Köszi! Nem is tudod mennyire megnyugtattál! Holnap én is megyek a Kaáliba, remélem tényleg ép tüszőcskéket találunk!
Zsu!
2004.10.17 15:40

2004.10.17 16:13
2004.10.17 20:45
Nálad is beindult a gépezet és felgyorsulnak az események.
Na jó nem vagyok telhetetlen egy is jó lenne, csak jöjjön. 2004.10.18 08:55
)
2004.10.18 09:33
Dóri - Nekem is nagyon tetszik az a kislány. Tündérszép! Rögzítettem az emlékezetmben. Remélem csütörtökön kiderül, hogy már nem csak dédelgetem a szívemben azt a bizonyos álmot, hanem bizonyítékom is lesz arra vonatkozóan, hogy egyszer végre én is feltehetek a profilomba egy hasonló jellegű fotót.
Woodi - jó lenne tudni mi van Veled? Kár, hogy nem tudsz jönni. Remélem minden rendben Veled! Mindjárt tesztelünk!!!
Milena - Sok-sok hajrá a holnaputánhoz és az összes többi folyamathoz ami azt fogja követni!!
Kriszta - egyre nehezzebben megy a kitartás, nagyon izgatott vagyok már!
Zsebi - látom Neked is kezd már izgalmassá válni a helyzet, kívánom, hogy most aztán minden flottul menjen és izgulhassunk majd a tesztelős napodon ÉRTETEK is!!
Kattca - sok-sok sikert kívánok Neked és azt, hogy jó helyre, emberséges orvoshoz kerülj és onnan majd simábban mennek a dolgok mint eddig.
Hasonlókat kívánok Mindenkinek akinek tetszik!!!
2004.10.18 13:02
Orsi! - Már hiányoztál, jó, hogy ide is benéztél egy kicsit, pedig gondolom ez most nem lehet olyan könnyű, vagyis épp elég lehet most magadra koncentrálni. Sokat gondoltam Rád és Catre is és épp ezért benéztem néhányszor a babás topikba, hogy mi lehet Veletek, de ide is terjed azért olykor innen-onnan hír a szemfülesebbek jóvoltából. Köszönöm a megnyugtatást, nem is tudtam, hogy Te is hiperstimus voltál. Akkor lehet én is úgy "megjárom" mint Te? A két babára gondolok egyszerre. Azt sem bánnám. Izgulok ÉRTETEK!!! Gyere máskor is ha tudsz, mert hiányzol!
Karmen - én is szeretnék már olyan elfoglalt lenni
- olvastam a babás topikban, hogy Orsika már nagyon virtuózkodik. Ügyes baba, csak hadd mászkáljon, nem sokára elszalad, mint az idő, hogy észre sem veszed. Fura, ha már itt vannak köztünk, úgy elröppen az idő. A keresztlányomat "tegnap" még dajkáltam, ma meg már majdnem magasabb, mint én és az idén voltunk az általános iskolai ballagásán. (Én még csak a Bátyám lányával tudok példálózni, de érzem rövidesen ez is változni fog).
Lara - bizony-bizony. hát még mi, mennyire alig bírjuk. Hát nem könnyű. Erre a várakozási időre is elaltathatnának. Nem bánnám.
2004.10.18 13:36
Felajánlotta, hogy szerdán menjek fel vérvételre. Én meg nem tiltakoztam.
Tehát szerdán 12 után jövök az eredménnyel. 2004.10.18 13:43
!!
2004.10.18 14:50
. 2004.10.18 17:40
2004.10.18 19:18
Deee én mindig elnyalogattam nagyim cukros tojássárgáit, de csak a sárgákat! Ma vettem fehérjeitalt, azt fogom inni tejes turmixban. Ne haragudj, hogy "cserben" hagytalak, de ha a dokid felajánlja, hogy bemehetsz szerdán vértesztre, vagy otthon tesztelj csütörtök reggel, akkor te melyiket választod? Naná, hogy a szerdát.
Végre hírt hallok felőled és milyen jót. Hogy ottohn vagy és hogy Kismaczkók jobban érzik még egy ideig magukat odabent.
Te ma voltál a Kaáliban? Mikor? Mert én is 10 óra felé és akkor alig voltak, sőt dokink (Krizsa) fakkja üres volt, engen azonnal fogadott. Bár lehet, hogy én tartottam fel mindenkit, mert a 20 perces leszívásom terven felüli volt. Szerdán én is megyek ismét, de remélem akkor elkerülöm az őrzőt. Már kezd kicsit elegem lenni belőle.
Köszönöm a szurkolást, a drukkot, a féltést. Visszakapjátok még egyszer!
Már csak kettőt kell aludnod! (Nekem is
) Hajrá, megy a drukk.
Gratula a nyh-hoz, nekem semmi sem használt, pedig én is tömtem magamba a sok túrót. Én is plusz Gonalokat kaptam, de nem a nyh-t vastagította nálam, hanem a tüszőket szaporította.
Igazán megleptél a fehérjelistáddal! (De legalább nem kell feláldoznom magam Manó féle tojásfehérjés koktélja miatt.
)
Gyönyörű a kislányod!
Ne rohangálj szerdán te sehová! Mondd meg a dokidnak, hogy nincs több és ott szoktad beadatni. Akkor szól majd a főnővérnek és ott is kaphatsz Gonalt és rögtön be is adják.
Te is agyalsz előre, mint én! Én első 2 nap 3 Gonalt kaptam és utána napi 2-t, tehát a 10 db 4 napra volt elég.
2004.10.18 21:55
A 3 szám biztos meghozza a zebrát 
Remélem nem te voltál/vagy az utolsó babás mamija....
2004.10.18 22:18
Woodi - megbocsátok...persze, hogy a vérvételt...az sokkal biztosabb...én félek is tesztelni, mi van ha nem is az igazat fogja mutatni és megviccel.
Kriszta - Neked is már csak kettőt kell aludnod. Aztán motiválj engem azokkal a csikokkal.
Lullaby - jöhet a szteppelés, állok elébe. Mi az a Menogon? Ez is egyfajta hormon? A 3 az egy jó szám, hozzon Neked fergeteges boldogságot!
Orsi - nagyon izgulok Értetek. 2004.10.19 07:16
és várom a jó híreket! 2004.10.19 14:12
2004.10.19 15:23

nagyon szorítok Neked

Így van: ikrek lesznek majd!!!holnap szorítok!! 2004.10.19 15:39
2004.10.19 17:32
2004.10.19 19:58

2004.10.19 20:59
Lányok!
Milena - ezek valami trükkös fotók lehetnek...
Zsu - hát nem könnyű ezeket az utolsó napokat kibírni, láthatod, már álmomban is tesztelek, de az jól sikerült
Zsebi - remélem sorban jönnek a beszámolók majd a kétcsíkos tesztekről. 2004.10.19 21:06
Woodi - holnap jövök olvasni, hogy mizu Veled, remélem tudsz majd üzenni. 2004.10.19 21:27
. Nekem pont jövő hét vége felé fog esni a punkcióm, ami azt jelenti, hogy ő nem tudja megcsinálni, ebben az esetben átad valamelyik másik orvosnak, vagy aki éppen akkor bentlesz és ráér az csinálja meg? Illetve esetleg én választhatok e másik orvost? 2004.10.20 06:57

Remélem a Krisztáknak a 3. szám a legszerencsésebb
2004.10.20 08:55
Krisztaaaaa - szomorú lettem most Miattad, annyira szorítottam, és úgy számítottam rá, hogy majd csupa vidámság fogad itt reggel amikor Te és
Woodi beszámoltok és nagy lökést és bátorságot adtok nekem is a holnap reggeli teszthez. ÚÚÚÚgy sajnálom, de nem akarlak még én is lehangolni, hiszen látom, hogy nagyon helyesen bizakodó vagy és nagy hittel mégy neki a következőnek. Így is kell. Akkor is szorítani fogok Neked!!!! 2004.10.20 08:57
(hál istennek
). 2004.10.20 12:03
Pedig azt hittem te nyitod a sort.
Odamegyek vigyorogva és ő teljesen lelombozott. A vérvételen ráadásul eldurrant a vénám, alig jött ki negyed kémcsőnyi. Majd egy másfél óra múlva telefonáljak a dokinak, mert akkorra lesz meg az eredmény.
Ez nem lehet! Annyira akartam és minden jel arra mutatott, hogy... és tessék nem sikerült! Visszaballagtunk a kocsihoz. Kérdeztem a páromat megnézi az undorító tesztet. Meg hát: Te, azt mondja, én itt két csíkot látok. Kikaptam a kezéből és tényleg, a T mellett halványan, de határozottan ott volt a 2. CSÍK!
Fél óra múlva azért remegve telefon Krizsának, aki melegen gratulált, mert a vérvételem is pozitív lett.
rajtad a sor!!! 2004.10.20 12:23

2004.10.20 12:25
2004.10.20 12:25

EZ SZUPER HÍR VÉGRE, VÉGRE!!!NAGYON GRATULÁLOK, és persze iszonyatosan irigykedem
Zsu
Ti jöttök!!!! 
Lehet, hogy már meg is érkeztek?? Szorítok itt is!! 2004.10.20 12:39

2004.10.20 13:28
Egyébként, visszatérve a múltkorira, mert most olvastam vissza: Nem állította le a petefészket, hanem mensi után jönnek a szurik. Ha leállítják, jobban reagál? De hát így is volt 7 petesejt, akkor meg minek kizárni a spontán lehetőséget, hogyha semmi baj nincs -elvileg. 2004.10.20 14:30
A másik fórumról loptam:
2004.10.20 14:31
Dehát ugye muszáj tovább csinálni. Nincs más választásunk. Remélem, a harmadik lesz számodra az Igazi!
) 2004.10.20 15:32