Sziasztok szép jó reggelt!!
Nekünk így megy az alvás most ébredtünk

!
Szilvi jók a képek én elég jól alszom nekem is melegem van de megy a ventilátor,és nyitva van az ablak,pedig nekünk nincs ,rődőnyünk és reggel ide vág be a szobába a nap nagyon meleg van itt,de délután ez a legszuperebb része a lakásnak
Dia jó munkát neked valami nagyon könnyűt vegyél fel,bár izzadni én is szoktam soha nem izzadtam,most a dove izzadásgátlótól is vizes a felsőm

ilyen soha nem volt eddig!
Szilvás?????!!!
Csillag vigyázz magadra nagyon!!!
Évi március az nem is sok idő nekem hamarabb jött a szemölcs,szóval ki bírható

sőt most úgy nem is gondolok ilyenekre!!Persze akinek engedélyezet volt ott más a helyzet!
Ircsi Katus cuki baba nagyon,kis kezek és lábak tüneményesek,én anno igaz ennek már 10 éve vágtam a húgom körmét,de csak óvatosan,olyan kis törékenyek,és anyukám mesélte,egy nő levágta a körmét a babájának a kórházban,pedig ott mondták nekik,hogy nem szabad,és a bőrt is levágta mindenkis ujjacska végén,mert össze volt nőve még a köröm az ujjacskájával!!Jól teszed ha apára bízod vagy akkor csak óvatosan!És Katussal minden rendben lesz,hisz már nagy csaj
Többiek hova lettek Mares,Melisch????
Én Lilivel álmodtam,kis szőke volt és szoptattam,nem jött semmi a cicimből,annyira szívta pedig,és egyszer csak mondtam anyukámnak megyek táppszerért,és akkor láttam kifolyt a kis szája szélén a tej,hát érdekes egy álom volt,meg tisztába is tettem

kakilt és megvoltam lepődve mert rendes kakaija volt,hmm olyan érdekes mert én soha nem emlékszem rá amit álmodom,és most olyan élethű volt minden,szerintem azért van mert már nagyon várom,mint más is itt!!!!!
Nem tudom ki milyen betét használ,mondjuk szerintem most tampont nem lehet aki esetleg azt használt eddig,de a rossmanban az alwas én azt szeretem nagyon,most 40db 1000ft a héten!!!!!!!