A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="gtunde75"]n írta:gtunde75em bírtam ki és itthon is kipróbáltam azt, amit ott a WC-ben... produkáltam 2 cseppet!!! nem is kellett erőltetni!!! :) úúúúúúgy örültem!!! csak vigyorogtam, mint a tejbetök!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D :D :D
Mit csináltatok ti a wc-ben?????

szilvás76

Kép

Bols,szia,jó h.irtál,táblába beírtam amit kell.Én dokim is szabin még 26-ig,szerintem addig mi megszülünk :?

Bmaas,na végre kis javulás a férj ügyben. Költöznétek? Miféle lakokat néztek?

Szilvi35,gondoltam rád éjjel,vagy 3 órát sikerült aludnom,folyt rólam a víz,már a vizes ruhát is bevetettem,csak félek h.megfázok a ventillátor előtt...pedig olvastam végkimerülésig,mégse ment az alvás.
Én 164 cm vagyok és meg se írom hány kg :( :(
De lesz ez még így se!

Bekri hát ez az,szülés után hormonbomba,akkor se lesz ez a helyzet jobb!!! :shock: :shock:

Bévi koponyavégű a kis Lili,de szuper,ügyes baba!
Nst-n nem az a jó pont ha sokat mozog? ... ezért nem tudta megcsinálni? :shock:
Csak mi maradunk farosak :(

Lábam estére katasztrófa volt,reggelre egész karcsú,majd mire hazaérek(nst,UH) lesz újra ugyanolyan...
Remélem az első mai eltűnik majd a szülés után a kezdődő kis (igen bájos) toka :evil: :evil:
Az arcom is dagadt már kicsit,de sztem a kialvatlanságtól.

Szilvás,méhszáj változatlan?

Tündi én is kipróbáltam(bár a módszert nem lestem meg) nekem nem jött semmi se...:(
Szilvás,ne gondolj rosszra :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Volt zuhi, de bébike jól van és a görcsök sem jöttek. Érdekes.....pedig eddig minden vihar, front totál kikészített.

Ircsi, cuki a babód még mindig :lol: . Nekem is van szopipárnám. Neked bevált?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Ircsi gyönyörű lányod van, imádom nézegetni:-))

Engem a jövő héten vizsgálnak, remélem lesz változás, mert most a héten semmit nem változott a méhszáj. Szerintem 2 hét és szülünk:-)) Én kicsit örülnék neki. Habár még csak most festünk, meg kicsit el vagyunk maradva mindennel, de azért alakulunk:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi, nem vizsgált már, csak egy pálcikával mintát vett, gondolom nem akart nagyon "piszkálni". ;-) Múlt héten változatlan volt, azóta nem éreztem semmi extrát, se görcsöket, se túl sok keményedést. De elvileg zöld utat kaptunk, ha akar a Kisasszony, elindulhat.

Ma én is kínlódtam éjjel egy kicsit, a nappali helyett a hálóban próbáltam aludni: hiba volt, vagy háromszor felébredtem, hogy melegem van. Bár most reggel (5 körül) is MÁR 25 fok volt...

Jövő héten hidegfront jön!!!

Ja, az arcom sztem nekem is változik... Pedig nem vagyok kialvatlan... Szerintem ez már a szülés egyik jele... :-) :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.07.16 06:14-kor.

szilvás76

Bekri az én fájásaim kemény menstruációs görcsök amik kihatnak a derekamra. Szerintem még csak jósló, mert a ctg-n csak dombocskák vannak.

Évi én itt leadom az adatokat. Üllő, fiú, Bence, Szent István kórház, Aug 6.-ra vagyok kiírva:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nekem nagyon bevált.
Ülve szoptatok, a párna megtámasztja Katust... lényegében a két kezem szabad, nem kell hajolnom...
És a szopipárnába bele lehet fektetni a babát!

Tünde
Mit csináltatok ti a WC-ben???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Itt még nincs zuhi, de Pesten van a párom hívott mit pakoljak el mert egyik percről a másikra zúdult.

Kicsi frissülés jól jönne. Vasárnap lesz egy kemény front, kiváncsi vagyok ki megy szülni közülünk:-))

Bévi ne izgulj és ne félj, nem lesz semmi a legszebb élmény z életben!!!:-)))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Arc változása
Szülés közeleg!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, te éreztél vagy valaki érez olyan mintha lefelé tolná magát a babája én nagyon ilyet érzek már napok óta de csak reggel utána nem.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép 37+0 Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó, nagyon jó képek, nagyon szép a pocid:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nálunk éjjel is 31 fok volt. Most a lakás egy részében 30, másutt 27. De nem tudok kereszthuzatot csinálni, mert egy oldalra vannak az ablakok.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi,ez igen,szép poci!!

Ircsi,sztem csak fáradt vagyok ezért látom puffadtnak :(

No,megyek :)

evilany

Évi köszönöm, hogy beírtad:-)

Kép
Kép
Kép
brikancs

Aranyosak vagytok! :oops:

Azt hiszem Bévi írta többször, hogy nem látott rólam képet, nevet, ilyesmi. Nos, aki megküldi a nevét priviben, iwiw-en megkeresem, de itt szeretnék "inkognitóban" maradni. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Alapban nagyon vékonyka lábaim vannak. 36-os méretben. Most 38-as papucs is belevág. Egész éjjel borogattam, de csak ennyit ért: :cry:

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="babaimado"]A írta:babaimadolapban nagyon vékonyka lábaim vannak. 36-os méretben. Most 38-as papucs is belevág. Egész éjjel borogattam, de csak ennyit ért: :cry:

Kép

Anyááááááááám, a te lábad se semmi!!!!! :shock: Vérnyomid rendben?

szilvás76

Jó reggelt!

Ennyire pocsék éjszakám régen volt már.... :(

Babaimi
Mintha az én lábam látnám :)

Tünde!
Na látod! :) Mondtam én :)

Évi
Legközelebb megmutatom a technikát! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Babaimi az én lábam pont ugyanilyen, de ma csoda történt mert valamiért lement, de hogy mitől nem tudom:-)) Pedig este nagyon fájt, nagyon dagi volt.

Vérnyomid jó? Fehérje nincs a vizeletedbe?

Ma felemeltem a málnalevélteát, remélem segít ahogy eddig:-))
Olvasok egy könyvet, nem tudom letenni, szerintem szülésig többször elfogom olvasni a címe: A gyöngéd születés olvasta már valaki?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szia Clárika!

Nagyon szép pocid van:-)
Clárika Egy kérdés így szülés előtt még lehet festeni hajat? Sajnos nagyon őszülök egy pár éve és szörnyű most a hajam, nagyon szeretném, ha lehetne, de nem mertem. Előtte minden színben pompáztam már kivéve a szőkét. Sajnos a sok stressztől, a tragédia óta őszülök ez nagyon rossz de az is a bajom, hogy hamar ledobja a festéket az ősz hajam, pedig eddig mindig olyan sokáig rajta volt, mindenki irigykedett. Előre is köszi a válaszod:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép

Kép

Lehet, hogy izé vagyok, de olyan jó, hogy nem csak az én lábam ilyen ronda....

Eljött az idő, h nem a pocakomat nézik az utcán, hanem a lábam.... :D
Az érdekesebb nekik.... :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="brikancs"]S írta:brikancszia Clárika!

Nagyon szép pocid van:-)
Clárika Egy kérdés így szülés előtt még lehet festeni hajat? Sajnos nagyon őszülök egy pár éve és szörnyű most a hajam, nagyon szeretném, ha lehetne, de nem mertem. Előtte minden színben pompáztam már kivéve a szőkét. Sajnos a sok stressztől, a tragédia óta őszülök ez nagyon rossz de az is a bajom, hogy hamar ledobja a festéket az ősz hajam, pedig eddig mindig olyan sokáig rajta volt, mindenki irigykedett. Előre is köszi a válaszod:-)

Brik

Persze, nyugodtan befestheted, annyi, hogy ne zárt helyiségbe, de gondolom most nálatok is nyitva az ablak! :)
Ja, és 2-3 napos legyen azért a hajad.
A gőze a káros!
Ha dobozos festékkel fested, akkor ott hiába van ráírva, h jó őszfedő, kevésre igaz.
Ajánlom a Wellatont, vagy ha professzionálissal fested, akkor a fodrászcikkesbe mondd, hogy őszfedőt kérsz.
Márkafüggő, de általában /0 vagy /00 pl:6/00, attól függ hány %-ban ősz a hajad.

Hű, ezt kifejtettem :)

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Tali nagyon jó volt, és milyen szépek a pocik... de én is már haladok felétek :)

Meleg, hát, ha valaki tudott este alduni, annak gratula, én szenvedtem de nagyon, pedig csak 27. hétnél tartok, de ezt szerintem nem terhesen se lehet bírni!

Minden Kismami vigyázzon magára, talán a jövő héten a hidegfront a lábdagadásokat is kicsit leviszi , én szorítok miatta!

Nekem csak tesóm , nővérem, a példa, neki szó szerint szülés előtti napokban már " eltorzult" , ahogy ő mondta, az arca, aztán meg meg i s lett a kis Dominika :)

Menek városba körmöshöz, mindenki nagyon nagyon vigyázzon magára!!! Katusnak meg jó szopizást!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!!!

Clarika,Évi Babaimi sajnálom a lábatokat nagyon csúnya,de remélhetőleg hamar lemegy,biztos nagyon kellemetlen és fájdalmas!!

Szilvás akkor hajrá ha a kis csaj jöhet akkor várjuk nagyon :wink: :wink: :wink:

Szilvi sajnálom a nem alvást biztos rossz lehet,én szerencsésnek mondom magam éjfél egy kor elalszom és reggel 8-9 -ig párszor pisi és ennyi!!!

Bababimádó szép a pocakod!!

Évi sok sikert és vigyázz magadra!!!

Ircsi Katus szép baba nagyon!!!

Én mindjárt hívom a szülésznőt mert ma nővérbúcsúztató lesz bent a kórházban és dokim és szülésznőm bent lesz,ünnepelnek,mondta menjek be és megcsinál egy másik nst-t a doki!!Nem voltam el ragatattva,a tegnapi naptól,megértő vagyok mert ő is egy ember és értékelem,hogy ma azért hív vissza mert,hogy nem sikerült megcsinálni tegnap az nst-t.Ete későre kaptam tőle időpontot,kilencre 2 hét szabin volt és ennyien letttek nála,közben mire sorra kerülte volna el kellett mennie császározni,tuti fáradt volt láttam rajta,mikor vissza jött,és megértem hisz nem gép ő sem.Ügyelt,haza jött magánrendelés,és még egy baba keresztbe tett neki :lol: .Csak rossz érzés volt mert épp csak megnézte uh,hogy minden rendben van-e nem mért semmit,csak a szívét nézte,meg azt láttuk,hogy koponyafekvésű.Lili fél az nst-től egész nap csak noszogatja magát már nem mozog erőteljesen,de tegnap mikor rákapcsolta meg sem állt,mire megtalálta a szívhangot,addigra elment más helyre ezt csinálta kb 20 percig és feladtuk,mivel már este 11 óra volt!!!!És szerintem az este fordult meg látnátok a hasam nst-kor mint egy hajó meg sem áll!!!Ma ha megyek megbeszélem vele jövőhéten szerdán még egy uh-t csináljon méreteket és mindent,meg sem vizsgált,annyit mondott magzatviz jó és a lepény is,hát köszi,eleve meg ilyedtem,a hírtelen változástól szülni fogunk és nem császár lesz,és plussz még elégedetlen vagyok mert nem tudom,milyen a méretei,méhszáj nyitott zárt stb.De megértem egyrészről,nah mindegy bocsi,hogy sokat írtam!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
bévi

Clárika köszönöm a válaszod:-)) Most magamnak festem, mert nincs kedvem elmenni sehova. Kipróbálom a Wellatont azt még nem próbáltam. A dobozosok közül a pallette xxl-t szoktam használni, ami anno bevált az a Millenium festék az annyira jó.

Jujj de örülök, hogy nem őszen megyek szülni, nem mintha sokat jelentene másnak, de nekem azért kicsit igen:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

A reggeli dörrenés nem is villámlás volt. Most olvasom,kézigránát a mi lakótelepünkön. :shock: :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Hát, látom, a lába másnak is ilyen. Sajnálom. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaTünde
Mit csináltatok ti a WC-ben???? :roll: :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

előtej - vizsgálat történt! :wink:

Babaimádó nagyon szép poci, viszont a lábad annyira nem szép... :roll: kitartás! most már tényleg nincs sok hátra...

Évi azért ne gyötörd magad, nekem se spriccelt... :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi! Évi! és mindenki más próbálkozó!!!!! NE NYOMKODJÁTOK!!!!
Nekem már régóta csordogál az előtejem :D van, hogy olyan a pólóm vagy a lepedő, mint a térkép, de nem mindig!!! Majd amikor kell be fog indulni!
limo73

Most értem haza CTG-ről, ismét minden ok. Jövőhéten kedden-pénteken újra jelenésem van.
...borzalmasan melegem van.....!!!!! ne unjatok meg, de nagyon nehezen viselem...régen is 3 lépés után cékla fejem lett, de most még a szívem is ki akar ugrani.
limo73

Limo, örülök, h. minden oké és én is úgy tudom, nem szabad a melelket stimulálni, mert méhösszehúzódást okoz. Legalábbis ezt olvastam..nem okoskodni akarok... :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

már annál is dagadtabb a lábam, mint amit mutattam..jájjj

babaimádó
Kép
babaimado

EZEK A LÁBAK JESSZUS ATYA ÚR ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wc sztori.... elég bizarr... cicimolesztálás... mi?

Kata mindig csodálatos!

Babaimi! Nálunk is hasonló, nulla légmozgás és 30 fok... (izzadós ikon). Ventilátor ezerrel.

Ma volt NST, jó sok hegyem lett az alsó csíkban, ami aszongyák méhecsketevékenység. A doki sajna aszonta, hogy nem lesz meg ma este, de holnap sem.... ci1000 még mindig

végül is van még időőő.... felforrt az agyam!!!!!
szilvi35

Nálam mindig csak szívhangot néznek...

babaimádó
Kép
babaimado

Megjöttem.
Babaimi,hát ha okoz méhösszehúzódást,okoz... én nem bánnám,azaz nem bántam volna-eddig...
Ctg rendben volt,de UH-n megint ezek az adatok...BPD 88 :arrow: múlt hétfőn 91 volt (95 kéne legyen) FL rendben,HC kicsit kisebb,AC 28,6 (33 kéne legyen...)súlya: 2400 gr(34.héten mérve 2100 volt,akkor 3 hét alatt 30 dkg hízott??? :cry: :cry: :cry: ) nem értem,pici a babám vagy nem fejlődik rendesen...egyéb rendben,flow jó,magzat kb 11 cm.Elkenődtem, így a hétvégi burokrepesztést is kihagyjuk asszem.

Délben(most)jöttem haza,ülök és csöpög a hasamra piros verejték(a hajam fog...)
Babaimi,a lábad csúnya :( enyém is ilyen most mondjuk...
Igazából keresztnév érdekelt volna(anno)de már megszoktam :)

Brik,én tiszta ősz vagyok festés nélkül :(

evilany

Súlybecslő oldalon beírtam,48 cm és 2300-at számol az is.

http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... foFeto.htm

evilany

Sziasztok!

Hűűűűű micsoda lábak....az enyém sehol nincs ezekhez képest mikor be van dagadva és nem fáj, feszít. Szerencsés vagyok no.

Tej: az hogy nincs előtej nem jelent semmit, ettől még lehet majd bőven. :wink:

Iszonyatos meleg volt éjjel, de én most is tudtam aludni. Vizes kistörülköző a kezem ügyében van, ha kell akkor magamra terítem.

Voltam ma védőnőnél. Utoljára. Már nem kell mennem csak hívnom, ha megvan a baba vagy majd ő keres engem, hogy vagyok. Minden rendben volt. Se fehérje, se cukor a vizeletben, vérnyomás normális (nekem már magas volt ebben a melegben a 120/80), nem híztam egy dekát sem. Magzati szívhang jó erős.

Évi szerintem nagy gond nincs nálad sem, a doki csak megműtene ha igen :roll: Mondjuk én sem lennék nyugodt a helyedben. Tied doki már szabin van?
Súlybecslés nagyon csalóka, de általában kisebb szokott lenni a születési súly.

Bekri az lenne a legjobb ha semmit nem kellene felvenni, de igen érdekesen néznének rám a városban :lol: otthon próbálok minél kevesebb ruhadarabot magamra rángatni, de dolgozni muszáj valami normálisban. Ma egyébként a lesz@rom ki mit szól napom van és felvettem az egyik pántos felsőmet. A többi nem érdekel. Ha a lógó hasú tinik felvehetik a topot akkor ennyit én is megengedhetek magamnak, csak nem sértem a közízlést :P 8) :D

Csillag jól van, költözés halad, a lényegen túl vannak, Gergő jól érzi magát.Csillag bírja nehezebben a dolgokat. Mindenkit puszil.

No most folytatom a dolgomat....

királylány

Évi hát 4kg-os gyereked nem lesz az biztos. de ha még bennmarad a végéig akkor összeszedheti magát. De neked is elég érett a lepény...lehet ezért nem hízik olyan látványosan, mert már nem tudja megfelelően ellátni a babát...

királylány

Hát ez az lehet nem is jó neki odabent már.Francba. Nem lettem nyugodt.
Korábban mindig nagyobb volt a koránál,most meg egyre kisebb.

Csillag írt neked?...mert ide nem ír :(

evilany

Évi ez akkor szokott előfordulni ha a lepény már nem tudja megfelelően ellátni a babát. Ez jelezheti azt is, hogy hamarosan beindul a szülés. Csak hát neked ugye faros. Szóval szerintem a doki mindenképpen figyelhetne....vagy mondhatott volna valamit.

Tegnap írtam csillagnak sms-t és arra válaszolt.

királylány

sziasztok

látom minden ki rendben van már mint a helyzethez képest örülök neki.

mi is jól vagyunk a hátam kezd fájni egyre jobban és a jóslóim is sűrűjebben vannak és érzem őket de szülni még nem fogok mert ezek elhuzódhatnak a legvégéig is :)

lányok normális hogy én ennyit alszok ezzel a manóval ? ma is fél 12-kor keltem főznöm igaz nem kellet anyós megfőzött nekünk is gulyás levest meg palacsintát :D
Vendég

Dia,jah,hát a dokim szabin van,itt egy UH-s doki nézett,aki nem ismeri a történetet,előző értékeket. A dokimhoz hétfőn megyünk,majd mond valamit. Pff.

Lehet nem véletlen akart kijönni Tomika már a 33.héten is.

evilany

Sziasztok!

Dia miért is foglalkoznál mások véleményével kismama vagy és kit érdekel ki mit mond,jól tetted,hogy azt vetted fel ami neked kényelmes!!!!!

Évi nem értek hozzá,de biztos engem is bántana ez a dolog,sőt,sajnálom,hogy nem megy minden zökkenő mentesen ezekkel a dokikkal,mindenhol így van ez úgy látom,pihenj sokat és szerintem ha Tomika időre jön nem lesz gond hízik még addig!!De azt gondolom,elmérték neked az adatokat!!!!

Limo érzés hasonló én is fulladok ugrik a szívem ki a helyéről,és piros vagyok mit n a rák,örülök,hogy jól vagytok!!

Szilvi szülés akkor lehet te leszel a következő,dombok nst,nekem sík vonal van :lol: ki tudja mikor jön el a mi időnk!

Én is most jöttem haza,találkoztam a szülésznőmmel ,megcsinálta az nst,szuper eredmény minden rendben méhtevékenység semmi,azt mondta időnek megfelelő és normális,az egyenes csík a méhlepényem a doki ráírta a papírra 1 fokozatban érett az is megfelel a kornak 36 hét!!Sokat beszélgettem a szülésznővel nem bántam meg,hogy megfogadtam,azt mondta ha megszülök a legjobb helyre tesz és ne féljek,ha bármi van hívjam,ha elfolyik a víz zuhanyozzak le és indulhatok,ha fájások vannak akkor folyamatos 7-8 perceseknél menjek be,de ha indulunk hívjam őt is mert akkor jön be velem,megadta a matávos számát is ha este nem lenne térerő a mobilján akkor hívhatom azon is!!!!És szerdán megmutatja a szülőszobát,most inkább azt mondta kihagyja mert dömping van rengeteg szülés volt ma és még van aki bent van telt ház van,nem akarja,hogy sokkot kapjak :lol: !

Kép
bévi

Vanilla akkor aludj ha megteheted. Ebben a melegben mást nagyon úgysem tud az ember csinálni....

Évi és nem tudod a dokit felhívni? Mert most megint hétvége hülyére fogod aggódni magad. A lepényre nem mondott semmit?

királylány

Évi tudom könnyű mondani,hogy nyugodj meg mert én sem tudok,tudtam soha,hétfőn majd dokid megvizsgál alaposan,nekem meg nem is mért most semmit már 3 hete egy adatom sincs nőt vagy nem nem lehet tudni,ő megnézte uh és kész én meg találjam ki mi újság!!Minden rendben ez rá a válasz!Én szerdán megyek megint nst-re meg ő fog ügyelni és megmondom neki nézzük meg uh-val!Annyira sajnálom,hogy mindig téged is felzaklatnak és kétségek közt maradsz,de biztos nincs semmi baj nst rendben volt minden?????????Próbálj kicsit nyogodni tuti Tomika jól van!!!!

Kép
bévi

Bévi ezek remek hírek! Jó, hogy ilyen kedves szülésznőt választottál. Én is örülök, hogy végül megkértem az enyémet....
Nekem is azt mondta, hogy hiába van alul kiugrás, semmi keményedés, összehúzódás még. Hát én ehhez nem értek. Még egy hetet szeretnék aztán jöhet a baba.

Jahh: ma megkérdezte az egyik csaj, hogy dolgozni megyek? Mondom igen, meg védőnőhöz. Erre ő: babát vársz?
Hehh, valóban nem látszik rajtam. Áááááááááááá dehogy!
Aztán mondta, hogy sejtette, csak nem akart úgy járni mint a múltkor....

37+1
Kép

királylány

Bévi de jó hírek,örülök h.rendes a szülésznő.És az eredmények is jók.
Én is mint a főtt rák,nagyon gáz,sose bírtam a meleget,de most csöpög az orromról, a hajamból a víz,nagyon szégyenlem :(

Dia,felhívhatnám de hétfőig már kibírom.Ha a lepény nem látná el,lehet 1 dkg-t se hízott volna és nem 30-at...lehet elmérték... lehet pici baba lesz... telefonba úgyse tud mit mondani nagyon...(gondoltam rá pedig én is)
Lepényre rákérdeztem,h.3 fokú volt múltkor,azt mondták,rendben van. (egy tök rendes Drnő volt,aki múltkor befektetett is. Meg oda is fordította a monitort,mutatta a babát)
Én meg hízok mint a disznó,ez a vicc...persze lehet víz is...
Csaj: de jó fej :evil: :evil: nincs szeme... :roll: :roll:

evilany

Dia pedig elég felismerhető :lol: a pocak a megtévesztés oka az lehet,hogy a melleid sem kicsik és így nem annyira feltűnő a pocakod!!!De én láttom,hogy ott pocak van és nem más!!!Szerintem egyértelmű!Igen örülök a szülésznőnek jól döntöttem így már biztonságba érzem magam még jobban,ő mindent megtesz majd értünk azt mondta efelől nyugodt lehetek,és tök kedves volt mindenkivel most is,még a barnákkal is,mert volt egy pár bent szülni :? meg kint cigiztek az épület előtt,hálóingbe,fuuu azt hittem inkább nem írom le!!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?