A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Az utóbbi 1 hétben kétszer is előfordult, hogy éjjel mire felfogtam, hogy Hugi kéri a 4 órás kajáját, és elindultam volna, addigra abbahagyta a nyüszögést, és vissza aludt. (Én meg ott álltam szó szerint fél lábbal a szőnyegen, hogy mozduljak, vagy ne mozduljak, hogy ne keltsem fel. :roll: :roll: :lol: :lol: )
Arra már korábban rájöttem, hogy ez a kajálás ilyenkor neki már nem elég, illetve nem is igazán a kajáról van szó, mert van benne egy jó nagy adag megszokás is. :roll: De ha odaveszem magamhoz megszopiztatni, akkor már nem alszik vissza rajta, hanem elkezd kínlódni, hogy az már kevés neki, és úgy kell elaltatnom, holott korábban magától esett kómába. :roll:
Úgyhogy mondtam tegnap Apának, hogy estétől befejezem a kajáztatást. "Te tudod." Lelkileg felkészítettem rá, hogy Hugi reklamálni fog majd, de kitartunk, és ha minden jól megy, akkor 2-3 nap alatt túl vagyunk az egészen.
Eljött az idő, Hugi jelez. Sehol, senki, így egyre csak sír. (Én ott lapítottam a paplan alatt, és szakadt rólam a víz, annyira sajnáltam őt. :( :( :( :( ) Több ideig, és kitartóbban nyomatja, mint amire számítottam (bár kivételesen nem néztem meg az időt). Hol jobban nyomatja, hol elcsitul teljesen. Ezt akkor szokta csinálni, ha lassan befejezi a sírást.
Azon is rimánkodtam, hogy nehogy átjöjjön az Apja, mert ha újra kimegy, akkor fejhangon való üvöltés lesz a vége, illetve ha meg felveszi, akkor meg lőttek az egésznek, Hugi hiába kínlódott. :roll: :roll: :roll: :( :( De nem úszom meg: egyszerre csak beront Apa, hogy a kurvaéltbemárnemtudokegyéjszakátnyugtonaludni, és felveszi Hugit. A projekt ezen a ponton bedőlt :? , de szóltam neki, hogy akkor adjon vizet, mert ezután a nagy sírás után tuti kell neki. Aztán csak hallgattam, ahogy odaát sétál vele, fejével a vállán, és hüppög jó sokat. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

IkokaZsombornagyfia!
Nagyon boldogat!!! :D :D :D

Szúnyogok :arrow: Most olvastam valami cikket, szúnyogriasztókat teszteltek a Soundon, és volt valami karkötő (nagyon büdös citrom illatú), ami egész hatékony, és mégsem kell az ember bőrére fújni semmi. Gondolom az a babakocsis katica is efféle illatanyagokat ereget. Karkötőt én fogok venni, ha szembe jön velem, az tuti.

Pagika!

Akkor csak elméletben volt ötlet ez a házi gondozónéni :? Mondjuk ahol nincsenek tettre kész nagyszülők, ott szerintem azért még így is jól jöhet.

Pocok!

Após jófej :shock: De hátha elszórakoztatja egész nap Nimródot. és akkor mégiscsak jól sül el a dolog :roll:
Nem mentem el fodrászhoz, mert túl melegem volt, majd jövőhéten. Hogy mi testzik a tiédben?? Minden, a fazon, a szín. De én nem teszek ide sosem képet magamról, óvom inkognitóm utolsó morzsáit :roll:
Ja igen, naggyon dörzsölgettem, meg sátáni kacajok is voltak :mrgreen:

Dodi!
Na most aztán komolyan, ez a hányinger mitől van??? Azért lepisilhetnél egy tesztet :roll:
Remélem túl vagytok már az egymás b@szogatásán :oops:
Néha egyszerre jön ki mindenkire a fáradt türelmetlenség, nem túl szerencsés, mert ilyenkor születnek bagatell dolgokból a nagy haragszomrádok. Jó esetben csak az egyik fél ilyen, és a másik belátja, hogy a kedves most hülye, de holnapra kialussza :roll:

Boo!

Bakker nálatok milyen belharcok vannak családilag :shock: Nekem ez annyira furi. ÉnFérj szerintem ha az öccse elkezdene engem szapulni, egy mondattal rövidre zárná a dolgot. Legalábbis remélem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond!
De nem tudjátok megdumálni, hogy mi a cél?? És hogy ne tegyen keresztbe?

Mi tegnap elhagytuk az esti szopit, kicsit azért szomizok miatta... :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok!

Hát, nem is gyakran van ilyes fos napom, mint tegnap :? .
De túléltük, ma már ma van :wink: :lol: .

Lois!

Júújjjdegonivaaagyy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Boo!

Ne mókázz ezen, esküszöm eszembe jutott az álterhesség
:roll: :lol: . Tegnap már mondtam is a 8 hetes terhes bnőmnek, hogy szóljon már a testemnek a teste, hogy ez neki járna, nem nekem :evil: :lol: .
Biztos szolidarítás :lol: . Csakhogy ő jól van, én nem :? . Bár most épp nincs bajom :wink: .
Súlyod: :D Vagyis :evil: :lol:
Nekema most péntek szupi lenne, de szombaton van Katy anyujáak a szülinapja, és Katynak készülnie kell. De ha esetleg tudna délután készülni.... :roll: . Az szuper lenne :wink: .
Katy?

Ikoka!

BOLDOG SZÜLINAPOT ZSOMBINAK!!!!!!!!!!!!!
Anyáááám, tisztán emlékszem erre a napra, mikor kiderült, hogy másnap császár, és rohangásztunk beszerezni az utolsó dolgokat, meg vérvétel, meg utcsó ctg... és Ikoka éppen vajúdott még, mikor ott voltunk....
Baszki, már most könnyezek tőle :cry: :D :D :D

Bond!

Teapa is ottvolt a szeren éjszaka :evil: :evil: :evil: . Pedig támogatom a törekvésedet :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

loislane! :)

Megdumáltuk, hogy mi a cél, és nem is akar keresztbe tenni, csak nagyon rosszul viseli a sírást. :roll: (Mondjuk ez a része érthető, mert ki szereti. :roll: ).
Ti is tudjátok, hogy 5 percnyi fél órának tűnik. :roll: :roll: :oops: :oops: , és ha a késői fekvéshez, még korai kelés is járul, akkor még nehezebb a dolog. Hősiesen bírta nagyon (idáig a max. 5 perc volt :roll: :lol: ), a helyében szerintem én is ezt csináltam volna :roll: :oops: , csak a kísérő szöveg lett volna más. :roll: :roll: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Folytatni fogom. :wink: Mindazonáltal van egy olyan sejtésem, hogy azért meg fog morogni érte. :roll: :roll: Mármint, hogy nincs-e valami más módszer a ríkatáson kívűl? :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Lois!

Már nincs para :wink: . Éjszaka már ölelgetett, és ebből le tudom szűrni, hogy tényleg haragszik-e :lol: , nekem a mérgem meg kb. 12,5 másodpercig tart :lol: . De komolyan, mire itt leírtam, már nem is voltam mérges :lol: :lol: :lol: .
Aztán reggel még direkt megcsörgettett vmi zacskót a fejemnél :twisted: , de baromi lágy hangon mondtam neki, hogy "Jól van drágám, vettem, fentvagyok. De kérlek ne csináld, nehogy felkeljen a baba."... Aztán azon nyomban vissza is aludtam 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Teszt még felesleges sztem, mert 30-án jött meg 2 napra, és még 4-et maszatoltam ( :shock: ). Esetleg a 9-ei Jónás-napom lehetne esélyes, azt meg még semmi se mutatná ki, ugyanakkor sztem az még hányingert se okozna. És tegnap volt PÉ-s cervixem, szóval ezért se gondonám...
Viszont engem is izgat, hogy akkor mi a franc ez... :roll: Kíváncsi leszek, ma is lesz-e.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Azt nem tudom, hogy a ríkatás-e a jó módszer :roll: , de nyílván csak megszokás ez nála, hiszen különben nem tudna visszaaludni.
Én Botondot úgy szoktattam le, hogy éjszaka ugye nem cuival alszik el, így hajnalban mikor felsírt, megkapta azt, és azonnal visszaaludt 8) . Tudom, ti nem cumiztok, szóval nem tudom.

Amúgy amilyen cumiellenes votam régen, bevallom nagyon nagy aduász a cumi :lol: . Most a talin is feltűnt, hogy ha nyűgösek a babák, nem nagyon van mit csinálni, minél előbb el kell altatni vhogy, vagy ilyesmi, de addig sírnak. A cumisoknál viszont jöhet a dugó, amíg anyuci meg nem tudja oldani a problémát :lol: (kivéve, ha elhagyja :oops: :lol: ). Én így is mindent megteszek, hogy megoldjam az alapproblémát, de addig se örjöng szegénykém. Mondjuk nálunk Botondebben nagyon jó partner, mert nem durván cumifüggő (lsd. éjszakai alvás), bár erre mondjuk nagyon ügyeltünk is :wink: .

Na, megyek rendetrakni, aztán megpróbálom megfűzni apát egy strandra, mert úgy beizzítottatok :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Nimród,Zsombor!! Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Nektek!!!

Én benne vagyok a péntekbe,de akkor döntsétek el gyorsan,hogy melyik legyen,mert apa is akar menni bandázni,amikor mi nem :lol:

Lois! Én is agyalok az esti szopi elhagyásán is,mert igazából semmi értelme,ugyanis ahogy befejezi,már kéri a vizet :shock: és vedel :lol:

Bond! Én ezt a taktikát vetettem be,csak inni adok :arrow: eredmény:ugyanúgy felkel inni :lol: Adok neki,rengeteget iszik és alszik is tovább :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Juhhuuu, megjött a mai napi hányinger is :? .

Mondjuk nekem aszombat este is jó most.... :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Én a kajáról való leszoktatás alatt is bementem Petrához, nem hagytam sírni nagyon. Ott voltam, megbeszéltem vele, hogy már nagy, nem kell már éjjel enni stb. De jelen voltam és ez megnyugtatta őt.
Szerintem kevésbé keserves így anyának és babának (és apának). :wink:

Most péntek ügyben még jelzek, nem tudom, hogy Apa betervezett-e már valamit. Per pillanat nem veszi fel a telefonját, úgyhogy majd később jelzem felétek.

A most szombat tutira nem jó nekem, ugyanis most szombaton fog először nélkülünk aludni Petra, mi ugyanis sütögetésre vagyunk hivatalosak, és hetek óta hallgatom Apától, hogy illene már reszocializálódnom egy kicsit. :oops:
Úgyhogy erőt veszek magamon és leadom a lányomat a nagymamájának (fájó szívvel és könnybe lábadt szemekkel). :(

Viszont a jövő héten hétköznap is mehet a party, legfeljebb kicsit zűrös állapotban jövök dolgozni, vagy délelőtt be se jövök. :wink:

Kép
katy76

""Jól van drágám, vettem, fentvagyok. De kérlek ne csináld, nehogy felkeljen a baba."..."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Most a talin is feltűnt, hogy ha nyűgösek a babák, nem nagyon van mit csinálni, minél előbb el kell altatni vhogy, vagy ilyesmi, de addig sírnak. A cumisoknál viszont jöhet a dugó, amíg anyuci meg nem tudja oldani a problémát"
...hacsak nem olyan jó fej a gyerek, hogy nem nyűgösködik, egész nap tök jól elvan, és még az sem zavarja, ha kiesik a délutáni 3 órás alvása. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) 8) 8) 8)

nyuszi81! :)

"Én ezt a taktikát vetettem be,csak inni adok eredmény:ugyanúgy felkel inni Adok neki,rengeteget iszik és alszik is tovább "
Ez sem rossz, csak én azt szeretném elérni, hogy este már ne szopizzon. Ami nálam egyet jelent azzal, hogy nem kelünk fel enni, hanem átalusszuk az éjszakát. Különben cseberből vederbe. :roll:
És miután volt már pár alkalom -nemcsak most, hanem régebben elvétve, egyszer-kétszer - átaludta minden probléma nélkül az éjszakát, elvileg ennek is mennie kéne, hogy sikerül leszoknia róla. :roll:

katy76! :)

"Én a kajáról való leszoktatás alatt is bementem Petrához, nem hagytam sírni nagyon. Ott voltam, megbeszéltem vele, hogy már nagy, nem kell már éjjel enni stb. De jelen voltam és ez megnyugtatta őt. "
Jelentem, az ágyunk 2 méternyire sincs egymástól. Pont azért kushadtam a paplan alatt, mert már észrevettem, hogy ha valamiért sír, és nem vagyok ott (vagy legalbbis azt hiszi), akkor hamarabb abbahagyja, mintha meglát.
Ha meg felvettem volna, akkor hogy nyugodott volna meg? Cicin. :roll:

Kép
Kép
200907?

Dodi én már hallottam olyat,hogy valakinek megjött pedig terhes volt :roll: mondjuk sosem hittem el,hogy van ilyen

Első párbeszédem Hédivel kb 10 perce :lol: :lol:
-kislányom nem vagy te egy kicsit álmos?
-de-de
-gyere menjünk aludni
-nem.......pá-pá

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Jaj, csajok! Már anyiszor akartam kérdezni. Volt már valakinek ENNYIRE szenvedélyes a kapcsolata?

http://www.youtube.com/profile?user=o0Moonlighting0o#p/u/172/ORarKBSplwI

(A párbeszéd vége:
- Ribanc
- Strici)

Kép
Kép
200907?

tike! :)

:D :D :D :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...hacsak nem olyan jó fej a gyerek, hogy nem nyűgösködik, egész nap tök jól elvan, és még az sem zavarja, ha kiesik a délutáni 3 órás alvása.
Őőő, itt Hugira gondolsz :roll: ? Nem ugyanazon a bulin voltunk?! :shock: :lol: Mert amin én voltam, azon Hugi az utolsó fél órát végigsírta (teljes joggal, hiszen fáradt volt, te pedig öltöztél/pakolásztál, mi meg hiába adogattuk kézről kézre, anya kellett neki :wink: ). Na, nálunk pont ezekre az esetekre kiváló a cumi :wink: :lol: .

Tike!

Már utánanéztem, és tényleg van ilyen: akkor lehet, ha ciklus végén fogant a baba, vagy pedig ha a szervezet "megszokásból" produkál egy kis vérzést. Ez végüli egybevágna azzal, hogy nekem 3-4 nap bő vérzésem szokott lenni, most meg alig volt 2 nap, utána pedig napokig csak barnázás, ami ezelőtt még sose volt. Szóval ennek fényében lehet(ne) baba, de emiatt csináltam tesztet, és negatív volt. Azóta lehet, hogy poz. lenne, de nagyoin kicsi rá az esély, inkább várok még, mert csak csalódott lennék....

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="kicsidodi"][ írta:kicsidodii]...hacsak nem olyan jó fej a gyerek, hogy nem nyűgösködik, egész nap tök jól elvan, és még az sem zavarja, ha kiesik a délutáni 3 órás alvása.
Őőő, itt Hugira gondolsz :roll: ? Nem ugyanazon a bulin voltunk?! :shock: :lol: Mert amin én voltam, azon Hugi az utolsó fél órát végigsírta (teljes joggal, hiszen fáradt volt, te pedig öltöztél/pakolásztál, mi meg hiába adogattuk kézről kézre, anya kellett neki :wink: ). Na, nálunk pont ezekre az esetekre kiváló a cumi :wink: :lol: .

Persze, hogy sírt, mert éhes volt. Utána már köszöni, semmi baja nem volt. :wink: Ez valamikor 7 óra magasságában történt.
Amúgy 2-5-ig alszik 3 órát egyhuzamban. Odafelé aludt kb. 1 órát, ami azt jelenti, hogy nagyjából délben ébredt. Utána a parton aludt, ami kb. háromnegyed óra volt, este hat körül. Hazafelé, megint aludt kb. ugyanennyit, nyolc körül.
Idehaza ugyanakkor volt a vacsi, fürdetés, fekvés. :)

Kép
Kép
200907?

Jelentem mi is beállunk a betegeskedők sorába :cry: Lili ma már nyűgösen kelt,megmértem a lázát,de semmi.Aztán észrevettem,hogy mintha fájlalná a lábát,mert amikor ülésből át akart állni négykézlábra,nem ment neki,csak sírt. Megmasszíroztam,úgy nem fájt. Aztán aludt másfél órát és miután felkelt,rá 2 órára szó nélkül megint elaludt másfél órára :shock: .Amikor felkelt,már érzeztem,hogy itt gáz van,persze 39 fokos láza volt. Gyorsan Germicid,hűtőfürdő,dokinéni hívása. MIre beértünk,a láza már lejjebb ment,a közérzete is jobb volt,de megnyertünk egy holnapi vérvételt és egy ortopédiát,mert amikor nézte a dokinéni is a lábát,ahogy álltt,szemmel láthatóan nem úgy tartja a jobbat . Azt mondta,hogy gyakran előfordul egy vírus után ízületi gyulladás,ami el is múlik magától,de azért nézessük meg,jobb a békesség. Úgyhogy jó napunk lesz holnap. Most amúgy jó a közárzete és a lábával sincs semmi,ott sétafikál az ágy mellett röhögve :lol:
Ja! És tegnap felmászott egy sámlira és a játékos dobozára :shock:

Úgyhogy ha nem jön rendbe péntekig,akkor én kihagyom a talit,bocsi lányok!! :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond!

Nem kötöszködni akartam ám, Hugi tényleg jófej volt, csak nekem nem tűnt ki a többiek közül a nyugodtsága :oops: . Akkor már Nimródot vagy Bodzit előbb említettem volna én :roll: . Szóval csak meglepett, hogy reklámoztad :twisted: :lol: :lol: . (az az én szokásom :oops: :lol: ).
De amúgy meg az is nyomhat a latba, hogy te már edzett mami vagy, meg eleve lazamami és mi jobban őrt álltunk még a gyerekek mellett, Hugi meg ment, amerre látott :lol: . Arra emlékszem, hogy lelkesen próbáltad úsztatni a medencében, de attól nagyon sírt. Pedig ti babausziztok. Mi lehetett a baja? Hogy nem voltál bent vele?
Amúgy aki nem volt ott, annak mondom, hogy Hugi olyan fürdőrucikollekciót vonultaott fel, hogy nem győztünk ömlengeni :lol: :lol: .

Nyuszi!

Botond is lázas :( . Nemrég értünk haza, és fürcsi előtt éreztem, hogy meleg: 38,3 :( . De sztem tuti a foga a bűnös, vagy megsütötte a nap, pedig csak 4 után voltunk kint :? .

Képzeljétek, kimentünk délután a magyoródi csúzdaparkba :D . Áltathatom magam azzal, hogy a királylány nyikkant egyet, és az ő daliás hercege azonnal teljesítette a kérését. Vagy... Ááá, inkább áltatom magam ezzel :lol: :lol: :lol: .
Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, és még csúszdázni is tudtunk, mert volt amin lejöhettem Botonddal (mondjuk ő tojt rá, arcizma se rezzent :lol: ), aztán meg gyereket cseréltünk apa pajtijával, mert ő nem szeret csúszdázni, és én mentem a kislányával , apa a kisfiával, ő meg addig Botonddal pancsizott :wink: .
Végre felvettem a mutatványt, ami annyiban változott az eddigiekhez képest, hogy Botond rájött, hogy a medencébe is be lehet úgy menni, ahogy az ágyról lejönni (végre nem hiába tanítgattam :lol: ), tehát nem előre borul bele, hanem "belefordul", de a lényeg ugyanaz :wink: .

http://www.youtube.com/watch?v=GBI5fxPiYqs
http://www.youtube.com/watch?v=shacjYZBi6I

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Szerinted miért kérdezem már itt egy-két napja, hogy ki terhes????? És igenis van olyan, hogy valakinek megjön, ha terhes. Akár több hónapon keresztül is. Sőt! Én is itt vagyok példának, mivel nekem is megjött még kétszer, igaz, az csak nagyon pici barnázgatás volt, de a mensi miatt. Szóval...... :lol: :wink: azért egy tesztet megér!
Tike, ez nagyon édes!
Boo! Nálunk is recseg a parketta, de szerencsére ők már hozzászoktak. Sőt, mellettük van a fürdőszobánk, és ha nekiállunk ilyenkor este füröndi, mikor ők már alszanak, arra se kelnek fel. Múltkor a mosogatóba beleejtettem egy tányért (mert hát az egész lakás kicsi, úgyhogy szinte az is ott van,ahol ők :D ) és arra sem ébredtek fel. Bezzeg az éjszakai keléssel mi is szenvedünk, és esznek is, de már talán egyre későbbre tolódik.
Bond, én is ezt a megoldást választanám, csak ilyenkor jó lenne, ha apa elköltözne egy pár napra, és nem szólnának bele.
Megyek, mert épp kukoricát főzök, szerintem már kész van!

Kép
pagika

Jó-jó, holnap reggel veszek egy tesztet :roll: :wink: .
De nem sok esély.... :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boldog Születésnapot Zsombinak és Tamarának !!!![b]

Boo,

köröm: sima UV lakkot raktam rá :wink: :wink: :wink:

após: én is sikítottam... Végül nem jött, mert rosszul lett reggel. Hatan voltunk, szegény Törpi persze felébredt délben, mikor Apja ment a reptérre a népért, így elég nyügi volt másfél óra alvás után. Apukám meg is jegyezte, hogy egy év alatt összesen nem látta ennyit nyüglődni.
Négykor teátrálisan leraktam aludni, majd hazazavartuk a vendégeket, és én is relaxáltam egy órát amíg Fiam szundizott :lol: :lol: :lol: :lol:

(kaja jól sikerült, a francia hagymalevest még a francia srác is megdícsérte :wink: :wink: :wink: még a végén konyhatündibündi leszek...)
Ja, és Apa is bókolt hogy hűdemilyen házias vagyok, meghogy büszke rám hogy milyen jó anyuka vagyok, stb... :lol: :lol: :lol: :lol: rég volt ilyen, jól esett, no.

csekkoltam Apával, mehetek most pénteken kimenőre :wink: :wink: :wink:

Bond,

zárd kulcsra az ajtót, és akkor Apa nem tud berontani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois,

ezt a citromos karkötőt már hallottam valahol, és dícsérték.
A katica valami hangot bocsát ki asszem, amit a dögök nem kedvelnek. Én is gondolkodtam rajta, hogy veszek egyet.

Após sajnos nem szórakoztatta volna a Csemetét, még nincsenek nagy haverságban :evil: :evil: :evil:

Esti szopi pápá :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ma már Nimród sem nagyon forszírozta a dolgot... nagyok már, csak a mi szemünkben nem...

Tike,

párbeszéd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

szegény Lililány :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ha az van, ami nálunk volt, 2-3 nap alatt túl lesz rajta. Remélem, semmi komoly! Gyógyuljatok!

Dodi,

ne már, Botond is?????
(Basszus, már alig van Törpi aki nem volt lázas szombat óta...)

csúszdaaaaaaaaa??????? hát én ehhez paramami lennék... de tök jó, hogy élvezte :lol: :lol: :lol: :lol:

mutatvány :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aztaaaaaaaaaa, hihetetlenülbesz@rásaranyos!!!!!! És Büszkeapuka is nagyon feszít :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

báááááááááááááá, mi a t@k@mtől lett az egész vastagbetű????
bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

ja, képzeljétek Nimródnak az az új szokása, hogy azon kívül, hogy mindenre mutogat "e" hang kíséretében, megfogja a mi ujjunkat, és azzal mutatja a könyvben amit mesélni kell neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

nyuszi81! :)

Mi????????????????? Ízületi gyulladás??? Na, ne má'! :roll: :shock: Gyógyuljatok meg gyorsan! :( :( :(

Akkor ezennel kijelenthetjük, hogy a társaság egyik fele (beleértve a felnőtteket is, sőt...! :twisted: :twisted: :twisted: ) a másik helyett is hallatott magáról. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hugi azért állandóan szemmel volt tartva :wink: , de nem kell egyfolytában a gyerek mellett lenni, mint szórakoztató és felvigyázó központ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reklamálni csak előszörre reklamált a fürdésre, másodjára már tökre élvezte. Meg is kértem boo-t, hogy fényképezze le, de ő Miront etette (amit én nem vettem észre :oops: :oops: :oops: )
(Amúgy nem a vízzel volt a baja, hanem azzal a billegő izébigyóval, amibe egyiklábamittamásikottésnincsakivagyamimegtámasszon. De amikor rájött, hogy hátra dőlve okés, akkor már :D volt. :wink: :lol: :lol: )

Na, a fürdőruci kollekció azért túlzás. :roll: :oops: (De azért kedves vagy. :lol:) Csak nem volt neki, a család meg röngtön elárasztott minket hárommal, holott mi megmondtuk, hogy MI már vettünk, nincs rá szükség. (Manónál dettó. :? :lol: )

Botond is beteg lett? :shock: Mi van itt? :shock: Nem értem. :roll: Télen nem volt egyszerre ennyi beteg baba. :roll: :roll: :roll: :( :( :(

BúvárBékaBotond nagyon ügyes! :P :P :P :P :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.14 20:54-kor.

Kép
Kép
200907?

Dodi!
Valamiért mindkétszer ugyanazt a videót tölti be nekem, ott a jutyubon sem tudok váltani. Amúgy nagyon cuki, hogy beleugrik :shock: :lol: :lol:
Na én is feltöltöm a járós videónkat mielőtt elindul a többi Ded, és már nem is leszünk érdekesek ezzel az új tudományunkkal :roll:

Nyuszi!
De nem hangzik ez jól :? Szegény Lililány :(
Szopi nálunk este inkább már nyúzás, mármint én nyúztam vele Őt, mert őt kicsit sem izgatta. A reggeli az más, az néma csend és áhítat mint régen, de ezt az estit elhagytuk :( Végül is ideje már.... :cry:

Tike!

Ez nagyon édes..... :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Remélem Irénke nénit telibe hánytad a karfiollevessel. A kabátos sztori meg katasztrófa.

Szúnyogriasztó katicának utána néztem tegnap neten: a szitakötő hangját utánozza, ami a szúnyog természetes ellensége, nincs sem szaga, sem vegyszert nem tartalmaz. Egy topikban egy anyuka azt írta, hogy tavaly használta babakocsin, kiságyon, náha ruhán és egy csípés sem volt a kölkön. A Brendonban most Baba Magazinos kuponnal 4ezer ft.

Úgy volt, hogy apa ma uh-os szúnyogriasztóval felszerelkezve jön haza (Chicco zanza), de nem vett, mert azt mondja, hogy elkezdték permetezni őket. Erre én: Hol Borsod megyében? Mert permetező helikopter hangját nem hallottam, viszont most is majd megfulladok, mert az összes ablakot becsukta ahogy hazajött, szúnyoginvázió pedig továbbra is van a lakásban.

Zsombinak boldogboldog szülinapot kívánok!!!

Nyuszi!
Lilinek jobbulást. Kíváncsi vagyok, hogy az ortopédus mit fog mondani? Szonji egyik csoporttársának volt egyszer ilyen, hogy az izületeire húzodott vmi takonykór és szegénynek nagyon fájt a lába. Nem is volt szabad használnia, csak feküdt egész nap, az anyja már nem tudta mivel szórakoztatni, babakocsival kivitte sétálni. Szerencsére rendbejött.

Dodi!
Botondnak is jobbulást.
Cuki, ahogy tapossa a vizet

Azért ez jól összejött, hogy majdnem minden bébi
belázasodott.
Amúgy Bodzi már tök jól van, már tegnap sem volt semmi.

A nap szenzációja: Képzeljétek Bodzi most este tök sokáig állt egy sajtdarabbal a kezében, majd 4 lépést tett tök egyedül. Ezek után rámnézett, milyen ügyes vagyok, leült és megtapsolta magát. Ezen felbuzdulva a lefekvésig föl-le állt, guggolt, lépkedett (eddig a 4 max.)

Pagika!
Kukoricát küldhetnél.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Pocok!
Na akkor megúsztad az egész napos gardírozást :)
Apósom ha egész nap itt ülne a nyakamon :arrow: ááááááááá :shock:
NA ettől mondjuk nem kell tartanom, mert eddig háromszor látta Zétényt, pedig 5 percre lakik :?
Enyém Gyerek ma összevissza egy órát aludt, ehhez képest fél kilenckor még itt viháncolt a tesóm gyerekeivel, akik itt parkolnak nálam.
Ja tényleg, most hogy írod, már rémlik a szúnyog ragadozójának a szárnycsapásait imitálja a katica. Hatásosságáról nem tudok.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekem a péntek nem nagyon fog összejönni, a jövő héten bármelyik nap jó lenne viszont. Ha miattam nem akarjátok jövő hétre áttenni, akkor mindegy, végülis én találtam ki Dodival, hogy menjünk valahová. :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viccen kívül, ha a jövő héten talizunk, akkor én alkalmazkodom, bármelyik este jó lesz!
(és talán Nyuszinak is jobb lesz a jövő hét Lili szempontjából) :wink:

Zsombikának boldogságos születésnapot!!! Anyája hol van??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Jajj Nyuszi!
És vasárnap óta akarom írni, hogy nektek meg Boldog névnapot!!!! (direkt választottátok a Lili nevet, vagy tök véletlen egybeesés?)

Kép
katy76

Szonibaba,

Bodzi nagyon édes lehetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratu!

Hát, arra nem emlékszem, hogy a karfiolt hova transzportáltam, de a kabátos sztori elég élesen megvan...

[quote]N írta:em is volt szabad használnia, csak feküdt egész nap, az anyja már nem tudta mivel szórakoztatni, babakocsival kivitte sétálni. Szerencsére rendbejött.

na ez nagyon sz@rul hangzik... el nem tudom képzelni, hogy ezt egy örökmozgóval hogyan lehet megcsinálni...

Szúnyog: nem vigasztalni akarlak, de t@kig tárt ablaknál is megfulladok jelenleg... (szúnyoghálóra nem gondoltatok?)
Lehet hogy megint beüzemelem a légkondit, csak az a baj, hogy ahogy Apa hazajön, lekapcsolja, és megint fulladunk :evil: :evil: :evil:
Lehet hogy beruházunk egy katicára, már néztem, és még aranyos is, de ha működik, akkor egy főnyeremény... lehet hogy ezzel megyek majd bulizni is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Boo, vegyünk neked is? :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Nem ugyanaz a két video :roll: . Bár kétségkívül nagyon hasonló, és ezért a nevük is nagyon hasonló :lol:

:arrow: Alice csodaországban (állítólag car :? . Mámint nem autó, hanem kaka :lol: )

Jóccaka

Ja, péntekre én is megkaptam a kimenőt 8) . Remlem Botond már nem lesz lázas :roll: . Dehogy lesz, majd kap kúpot :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

[quote]
írta:
NA ettől mondjuk nem kell tartanom, mert eddig háromszor látta Zétényt, pedig 5 percre lakik

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
(akkor befogom, mert Enyémapós legalább elvárja hogy eltranszportáljuk hozzá az unokáját. Mondjuk ő eddig csak egyszer jött, de idős és 150kmt kell buszoznia.

Zé jól bírja :lol: :lol: :lol: :lol:

Katy,

szerintem nem megyünk nélküled :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Most végeztem a felmosással és amíg felszárad kénytelen vagyok babanetezni :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hédi ma megdöntötte alvás rekordját,szerintem utoljára kb 1 hetesen aludt ennyit...délelőtt 2 óra, délután 2 óra ( ahhoz képest,hogy egy ideje csak délután alszik) után én ébresztettem,mert kozmetikushoz mentünk.

Dodi Botond igazi kis vizicsibe, a babausziban nem ilyen bátrak a gyerkőcök.. (legalábbis nálunk) Teszt :arrow: most aztán elintézted,hogy délelőtt is mindenképpen neteznem kelljen egy kicsit :lol: drukk.

Hédivel való párbeszéd úgy lenne az igazi,ha láttátok volna milyen képetvágott hozzá. Kb azt gondolhatta, álmos vagyok,de hagyjál mááár...na szevasz, mondom,hogy hagyjál :twisted: :arrow: 10 percen belül elaludt :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

pagika! :)

"Bond, én is ezt a megoldást választanám, csak ilyenkor jó lenne, ha apa elköltözne egy pár napra, és nem szólnának bele. "
Azért nem olyan vészes a dolog. :lol: Most vallotta be, hogy mielőtt berongyolt volna, kint ücsörgött a konyhában nemtudommeddig. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Menni fog ez, csak egy kicsit gyakorolnia kell még. :lol: :lol: :lol: :lol:

Menstruáció nem létezhet terhesség alatt, hiszen az a nyálkahártya méhfalról való leválását jelenti. :roll: Vérzés azonban tényleg előfordulhat. A többit passzolom. :roll:

kispocok13! :)

Franszia hagymaleves? És cipóban tálaltad? Ha van étlapon, akkor mindig azt rendelek. :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:
Ügyi vagy nagyon, én is megdícsérlek! :lol: :lol: :lol:

Citromos karkötő...katica...szitakötő rezgése...és ez mind a szúnyogok ellen van kitalálva? :shock: :shock:

Nimród naaagyon ügyesen "magyaráz". :wink: :P

szonibaba! :)

"Remélem Irénke nénit telibe hánytad a karfiollevessel."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bodziról de megnéztem volna egy videót! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.14 21:19-kor.

Kép
Kép
200907?

Nyuszi!
Lilinek jobbulást!
Szegény babák, most már aztán elég a lázasodásból!! :evil:

Pocok!
Ügyi vagy nagyon! :wink:

Szonibaba!
Bodzinak gratula! :D Petra is egyre hosszabb ideig áll, meg sokszor megindul, olyan édesen bizonytalanul lép néhányat, majd eltaknyol. :lol:
És ő is nagyon sokat guggol.

Ez a mai nap kemény volt neki is, 2x fél órát aludt. Baromi meleg volt ma, nem csodálom.

És változtattam az esténken:
Eddig fürdés után kapta a vacsit, de a utóbbi időben nem itta a tápszert. Ma már fürdés előtt adtam neki, így többet ivott, majd még játszottunk egy picit, aztán fürdés.

És nem maradtam a szobájában bent (néhány napja igényelte ezt is), hanem leültem kint az étkezőben olvasgatni úgy, hogy rám lásson ha akar. Nem is volt sírás, tök könnyen elaludt.
Holnap is megpróbálom ezt.

Kép
katy76

Kép
Kép
200907?

Dodi!
Botond zabálnivaló! :D :D :D

Ez a terhesség dolog nekem nem áll össze... Kb. 2 hete voltál uh-n, akkor nem peteérésed volt éppen? Pedig akkor már zigótád kellett volna, hogy legyen, nem? :roll: Ettől függetlenül bár úgy lenne! :wink: :wink:

Kép
katy76

Tike,

[quote] írta:n ébresztettem,mert kozmetikushoz mentünk.

és Hédinek is volt egy arcmasszír? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alvás: biztos a meleg miatt is.

Bond,

cipót nem kaptam :evil: :evil: :evil: :evil: így be kellett érniük vele tányérban, pirítóssal mellette :wink: :wink: :wink:
Küldjek? Van még :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy!

NEkem is jobb a jövőhét :wink: . Csak beszéljük meg időben :wink: .

Dodi:H-K-SZ-Cs jó :wink:

Igen, két hete voltam, de akkor nem volt pé-m, épp másnap jött meg. Akkor mondta a doki, hogy húdevastag a méhnyálkahártya, és ez még bármi lehet... Szóval ezzel nem vagyok előrébb :? .

Na, bocsi, tényleg rohanok, többieknek holnap...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor mit szóltok a szerdához? Az se nem hét eleje, se nem a vége. :roll:

Kép
katy76

És csütörtökön tutira lazázhatok a mh-en is! :lol:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

nem vagytok semmiről lemaradva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és igen, a copfbontás is mutatvány :wink: :wink: :wink: :wink:

sör :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Miron nem semmi... és még te szólogattál be nekem, mi :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Áááá csajok, sztem ez tuti csak egy lightos gyomorrontás. Én tuti nem is csináltam volna magamtól tesztet, nem is vagyok izgatott, mint máskor...
De ha már így rábeszéltetek :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

NA csak végigfutottam, miután már aludtam egyet :roll:

Járó babám:
http://www.youtube.com/watch?v=HgJbyNlT ... re=channel

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis