Geo, de jó hogy jelentkeztél! Dávid nagyon szép kisbaba és természetesen RÁD hasonlít

! Na, jó azért az apukájára is egy icipicit

.
Boldog születésnapot!
Picur, jó hogy te is tuszd megint jönni! Kíra nagyon aranyos és milyen szép és sok fekete haja van!
Hát én ma tiszta zombi vagyok úgyhogy ne haragudjatok, hogy csak nagyvonalakban szólok hozzá az írottakhoz. Elolvastam mindent, de mire a végére értem, minden amit olvastam ki is ment a fejemből. Asszem ez délután 5-6 után nem akarok aludni és úgy 7.30-tól fürdésig és kajáig kb. 9-kor, meg csak karban vagyok hajlandó (de ott is nyűgösködök) lenni különben torkaszadktamból ordítok dolog kezdi eléggé kiszedni a maradék energiámat és egyre jobban zilálják az idegeimet is.
Heni, én is akarok Zoénak fülbevalót, de a párom még várni akar vele legalább fél éves koráig. Hát én meg már most szeretném, szerintem minél előbb annál jobb. Nem mintha fél évesen majd emlékezne rá, hogy fájt amikor kilőtték, de szerintem a fülbevaló az olyan csini.
Luna, micsoda mizéra volt nálatok ezzel az oltással. És én még azt hittem, hogy csak a görög egészségügyben uralkodik káosz és fejetlenség. Remélem sikerül továbbra is szoptatnod.
Detti, valóban jó, hogy ilyen jól alszik éjjel, csak az a gáz, hogy amikor ő aludni megy akkor én még nem tudok, mert a férjem akkor ér haza és hát vele is lenni akarok.
Különben ne aggódj neketek is eljön majd az idő amikor Levente is jókat fog alukálni éjjel.
Ja és ne felejtsük el, hogy Zoe tápszeres baba, tehát nem lesz olyan gyorsan üres a poci, mintha szoptatnám. Ez a rendszer kb másfél hete van így és Zoé tegnap volt 7 hetes. Levente meg feleannyi idős, lehet ő is beáll egy pár hét múlva.
Hari nálunk a mi ágyunk tiltott terület a lányzónak! Addig lehet a nagyágyban amíg apa szórakoztatja hajnalban mialatt én elkészítem a tejet. Eleve úgy indult, hogy a kezdettől a saját szobájában lesz, a saját ágyában, mint Lunáéknál. Aztán végül betettük az ágyát a mi szobánkba, az ágyunk mellé, még kb 1 hónapot lesz ott, aztán költözik a saját szobájába. Mondjuk nekem amúgy is ki kell kelnem az ágyból, hogy tejet készítsek, nem úgy mint neked, hogy magad mellé veszed és cicit adsz neki.
Tegnap Nikosnak szabadnapja volt

(a havi 1 szabadnapja)! Hát mit ne mondjak végigrohantuk a napot estére azt se tudtam fiú vagyok-e vagy lány

. De élveztem, hogy egy egész teljes napot együtt voltunk!
A lányzó szinte egész nap kint volt, mert mindenhova hurcoltuk magunkkal

és az egészet végigaludta, csak enni kelt fel!
Reggel 7-kor reggelizett, aztán öltözködtünk, összekészítettem a dolgokat amiket vinni kellett magunkkal. Aztán a templomban kezdtünk ahol megkapta velem együtt azt a bizonyos áldást. Aztán a betegbiztosítónál folytattuk, ahonnan pénzt kaptam

(valami támogatás a szülés miatt). Aztán azt gyorsan el is költöttük, mert befizettük a számlákat, aztán beültünk, pontosabban kiültünk 3 hónap után a városközpontban egy kávézóba, itt a lányzó is megitta tejét, aztán szupermarket-nagybevásárlás, hazamentünk elpakoltuk amiket vettünk, lányzót megettem egy fél adaggal, mert fél kettőre mentünk csípőszűrésre (minden rendben), hazafelé vettünk ebédet, jöttek anyumék elköszönni (ma repültek haza), aztán 6-kor indultunk a barátainkhoz (na innentől Zoé nem volt hajlandó aludni), onnan fél kilencre értünk haza. Fürdetés, etetés és küzdés az elalvással, mert persze Zoé hulla volt a délutáni nem alvástól. Apa alatta el, mert én nem bírtam vele. Persze ő karba vette és úgy altatta el, de legalább elaludt. Mindenesetre mondtam neki, hogy ez nem lesz rendszer, hogy karban altatunk.
Nálunk még semmilyen oltást nem kapott a lányzó, majd két hónapos korában kapja az elsőt. De hogy mi lesz az azt nem tudom

, meg gondolom valami speckó görög neve van amit úgyse fogok érteni.
Nanetto és akinek mózeskosaras babakocsija van:
Hogy a fenébe fér el hathónapos koráig egy gyerek benne. Az enyém még csak 7 hetes, de 15 cm híján teljesen végigér benne, ja és hát széltében sem túl vaskos a lányzó. Szerintem max 4 hónapos koráig tudjuk majd használni, mert hát azért mozgásteret is kell neki hagyni benne

. A vázra kattintható sportrésznek a háttámlája meg nem dönthető teljesen vízszintesre, egy nagyon kicsi hajlása van. 6 hónapos korig nem vízszintesre dönthetőt kéne használni

Pedig más megoldás nem lesz...
Meg a pihenőszék

, ott se teljesen vízszintesen fekszik, pedig imádja. Nappal szokott benne aludni, de max egy alvásidőre hagyom benne.