A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Mert Évi szerintem nem normális, mert minden könyv szerint ha ödéma van, akkor irány a doki, és ez azért a lábadon már az nem??? Meg mindenkinek nem ilyen akkor nem normális! Mondjuk nekem a sok sok séta segít meg tornáztam este es az is...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares ugye-ugye? Így jár aki nyaralni megy :mrgreen: Csak azt beszéltük, hogy Clárika is annyit dolgozik, hogy a munkából megy szülni hajszárítóval és fésűvel a kezében :lol:
Tök jó, hogy Gergő nagyokat rúg. Kis focista! :wink:

Enyém gyerek is aktívkodik, biztosan örül a sárgadinnyének amit kapott :D.....

királylány

Kolléganőmnek dagad a lába....de ő nem terhes.....
Sajnos normális a vége felé ez a vizesedés, főleg ebben a nagy melegben.

királylány

Mares,torna,hát az lenne egy mutatvány ekkora pocakkal :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mares, extrém vizesedés, vérnyomás-emelkedéssel és/vagy fehérjével a vizeletben a gáz.

A bokavizesedés sajna jön. Amióta nem dolgozom, nekem sokkal jobb, alig látszik. A 8 órás ücsörgés nem tesz jót neki...

szilvás76

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na ezt most meginnám.....

királylány

evilany

Évi csajszi végzett a felújítással?

királylány

Tényleg, kártalanított már?

szilvás76

Jah,már csend van hetek óta,és adott 20 ezer pénzt... :wink:

evilany

Hát ez is valami...

szilvás76

nem semmi ez a víztorony....illetve ami maradt belőle :shock:

királylány

Sziasztok láttom megtaláltátok a hírt sajnos igaz :? bár már van vizünk de nagyon kicsi nyomással,és amugy 3 településen nincs itt a közelben egyáltalán,és szerintem tőlünk is le fogják zárni,megkérték az embereket spóroljanak pff köszi,jövök majd csak párom haza jött és van egy kis dolgunk,puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
bévi

Bévi sajnálom,remélem mielőbb helyreállítják!

Zuhanyoztam,most adok a cicáknak enni és megyek a könyvemmel vízszintbe :wink:

evilany

Blogba tettem fel egy mostani pocakfotót, ide nem engedi, mert még mindig "nagy"... Nekem a gépre meg még nincs minden office program feltelepítve, szóval így egyszerűbb volt... Montázsban lenne az igazi, de majd az is meglesz... :-)

szilvás76

Bévi, oké, spórolj, ne most locsolj, de engedtél magatoknak a kádba, lábosba?

szilvás76

Sziasztok!

Rengeteget írtatok szombat óta, most értem a végére. :shock: :o :D

Mozi: Bévi azért nem merek moziba menni, mert mindenki engem szidna. :lol: :D Egyrészt mert kb. félpercenként helyet változtatok, mert sehogysem jó, állandóan pisilnem kell, és azért sajnos elég hangos a mozi, Bence pedig ha erős hangokat hall, azonnal tombolni kezd én meg nem akarom kínozni szegényem. :oops: Pedig holnap kezdődik Veszprémben az utcazene fesztivál, de én már nem vállalom be úgy érzem. Ott aztán tényleg van hangzavar rendesen. Bár azt beszéltük a Tomival, onnan nincs messze a kórház, visszük a táskám, aztán vajúdás közben nem is a kocsihoz rohannánk, hanem lesétálnánk... :lol: :lol: :D :D

Magnézium: Én is a magnesii citricit szedtem, az 500 mg-osat, és abból napi 3x2 szemet... Aztán szépen csökkentettem, és már nem is szedem. :wink: Hiszen a 36. héttől le kell vele állni.

Csillag! Amikor olvastam én is a vastag fekete betűs hozzászólásod, azt hittem, lefordulok az ágyról, hogy valami baj van. Ilyet többet ne!! És tessék sokat pihenni, vigyázni magadra, aztán amint tudsz jelentkezz!

Csibuc! Nem a Lovemoon-os anionos betétet rendeltem. :wink: Szülés után tervezem használni, igen. A szülésznők a kórházban csak jót mondtak róla, és jobban is szeretik... Így nem kell sűrűn lepedőt cserélni anyuka alatt pl. Én amúgy is nagyon vérzős típus vagyok (menzesz alatt), és volt már olyan, hogy legnagyobb nedvszívóképességű tamponnal+betéttel átáztam... :shock: :? És még a saját anyum előtt is szégyelltem magam, hogy minden csupa vér, hát még a kórházban mi lenne... Bár reménykedem, hogy nem lesz erős szülés után, könnyen megúszom. Te tudsz szerezni? De jó!!! És milyen márkájút? Igaz, most nem kell, de ha szükségem lesz rá, írok neked! :roll:

Meccs: Én komolyan mondom, a végén már azért imádkoztam, hogy legyen vége. Előtte meg dühöngtem, hogy annyi helyzetből egyet se bírnak berúgni a spanyolok. De hogy ennyi sárgát! :shock: De azért örülök, hogy a végén mégiscsak a spanyolok találtak be... :wink:

Ircsi! Nagyon nagyon édesek a képek Katusról!!! Mindegyik úgy tetszik, mindig mutogatom a Tominak! Már jó lenne, ha mi is láthatnánk Bencét! :roll: Olyan kíváncsiak vagyunk rá és úgy várjuk!!! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Nah itt vagyok kicsit!

Szilvás szedtem vizet,és szemét voltam mert meglocsoltam a virágaimat is,de szegényeket ma kellett,tegnap elfelejtettem!Mindjárt nézem a képet is!!!

Dia igen neked nem sok van szülésig,szerintem hamarosan menni fogsz nem érzel semmit és majd egy reggel arra ébredünk megszültél!!!

Évi pihenj sokat póckold a lábad,és vigyázz magadra,apukádat sajnálom,de gondolom eddig is megtettél mindent érte,nem egyszerű most neked sem,hisz itt lesz a picur aki senkire nem tud számítani csak rád!!!

Én kidöglöttem nagyon,olyan fáradt vagyok ebben a melegben most ebédeltünk meg tojást sütötem párizsival,és majd később főzök,most pihenek,még majd elugrom a postára,mert párom kapott egy kis fizetést és csekket megyek fizetni!Víz ha minden igaz nem zárják el meg tudják oldani,hát kiváncsi leszek,de úgy legyen!!!!Annyira meleg van mindenki pihenjen aki teheti,én is elugrom kocsival a postára és utána fetrengek kicsit,és főzés majd ha erőm lesz hozzá!!!

Kép
bévi

Barbcsi szerintem a meccsel mindenki így volt. Ennél rosszabb csak a magyar foci....

Holnap mentek dokihoz. Szorítok, de minden oké lesz. Magzatmozgás? Elevenebb vagy olyan kis lustika?

Bévi még a jövő héten nem szeretnék szülni majd 26 után ha lehet ilyen kívánságom...

királylány

Dia igen lehet mindenki akkor szüljön amikor ő már felkészült és igen az anyagiak miatt is,mint ahogy te is írtad,remélhetőleg sikerül!Én is csak augusztus elején szeretnék szülni,még kell egy két dolog,nekem is!!

Barbcsi drukkolok nektek minden rendben lesz!!

Leléptem a postára megválok egy kis pénztől!!!!Majd jövök!

Kép
bévi

Te Bévi te fehérgyarmati vagy? Ha igen, annak nagyon örülnék! :)
Vendég

Évi! Nagyon jó lett a táblázat! De hol találom g-n? Mert ott nem látom. :( Sajnálom a lábad! :( Próbáld meg azt, amit a Dia írt. (Az Schüssler só, nem?) Polcold fel, pihenj sokat, igyál sokat!
Amit írtál: emlékeztek talán még, hogy márciusban nekem meghalt a nagypapám. :cry: :cry: Szóval nálunk "bejött", amit írtál... Apunak csak apósa volt, de mégis azt mondta, hogy mintha Isten így akarna minket kárpótolni, hogy helyette érkezik a Bence. Pontosan ez a legfurább az egészben, hogy fiú lesz ráadásul. Azt nagyon sajnálom az egészben, hogy ő már nem tudhatta meg se a dédunokáját, se az esküvőnket. Pont akkor akartuk neki elmondani... :( DE Apukáddal minden rendben lesz!!! Teljes szívemből kívánom, hogy gyógyuljon meg és a dédunokája születését is érje meg! :)

Babaimi: valamikor nekem sem reagálnak egy egy kérdésre, vagy én nem reagálok valakinek, de ez teljesen természetes. Vagy nem tudok hozzászólni, vagy addigra már megválaszolják vagy egyszerűen csak elfelejtem, mire odaérek. Ezen ne sértődj meg! Már itt vagyunk a végén, mindenki nagyon érzékeny, engem is könnyen meg lehet bántani. Tegnapelőtt én olyan hülyeségen kezdtem el sírni örömömben, hogy a Vettel a reklámban magyarul beszél... :shock: Tomi jól ki is röhögött. :lol: :lol: De tegnap ugyanez a reklám már nem hatott meg. :D Pedig aztán nem szeretem Vettelt, Hamilton drukker vagyok. :wink:

Tündi! Végre látom az értelmét a sok sok csíknak a popsimon és a combomon!!! :lol: :lol: Remélem tényleg igaz, amit mondtak, de majd meglássuk. Tudom, hogy fejben dől el minden, és hozzáállás kérdése, de én eleve így állok hozzá, és ezt beszéltem meg Bencével, hogy szépen összedolgozunk, könnyen fogunk szülni. :wink: Amúgy 27-e: Tomi szerint 28-án szülünk, szerintem meg máskor... De a legszebb ajándék mégis az lenne, ha aznap te szülnél, nem? :wink: Én szeretek vasalni, szombaton is 4 lavórral kivasaltam, igaz ülve... :roll: :oops: menjek vasalni hozzád? :wink:

Kórházi táska: Én is külön raktam, ami a szülőszobán kell, mert ha esetleg teltház lesz, a Tomi nem jöhet be velem, és akkor hogyan szedjem ki a bőröndből?? Inkább külön tettem egy válltáskába, így könnyebb lesz. Igen, bőröndöt viszek, szerintem nem ciki. Sokan mennek azzal szülni, sőt hatalmas táskákkal is. Így hazafelé is könnyebb lesz, mert azt lehet húzni, nem kell cipelni. Bár arra gondoltam, ami nem kell utolsó napra, azt előtte nap hazaküldöm, hogy még kevesebb cuccunk legyen. :wink: Amúgy nekem már készen van, csak a betét és az indulás előtti cuccok hiányoznak belőle: mint víz, kaja, terheskönyvem-papírjaim. :roll: Készülök nagyon. :P De így nyugodtabb is vagyok!

Ircsi! Gratulálok a kislányod hízásához!!! Csak egy tanács, bár én még csak kezdő anyuka sem vagyok még egy ideig...

"A 10-14. nap, majd a 6. hét, majd a 10-12. hét környékén nagy kiugrás várható a növekedésben. A kisbaba mind testileg, mind szellemileg jelentős fejlődési lépcsőket ugrik át. Ezt nem úgy kell értelmezni, hogy hirtelen történik valami óriási változás, hiszen a csecsemő folyamatosan fejlődik, érik, ügyesedik, de mindenképpen észrevehető az átalakulás főként a táplálkozási, alvási-ébrenléti ritmusban. Ezekben az időszakokban várhatóan még több rugalmasságra lesz szükségünk a szoptatás terén, hiszen kicsinyünknek több tejre lesz szüksége. Az sem meglepő, ha naponta akár 15-ször kéri a cicit, és ilyenkor bizony nyugalmat kell teremtenünk magunk körül, legalább amíg a mellek is alkalmazkodnak a megváltozott "kereslethez". Azért is nagyon fontos, hogy az anya tisztában legyen azzal, hogy léteznek ilyen különleges időszakok a kisbaba életében, mert jellemzően ilyenkor jelentkezik a szoptatási válság is. A legfontosabb, hogy jól odafigyeljünk, ne foglalkozzunk mással és próbáljuk megérteni a kisbaba jelzéseit. Gyakori mellretétellel biztosak lehetünk abban, hogy gyermekünk elegendő tejet kap. Akkor is, ha nyűgösebbnek, nyugtalanabbnak tűnik, hiszen a szoptatott babáknál ez könnyen előfordul, főleg ezekben a nagyobb növekedési fázisokban. A kritikus napokon, amikor kevesebbnek érezzük a tejet, vagy nem megy minden zökkenőmentesen, adjunk minden esetben tejet a babának, amikor kéri, vagy ha a mellek nagyon feszülnek, illetve ha letelt a kb. 3 óra. Sajnos még mindig ott tartunk, hogy a bizonytalanság, a baba hasfájása, a kialvatlanság, a szoptatási gondok és esetleg rossz tanácsok hatására sokan a hozzátáplálás mellett döntenek. Ne helyezzük magunkat feleslegesen túl nagy nyomás alá! Nem kell, hogy minden elsőre sikerüljön, és nem szabad azonnal megijedni és leblokkolni! Higgyünk abban, hogy a kisbabánkkal együtt meg fogjuk oldani ezt a helyzetet is."

Ez abból a könyvből van, amit már múltkor is írtam. Kenéz Kíra: Szoptatni akarok. Tényleg nagyon ajánlom mindenkinek, érdemes elolvasni!!! Egy barátnőmtől kaptam kölcsön (most már nekem is megvan) és nekik rengeteget segített! 4 hónap alatt már rengeteg szoptatási válságuk volt, és ha egyszer is bárki másra hallgatott volna, már rég nem szoptatna! És ő nem adta fel, mert szoptatni akar, és tessék, sikerül is nekik!!! Sokat küzdöttek, de mégis megy. Nekem ők a példa arra, hogy nem szabad feladni. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Évi! A pocakmontázs nagyon jó, én is csinálok lassan egyet, és a kismama fotózás képei is nagyon tetszenek!!! :wink:

Bévi! Én is olvastam neten a felrobbant víztornyot. :shock: :shock: Nagyon durva... De nehogy nekem megerőltesd magad!!!!

Hidegfront: én nem szeretnék akkor szülni... :oops: :oops: Akkor biztosan tele lesz a szülészet, és a Tomi nem jöhetne be velünk. És mind a ketten nagyon akarjuk az apás szülést!!! :roll: Úgyhogy én bízom benne, hogy Bence inkább egy nyugis napon szeretne megszületni, úgy, hogy ott az apukája is. :wink:

Clarika! Ez a pizza és kakaós csiga recept nekem is tetszik, le is mentem! :) Te tényleg munkából fogsz szülni menni! :shock: Nem nehéz ennyit állni? A vendégek tényleg érdekesek, hogy így elnézik, hogy egy kismama dolgozzon! Meg most még a meleg is... :evil:

Dia! Látom egy nappal utánunk mész dokihoz. :wink: Mi holnap megyünk délben NST-re (pont a legnagyobb melegben :? :evil: ), aztán negyed 4-re dokihoz. Kíváncsi vagyok, mennyit hízott a kisfiunk. :roll:

Rólunk: az éjszakák nehezek, nagyon meleg van, mindig pisilni járok, nálam a hajnal a mélypont... Ma is küzdöttem másfél órát, hogy vissza tudjak aludni. :? Végül felkeltünk 6kor. Aztán 9 óra felé olyan rosszul lettem, kalapált a szívem, szédültem, szerintem a meleg. Ledőltem, és aludtam 12:45-ig. :oops: Nappal pótolom be az éjszaka kimaradt alvást. Napközbe izzadok, mint egy ló, ki se merek menni, redőnyök lehúzva, és még így is 27 fok van bent! :shock: :? Jóslóim még mindig vannak, néha úgy érzem, mintha le akarnék szakadni ott lent, vagy mintha a kis buksijával kifelé akarna jönni, és ilyenkor meg se merek mozdulni. :oops:
Várjuk a kiságyat, elvileg ma kész lesz, én már nagyon örülnék neki, mert akkor végre tényleg minden a helyén lenne és kész lenne Bence érkezésére! :wink: És én is megnyugodnék. :roll:

Na befogtam, már sok lesz belőlem... :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Dia! Te meg 1 nappal utánunk mész, nem? Szorítok én is neked. Igen, holnap meg nst-re is. Már nagyon kíváncsiak vagyunk őuraságára. Mennyit hízott, nőtt, minden okés-e vele.
Magzatmozgás: szombatig lustika volt, aztán vasárnap már 2-kor megvolt a 20, egyfolytában tombolt, de szerintem azért, mert itt voltak apuék, és volt hangzavar, hát ő is bele akart szólni a dolgokba vagy legalább is jelezni, hogy én is itt vagyok. :wink: :D Úgyhogy nagyon örültem. A meccset is végigmocorogta, mondtam is a Tominak, most mutatja, hogyan kéne gólt lőniük. :D Aztán tegnap megint kicsit lustult meg ma is, de nem annyira, mint múlt héten, inkább néha úgy érzem, mintha azt akarná tudatni, hogy mindjárt jövök, készen vagytok már? :D Viszont édes, mert ha alszunk, alszik velünk. :roll: Nem szereti viszont szegényem a meleget. :(
Meccs: hát igen... ugyanaz a véleményünk. De általában a döntők nem szoktak olyan hu de jók lenni... :?

Kép

Kép
barbcsi

Ejj ez a hőség..nem tudom nappal se pótolni az alvást,mert rendszeresen 30-40 perc után felébredek,folyik rólam a víz,dobog a szívem mint az őrült :evil: :evil:

Barbcsi a g-n a babanet c.albumba tettem fel a táblát,mint kép.

Bmaas,nem teszed fel a képet?

Én babám rettentő lusta nappal,de estétől beindult és pörög úgy hogy majd kijön oldalt. Teljesen kilátszik a buksija,egy kemény kis gömb a gyomrom alatt(helyén...)na azt is huzogatja mindig,meg sokat rugdos.Most felébresztettem kis diabetikus nápolyival :) de ilyenkor csak lustán odarugdos 2-3at és alszik.

evilany

Barbi csütörtökön megyek ctg+uh. Remélem minden rendben lesz. Na meg szerintem vizsgálni is fog.
Teljesüljön kívánságod és akkor jöjjön Bence mikor nyugi van. Hogy apás szülés lehessen. :wink:

Hát én nem tudom, de most nem vágyom annyira, hogy apa is bent legyen, aztán meg majd úgyis a helyzettől függ. Ő sem kardoskodik, hogy bejöhessen, de ez nálunk majd ott és akkor fog eldőlni...

Kórházi táska: nos nekem még nincs bepakolva. A szekrényben van összekészítve egy polcon, de sok olyan van amit az utolsó pillanatban teszek bele. Persze első gyereknél már nekem is megvolt minden, na de most....
Azért a jövő hét végén összekészülök én is. Mondjuk mi közel lakunk a kórházhoz (kisváros) így ami lemarad vagy kimarad azt apuka majd pótolja 8)
A "mi kell még a táskába" listát viszont megírom, hogy könnyebb legyen navigálni....

királylány

Nekem is rá van ragasztva a táskára egy cetli,mit kell még berakni...meg amúgy is vannak cetlik itt ott,mi hol van...Mikinek,de még lehet nekem is jól jön :)

evilany

Nálunk is jó meleg van.... :wink:

Barbi
Látod, hoztam a meleget! Panaszkodtál az eső, a hűvös miatt :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Folytatjuk a tegnapi programot... Kismacska nyomja magába a tejecskét ezerrel... kiszáradni talán nem fog :lol: :wink:

Dia
Lehet, hogy Bence most kezdi igazán felfogni, átérezni a helyzetet. ÉS... had legyen most anyás!

Szilvi
Ki tudja, hova jársz te éjszaka WC-re? :lol: :lol: :lol: :wink:

Évi
Apukád :cry:
Barátnőd :cry: (egyébkéntb az emberek hajlamosak minden deréktáji panaszt az egyszer kapott EDA-ra, spinálra fogni :cry: :cry: :cry: :cry: )

Vanilla
Volt férjed :cry: :cry: :cry: :cry:
Elvileg a kábítószer-fogyasztás is bűncselekmény. DE... az eü. személyzetet meg köti a titoktartás. :?
Jól néz ki a babakocsi!

Bévi
Most használd ki, hogy takarékoskodni kell a vízzel!!!! Tessék lazsálni!!!!!

Akkor tudsz lépni, ha belőve megy a gyerekekért, vagy úgy viszi őket haza. Akkor bíróságon megtámadható a láthatás...

Szilvás
Az első hetekben csökkenthető a zombisodás... Leszarom retardot be kell venni... és csak magaddal és a babával kell foglalkozni!!!
http://www.dokimami.hu/2010/01/17/segit ... -jotanacs/

melisch
Azért neked sem kell már rohangászni!!!!

Barbcsi
Én sima olvéjsz betétet használtam... egyszer se lett olyan a lepedőm... igaz, cserélgettem is sűrűn... ebben a melegben nem hiszem, hogy bármilyen betét hosszabb időn keresztül egészséges lenne :?
(egyébként meg... az ágynemű védelmére nagyon jó a nedvszívó felsőrészű pelenkázó alátét... a klinikán is használtak olyanokat a betegek alá :wink: )
Én inkább Vettel-rajongó vagyok, mint Hamilton... :wink:
Szoptatás... jó ha van infója az embernek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nagyon sok okossgátot szedtem, szedek a www.lll.hu és a www.szoptatasert.hu oldalakról... meg német, angol oldalakról... meg a hugimtól :lol: :wink: (és úgy vagyok, hogy szoptatok, ha megy... ha nem, akkor kap tápszert Katus...azon is felnőnek a gyerekek, de én nem fogok folyamatosn görcsölni a szoptatás miatt :? )
Kiságy nem létfontosságú! :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kórházi táska
Úgyse minden egyszerre fog kelleni... ami kimarad, azt apuka beviheti később is :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na........megint senki, mikor én itt.........

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi...

Csökkenthető. Első babával KELL IS!!! A mai eszemmel, tapasztalatommal sztem röhögve viselném, DE egy 3,5 évest nem tudok lepattintani, hogy bocs kicsim, most csak magammal foglalkozom. Mert hiába segít a család ahol tud, annyira érzi, hogy valami alakul...

Na majd csak lesz valahogyan....

szilvás76

Ircsi így van. Most tudatosul benne, hogy hamarosan lesz egy baba a családban. Én nem bánom, mert nem teher, nem rossz gyerek, viselkedni tud. Tegnap is nagyon jól elvolt itt velem a munkában, pedig nem tudtam vele játszani mert egész nap jöttek. De otthon bepótoltuk, társasoztunk, stb....
Lelkileg lesz neki nehéz, jobban oda kell majd figyelni rá. de majd mindenki megtudja aki vállal másodikat, harmadikat, stb.... :wink:
Remélem jól veszem majd az akadályokat....

királylány

Visszagondolva az elsőnél én is valahogyan így csináltam. Illetve mindent megcsináltam mellette, jött magától, nem görcsöltem. Most az nem világos még hogyan fogom bírni, persze ez majd attól is függ milyen lesz a picike. Bencére meg mégjobban oda kell majd figyelni, nehogy mellőzve érezze magát. Éppen ezért nem megy még oviba, bár 26-tól lehetne vinni. És az nem világos hogyan fogom majd megoldani a 2 gyerek ellátását, hogy mindgyikre jusson időm....de majd a mélyvízben kiderül :wink:
Segítségem persze lesz, de ha Bence nem akar a mamához menni erőszakkal nem küldhetem....
No majd megtudjátok ti is :lol: :wink:

királylány

Én azt veszem észre, hogy 2 hónap tünetmentesség után, Bende nagyon enyhén, de elkezdett dadogni. ÉS TUDOM, hogy ez lelki eredetű nála. Igyekszem, de nekem meg ez a parám, hogy tudok-e elé időt /energiát szakítani mindkettőre...

Oviba minden esetre nem küldöm vissza augusztusban, csak ha ő akarja. nehogy azt higgye, a tesója miatt lepattintjuk itthonról...

szilvás76

Na, Dia, egy húron pendültünk... :-D

szilvás76

Aha....sőt megígértem neki, hogy ha jó lesz akkor majd ha otthon leszek a tesóval péntekenként délben elhozom őt....

Lassan elballagok. Lejár a munkaidőm. Még beugrok a boltba hazafelé. Fiúk nem tudom mikor esnek haza a strandról...

királylány

Hát igen ez már más így,tesóval...kemény dió az is!

Lefotóztam a fejecskét :) bár néha jobban látszik a kis Alien :)

Kép

Na őt meg senki se hívta de jön őrizni a pocakot :)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.13 16:04-kor.

evilany

Kaja itt is kész, de látom, mindenki elment... :-)

Pihizzetek is!

szilvás76

Azon töprengtem(ma is)mikor csináljam meg a Töki ágyát..(pléd,lepedő,ágynemű...)meg a pelenkázóra a dolgokat...nemám itten hirtelen menni kell..:) tudom apa is megcsinálhatná na de... :?

Apadt a lábam,hála a pihenésnek..
Mai vacsora:virsli,paradicsom,rozskenyér :wink: nem viszem túlzásba...majd holnap főzök..

evilany

Én is csak egy kis paprikáskrumplit dobtam össze...
Savanyúság is van, koviubi is , még választani is lehet. Jóóójaz ide vidékre... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Asszem, holnap meg sajtos-tejfölös tészta lesz. Punktum! Azt enne a kismama!!! :-) És nem is túl főzőcskézős... ;-)

szilvás76

Fiúk megjöttek, illetve felvettek, együtt jöttünk haza. Egyik fáradtabb, mint a másik és a barnasággal is ez a helyzet....
Adok nekik enni aztán megyek a zuhany alá...

királylány

Sziasztok!

Te jó ég, mennyit írtatok...jesszus...most megint Ircsi féle kétablakossal próbálok reagálni...

babaimi...nagyon nagyon sokszor nem reagálunk a hozzászólásokra...én is arra, ami megmarad a szita agyamban, vagy az enyémre se reagálnak semmit, na és? De tényleg szinte minden nap vagyok és olvasom, követem, nem néha jelentkezek be...így is nehéz követni...szerintem ezen nem érdemes megsértődni....

Évi...lábad...elég durva...sajnálom, hogy így feldagatd...meg mindenkit, akinek ilyen...én lekopogom, nincs bajom...nem szoktál retket ennei? A védőnőm azt mondta, az jó a vizesedésre...
Nyári műsor...ez jó...:)
Barátnődet sajnálom...meg apukádat is, de ne gondolj ilyen dolgokra...látja majd az unokáját, és még jobban is lesz tőle...meglátod...

bévi...biztosan nagyon szörnyű ez a helyzet...biztos hamarosan minden rendbejön, bár tudom, ezzel most nem vagytok kisegítve
Én ebben kivételesen szerencsésnek érzem most magam, mert a táppénzem több, mint Gábor fizetése...majd a gyed alatt lesz gázos csak...addig még elvagyunk...
De ettől függetlenül nagyon rossz ez...főleg hogy a babák "miatt" most egyre több lesz a kiadás...
Víztorony...uhh...ez nagyon gáz lehet, főleg ebben a hőségben...sajnálom...:(

Ircsi...Katus annyira édes...:) Most nagyon irigy vagyok ám már, annyira szeretném fogni a picike babámat...de addig beérem Katussal...olyan szép...úgyhogy jöjjenek csak róla azok a képek...:)
Szpi...barátnőm kislánya nem fogad el semmit az anyatejen kívül, víztől, teától, cumisüvegtől, pohártól, kanáltól nekiáll öklendezni...lecseszte a doki a csajt, hogy miért ad neki annyit, de hát szomjas is néha a baba, nem csak éhes...mondjuk 4 hónapos lesz és már 7 kiló...de ha egyszer kell neki...mással nem tudja pótolni neki...katus is biztos nagyon szereti a tejcit...:)

Tündi...akár te is lehetnél a szülinapi anyuka... :wink:
Rajtam ne múljon...de szerintem mi azért még kicsit tovább fogjuk húzni...
Woody...neked is drukk...hátha egy napon ünnepeltek...apuka meg had énekeljen...lehet csak feldobná jobban ott a hangulatot...:)

Dolgozó kismamik...le a kalappal előttetek...de tényleg...nem hiszem, hogy bírnám azt csinálni, amit most ti...amikor viszem be a Táppénzes papírokat, és meglátom az ügyfeleket a boltban a hátamon feláll tőlük a szőr...

Kórházi cucc...én csak két tatyit viszek...van egy céges válltáskám, abba beleteszem a szülőszobás dolgokat, egy kisebb sporttatyóba meg a többit, aztán jólvan...Gábor úgyis minden nap bejön, ha valami kell, majd behozza...:)

Lábnövekedés...ugyan cipőt baromira rég hordtam, de most kellett anyunak odaajándékoznom jó párat...tavaly ősz végén vettem egy nagyon cuki cipőt magamnak...de nem ment bele a lábam :(...pedig 6000Ft volt, ami az én nézetemben már súlyos bűn kifizetni (ez csak az én nézetem), de úgy sajnáltam...így legalább nem áll a szekrényben...
Évi...nálunk amúgy fennáll, hogy Gábor cipőit hordjam, ugynis egy számmal nagyobb csak az ő lába...az egyik edzőcipőjét amúgy még a terhesség elején nekemadta...neki egy icipicit szűk volt, rám viszont most pont jó...:)

Azta...estére nagyon beindultatok...

Vanilla...sajnálom, ami a volt férjed miatt van...de biztosan minden rendben lesz a gyerekekkel...vigyáznak magukra, és szuperül neelted őket...
A babakocsi nagyon szuper...:)
És a családi fotók is aranyosak...szép kis család...:)

Melisch, örülök, hogy megvagy...pihenj tovább...szuper, hogy találkoztál a férjeddel...nagyon nehéz lehet nélküle...

Na, asszem a végére értem...kb...

Mi itthon szenvedünk...Gábor azon röhög, hogy reggel még felöltözök rendesen, délutánra meg csak bugyiban rohangálok itthon...:) Most mindjárt megyek zuhanyozni, már nem bírom...

Ja, képzeljétek, hajnalba nagy csörömpölésre keltünk...Gábor egyből kirontott a hálóból, azt hittük betörték a konyhaablakot )neki meg felrepedt a talpa, szétvágta egy kagyló még a balcsin nagyon csúnyán, és most megint szétrepedt neki), semelyik abalk nem tört be...kerestük, mi lehet, akkor jutott eszébe, hogy basszus, tükör...a fürdőben a nagy tükrünk megadta magát a falon, és ripityára tört...én meg persze jól megijedtem a zajtól, amire baba is felébredt, és már nem is aludt vissza...úgyhogy most vehetünk tökröt...:(

Alvás tényleg nehéz (gondolom mindenkinek)...derékkattogás még mindig megvan, olyan nehéz átfordulni egyik oldalról a másikra...na meg tegnap a bal lábamban megőrült egy ideg és bármelyik lábamat mozdítottam meg, nagyon fájt...Gábor próbálta kinyújtani, de attól csak elsírtam magam, úgy fájt, meg jajgattam itt neki, úgyhogy feküdtem egész nap...:( most már kicsit jobb, de még mindig bicegek tőle kicsit (valamiért nem bírom kinyújtani rendesen, olyan, mintha a combom tetejénél egy rugó nem engedné, és mindig visszarántja, lehet megint a baba nyomja valahol...)

Na, most megyek is vissza kicsit...mire végigolvastam az elmúlt 4-5 oldalt, felforraltam a géppel a levegőt a szobában...később benézek, ha kicsit hűlt a levegő...

kitartás mindenkinek...

Ilus

KépKép
badzsulka

Megjöttem elfáradtam voltunk mamáknál mert a gyerek fűkaszál a kertet meg az udvart,és azt hoztuk el mert oda van lerakva!

Nah csináltam kovi ubit,de az még ma nem lesz kész,párom imádja,hát én inkább nem :lol: :lol: :lol:

Évi jó,hogy lentebb ment a lábad,nekem is így szokot Lili kidudorodni,de nem tudom eldönteni hogyan fekszik,nekem is lassu és lusta de érthető meleg van!!!!

Szilvás,Dia nem vagytok könnyű helyzetben annak idején mikor én születtem a tesóm is dadogni kezdet mert meglepődöt a helyzettől tőlem,igen most a piciknek még nagyobb törődés kell!!!

Ircsi Katus aranyos és nem baj az ha sokat szopizik ez a meleg nem semmi,nekünk is nehéz hát még nekik!!!

Bamass igen ott lakunk !!!!!

Barbi kisfiatok akkor jöjjön mikor ti is szeretnétek!!!

Még ma főznöm kell de lehet nem főzök majd meglátom,hogy lesz erőm és kedvem és meleg mennyire engedi!!!

Kép
bévi

Ilus tükröt sajnálom,nem jó mindenkinél történik valami kár,nincs elég bajunk :? pénz,már kisírtam magam és majd kialakul valami remélhetőleg,más is így van csak nekünk a fizetés rossz,hogy nem kapja rendszeresen,meg kiesett 100ezer forint én részemről,nah de megoldjuk éhen csak nem halunk,babának meg úgy is addig megyünk míg meg nem lesz mindene!!!!Lábad elég rossz lehet nekem is szokott olyat csinálni,de mászkálok rajta sokat és úgy könnyebb nekem!!!

Kép
bévi

sziasztok!

sokan reagáltatok úgy, hogy az lenne a legszebb, ha a saját babám születne a szülinapomon... valóban, de a hónap végéig még szeretnék dolgozni... így azt beszéltem meg vele, hogy augusztus 8-án jöjjön!
:wink: :wink:

Évi kiságy :arrow: én már megcsináltam! :wink: :lol:

bévi nem semmi a víztornyotok! :shock: tiszta horror! :?

Ilus én, mint dolgozó kismami meg az otthon maradók előtt emelem meg a kalapom...
:arrow: én képtelen lennék rá... beleőrülnék!!! :roll:

barbcsi "Én is külön raktam, ami a szülőszobán kell, mert ha esetleg teltház lesz, a Tomi nem jöhet be velem, és akkor hogyan szedjem ki a bőröndből??" :arrow: ne úgy képzeld el a szülést, hogy beérsz a kórházba, felfektetnek az ágyba, és onnantól ott fekszel! :shock: ki fogod tudni venni magadnak ami kell abból a táskából... vagy ha épp nem, akkor a szülésznő, egyéb személyzet segít! ezen ne parázz!
amikor bent voltam a szülészeten konzultáción, összefutottam a folyosón egy ismerősömmel... már egy ideje dumáltunk, rihegtünk-röhögtünk, amikor megkérdeztem tőle, hogy tulajdonképp mit is csinál ott egy szál hálóingben??? erre ő: "szülök!"... mondom, micsoda???? most? itt? élesben?... "aham, két fájás között vagyunk..."

na most megyek egy kicsit... pihentem, de jön a házimunka... mai feladat :arrow: portörlés... :)

majd jövök!

Kép
gtunde75

Le a kalappal a még dolgozó kismamik előtt!!!! Azt hiszem én beledöglenék!

Dia! Évi!....Igen visszakerült a szekrény, ill. még most is plussssz erősítések vannak folyamatban, de este a maradékot már bepakolhatom. Már meg sem számolom hány csavar tartja.

Tényleg jó kis pörgés volt itt az éjszaka. Bár melegem van, de nagyjából tudok aludni, eddig elkerültek ezek az "apróságok"

Ma megvolt az első NST-m. Minden rendben, igaz az elején kétszer elúszott a tappancs alól, de meglett a kis szökevény! Az előzmények miatt heti kétszer kell mennem, úgyhogy pénteken újra jelenésem van.

Évi!....Érzel valami változást a Mg csökkentés miatt?
limo73

Tündi,akkor lassan én is összedobom :)
A vajúdás meg télleg hosszú folyamat,folyosón sétálgatva láttam én is bőven...hacsak nincs gond,de akkor meg hamar közbeavatkoznak.

Limo,egyenlőre semmi változás...lehet tényleg nagyon visszatartották a lurkóm
:? de mennyit mozog,ehhh oldalt fog kijönni az tuti...ott ahol dudorodik...
Péntek:hányra mész? Én 9-re nst-re,10,10-re UH-ra!

Egész du.pihentem,Jóbarátokat néztem újra :) most vasalok kicsit...

evilany

Évi!.....9re megyek én is, akkor találkozunk, de nekem azzal vége is, Uhra nem kell mennem (remélem)

Tegnap mondta a doki, hogy abbahagyhatom a Mg-t, ma megpróbáltam csak kettőt bevenni, de....
délután óta görcsölgetek, illetve keményedik a hasam, nem tudom ez már a görcs??? :? Tudom ez még nem az a GÖRCS!
Szóval du. olyan szép ütemesen jöttek, kb. 3/4 órán át, de elmúlt, mert el tudtam aludni. Aztán most estefelé újra. Most semmi nincs, viszont hányingerem van. (de ez lehet, hogy a melegtől)
limo73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?