Köszönöm az ötleteket a köhögésre! Ha esetleg a mostani Robitusin nem válna be akkor majd azokat próbálom ki.
Anna!
Igen, ezért szóltam az orvosnak, hogy nem kéne a Sinecod, hanem valami más mert állandóan azt kaptuk és sosem használt. Ezért is voltunk betegek mindig legalább két hétig mert egy hétig szedtük a Sinecódot és mindig vissza kellett mennünk, hogy adjon már valami mást mert ez nem jó.
Egyébként a nyárköszöntő fesztivál állítólag a régi Szentivánéji karnevál volt. De ezt én is csak úgy hallottam mert szerintem semmi sem volt benne olyan mint régen a szentivánéji karneválon.
Szegény gyerkőceid jól megjárták a hétvégén akkor. Hála istennek, hogy nincsen komolyabb baj az esésekből. De ez tényleg dühítő, hogy ilyenkor nincs ügyelet és senki nem vállal el ilyeneket. Ennyit a tatabányai orvosokról. Bezzeg a pénzt mindig eltudják fogadni és el is várják az embertől. Kíváncsi lennék, ha a saját gyerekeikkel történnének ilyen dolgok akkor ők mit csinálnának, egyből rohannának Pestre vagy Győrbe? És kérdezem én mi van azokkal akik nem tudnak egyből elmenni mert mondjuk nincs kocsijuk vagy ilyesmi? Na akkor mit csinálnak?
Na mindegy, az ilyenen nagyon fel tudom húzni magam!