Sziasztok!
Huh mennyit termeltetek
Ircsi: Katus gyönyörűséges, mutattam páromnak a képeket a blogodon, olvadozott (és persze sóhajtozott, hogy nekünk is ilyen szépségünk lesz)
Ilus: szép "paraméterek"
Évi: nagyon helyesek vagytok a képeken
Juttatásokról: van valahol fent a neten egy kalkulátor, amivel nagyjából be lehet lőni a várható juttatásokat, de ehhez elég pontosan tudni kell(ene) a hivatalos 2009-es éves/havi (átlag)jövedelem nagyságát... Valamikor régebben vadul kalkulálgattam én is, de ezt a rengeteg tervezett változást már nem bírom követni. Anno a táppénz várható összegét szerettem volna tudni (TP-n vagyok a terhesség 5. hete óta), de az általános infókon kívül sajna én sem tudtam meg semmit addig amíg az első havi összeget jóvá nem írták a számlámon (laza 2 hónap késedelemmel, de ezen már meg sem lepődtünk)
claire: jót kuncogtam a dinnyetermésen, tecc
Mi ma voltunk babamoziban, ahol kiderült, hogy lánykánk szép hosszú combú nőci lesz és most kb. 2150 gr súlyú. Viszont ő is farfekvéses és a dokinéni szerint nem sok esély van arra, hogy a terminusig beforduljon. Mindenesetre én bíztatom rendületlenül, hogy tessék buksival lefelé helyet foglalni

Kicsit tartok a csaszitól, de ahogy kivettem a doki néni szavaiból: kellene barátkozni a gondolattal.
Súlyügyileg én +13 kg-nál tartok, pocim ismerősök szerint nem nagy. Én mindenesetre hatalmasnak látom