Sziasztok! Itt Sajo.
Micike!
Most mértük Jucus hőjét, 36.2 C°. Nálunk nincs hőemelkedés.
Jucus
aránylag sokat fekszik. Tegnap éjszaka körbe jártuk a környéket, mert sóletet akart enni. Persze sólet sehol nem volt. Erre haza jöttünk, hogy valami kiszállítós étteremtől rendelünk. Egy cég étlapján szerepelt ez az étel, de csak szombaton szállítják.
Így aztán visszabattyogtunk az utcára és egy szomszédos étteremben, evett egy babgulyást.
Első napom jól telt itthon, a kórházban nagyon meleg volt, de szerintem a nővérek és az orvosok jobban szenvedtek, mint mi, betegek.
A műtét nagyon kellemes volt, szinte semmire nem emlékszem.

Addig világos, hogy betoltak a műtő előterébe. Itt kellemes hűvös volt. A műtős srác megborotválta a pocimat, rövid ideig tartott, hiszen felkészülten mentem.

Előző éjszaka, szándékosan, későn aludtam el, gondoltam úgy is átalszom az egész napot. Szóval mikor félre toltak, mint készárút, én nyugodtan lehunytam a szemem, gondoltam, pihenek kicsit. Mikor legközelebb kinyitottam, már az ágyon feküdtem. Gyorsan benéztem a takaró alá, láttam tele vagyok ragasztgatva, tehát sikerült laparoszkóppal megműteni. Ez elégedettséggel töltött el, gondoltam alszom még egy picit. Így is volt. Aztán jött a nővérke, kérdezte akarok-e pisilni. Akartam, hozta a kacsát. No, ez nem ment. Kiderült, hanyatt fekve nem tudok pisilni. Oldalra akartam fordulni, de kérték ne tegyem, majd jön a gyógytornász megmutatja hogyan kell. Jött megmutatta, a felkelést is. Felültem. Jól voltam. Jött a nővérke, mit ücsörgök? Mondom, kimennék pisilni. Furcsán nézet rám, de csak annyit mondott próbáljuk meg, de ott fog állni az ajtó előtt. Gond nélkül eljutottam a WC-ig. Leültem, vártam az édes érzést, de azt éreztem, hoppá jön az ájulás meg a hányinger. Kikiabáltam, hogy hánynom kell, erre hozták a tálat, de nem jött semmi. Viszont úgy leizzadtam, hogy a törölközőmmel töröltek szárazabbra. Mondták, menjünk vissza az ágyba, mondtam, most már azért is pisilek. Sikerült!!!
Egyéb rendkívüli élményről nem tudok beszámolni. Jól voltam és mindenki nagyon kedves és aranyos volt.
A számlálón nekem mindegyik szám megfelel.
Sajó