A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Épp átválogatom a ruháimat. Hú mennyi "új" cuccom lett hírtelen :shock: :lol: . (Évek óta nem hordott felsők, amik most megin tetszenek :lol: ). És most dilámmába is keveredtem emiatt: találtam egy pántnélküli felsőt, amibe nem döglök meg a melegtől, csak hát rózsaszín, a körmöm meg kékes :roll: . Nem pics@skodni akarok, és ez nem ennek a társaságnak szól, ez akkor is frusztrálna, ha anyámhoz mennék :oops: :lol: . Este át kéne festenem a körmöm :? :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Part :arrow: 10-15 perc séta. Ha mindenki menne akkor mi is persze szívesen. Ha valaki nem akar, akkor mi maradunk, mert csak nem hagyhatok itt senkit magában :roll:
De csak kettő után, sugárzás meg Zé-alvás okán.

Konfetti :arrow: Csak nyugodtan, megyek még én is hozzád, valami remek ötlettel :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! :)

boo!

Ezzel a megoldással kapcsoltban hallottam már pártolást, és ellenvetést a nődokiktól, mondván pont, hogy jobban megtapadnak a bacik a tamponban. :roll: :roll: :roll:
Nem tudom, de az viszont már többször is eszembe jutott, hogy ezt hogya oldják meg az úszók, vízilabdások, stbk? Ott nincs ilyen, hogy bocst, most meg van, nem indulok az olimpiai futamon. :roll: :roll: :lol: :lol:
(Meg mindenféle gombák esetleg? :roll: :roll: :roll: )

loislane!

Én úgy készülök, hogy menni tudjunk, aztán legfeljebb nem. :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi!

Manó csak bágyadtabb volt fogzáskor, Hugi meg fütyül rá. :)

Kép
Kép
200907?

Lois,

mi is 10 után tervezzük az indulást, legyen esélye Kincsemnek hunyni az autóban valamennyit.
Nagyvízhez nagggyon szívesen lesétálnánk mi is.

Az anyagiakat meg tényleg gondold át, szerintemaz a legtisztább ha összedobjuk a költségeket... Azért tényleg nem két fillér ennyi embert etetni-itatni.
Vagy akkor mondd, mit vigyünk!

K@cs@g szomszédok zajonganak, felkeltették az alvóbajnokot :evil: :evil: csak 2 órát aludt...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,

Óriási szívből jövő gratulaaaaaaaaaa !!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

ez a szín-dolog rettentő probléma... :evil: :evil:
(mondjuk egem is zavarna, szal nem csak te vagy ilyen súlyos eset:-))
De nem súgunk össze a hátad mögött, ha mégsem fested át a festeni valókat... Ne stresszeld túl :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Loislane szerintem egy mosogató, és romeltakarító brigádnak örülne a legjobban. Jó, hogy egyszerhasználatos cuccok lesznek, de azért mégis... :roll: :roll:
Ők meg addig végre pihenhetnének ŐApával. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kispocok!

Nálam ez is amolyan rigolya :oops: . (Nem tudom olvastál-e már minket, mikor rigolyaversenyt rendeztünk :lol: . Katy nyert, én második lettem :oops: :lol: ).
De másokon viszon abszolút nem zavar engem sem :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay: hatalmas gratula!!!!

Fogtündérnek hála Hédi belázasodott :twisted: :twisted: :twisted: kapott egy germicid c-t és dacára a benne levő nyugtatónak,most a szekrényt rámolja...úúúúúúúgy tudok érte ilyenkor aggódni,remélem hamar kibújnak azok a fogak

Holnapra nagyon jó szórakozást nektek,nagyon sajnálom,hogy mi nem megyünk, bár ha apát meg tudtam volna győzni lázas gyerekkel akkor se indulnánk el...Aztán képeket kérünk ám...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Bassz :arrow: Kölyköm mindent kitörölt :evil:

Na még1X csak röviden :arrow:

Tike!
Szegény Hédibaba, sajnaálom, hogy nem jöttök :(

Boo!

Korai érkezés dicséretes, legalább Kuttyok lefáradnak hamar :)
Ha valakiben nem tudatosult volna MüzliLány is jön vendégségbe, és ezek ketten itt fognak nyargalászni. Pizsim szeretetrohamaiért előre is bocsi :oops: :oops: :oops: :oops:

Rigolyaverseny :arrow: tényleg :D :D :D akkor tudatosult bennem, hogy van keresnivalóm ebben a kriplibagázsban 8)

Bond!
Takarítás :arrow: Mondasz valamit :wink:
Amúgy nem gáz, munka dandárja már kész 8)

Lóvé :arrow: Na most már szakadjatok le rólam, aszontam nem, és passz :arrow: naggyonhatározottarúszmájli!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

hát lehet a rigolyaversenyre nem emlékezni? Szétröhögtem magam rajta, és igen, Lois, én is éreztem némi közösséget a bandával ;-)

Tike,
Hédinek gyors gyógyulást!

Lois,
Kuttyoktól egyenlőre enyémgyerek tart (konkrétan fél tőlük) - remek alkalom lesz haverkodtatni ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Rányomtam a frissítésre, erre újra betette az előző hsz-emet :shock: ....

Apa barátja telózott, hogy holnap hajnalban ki kéne vinni őt meg a csaját a reptérre (last minute út, tegnap fizették be). Apa mondta, hogy fusson még egy kört, de ha nagyon muszáj kiviszi :twisted: :lol: . Hát, nem találtak mást, így szívem csücske korán kel, aminek nem örülök, mert egész héten gyógytornára járt, és 6-kor kelt, és így is el van már fáradva, nem akartam nektek punnyadtmackót vinni :? :lol: . De sebaj, azt mondta nem lesz semmi, bírni fogja. Ajánlom is, különben lelövöm a barátja gépét egy aknavetővel :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ikoka?!?!?!?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

ha ez vigasztal, én megkaptam a piros ajándékot ma este :evil: :twisted:

Enyémgyerek nem aludt délután, fél órája kb 2 perc szopi után konkrétan elájult...

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

sebaj, majd Teapa szundít egyet valahol az árnyékban :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok !!!

Ronmay! Akkor most már hangosan is GRATULÁLOK a picihez!!

Dodi! Na látod,ezért fest(et)em a körmöm mindig franciára,mert lehet,hogy már uncsi,de legalább mindenhez megy :wink:

Mi ma strandon voltunk,Lili nagyon élvezte,hazefelé be is ájult a kocsiban! :lol:

Lois! Lili kimondottan örülni fog,ha Pizsi megszeretgeti majd,ő imádja a kutyákat!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Most értünk haza, de látom nem maradtam le semmiről, nem aktívkodtátok szét magatokat :roll:

Nyuszi!
Szuper :D

Pocok!
Olyan nagy gyereklerohanásra azért nem számítok, inkább a kutyatársaság lesz neki izgalmas, de mivel mindkét kutya babákhoz van szokva, ezért megeshet némi tolakodás... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nyuszi!

Végülis az enyém is tök natúr színű lett, mert felülbíráltam azt a rózsaszín felsőt :oops: :lol: . Majd reggel kitalálom, miben lesz kényelmes :wink: .

Érdekesség: Páfrányos lett az ov-mikroszkópom, pedig ciklus alapján még egy héttel odébb van a PÉ-m. Kíváncsiságból megcsináltam gyorsan a Jónás-naptárat, és ma van a Jónás-napom is :shock: :) . Szóval tényleg lehet, hogy van ebben vmi :wink: . Ráadásul az elmúlt hónapokban egyszer sem volt páfrányos, és ez a pé magyarázat lenne a fájdalomra is :roll: .
Viszont elvileg Jónás-napon kufircolni már késő, előtte kell 3 napig (vagyis a 3 nap valamelyikén :lol: ), meg amúgyse kelteném fel apát, szegény úgyis korán kel :? (meg nem is csípom a programcexet :? :lol: ) . De voltunk együtt a napokban, hátha ott a befutó :lol: :lol: :lol: .
igazából el kéne húznom az ilyen gondolataimmal a búsba, mi :oops: ? Vagy legalábbis egy gyerekcsinálós topikba :roll: . De én szeretek veletek beszélgetni :roll: :lol: . És ott totál rágerjednék a témára, pedig most még kordában tudom tartani magam :lol: .

Juteszembe:

Ronmay!

Miért írtad pinduri betűkkel a szívhangot :roll: ? Én, amilyen zizi vagyok a legnagyobbal írtam volna, és villogó pirossal :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nekem a mikroszkóp tiszta baromságokat mutatott, csak a pisilős ovu-teszt vált be. Lehet vennem is kéne párat.... :roll:

Lábamon nekem is szokott néha francia szokott lenni, szülni is azzal mentem, de inkább erős színekkel, barnával, feketével, bordóval nyomulok. Most van csillámdarabos fedőlakkom rá, azzal szoktam csillagos éjszakát csinálni a lábamra :oops:

Programcex :arrow: Khöm.... a gázos és mégis mókás időszak volt :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tegnap is volt ám születésnaposunk! Kispiskóta és BENDE napja volt.

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOTnekik is. :wink:

[quote="kispiskóta"]S írta:kispiskótaziasztok! Dani vagyok, Zsu (kispiskóta) férje. Bende születése simán ment - persze amennyire sima lehet egy császár. ) órakor emelték ki. Azóta átaludta a napot, egyszer szopizott, de most este nyolckor ismét belekezdett, de úgy igazán, csak úgy habzsol. Szerencsére van mit, tej is van.

A képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
200907?

Ez pedig lidike és BÁLINT mini története gabi1 közvetítésével :lol:

10:33:
[quote="gabi1"]L írta:gabi1idikének elfolyt a magzatatvíz mennek a kórházba.

Drukk nekik.

10:40:
[quote="gabi1"]M írta:gabi1eg is van már Lidi babája.

Bálint 4530g 59 cm. Óriási gratula nekik. Sok tejcsit kívánok.

Szép nagy baba.

..., de ma ünnepel lorca és DÁNIEL is. A róluk szóló tudósítás is kissé viccesre sikerült. :lol:

[quote="boo"]b írta:booeazonosítottam a telefonszámot, és ez a baba bizony Lorca Danija!!! :D :!:

Kép

adatokat nem tudok hozzá!

[quote="b.lin"]S írta:b.linziasztok!

2007 tavasziakból vagyok Lorca Dánieljének adatai júl.10. 7:08 3650 g és 55 cm!!!!

Gratula!!!

SOK BOLDOGSÁGOT MINDENKINEK! :wink:

Kép
Kép
200907?

Ejj de irigy vagyok most a talizókra! :arrow: nálunk egész éjszaka lázcsillapítózás,hűtőfürdőzés volt a program,reggel láztalanul kelt,de már újra lázas :arrow: hétfőn doki,ha addig nem múlik

tike

Sziasztok! :D

A talizóknak nagyon jó mulatást kívánok! :wink: Mi is voltunk a héten a nagy víznél, és sajnos az időnk nagy részében nem volt valami jó idő :roll: :( De azért fürödtünk mi is a nagy vízben, Kata is nagyon élvezte, úgyhogy Ti se hagyjátok ki! :D
Még valami: mi arra figyeltük, hogy Kata le ne égjen, egyfolytában kentem. Magunkra már nem fordítottam ekkora figyelmet, mindketten megégtünk :roll: Most egyszerre fáj és viszket, úgyhogy Ti vigyázzatok Magatokra! :wink:

Tike: nagyon sajnálom, hogy Hédi lázas volt, remélem, nem kell dokihoz mennetek....

Kép
agi125r

jajjj, de hüle vagyok:

Rommay: szívből gratulálok! :D :D

Kép
agi125r

Nah, meglepő módon mi értünk haza először :wink:
Kölyköm épp suvickolódik a kádban, előbb ugrott a homokozóban egy dupla-lutzot, kissé véres lett a feje :? Azért túléljük :roll:

Még1X Lányok :arrow: Köszi, hogy eljöttetek, szerintem kafa volt :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Tudom nagyon rég voltam.... . Néha-néha olvasgattam.

2009, nagyon jólestek a soraid, vagyis, hogy megköszöntötted Bendőt is!

Mi is kívánunk minden júliusi babának Boldog Születésnapot!!!!!!

Ronmay szívből gratulálok kistesó érkezéséhez!!!!

Ajándék bontás: Kép

kispiskóta

Jaj, Csajok,

nagyonnagyon jó volt a mai nap, köszi mégegyszer Lois a vendéglátást! Mindhárman szuperül éreztük magunkat (apa is, csak neki kb 2 év ismeretség szükséges a felhőtlen beszélgetés-poénkodás-sörözéshez...)

Kicsi fiam indulás után már 3 perccel beájult a kocsiban, garázsból feljövet kicsit magához tért kb 1 percre... Durmol ;-)

Zé és a dupla lutz :roll: :roll: :arrow: azért akkor semmi komoly;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Hajrá női sofőrök, remélem mindenki szerencsésen hazaér 8) :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

gyógyulgyógyul+++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
kispocok13

Kösz Pocok, egész nap lázas volt, nem nagyon sikerült lenyomni, 2x hűtőfürdőztünk, utoljára fél 5kor kapott nurofent,kicsit kivittük vacsi után sétálni és lement a láza ( kopp-kopp) be is ájult a kocsiban,fürdés is elmaradt, arra sem ébredt fel,hogy levetkőztettem,lázat mértem...most láztalanul durmol,remélem marad is így. Felhívtam a dokinkat is, ma nem tudta megnézni, mert pesten van, a lányának 4 perces fájásai voltak éppen :wink: ,de holnap reggel 9től ő van ügyeletben,bármi van kijön

tike

Pocok!
Áááá, semmi komoly, csináltunk egy új oldalválasztékot a sérójába :roll: Ő most került ágyba, de szerintem már alszik, kipurcant azért ő is a nyüzsitől. A kutyám meg kómába esett, annyira szétizgulta magát itt a nagy jövés-menéstől :roll:
No igen az én Drágám könnyen barátkozik, főleg ha sör is van :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Sajnálom a car éjszakát, remélem túl vagytok a nehezén :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, a zsákmány ami itt maradt:
1.,Egy tubusos naptej (szerintem ez Botondé, legalábbis mintha az ő Anyája kezében láttam volna)
2.,Egy műanyag doboz gyümikkel (Nyusziéké úgy sejtem).
3.,Egy kék vászon tartó, én utazóágy tokra tippelek.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jaj Tike,
jöjjetek hamar rendbe!

Lois,
választék...
nem tudom Pizsit elképzelni kómásan, örökmozgócukivizslakutty :D

Na, enyémgyerek fájdalmasan felsírt;-( apa fut :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Seholsenkise :-(

KépKép

KépKép
kispocok13

Én itt vagyok, csak még dolgozom :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nem csak hogy kómás, de még horkol is kinyúlva....
Na mondjuk a gazdája is pont mellette :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A'szem én is csatlakozom, jócca' :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Én most tettem le a bébit :oops: (és apát is :lol: ). Hazafelé Fót előtt felébredt, mert sztem neki ez minősült a délutáni alvásnak, így bementünk a barátainkhoz, ahol össznépi meccsnézés volt. Botond végig fentvolt, sőt fótról hazafelé sem aludt el :shock: . Viszont itthon a ancsi után már ahogy letettem, úgymaradt :lol: :lol: .

Mi is nagyon (túl :roll: ? :lol: ) jól éreztük magunkat :D . Csak olyan hamar elment ez nap :( . Mégmégmég :lol: .

Igen, a naptej a miénk :? . De úgyis mondtam apának, hogy Botonak bejött a Balcsi, menjünk majd le pár napra, szóval akkor majd saaajnos be kell ugranunk a naptejért :lol: .

Ja, az én férjem se barátkozós alkat :twisted: :lol: . Ahogy én sem.... :lol: :lol: :lol: .

Tike!

Sajnálom a lázmizériát :( , gyógyuljatok :wink: !

Kispiskóta!

Boldog szülinapot Bendének! Látom, Marci jobban örül még az új szerzeménynek :lol: . Gyere csak szépen vissza a köztudatba!!!!!! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

jaj de kíváncsi vagyok, mit fog szólni Boo az apukák kedves meglepijéhez :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, Nyuszi!

Énapa nem akarta ám lerázni teapát telón, csak az én telómnak rossz a hangszórója, és nagyon-nagyon halkan lehet hallani, ráadásul a sör is rontja az ember hallását... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok csajok Ricsi vagyok:)

Jól éreztem magam tegnap veletek.
Boo, a fényképezőgépedbe van meglepi a fiúktól :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Kb 4 óra múlva értünk haza, mert meg kellett állnunk a barátunknál pizzázni , az is viccesre sikerült :wink: . Az VB ment éppen és én elkezdtem szurkolni az argentinoknak ,hangosan kiabálva persze, hogy a nagy Diégóóó:) (az uruguay-német meccsen) :lol: :lol: :lol: :lol: .
Nem tudom mennyit ittunk Loisapával ,de tuti 2-3 sör lement :roll: :lol: :lol: :lol: .

Köszönjük szépen a terülj-terülj asztalkámat :D !
(Nagyon komoly a "műhely" :wink: )

Üdv, Ricsi :D

(Moderálva anya által nevek, és emotikonok tekintetében - apa csak egy-két smiley-t használt, tök gyér .:lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mi is itt. :wink: Jelentem jól éreztük magunkat :) , és a napirendünk sem borult fel: Hugi ugyanúgy aludt, kelt, kajált mint máskor 8) 8) 8) 8) :P :P :P :wink: , és nekem sem funkcionál még hajnaldélitizenkettő előtt az agyam ( :roll: :oops: ) .

(kicsidodi!

"Én most tettem le a bébit (és apát is ). "
Nem látom, hol itt a probléma háromnegyed tizenkettőkor? :roll: :shock: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) :lol: :lol: :lol: )

"a sör is rontja az ember hallását... "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"elkezdtem szurkolni az argentinoknak ,hangosan kiabálva persze, hogy a nagy Diégóóó (az uruguay-német meccsen) .
"

Khmmm....... :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A címet jegyeztem loislane :wink: , ronmay neked még mégegyszer köszi a fuvart. :wink:

:D :D :D :D :D :D :D :D

Boo, hogy vagytok??? :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!

Lois! Szuper volt tegnap a buli,nagyon jól éreztük magunkat! Jó lenne még a nyár folyamán egy ilyen buli :lol: Lili is aludt végig hazafelé,1 percre felkelt,amikor feljöttünk,de aludt is tovább. 1-szer kelt inni,aztán reggel 8-ig durmolt :lol:

Dodi! Én nem is tudtam,hogy beszéltek egymással,csak apa kérdezte,hogy hol van a telefonom,de nem is figyeltem annyira oda.

Boo!! Miron hogy bírta az utat? Mi volt otthon?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nemsokára jönnek hozzánk vendégek, a tegnapihoz hasonló kerti-pittyputtyra :lol: . Mondta is apának: Ma én iszok, te vezetsz :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

tike! :)

Hogy vagytok? :?:

kispiskóta! :)

Kicsit részletesebb szülinapi beszámolót is szívesen látunk! :wink:

http://www.babazo.hu/tipeg/20100704-tenger-strand-medence-furdoruha-torolkozo-papucs-naptej-fenyvedelem-nap-napszuras.html

Kép
Kép
200907?

Képeket...képeket..képeket!!! :D :D

Még az este kellett lázcsillapítót adnom Hédinek,de az éjszaka és ma is eddig láztalan volt,remélem így is marad :D :twisted: :D

tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?