A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Még az jutott eszembe, hogy CTG-n a méhtevékenységet most a doki nem is nézi a gépen. Nincs értelme :!: Kristófnál olyan hegyek voltak a 40. hétig minden alkalommal, hogy csak na. És szerintetek jelentett ez valamit a szülés szempontjából? :lol: A nagy semmit :lol:

Kicsit olyan érzésem van, mintha én lennék az, aki a hagyományos szülés szószólója vagyok és ez lehet, hogy van, akit zavar. Pedig nem győzőm hangsúlyozni, hogy én császárral szültem Kristófot és emiatt pont én nem fogom lenézni azt, aki császárral szül itt a topikban. Ez nekem ugyanolyan, hogy nem nézem le azt se, akinek vakbélműtétje volt. Kellett és kész. Csak az olyan sztorikat esik rosszul olvasni, mint amilyen az enyém (és nem kívánom, hogy bárki másnak is ezt kelljen átélnie, tanuljatok az én hibámból :wink: ):
mert persze, hogy ilyen előzmények után császármetszés lett a vége. Csak nem árt látni a fától az erdőt, meg hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás :roll: Nekünk ui semmi problémánk nem volt a magzatvízzel, az áramlással, a köldökzsinórral, a babával, se velem...

bekri

Bea, neked lepecsételte a kiskönyvedet?

szilvás76

Szilvás,gondolod? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, nem akarok rossz tanácsot adni, hiszen nem vagyok orvos, de józan paraszti ésszel IGEN.

Ha akcióztok, és mégsincs semmi, a dokidat faggasd ki hétfőn, ne legyél szívbajos... :wink:

szilvás76

Szilvás, mi felhívtuk a dokit, hogy indulnánk a kórházba, ez meg ez a helyzet. Nem beszélt le. És ott a vizsgálóban se kérdezte meg, hogy repeszthet-e burkot. Szó nélkül megtette.

A gyors szülésbefejezésre meg persze, hogy szükség volt, amikor előtte órákon keresztül telenyomtak oxitocinnal (ergo neked se volt erőd már kitolni a babát). Főleg nem fekve a folyamatosan CTG-zés miatt. Egyébként meg a baba szívhanghallgatásának is van humánusabb módja, mint a CTG-felrakás. Ja, és akkor neked az is sürgetővé tette a dolgot, hogy a baba már a szülőcsatornában volt. De ezekről mind ki tehet??? Mert nekem ne mondja senki, hogy TE vagy Bende...

bekri

Évi, alul is becsülhet a gép fél kilóval... 37 hét után már nem koraszülött, ezt fogják nézni leginkább. Meg gondolj arra, hogy ha Tomi ki szeretett volna jönni, akkor a magnézium ellenére is kijött volna. Lásd Ircsit és Katust!
Akciózásról meg annyit: prosztaglandin a méhszájat puhítja, érleli. Ha túl korán teszi az ember, akkor nem tudja hipp-hopp megérlelni. Kontrakciót meg orgazmus okozhat. Ezeket kell mérlegelni. De ha most Tomi jól érzi magát bent, akkor miért szeretnéd? Bocs, ha nem vagyok képben :oops:

bekri

Tudom, és igazad van ezekben. Nekem is rezgett a léc, de én 2 héttel voltam terminus után, és egy pici tágulás vagy fájásom sem volt. :-( Nem vártak tovább, így is 10 nap helyett 14-et várt a dokim. Kézzel nem tágított, azt megúsztam. Az oxi brutális volt, eng em az készített ki, hogy semmi átmenet vagy fokozatosság nem volt, meg a folyamatos ctg miatt nem engedtek felkelni.

Remélem, most magától megindul, no meg bíztató volt, hogy a szülőszobán azt mondták, mindez nem indokolja a folyamatos fektetést... Tök vízszintben... :-(

Ez István-specifikus hülyeség volt szerintem... Csak neked csaszi lett, nekem meg kirángatás minden áron. (repedés mindenhol, lila csúcsfejű 7/9 APGAROS baba. )

Kíváncsi leszek Vácra...

szilvás76

Szilvás, igen, lepecsételte a kiskönyvet, de azt mondta, a kórház személyzetének egyértelmű kell, hogy legyen a kötődés a renegeteg leletet látván.

bekri

Én is kíváncsi leszek...

Ja, Évi, nekem uh se volt már 3 hete. A CTG-vel minden rendben volt, és a doki kivárja a 4 hetet - majd jövő csütörtökön uhuzunk. Meg vizsgálgatni se vizsgálgat, 3 hete az se volt. Az Istvánban bizony olyan vizsgálatok voltak a CTG után, hogy néha legszívesebben leugrottam volna vizsgálószékről. Lehet, már akkor is kézzel tágított a másik orvos, csak akkor még nem tudtam, mi az...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bekri 2010.07.17 09:09-kor.

bekri

Évi. Akció. Ha Tomi még nem akar kijönni, úgysem fog, akármilyen flikkflakkot csináltok. ;-)
Ha viszont ki akar valamiért, akkor inkább Apa segítsen. :-)

De azt írtad, flow, magzatvíz, baba most rendben volt...

szilvás76

[quote="bekri"] írta:bekrin is kíváncsi leszek...

Ja, Évi, nekem uh se volt már 3 hete. A CTG-vel minden rendben volt, és a doki kivárja a 4 hetet - majd jövő csütörtökön uhuzunk. Meg vizsgálgatni se vizsgálgat, 3 hete az se volt. Az Istvánban bizony olyan vizsgálatok voltak a CTG után, hogy néha legszívesebben leugrottam volna vizsgálószékről. Lehet, már akkor is kézzel tágított a másik orvos, csak akkor még nem tudtam, mi az...

Na igen. Olyan nekem is volt, a főorvos ÚR drága csinálta. CTG-re mentem, saját dokim azt mondta, nem vizsgál már, csak a szívhangot figyeljük , ez meg... Hogy majd ő megnéz, ha a sajátom nincs ott... :shock: És JÓÓÓÓL megnézett :shock: De még ez sem indított el semmit, csak fájt... Genyó volt, na.

Nekem nem pecsételt, de minden leletet hordok magammal... ;-) remélem, elég lesz a koriban... Ja, meg MOST rákérdezett, hogy van-e kérdésem... Meglepett. Nem volt éppen, szerinted célzás lehetett? Eddig nem tapasztaltam.

szilvás76

Rendeltem mosható melltartóbetétet. Kíváncsi vagyok, beválik-e. Mindenesetre, az eldobhatót kész pénzkidobásnak tartom - Kristófnál azt vettem, nekem egy csomó kellett, mert szoptatás alatt mindig a másik ciciből is folyt a tej. Persze, nem tetemes mennyiség :D nehogy már. De volt, hogy azt a pár milliliternyit is eltettem a hűtőbe :lol:

bekri

Szilvás, szerintem nem célzás volt. Nekem hetek óta minden alkalommal megkérdezi :D Én a figyelmesség jelének veszem, nekem jól esik. Eleinte furcsa volt, de szerintem csak azért, mert én nem voltam ehhez szokva az előző dokimnál. De a Te elégedett voltál a dokinőddel az Istvánban?

bekri

Én egy dobozzal vettem.
Ha rengeteg tejem lesz, majd elkérem tőled a címet. ;-) Ha annyi lesz mint Bendével, akkor nem fog elfogyni még ez a doboznyi sem... :-(

szilvás76

Évi ja :lol: Program: mosok, főzök és pihenek. Du megyünk fagyizni....esetleg....

királylány

Miért is szeretném? :roll: :oops: ööööö hát jólesne :)
És eddig úgy gondoltam,ha beindul hát beindul.
De majd talán holnap :)

Én vettem papír melltartóbetétet(vagy mi ez)aztán meglátjuk. Remélem szükség lesz rá.

Lassan kéne hajat mossak aztán indulni a Tescoba...
Ma paprikás krumpli lesz(köszi Szilvás)
Estére hidegfront...elvileg...

evilany

[quote="bekri"]S írta:bekrizilvás, szerintem nem célzás volt. Nekem hetek óta minden alkalommal megkérdezi :D Én a figyelmesség jelének veszem, nekem jól esik. Eleinte furcsa volt, de szerintem csak azért, mert én nem voltam ehhez szokva az előző dokimnál. De a Te elégedett voltál a dokinőddel az Istvánban?

Nekem most másodszorra kérdezte meg, persze az is igaz, hogy előtte meg dumáltunk... Meg sosem volt panaszom.
Nem volt zavaró, meg humoros is volt alapból... :-)

Az Istvános dokinénim szuper volt. Tudta ki vagyok, képben volt, minden alkalommal felhívta a figyelmemet mindenre, ami éppen várható, ezekből "éltem" a mostani várandósság alatt... A szülés alatt is (ellentétben a FOGADOTT szülésznőmmel) végig velem volt, sőt egy műtéti asszisztenciáról is majdnem lecsúszott miattam. De nem hagyott ott. És éjjel is többször bejött hozzám, sőt mivel tökre beödémásodtam alul, megkatéterezett, még akkor sem passzolt le nővérnek. Most szülési szabin van, csak a kórház miatt meg semmi pénzért nem mennék vissza...
Kondér sztem jó választás volt. ;-) Már nem bánom...

szilvás76

[quote="bekri"]
írta:
bekriAkciózásról meg annyit: prosztaglandin a méhszájat puhítja, érleli. Ha túl korán teszi az ember, akkor nem tudja hipp-hopp megérlelni.

öö megérlelni mit? (még valamit meg is kell érlelnem? :shock: )
Prosztaglandin egyébként nem játszana szerepet :oops:

evilany

Végre, volt alkalmam olvasni Dia és Szilvás blogját! Jól esett :)

bekri

Évi, ez költői kérdés vagy komoly?

bekri

Hehe
Nem fogod elhinni de komoly :oops: :oops:

evilany

Évi, nem te érleled. :-D puha lesz, azt jelenti. Már nem "tart", hanem enged, és képes lesz nyílni, meg felszedődni. Eddig elvileg nem tudott, ezért (is) maradt meg a baba, és tudtad kihordani 9 hónapig. Ha érett a baba/terhesség, akkor jön ez, és beindul a szülés. Erre írtam, ha még valami miatt nincs itt az ideje, akciózhattok, úgysem lesz baba még. ;-)

Hú, ez elég konyhanyelven írt lett... :-)

szilvás76

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76

Hú, ez elég konyhanyelven írt lett... :-)

hát nekem így kell :oops: nem értettem ezt a megérett dolgot...azt már hallottam h.kijön ha megérett a körme :)

evilany

Jaj, bocs, nem akartam belegázolni a lelkedbe, csak mostanában olyan értetlen vagyok... Meg olyan hülyeségeket csinálok... Ez már a vég... Egyik hajnalban fiam kitúrt az ágyból, átköltöztem a kanapéra, amit ki kellett húzni. De én olya nerős vagyok, hogy a beleakadt éjjeli lámpa kábelét tőből kirántottam a lámpa fényerősség-szabályozójából... Egyik este meg a celluxot kidobtam a kukába... Másik nap meg Kristóf kulacsának a tetejét rácsavaroztam volna az ásványvizes flakonra, csak egy idő után feltűnt, hogy nem passzolnak egymáshoz...

Szóval, méhszáj tud szépen tágulni, akár fájás nélkül is. Oxitocin és prosztaglandin tudja tágítani. A szervezet az előbbit orgazmus során állítja elő (meg pl. szoptatáskor, hogy visszamenjen eredeti alakjába a méhed), az utóbbi apuka spermájában található meg bőséges mennyiségben.
Puhítani, érlelni a méhszájat annyit tesz, hogy a tágulását segíted elő. Egy puha, érett, azaz nem rigid méhszáj könnyebben, gyorsabban tágul. Ebben segíthet neked az akció :D

bekri

De Évi is tudja érlelni: prosztaglandinnal. Illetve homeos bogyóval, ha hisz ilyesmiben. Meg a málnalevélteát ajánlják 36 héttől.

bekri

Bekri ilyen erős vagy jó lesz veled vigyázni :)
Olyan lusta vagyok :shock: :( meg hatalmas... :?

evilany

Bea, egészségedre, ha jól esett... ;-) mármint a blog...

Én Bendénél ittam a málnalevél teát, ettem homeopátiás bogyókat, de... nekem nem jött be. Apa is be volt fogva a lehetőségekhez képest... ;-) Így lett október 29-ből november 14. ...hehe.

Pedig mindenki belémdumálta, hogy én "nem húzom a végéig" aztán tessék! :-D na írtam is azoknak sms-t, hogy még "túl is húztam 2 héttel, nagyosok!!!"
:-D

szilvás76

Sziasztok!
Csak gyors bekukkantok :)
Nagyon meleg van...kibírhatatlan.Rólam is dől a lé... :) de már megszoktam :(
Mellet én is úgy tudom,nem szabad nyomkodni....
Akció? :) Nálunk is jó lenne végre valahára...de ilyen melegben örülök ha élek :( :evil:
Nst-m nekem is jó lett....következő majd jövő hét csütörtökön.
C5 vagyok már. 2-1-2

Dia! köszönöm az érdeklődést és az sms-t :)
Aranyos vagy!!!

Mindenkinek kitartás!!!!!!!!
Már közel a vége :)

Ha tudok,jelentkezem!

Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

és ezek milyenek:
- konyharuha meg kenyér a hűtőbe? hmm?
jó, ehhez nem kell izom ;-)

szilvás76

Minden elszállt, amit írtam... :evil: :evil:

A lényeg: nem szeretnék sem liftben, sem kocsi hátsó ülésén, sem itthon szülni, hanem kórházban!!! 10 perc alatt beérünk a kórházba. És meggondolatlan volt azt írni, 2-3 percesekkel mennék be, ismerem magam és a férjem is, és 4-5 percesekkel el fogunk indulni!!!! A magzatvíz elfolyásnál is nem fogunk 50 percet itthon ülni, merthogy 1 órán belül kell elindulni... Hanem lezuhanyzok, Tomi berakja a maradék cuccot, és indulunk. Ez csak egy relatív idő. Annak szól, aki pl. több mint fél órára lakik a kórháztól, hogy tudja időben kell elindulni. Amit leírtam, azt nekünk a szülésznők, az orvosom és a védőnő is mondta. Nálunk ez így van. Igen, én számolom óramű pontossággal a mozgásokat, mert nálunk ez így van... Máshol máshogy van... Nálunk ennyire figyelnek a babákra... Ahogy írtam már, volt már ilyenből baj, hogy nem volt meg a 20 mozgás 12 óra alatt... Aggódós vagyok, igen. Viszont annyi "alternatívság" van bennem, hogy feleslegesen nem szeretnék semmit se kapni. természetesen szeretnék szülni, át szeretném élni minden fájdalommal együtt!

Szilvás! A dokim nem biztos, hogy ott lesz!!!!!! Csak akkor, ha ő az ügyeletes éppen. :(

Igen, tudom, hogy csak szivároghat is a magzatvíz. És azt is mondták, hogy ha szivárog, folyik a magzatvíz, mindenképp be kell menni.

Még egyszer elmondanám, nálunk hogyan megy... Beleavatkoznak a dolgokba akkor is, ha minden okés!!!! Nem kérdeznek, csinálják!!! És én nem akarom, hogy ez legyen!!!!! Minek fárasztanak mindkettőnket érzéstelenítővel, fájdalomcsillapítóval, ha minden rendben van??? Hagy történjen minden a maga ütemében, ahogy nekünk jólesik!!! Ha baj lenne, akkor segítsenek, adják be, ami kell, akkor megértem. De minden ok nélkül, csak azért hogy esetleg gyorsabban végezzünk, minek???? Szeretném ha nekünk is megvalósítható lenne, mint Ircsiéknek, hogy szépen minden haladhatott a maga ütemében. El szeretném kerülni, amit Bekri írt. Ezért írtam, hogy 4-5 percesekkel szeretnék indulni itthonról. 10 perc alatt a kórházban leszünk. Plusz még 3 emeletet meg kell mászni, mert én félek a lifttől gyerekkorom óta...
Még sosem szültem, nem is akarok okoskodni, nem tudom hogy mennyire fáj, de azt tudom, hogy szeretném teljes egészében átélni minden fájdalommal együtt!!! Akkor is, ha 2 óra alatt megszülök, akkor is, ha csak 10-12 óra... Anyósom és anyum is könnyen és gyorsan szült, mindketten ilyen kis soványak voltak, mint én... Anyum engem szült először és 9kor ment a kórházba, 10:05re már megvoltam. Dokim szerint is könnyen és jól szülő alkat vagyok. Nem élem bele magam, hogy én is olyan vagyok, mint anyum és anyósom, csak bizakodom. Hiszen miért ne lehetne?? De felkészültem arra is, hogy 10-12 óráig fog tartani, de ekkor se szeretném, ha feleslegesen közbeavatkoznának. Kitöröltem az agyamból minden olyan gondolatot, hogy és ha nem és ha baj lesz és ha és ha... A gondolatainkkal nagyon befolyásolni tudjuk a dolgokat. Ezért is beszélgetek a Bencével rengeteget, hogy segíteni fogjuk egymást, nem lesz semmi baj, könnyen fog menni. Kerülni fogom a nem-mel kezdődő mondatokat, nem fogom feladni!!! Ezért lesz ott a Tomi, hogy ha mélypontra kerülnék, segítsen kihúzni. Tudom, könnyű így pofázni, hiszen még nem szültem, meg szép elképzelések. De én ehhez tartani fogom magam. Akkor is, ha belepusztulok, úgy fog fájni. Nem szeretnék császárt sok mindenért,és meg is teszek mindent, hogy ne legyen, de ha mégis ezt hozza az élet, elfogadom. Én már csak ilyen hülye maximalista vagyok, aki ha eltervez valamit, tartja is magát hozzá... Meg hülye érzékeny vagyok, aki képes mindenen sírni...

Ezt utálom az internetben, hogy nem látjuk egymást, és nem olyan, mint ha beszélgetnénk szemtől szemben és értenétek mit akarok mondani. Így könnyen félre lehet érteni. Annyi a lényeg, hogy el akarom kerülni, hogy feleslegesen siettessenek minket, vagy közbeavatkozzanak. Mi ketten tudjuk, milyen ütemben szeretnénk és foguk, tudunk haladni. Hagy legyen már nyugodt szülésünk, születése. És pontosan ettől félek, hogy mi lesz ha kinevetnek vagy nem veszik komolyan, hogy én feleslegesen nem akarok semmilyen gyógyszert, infúziót? De szólni fogunk, vagy én vagy a Tomi, hogy mi a kívánságunk, ne avatkozzanak közbe. Dokimat fognánk ki, ő azonnal teljesítené. Csak sajnos ha bunkó dokit fogunk ki, nem tudom mi lesz. Úgy szeretném, ha úgy, olyan nyugalomban szülhetnénk, mint Ircsi...

Bekri! Nem vagy egyedül, én is a természetes szülés szószólója vagyok, de senkit nem ítélek el a császár miatt, de pl. a te esetedben szerintem felesleges volt, ahogy írtad, ezt szeretném is elkerülni! Ezért írtam, amit írtam... Ha van oka, pl. faros baba, vagy hirtelen leesik a szívhangja vagy túl mélyen tapad a lepény vagy bármi az okés. De én nem szeretem azokat az embereket, akik kérik a császárt, mikor nincs rá indok, csak hogy nekik könnyebb legyen vagy hasonló... Ez ki tud akasztani!!!

Részemről témát lezárom, lehet nem is kellett volna megírnom... Nem sértődtem meg, csak érzékeny vagyok és sírtam a reakciók olvastán, mert sikerült félreérteni engem, de ez az én hibám, hülyén fogalmaztam, meg más így neten, mint élőben. :( :cry: Ne haragudjatok!!! Senkit nem akartam megbántani. Nem akarom, hogy azt gondoljátok, felelőtlen vagyok, nem vagyok az! Csak olyan szülést szeretnék, ahol mi irányítunk a Bencével, és csak akkor avatkoznak közbe, ha gond van...

Kép

Kép
barbcsi

Szilvás :)
Én a mosogatószivacsot raktam anno bele a töltöttkáposztás kotlába...és az a hűtőbe :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi...teljesen igazad van!megértelek....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sehol senki? :( :o

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi Csillag! örülök, hogy minden rendben veletek! Hogy álltok a házzal? Remélem sokat pihensz és te csak dirigálsz, nem dolgozol!

Én se tudom hol vannak a többiek... Máskor alig győzök visszaolvasni... :roll:

Tudom, mit akartam mondani. Barátnőmmel beszélgettünk a kötelező és választható oltásokról is. Tomival megbeszéltük, a rota vírus ellenit mindenképp szeretnénk beadatni... Barátnőmék most adatták be, de teljesen mellbevágott, amit mondott: 2 részletben adták be, és 36 ezer volt a kettő együtt!!! :shock: :shock: A jegybank elnöknek adjunk 8 milliós fizetést, a szülők pedig adassák be 36ezerért az oltást, csak tudnám miből.... a 28ezres gyesből és 12ezres családi pótlékból??? :evil: :evil: Szomorú, hogy itt tartunk... :( :(

Apum tegnap ért haza Hollandiából. Képzeljétek, 46,3 fok volt a kamionban! :shock: Egész héten nem aludt. :( Én meg a 30 fokos éjjeli hőmérséklettől szenvedek... :oops: Ma kaptunk ventillátort, máris jobb. :wink: Kíváncsi leszek, jön-e a hidegfront, és hányan fognak szülni közülünk. 8) :wink: :roll: Bence már érzi, mert megint egyre kevesebbet mocorog. Szegényem, eddig a melegtől fészkelődött. :(

Kép

Kép
barbcsi

Csillag mi is hiányoltunk..(tali) ha már Pécsen voltál :( de majd legközelebb,babával :)
Van olyan h.a belső méhszáj jobban nyitott mint a külső??
:shock: :shock: 2-1-2? Ma is tanultam vmit...amatőr vagyok..
Blogodba írj ám,fotókat is várom..:)

Barbcsi sose sírj ilyenen :) [/quote]

evilany

Okés, Évi. csak én már várandósság előtt is extra érzékeny voltam, most meg aztán... :oops: :oops: :roll: :roll:
Na én ledőlök pihenni. Kíváncsian várom, lesz-e hidegfront és ha igen, lesz-e hatása ránk... :wink:

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi remélem mindkét kérdésre a válasz igen...
Mi voltunk Árkádban,bevásároltunk,(megint találkoztam Limoval,sztem szülni is együtt megyünk :) ) kajáltunk,most pihi,Jóbarátok...

evilany

én szívből remélem hogy lesz front és lesz hatása
hülye dolog de szülni szeretnék 2 napja....
:wink: :wink: :wink:
lehet pécsiek együtt megyünk? :) :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Nem olvastam vissza most sajna, utólért a vizesedés...most polcolom, meg áztatom jó hűvös vízben...nem is annyira dgi, de nagyon feszül és tök forró...:(

Balcsi jó volt, de itthon boztonságosabban elvagyok...nem örültem volna, ha ott akar kibújni...ja mert péntek reggel mentünk reggelizni, és mindenki azzal kezdte, hogy basszus, tegnap óta hogy lement a hasad...úgyhogy nem kockáztatok/tunk, hogy ott maradjunk...inkább itthon senyvedek...

Majd később jövök, mert most is nagyon fáj a lábam, meg a hurka lábujjaim...:P

Szép napot...kitartás a hőségben...várom azt a jégesőt meg hűvösebb időt, mint a messiást...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus,forró? Mindkét lábfejed vagy csak egyik? Figyelni kell mert ha forró tapintatú,fájdalmas,piros az lehet trombózis jele is...

evilany

Jaj, Barbcsi, nehogymá bőgjél! Téged aztán végképp nem akart bántani senki.
Csak úgy írtad, mintha ez a TE szülési terved lenne, slussz-passz. Én azért reagáltam, mert nem ennyire fekete-fehér a dolog. A fájásokra figyelj, és kész. Ha 10 percre laksz, az jó. De pl az Istvánban azért veszekedtek egy vajúdóval (a fülem hallatára), mert már a kitolásra érkezett, és az ügyeletes "doktorúrnak" azonnal topon kellett lennie.
Figyelj, biztos olyanok-amilyenek, de a TE kifejezett kérésed ellenére nem tehetnek. Férjed is ott lesz, határozottan kérjétek, ha valamit szeretnél. Nem vagy kiskorú, felnőtt vagy, jogaid vannak... DE AZT SEM SZABAD ELFELEJTENI, hogy adódhat úgy, hogy orvosilag valami olyan mellett kell dönteni, amit nem szeretnél. Biztos nem lesz így, mert fejben sok minden eldől (és te ügyesen programozod magad, meg Babucid is szót fogad), de azért egy pici részben be kell kalkulálni, mint eshetőség...

Értem, mi a célod, megértem, és elfogadom, én nem dönthettem anno, most jó lenne ÁTélni és nem TÚLélni a szülést. Drukkolok, és ne bőgj!!! Csak tapasztalatokat írtunk le, senki nem bánt!!! :-) Hallod???!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.07.17 14:42-kor.

szilvás76

Ilus, ha forró a lábad, Az nem jó!!!
Színe milyen?

szilvás76

Nálunk lazulás van.....meg dög meleg....

Csillag örülök, hogy minden oké :wink: Itt is, bocs, hogy nem válaszoltam :oops:

Barbi ne sírj, senki nem akar itt rosszat. Én speciel úgy vettem, hogy neketek ezt mondták, ott ez a protokoll oszt slussz. Senki nem tart felelőtlennek. :wink: Tarts ki!

Ilus hűha, pihenj! És ha nem múlik irány a doki!

királylány

Dia. Én is zuhanyoztam, hajmosás, de már megint melegem van.

És tényleg van vmi front, mert délelőtt alig mozgott a Babám, meg elég kemény volt a pocim alja... Most már "mindkettő" sokkal jobb...

Ki fog következni?????

szilvás76

Na, látom, sehol senki, megyek henyélni egy kicsit...
:wink:

szilvás76

Zuhanyozom, vizes a hajam, vizes a testem, iszonyat melegem van, vizes rongy, baba álomszuszék, alig bírok mozogni..... elolvadok. Ennyire még sosem szenvedtem, még mosolyogni sincsen kedvem.
szilvi35

Én babám élénk,lehet a fagyinak hála :oops: :lol:
De szakad rólam a víz :(

evilany

[quote="királylány"]T írta:királylányünde az nem jó ha csak elfolyik a magzatvíz, fájás meg sehol...

éttttem ééén, de olyan nincs pl, hogy fájdogál egy kicsit és a magzatvíz is elfolyik???? mert ha van ilyen verzió, akkor én ezt választanám! :wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi hát mi megkockáztattuk du a repesztést és nem repedt! :wink: :lol: nem akarom húúúzni ám az agyad! :wink: neeeeeeeeem! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Kép

Kép

Egész éjjel borogattam, ma így néz ki....ááááááááááááá :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?