A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Hu tiszta ideg vagyok nem tudom mikor fog ez elmúlni síró görcsök jönnek rám annyira hiányoznak ezek a manók és ráadásul Bencike is feszeng a bordáimat rúgja amúgy ő jól van ma töltöttük a 37 -et most olyan mind ha vissza jött volna a hasam pedig hétvégén teljesen leereszkedett
Vendég

bévi ugyan így vagyok izzadás, feszültség, kényelmetlenül éreztem magam, gyomrom összeszorult ma írtam egy levelet az apjuknak mi hogy merre normálisan vissza irt hogy vigyázz rájuk ne aggódjak de akkor is lányok 1 éve nem látta őket mit tud róluk semmit ................. á én nem tudom hogyan fogom bírni tartom magam de amint párommal vagy egyedül vagyok rájön a síró görcs
Vendég

[quote="evilany"]
írta:
evilanyEgyenlőre ott tartok,hogy mikor megy a RTL-en az ajánló,tudjátok amiben mondják hogy "megmutatjuk miért nem fog unatkozni idén nyáron" (filmek) akkor én is odaállok apája elé és megmutatom ő miért nem fog unatkozni :)

Annyira röhögök :mrgreen: Ez jó volt!

Nyaralás nem lesz. Anyagilag - mi is - most carul állunk. De majd jövőre!

Ja, Blogomról annyit, hogy még nem nyitottam meg, mert várok egy szerzői jogvédelmes választ, nehogy aztán bíróság elé citáljanak, mert ezt-azt felraktam, de még nem érkezett meg. Ha jóváhagyják, nyitok, ha nem, akkor kérek privit és meghívót küldök... bár azt akár most is meg tudom tenni, úgyhogy nyugodtan írjatok e-mail címet privátba. Tina már bennfentes, ontja a megjegyzéseit :lol:

maccs01

Maccs, két számot nőtt a lábad? :shock: Nekem nem volt ilyen tapasztalatom (és szomorú is lettem volna, ha 39-40 helyett már 41-43-nál tartanék :oops: )... Akkor cserélhetted le a lábbeliket... Nagyon durva... :? Tavasz-ősz: nekem is inkább ezek jönnek be, és rettentően sajnálom, hogy már ott tartunk, hogy Magyarországon a 4 évszak helyett kvázi kettő van...
Ja, és Csillag hozzászólása és búcsúja... Hát főleg a kórházas léte után én konrkétan szívrohamot kaptam és 3 olvastam el, hogy vele történt valami baj, vagy valaki másnak az üzenetét tolmácsolja... Húúúúú, nem kívánok én se még egyszer ilyet olvasni - hallod, Csillag? :wink:

Évilány, mi jól vagyunk. Pocakom jól lent van, azt néztem, hogy sose volt fönt, mindig kaptam levegőt. Viszont ülni olyan finom nőies nagy terpeszben tudok hetek óta :lol: :lol: :lol: Viszont egyes jógaelemeknél ez igen előnyös :wink:
Éjszaka nem bírok aludni a nagy melegben, inkább olvasok és szerintem ez az én időm, amit megamra fordíthatok, lélekben készülhetek az előttem álló feladatokra. Tök jó, élvezem :D

bekri

Vanilla, mégiscsak az apjuk! Nem lesz semmi baj, nyilván a kedvükben akar majd járni és nagyon jól fogják a srácok érezni magukat. Ha megnyugtat, akkor holnap hívd fel Őket, de ne pörgesd fel magad ezen.

maccs01

Bekri, olyan lovaglóülés mi? :) Egyébként az halál édes kismamáknál!
Ja, 41-es a lábam... a legtöbb jó fazonból van a méretemben, ez előny :)

maccs01

na jah megpróbálok megnyugodni most elmegyek letusolok azt tv nézek ha menni fog és nem sírok :( sziasztok köszönöm a sok jó szót holnap jövök és mutatok képeket a hétvégéről a családdal és hogy milyen ajándékot kaptunk :)
Vendég

Évi, jófej vagy, Miki biztos értékeli :lol: De így is kell: kellő humorérzékkel mindenen át lehet lendülni :D

bekri

Vanilla, ez a beszéd!

maccs01

Vanilla, nem Évi, Bea :D Nyugi! Tényleg minden okés lesz!

bekri

Bea örülök,hogy jól vagytok és minden rendben veletek érzékenység ránk is jellemző elég gyakran!!!

Évi igen apjuk már meg is beszélte velük igaz nélkülem,de megbeszélte velük a hétvégén,hogy mennek és ott lesznek 2 hétig!!Magnézium kiváncsi leszek,hogyan fogod bírni majd én is abba akarom hagyni bár tudod én nagyon keveset szedtem4Bár nekem a védőnő azt mondta szedjem a magne b6 stressz oldó mi lenne velem ha nem szedném :shock: :lol: szerintem ez hülyeség!!!

Maccs tudom itt milyen képek vannak róla mikor először mondta a doki mi is ez ami ott van mert ugye nem tudtam,rákerestem itt és sírva fakadtam,hogy ha nekem olyan lesz én abba bele őrüök,de az enyém oly annyira kicsi volt és nem elterjedt,hogy 3 napból elég volt 1-szer ecsetelni és elmúlt tőle,nem kellett fagyasztani sem,és remélem szülés után helyre áll minden!!!Örülök,hogy jól vagy már hiáyoltalak!!

Vanilla nem szabad ennyire drasztikusan felfogni,az apjuk biztosan a kedvükben jár és most övé a felelőség,tuti minden téren gondjukat viseli,ne idegeskedj,az a lényeg nem betegek nem azért nincsenek veled!!!!!!!

Kép
bévi

Úgy pörög a topik mint nappal máskor ez jó lement a nap és felkelt mindenki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Melisch tudom,hogy anyukádnál vagy de ha tudsz csak annyit írj jól vagytok és minden rendben veletek!!

Csillag remélem pihensz amennyit csak tudsz!!!!!

Kép
bévi

Évi, a B6 az, ami jót tesz az agynak a magnézium mellett. Szerintem is szedd folyamatosan, mert az a mennyiség, amit használsz, az semmi. Annyit én is szedek nap mint nap, hogy topon legyek.
Persze ez csak rajtad múlik, tégy, ahogy jónak látsz, már szép időt töltöttél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.07.12 22:24-kor.

maccs01

Nálunk gyerkők alszanak, ilyenkor ráérek.

maccs01

Bévi, ja, pörög a topik... (rólam most is csurog a víz... olyan meleg van... de ez a hormonok miatt is...) de azért még így is jobb, mint a nagy melegben, na akkor örültem, hogy élek... most jobb netezni is :)

bekri

Maccs:Sokat nem szedek csökkentem az adagot de napi kettő marad szerintem,belőle!

Elmentem alukálni vagyis tévézek míg párom nem jön,már megint éhes vagyok Lili olyakat rúg,de végkép nem tudom mi micsoda és merre van és fekszik,kiváncsi vagyok rá nagyon!!!Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
bévi

Jó éjt!

maccs01

Évilány, köszi a táblázatot, nagyon jól sikerült!!!

Babaimádó, bocs, de én még mindig ott vagyok leragadva, hogy a hozzászólásaidat se névhez, se archoz nem tudom kötni (se itt, se a gmail picasa albumokban). Nekem így nagyon nehéz reagálni, olyan személytelen... Nem árulod el még mindig? Szerintem, nem én egyedül kértem anno, és nem reagáltál rá semmit...

bekri

Bekri :)
Reagált, azt, hogy nem árulja el, névtelen és arctalan akar maradni :wink: - amennyiben jól emlékszek.

maccs01

:D Ez a topik valóban úgy pörög, mint nappal :D

Szóval az van, hogy alvás nuku.. már napok óta. Tőtöttem le filmet, meg olvasok és hangosan nyögök amikor fordulok.
Kezdek vizesedni egy picit, mert a pipellőm nem jön fel kényelmesen. Persze új cipőt tuti nem veszek ezért az 1-2 hétért.
Idegbaj vagyok én is, de már több, mint egy hete, meg bőgős, zaklatott, türelmetlen, érzékeny...stb... Biztosan ez a normális, sokat vagyok egyedül, így nem ártok senkinek.
Már az is teljesen kikészít, hogy a Kedvesem nem tudom normálisan megölelgetni. Ebbe aztán belebetegszem :(

Nem tudom ki írta, de a kakaós csiga receptet mentettem. Bizti isteni, ki kell próbálnom.

Bőrönd vagy mi? Hát én bőröndbe csomagoltam a sajátom, meg is telt csurig. A babáé hátizsákba mennek majd, de azt még nem raktam össze. Marhára nem érdekel, ki mit szól.

Légyszi! Írjátok le, hogy mi ez a külön szülőszobára, meg külön kórterembe csomagolás. Nekem mindenem 1 helyen van. Mit, hová?????

Vanilla! Jahahajj! Hát nagyon sajnállak!Biztosan hiányoznak a gyerekek. Vigasztaljon, hogy biztosan jól érzik magukat. Új dolgokat tanulnak, új környezetben vannak... biztosan építi Őket a helyzet. És persze Te is hiányzol nekik és nagyon meg fognak majd ölelgetni :-). Próbálj most egy kicsit magaddal foglalkozni, kényeztetni valamivel... talán segít.
szilvi35

Szilvi, tiszta szerencse, hogy csak így a végére ért utol Téged a víz. Ahogy elnézem a centid, már nem sokáig :)
Amit én írtam szülőszobai csomi: hálóing, betét, tisztálkodószerek, zsepi, törölköző, kaja-pija. Nekem most ennyi ugrott be.
Szülőszobára tényleg a hálóing a célszerű, akkor én sem pizsinaciban voltam :):):)

maccs01

Megyek pihenni, már nem jövök gyakran, de sok Rátokgondolás!

Puszik!

maccs01

Sziasztok, jó reggelt!

A júl 15-ig érvényes Auchan újságban 900 ft-ért vannak hálóingek, pizsik!

Annak, aki amúgy nem használná, egynek jó...

Kép

Kép
xtina75

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.07.13 05:48-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt.

Ilyen az én formám. Ha ketten vagyunk Bendével, akkor kipattan a szeme 5.50-kor és kelt engem is, ha Apja is itthon van, alszik 8-ig... Most az első verzió van...

Pedig olyan jól aludtam (volna)... :D :shock:

És ez hamarosan "duplázódik" :-)

szilvás76

Kissé hulla vagyok... Macskalány éjszaka is sűrűbben kelt...
DE... mindenki szerint jól működik a gyerekem. A melegben többször kér inni, és olyan 2 hetes kor körül van egy fejlődési ugrás is...

Clarika
Te munkából fogsz szülni menni????? A 37. hétben vagy, kánikula van... most már TESSÉK PIHENNI!!!!
Lábad :cry:

Évi
Cicim még bírja. (Lanolinnal kenegetem...)
Inni kell! Nehogy korlátozd a folyadékbeviteled! Igyál sokat!

Vanilla
Nyugi! Használd ki ezt az időt. Kényeztessed magad, készülj Bence érkezésére!

Bekri
Azért igyekszem magamra időt szakítani :wink:
Nagyon jó szolgálatot tesz a pihenőszék, a szopipárna... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

A kis tejes szájú :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Most már jöhetne a többi baba is, hogy ne csak Katus képei legyenek a topikban!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Olyan nagyon szép!!!!!!!!

(sírós-bőgős képed nincs is??? :-) )

szilvás76

[quote="szilvás76"]O írta:szilvás76lyan nagyon szép!!!!!!!!

(sírós-bőgős képed nincs is??? :-) )

Ahogy most végiggondolom, nincsen... Igaz, nagyon sírni se szokott... nem szoktuk megvárni, hogy behergelje magát... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szerintem a világ legszebb babácskája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A hosszú évekért így kaptunk kárpótlást! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]
Clarika
Te munkából fogsz szülni menni????? A 37. hétben vagy, kánikula van... most már TESSÉK PIHENNI!!!!
Lábad :cry:

Jó reggelt!
Azért nem onnan, csak 31-ig dolgozok az irodába! :)

Megint nincs net bent :( amióta voltak az esőzések ilyen.
Egyszer van, egyszer nincs :(

Lassan indulok, h beérjek, utána meg megyek mamámhoz, viszek egy kis göndörséget a hajkoronájába.... :)
Aztán itthon is lesz vendégem, majd csak 7-8 fele jövök, ha nem lesz net benn.... :(

Vizesedés ellen iszok, na meg reggelim, vacsorám dinnye, meg elloptam Tünde csodás ötletét :)
:arrow: a babakáddal aludtam :) lábam rajta.... :lol:
El is zsibbadt a lábam rendesen, de a bal lábam nem akar apadni....
Nemám ilyen marad :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika
Munkából fogsz te szülni menni! A fodrászkodás is munka :?
Lábad szülés után le fog apadni! Most a sok ácsorgás nem használ neki!!!!
Vigyázz magatokra!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Ircsi ezek a képek! Imádnivaló ez a csaj. :D

Maccs jó, hogy életjelet adtál! Köszönjük az infókat.
Igen, jól emlékszel, babaimádó nem akarja felfedni magát. (bár a g-n megtehetné).
Igen, nagyon fognak hiányozni a menyasszonyok :lol: De ha már elvonási tüneteim lesznek majd bemegyek dolgozni:lol:

Engem csak az bosszant ha valaki olyan sértődik meg a "nem reagáláson" aki maga sem szokott rendszeresen reagálni külön-külön.
No lehet rám haragudni....

Évi :mrgreen: :mrgreen: Apa miért nem fog unatkozni a nyáron.... :lol:

Limo sikerült feltenni a szekrényt? remélhetőleg most már a helyén marad...

Tina köszi az infót :wink:

Szilvi na ettől tartok én is egy kicsit, hogy hamarosan kettő lesz a gyerekszobában.....hogyan fogom megoldani? :roll:

Bence most rettentően anyás. Tegnap is inkább velem volt bent egész nap, mintsem elment volna anyukámékhoz játszani (pedig onnan haza sem akar ám jönni)

Bekri nekem nem birizgálta a sebemet a pizsinadrág, mert az ugye a derekamon volt a vágás meg lejjebb a bikinivonalnál.
Haladtok a költözködéssel-ügyintézéssel?

Szilvi35 és mondd becsuktad a szemed? :lol:

Most csorog rólam is a víz, de megyek majd a zuhany alá. Én jól aludtam most is, bár iszonyatos meleg volt, Gábor ugrosott mellettem a szúnyog miatt...

Vanilla most a hormonok játszanak benned. Persze, hogy hiányoznak a gyedrekeid, de az apukájuk, igaza van Maccsnak a kedvükben fog járni. És ezek szerint ők is menni akartak. Használd ki az utolsó heteket, pihenj, lazíts, olvass vissza és írjál.
Pocakod rendben van?

Clárika neked 2 munkahelyen kell helytállni nem várom el, hogy mindenre reagálj jelenleg. De majd ha otthon leszel! :mrgreen:
No most komolyan. Az, hogy én dolgozom még, mert stahanovista vagyok egy dolog.....de neked az állómunkás fodrászkodás :roll: Tudom kell a pénz. Csak vigyázz magadra! Én kivágtam volna azt a menyasszonyjelöltet az tuti.... 8)

királylány

Tünde még neked akartam írni....én bevállalom a 27-ét ha gondolod. Csak előbb nem szeretnék. A piszkos anyagiak miatt. Egyébként Apának 26-án van a születésnapja :lol:
De az igazi az lenne ha neked lenne meg a baba, bár talán kicsit korai lenne még....

Clárika lehet mégis onnan mész szülni :wink: Vagyis ahogy abbahagyod a munkát a leány jönni fog.
Remélem jó a net az irodában.

Nekem tegnap egész nap lusta volt a gyermekem, de napközben nem volt alkalmam számolgani a mozgást, este viszont hozta a formáját :lol:

királylány

Ejnyeeee Királylány! Te szemtelenkedsz :wink:

Hát kb. 3-4 óra körül aludhattam el.... sok járkálás, nyögés, lábhűsítés után. Vizes ronggyal próbálom borogatni, de alig érem el a hasamtól. Marha kényelmetlen, ezért úgy szoktam, hogy az egyiket betekerem és a másikat nyomkodom a betekerthez. Reggel mindig úgy érzem a lábam, mintha éjjel legyalogoltam volna vagy 50 km-t.... annyt mennék ki a wc-re és vissza???? :wink: :wink: :wink:

Szóval alvásból gyenge közepes :oops:
szilvi35

Szilvi ééééééééééééééééééééén :?: :?: :?: :?: :?:

Ááááááááááááááááá.................nem vagyok én olyan :mrgreen:
Sajnálom, hogy rosszul alszol. Ötletem sincs. El kell viselni. Mondjuk nekem könnyű, mert a lábam sem vizesedik annyira. Tegnap pl kicsit sem....Tarts ki! :wink:

királylány

Kép
Jó reggelt

Látom pörgött a topik éjjel :)
Én is pörögtem,inkább ültem volna ide :shock: :( nagyon rossz éjszakám volt,Szilvi35,együtt érzek...és szakad rólam a víz már most. Lábam nem sokat apadt. És a kedvem se vmi jó de az megint más tészta :? (család,az a csodás)

Clarika úgyis egy napra vagyunk kiírva,aznap reggelre még bevállalsz egy frizurára?... (komolyan,én nem dolgoztatnék egy ekkora pocakos kismamát - vendégek,nincs szemük????)

Ircsi annyira édes nyugis kis manótok van!!!Tennék én képeket már,de még nincs kiről :wink: pedig már nagyon kiváncsi vagyok!!

Szilvi35,a blogomban összeszedtem anno a csomagokat..
http://kiskopeszuletik.blogspot.com/201 ... lista.html

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvás....

Kép

ilyesmi lesz???? :? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok jó reggelt mindenkinek .

Lányok köszönöm a sok biztató és nyugtató szavakat nagyon jól esnek próbálok megnyugodni de nagyon nem megy ez nekem éjjel 1-ig fenn voltam és csak kattogtam mi lehet velük . Írtam az apjuknak egy levelet és válaszolt is rá hogy megfogadja és betartja azokat amiket írtam neki és nagyon vigyáz rájuk de ez valahogy nem tud megnyugtatni :?

nem tudom mondtam e nektek hogy milyen az apjuk és miért váltunk el ???
Vendég

Évi, igen, Zombiképző. :-) Az első 6 hét mindenképpen, van akinek utána jobb (Bendével az volt) de egy ismerős csajnak 10-11 hónapig 5-6 alkalommal kelt a gyerkőce... Szervi oka nem volt... :shock:

Én most a többes szám miatt parázom egy kicsit... :-) kettő... :wink: :lol: ajaj... :-)

szilvás76

Vanilla. Nagyok már a gyerekeid, ha nem tetszik valami, tudnak szólni. De úgyis most Apuci majd megmutatja, milyen jó fej, és kitesz magáért, majd csak figyeld meg!!!! Nyugi... És nem vagy egyedül, ott a picikéd. ;-)

szilvás76

Ez igy igaz itt ez a kis manó a pocimban aki minden percemben jelez hé anya én itt vagyok :)

de akkor is őket én neveltem hiába éltem az apjukkal csak akkor látta őket mikor már aludtak ...minta apa mi :? na mindegy én nem is ettől félek hanem tudom milyenek az ottani körülmények és az emberek és féltem őket de legalább ma már nem sírtam :(
Vendég

Vanilla,nyugi...okos nagy fiaid vannak!
Egyébként,nem mondtad.

Evelin barátnőmnek pedig beállt a dereka :( szegény,felkelni se tud,orvost kellett hozzá hívni.. elég erős gyógyszereket kap,úgyhogy most nem is szoptathat, szegény kislány meg nem érti,miért nem játszik vele anya,meg miért nincs cici :( a férje otthon maradt segíteni neki,én meg ezen is rosszul érzem magam,amiért én nem tudom, segíteni,de hát sajna már tényleg nem,mert se cipekedni(bolt) se a kislányt felemelgetni meg ilyenek,nem tudok már.Pedig hát,mire lennének valók a barátok :(((

evilany

Hát igen nem olyan dolog ez amivel büszkélkedik az ember . A volt férjem tudjátok kábítószer függő a baráti vitték bele 5 éve én próbáltam segíteni neki a leszokásba de nem fogadott szór végéül 3 év kínlódás után úgy döntöttem elválok tőle mert nem bírtam nézni hogyan teszi tönkre magát meg engem és a gyerekeket értitek most már miért féltem annyira a fiukat. Erről nem nagyon beszélek senkinek mert valahol hibásnak érzem magam abban hogy hiába tettem meg mindent nem tudtam segíteni neki .De most már ez van nekem jó és boldog életem van a fiaimnak is mert szeretik a nevelő apjukat az édesapjukat meg hogyan mondjam szépen kifejezve se őérte se a családjáért nem rajongnak mikor mentek el tőlem akkor láttam hogy nem akarnak menni előtte való napokban meg teljesen depis volt főleg a picike :( tavaly őszi szünetben vitte el őket utoljára 5 napra a kicsi 3 nap után sírt haza akar jönni akkor szerintetek olyan jó lehet nekik ????
Vendég

Ja előtte meg tavaly augusztus végén vitte el őket 1 hétvégére strandolni és úgy hozta haza őket teljesen leégve de olyan szinten hámlott a bőrük hogy sírtak a gyerekek a fájdalomtól . És mesélték a fiúk ott hagyta őket az apjuk a strandon ő meg elment a haverjaival füves cigizni és ha megfulladt volna a 6 éves gyerek a medencébe ami 2 olyan mély mint ő maga ,vagy bár mi történhetett volna na én az ilyenekért parázok :? :cry:
Vendég

Vanilla és milyen körülmények között él? de most már nem él a szerrel,nem? (csak nem bíznád rá a gyerekeket,ha...)

evilany

Bakker, ha ilyen, akkor mi az, hogy láthatás? Meg hogy el KELL engedni hozzá??? Ilyenkor hol a jog, a törvény, meg minden? :-(
Ha nem változott, akkor inkább eltiltás...

ne izgulj, a gyerekek elég nagyok, hogy tudják, mire vigyázzanak, és gondolom szólnak, ha gond van...

szilvás76

Ezeket a dolgokat a gyámhivatalnak nem tudod elmondani? Hogy ha nem akarnak a gyerekek, ne KELLJEN menniük hozzá?

Ez tök gáz.

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?