A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi Sex és Ny-ot is szereted? az is megvan nekem komplett... ha érdekel!

Kép
gtunde75

Tündi!.....A sorozat van meg? Rajongó vagyok!!!
limo73

Limo aham! :wink: :lol: kéred?

Kép
gtunde75

Igeeeen! :D
limo73

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: okok! csütörtökön hozom! csak meg ne szülj addig!!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

:D :D Köszi!!!! Remélem csak a meleg akasztott ki! De ha jönni akar jöjjön :D
limo73

Bévi és mindig is gyarmati voltál? Nem ismerjük egymást gyerekkorunkból? Én is ott éltem le gyerekkorom legszebb éveit, nagyon szeretem ezt a nagy falut/kisvárost! Pár éve átutaztunk rajta és megnéztük kívülröl az egykori mi lakásunkat. Furcsa érzés volt. A kórház melletti lakótelepen laktunk az elsö kis csúnya panel alsó szintjén. A sarki abc-be jártam tejért/kenyérért és zizi cukorért vagy a kis tejporos zacsikért (utóbbiak voltak az én gyengéim). A strandon tanultam úszni, a kórházkertbe bodzáért és a kert végébe az elhagyott medencében úsztattuk a bogarakat a helyi gyerekekkel ill. szedtük a csigákat. Nagyon sok élmény köt engem oda, öcsém is ott született. :)

Puszi: Barbi
Vendég

Lányok!!!
Kitartást mindenkinek!!!!
Egyszer mindennek vége lesz... a terhességnek is és a hőségnek is :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tündi,én is szeretem,megvan nekünk is :) Csípjük a sorozatokat,Lost,4400...Hősök,ER...South Park :)
Limo most kezdesz bele :) akkor Berci várjon még :)
Szerintem jóslófájásaid vannak...nekem ilyen lefelé sugárzó húzódás van,de gondolom nő ott minden már megint.A pocimat mindenhova beütöm mert akkora lett,szegénynek meg pont ott a buksija :(

Limo lehet eccerre fogunk dobogni :) vicces lesz! Bár,a múltkor 9-re hívtak,fél 10 után kerültem be,remélem most nem úgy lesz mert 10:10-re az UH-ban kell lennem,ott aztán nincs pardon...úgyh.ha később hívnának be be se megyek,csak UH után..

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Fókuszban az árvízkárosultak :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na végre ágyban vagyok, mindjárt olvasok, meg megmutatom a sexy lábam :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi!....Valamelyikünket csak hívják időben, és akkor mindenképpen Te mész, majd én várok.

Lehet jóslók voltak, ha a keményedés is azt jelenti.
Mindenesetre Apukára ráhoztam a szívbajt :arrow: megjött melóból ugye mondtam neki, hogy pici görcsök vannak...oké majd figyelünk....pici pihi, nézzük a tévét, valamelyik híradó ment, Fideszes nyilatkozat a háttérben a nagy szlogenekkel....én meg csak úgy elolvastam az egyiket :arrow: :arrow: Itt az idő :arrow: :shock: :shock: majd' leesett az ágyról....úristen.....ő még nincs felkészülve....hát akkor majd a röhögéstől szültem meg :D
limo73

Limo :lol: :lol: :lol: :lol: de jót röhögtem!!!

evilany

Évi az jó,ha nincs baj mert nem szeded a magnéziumot,és azért még van 25 napod,hamar eltelik az ,nehéz kivárni,de Tomika jó helyen van bent még 36 hetes vagy várjuk meg legalább a 38-at és utánna majd már nem sokat kell szerintem várni!!!!!!!

Tünde víztorony igen brutális,bár én nem számítottam arra ilyen hamar megoldják a dolgot nem tartottam őket ennyire felkészültnek!!

Limo lehet szülni fogsz,szerintem biztos a gyógyszer miatt vannak a dolgok,de csak jósló lehet most már nincs ami besegítsen a görcsök múlásában!!!

Bamass nem vagyok tőzs gyökeres gyarmati,nem itt szüledtem és nem itt nőttem fel,csak két éve lakunk itt!!!!

Kép
bévi

Limo ez szuper jó lehetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Limo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

A Miki is jót nevetett :lol: :lol:

evilany

Hát igen....Apuci nagyon készül....áldott internet....éppen ma közölte velem, hogy most már kellemetlenebbek lehetnek a vizsgálatok, mert azt is nézik, hogy felpuhult-e a méhszáj :D stb....tegnap előtt a fő kérdés az volt, megvan-e még a nyákdugóm :D :D ....de azt még mindig nem tudja bent marad-e végig.
Mondjuk szerintem ha itthon indul meg valami, lehet jobban járunk, ha én viszem be magunkat a kórházba!

Amúgy imádom, hogy ennyire foglalkozik a dologgal, és bentmarad vagy sem teljesen részese az eseményeknek.
limo73

Nekem is kész a kiságy, csak a lepedő hiányzik belőle, azom még nincs :shock:

kép a lábamról :

Kép

Telefonnal készült, bocs a minőségért :)
Nem másztam el a gépért....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Limo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clarika
Lábad :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Tényleg nem kellene már annyit talpon lenned! :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

No! Mi van itt! Csak úgy egyszerűen mindenki alszik?????
Szép kis csapat... Semmi virrasztás... meg semmi szolidaritás....
Szépek vagyunk mondhatom!!! :idea: :idea: :idea:

Limo! A Férjed rendkívül mókás! Jót nevettem :D :D :D

Clárika és Evilany! Nagyon brutál a lábatok!!! :shock: :shock: :shock: Most kezdtem el vizesedni, de hozzátok képest semmi bajom nincsen! Jesszus!!!!! Nem kell ezt orvosnak megmutatni? Nem lehet ezzel csinálni valamit? Komolyan sokkot kaptam! Pihenjetek sokat!!!

Ircsi anyu! Kata mindig csodálatos !
szilvi35

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt! :)
Ettől a melegtől nem lehet aludni..... :(

Clárika
Kép
clárika

Katus tiszta anyja... akaratos...
Kipróbáltam, hogy beleteszem a szájába a cumit... Katus szívott rajta kettőt... cumi repült... Katus extra felháborodással adta a tudtomra, hogy neki pótszer nem kell... csakis az igazi, tejecskét is adó cumi kell neki!
Pillanatok alatt vörösre üvöltötte a fejét :cry:
Gyorsan vigasztalni kellett :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!
Látom már nem lesz egyszerű nekünk se :)

Lábam egy éjszakai polcolás után:

Kép

Clárika
Kép
clárika

Clárika
Vérnyomásod rendben?
Nem akarlak bántani, de eléggé rondán néz ki a lábad :cry:
Neked is LASSÍTANOD KELL!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tegnap mértem, de szerintem rendben....
112/60/98 -TEGNAP
90/60/124 -SZOKOTT LENNI.....

Szerintem ezzel nincs gond.
Holnap megyek dokihoz, megemlítem neki, de sztem ez így a végén ilyen melegben normális.... csak hát feszít és fáj.... :(

Clárika
Kép
clárika

Full olyan mint egy elefántláb...

Akkor én most egy elefántlábú pingvinmozgású élőlény vagyok :)

Clárika
Kép
clárika

Jó hergelt Kismamik, Anyuka! :-)

Clárika, nem akarok károgni, de nagyon csúnya... Nem tudsz legalább egy-két napig lazítani? Otthon, feküdni? Vérnyomid amúgy jó?
Tudom, hajszárítóval a kezedben mész szülni, de...

Amikor dolgoztam (2 hete) dagadt nekem is, de ennyire nem. Azóta, hogy itthon vagyok, nem csinál ilyet.

Jáj!!!!! :roll: :shock:

szilvás76

Na, közben írtál is...
:-)

124 szokott lenni a pulzusod??? :shock:

szilvás76

Majd hétvégén lazítok, meg hát az irodába mindig fel van polcolva....(4 órát vagyok ott).

Az a fél óra séta ilyen melegbe az irodáig, az készíti ki szerintem, na meg ugye vissza.....

Nem állok feleslegesen én se, mert FÁJ!

Clárika
Kép
clárika

Clárika
AKKOR PIHENÉS!!!! Egésznapos lazsálás, láb fel... és... egyél jó sok dinnyét!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="szilvás76"]N írta:szilvás76a, közben írtál is...
:-)

124 szokott lenni a pulzusod??? :shock:

Igen, kicsit dolgozik....
Ezért szoktam azt mondani, hogy én feleannyi ideig fokok élni, mert kétszer annyira dolgozik. :)
Én nem gyúrok a nyugdíjra! :D

Clárika
Kép
clárika

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabalárika
AKKOR PIHENÉS!!!! Egésznapos lazsálás, láb fel... és... egyél jó sok dinnyét!

Ez minden vágyam! :)

Clárika
Kép
clárika

Clárika
A séta jó! Ami rossz, az a fodrászkodás közbeni állás, totyorgás!
Szülészeten téged nagyon fognak szeretni a szülésznők, ápolónők... menet közben megcsinálod a frizurájukat :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabalárika
A séta jó! Ami rossz, az a fodrászkodás közbeni állás, totyorgás!
Szülészeten téged nagyon fognak szeretni a szülésznők, ápolónők... menet közben megcsinálod a frizurájukat :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

Két tolófájás között :lol:

Clárika
Kép
clárika

Vizes láb nem csak szépséghiba!!!!
Az ödémás szövetek összenyomják az ereket! Hajlamosít trombózisra, a bőr sérülésére, fekélyesedésre!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Úgy bizony! :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Limo látom a te férjednek sem kell egy kis humorért a szomszédba mennie :lol: :lol: :lol:

Clárika lábad tényleg nagyon csúnya. Én is csak azt tudom mondani, hogy legalább egy napot tégy szabaddá. Tudom, mintha a falnak beszélnék, mert nekem is mondhatnák....

Enyém ennyire nincs megdagadva, de tegnap nekem is vizesedett kicsit.

Ircsi írta:

"Szülészeten téged nagyon fognak szeretni a szülésznők, ápolónők... menet közben megcsinálod a frizurájukat " :lol: :lol: :lol:
No ez biztos :lol: :lol: :lol:

Kiságy: megvan minden belevaló csak nincs még megkészítve...lehet nem is lesz majd csak ha hazajövünk. Nem tarts semeddig belepakolni az ágyneműt :roll:

Szilvi35 méghozzá csukott szemmel aludt mindenki :lol: Tegnap este bevittem magammal egy pici törölközőt - olyan mosdókesztyű szerűséget - bevizezve. Ha kezdett melegem lenni akkor magamra raktam (fejem, karom,pocakom) és jobb volt tőle. De gondolom neked ez már előbb eszedbe jutott.
Itt megkezdődött a Sörfesztivál és tegnap este ugyan koncert nem volt, de ide lehetett hallani elég jól a műsort. Na meg a hajnalban hazaigyekvő fiatalokat akik gyakoroltak a Megasztárra vagy X factorra....

De ma este...Évi figyelj! Qantum Cowboys és Deák Bill Gyula élőkoncert lesz....

Gábor megy a kollégáival meg a barátaival pénteken ki, mondta nekem is, de talán nem kísértem a jósorsomat, itthon maradok. Elég nagy már a pocakom, nem vagyok én odavaló. No meg vasárnap baráti kertipartyra vagyunk hivatalosak.....egy pénteki buli és szombati legénybúcsú után gondolom Gábornak ez lesz minden vágya.....

királylány

Kép

Clari nagyon brutál a lábad!!! :shock: :shock: ezt nem ártana komolyan venni....
az enyém szépen apad.

Ircsi cumi :)

Limo,nyákdugó :lol: milyen gondos férj!

Szilvi35 kivételesen egész jól aludtam(már amennyit,kb 1-5-ig...)

evilany

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltatok, olyan jól esett. minden nap kórházba kellett mennem ezért nem voltam.

Én se tudtam aludni este, ma 2.50kor keltem. Azóta fent vagyok.

Clárika az én lábam sajnos durvább és ugyanúgy feszít és fáj mint a tiéd. Sajnos, hála toxémia kilőve, Szerencsére:-) Nekem se múlik reggelre. Kisebb lesz egy picit ha a dinnyét falom:-)

Nálunk: 32hétről 36 hatra sokat nőtt. Aztán múlt héten volt egy uh, az tök jó lett, pénteken volt egy ctg az is jó lett utána rám tették a 24 órás mérőt. Megnézték a leleteket a volt terhességeimről, szülésekről. Döntés: Hétfő-ctg, kedd-uh, csüt: ctg, péntek uh.
Hétfőn bunkók voltak lent a ctg-n korán reggel, biztos nem én kértem hogy fél 8-ra mehessek, na mindegy jóformán elzavartak. Aztán hivtam a dokim és mondta menjek fel a szülőszobára, ő szól nekik. Felmentem, az a nyugalom, imádtam ott lenni, annyira szép, szülőszobáknak van nevük, nagyon tetszett. Olyan kedvesek voltak, ctg-n is. Tök jó lett a ctg, aztán vérnyomásom megint magas, de nem ijedtem meg tudtam melegtől és izgalomtól. 1 óra múlva már jó volt.
Tegnap megint lent 10-re volt időpontom, várakoztam türelmesen, de amikor délben hívott a párom és szinte már csak én voltam, majdnem sírva fakadtam tök egyedül éreztem magam. Ha hiszitek ha nem 10-re hívtak fél 2kor néztek meg ott ültem még enni se mertem kimenni, hátha behívnak. Na aztán megnéztek minden áramlást, méreteket. Áramlások tökéletesek lettek, a baba kisebb a kórához képest, toxémiára utaló jel nincs fehérje vizeletben nincs, vérnyomás egy pár kiugró ellenére jó sőt van amikor alacsonyabb a kelleténél. Ettől függetlenül bogyókat szedni, két ctg és egy uh egy héten.
Nincs semmi oka hogy természetesen szüljek és gyorsan, hisz volt már sima szülésem kettő a csaszit meg nem értik miért kellett olyan sürgősen, felesleges volt akkor.
Annyi hogy jobban figyelik a kicsi növekedését, mert pár nap alatt csak 1 milit nőtt a bpd, egyedül a combija nőtt többet, meg kilóra 2400gr, szóval 200g-ot.
De megbeszéltük hogy mindegyik bébim kicsi volt. Meg hogy kint megnő, utána megvizsgált ugyanaz nem történt semmi, majdnem egy hét alatt. Ja meg még azt mondta a doki, hogy felesleges két gyerektől elszakítani és 4 hétig befektetnie, mert ami történt csak egyszer történik meg egy emberrel és az is ritka. Így csak többet figyelnek:-))

Bocs, hogy hosszú lettem, hát volt rossz élményem, de az hogy Bence jól van ez a legfontosabb, ja és írnom kell a magzatmozgásokat mindennap 9 órától mikorra csinálja meg a 10 mozgást, a kiskönyvbe kell írnom:-))

Remélem mindenki jól van ebbe a melegbe, lassan indul mindenki szülni, olyan kiváncsi vagyok kinek milyen lesz.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Dia,Deák Bill hmmm ott a helyem,alhatok nálatok? :roll:

Brikkancs hol lehet???? Mondta h.nyaralni mennének v.ilyesmi?? Vagy van újabb babánk?... :roll:

evilany

Clárika!
A lábad horror!!!

Örülök, hogy mindeni kipihente magát... számomra ez csak álom.

Alvás: az éjjel rendszeresen vizezem magam -van nekem is vizes rongyom- meg hát a ventilátor nagy cimborám. Hajnal 2 körül lezuhanyoztam... vizeztem a hajam... Légszomjam volt és úgy éreztem lüktet a fejem ezért sokat csücsültem. 4:11-kor néztem órára utoljára majd alvás... utána %:11-kor pisi..... és most 6:20-kor kelés. Szóval ilyeneket csinálok. Megnéztem még 1 filmet is az éjjel....

De a legfontosabb! MA 12-KOR UH!!! Amit nagyon várok!

Legyen szép napja mindenkinek és apadjanak azok a lábak!

(a pszichiáterünk van a kettesen)
szilvi35

Na közben megjöttél Brik :) Telepátia.
Pár nap alatt nőtt 200 gr-ot,az jó,nem? :shock: Vérnyomás rendben,flow is,meg minden,jó hírek!! A bpd meg nálunk is tök változó,.múltkor 1 hét alatt nőtt 1 mm-t...mérés,elhelyezkedés kérdése. Sajnálom hogy ilyen ellátásban részesülsz egyébként :(

evilany

Évi naná! Hely van. Meleg is. Mintha otthon lennél :lol:

Brik örülök, hogy minden rendben van. Annak is, hogy a doki jobban odafigyel most rád. :)

Megyek felkeltem gyerekemet, mert így elkésünk a munkából.

királylány

Évi köszi, hogy izgulsz értem, én is annyit gondoltam rátok, hogy nem tudtam jönni, de ez a hetem olyan kemény, és még nincs vége. Nem nyaralunk most kimarad, helyette Bencézem ezerrel, már nagyon várom:-))

Nektek vannak jósló fájásaitok? Nekem sokszor van, képzeljétek amikor meg nem volt olyan kemény fájásom akkor a ctg 100%-ost mutatott ki, de úgy imádom a ctg-n a hegyeket, mert akkor tudom nemsokára szülünk. Tudom tök jó terhesnek lenni, de én most már várom a végét.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi jó fejek amúgy, meg tetszik, hogy mindent megbeszélnek, csak amikor 10 órára odahívnak az egy kis eltéréssel legyen 10 óra. A dokim szabin van, de olyan rendes mert a héten is bejön megnéz megbeszéljük mi volt. Meg bevallom ha sikerül bérelni otthoni ctg-t akkor nem kell bejárnom, mert nagy a nyomás, tudjátok én szinte egyedül várom a kicsit és Norbi tegnap is hisztis volt, amit valamilyen szintemn megértek mert 37 fokban a gyerekeknek a kocsiba kellett vele lenniük, mert én a kórházban várakoztam. Aztán erre mondta rákérdez az otthoni ctg-re remélem a dokink is rábólint hogy mehet és akkor max egyszer kell bemennem a kórházba és a gyerekeknek is jobb.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép

evilany

Dia esetleg még kis lakásfelújítást rendelnék ha lehet.

Brik,otthoni ctg??? :shock:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?