A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsi:o
Megy a durkk szoritokKépKép
Kösszönöm mindenkinek a biztató szavakat de nem hiszem hogy én a közeljövöben gyarapitani fogom a 2 csikosok táborátKép
Mindenkinek kitartást sziasztok IldikóKép
ildikó_4

OrsiKép
Megy a durkk szoritokKépKép
Kösszönöm mindenkinek a biztató szavakat de nem hiszem hogy én a közeljövöben gyarapitani fogom a 2 csikosok táborátKép
Mindenkinek kitartást sziasztok IldikóKép
ildikó_4

Bocsika de 2*ment elKép
ildikó_4

HajniKép
ne aggódj a hőd miatt. Ez még nagyon kevés ahhoz, hogy bármire lehessen következtetni!
Majd ciklus végén okosabbak leszünk.
Gondolom az zavar, hogy magsabba, mint amiket a többség ír. Ez mindenkinél változó. Málam az alahő 36,7-36,8 között van. De a csökkenés és az emelkedés így is nyomon követhető, úgyhogy nyugi!
Stella

Kép
stella9

Orsi: sok sikert Neked és könnyű, szép emlékekkel teli szülést. És a legfontosabb: egészséges babókat.

Vkhajni: írtam a tababányai topikba.

Mindenkinek minden jót és sok pocaklakót.

emeseanyu

Stella

Köszi a bíztatást. De ha nekem így ugrándozik, akkor nem valószínű hogy lesz alaphőm Kép Pedig most még azon kellene lennem, nem? Álltalában különben a 37 fok nálam már lázat jelent. De most nem vagyok beteg, azért nem értem. Na mindegy ez nem annyira érdekes.

Különben mikor kell akciózni, amikor lemegy a hőm, vagy mielőtt lemegy? Én ezt soha nem tudom.

Különben azt tudjuk, hogy Orsinak fia vagy lánya lesz? Vagy meglepi? Lehet hogy csak én nem jegyeztem meg. Olyan jó neki. Én is szorítok.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Igen ezt már én is akarta,m kérdezni, hogy ha felmegy a hő akkor kell akciózni, az a tüszőrepedés vagy előtte mikor lent van a hő?

Mea
mea

BogiKép
Látom, Te is megszenvedtélKép a HSG-vel, viszont gondolj arra, mennyire szerencsés vagy, hogy szépen átjárhatóak a p.vezetékeid!!! Én nem voltam ennyire szerencsésKép emiatt kell lombikolnunk. Remélem, jövőre már én is ott tarthatok ahol most OrsiKép!!! Pihizz egy jót, felejtsd el a HSGt, emiatt már nem kell aggódnod!Kép Kép Kép

OrsiKép
DRUKK HEGYEK!!! Nagyon szorítunk Nektek!!!Kép Kép Kép

Hajni
hajnesz

HajniKép
Orsinak 2 fia lesz vagy van Kép!
A tüszőrepi akkor van, amikor lemegy a hő. Ezen a napon és az azt követőn van a legnagyobb esély, ha jól tudom!
Stella

Kép
stella9

Lányok Kép hírem vam Kép
Meglepődtem volna, ha másképp lenne, de 1 cn.
Zituska, kijavítanál a táblicskuban?
Biztosan csak tréfált velem a szervezetem, hogy ne gondoljak másra, csak a babára.

Orsi Kép nagyon szorítunk a fiúknak!!!!

Hajnesz Kép ti mikor mentek lombikra?

Puszi
Noémi
Vendég

De jó neki. Két kis rosszcsont.

Szóval akkor ha lemegy a hőm, páromat ágyba dugom és két napig ki se mászunk Kép
Képzeljétek el, most hívott a mama. Úgy el tud keseríteni. Nagyon szeretne már dédunokát, és úgy gondolja, hogy mi még nem akarunk, ezért állandóan azt emelegeti, hogy ő ilyen idősen már két gyereket felnevelt. Úgy el tud keseríteni. Már nem tudok neki mit mondani (túl fiatal vagyok, építkezés után majd lesz, nem férne el a kiságy a tetőtéri szobámba, stb,stb) Azt meg ugye nem lehet megmondani neki, hogy már dolgozunk rajta, mert akkor meg elkezd aggódni, hogy valami bajunk van.

Bocsi hogy ilyen hülyeségekkel zaklatlak benneteket, de úgy el tudok szontyolódni egy ilyen beszélgetés után.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

NoémiKép
sajnálom, most biztosan (megint) nem könnyű!
De a csodákban továbbra is hiszek!

HajneszKép
már én is akartam kérdezni. Te most fogigátlót szedsz ugye? És utána indul a stimu?
Majd írj le mindent, hogy szoríthassak neked és persze tudjam, hogy mi várhat rám!
Sokat gondolok az itteni lombikosokra (még akkor is ha elmentek másik topikba) és drukkolok ezerrel!
Stella

Kép
stella9

HajniKép
ismerős a téma!
Pedig az én mamikámnak már van 3 dédunokája a nővérem révén!
Reméljük hamar meg tudjátok nyugtatni egy szuper hírrel!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Köszi, hogy szorítotok értünk. Ha lehet még nov.4-ig(12.heti uh) maradnék itt Veletek.

Kriszta!
Az első 12 hétben azt hiszem 1 mm-t nőnek naponta.Nem mértünk ülőmagasságot, a szívére koncentráltunk. Ja, az utolsó utrot jövő vasárnap (okt.31) veszem be, 4 nappal később mint Te.Mert ugye ennyi köztünk a különbség.

Noémi, Stella, Tündi!
Remélem Nektek is hamarosan ilyen élményben lesz részetek, ill, biztos vagyok benne, és azt remélem, hogy nagggyon hamar. Szorítok Nektek!

Betti

Kép

Kép
betécske

BettiKép gratulálok!!!Kép VIgyázz magatokra!

BogiKép Ez nagyon jó hír, akkor tényleg nincs más hátra, most fog sikerülni.KépKép. A málnalevelet a kertből szedtem!! és tök jó mensim volt tőle -négy napos nem is tudom mikor volt utoljára.Kép

Noémi!! KépKépAnnyira aranyos vagy, hogy gondoltál rám, sajnálom, hogy nem jött össze mostKép

Ande Kép A másik topicban is írtam: ha túl hamar teszteltetek, a vizelet jelzi az injekciós HCGt is, de ha jól látom, Nektek már eltelt annyi idő, hogy ne tréfáljon meg Titeket semmiKépKép Uh mikor lesz??

ORSI NAGYON SZORÍTUNK, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN, ÉS A SRÁCOK ÜGYESEK LEGYENEKKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++

vKhajniKép Na, a málnalevélről akkor ennyit. Én meg azt olvastam, hogy a méhnyálkahártyát rendbe teszi, bőséges lesz tőle a mensi...én azért ittam. De most elgondolkodom rajta......Kép

MeaKép Akkortájt minden másnap érdemes próbálkozni!!!! Kinek ez, kinek az jön beKép
Puszi mindenkinek, anna

Ui: Dodoról tudtok valamit??

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia Anna!

Rég hallottam Rólad, pedig írtunk a tatabányai topicba. Azért minden ok veled, ugye?

Puszi

emeseanyu

Most olvastam a málnalevélnek utána, igen, ez tényleg a várandós kismamáknak segít, nem előtte. A méhszájat "puhítja" meg, hogy könnyebb legyen a szülés.

Szerintem előtte jobb a cickafarkfű-palást-zsálya teakeverék. Igaz, hogy most iszom ebben a hónapban először, majd kb. két hét múlva be tudok róla számolni. A patikus azt mondta, hogy ösztrogént tartalmaz, amin őszintén meglepődtem.

emeseanyu

Anna Kép dodo írt ma a lenti topikba, de semmit magáról Kép
Vendég

Lányok Cat kapott sms-t Orsitól:
"Örömmel tudatjuk, hogy 12-kor megszületett Máté 2290 gr, majd 12.03-kor Levente 2300 gr. Babák jól vannak, valószínűleg inkubátor sem kell majd. Orsi"
MOst már lehet lazítani és örülni nekik!

ORSI!!!
GRATULÁLOK A FIÚKHOZ!!!!!
Stella

Kép
stella9

Én is gragula!

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

hoppá! Kicsit keverem a betűket Kép

Kép

Kép
vkhajni

Orsi!

Gratulálok!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok!
Hát elég ritkán járok felétek, sajnos nincs időm arra, hogy két topicban is aktív tag legyek, de azért olvasom a fejleményeket.

Orsi!
Nagyon gartulálok a fiúkhoz, szép nagy babák ahhoz képest, hogy ikrek és előbb jöttek.

Rólam csak annyit, hogy a táblázatban még mindig aktuális a 44 nap, de sajnos nem azért,mert terhes vagyok. Hétfőn voltunk a BMC-ben és kaptunk beutalókat a vizsgálatokra. 25-én hétfőn lesznek az első vizsgálatok, ami szerintem egész nap eltart, mert vérvétel, ekg, nőgyógyászati vizsgálat uh is lesz. A páromnak csak vérvétel és sperma vizsgálat lesz, emiatt nagyon izgul.
Esetleg jár valaki közületek a BMC-be? Kíváncsi lennék, hogy zajlanak ott a vizsgálatok.
Ja és írtak fel norcolutot, hogy megjöjjön.

Móni

Kép
móni23

Móni!

Mi már túlvagyunk a vizsgálatok ezen szakaszán.
Mindkettőnknek vérvétel, a páromnak spermaminta intimszobában, és hát a kellemetlen urulógiai vizsgálat, csak hogy ő se ússza meg kellemetlenségek nélkül, ahogy én sem: hüvely ultrahang, manuális vizsgálat, és kenetvizsgálat.
De végül is 3 óra alatt végeztünk. Mi 2 hete voltunnk. A spermiumok mozgékonyságát azonnal kiértékelték a többi eredmény a jövő héten lesz meg.

Különben a fiúk hajlamosak túlzottan aggódni, bezzeg ha tudnák, hogy mi nők mennyivel többett kell, hogy elviseljünk, és átéljünk.

Na de a szót nem akarom tovább szaporítani. Egy a lényeg nem kell tartani semmitől. Akikkel ott találkoztok, ők is mind azért vannak ott, és pont úgy izgulnak mint ti!
Üdv: Lara

Kép
lara26

Sziasztok lányok,

Móni,
Én is a BMC-be járok , nagyon profiknak tűnnek és nagyon kedves mindenki.Én először augusztus 31-én voltam . Azóta ott tartok, hogy ma volt a 24. napi vérvételem. Túl vagyok a legtöbb vizsgálaton . Még csak az EKG és HSG van hátra.
De én is egy tapasztaltabb BMC-s tanácsára szorulok még . Esetleg Noémi ha van kedved válaszolnál mert a múltkor jól jöttek a tanácsaid. Szóval, az egyik gondom, hogy nem igazán akarnak még eredményeket mondani. A recepciós az orvosra hivatkozik, ma elértem, hogy megbeszéltük, hogy délután telefonon érdeklődöm, de most meg "a hívott szám nem elérhető". Most akkor mi van? És mindez azért fura, mert amikor először ott voltam azt mondták, hogy telefonon nyugodtan érdeklődhetek.
A másik kérdésem pedig, hogy mikor kell vagy lehet orvost választani? A nőgyógyászati vizsgálaton egy olyan orvosnál voltam aki nem igen nyerte el a bizalmamat. Remélem nem kell ezentúl hozzá mennem. És a HSG-től eleve is félek egy picit...
Arra kérnélek titeket, ha tudtok egy jó BMC-s dokit ajánlani akkor azt tegyétek meg.
Egyébként sokat gondolok rátok csak nekem nem jó ha túl sokat foglalkozom a témával.
Minden babásnak és nem babásnak egyaránt szorítok.
Az "új" anyukáknak és babájuknak nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok.
Válaszotokat előre is köszönöm és nagyon várom,

Bandy
bandy

OrsiKép
Gratula és jó egészséget mindenkinekKépKép
Ildikó
ildikó_4

Lara
Ugye nem jött meg ma? Nehogy lemaradjál a vérvételről!

Orsi Kép
Gratulálok, jó egészséget kívánok! Remélem, hamarosan te is megörvendeztetsz bennünket a fiúk fotóival Kép

Tündi
Vendég

Noémi Kép
Sajnálom, hogy mégis megjött, pedig úgy örültem volna egy újabb csodának!

Tündi
Vendég

Juj de jóóóóó! Gratula Orsinak és a kisbabáknak!
Kriszti Kép Kép
krinyoka

Orsi
Én is szívből gratulálok a fiúkhoz. Most gondolom nagyon boldogok vagytok! Kép

Adri
adri77

Szia Bandy Kép én is a BMC-be járok, ott bárkihez kierülsz, mindenk vérig PROFI! Amíg vizsgálatok lesznek, addig úgysem érdekes a dolog, amikor az első megbeszélésre mentek a vizsgálatok után, (bővebbet a www.lombik-baby.hu oldalon olvashatsz a BMC-ről) akkor fognak valakihez küldeni, vagy választhatsz. A centrum vezetője Dr. Konc János, tanár, őt biztosan ismered. Akik vele dolgoznak és akikhez még kerülhetsz, ők Dr. Zeke és Wiegandt adjunktusok, a többi orvos csak részfolyamatokat csinál. Zekéről sok jót hallani még Kép
Telefonon tényleg nagyon nehéz elérni őket, nem is nagyon adnak eredményekről felvilágosítást a te érdekedben, mindig menj be, az a legjobb. Ha mégis telefonálsz, akkor azt 13-15 óra között tedd meg, a 458-4579 vagy 4580-as telefonszámokon.
Velem mindig nagyon készségesek és kedvesek voltak, de annyira nagyon sokan járnak oda, hogy azért néha előfordul, hogy túlhajszoltak. Ha belegondolsz, hogy ez nem magánklinika, akkor viszont az általános kórházi állapotokhoz képest ez egy CSODA, hogy ennyire profin kezelik a dolgokat.
Fel a fejjel, ne aggódj, minden rendben lesz. A legjobb helyen vagy, nagyon hozzáértő kezekben Kép

Noémi
Vendég

Orsi Kép
Gratulálok a fiúkhoz Kép
Sok boldogságot, sok-sok tejecskét Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok!

Tudtok nekem segíteni?
Egy jó orvost keresek. Tudtok nekem ajánlani egy megbízható, lelkiismeretes dokit?
Esetleg a II. női klinikán?

Mea
Láttam Te is ott keresel orvost. Sikerült jót találni?

Előre is köszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Móni Kép neked is akartam küldeni, ne haragudj!
Olvassátok el a BMC holnapját, az nekem is sokat segített (www.lombik-baby.hu)

A spermavizsgálattól az én férjem is tartott egy kicsit, de abban a környezetben ez már fel sem tűnik. Amint odaértek, meg fogsz lepődni, hogy mekkor "tömeg" van ott, a spermavizsgálatra is sorba állnak a fiúk, úgyhogy nem fog foglalkozni vele a párod, csak bíztatsd, hogy minden rendben lesz.

Drukkolok és várjuk az eredményeket Kép
Vendég

Tündi!
Még idáig nem! Kép

Kép
lara26

Bandy Kép közben rájöttem, hogy nem teljesen válaszoltam. A vizsgálatokat szinte soha sem a meddőségi szakorvosok csinálják, mert nincs idejük rá. Ők már csak az inszemes és lombikos vizsgálatokon vannak ott, különben nem tudnának ennyi beteggel foglalkozni. Tipikusan a HSG-t és egyéb más vizsgálatokat más orvos csinálja, én már el is felejtettem az orvos nevét, egy idős ősz fickó is szokta csinálni.
Amikor minden eredményetek meglesz, akkor fog a recepció valakihez küldeni a 3 doki közül, akit említettem. Konchoz nehéz bejutni, mert sokkal több a betege, mint a többieknek, ráadásul az összes stimut és eredményt ő értékeli ki.
Jajj, irtó sok az info, pedig én még csak egy inszemen vagyok túl.
Remélem megnyugtat, hogy Cat fiai Zeke bébik Kép
Talán ha visszaolvasol archívban, akkor nála találsz infot még plusszba addig amig valaki nem tud részletesebbet. A tavaly novemberieket keresd.

Pusz
Noémi
Vendég

Tündi Kép Stella Kép Anna Kép én már nem hiszek a csodákban.
De nagyon jól esnek a szavaitok!!!
Az orvosokban viszont egyre jobban hiszek Kép Kép ez ad nekünk erőt. Csak a természet megtréfál. Jó vicc volt, hi-hi-hi Kép Kép Kép
Vendég

OrsiKép
ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEEEN!!!! GRATULÁLUNK!!!
Kép

NoémiKép StellaKép
Köszi az érdeklődést, mostanában azért nem írok a témáról, mert eddig nincs miről. Holnap megyek a dokihoz, hogy megírja a kórlapomat és gondolom ott mindent mebbeszélünk, hogy s mint tovább. Még fogigátlót sem szedek, remélhetőleg holnap már kiderül az is, hogy mikor kell kezdenem. Közben olvasom a Várva Várt Babákat, hogy erősödjön a kis lelkem, csak ne lenne benne annyi kellemetlen utalgatás a kockázatokra!!!! (így inkább a férjem előre elolvassa a fejezeteket és tudósít, hogy mire számítsak! Kép) De mindent az ikrekért!!!!Kép
Majd jelentkezek és beszámolok mindenről!

Dodónak szólok, hogy nézzen be ide is!!! Kép

Pussz
Hajni
hajnesz

Hajnesz Kép jó hogy írtál, nagyon sokat gondolunk rád. Meg lesz az a baba, kitartás!!!!
KépKépKépKépKépKép

Küldök neked is egy ikres képet.
Meg minden topiklakónak KépKépKépKép

Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Noémi,

köszönöm a gyors választ. Pont ennél az idős dokinál voltam és eléggé fájt amikor megvizsgált. Még soha sem volt ilyen kellemetlen. Neked a HSG-t ő csinálta? De lehet, hogy csak véletlenül volt ez. Talán nem is pattogok, ha hamarosan úgyis a három doki egyikéhez fogok tartozni. Ezt az egy vizsgálatot így is úgy is kibírom.Felkészülök a legrosszabbra és akkor talán nem fog annyira fájni.
Neked ki a dokid?

Bandy
bandy

Noémi Kép
Szenzációs ez a fotó Kép

Annácska

annácska

Köszi a képet NoémiKép tökéletes motiváló ereje van! Majd sokszor nézek rá, biztos meglesz a hatása! Kép
Csodákban amúgy én is csak akkor fogok hinni, ha már megtörténtek velem. Kép
Hajni
hajnesz

Bandy Kép
Engem is ez a doki vizsgált meg már többször, és a HSG-t is ő csinálta. Általában ő csinálja. Szegény, mindenki a pokolba kívánja, pedig csak ez a dolga, a HSG tényleg nagyon fájt nekem is.

A többi vizsgálat különben egyáltalán nem fáj, inkább kellemetlen. (Mint minden nőgyógyászati vizsgálat) A HSG-nél semmi sem fáj jobban. Talán csak a szülés. De ezt majd megkérdezzük a lenti topiklakóktól. Kép

Mi Konchoz kerültünk, jó is és rossz is. Arra készülj fel, hogy az inszeminációk mind futószalag szerűen mennek, az a politika, hogy 3-4 inszeminációt megcsinálnak, (6-ot kér és támogat a TB lombik előtt), de ők utána leigazolják a többit és akkor mehet a lombik. Az inszeminációknál 3-ból egynek legalább terhességet kell mutatnia, még ha nem is marad meg. Ha 3-ból egy sem sikerül, akkor fölösleges a maradék három. Mivel a lombiknak nagyobb a sikeraránya, ezért inkább erre figyelnek jobban.
Ha túl lesztek az inszeminációkon, akkor azért figyeljetek, hogy három után kérjétek majd a lombikot, mert maguktól nem biztos, hogy felajánlják.

A BMC-ben különben negatív eredmények esetén is javasolják az inszeminációt. Úgy vannak vele, hogy nem fordultál volna szakemberhez, ha nem akarsz gyereket már egy ideje, úgyhogy Konc szerint ne próbálkozzunk a természettel tovább, ha ők úgyis biztosan tudnak segíteni. Ez nekem nagyon megnyugató volt.
Nálunk semmi különöset nem találtak: nekem magas a prolaktinom, amire gyógyszert (kellene) szednem, de nem rendszeresen szedem. Ejnye! Kép
A párom is volt némi pozitivitás, de annyira nem vészes (már nem is tudom mi volt Kép) Az orvos szerint ez éppen elég ahhoz, hogy egy évi próbálkozás után ne sikerüljön természetes úton. Szóval, mi is megyünk a magunk már jól kitaposott útján. Kép

Elnézést a többiektől a hosszú hozzászólásért.
Most hazamegyek, mindenkinek jó pihenést.

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok!

StellaKép

De igen,vannak mas tuneteim is.Kb a 9. hetig folyamatos hanyinger,azota csak reggel meg esteKépKépKépDe en mindig mondom Pruntyinek,hogy orulok a rosszulleteknekKép
A mellfeszules(noves) is igen eroteljes es a suru pisilesKép
Nagyon szoritok,hogy Te is minnel elobb atelhesd ezt a csodatKépKép

BettiKépKép

Te hallottad is vagy lattad a szivdobogast??En eddig lattam,de remelem,holnap hallhatom isKép

UtroKépKép
En mar alig varom,hogy vege legyen,gondolom Te isKép

OrsiKép

GRATULALOK A FIUKHOZ!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Holnap gondoljatok rank,nyaki redo meres lesz...

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok lányok!
Van olyan köztetek illetve ismerőseitek között, aki úgy volt terhes, hogy közben menstruált!
Magam miatt kérdezem: rendesen megjött, de valahogy azóta (2 hét) olyan furán érzem magam, napközben hirtelen rámtör a fejfájás, aztán ukmukfukk elmúlik, nem esik jól igazán semmi kaja, egyik este annyira nem jó volt a vacsi(hogy könnyítenem kellett az émelygésemen) ,aztán hirtelen éhséget érzek, néha hányingert...szóval ezért kérdem.
Bár valószínű, hogy csak az van, hogy annyira beleástam magam ebbe a babásodás dologba, hogy már kihat a fizikámra is...Azért a statisztika érdekelne!Tehát írjatok, ha tudtok ilyenről!
Köszi!

Kép

Kép
megann

Megann!! A teszt kimutatja!! Teszteltél már?KépKép

ORSI+FIÚKKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépNAGYON ÜGYIK VAGYTOK, GRATULÁLOK ÉS NAGYON SZÉP BABÁZÓS NAPOKAT KÍVÁNOK AZ EGÉSZ MOST SZÜLETETT CSALÁDNAKKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Lara,
Te is a BMC-be jársz?

Bandy, Noémi,
Mennyi idő alatt végzik el a vizsgálatokat, és mindig ennyit kell várni most 12-re volt időpontom és fél kettőkor jutottam be. A párom még azt szeretné tudni, hogy én bemehetek-e vele, és egyáltalán milyen helyen kell mintát adni? Jaj, ne haragudjatok, de így az elején annyi kérdés merül fel bennem. Még egy kérdés, ha nem baj, a HSG mindenkinél kötelező, mert egy kicsit félek tőle.

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Én is azon gondolkodtam tegnap, amit Megann írt. Bár nekem csak a reggeli hányinger, meg az "állandóan ennék valamit, amit épp megkívánok" van meg. Pedig ebben a hónapban nem is volt időm bebeszélni magamnak. Na, majd meglátjuk ha nől a hasunk Kép

Puszi
Jó éjszakát mindenkinek
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok csajokKép! Szia drága StellaKép (köszi, hogy mindig gondolsz rám...)

Hát csoda velünk sem történt ebben a hónapban (sem). Megjött ma (26. nap, hogy semmiképp ne reménykedjek), úgyhogy az első inszem kipipálva. Átbeszéltük a lehetőségeket ma a dokival és egészen őszintén ő sem hisz most ebben, de nem tudja őket leigazolniKép! Érik a lombik! (HajneszKép követlek, StellaKép téged most szándékosan nem említelek, azért még várjuk meg a szerdai eredményeket!)
Őszintén, most rohadtul el vagyok kenődve. Az is felmerült, hogy fel kéne nyitnia megnézni, hogy mi van odabent, ill. a méhemet is meg kellene műteniKép. Kafi, mi? A hurrá optimizmusom most picit azért alábbhagyott, de muszáj bízni csak nehéz!

NoémiKép! Sajnálom, én már azt hittem...

HajneszKép! Én is pont most olvasom a "Várva várt babákat"Kép

Szebb napokat! Puszi:
Enigma
enigma

Szia Megann!

Igen van. A barátnőm még 2 hónapig menstruált, miután teherbe esett.
De inkább tesztelj!!!

Pusz,
Drika
drika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?