeng mivel nagyon kevés neki már bent a hely,és szerintem a te helyzetedben is ez lehet a gond,az meg nem olyan erélyes mint egy rúgás vagy bármi más,szóval nyugi ne idegeskedj mert az sem jó!!!

Évi alig várom a képeket,és sok szerencsét a vizsgálathoz bár ahogy nézem az órát már,túl vagy rajta.Vigyázz magadra itt hűsség van,az egyik ismerősöm most szült neki lement szülés után 8kg szóval bízzunk mi is!!!

Ircsi Katus aranyos,és soha nem tudom megállapítani ki kire hasonlít,nekem esetleg természetre hasonlít az anyjára vagy az apjára vagy rokonokra,de kevés az mikor tényleg észre tudok venni arcbeli megegyezést!!

Tina te nagyon ügyes és kitartó csaj vagy és nem sokára 9 hónapot kísérűnk végig veled/veletek! :wink: :wink: :wink:

Mostanában nagyon sokat beszélünk Liliről,kicsit mindig bennem van a félsz ugye nem lesz semmi baja téma,de ez mindenkiben szerinte,párommal már nagyon várjuk,tegnap mentem el a kiságy mellett belenéztem,és mindig mosolygok nem sokára ott lesz Lili!!!Olyan jó!!!

Kép
bévi

Sziasztok Csajok,

Évi,
rockmaraton, azta de jó, kicsit most irigy vagyok... :) :) :) . Érezzétek jól magatokat!

Dia,
Jó vásárlást! CTG-d sztem is jó, nekem ilyenkor már olyan fájásgörbéim voltak Ilangommal, hogy ihaj.... te mázlista :wink: :wink: Mit szólsz a német-spanyol meccshez? Nem tudom mi volt a németekkel, nagyon enerváltak voltak.. Vasárnap mikor kezdődik a döntő?

Ircsi,
Katus baba napi képei, komolyan nagyon jó érzéssel töltenek el! Olyan jó látni benneteket, nagyon szép kis család vagytok!

Szilvás,
azta, nem semmi méretei vannak a kisasszonynak! Hogy vagy amúgy? Én most kezdek pöttyet szenvedni, de kibírom ezt a pár hetet már, ezt akartuk nem? :)

Barbcsi,
magzatmozgás: huh amit leírtál, azt nem tudom, hogy lehet napi feladatok mellett kivitelezni. Én figyelem a mozgásokat, hogy rendesen mozog-e, de nem tudom ezt 12 órán át nézni. Jó, hogy minden rendben Bencétekkel, inkább 2x menjetek fölöslegesen mint 1x nem és kellett volna..

Bévi,
mit össze pörögsz? Te mindennap takarítasz? Fürdőt, lakást mindent? Én nem tartom magamat koszosnak (sőt), de azért nem takarítok ennyit, főleg nem mindennap... remélem nem bántódsz meg, de még olvasni is fárasztó, amit lenyomsz nap mint nap. Próbálj meg lazítani, pihenni, mert hidd el ha meglesz a pici lány 5-öd ennyi időd se lesz takarítani, suvickolni, nem ez lesz a fontos!
Pihizz beszélgess a pocakkal, olvass, fórumozz, sétálj! Használd ki ezt a pár hetet, amit még ezzel tölthetsz. Tapasztalatból mondom, hogy ha már Lilinek várjátok a tesót esetleg, sokkal kevesebb időd lesz magaddal törődni, ezt most még első babánál talán könnyebb kivitelezni, persze ha dolgozol. Szóval vigyázz magadra, magatokra!

Bmass,
férjed hogy van? Kapott végül vmi kezelést? baleset: te jó Isten, ez szörnyű :( :(

Csillag,
de jó, hogy otthon vagy, tessék pihizni, na persze csak evés után és kihasználni. hogy dirigálhatsz :wink: :wink: . Jó, hogy Gergőd még a benti létet választotta, van még ideje!

Maccs,
merre vagy?

Lányok, enyém gyerek rácsücsült a gyomromra, májamra, epémre, így én sajnos fogytam az elmúlt hetekben, mert a kaja nem igen marad meg bennem, vagy max. ha csak falatokat eszem. Hányinger, savbugyogás jellemez, ha eszem, akkor utána nem sokkal rosszullét környékez, mintha bezabáltam volna, pedig arról szó sincs. Fagyin és gyümölcsön élek, bár már ezektől is dől a sav belőlem. AZért ha ez még 5-6 hétig így lesz, nem tudom mi lesz velem, mert azért enni kell, de annyira nincs helye ennek a kis pocoknak, hogy ihaj.... létezik, hogy ennyire rossz pozicíót vegyen fel egy bébi?
Ilangommal is volt sok savam, de nem ennyire.... Hízásban amúgy 7 kilónál tartok, volt ez 9 is, de visszamentem 7 kilóra... A pocakom amúgy stagnál, bár folyamatosan azt érzem, hogy nő előre a poci, kivülállók szerint sokat nőtt, így biztos van benne vmi. Keményedéseim vannak, de 5-8/nap azért az nem sok és nem tart sokáig, sokszor Olivér mozgása váltja ki. Szóval összességében jól vagyok/vagyunk, ez a kaja téma aggaszt csak picit.

Na eldugulok mert velem van tele a fórum.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer az evéssel én is így vagyok. nem is kívánom, nem tudom mit ennék. Általában gyümölcsöt. ha eszem utána nagyon tele vagyok :? No mindegy, pár hét aztán majd visszasírjuk ezt az állapotot még ( na jó csak vicceltem)

Meccs: hát le voltam döbbenve. Változtattak a stílusukon és szerintem ez tett be nekik. Nem voltak valami összeszedettek na meg az is számíthatott, hogy Müller nem játszhatott.
Nem tudom mikor kezdődik a döntő, gondolom este 8 körül.

Még szeretném ha ilyen mázlista lennék vagy 2 hétig. Július utolsó hetében kiegyezünk :wink: De nem haragszom meg az augusztusért sem. Bár aligha kívánságműsor :D

Bévi szívesen átadnám valakinek a vásárlást terhét. Én nagyon utálok boltba menni. A ruhavásárlásról már nem is beszélek inkább...

királylány

Sucer:evés nálunk se másabb nekem is kevés megy le inkább gyümölcs és társai,mert mindentől fáj a gyomrom,éhes vagyok,de nem tudok enni mert akkor meg ha eszek fáj!!Savam nincs semmi,csak az epémet nyomja!Takarítás dehogy sértődök meg,nálam ez szerintem egy nyavaja,mondta is párom nem kel mindent egy nap alatt megcsinálni mondom már megcsináltam,te nem bírsz magaddal,és ez így van,kacagva mondta majd ha Lili meglesz és kirakodó vásár lesz a házba megtanulod te is nem kell mindenért azonnal ugrani,lehet nem is koszos de én akkor is letörlöm,meg ilyesmi szeretek amúgy takarítani,meg azért valjuk be 3 férfi után van is mit,bár már azért sokat fejlődtek :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Dia te jól bírod az iramot szinte 10 nappal vagy előttem,és én augusztusra vagyok ki írva de alig várom már szüljünk :lol: fordítva vagyunk össze rakva lehet,vásárlás ha itt lennél levenném a váladról a terhet szeretek nagyon vásárolni :lol: Kisfiad bent van veled ma is????Őt is elhoznám magamhoz kicsit peszrálni!!!!

Kép
bévi

Igen, Bévi itt van velem. lehet majd megy tovább anyukámmal hozzájuk, de az is elképzelhető, hogy marad velem. Épp most vette elő a kártyáját, asszem mehetek vele játszani :D

Takarítás: hát én sem bírok a fenekemen ülni, míg nincs rend és tisztaság. Tegnap Gábor barátjának apukája kigittelte az ablakokat - potom pénzért, negyed iső alatt - és ugyan összetakartított a Zuram, de azért felsöpörtem, felmostam :wink:

királylány

Dia.
meccs: igen én is éreztem, hogy változtattak, sőt láttam is és sztem is Müllerjátéka nagyon hiányzott. A spanyolok megérdemelten nyertek, sokkal összeszedettebbek és támadóbbak voltak. Kiváncsi leszek a döntőre, bár nem ezeket a csapatokat vártam.....
A lagzit még várd ki, bulizz egyet, aztán jöhet a kis babóca. Tényleg, Bence várja a tesókát? Ilang már nagyon izgatott, és elmúlt az a féltékeny, hisztis, undok korszak (kopp-kopp), most megint nagyon ragaszkodik, bújik, puszilgatja a pocit és várja a tesót.

Szilvás,
nálatok Bende hogy viszonyul a tesóhoz, hogy már nagy a pocid?

Bévi,
örülök, hogy nem bántódtál meg, nem is akartalak megbántani. Nem vagyunk egyformák, meg az tény, hogy 3 férfi után biztos más takarítani és rendet tartani. Majd figyeld meg, hogy Lili is képes éesz egyszemélyben secc-perc alatt szétkapni a lakást, ebben a gyerekek nagyon jók :) :) . Anno Ilanggal lelkifurim volt, hogy nincs idpm olyan tisztaságot tartani, mint megszoktam, de többet ért az Ő önfeleld kacaja, mosolya, hogy az időmet vele töltöttem és nem a takarítással. Azt meghagytam az alvásidőre, meg a nagyiknak amikor jöttek. Most is azt tervezem, hogy pihizek majd, élvezem a babázást, mert valszeg már nem lesz benne részem többet és nagyon hamar felnőnek, a kislányunkon látom, hogy most született és már 7 éves.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja és csatlakozom Diához, egyáltalán nem szeretek vásárolni.... :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hova lett mindenki????

Hűsöltök?? :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dolgozok... :S

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Megjöttem ctg-ről,rendben voltunk,voltak méhösszehúzódások de inkább csak magzatmozgással együtt,az meg ugye normális. Szegénynek a fájásérzékelő pont a fejére lett téve,úgyhogy küzdött rendesen :)legalább hamar megvolt a sok mozgás.

Kép

Utána melóhelyen voltam,pocakdicsértetni :) és az illetményben,ahol próbáltam megtudni,mennyi a papír szerinti bérem igazából. Na,nem sikerült. Ez rejtélyes hivatal ám. Merthogy előző évi bruttó bér átlaga meg mittomén,de mondom,ha nekem egy évben nincs számítható jövedelmem csak táppénz és tgyás??? De ők nem értenek engem én nem értem őket.
Mert azt így nem lehet megmondani...végül azt mondták,menjek át a tb ügyintézőkhöz..nem nem mondtam oda nem megyek már voltam 2x...épp csak a rontás jelét nem dobáltam :) akkor az illetményes csaj átment,hogy megkérdezi. Végeredményként kiszámolták nekem,hogy mennyi lesz a tgyáshoz az alapom. Az hogy a kérdésem nem ez volt,nem számít :) Mondjuk érdekes ami kijött mert a tgyás kevesebb lesz mint a táppénzem,holott nagyon nem erre számítottam!! Merthogy a táppénzhez az alap a 2008-as,a tgyáshoz a 2009-es bérem,és az kevesebb(???) holott a táppénz tudtommal 60% a tgyás meg 70% de hát nem tudok már erre mit mondani. Pár ezerrle kevesebb lesz,gyedre pedig megint azt mondták,max.gyed lesz. Azt,hogy miből fogják számolni,nem árulták el.De én itt be is fejeztem a dolgot...

Megvannak a fotók is :) scannelem..lett közte jó is :) elöljáróban:

Kép

Kép

Kérdi a fotós,lombikbaba ugye? Mondom nem! Merthogy van két lyuk a hasamon,azt hitte ott szívtak le petesejtet... ehh... mondom,ja az a piercing helye és nyugodtan kiretusálhatta volna ám :D
Sajna szemüveges kép nem lett,mert nagyon tükrözött,pedig én úgy is szerettem volna.
Na dugulok :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.09 11:10-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clárika,
meddig nyomod még? Autód hogy áll? Megjött a hűtőrács? Jól emlékszem, hogy csak az hiányzott már? Na nincs több kérdésem nagy hirtelen.

Tünde,
ja még akartam írni, hogy már nem tudom mikor írtad, hogy azt mondta a dokid, hogy a lábadat se lehet vízbe lógatni.... holnap tervezünk az új szegedi Aquapolis-ba kimenni, Ilangnak megígértük, persze én nem tervezek fürdést, max láblóbát a vízbe, de most elbizonytalanodtam, hogy azt se kéne???? Nem ülök a kőre, nem pacsálok, azért ennyitől csak nem lesz bajom?
Ja tény, hogy a természetes vizek jobbak, leginkább a tenger, de az idén (is), kimarad.... Ircsi is úszott, biztos írta is, hogy mi a teendő, de az Ő válaszát nem láttam... :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
nagyon szépek vagytok, szép emlék lesz ez a sok profi kép! Lombikbaba? :shock: :shock: :shock: Tuti férfi volt a fotós..., nem? :) Munkahelyed, béresek: nem mondok semmit, mert szaki az nem vagyok. De hogy nem tudnak neked egy épkézláb választ adni, azért ez nagyon gáz... rejtélyes vagy no.... legalábbis a béred, mert már ha jól értem, te se tudod hogy állsz, álltok? :wink:
Ctg-d szuper, ügyes volt Tomi-baba :wink: :wink: .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer azt nem tudom mi számít alapnak-mert nekem van írva egy alap bér,és egy munkahelyi illetve intenzíves pótlék,és a 3 együtt van írva mint besorolási illetmény. Csakhogy a pótlék is alap e,azt nem tudom.És arra jött még du-os,éjszakás pótlék.
Képeket felteszem majd g-re,van pár jobb is,(meg pár rosszabb is :) )

evilany

Ezt a hónapot végigdolgozom, azt lehet, hogy még a jövő hónapot is szülésig, bár azt már nem szeretném.....

A kocsihoz nem a hűtőrács hiányzik, hanem valami izé ami a hűtőket tartja.
Addig nem tudják visszapakolni az elejébe a dolgokat.....
De most úgy vagyok, nem sürgetek semmit, mert szarban a haza, meg kell tanulnom varázsolni.... :) Legfőképpen pénzt :)
Sajna páromnak elfelejtettek fizetést adni.... (még a májusit se kapta meg)
Ajjjjajjjjajjjjjajjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ja a fotós nő volt :)
Sucer nem hízol de jó neked...:) bár én se kívánom a kaját,de édességet,gyümölcsöt igen.

evilany

Kép

Kép

Kép

Kép

evilany

Na,g-n van mind.

evilany

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudok sajna most...mindjárt jön barátnőm (amszterdamban élnek, csak most lesz augusztusban az esküvőjük Gyulán, és amiatt vannak itthon)...eljön ma velem az UH-ra...meg beszélgetünk kicsit, utoljára...nem is tudom mikor, valamikor tavasszal taliztunk, mert együtt választottuk ki a ruháját, de nagyon ritkán látom...

Évi...szupik a képek...:)

Tegnap enyhe sokkot kaptam...megint híztam egy kilót, így most már 16...:( Gábor azt mondja, tetszik neki, végre nem vagyok csontos...de enegm kicsit kiborít...bár nem látszik, de azért én észreveszem magamon a kis hurkáimat, amiket eddig nem láttam...na mindegy, majd lemegy...

Nem tudom, mennyire lesz értelme nálam számolni manó mozgását, már reggel megvolt a 20 (1 perc alatti egynek számolva), és azóta is kb. két óránként leprodukálja ezt a számot...szerintem inkább majd figyelem, hogy mozog-e annyit, mint eddig...apája az előbb a pocira tette a nadrágját, azt is lerugdosta rólam...addig nyomakodott, ameddig a naci le nem esett...:)

Na, megyek hajatmosni gyorsan, mielőtt barátnőm ideér...majd este beszámolok a dokilátogatásról...
Szép napot!
Pihenjen mindenki sokat-sokat!!!

Ilus

KépKép
badzsulka

Clarika,komoly? nem kapott fizut? Bakker!!

evilany

Ilus nekem a ctg-n megvolt a 20 :)

Köszi a dicséretet :)

Hurkák,ne is mondd...

Jó barátnőzést!

evilany

Hű....
Nagyon nehezen viselem az embereket!!!! :cry:
Kiakasztanak egy pillanat alatt.... lehet, hogy kapásból bunkó is vagyok velük.... :roll:

Clárika
Kép
clárika

Hű....
Nagyon nehezen viselem az embereket!!!! :cry:
Kiakasztanak egy pillanat alatt.... lehet, hogy kapásból bunkó is vagyok velük.... :roll:

Clárika
Kép
clárika

Jaja...nem kapott...
Ezért dolgozok látástól vakulásig.
Tegnap is negyed 10kor végeztem.
8-12 iroda (ettől a lóvétól nem kell hasraesni.... ez azért van, h kapjak majd gyedet+ tgyást, persze, ha előbb jön a gyeremek, akkor arról is lemondhatok. remélem ennyire nem fog bűntetni az ég, nem tudom mivel érdemlem ki)
13:30-21:15 fodrászkodás

A köztes 1,5 órába hazamentem, meg összedobtam egy rakott krumplit, h azért legyen mit enni.

Ezért írok ritkán, meg nem reagálok sok mindenre, mert csak olvaslak titeket, hulla vagyok.
Ma pangás van itt, s végre van net, így tudok kicsit írni is.

Évi szépek a képek, igazán szép emlék lesz!

Clárika
Kép
clárika

Sajnálom :(

evilany

Valahogy biztos lesz, olyan még nem volt, hogy nem volt sehogy!
:) -csak optimistán.....semmi idegeskedés! :)

Clárika
Kép
clárika

igazad van Clárika, csak optimistán. Én is úgy hagytam abba a melót, hogy a júniusi bérem nincs kifizetve.... és, hogy ott se vagyok, még nehezebb lesz rájuk nyomást gyakorolni. De nem fogom annyiban hagyni, abban biztosak lehettek!

Évi,
megnéztem a képeket, nagyon jók lettek! Olyan szép a pocid, az enyém csíkos, már megint :? :? . De formára azt mondják nagyon szép kerek kis dinnye, még az utcán is megállítanak, hogy milyen szép kismami vagyok, én meg büszkülök :D :D . Ja és kicsi lányomat, pár pasik stírölték a minap, rosszul is lettem, még csak 7 éves :( :( :( :evil: :evil: :evil: .

Ilus,
jó barátnőzést neked!! Hurkák majd elmúlnak, ne aggódj! Biztos csinos vagy és az a lényeg, hogy a babóca egészséges legyen és hogy tetszel a párodnak így is!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,enyém nem dinnye de sebaj :)
Kislányodat pasik :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
őrület!

evilany

A csíkosat szerencsére úgy értem, hogy az a barna csík van rajta, nem repedés.
Azt hittem ezúttal megúszom, de nem... na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok!

életjel!

Évi jóóók a képek! :D én nem érzem úgy, hogy meg kéne örökíteni engem! annyira nem vagyok szép látvány... sőőőőt! a pocakról van fotó, azt' jól van... :wink: :lol: :lol: :lol: amúgy köszi, jól vagyok!

Sucer Ircsi reagálása az volt, hogy ennyi erővel az utcán is össze lehet szedni bármit! nos, ha zárt a méhszáj és amúgy sem vagy érzékeny típus, akkor elméletileg lehet strandolni... (az én dokim szerint nem! :shock: )...
nem tudom... mi is tervezünk hétvégére egy zalaegerszegi csúzdázást, de a vízbe nem hiszem, hogy bemegyek... láblógatás... :arrow: ha a medence széléről lógatod a lábad, akkor a kiloccsanó medencevízbe ülsz... akkor meg már bele is mehetsz... ugyanott vagy...

passz! tanácstalan vagyok az ügyben...

Clárika pedig ha ennyire hajtasz, akkor pont azt kockáztatod, hogy végig bent maradjon a baby!!! :shock: :roll: :roll: értem én, hogy kell a pénz...én is ezért dolgozok még mindig... na de nem napi 12 órában!!! :?

tegnap nagyon leszívattam magam, meló után bevásároltam, mert párom érkezett este a fiával, és valamit kellett nekik adni enni... aztán eszembe jutott, hogy inni sincs semmi... szóval a bevásárlás, plusz egy gyűjtő ásványvíz harmadik emeletre való felcipelése után már csak ülve tudtam főzni és még mindig fáj a pocak... csak totyogok...
:roll: ma délután és holnap sztem szigorú fekvés... :roll: ha már ilyen hülye voltam... :oops: :roll:

Kép
gtunde75

Tündi,hát én kép-buzi vagyok :oops: mindig mindent meg akarok örökíteni :) és a falra tervezem,az esküvős mellé,mellé meg majd 3-ast a tökivel :wink:

Pocak:

:( :evil: óvatosan...!!

Sucer,valami halvány csík nekem is van rajta a hátulról megvilágított képeken láttam csak én is. Hát sebaj :)

evilany

Sziasztok!
Évi! nagyon helyesek a fotók. mostmár nekem is kell csinálnom, mert ez a pocakom alig van megörökítve. Egyszer összehasonlító tanulmányt kéne végeznem 4 terhesség-4 pocakméret címmel! :lol:

Pénz: az én munkahelyem is iylen fafej, azt próbáltam kideríteni, mivel járok jobban, ha lemondom az ikrekre még járó dupla gyest, és tgyásra megyek, vagy ha nem mondom le, kiíratom magam betegállományba, és táppénzt kapok, meg az előző gyesemet. Azt sikerült a TBnél kinyomozni, hogy mivel gyes mellett dolgoztam (jól meg is adóztattak érte :twisted: ), ezért kérhetem ezt a variációt, de a munkahelyem nem bírja kinyögni, h mennyi lenne a táppénz. Azt bírták mondani, h adjam be a táppénz papírt, és majd kiszámolják , és azt megkapom. így aztán marhára el tudom dönteni... Egyébként tgyás: előzőévi naptári napi átlagkeresetből számolandó, a gyed is. (nekem ezért is érdekes a dolog, mert a múlt évben mégcsak félállást vittem gyes mellett, idén meg már egészet, hát nem mindegy mikortól számolunk!)

Nem szeretek csalni, de hülye sem vagyok, próbálok élni a lehetőségekkel.

Claire
Fürdés: nekem anno azt mondta egy szülésznő-gyógytornász, akihez terhestornára jártam még az első kettővel, hogy amíg zárt a méhszáj , addig lehet úszni, legfeljebb egy tampont jól kenjek be canestennel, és azt tegyem fel. Most meg láttam és vettem is a patikában olyan tampont ("ELLEN", vmi svéd), amiben a csúcsában lactobacillus kultúra van, az állítólag kiszabadul használat közben, és segít fenntartani a normális hüvely flórát, így véd a fertők ellen.
Én tegnap mondtam a dokimnak, h megyek a Velencei tóra, ő sem pánikolt, h vízbe aztán ne menjek. Biztos módjával fogok különben, de azért nem kell túlaggódni, főként, amíg zárt a méhszáj, meg ott van a nyákdugó! Egyébként én sem usziban szoktam elkapni ezt-azt, hanem pl antibiotikum szedéstől szokott a hflóra marha kellemetlenül tönkre menni!
claire

Tünde tudom én....
Azzal nyugtatom magam, hogy itt az irodába ülök a főnökúr bőrfotelébe(mert ebben a hónapban egyedül vagyok), feltett lábakkal, így ez a 4 óra fizikailag nem megterhelő, csak szellemileg, a sok gyp-s ember miatt.... :? :lol:
Fodrászkodás közbeni állás ami nem valami jó.
Ma nem lesz vendégem, csak gyorsan kitakarítok,s bedőlök az ágyba, felpolcolom a lábam! :wink:

Clárika
Kép
clárika

Hehe

Kép

na mentem főzni,kolbászos tarhonyás lecsót igértem mára :)

evilany

Évi,
én is így voltam. Totál kiakadtam a férfiakon. Gusztustalan. Mondtam is a Gáboromnak, hogy van pár évünk, mert még nyúlik pár centit nekünk végünk. Lehet kinevettek de a suliban beirattuk judóra - a néptánc és az úszás mellett -, hogy tanuljon önvédelmet. Ebben a mai világban, borzasztó mik történnek. Na de nem a rosszra gondolok, csak nehéz nem észrevenni ami a szemünk láttára a világban zajlik, itt a Fritzl féle szörnyekre gondolok... :evil: :evil: :evil: :evil: pl.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Fürdés: háááát, nem tudom, erről a Canestenes bekenésről én is hallottam, de szerintem ez baromság, már bocsánat...
de a Canesten egy gyógyszer és nem fertőtlenítőszer... ez olyan mintha antibiotikum szedésével szeretnénk megelőzni a betegséget, ha közösségbe megyünk... :? szerintem nem véd meg...

ha zárt a méhszáj :arrow: na igen, de ismét megkérdezem: tegnap még zárt volt... holnap is az lesz??? :roll: :lol:

Kép
gtunde75

Nah, kellett írnom, h ma nem fodrászkodok, már van is egy vendégem... :lol:

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]
írta:
clárikaMa nem lesz vendégem, csak gyorsan kitakarítok,s bedőlök az ágyba, felpolcolom a lábam! :wink:

Helyes!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="clárika"]N írta:clárikaah, kellett írnom, h ma nem fodrászkodok, már van is egy vendégem... :lol:

na de akkor utána tényleg henyélj!!!

Kép
gtunde75

Tünde,
köszi az infót! Csúszdázást mondjuk alapból kihagyom, azt csak pocak nélkül vagyok hajlandó. Hát akkor ezen a láblóbán is elgondolkodom. Na mindegy, legfeljebb olvasom, meg fotózom a családot :wink: :wink: , addig is együtt leszünk.

Évi,
jó a kép :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép :lol:

evilany

Tünde,
akarom mondani olvasok... :oops: . Azért te is csak óvatosan. Ásványvízes gyüjő cipelése 3.-ra???? :shock: :shock: Jesszus! Csak óvatosan!
Pihizzél amikor van rá módod!

Clárika,
na ne is emlegesd inkább a vendégeidet, mert aztán fényre elkezdenek szaporodni :wink: :wink:

Claire,
fotózzatok pocakot, szép emlék lesz, na meg az összehasonlítás se rossz ötlet! :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hú de túltengek ma itt :oops: :oops:

Évi,
a képeket mivel csinálod? Photoshoppal?

Lányok lassan elköszönök, mert még van dolgom.

Szép hétvégét, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,is,meg Photobucket!

evilany

Valaki csinál nekem avatart ebből a karikatúrásból? Felteszem g-re...köszi!

evilany

Évi szépek a képek, vagy jobban mondva, akiket ábrázolnak. :)

A te köldököd még nagyon a helyén van. Csinálok az enyémröl képet, arra lassan csomót lehet kötni, úgy áll ki, mint egy antenna!

Döncinek kéz-láb-száj betegsége van, teli a talpa és a tenyere piros pöttyökkel, gondolom a szájában is van már, mert köpi ki a kaját. Jaj de nagy öröm ez nekem, megint van min aggódni. De legalább jó a közérzete.

Itt olyan meleg van, hogy odaragadok az összes bútorhoz, amihez közöm van.

Mentem dolgomra, kéne megint vasalni, felmosni, kimosni, a frissen lemosott ablakokon se látszik már a nyoma se, hogy nemrég foglalkoztam velük.

A melltartó témához. Én 7 éve a Müllerben kapható 100% pamut kiadású szoptatós melltartót hordom és nagyon jók a tapasztalataim. Tegnap vettem a Tchiboban terhes piszit és olyan isteni kényelmes. No meg szoptatós pizsit is, mert már minden pizsim ráment a sok terhességre, meg kitérdelem öket.

Barbi
Vendég

Évi! A g-re a pécsi csajokhoz felraktam az avatarokat, de nagyon picik!
Nagyon aranyosak a képek!!!!! Én is fotómániás vagyok, imádok fényképezni, de utálom ha engem fotóznak!
limo73

Ebből, Évi?

Kép

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?