Bond!
Jajj, én nem cseszegetés címén írtam és nem is azért, hogy magyarázkodnod kelljen.
Csak vannak olyanok is, akiknél ez a késői fektetés tök természetes, tehát nem a trüközés kategória, meg az épp más témában való átszoktatás következménye, hanem úgy alap.
De azért drukkolok, hogy átszokjatok az emberibb fektetésre. A szülőknek is áldásos ám, ha korán fekszenek a kölkek (bár nálunk sajnos Bodzi az egyetlen, aki normál gyerekidőben megy aludni, pedig én úúúgy próbálkozom).
Szúnyog izé, amit korábban ajánlgattam:
http://teddybababolt.hu/product_info.ph ... 478adbf1bc
Pocok!
Azta, de rendi vagy lakk ügyben, köszi.
A salátádról írni... egyenesen szadizmusnak tulajdonítom. Nyammi.
Viszont Boo átvágott, mert zárás előtt pontosan 8 perccel beestem egy DM-be és a Loreálnak nincs olyan lakkja.
És a könnyen felismerhető, hülye halványlila színű márka nincs a DM-ben, így bepróbálkoztam egy Miss Sporty-val, ami az előbb említett paramétereknek megfelel, de még nem kentem fel, kíváncsi vagyok milyen lesz?
Dodi!
A belül örjöngés jópofa. Én 3 gyerekkel már kívülről is szoktam
Pl. pont ma mi a Mammutban voltunk. Már annyira kész voltam, hogy nem fogadnak szót, hogy ahogy bementünk egy boltba, nagyjából fordultam is ki, puffogva, hogy nemigazbazdmeghogyveleteksehovanemlehetbemenni. Moddom az utódoknak, hogy kifelé, megyünk tovább, Szonji persze szarik az anyjára, én is bedurvultam, jól otthagytam a boltban. Mire észbekapott mi már sehol, csóri kölök jól beszart, hogy hova lettünk (persze visszamentem érte-csak mielőtt szívtelen dognek tartanátok). Gondoltam tanult a dologból, megszeppenve mellettem fog kullogni. Ahhammm. Már a következő boltban kezdődött minden előről. Pedig csesszék meg, nekik vettem trikókat a Tezenis-ben, hogy ne olvasjon rájuk a poló. Büdös kölkei. És megint ki az, aki semmit nem kapott? Hát naná, hogy anya. Így este, amikor apa hazaért, kijelentettem, hogy irány a Mom, nekem körömlakk KELL!
Te fogigátló bogyót fogsz szedni, ha már kipipálva a létszám?
Csak mert én a nagyon vacilálok időszakomban vagyok a gyógyszer és a Mirena nevezető eszköz között. Próbáltam tájékozódni, de nem vagyok igazán meggyőzve. Nekem a gyógyszerrel anno semmi bajom nem volt, de most a szomszédasszonyom beparáztatott a trombózissal
"Hányra lett meg Zé, és hogyan?" Már megint azt hittem, hogy vmit átolvastam és eltűnt Zétény, de megnyugodtam, miután leesett, hogy miről van szó.
Nyuszi!
Sztem a gyógyszertől simán lehet pöttyös Lili.
Boo!
Ez a Zsófi de egy hülye. Minek mondta el? Most pont láttam a végét, hogy a Zsolt pisztolyt fog a Gézára. Erre Szoni megkérdezte: Miért nézett olyan nagy szemekkel a bácsi? Mondom: Kislányom, akire fegyvert fognak, az általában így néz, majd sehogy.
Lois!
Tök jópofán írtad le a szüléssztorit. Főleg az a rész volt megható, amikor írtad, hogy űr, a 9 hónap után. Hogy az milyen igaz!