A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Köszi a virtuális tányér felajánlásokat! :) Párom a kupac közepén egyszer csak megjegyezte, most legalább újra lesz ajándéklista. (Volt egy nyitott rész, amin ilyen kis konyhai "csecsebecsék" voltak) De annyira aranyos volt: ő pont a piacon volt, amikor hazaért az volt az első kérdése hol a nagymamám tányérja. Na ha még az benne lett volna, lehet ott szülök meg. Így "csak" kb. 40 ezer Ft tört darabokra.

Túlterhelve biztos nem volt, egy 4 polcos szekrénynél gondolhatják, hogy nem papírpohárral rakják meg, de zsufi sem volt benne.
Mi bő egy éve lakunk itt, a szekrény nem a miénk, talán van a tulajnak valami biztosítása.
limo73

Bévi
Én az 500mg-s magnéziumból szedtem 4x1-et... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, ha "csak" a drukkból gyerek lenne, nekem már egy óvodám lenne! :lol: Hála a családnak, barátoknak és persze nektek!!! Kell oda még egy s más :oops: :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol:

De rengeteget segít, hogy szurkoltok, én is nagyon drukkolok mindenkinek, hogy minden rendben menjen a szülésnél.

Bévi, érted különösen aggódom, tényleg be kellene menned a kórházba, nem jó ez így! Nem kellene elrontani valamit itt a finisben! Bocs, hogy ezt írom, de úgy tűnik, rád kell ijeszteni! Hallgass Ircsire, ő dokinéni!!!!!

Kép
xtina75

Limo sajnálom,nagyon ááá mi jöhet még!!!Remélem már csak csupa jó!!!

Ircsi szerinted mennyi magne B6 vegyek még be mert csak az van itthon,csak azért nem vettem be többet mert az volt rá írva max 6 szem az meg már nekünk meg volt!Engem is zavar a keményedés nagyon,de remélem múlik majd ha nem lehet megyek!És köszi a segítséget!!!

Kép
bévi

Bévi!
Nekem az 500 mg-sból van felírva 3x2, de még nekem is elég a 4x1.
limo73

Tina
Tudom ám én :?

Kicsit el... kezd élénkülni a gyerekem :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaina
Tudom ám én :?

Neked aztán nem kell magyaráznom. De veled már megtörtént a csoda, és ez olyan jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Ez a baj nagyon félek talán és a szívem is olyan fura jaj csajok bocsi,hogy titeket terhelek itt,Lili úgy mocorog mint aki kiakar ugrani megy egyik oldalról a másikra!!!!!!

Kép
bévi

Bévi, kérlek menj be a kórházba! Ott van a párod, el tud vinni?

100x potyára inkább!

Kép
xtina75

Bévi,a Magne B6 lófütty már bocsi...abban 48,0 mg magnézium van...én most 4x500-at szedek...mint Ircsi is szedett...

Barbcsi,bátor vagyok,hát az utcán is van akkora zaj,meg leülünk messzebb,ha a babának nem tetszik,akkor még messzebb... a városi buszoknál nem rosszabb :? meg már nagyon elegem van az itthon ülésből.. :oops: a Shrek is be van tervezve.

Tina én volt hogy naponta többször kentem de volt hogy 2 napig nem :oops: főleg a nagy melegben,ragad rá minden... :roll: most hogy nagyon nő,kenem...de nem hiszem h.ezen múlik
Alig várom h.tesztelhess :wink:

Limo,tányérok :( csecsebecsék meg főleg,tudom milyen fontosak...:( mi jöhet még :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bedobtam az 500 mg Mg-om,hajrá,lassan indulunk :wink: a kórházas tatyót azért visszük :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi amit eddig bevettél összesen 400 mg...másnak egy adagaja több ennél,nyugodtan vehetsz be(de ne lepődj meg hasmenésed lesz :? ) ha nem javul(márpedig úgy tűnik)--doki....megnéznek,abból bajod nem lesz!!!

evilany

Lányok kicsit ledőlök,ha nem múlik akkor megyek!!!!
Tina párom elment dolgozni,de ha kell bemegyek magam is,nincs vele gond!!Most próbálok megnyugodni és ha nem múlik bemegyek!!!Várok még egy órát kb!
Évi tudom uton leszel de szerintem neked írok majd ha esetleg van valami!!!Mert a te számod tudom!!!
Jók legyetek puszi!

Kép
bévi

sziasztok gyorsan csak bekukkantottam és elmondjam olyan szúrásom volt kb 1 órája hogy még a könnyem is kipotyogott azt hittük kórház lesz de azóta semmit és azt mondja anyukám hogy akkorát leesett a hasam szemmel látható jah és hogy nem ad max 1 hetet és meglesz a baba hát nem tudom ........ de most jól vagyok majd azért még felnézek mert ti is a családom vagytok valahol és hiányoztok :) na jó mára elég az érzelgősségből megyünk sétálni millió puszi nektek vigyi magatokra szió mindenkinek :)
Vendég

Sziasztok!

Bévi menj be szerintem is a kórházba, egész nap nem jó ha keményedik a pocid.

Épp most akartam kérdezni, hogy van e akinek lejjebb van a pocija, de látom Vanillának már igen:-))

Ez a mai nap nekünk se jó, de csak a meleg miatt, nem bírom ezt a meleget, amúgy nincs semmi volt ma két fájásom, még várok kettőt estére. Egy nap 4-5 szokott lenni:-)) De ez jó mert tudom, hogy egyre közelebb az idő, hogy láthassam az én drága kisfiamat:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Megjöttem!!!

Bementem a kórházba mert csak nagyon rossz volt minden,két szülésznő kezelésbe vett,megnézték a szív hangot,rendben volt,mondta a doki csináljanak nst és itt hol Lili mozgott de alig-alig,ott 15 percig nst-tek 28-szor mozgott meg sem állt!!!!Doki mosolygott és mondta minden rendben,de inkább 100x feleslegesen mint egyszer okkal ezt mondták a szülésznők is,jah és a doki mondta menjünk haza és még haza érünk a meccse elejére!!!!Szülésznők szerint vaj puha a hasam :shock: :shock: :shock: :shock: szerintem meg olyan mint a beton,hát milyen lesz akkor ha kemény lesz,most már elég lesz eldönteni!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Vigaszként szalonnasütős vacsit csináltunk (ugyis kevés a tányér :wink: ) Felmentünk a kertbe és nyársaztunk, egy tálcán vittünk mindent, a maradék meg ment a kukába, ma már mosogattunk eleget.

Bévi, Vanilla remélem jól vagytok!!! persze a többiek is!!! Lassan mindenki a cél célegyenesbe fordul! Már alig várom PocakBercink érkezését. :D
limo73

De megnyugodtam,és örülök,hogy rátok hallgattam és elmentem!!!!

Kép
bévi

:) Évi, örülök, hogy rendben vagytok!!! Ne szurj ki Lilivel, hogy egy napon lesz a születés és névnapja :wink:
limo73

Limo nem kellene,épp tegnap mondtam idén nem ünneplünk névnapot majd jövőre!!!Sajnálom ami nálatok történt nagyon,nem lehet könnyű de majd meg oldódik,remélem nem idegeskedsz nagyon,fő,hogy ti jól legyetek!!!!És nagyon örülök,hogy velünk sincs semmi baj azt látni kellett volna mikor meghallotta a saját szívhangját,mit kezdett el művelni,nagyon cuki volt!!!!

Kép
bévi

Nálunk is közel lesz a névnap :arrow: aug.24. Párom István, szokta mesélni gyerekkorában bosszantotta, hogy mindig a karácsonnyal egy kalap alá vették :?

Nem is biztos, hogy a saját szívhangjától indult be, hanem a tiédtől, és boldog megnyugvásodtól! :D :D Azért így nyugodtabb vagy!!!

Már nagyjából megnyugodtam, ennél nagyobb baj soha ne érjen bennünket. Délután főztem egy pudingot, aztán eszembe jutott, hogy az összes desszertes tálka összetört :lol: ...mindegy beleraktam egy nagy tálba, meg azért még volt két kicsi! :)
limo73

Limo nem tudom mitől indult be de úgy mozgott ahogy szokott,máskor is aranyos volt és örültem neki nagyon,hogy hallom a kis szívét verni!!!Nem jó,hogy minden össze tört,de ettől tényleg soha ne legyen nagyobb bajotok,ettől nagyobb kár soha ne érjen titeket!!Azért sajnálom,de majd lesz helyette másik!!!

Évi vajon,hogy érzi magát ,remélem nagyon jól!

Tina köszi a biztatást és a noszogatást menjek!!

És mindenkinek itt még egyszer köszönöm a sok-sok tanácsot amit kapok tőletek!!!!!

Kép
bévi

Ircsi Hypertonie Grad 1 és egyre erösebb vérmennyiség a pisiben... Ez a jelenlegi állás. Diétázunk a jelek szerint már évek óta, mert amit ajánlanak, mint amolyat, azt már évek óta tesszük.
Sót csak módjával használok, nem eszünk kész kajákat, se chipset és társait, sok gyümölcsöt és zöldséget eszünk, nem használok semmi instant cuccot, nincs itthon se levesalap, se maggi, se semmi ilyesmi, lekvárt magunk föztük, méz van még és rizs, tészta, mást nem nagyon tudok másképpen csinálni. Nem eszünk zsírosan, csak sovány húsfélékkel foglalkozunk és még arról is levágom a zsírt, ha egy csipetnyi van rajta, növényi olajjal fözök, nem eszünk sok tejterméket se egy ideje, föleg nem sajtot, szóval lassan nincsen ötletem.

Nekem és Döncinek megy a hasa, a lányomnak meg szürke a pisije. Lassan megörülök az állandó gondoktól. 40 fok meleg van.

Barbi
Vendég

Elmegyek aludni, azt hiszem ránk fér!!!

Jó éjt!!!!!!
limo73

Jó éjt Limo én is megyek!!!

Barbi sajnálom a sok gondot :cry:

Kép
bévi

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés.

Bévi, örülök, hogy minden rendben veletek!

Barbi, sajnálom ezt a rengeteg sok problémát, s hogy sosincs szünet, mindig közdened kell valamivel!

Dia, barátnőm Székesfehérváron a következőképp szült: 2 éve volt egy császármetszése, magzatvíz elfolyt, valami miatt nem haladt a szülés és irány a műtő. Most ismét elfolyt a víz, azt hitte, megint császár lesz, mert ugye hasonlóan indult a forgatókönyv. De nem. Minden szépen haladt és klassz sima szülése volt :D
A szülésznők sem mindentudók, sőt, még a dokik sem. Ezt nem rosszindulatból vagy bántásból mondom, de például a váci kórház szüléselőkészítőjén járva hallhattuk Szilvással a főorvosasszonyt, hogy mindenképp fekve kell kitolni és nyomatékosan szólni kell, ha nem szeretnénk, hogy kikössék a lábunkat. :shock: Pedig szerintem ma már a szakma számára is egyértelmű, hogy az egyéb testhelyzetek (állva, ülve szülőszéken, négykézláb) sokkal előnyösebbek, hatékonyabbak lennének...
Szóval, jobb, ha képben van az ember... Ez az én privát véleményem...

Velünk minden oké kisebb-nagyobb apróságoktól eltekintve.
Jók legyetek, szép vasárnapot nektek!

bekri

Bévi, nagyon örülök, hogy bementél, és annak meg pláne, hogy minden rendben van. De nem lett volna jó végigparázni a hétvégét, nem? Jobb ez így. Szerintem Lili most érte el, hogy "belakta" a pocakod, azért érzed betonnak, nem? Lehet, hogy most nagyot nő :) :lol: De ezek csak az én gyenge teóriáim.

Kép
xtina75

Sziasztok !
Gyorsan átfutottam az írtakat.

Limo-sajnálom :( :?

Pakolás:nyugi...nem vittem túlzásba!!!
Anyunak adogattam a szekrényemből a ruhákat,hogy mit mire tegyen (meleg cuccok mentek alulra)
Pipere cuccokat tettem még el...(parfüm,spray stb)
Emelni nem emeltem!!!
Amikor éreztem elég...lefeküdtem vízszintbe...
De rossz nézni hogy ilyen lassan haladnak :(
Gyerekek is sokat pakoltak a tegnapi napon is.
Még van jócskán pakolnivaló...húúúúúúúúú....de Tibi meg Laca majd megoldja.

Uracskám eltette mélyre a fényképezőgépet már :(
Így hogy csináljak képet?????????????????????????????????
:? :? :? :twisted: :twisted: :twisted: :( :( :(

Ma még megpróbálok ideülni a géphez egy kicsit,mert hétfőtől ha kiköltözünk...nem lesz netem...valami gáz van az ottani szolgáltatóval...és ami jelenleg van,nem tudjuk átvinni :(
Úgyhogy "átvisszük" anyuékhoz és ha ott leszek/leszünk onnan tudok majd jelentkezni!!!

Úgy gondoltam,hogy amikor Tibi dolgozik (3 nap meló-3 nap pihi) akkor anyuéknál alszunk...innen mégis csak könnyebb feljutni a szülészetre :D

Na jó sokat írtam :)

Ircsi-Katus nagyon szép kislány!!! Szép nagy pocakod volt a végére. :wink: :)

Csajok...mindenki PIHENJEN!!!! amennyit csak tud! Sok folyadék!!!!
NAGYON MELEG VAN!

Puszim...
Amint tudok jelentkezek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mosolyféle...

Kép

Grimasz
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vanilla! Pihenj sokat!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nagyon tündéri kis babóca :)
Én is már szeretném Gergőmet így tartogatni :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Vigyázz magatokra!

Szülés/császár
Nagyban befolyásolja, hogy TE mit szeretnél! Fejben nagyon sok dolog eldől!!!!
(Személyzet szempontjából meg egyszerűbb a császár, mint a sima szülés :? )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igyekszem :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi-hányadik hétre is született Katus?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Orvos szülőkre jellemző :oops: :lol: :?
Nem merjük levágni a gyerek körmét... így meg karmolja magát...húzunk inkább a kezére is zoknit... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hasam állítólag nekem is 1 hete lent van már :( :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
35. éppen....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

nekünk van kicsi vékonyka kesztyű szerűségünk...és sok olyan rucink aminek az újját vissza lehet a baba kezére hajtani :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:oops: köszönöm :oops:
elfelejtettem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek...apának dolga van a gépnél :oops:
puszika...ha tudok jelentkezem!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Bévi jó, hogy bementél végül a kórházba és nincs semmi baj. :wink:
Energi? Nekem? Látnál időnként kidőlve..... :D

Bekri köszi az infót. Nem borítékolta nekem senki a műtétet, de úgy vettem ki a szavaikból, hogy hajlamosak inkább a műtétet választani, ha nem megy magától a dolog. Persze csak akkor ha volt már egy műtét. Mert ha nem akkor a doki császárellenes. Nos majd lesz valahogy. Nem kampányolok a műtét mellett. Csak könnyebb lenne simán. Utána legalábbis mindenképpen :wink: Remélem így lesz.

Barbi jó pihenést a családdal. Mozi? Én sem mennék már. Na nem azért mert esetleg megijed a gyerek....már nem bírnék knyelmesen ülni.
Ha valami van várom az sms-t, de remélem még nem küldesz.
Meccs: spanyolok megérdemelten nyertek. Tegnap néztem a német-urugvay -t is. Hát az elején szidtam a németeket....de végül összeszedték magukat. Azért látszott, hogy a legjobbak hiányoztak...

Limo lehet nem volt rendesen megerősítve az a szekrény. Hát gondoltam, hogy te sem téglákat pakoltál oda :lol: Mondtam is Gábornak anno: hogy a tányérokért nehogy már a földre hasaljak. Amennyi nehéz cucc van, azt el kell bírnia. Duplán van megerősítve nálunk is :wink:

Leendő Liliknek boldog névnapot! :D

Tina írd csak a kérdéseidet :wink: Válaszolunk. A drukkot vállaljuk, az egysmást meg rád bízzuk :wink: :lol:

Ircsi olyan édes ez a lány! Nem tudok betelni vele. Olyan arcokat tudnak produkálni... :lol: Miért nem mered levágni a körmét? Vagy nem lehet?

Csillag oké, csak óvatosan. És jelentkezz amikor csak tudsz.

Évi milyen volt a buli? Tominak is tetszett?

Tőlem is kérdezték megyek e a Sörfesztre.....mondtam, hogy meglesznek azok nélkülem is. Ember megy, másnap meg legénybúcsúba....Gyerekszületésig még belehúz a buliba, de utána papucsosztás neki is :lol:

Vanilla te is inkább pihenjél, nem kellene már sétálgatnod, főleg ilyen állapotban. Mondom te leszel a következő ...vagy Csillag. Osztozzatok :wink:

No összedobom a Zuramnak is a reggelit és indítom a mosógépet. Van mára is bőven mosnivaló. Hát még vasalnivaló. Amerre csak nézek mindenütt ruhakupac....

Bamass jó lene ha kézbevennéd a dolgokat és intéznél magatoknak egy alapos kivizsgálást. Nem normális, hogy ennyi nyűgötök van. Férjedet meg azonnal dokihoz mielőtt baj lenne....erre a problémára a diéta nem elég szerintem....

királylány

Dia csak óvatosan mindennel,megvár minket ez a sok munka tapasztalatból mondom,párodnak meg kell egy kis kikapcsolódás igen mielőtt,megérkezik a picur,el lesz foglalva :lol: de gondolom ne bánja :lol: Lili nevében előre is köszi az üdvözletet,kicsit vicces lesz mert ha időre születik akkor aug 11,és júl 11-én lesz a névnapja :lol: jó lesz neki a nyár minden hónapjára jut valami bulizós nap :lol:

Csilag vigyázz magadra nagyon és csak óvatosan mindennel,tudom rossz lehet,hogy nem segíthetsz,de majd lesz dolgod utána,és annak örülj ilyen segítőkész mindenki!!!!

Ircsi Katus aranyos csaj és nagyon cuki,körmét miért nem vágod le???!!

Tina köszi aranyos vagy,igen lehet Lili most nőt egy nagyot,nem tudom,a kérdéseket meg várjuk ám nagyon,és a két csíkot is :lol: :lol: :lol:

Évi hogy éreztétek magatokat és Tomika!!!!

Woody Lilinek is sok boldogat a pocakban!!!!!!!!!

Én már oda raktama sült húst nem rántott húsi lesz,mert nem állok ott,beraktam a sütőbe mustár,fokhagyma,só,bors és megsül ott is :lol: kis krumpli hozzá és ennyi nem csinálok ma semmit már!!!A vérnyomásom lesz a gond szerintem ma reggel is 138/68 105 volt és ez nekem magas,ez a melegtől van,nem dagadok csak fulladok,ha fekszem akkor jó!!!!Az én 100-as vérnyomásomhoz ez hülye érzést kelt nálam!Jó hétvégét mindenkinek,majd jelentkezem!Pihenjen mindenki amennyit tud!!!

Kép
bévi

Ja képzeljétek,tegnap mielőtt bementem a kórházba felhívtam a dokim,tudtam,hogy szabin van de gondoltam megkérdezem mit csináljak.Azt mondta menjek be igaz ő nincs ott és amit utána mondott,de vizsgálatra minden képen menjek be szülni még ne kellene,mert ha igen abba a kórházba nem szülhetek!!!
Ircsi ez azért lehet mert ott nincs kora szülött osztály,vagy miért mondta ezt,már megkérdezni nem volt eszem,mert nagyon féltem,de majd ha megyek azért rákérdezek!!!!Szóval 37 hét előtt nem szülünk semmi kép,megbeszéltem ma Lilivel!!!!Váratlanul ért a hír minden esetre,és azt sem bántam meg a szülésznőt megfogadtam,jövőhéten fel is hívom egy talira,nagyon sok múlik rajtuk,most is ők voltak ott velem végig,a doki is rendes volt aki ügyelt,de ő pihent mikor lejárt az nst akkor jött ki!!!Szóval szülésnél is nagy segítség lesz a szülésznő!!!!!

Kép
bévi

Bévi vasalni fogok csak. Azt is ülve. Vagy még nem tudom, ahogy bírom. Ebéd van, rendet raktam, takarítani ma nem fogok, bár Gábor tegnap este jelezte, lehet nekiáll ablakot csiszolni....utána viszont kénytelen leszek felporszívózni/feltörölni....

királylány

Sziasztok!

limo: sajnálom az összetört cuccokat :(

bévi: na akkor minden rendben van, örülök :)

Dia: jó korai volt ma Bence, én még csak röviddel ezelőtt dugtam ki az orrom az ágyból :)

barbcsi: olvastam hogy anionos betétet vársz... Ezt a szülés után tervezed használni? Mert ha igen és a Lovemoon márkát rendelted meg, az szerintem nem egészen tuti :roll: Egyébként ha valakinek szüksége van ilyen betétre nyugodtan szólhat, nagyker áron tudok küldeni :) Nem csodaszer, de sok mindenben segíthet, viszont azt gondolom, hogy ez is olyan mint a homeopátiás szerek: hinni kell enne ;)

vanilla, csillag: pihenjetek sokat

Ircsi: tegnap megvettem én is a körömvágó szettet a babának, de azt nem tudom, hogy miért nem ajánlott 2-3 hetes kor előtt körmöt vágni? Édesek a friss Katus-képek

xtina: én az első trimeszter végén vettem egy spéci stria elleni krémet, méregdrága és nem tudom hogy használt-e, mert utána inkább a normál testápoló mellett voksoltam. Most a Bübchen Milk-et használom, fini az illata, nem ragad, nincsen benne mesterséges olajszármazék és nem is vagyok (még) csíkos, csak a combin (de az már régóta ilyen).

Nah menek, mert lassan jön haza párom (tegnap reggel óta a külföldi főnökeinek a seggét cipelte A-ból B-be és szórakoztatta őket, most már csak kipakolja őket a reptéren és végre jön haza) és gyorsan kell még venni egy-két apróságot az ebédhez. Szerencsére anyós bevállalta a kaja oroszlánrészét, de a fini meggyszószt én készítem a főtt husihoz és valami sütiklt is össze kéne még dobni.
Akit érdekel: tettem fel pár képet a g-re, Korinnáról pénteken készültek a legfrisebb babamozis fotók.
Vendég

Körömvágás
Olyan picurka az ujjacskája, a körme... Félek, hogy lenyisszantom az egész ujját. Majd apuka... elvégre ő a sebész... csak apuka meg lusta... :? :wink:

Bévi
Igen, jobb olyan helyen szülni, ahol van koraszülött osztály! Ha baj van, akkor minden perc számít!!!!
(Amikor én szültem, akkor elő volt készítve az inkubátor, ott volt a gyerekorvos is. DE nem volt erre szükség!!!!)
Szülésnél én a szülésznőt is elküldtem. Amíg csak tágulgattam, addig elég volt, hogy rendszeresen rámnéztek, akkor elég volt, hogy apa volt ott. Idegesített volna, hogy folyamatosan ott van, valamit csinál körülöttem... Magánál a szülésnél ott volt a szülésznő, ő irányított... doktor meg csak szemlélődött... akkor lépett volna közbe, ha gond van...

Csibuc
Nekem sima kisollóm van körömvágásra. (általában a sérülésveszély miatt nem javasolják a korai körömvágást)
Korinna nagyon szép baba :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

bévi...örülök, hogy végül bementél, és hogy semmi gond nem volt...:)

Dia, újabb hasonlóság...apája nálunk is "nyaral", ma jön haza Balatonról, el lett még engedve...szülők kiakadtak, de én mondtam Gábornak, hogy addig menjen, ameddig nincs gyerek...nyilván utána is elmegy majd sörözni vagy mittudomén, csak kicsit más lesz a rangsor...

Nákunk ma nem lesz nagyon extra kaja...még mindig a lecsó...Gáborék csak 6 felé érnek haza (apuval jönnek, mert ő is lent van Akaliban...anyukám ott táboroztat, és apu is le szokott menni pár napra, ma jön haza, és elhozza Gáborékat is)...sütni...hát, én azt nem szoktam...ha látnátok a konyhám méretét, megértenétek...:P

Csillag...pihenj sokat...biztos rossz érzés, hogy nem tudsz segíteni, de van fontosabb dolgod most...

Ircsi, Katus nagyon édes...:) Körömvágást tényleg miért nem? Mi is vettünk már körömvágó szettet neki...lehet majd álmában vágom le, akkor nem hadonászik...:)

Barbi...sajnálom, hogy megint gondok vannak...amióta itt írogatok/olvasgatok...mindig valamelyikőtök beteg volt...lehet tényleg jó lenne mindenkinek kivizsgálás...

Limo...sajnálom a szekrényt...bizto nem jön ez jókor soha...:(
Hú, még anyuékkal laktunk, és volt egy idiótabarom szomszédunk...állandóan feljött olyanokkal, hogy mi krumplit dobálunk a kisszobában...persze, az egész család a tv előtt ült...lehet az akkori hörcsögök randalíroztak...mi viszont mindig hallottuk esténként, hogy nekik milyen nagyon jó :P
Aztán egyszer nekünk is leszakadt a konyhaszekrény, feljön, hogy jó lenne, ha nem zajonganánk, na apu úgy elhajtotta...utána normális volt...a végére már egész jóba lettünk velük...:)

Névnapok...Lilinek előre is boldogot...bár lehet egy évre előre kívánjuk most...:)
Anyukámnak van egy napon a kettő...meg tavaly sógoromék olyan ügyesen találtak nevet, hogy aug. 29-re volt kiírva sógornőm, és Nikolett lett a baba neve, ami meg szept. 10-én van...túlhordta a babát, aki szept. 10-én született...úgyhogy szupi...tavasszal meg tök gáz volt, mert nem szóltak senkinek, hogy márciusban van egy Nikolett, ami nemhivatalos, és hogy akkor tartják, úgyhogy midenki csak ott állt, hogy basszus, milyen gáz, de senki nem tudta, hogy külön tartják...
Nálunk a lánynév van viszonylag közel...bár annyira nem, Petra ugye okt. 2...de ha Áron, akkor egész jó...ápr. 2...most már csak az lenne vicces, ha aug. 2-án megszülnék...:)

Hú, lekötözni a lábat szülésnél...na, nálunk ilyen szerencsére nincs...sőt, mindkét barátnőm mondta, hogy kitolásnál úgy összecsomagolták őket, hogy nem is hitte, hogy ennyire hajlékony...ott a doki+férj tartotta a lábukat, meg a fejét...na, kíváncsi vagyok már, hogy nekünk hogy sikerül majd megszületnünk...:)

Évi hol lehet? Csak nem szült meg éjjel...

Dia, esti meccs...az elejét néztem az első gólig...utána nem érdekelt már kicsit...a végére visszakapcsoltam, de a köc...g TV társaság 3 percenként hol volt adás, hol nem...azt még láttam, hogy majdnem lett negyedik gól, de azt hogy lőhette úgy fölé...hát fogtam a fejem...de a polip "megmondta", hogy Németek nyerik...na meg hogy ma a Spanyolok...hihetetlen, mennyire bejönnek a jóslatai...:)
Azért én ma inkább a Hollandoknak drukkolok...

Na, kicsit befogom mára...tegnap feltettem én is tegnapi pociképet, meg a babaarcos képemet g-re...az én pocim mindigis itt lent volt...kíváncsi vagyok, hova megy még lejjebb majd...

Később jövök, csak gyorsan teszek-veszek, mielőtt dögmeleg lesz...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok
Na hát végül 2 koncertnyit maradtunk,mert Tomika nem annyira élvezte...az a baj hogy betettek még egy színpadot ahol a nagyszínpadi is van így nemigen lehetett kevésbé hangos helyre húzódni és onnan nézni... a kajás sátorba beültünk,onnan néztük a Blues Companyt,Billt,Tomika ugrált,gondolhatnám hogy táncolt,de szerintem inkább nem tetszett neki...aztán ott a kajás sátorban volt egy tv kivetitő és elkezdték a 2.koncert alatt a vb-t adni....na a sok marha ott ordibált h.góóóól....akkor a baba nagyot ugrott....itt jöttünk haza...nem kínozzuk...ez van. Végülis megbeszéltük előre h.nem fogunk bosszankodni ha hamar is haza kell jönni meg a kidobott pénz miatt...ennyi járt azért már,meg mégiscsak kimozdultunk,emberek közt voltunk,nézelődtünk,sok ismerőssel találkoztunk. Ma a szüleimhez megyünk ebédre,utána pihi.

Bévi örülök hogy bementél, és rendben vagytok! Érdekesek a szülésznők az én hasamra is azt mondták tök puha mikor folyamatos összehúzódásaim voltak
:evil: na mindegy.

Vanilla húha,mondom én h.te jössz a sorban!

Limo,szalonnasütés,az jó!

Ircsi,körömvágás-hát elhiszem h.ilyen ici pici kézről nem mered....én se tudom hogy fogom...:)

Bmaas,ez a férjed jelenlegi helyzete? És gyógyszert nem szedne esetleg,vagy nem kapott,vagy mi????

evilany

Indulnak a rockerek :)

Kép

XL-es férfi pólóban...

Kép

Feltettük a képet :) másik oldalra jön majd a Tökivel a közös kép...

Kép

evilany

sziasztok!

inkább kivettem, amit ide írtam... mindig csak felidegesítem magam, de rájövök utólag, hogy felesleges... ááááááá! no comment!!!

Limo sajnálom, ami történt! :( ez most nagyon nem hiányzott!!! van pár felesleges poharam, igaz, hogy mindegyikből csak 1-2 darab, szóval nem teljes készlet, de azokat szívesen odaadom! :shock:

Évi milyen volt a "buli"? remélem nem a szülőszobán fejezted be!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
aham, látom, hogy közben leírtad!

Ircsi van aki lerágja! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?