Sziasztok!
Tegnap már nem jelentkeztem ugyanis nagyon megégtem a Balcsin

És az benne a pláne ha szándékosan napozok akkor meg se fog a nap igy meg hogy szabályosan kerültem szénné égtem. A pocim is picit megpirult, de elvileg nem árt a babának nagyon remélem. Mégegyszer idén semmi strand!!!!! Nagyon lelkiismeret furadlásom van, pedig jol éreztük magunkat, még vizibicikliztünk is és a félelmeim ellenére sokat voltam vizvben. Nem tudom mi lesz
Mivel ütitek el az időt ebben a melegben? Menü mi volt? Nálunk hal, meg usleves. Meg egy kellemetlen látogató: anyós. De sikerült elzavarnom
Látom vegyesen vagyunk ezzzel az alvás mocorgás dologgal

Hát tényleg nagyon külömbözök minden terhesség

Nekem ma pl elég aktiv volt délelőtt most csend van. Na meg tegnap a vizben.... Igaz folyton olyan hüle érzéseim voltam hogy most ez jo e neki vagy nem.
Kata : köszi a táblázatot, ismét ari lett.

Igazad van ki kell venni aki nem jár ide, és ha visszatér akkor visszateszed ha gondolod.Remélem babaméretekben igazad van és tényleg szép nagy egészséges babuk lesznek
Cherryke: igy van. Nem jánlatos a háton fekvés énis igy tudom. Na de azért ha ahhoz van kedved hogy nézegesd a babót ahogy mocorog akkor az a kevés háton fekvés nem hiszem hogy árthat.
Tesco: mi se járunk egyátalán nem szeretem, spár párti vagyok

De azért babaruha ügyben még pár dolgot megnézek ott énis jövő héten. Brendonban is ki lehet fogni. Én vettem lábfejes gatyót darabját 1000.-ért meg badyt meg tutyit ugyanolyan színűt. Nézd meg a honlapjukat és ugy menj oda vásárolni, én fel voltam készülve árakból

De azért látom enélkül is alakul a ruhatár
Iceberg: pisijárat miatt ne rontsuk a hangulatot

Nekem is van annyiszor. Mindegy tuléléjük. Vannak ám bizony piciny ruhák, csak nem tudom hol kapni. De nem is akarom, remélem egyikünknek sem lesz ilyesmire szüksége!
Mók: sajnálom ami a pároddal történt

Majd bepotoljátok azt a balatont, ne keseredj. Kuráld jol ki, az a lényeg. 4D-ről várjuk a képeket

Folyás: tényleg ne aggódj, nekem a kezdetektől van! Azt mondta a doki normális addig amig nem darabos vagy viszket.
Ceyla: nem semmi meló hejzet. Párszor még megyek énis, de már elfáradok. Mit is dolgozol? Azért ha érzed hogy fáradsz vagyvalami akkor vedd ki előbb azokat a szabikat!!
Etus: teljesen egyetértek vele. A védőnő is pont ezt mondta. Ne olvasssak a szülésről rémtörténeteket meg koraszülés ilyesmi. Felejtsem el!!! És mondhatjuk azt tényleg tilos-. Ez nem okoskodés, ez valóság!
Na menek elpilledek, meg meg kell csinálnom egy nagyobb árajánlatot is ami eltart egy darabig de még rá kell vennem magam

Folyik rolam a viz nehezen viselem a meleget. Majd holnap benézek, teszek fel balcsis képeket

Ha nem zavar titeket
Jók legyetek, szép napot!!
Többiek? Nyaralók közül megjött valakik?