A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi!
Én nem voltam még egyikben sem (Zp és Rio), a Drágámat már parkoltattam ott fiúpajtásaival, míg mi csajos koncerten voltunk. Nekik tetszett, bár a Rioban a'szem csak ittak, mikor átslattyogtak a túloldalra, mikor már várható volt az érkezésem... Pest felől :roll:
Én ezek gondolatával még el is kacérkodtam, mert nekem az közel van ha már Bp, jó feltűnően még a honlapjukat is nyitva felejtettem 8) Rá is kérdezett az ÉnUram, hogy ki megy Deák Billre :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond

Én maradi vagyok, és "gonosz".Délután 13óráig nem hagynám aludni a gyerekemet, ha nem beteg. :roll: Aludjon éjszaka vagy lerakom majd korábban. De nálunk legkésőbb reggel kilenckor induljon el a nap. Inkább hamarabb.
Nem lehet hogy Hugi azért nyomja este 11ig fenn mert délelőtt jóó sokáig alszik?Így gyakorlatilag csúszik minden. Aszem a kocsiban mondtad hogy ez rég beállt neki, no de ez így jóó???
Biztos én vagyok a merev ember, de nálunk 20-21 között alvás van, és igyekszem a délutáni alvást is így trükközni, már ha kell, de legtöbbször már nem. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok!
Köszi a lakkot, tudom melyik márka.
De mi van az üvegre írva szín megnevezés címszóval? És milyen árnyalatú? Azért a sok kérdés, mert én mindig beszívom a lakkvásárlásnál, az üveg és a köröm közti szín ég és föld.

Ja, látom Boo már írt is egész konkrétat.

Bond!
Ezen jót röhögtem, hogy még a lakkokról is van lap.hu

Nyuszi!
Jaj, szegény Lili, elképzelem, ahogy Bodzit gyaszálnám, szívem szakadna ki.
Vashiányra próbálj neki brokkolit vagy kelbimbót adni, mint természetes forrás.

Czigka!
Sajnálom a katicát, pedig én is vágytam rá.

Katy!
De jó, hogy az árpa múlóban.
Nálunk anyós szokott lasagnet gyártani, elég nagy sikerrel.

Napirendes-alvás-mikor induljon és fejeződjön be a nap témában nagyjából Ronmay-el értek egyet (és nem azért mert csak egy emelet választ el minket).
Nekem ez az este 11-kor fekszik aludni a gyerek kissé durva.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

ronmay! :)

Előbb raktuk le, mint máskor, és mégis később kelt. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Örömest letenném én este tizenegy előtt, de amíg kajázik abban az időpontban, nem tudom. :roll: :roll: :roll: Csecsemő korától igényelte ezt az időpontot a három óránkénti kajálásával. :roll:
Tudom, a megoldás: kapja korábban a vacsit. :roll: Előbb-utóbb biztos lesz olyan is, de most egyelőre az éjszaka átalvásánál tartunk. :roll: :? Ez azért sok mindent magával hoz majd szépen sorjában. :roll: (Meg Manó is gondoskodik majd róla, ha szeretném, ha nem. :twisted: :twisted: :roll: :roll: :? :? :lol: :lol: )

szonibaba! :)

Nagyjából ugyanazt tudom mondani neked, mint ronmay-nek (és nem azért mert csak egy emelet választ el titeket). :lol: :lol: :lol:

Az egész család "borult" kissé ebben a témakörben. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: Nem ritka, hogy Manót csak este kilenckor kapjuk vissza, ha a nagyanyjáéknál van. :roll: Alighanem ez ma is így lesz. Vacsi helyett valószínúleg most is még az erdőben sétálnak. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
Általában a későn fekszünk, de korán kelünk a jellemző. Kivéve, amikor nem... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Ja, igen! Manót nyolc és kilenc között fürdettük annak idején. Utána a vacsi szopi alatt bealudt, és átaludta az egész éjszakát. (Legalábbis 1 éves koráig, mert utána rászokott, hogy átmásszon hozzánk. :? ). Hogy mikor ébredt, arra nem emlékszem. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: , de az tuti, hogy kicsinek 4 óránként evett.

Kép
Kép
200907?

Szerda:
szerintem váltsuk Dodi álmát valóra, és menjünk a Tér-re valahova :wink: :wink: :wink: :wink: (és onnan még a Margitsziget is közel van, második opcióként)
Bár a Marzano is nagyon jó ötlet, iszonyatosan finoman főznek... (Menza-t nem szeretem :-( , Rio nyálas hely, ZP és Deák Bill meg hát... de ha Lois jön, én okés vagyok velük)

Bond,

a "napirendetek" nekem is durva, Szonibaba és Ronmay filozófiáját vallom én is... nem lehetne mondjuk a nagyszülőket megkérni, hogy emberi időben transzportálják haza az unokájukat? És szerintem Hugit is le lehetne rakni aludni mondjuk max 9kor, felébred a kajára aztán szundi tovább (gondolom 11kor már csak szopi van amúgy is).

Nyuszi,

Lililánynak gyógypuszit küldök! Ti melyik gyógyszert kaptátok? Mi az Erythrotrop-ot, ez is bakteriális fertőzésre van :shock: :shock: :shock: és a fiam imádja... kaja közben mutogat rá, hogy ő azt kéri...

Czigka,

Katica :evil: :evil: :evil: :evil: pedig már én is beleéltem magam nagyon... azért holnap megnézem még.

Falhűtés nagyon vagányan hangzik! HOgy szuperál?

Dodi,

az utána bulizás címén nem feltétlenül ereszdelahajampartyra gondoltam ám
:roll: :roll: :roll: :roll:
csak pl vannak olyan helyek ahol teraszon finom kajcsi, koktél, és egy idő után szól a zene, van DJ. Pl Holdudvar
(még jó hogy én vagyok a rangidős, és engem hurrogtok le, hogy nehogymáraztánbulizzunk :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Ikoka,

Ikea party jól sikerült? (ez nekem kicsit olyan hirtelen, mint a Mc Donalds-os szülinapi party :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: bár mégegyszer belegondolva jogos hogy oda bújdokoltok a meleg elől. Legyen ott a legközelebbi tali? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Szonibaba,

a lakk Shiny UV coat / Csillogó UV fedőlakk, egy 69-est látok még rajta.
Könnyen megismerhető, mert hülye halványlila színe van: Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Most látom, milyen beszólós lett a hsz-em :oops: :oops: :oops: :oops: bocsi...
lassan felveszem a versenyt Lois-al :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

A megkérésen már túl vagyunk. :roll: Manó fél órája jött haza, ágyra készen.

Hugi konkrétan kajál tizenegykor: gyümölcs, vagy Sinlac, esetleg is-is.
(Előfordult már, hogy a fél tizes szopikor bealudt. De ugyanúgy felébredt, és kajára volt szüksége tizenegykor. Szóval, csak annyi volt a változás, hogy két kaja között aludt egy kicsit. Ugyanúgy felkelt hajnal négykor, és a délelőtti sem rövidült le. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Bond,

Hugi kajálása tényleg furi... még egy: nem lehet hogy napközben túl könnyű cuccokat eszik és ezért éhes még? Nem próbáltad hogy ilyenkor csak cici van?
Más ötletem nincs...

Jómagam teljesen rákattantam a kulináris élvezetekre: olyan pöpec ruccola salit csináltam mozzarellával és paradicsommal hogy ihaj! (majdnem olyan volt mint a Leroy-os Bélszínsaláta, ami nekem a csúcs :-) )
Megturbóztam kicsi pirítóssal amin házi vaj volt... nyammmmmmm

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Hogy mi van?? Ki szólt be?? Hisz én tündibündiédibogár vagyok, mindenki megmondhassa :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

igenigenigen, az vagy :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Tegnap brokkoli leves volt ebédre, tésztás, sonkás cuccal. Ma zöldséges, sajtos pulyka, meg kelkáposzta főzelék.
Volt kenyér, sajt, gyümölcs, desszert, miazmás. Ahogy máskor is.
(A bulin spagettit evett, és a tésztasaliból is kapott. A sültekről és a tortáról lemaradtunk, de azokat is evett volna. :wink: )

Korábban csak cicit kapott utolsó kajaként, és ment aludni. Erre fel írtam korábban, hogy sajnálom, hogy ezt fel kellett adnom, és fogmosás után kajáztatni, mondván hátha(?) jobban alszik attól, hogy tartalmasabbat eszik.
Most arra vagyok kíváncsi, hogy az egész éjjeles alvás milyen napirendet hozna magával, és azon igazítok majd. :roll:
Merthogy szeretnék.

Kép
Kép
200907?

Pocok!
Na ezt most próbáld meg sokkalsokkal meggyőzőbben :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Egy éve ilyenkor kezdtem el fájni :roll: :roll: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

te vagy a legtündibündibbédibédi fórumlány :roll: :roll: :lol: :lol:

Egy éve... Nosztalgikus napok ezek...

KépKép

KépKép
kispocok13

Hú csajok, ilyen a hangulatom: :x :cry: :cry: :cry: :? :evil:
Megint olyan hülyepicsa vagyok, mint menszikor :oops: :cry: :cry: . Én ezt nem értem!!!! Olyan feszült vagyok, hogy még az arcom is ég :shock: :( . Gyorsan iszom is valamit, mielőtt kettéharapom a klaviatúrát... :evil: :lol:

Na, ittvagyok. Ittam egy kis Martinit :shock: 8) . Meleg volt, és rosszul esett. És "b@szd meg nyuszika a fűnyírodat" :evil: :twisted: :lol: :lol: .

Tömören:
Anyu itthagyta a telóját, ezért találkoztunk a Westendben, úgyis leárazás van a Next-ben :wink: . Babát vittem magammal, mert apa barátja átjött hosszabb görög kintlét után, meg az állatkertben is olyan jól elnézelődött Botond, gondoltam majd itt is :roll: :lol: .
Gyakorlatilag semmit nem találtunk a gyerek méretében se ott, se máshol :? .
Kisfiam végigvinnyogta az egészet, olyannyira, hogy kénytelen voltam letenni kicsit a C&A-ban a földre :oops: különben fejest ugrik. De persze utána se volt jobb, hiszen vissza kellett tennem. A végére 400-nak éreztem a vérnyomásom, és pampogtam anyunak is, a gyereknek is :oops: . Anyuval össze is vesztem, aztán Ricsire is ráb@sztam a telefont :evil: . Gyakorlatilag örjöngtem belül.

Aztán hazafelé elaludt a bébi (én is majdnem, alig tudtam nyitva tartani a szemem :shock: ), anyut felhívtam, Ricsinek írtam "bocsi-üzit" :lol: . De még mindig idióta vagyok! Nem bírom elviselni magam :evil: :lol: .
Ráadásul tegnap este úgy görcsölt a méhem és a derekam, hogy hűűűha, alig bírtam járni :shock: :( . És 3-szor volt az elmúlt két napban "nyákdugóm" :shock: . Szóval biztos hormonális az agybajom is, de ez totttál nem én vagyok :cry: . Tudom hogy fura, de ezek szerint én fogamzásgátlóval vagyok normális :oops: . Eleve azért adták annak idején, hogy megszüntessék a sok hormon okozta nyűgömet...

Óóó, jöjjön már össze ez a kisbéka, mielőtt tönkre megy a házasságom, és megutál a fiam :( :lol: :?
Után azonnal bogyó kell!!!! :lol:

Visszaolvastam, de nem akarjátok, hogy reagáljak :twisted: :lol: :lol: :lol: . Neeeem, nincs kritikám, csak épp kedvem se... :oops: . Bocsássatok meg!

Kispocok!

Drága vagy, de miattam tényleg nem muszáj ám, ha találunk jobbat, ami mindenkinek oké :wink: . Holdudvar nekem is eszembe jutott :D , szóval akár kezdhetünk ott is. Tényleg tartózkodom, szempontjaimat tudjátok :wink: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok! Lili Suprax-ot kap,szerintem nem rossz,eper ízű,de ő nem komálja,bár az is lehet,hogy már annyi mindent kapott az elmúlt napokban szegény,hogy már semmit nem hajlandó elfogadni. :cry:
Amúgy márameg képzeljétek tele lett az arca kiütéssel,szerintem ez nem a melegtől van,mert annál pirosabb. Nem kapott semmi új fajta kaját,az antibiotikumtól elvileg nem lehet,mert azt reggel kapta,ezek meg délutánra jöttek elő. bízom benne,hogy csak a sok gyógyszer és nem valami allergia.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond,

hát akkor passz...

Dodi,

igyál még egyet!
Botond csak fáradt volt, ennyi :roll: lesz ennél még durvább is :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi,

:cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Hányra lett meg Zé, és hogyan? Én nem is tudom :( ...

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Alvás: mostanában Lili sem fekszik 9- 1/2 10-nél előbb,nem tudom,lehet,hogy a nagy meleg,de nem lehet lerakni,így Boo tanácsára kihozzuk még fürcsi után a nappaliba jönni-menni,aztán szó nélkül be lehet rakni az ágyba :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois!

A taliról mintha úgy emlékeznék, hogy ma...
MA?!?!?!?!?! :D :D :D :D

Nyuszi!

Botondon is vannak pici pöttyök, anyu szerint a vírusfertőzés okozza. Bnőm kisfián is lettek, az ő dokijuk is azt ,mondta, hogy a vírusok után tök jellemző. Biztos nektek is az lesz :wink: .
Az a fontos, hogy ne "bőr alatt" legyen, vagyis picit emelkedjen ki, különben agyhártyagyanus lehet....de az baziritka :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Neeem, legyen a Marzano, és akkor szavatokat veszem, hogy egyszer teljesítjük az "álmomat"! Így kénytelenek leszünk legalább kétszer találkozni, még a nyáron :twisted: :lol: :lol: .
Havi egy ilyen Topiknik-et összehozhatnánk, ennyi belefér, nem :roll: ? Én végülis padonpiálásban is jó vagyok... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="boo"]h írta:booát khhhhmmmm, amióta írsz a fórumra nekem, inkább jellemzően az maradt meg a terhesség idejéből is, hogy Manóval rendszeresen 9-10 között másztatok ki az ágyból :oops: :twisted: :lol:

Na, akkor most már tudom. Köszi. :lol: :lol: :lol:
(Egyébként mindig felkelek fél nyolckor, amikor kikísérem Apát. Aztán vagy netezek, vagy vissza dőlök Manó mellé, vagy nem. :roll: :roll: :oops: Ő általában 10-ig alszik. Ha felébredt, akkor még játszunk egy kicsit az ágyban.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.16 20:50-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond!

vagy visszadőlök.... :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, de akkor én viszem a pálmát: gyerekem 9-kor már alszik, és reggel is későn kelünk :twisted: :lol: :lol: :lol: 8)

Na jó, azért ha nem beteg, akkor fél9-ig felkel. De kisgyerekes viszonylatban az se rossz :wink: . Anyu aszonta én minden áldott reggel 5-kor keltem, tesóm viszont éjfélkor feküdt :twisted: :lol: . Na jó, anyám sose volt a következetesség mintaképe. Sőőőt. :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2010.07.16 20:52-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

A mi történetünk:

1279309892.4779.doc

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ajjaj, tuti sírni fogok :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

NYuszi

Siófok után ROló kiütéses lett, mostanra múlt el teljesen és fogalmam sincs mitől volt... :roll:

Bond

Mondhatnék tippeket, de bevallom nincs kedvem.egy biztos, és ne hari meg érte:
de mi neveljük a gyereket és nem fordítva..ha tehát... a gyerekem este 11kor fekszik és másnap délbe kell, arról mi tehetünk. és lehet hogy kezdetektől ami számodra beállt napi rend az csak rossz szokások sorozata, ami egyik épül a másikra. :roll: de befogtam.

Rohadt meleg van, az agyamra megy. Olyan mintha egy szaunában lennék egész nap.

Dodi

Nyugi. Inkább szakadj le egy kicsit a babó témáról, az sokszor szokott segíteni. Foglald el magad mással,járjon máshol az agyad.. :wink:
Furi nekem hogy nem bulizhattok egymás nélkül...ömm ez nem megy a kapcsolat rovására, hogy éjjel nappal együtt? :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Elfogom felejteni, szóval jegyzem a kommentjeimet:
- Én is "kisírtam/-hisztiztem/-okoskodtam" a gyorsítást :oops: :lol: .
- 24: :lol: :lol: :lol:
- Légyszikérlek mutass szülőszobás utolsónagypocis fotót :roll: . Retusáld ki a fejed, ha titkos :lol: . (Kispocok! Tőled is kérek pocakost! :wink: )
- Mit akartál te szemügyre venni egy liter vízen :shock: :lol: ? Nekem volt szerencsém látni, de tényleg csak víz, semmi szaga, semmi színe.
- Akkor én is azt mondtam, hogy "ez nem is olyan vészes", pedig nagyon erős és hatékony fájásaim voltak. De aztán rájöttem, hogy én csak 4 órán át vajúdtam, és a végén már én sem bántam az érzéstelenítést :lol: , mi lett volna, ha 20 órát kell így tűrnöm :shock: . Azóta én kicsit helyre is tettem a pasi ismerőseimet, hogy szerintem(!) a szülési fájdalom nem gázabb, mint egy tökösebb hasgörcs, amit túl lehet élni. De azt képzeljék el órákon-órákon-órákon át.... :?
- Na, ezért terveztem én EDA-val a szülést :wink:
- Nálunk 6-kor volt az ébresztő. Nyílván az is bazi fontos volt :evil: :lol: .

:cry: :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Holnap lesz :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mit értesz gyorsítás alatt? Az oxytocint??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

nagyonnagyon szép! Hüpp-hüpp...
Isten éltesse Kicsi Zét, aki már nem is olyan kicsi!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Eegen, holnap, még három óra múlva, percre pontosan :D

Dodi!

Há'mert nem láttam a még magzatvizet, azért :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csajok,

Enyémfiamon is voltak pöttyök kedd-szerdán... Én a melegre fogtam :oops: :oops:

Boo,
éjszaka gázul hangzik :-(

Dodi,
pocakosképek vannak az iwen és a fb-on is, szülőszobásat mindjárt rakok.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Rég olvastam, még én is behatódtam közben, na meg az emlékek :oops:

Együtt-külön buli :arrow: Mi együtt, vagyis mostanában nem bulizunk, de amíg igen, addig együtt, néha-néha külön, de akkor is csak a program milyensége miatt, utána egy helyen kötöttünk ki.

Alvás :arrow: Mi sem erősítjük a koránfekvők táborát, de azért nem kelünk későn, 9-10 között fekszik, 8-9 között kel. De volt ennél elcsúszkálósabb időszak, rendezte ő maga, erőszakot nem akartam sose tenni rajta, hogy merevebb napirend legyen. Ha tovább aludt nem keltettem fel, most sem tenném.

Boo!

Néha nekem is későn esik le, hogy ja szomjas :oops:
Meg mostanában agyamra megy azzal, az utolsó kortyot kicsurgatja a száját, nagggyon idegesítő :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

na vagyok, csak közben jól kisírtam magam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
(hülyeLois :evil: :evil: :evil: nemnemnem!!!!!)

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay!

Tudom, hogy ez másoknak fura :roll: , de mi így szoktuk meg :wink: . A bulizás is olyan, hogy nem "nem lehet" (mondom, előbb esne le a karja, mint hogy valamit megtiltson, mert állandóan azt hajtogatja hogy én azt csinálok, amit akarok... :lol: )egyszerűen nem vágyom rá :oops: . Biztos jól érezném magam nélküle is, de vhogy ez nem szokásunk :roll: :lol: .
Amúgy meg jó a meglátás: mi tényleg szinte mindig együtt vagyunk :oops: :D . Na jó, azért nem, de eléggé össze vagyunk nőve. Én így működöm :oops: . Eleinte mondta is nekem, hogy "kis utánfutóm" :oops: :lol: , de ő simán megmondja, ha épp nem vágyik rám, szóval nem volt ebből soha gond. Nekem 5 és fél év után is hiányzik, ha nincs velem, és ha rajtam múlna, mindenhová mennék is vele (ahogy Botond előtt) :oops: . Tudom, hogy ez másoknak fura, meg idegesítő lehet, de én ilyen kiscsimpánz vagyok :lol: . Rajongótípus :lol: .
És mindig ez jut eszembe, mikor összeveszünk, hogy mások legalább ennyit veszekednek, mint mi, pedig mi sokkal többet vagyunk együtt, mint az átlagos házaspárok. Szóval csak jók vagyunk együtt, na :lol: :lol: :lol: .

Én ezért is írtam annak idején Boo-nak, hogy nálam a kamionozás pl. kizáró ok lenne egy kapcsolatban, mert megőrülnék egyedül. Társfüggő vagyok, ez van :oops: :oops: :oops: :lol: . És azért ehhez alanyt találni nem egyszerű, az exem el is vérzett emiatt (is) :lol: . De másodikra megvolt a 21-em, szóval már nem húzok újat :wink: :lol: :lol: .

A babaprojectes kommentedre egyből úgy reagáltam, hogy "deháténnemis....". Aztán eszembe jutott, hogy "a visszacsatolást mindig el kell fogadni, és nem hárítani kell". Szóval elgondolkodtam rajta, és igazad lehet! Fura dolog az emberi szervezet, és simán lehet, hogy azért produkálok ilyen dolgokat, mert túlpörgöm a babtémát. Pedig amúgy tényleg nem érzem így, csak itt papolok róla ennyit, másnak nem is mondom ezeket, mégis ennek az eredménye is lehet....

Ja, és a hányingerem is vlsz. hormonális volt, mert anyu mondta, hogy úgy emlékszik pár hete is panaszkodtam hányingerre, aztán visszagondolva tényleg mintha lett volna. Ráadásul ahogy megvolt a peteérésem el is múlt :shock:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Tudom-tudom :oops: .
Én már utolsó alkalommal is megfogadtam ezt, aztán jól rábeszéltetek :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

pocok-pocak
Kép
Kép

utsó 2in1
Kép

kicsi fiú a nagyvilágban
Kép

Apával szerelem első látásra
Kép