A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Dia Miki is meg is mondaná ha kérdezném :lol: :lol:

Mares,jössz du.?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mares már majdnem a 27. hét neked is:shock:

királylány

Évi hö-hö-hö.....tegyetek az ügy érdekében, tessék burkot repeszteni....

Csillagról valami hír?

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Évi hö-hö-hö.....tegyetek az ügy érdekében, tessék burkot repeszteni....

Csillagról valami hír?[/color]

hát gondoltam rá,mint hétvégi program :roll:

Csillag nem jelentkezett,meglássuk jön e du.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na,nekiindulok...ásványvíz,legyező... :wink:

evilany

Évi, vizes ruha nyakba...

szilvás76

Évilány: a vérben a TP Se Összfehérje 60,9. Norm.tart.: 66-83

babaimádó
Kép
babaimado

Vigyázzatok kint ebben a nagy melegben!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Alvókámmal nekem sincs gond, nemrég keltem :oops: Az éjjel nyitva hagytuk a bejárati ajtót is, így egész jól járt a levegő.

Ircsi!....Katus tündéri kiscsaj!!!!

Mares!.....Majd meglátom a sétát, du. Ha addigra nagyon kiakadok kocsival megyek.

Kép

Itt éppen a köldököm mellett furakszik!

Kép

Itt totál baloldali!
limo73

Limo, nekem sosem sikerül lefotóznom, mert nem látszik a képen. Mi a trükköd?

babaimádó
Kép
babaimado

Clárika, nagyon jó a pocakkép!

Babaimádó, nagyon szép értékek! Tényleg nem kicsi a baba…
Nekem is kb. olyan méreteim vannak, mint neked 160cm és most vagyok kb. 60kg.
De nekem már most is mondta a dokim, hogy kicsi lesz Lili. De nem is baj….

Limo, nagyon édes.

Tegnap voltam dokinál. Minden ok. Teljesen zárt még a méhszáj és magzatvíz is sok.
A súlya most 2500g körül van, max. 3000g lehet majd, ha megszületik.
Szerinte tuti nem fog előbb jönni a drága, és még mindig benne van, hogy még rá is húzok egy kicsit.
De az a lényeg, hogy neki mi a legjobb.
A vérvétel eredmények rendben vannak.
Szerencsére nincs streptococcus a kenetnél, viszont gombát találtak. Így ismét kaptam kúpot.
Eddig max. 2x volt ilyenem életem során, most meg terhesség alatt folyamatosan jelen van. Remélem, azért majd visszaáll a dolog és majd nem lesz ilyen.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Babaimi!.....Semmi trükk, ezt csinálja rendszeresen. Vagy a köldökömtől jobbra lent csinál egy púpot, vagy teljesen balról nyomja ki magát. Néha simogatással is elő lehet csalogatni, mintha direkt oda nyomná a hátát, hogy méééég! :D

Nem tudom erre a súlybecslésre mennyit lehet adni, nálunk a 26. héten a 4D-n 3800 gr-ra jósolta a születési súlyt, ehhez képest a 36. heti UH-ra nem nőtt olyan mértékben (bár méretek alapján még mindig egy picit "idősebb" terhességi kort hoz)
limo73

Babaimi
Nincs akkora szünet 2 szopi között, hogy begyulladjon. Fejni akkor "kell", ha 3-4 óránál ritkábban szoptat az ember.
Én most szinte folyamatosan szoptatok. Mikor is fejnék?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi: próbálok odaérni, de szerintem 5lesz belőle.. de a fagyi és Ti jelenlétetek azért csábííító!

Délre megyek védőnőhöz... felforr kis Gergőm mire odaérek....

addig puszka lányok

Limo: hasid nagyon édes :)

pusz délután meg este ha apinak nem kell a net!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok lányok

Olyan nyomott vagyok vagyok ma nem tudom mi ez .

Alvás mostanában elég jól megy mikor lefekszem persze az oldalamra kicsi fiam elkezd fickándozni aztán elalszik velem és egész éjjel alszunk hála égnek csak pisilni megyünk ki 2-3 alkalommal azt alszunk tovább de viszont nappal nagyon aktív olyanokat hullámzik a pocim hogy sokszor fáj vagy épp megijeszt a kis huncutom . Ja és persze fel le ingadozik van amikor annyira lent van befér az egész tenyerem szét nyitva van mikor meg fenn van és a bordámmal játszik a kis gézengúz :) jaj de ha meghallja apja hangját keze - lába jár mint a gép :)

hu és képzeljétek péntek óta nincs gyomor égésem ez hogyan lehet ?????
Vendég

Dia: igen lassan 27.hét :) rohanok utánatok...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

kfmaresami késik nem múlik :)
Vendég

Limo, a trükköt arra értettem, hogy hogyan tudod lefotózni. Mert nekem is ilyeneket csinál, de nem tudom megörökíteni.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi!..... :D .....nincs semmi trükk, ha közel van a fényképező felveszem és a mellkasomról fotó :arrow: sokáig így van, ha mocorog is, el nem úszik.....ha nincs a közelbe a gép, és mégis elmászik mire felkelek, megvárom a következő kört :D
limo73

Megjöttem!

A dokinak nem is kellett említenem a lábam, mondta, hogy jó rondára dagadt....kérdezte, h fehérjét talált-e a védőnő, mondtam, h nem.
Védőnő megint olyan okosat mondott, h furcsálltam, megkérdeztem a dokit, aki szinte röhögőgörcsöt kapott a védőnővel együtt!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán mikor hazaértem, hívott a párom, s sokkolt egy kicsit.
Kapott egy sms-t a banktól, hogy leemeltek róla 122.000 pénzet.
S kérdezte h én voltam-e (közös számla 2 kártyával), mondom, nem.... :shock:
Fel a netre, be a bankba, nézem, az anyjáék nem fizették be a hitelüket, s tőlünk vonták le, mivel párom adóstárs!

Én már nem tudom mi lesz...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Dolgozok látástól vakulásig, párom nem kap fizut május óta, s még anyósék hitelét is tőlünk vonják..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Na mindjárt itt vannak nővéremék, gyors megszépítem a hajkoronájukat, meg megnyúzom a kiscsajt :)

Utána jövök, vagy majd tali után....

Clárika
Kép
clárika

Jaj Clárika, ne már!!!!!!!!!!!!!!Sajnálom......

babaimádó
Kép
babaimado

Megjöttem. Iszonyat a hőség, de hoztam eperkrémlevest és bolognai pennét, most fagyizok...

Babaimi,én vagy 30-at elkattintottam mire 1-en látszott az alien :)

Clarika,mit mondott a védőnő? És a Panka mit javasolt a lábadra? UH-ra mikor mész?
Anyósék: :evil: :evil: hát nem tudom mit mondjak..ez a munkahely,h.nincs fizetés...érdekes...nem lenne másik? Anyósra meg hiba is mondom h.ne hagyjátok magatokat,ismerem a szitut...fejre is lehet állni akár :evil:

Mondta a védőnő,hogy a baba súlyát a baba méretei és a mama haskörfogata,és méh teteje-csipő távolság alapján számolják. Tehát nagy a tévedési lehetőség. Főleg h.nekem ezeket még sose mérték meg. Pff.

Vanilla,leszállt a pocid,gondolom. Nekem se ég pár napja,és mintha lejjebb lenne a hasam.A baba is másképp fekszik valahogy.

Mares,OK :)

evilany

Limo Bercibaba is jókat Alienkedik :)

evilany

Clarika
Anyós :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Holnap már 2 hetes Katus!!

evilany

[color=indigo]Megjöttem. Csak ctg volt. Uh, vizsgálat nem, majd a jövő héten. Ctg jó lett. Keményedés semmi. Még dolgozhatok :lol: Jövő héten újra játszok...Kedden be kell mennem a belgyógyászatos meg anesztes papírért.

Kép

királylány

[quote="evilany"]H írta:evilanyolnap már 2 hetes Katus!!

Öregszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sehol senki???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Mindenki elment szülni?????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Ircsi én vagyok:-) Hogy vagytok? Szépek vagytok:-))

Voltam ctg-n jó lett:-)) Most étcsokit kell ennem és sok gyümit, hogy nőjjön a bébim, mert két héttel kisebb. Szerintem mi is nemsokára szülünk:-) Ma reggel olyan fájásaim voltak, habár még hegyeim nincsenek mint Diának:-)) Ő előbb fog szülni:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Megjöttem a taliról,utolsó(k egyike?) :)
Mai nagyon jó volt jó sokat röhögtem :lol: :lol: meg a fagyi is fincsi volt. Clarikával mint két gnóm lábú ültünk egymás mellett. Csak az a szék de kényelmetlen :? nemsokára babákat tologatunk :)

evilany

Szia Évi!

Bizony úgy lesz, akkor már baba tali lesz:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép

na megyek zuhanyozni fúúú de izzadok :?

Bévi?

evilany

Brik
Súlybecslés :evil:
Önmagához képest nőtt a babád????

Évi
Babás találkozók :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szép estét!

Életjel...

Minden ok nálunk, ma beszéltünk a fogadott szülésznővel és megnéztük a szülőszobát Apával. Jövő héttől 3 hétig dokim szabin, remélem pocaklakó megvárja. Jövő héttől már ctg nekem is, de nem kell mászkálnom, mert itthonra kapok egy mobil készüléket és neten kell elküldenem az adatokat. (Ja és nem kell fizetni érte, a dokimnál van néhány ilyen készülék, mikor legutóbb nála voltunk megmutatta.)

Pécsi csajok, jó tali volt ezek szerint (Evilány nagyon rövid volt a tudósítás :D ).

Sokan már nagyon a vége felé jártok. Én Csibusszal együtt még odébb :wink: .

Clárika, lábad tényleg csúnya (bocs), anyósék :twisted:

Evilány a táblához: 39, Eger, Markhot Ferenc Kórház, Eger

Ircsi, Katus nagyon szép!!!

Minden nap olvaslak benneteket, de annyit írtok, h mire a végére érek már nem téma amihez hozzászólnék, vagy már valaki hasonlóan reagált.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Butaság hasonlítgatni egymáshoz a pocaklakókat, később a babákat... mindegyik különálló, önálló személyiség!!! Mindenki a maga ütemében növekszik, fejlődik... nem egyformák!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bols
Drukkolok, hogy megvárjátok a dokidat!
Azért van egy B-terv?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, van! :wink: Ügyeletes orvos+fogadott szülésznő (nagyon rendes és túl van a nyaraláson). Végig velem lesz, megbízom benne!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Ircsi tegnap éjjel veled álmodtam, meglátogattalak! :)

A párom jó nyakasnak bizonyult és nekünk lett igazunk, strepto ß a bünös és penicilin g-t kapott rá ill. v-t, mert az mehet a g-vel ellentétben orálisan is. Nem akartak neki kenetet levenni, de nem hagyta magát. Jól tette, mint a jelen ábra is mutatja. :?

Ma du. nyomultam a gyerekekkel cipöboltba, mert kinötték a tornacipöjüket. Beszereztünk fejenként egy párat, éppen le voltak árazva és mentünk, hogy akkor fel is avatják öket a tornán. Aztán kiderült, hogy hiába minden igyekezetünk, a tornatermet ma nagytakarítják... :(

Voltunk háznézöben is, de megint elkeseredtünk, hogy mit akarnak az embernek ennyi pénzért eladni. Annyira tele van már a bakancsom a keresgéléssel, nézelödéssel és sehol egy megfizethetö és normális darab. Minden árra kerül egy majom, aki még arra is rálicitál. Az árak így nem lefelé alkú tárgyai, hanem srófolja a sok ütödött még tovább felfelé, pedig egyik se ér még hátszéllel se annyit. Kiábrándult vagyok.

Clárika és Évi a lábaitokért nem irígykedek, nagyon kellemetlen lehet, még szerencse, hogy nyár van, nem kell annyira a zárt cipö, lehet minden irányba püffedni, de akkor se öröm. Remélem már nem kell sokáig kínlódnotok vele! Most már igazán izgi, mert napokon belül megindulhat a babaesö. Néha már én is nagyon várom a tojásom kikelését, mert amit müvel a hasamban, az nagyon fájdalmas, no meg a kíváncsiság is gyötör, hogy milyen lesz a kis ded.

Dönci még csak most alszik el, ha végre feladja a küzdelmet az ébrenléttel szemben. Lassan tiszta apja lesz, kolerikus és éjszakai bagoly.

Mentem aludni, hátha hagynak! :)

Puszi: én
Vendég

Sziasztok bocsi most nem reagálok,elolvastam mindent,de nincs erőm reagálni majd holnap reggel!!!
Évi köszi a hiányolást!!

Most jöttem meg a dokitól,nem tudta megcsinálni az nst mert nem állt meg egy percig holnap délelőtt vissza kell menjek,uh-csinált ott minden rendben,bár nem volt alapos mivel későn ért vissza ugyanis elment császározni!!Koponya végüek vagyunk nagyon megijedtem,még barátkozom a szüléssel,most félek de remélem minden rendben lesz,holnap jövök délelőtt jó éjt puszi!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Bévi, örülök, hogy minden rendben! Ennyire mozgolódott Lili, hogy nem tudtak nst-t csinálni? :shock: Velem még sose fordult elő ilyen, pedig Kristóf se volt semmi, és most is kajálás után, csokizás után mentünk ctg-re. Igazi örökmozgó babád lesz ezek szerint :wink:

Clárika, Évilány, nagyon sajnálom a lábatokat, és az még hagyján, hogy nem néz ki jól, de hogy már zsibbad is... Meg ez a pénzlevonás a bankszámláról... :? Kitartás!

Bols, köszi az életjelet. Milyen volt a szülőszobalátogatás? Szimpatikus volt? Előadás is volt?

Brikancs, "milyen" fájásaid voltak és milyen időközönként?

Woody, biztos helyreáll a szervezeted "eredetibe" a szülés után, csak most van ez a "gomba és hüvelykúpos történet". A pocakod továbbra is nagyon helyes :)

Clárika, jók a fotók, igazi kismamis lettél a plussz kilókkal :D És jól fognak még jönni ezek a tartalékok :wink: meg tuti sok le is fog menni rólad.

Dia, a "mit veszek fel" kérdés nálam állandóan játszik. A legjobb az lenne, ha semmit nem kéne felvenni ebben a brutális melegben :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:

Babaimádó, nem kell fejni minden áron, elvileg tudja a tejtermelés, hogy mi a dolga. Pont attól lehet mellgyulladás, ha a babának elég a tej és mégis valaki állandóan fej még-még-még.

Vanilla, tök jó, hogy elmúlt a gyomorégés, akkor már nincs olyan fönt a baba, hogy szétnyomja a gyomorszájat. De Te is ezt írtad, ha jól emlékszem, hogy látványosan lement a pocakod! :D
Évilány, védőnőd nem semmi! Biztos valamiféle különleges módszert fejlesztett ki magának, hogy ránézésből meg tudja állapítani a méhszájad zártságát/nyitottságát :lol: :lol: :lol:

Bmaass, megértem a kiábrándultságodat. Mi egy évig keresgéltünk lakást... Tudom, hogy nagy fába vágtuk a fejszénket az építkezéssel, de legalább nincs ez a csalódottság érzés már, hogy a mienket adjuk el áron alul, de az újért meg fizessünk áron felül...

Szilvi35, sajnálom, hogy nem tudsz aludni... Pont a napokban állapítottam meg, hogy nem is a hasam miatt nem tudok aludni, hanem a meleg miatt. Állandóan folyik rólam a víz. És gyanítom, hogy a szülés után még a hormonok is rá fognak erre dolgozni, szóval vízágyunk lesz, ahogy elnézem... :roll: :roll: :roll:

Valaki kérdezte, hogy átlagosan mekkora a baba, akit meg tudunk szülni. Szerintem ez is olyan dolog, hogy meg lehet mérni a medence tágasságát, de messzemenő következtetést nem szabad levonni belőle. Pl. sokkal tágabb a medence, ha négykézlábra ereszkedik az ember, mintha háton fekszel. Ezért használják például sok helyen vállelakadásnál a négykézlábas kitolást. A másik meg, hogy előre tényleg nem lehet tudni. De azért bízzunk a legjobbakban :wink: Nem vagyok Palya Bea-rajongó, de van ebben a dalban valami :D
http://www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc

Jaj, most befejezem az írást, mert kiugrik belőlem a gyerkőc, és feszít is néhány ideget odalent... Jó éjszakát!!!

bekri

Kukucs!
Szokásos éjjeli őrjárat :)

Alvás: Sosem volt nagy alvásigényem. Jellemzően 4, legtöbb 5 óra alatt bővel kipihenem magam. Ettől független 1-2 óra kevéske nagyon. Szóval nem vagyok megrémülve a gyerekes élettől, mert úgy sem tud olyan keveset aludni, mint én vagy az apja, mert hát Ő is szintén zenész. Korán kelünk és későn fekszünk. Ráadásul elég aktív emberek vagyunk.
Igen, most a meleg kikészít, meg, hát nagyon kényelmetlen a pocakom.
Most a világ legédesebb talpacskája tolakodik a jobb oldalamon a bordáim alatt...

Clárika, Evilány! Örülök, hogy nem komoly a vizesedés. Elég aggasztóan néznek ki azok a lábak.

Jómagam 160 cm és 70 kiló!!!!!!! Nem 60 hanem 70! Nem érzem magam daginak... de ez nagyon érdekes.... 58 kiló voltam terhesség előtt. Gondolom csontozat, miegyéb...

Légkondikat nézegetek... kész vagyok!!!
szilvi35

Remélem, nem sietnek ma a babáink, mert vihar közeleg. 4 30-kor akkora csattanásra riadtunk, hogy kiugrottunk (szó szerint ) az ágyból.

babaimádó
Kép
babaimado

Itt 31,5 fok van tegnap is annyi volt és éjjel is, ventillátor mellett!!!Most foly.osan dörög.Mi lesz ebből??

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt.

Itt is f5 óta dörög, de egy vacak esőcseppecske sem hullott... Sztem nem is fog.

Tegnap nst-ztünk, minden oké. Levette dokibácsi a Strepptoc. kenetet is...

Bendénél pozitív volt, a szülés alatt kaptam antibiót. Gyrereknek semmi baja nem lett. :-)

Jó fej volt a doki, azt mondja, jövő hét csütörtökön 17-re menjek nst-re... Ha meg addig beindul a csaj, akkor kórház, 6. emelet, csengő... :-) és vigyorog...
Jáááááááj :-)

szilvás76

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bols
Akkor jó :lol: :lol: :lol:

Barbi
Kitartást neked! Te sose tudsz unatkozni, mindig van nálatok valami....

Bekri
ÉS TE hogy vagy?????

Szilvi
Baba mellett is lehet ám aludni :wink:
Csak az embernek mérlegelni kell... bizonyos tevékenységek halasztva vannak...meg apukára sózva... :wink:

Babaimi
Vihar :cry: :evil: :evil: :evil:

Szilvás
Vicces a doktor :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!
jó reggelt!

a tali tényleg szupi volt! :) bár engem szanaszét rugdalt a babám... :)

Clárika nem bírtam ki és itthon is kipróbáltam azt, amit ott a WC-ben... produkáltam 2 cseppet!!! nem is kellett erőltetni!!! :) úúúúúúgy örültem!!! csak vigyorogtam, mint a tejbetök!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

jól látom, hogy be van borulva?!?! jó lenne egy alapos zuhi!!!

mindenkinek szép napot, nekem mennem kell... Kép

aztán dolgozni!!
:lol:

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?