2010.07.14 06:34
Szerző: brikancs
Sziasztok!
Köszi, hogy hiányoltatok, olyan jól esett. minden nap kórházba kellett mennem ezért nem voltam.
Én se tudtam aludni este, ma 2.50kor keltem. Azóta fent vagyok.
Clárika az én lábam sajnos durvább és ugyanúgy feszít és fáj mint a tiéd. Sajnos, hála toxémia kilőve, Szerencsére:-) Nekem se múlik reggelre. Kisebb lesz egy picit ha a dinnyét falom:-)
Nálunk: 32hétről 36 hatra sokat nőtt. Aztán múlt héten volt egy uh, az tök jó lett, pénteken volt egy ctg az is jó lett utána rám tették a 24 órás mérőt. Megnézték a leleteket a volt terhességeimről, szülésekről. Döntés: Hétfő-ctg, kedd-uh, csüt: ctg, péntek uh.
Hétfőn bunkók voltak lent a ctg-n korán reggel, biztos nem én kértem hogy fél 8-ra mehessek, na mindegy jóformán elzavartak. Aztán hivtam a dokim és mondta menjek fel a szülőszobára, ő szól nekik. Felmentem, az a nyugalom, imádtam ott lenni, annyira szép, szülőszobáknak van nevük, nagyon tetszett. Olyan kedvesek voltak, ctg-n is. Tök jó lett a ctg, aztán vérnyomásom megint magas, de nem ijedtem meg tudtam melegtől és izgalomtól. 1 óra múlva már jó volt.
Tegnap megint lent 10-re volt időpontom, várakoztam türelmesen, de amikor délben hívott a párom és szinte már csak én voltam, majdnem sírva fakadtam tök egyedül éreztem magam. Ha hiszitek ha nem 10-re hívtak fél 2kor néztek meg ott ültem még enni se mertem kimenni, hátha behívnak. Na aztán megnéztek minden áramlást, méreteket. Áramlások tökéletesek lettek, a baba kisebb a kórához képest, toxémiára utaló jel nincs fehérje vizeletben nincs, vérnyomás egy pár kiugró ellenére jó sőt van amikor alacsonyabb a kelleténél. Ettől függetlenül bogyókat szedni, két ctg és egy uh egy héten.
Nincs semmi oka hogy természetesen szüljek és gyorsan, hisz volt már sima szülésem kettő a csaszit meg nem értik miért kellett olyan sürgősen, felesleges volt akkor.
Annyi hogy jobban figyelik a kicsi növekedését, mert pár nap alatt csak 1 milit nőtt a bpd, egyedül a combija nőtt többet, meg kilóra 2400gr, szóval 200g-ot.
De megbeszéltük hogy mindegyik bébim kicsi volt. Meg hogy kint megnő, utána megvizsgált ugyanaz nem történt semmi, majdnem egy hét alatt. Ja meg még azt mondta a doki, hogy felesleges két gyerektől elszakítani és 4 hétig befektetnie, mert ami történt csak egyszer történik meg egy emberrel és az is ritka. Így csak többet figyelnek:-))
Bocs, hogy hosszú lettem, hát volt rossz élményem, de az hogy Bence jól van ez a legfontosabb, ja és írnom kell a magzatmozgásokat mindennap 9 órától mikorra csinálja meg a 10 mozgást, a kiskönyvbe kell írnom:-))
Remélem mindenki jól van ebbe a melegbe, lassan indul mindenki szülni, olyan kiváncsi vagyok kinek milyen lesz.
Brik