A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi igen, csak nem tudom mennyi a bérlés. Biztos nem olcsó, a kényelmet meg kell fizetni.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

És azt ki értékeli?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ugyanúgy a doki, el kell küldeni neki amit a gép memorizál. Csak így legalább minden nap magadra tudod tenni. Tudom másnak nem számít de nekem igen mert az előzmények meg az hogy nekem tényleg itt a két gyerek és nincs ki vigyázzon rájuk. Szülés se tudom hogy lesz, ki vigyázz rájuk.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik,nagyszülők,testvérek...?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Már megint két oldal...:)
Rohadt meleg van...már régóta...

Este valamivel éjfél után sikerült elaludnom...de nagyon fáj a derekam lvás közben, nagyon nehéz forogni, de ez van...
kb. 4kor voltam pisilni, aztán azóta nem megy a visszaalvás, megint rámtört az allergia, ömlik a könnyem, és fújom az orrom ezerrel...de ez meg nem újdonság...

Baba viszont jól elvan...nap közben kicsit lusti, de meg szoktam szekálni kicsit, és akkor mozog...este viszont mindig nagyon beindul, tegnap is csak úgy dugdosta kifelé kezét-lábát...na meg 11 után elkezdtem görcsölgetni...számolgattuk...egy órán át kb. 4-5 percenként, aztán elmúlt...Gábornak meg tök csillogott a szeme...de mondtam, hogy ez még nem az...

Most várom, hogy felébredjen...át kell ronygyolnunk a házidokimhoz a tp papíromért, aztán be az Europarkba leadni a főnöknek, különben nem lesz fizu...

Holnap meg megyünk Balcsira...igaz csak csüt-péntek...pénteken először nem is akartunk maradni, merthogy nyűglődök, de ez a kis pihi kell (na nem, mintha itthon amúgy bármi mást csinálnék, de ez más...) anyum meg már kezdte, hogy és akkor majd pénteken megyünk Tihanyba kirándulni...nem érti meg, hogy nem bírok annyit menni...sík terepen se, nemhogy hegyet mászva...de mintha a falnak mondanám...

Ja, most kicsit panaszkodom...nem tudom mi lesz a hugommal, de komolyan...
Tegnap beszéltem vele jó sokszor, kérdeztem, hogy végre megkapta-e a bizonyítványát (a sulija elhagyta)...megkapta, de nem volt osztályozható, ezért évismétlés...ami azért gáz, mert a hugim 20 éves, és most volt még csak 11-es...jövőre érettségizett volna...így is már 3 évvel idősebb a többieknél, egyet bukott, meg 0. évfolyam, meg évvesztes, erre most megint bukott..majd közli, hogy egy kaszinóban fog dolgozni...mondtam, hogy de nem tudják bejelenteni, erre nagy vidáman, mintha ez halál természetes lenne közli, hogy ja, otthagyta a sulit, majd elvégti estin...azaz sose fogja befejezni...apám teljesen a padlón van tőle, meg még pluszban ott van neki anyu betegsége, szegény totálisan kivan, nekem meg a szívem szakad meg, hogy nem tudok neki segíteni...
Legszívesebben a szart is kipofoznám a hülye hugomból, de apu miatt nem bántom...bár már ő is úgy van vele, hogy eddig is mindent megtett a hugiért, ezután egyszerűen semmit nem tud..ja, merthogy hugi csomó tartozást is felhalmozott, amit apunak kell mindig kifizetnie...úgyhogy tegnap szegény már mondta, hogy ezennel leveszi róla a kezét, azt csinál, amit akar, mert soha senkire nem hajlandó hallgatni...

Na, de ez van...majd remélem (és most nem rosszindulatból), hogy egyszer sikerül neki úgy pofára esni az életben, hogy megtanulja a leckét...igazán ráférne, mert mindig valaki kihúzta eddig a bajokból...

Na, be is fejeztem...most már jobban is vagyok...

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus egy csomó ilyen "semmirekellő" embert ismerek..nem kell messzire mennem,itt az öcsém..28 éves de semmije nincs,apámék ki akarták iskolázni de minden suliból meglógott,végül feladták,újságkihordónak állt,először posta majd Napló de mindenhol sikkasztott nem kis összegeket,nem fizetett maga után semmit mint vállalkozó, albérletről albérletre jár...és nem hiszed el,de mindenkitől kapott mindent...hűtő,tv,szekrénysor,mikro,porszívó...mindene megvolt a semmiből..albérleteket nem fizette,mindenhol hatalmas károkat okozott és hagyott maga után,100 ezres fűtés,villanyszámlák---amikor volt pénze pizzásdobozok sorakoztak nála most meg úgy fogadták be valahova meg kosztolják...évekig próbáltuk "megmenteni" de azért nem úgy megy az...tisztességes emberke is megunják..rengeteg pénzzel tartozik mindenkinek,nekem is.Keresztanyám próbálta szárnyai alá venni,csúnyán becsapta őt is.Mosott főzött rá a semmiért sőt.Haza nem mehet mert apám elzavarta anno. De hát könnyű is neki,nincs gondja szülei ápolására,akármire..senkivel nem törődik a világon.Szinte felfoghatatlan.Annyi kárt tett már a világon mindenkinek akivel csak kapcsolatba került,azt a kezet harapja(gúnyosan röhögve)amelyik enni ad. De mindig van ám új...
Van akin nem lehet segíteni.

evilany

Na indulandusz van. majd bentről reagálok, ha lesz időm....

királylány

Dia kitartás

Kép

Kép

evilany

Hát, tudom, csak elkeserít a dolog...Gábor mondta is tegnap, hogy miért beszélek vele még mindig olyan kedvesen, meg hívom fel...azért csak a hugom...és valahol lehet hogy várom a csodát...nem is tudom...Gábor már azt is mondta, szíve szerint oda se merné adni a kezébe a gyereket majd, mert ha csak meglátja már megrontja vele...
Tudom én, hogy menthetetlen, csak nehéz felfogni, hogy ennyire nyomorult legyen valaki, hogy nem veszi észre mi megy körülötte/miatta...
Azt nem is mondtam, hogy most egy 2X idősebb pasival lakik...aki amúgy normális, ismerem...bár ha a hugommal kezdett nem lehet az, de sajna a hugom a pénzes hapikra bukik...ha valaki kicsit is gazdagabb (az ő szemlélete szerint), máris rohan a karjaiba a hülyéje...és akkor nekemeseik, hogy ne oktassam, ki, merthogy nekem Gábor volt a második...hát mondom ha sexben kell mérni ezt akkor valóban el vagyok maradva, de inkább, minthogy fűvel-fával...úgy ki tud borítani...de akkor te megérted...tényleg aput sajnálom a legjobban, mert neki közvetlen közelről kell mindezt átélnie...szegény napról napra öregszik...Gábor is őt sajnálja nagyon, mondta is, hogy nagyon reméli, hogy a baba majd kárpótolja kicsit aput a sok rosszért, amit mostanában kap, úgyhogy majd sokat visszük a papához...na meg aputól aztán még repülőt összerakni is megtanul...még anyósomák is mondták, ha apukámon múlik, a gyerekünk 10 évesen komplett házat tudna felhúzni nekünk, mert a papa megtanítja...nagyon ügyes apu...bármit felépít, összerak, megcsinál...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus,annyira igaz,család ellen nincs orvosság.Az ember már ezekre rámegy lassan...

evilany

Ez így van...csak rá kell jönni, hol az a határ, aholm ár hayni kell a fenébe...
Mostanában meg vagyunk mi áldva a családokkal...ugye anyuval is jól kibabráltak, meg a hugom...de nem baj...akik a normálisak meg szerethetőek, majd azokkal elleszünk...
Na meg ugye a barátok kárpótolnak minket...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus,igen,tudni kell hol a határ,most a baba a legfontosabb a pocakban bármilyen önzőségnek tűnik mások szemében. Meg ha már van egy jól működő házasság,nehogy már mások miatt romoljon el...mert egy idő után oda is kihat.Tudni kell rangsorolni,mondom én,én se tudok teljesen,az én gondolkodásom se egészséges mert lehet lefojtom a gondot de előjön,pl azzal ébredek,stb...

evilany

Ilus, Évi...
:?
Minden családnak megvan a keresztje, de Nektek különösen
Jó szar lapokat osztott a Sors. Sajna helyettük nem tudtok megváltozni. Segítetek, mert véretek, de ha ők nem akarnak változni... :-(

Önzők. Csak remélni lehet, hogy felnőnek egyszer, és belátják... Túl sok esély nincs rá, de hátha... Csak amíg van, akit kihasználhatnak (szülők, család) addig... :-(

szilvás76

Hát igen...azért csak a család...de ez van...érző lények vagyunk...nehéz túltenni magunkat rajta...
pont Gáborral beszélgettünk valamelyik este...náluk se jobb nagyon...
Apjával nem felhőtlen az ő viszonyuk, de amúgy is...
Kicsit átgondolta, és ő gyakorlatilag annyira volt mindig csak otthon, hogy egyen meg aludjon, egyébként mindig suli-edzés volt neki...szinte nem is volt nagyon a családjával, ellenben a bátyjával...(náluk ő a csődtömeg, akit istápolgatni kell, magától képtelen egyről a kettőre jutni), ezért nem is kötődik annyira hozzájuk...az apjával meg az a baj, hogy ő mindig csak akkor volt oda a kisfiáért, amikor nyert valami versenyt, és tehette az agyát a többi szülőnek...ha kikapott véletlenül Gábor, azt a földbedöngölést...emlékszem, mindig attól félt apósom, hogy majd Gábor miattam hagyja abba a sportot...egyszer azért elmesélném neki, hogy egy-egy összeveszésük után órákig kellet győzködnöm Gábort, hogy attól hogy egy évben egyszer kikap, és így reagál az apja még jó sportoló, és ne merje abbahagyni...pedig nekem is de jó lett volna, ha nincs minden délután edzésen...csak ezeket nem tudja vagy elfelejti após...végülis miattunk hagyta abba az itthoni versenyzést főként (azaz inkább a baba miatt), de soha nem kértem volna ilyet tőle, egyszerűen ő döntött így...én itt zokogtam egy órát, nem akartam elhinni, ez nagy döntés volt részéről...ő olimpiára akart menni...de ettől nem nagon változtak hétköznapok, ugyanúgy jár minden nap edzeni, csak nem itthon, hanem kint indul versenyeken Németországba...

Ilus

KépKép
badzsulka

Na, megyünk dokihoz, felkelt végre...
Délután jövök...ő úgyis edzésen lesz...:P

kitartás a melegben és szép napot...

Ilus

KépKép
badzsulka

Hűűűű amit a családtagokról írtok....na az tényleg gáz. De ha nem akarja nem tudsz segíteni.
Ilus hugodat, mint ahogy írtad is hagyni kell pofáraesni, mert ha mindig megmenti valaki, akkor soha nem tanul meg felelősséget vállalni a dolgaiért. Na nem biztos, hogy így igen, de...
Évi öcsédhez nem tudok hozzászólni....mégiscsak 28 éves, tehát kellene, hogy esze legyen....

A barátnőm írt sms-t. Ma reggel 7.07-kor megszületett a kisfia Ádám, 3450gr, 58cm :lol:

Évi kösz a képet :lol: ....ma nem ajánlom senkinek, hogy felbosszantson :twisted: :lol:

királylány

Dia, gratu a kis Jövevénynek no és a szülőknek...
Jujj, mi is mingyá'...

szilvás76

Dia szép nagy baba! Gratulálok nekik!

Szilvás bár már ott tartanánk..

evilany

sziasztok megjöttem a dokitól és az uh -ról is hát lányok jó nagyot nőtt ez a kis manó és a doki olyant mondott azt hittem leesek a székről de most nagyon aranyos és rendes volt velem :)
Vendég

CTG: negatív
Grav : 37 hét
1 élő magzat koponya végű fekvésben
BPD :95 mm
Femur :71mm
AC:327mm
végtagok ábrázolódtak
jó szív működés
gerinc épnek tűnik
gyomor húgyhólyag telődik
Placenta a fundusban és a mellső falon
átlagos magzat víz
baba súlya 3200gramm
Vendég

Kézdeztem a dokit hogy akkor tuti fiu erre mit mond ? hát nem tudja biztosra mondani mert lehet hogy a szemérem ajka van megdagadva és kislány jájjjjj :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: lányok én elájulok szülő ágyon ha Bence mégis Maya lenne :shock: :D mivel kicseréltettem mindent lányosból fiúsba :wink: :roll:
Vendég

senki ???? :? :(
Vendég

Vanilla de szép nagy baba lesz! Méhszáj zárt?
Nem hinném h lány...4d-n fiúnak látták,akkor azt hidd el...nem?
Fiúkkal minden rendben?

evilany

Vanilla szép méretek!Ha bentmarad a végéig.... :shock: de szerintem nem fogja kihúzni a 40. hétig.
Nekem az a véleményem, bár nem értek hozzá, hogy ilyenkor már annyira nagy a baba, hogy nem lehet látni rendesen mi van a lába között. 4D-n csak nem nézték el. Durva lenne....

Köszönöm a barátnőm nevében is. Ha tudnátok, hogy a terhessége előtt vasággyal volt vagy 40kg.....ekkora babát :shock: csak lestem én is. Majd este vagy holnap felhívom... :lol:

királylány

Évi nincs segítségem, tudod nálunk a család csak az én felfogásom, a nagyszülők felfogása más a családról, de már megszoktuk, mi mindent együtt teremtettünk elő és csak egymásra számíthatunk, ez annyiból jó hogy senki nem tud felhánytorgatni semmit.

Vanilla, jujj de jó:-) Örülök, hogy minden ok.

Én nem tudom leírni az adatokat csak a bpd-re emlékszem, meg a súlyra, mert a kocsiba hagytam én lüke. Így a mozgást se tudom beírni. Na majd du. Nekünk a bpd 90mm, a súly 2400gr. De nekünk is minden jó, a méhlepény II -es azt mondták az is jó én nem tudom:-)) Elhiszem:-))
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Dia gratulálok a barátnődnek!! Jó egészséget nekik!

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik,még a 3-as jó,azt mondták az enyémre...ki lehet vele húzni pár hete..amíg a babát jól táplálja. Nem romlik a ctg,így nincs ok aggodalomra.Pénteken én is megyek a 36.hetes UH-ra(a 37.hét küszöbén : )

evilany

Évi, kiváncsi leszek mit mondanak majd neked!! Biztos nektek is nagyot nőtt. Remélem Bence is nőni fog jövő hétig. Mert azt mondta ha nem nő két hétig akkor megindítják a szülést. De nőni fog, sok gyümit eszek amiben gyümölcs cuki van attól nőnek állítólag. :-))

Képzeljétek, hogy járok többet a kórházba, megismerkedtem egy párral, nagyon aranyosak. Szegények ők mindg beszélgetnek a kicsivel, hogy jöjjön ki, mert már egy hete szülniük kellett volna, de semmi jel, ha holnapig nem történik semmi náluk megindítják a szülést. Olyan aranyosak:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik köszi :wink:

Holnap én is megyek. Kíváncsi leszek mit mond a doki.... :roll:

királylány

Brik és megvan már a 10 mozgás?

királylány

Dia már rég meg van 9től kellett nézni fél óra alatt megvolt:-) Most minden reggel én is számolok.

Otthoni ctg kilőve, mert a prof tegnap ment el szabira:(( Azt mondták olyan 40 ezer egy hóra a bérlés.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

sziasztok bocsi eltűntem csak a nagy fiam az egyik ismerősömtől felhívott msn-en és beszéltünk egy picit web kameráztunk :)
Vendég

Nem tudom meddig húzom remélem már nem sokáig szívesen túl lennék rajta :) de hát majd őnagysága eldönti mikor óhajt kijönni .

A 4D is tévedhet mert van a páromnak 1 munkatársa 20 hetesen elmentek és azt mondták neki lány 4D aztán elmentek 28 hetesen megint ott azt mondták fiuk 31 hetesen elmentek megint 4D -re és azt mondták az lány és mind a 3 alkalomkor kaptak képet a kis micsodájáról úgy hogy erre sem lehet adni ahogyan a gépek adataira sem .
Vendég

Brik az jó, ha olyan hamar megvolt. Most én is figyelem egy óra alatt mennyi van...
Van ára :shock: de szerintem én is simán kifizetném ezt az összeget. Nyugodtabb lennék....és csak a prof adhat rá engedélyt?

királylány

amúgy már csak jövő héten kell menjek ctg-re mert utána szabira megy a doki mivel átalakítják a nőgyógyászatot . aztán mi lesz passz :? :shock: remélem kicsi Bencém addigra kijön ha a fiukból indulok ki ők 1-2 héttel előbb jöttek ki mint kiírva voltam .

És azért mondtam nektek hogy a gépekre sem lehet adni mert martinommal reggel volt 1-2 jóslóm aztán mentem védő nő dokim vizsgálat meg uh meg ctg , semmit nem mutatott délután 4 elkezdődtek a fájások 9 után meglett a fiam ugy hogy ha jönni akar nem kérdez semmit és senkit :)
Vendég

Nekem napközben nemigen mozog,csak kaja után,reggel mondjuk ébresztett,6-7et biztos mozgott,na és este jön majd a derbi odabent.
Most eszek joghurtot meg diab.csokit az majd hat rá.

Brik kár h.nem sikerült (ctg)

evilany

Vanilla nálatok is átalakítás :( legjobbkor.Addigra csak kijön :)
Fiaid jól vannak?

evilany

nekem olyan kemény a pocim reggel volt 3 jóslóm azóta semmi de viszont mozogni annyit mozog majd kirúgja az oldalam érzi az időt vagy nem tudom :(
Vendég

Vanilla nemsokára kiderül úgyis :wink:

királylány

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, de ahogyan írtam itt volt anyukám és vele csináltuk a dolgokat. Igazából ő csinálta a többet én inkább pihiztem.
De a lényeg, ki van takarítva Lilinél és a ruhák is készen vannak, kórházi csomag is készen van. Végül egy közepes bőrönd lett és egy kisebb táska a szülőszobára. Nálunk itt direkt külön írják, hogy legyen egy kisebb csomag is. Anyukám azt mondta, hogy nem sok amit összeraktam, mivel a tesóm 2x ennyivel ment szülni. :D
Tegnap még voltam tornázni is. Volt amit már nem tudtam csinálni, de nagyon jól esett a mozgás. És ma meg dokihoz megyek. Már várom, hogy mit fog mondani.

Évi, nagyon jó a pocakkép!

Limo, nagyon sajnálom a görcsöket!

Clárika, nem valami szép a lábad. Szerintem nem kellene már dolgoznod. (bocsi, hogy ezt írom, de jobb lenne)

Brikancs, örülök, hogy nem kell befeküdnöd és Bence jól van!

Dia, Gratulálok a barátnődnek Ádámhoz, nagyon szép méretek!!!

Vanilla, szép méretek! Szerintem 4d az tutibb!
Minden rendben van a fiúkkal, jól érzik magukat?

Ja és egy hétvégi kép Lili-lakról!
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Megérkeztem volt mit vissza olvasni :shock: ! :lol:

Clarika nagyon csúnya a lábad pihenj vele tudom a pénz nagy úr,de próbálj lazítani,sajnálom!!

Ircsi Katus aranyos baba nem szereti a cumit,nem tudom ilyenkor mennyire lehet,de te biztos jobban tudod,egy pici forralt vizet nem lehet neki adni ebben a nagy melegben,szomszédcsaj is most szült,jó az ő kisfia már 3 hónapos tegnap vedelte a vizet :lol: :lol: azt mondja a csaj szomjas,néha szokott neki adni pár kortyot,mi is adtunk tesómnak mindig,csak nem emlékszem milyen idős kortól!!

Dia akkor ma megint lesz segítséged a melóhelyen az jó,bartánődnek gratulálok!!!!

Brik örülök,hogy jól vagytok és jelentkeztél csak óvatosan mindennel sajnálom a sok várakozást!!!

Vanilla hát remélhetőleg 4D azért nem tévedtek ott egész jól kivehető minden,jó nagy baba,örülök,hogy jól vagytok!!

Ilus,Évi sajnálom a tesókat,de minden családban van ilyen ha nem tesó akkor valami másik rokon,sajnos!!!És ne is törődjetek vele csak magatokkal tudom könnyű mondani,mert bennünk van de akkor is most a baba a fontos!!

Nekem tesóm 28 éves és nem dolgozik semmit fiú van két gyereke,sógornőm olyan koszos nem csinál semmit,a szívem szakad meg a gyerekekért,a kicsi lány most 1 éves a keresztfiam meg 3 lesz,annyira szeretett hiánya van a fiúnak,ha oda megyünk sír mikor jövünk elfelé,sajnálom nagyon,úgy eteti a fiút elé rakja a kaját és egyél novemberbe lesz 3 éves,hát az agyam eldobom tőle,meg nem foglalkoznak vele,abban bízok felveszik hamarosan oviba és akkor jó lesz neki,sajnos messze vannak nem tudok vele többet lenni!Ez az én tesóm!!
Párom tesója már azért 38 éves de semmi külömbség,sógornőm úgy jár mint egy manöken,és mindent hitelre-hitelt vesznek és anyósom,meg a párom mamája meg fizeti,tegnap is kibuktam mert kimenetünk a mamához,és nem volt egy kenyére valója én vittem neki,és tegnap előtt kapott nyugdíjat,oda adta sógoroméknak mindet,de már tegnap hítvták anyósomat adjon nekik 10 ezret,utálom őket!!Mi már nem foglalkozunk egyik részről sem a tesóval,nem adunk nem viszünk,a gyerekenek igen ha megyünk,de nekik is kaját vagy pelust vagy játékot,de pénzt nem!Mind a két részről kb 1-1 millióval tartoznak,de eszükbe nem jut 10 ezret megadni,és hozzá teszem a babának még egy cérna szálat sem vett egyik sem,de nem is kell!!!Ja de anyósom,se meg a párom mamája sem mert nekik nem jut,rá másnak jut havi nyugdíjt oda adni,nem is bosszankodok rajta!
Csak azért írtam le lássátok nem vagytok egyedül!!

Nekünk meg holnap doki jaj alig várom,vajon mit mond,hogy fekszik Lili mi várható,kiváncsi vagyok és izgatott!!!

Kép
bévi

Évi én is este tudom jobban számolni. napközben kuss van. Nyugisabb, na meg ha mozgok, munka van akkor nem tudom figyelni. Most épp ráérek, ő is mocorog, strigulázok...mindjárt letelik az egy óra

királylány

Woody szép nagyok vagytok! Biztos örülsz h.minden rendben és kész van...a kis Lili fogadására!Jársz már nst-re Te is?

Clarika,bizony,nem rosszból irjuk amit írunk...ha kapsz egy trombózist ezzel a lábbal,mert azt gondolhatod,ebben milyen a keringés jelenleg,még csak kezelni sem tudnak!! ( a baba miatt...) igencsak veszélyes dolgok ezek. Anti nem látja,milyen a lábad? Vagy mit szól rá??

Dia most nézem a szobát,nagyon szép ez a natur fa,barátságos kis lak,ez lesz akkor ketőjjüké? A beázást lefestése,glettelése meg az ablakok itt még tervben sincsenek,szóval mi is csúszunk...

Várom a futárt,nem tudok elmenni boltba postára :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.14 09:53-kor.

evilany

Bévi én is vettem babavizet de nem tudom mikortól kaphat, nagy kánikulában...?M majd a védőnő megmondja..

evilany

lányok szerintem is kisfiú abból gondolom olyanokat rúg belém mind aki épp focizik :)

Fiaim unatkoznak apjuk dolgozik és egy ismerőséhez vitte le addig őket hmm de legalább ott háttam kamerán keresztül hogy jól vannak .
Vendég

Évi babavíz én is gondolkoztam rajta,de anya sima vizet forralt mindig a hugomnak,volt egy kis edény ami csak az övé volt,és neki abban forraltuk a vizet később abban főztük neki a sok bébipapihoz valót :lol: :lol: :lol: Nekem védőnő azt mondta van elég folyadék a tejben,de ha megszomjazik meg lehet egy kis vízzel kínálni,meg ha csuklik sokszor segít!!!Mi citrom levet is kentünk a kis szájára a hugomnak mert úgy tudott csuklani vissza fele jött a kaja belőle,azt mondta ezt is lehet,ha nagyon csuklik!!

Kép
bévi

JAJ DE MELEGEM VAN :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Itt vagyok, csak anyukámmal beszélgettem:-))

Évi remélem azért még összejön.

Dia én is kifizetném, csak hogy nyugalomba teljen ez a pár hét.

Woody köszi:-)) Nagyon aranyos pocid van:-))

Bévi köszi, nagyon hiányoztatok.

Vanilla a lányok is tudnak sokat és nagyokat rúgni :-))
De szerintem kisfiú lesz.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik szerintem is az fiú :D
Vendég

Dia nekem nagyon hamar meg vannak a mozgások:-) És olyan édesen rúg, nagyon ritkán kapok nagyot:-))

Itt is nagyon meleg van, félig megcsináltam a nappalit, keresem az utazóágyba az emelőt és tiszta ideg vagyok mert nem emlékszem hova tettem.

Tegnap ágyat húzgáltam, de nem sikerült átvinnem a másik szobába:-))

Rendezkedek ezerrel én is, mert Lilit átköltöztetjük a kisszobába, hogy a nagyba mi menjünk a két kicsivel egy szoba meg kupi szoba ahogy eddig volt. Egyenlőre.

Álmos ma nagy ágyat kap, így matracot nem kell vennünk:-)) Kiváncsi vagyok mit szól hozzá.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?