A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

spumilla

én még nem voltam semmi ilyenenen,nem is beszélt erről a védőnő...nem tudom mikor akar küldeni.ugye most nagy a kavarc mert mindenki nyári szüneten van stb,és pl nálam még nem is volt kint,amit nem bánok,ráér :D nincs vele semmi bajom amúgy.minden héten valamelyik védőnő szabin van és igy nehéz.hétfőn megyek,akkor talán kint lesz a doki is,aztán majd modják a következő lépéseket,meg ugye kell adin beutalót 16 hetesre is.

nyufó

a családi dolog megoldodott,remélem igy is marad örökre,nincs nekem szükségem a felesleges idegre.
ma is van görcs,de pl hányinger nincs :) igy szépen váltakoznak a tűneteim.

de édes a lányzód,tényleg az ember szive ilyenkor majd kicsattan :)

olvastam neten hogy akinek fia lesz,annak szépen kitisztul az arca terhesség alatt,olyan igazi babás lesz.lányoknál pedig inkább elöjönnek a bőrhibák,pattanások stb...hát nálam utóbbi van,eléggé pattanásosodom.

kinél,hogy van?

szomszéd csaj is mondja "na most majd szépen kitisztul az arcod,nem lesznek pattanások"én nem vettem észre,sőt,inkább több van mint volt...akkor lányom lesz :wink: :)

persze azért erre nem adok,de lehet benne valami.

KépKép
bettike83

vonalzó próba(bettike)

Kép
krisz0923

Sziasztok!

Bettike! Most jöttem fel, tök szupi a vonalzó, köszönöm szépen!!! :*

msi és az összes többi gyerekes kismami! Én nem tudnám elképzelni, hogy még egy kisgyerek nyúzzon napközben, mostanában a melegtől egyszerűen f.s vagyok, van, hogy egész nap fekszem, nem tudom mikor mosogattam el utoljára. Úgyhogy ne ossza az észt senki, annak, aki terhes, meg gyereket nevel mellette. Főleg ne egy portás, aki lehet, hogy 20 éve lépett le, mert nem bírta a feleségét meg a gyerekeit. Mi a fene köze van hozzá.

Képzeljétel el, csütörtökön borzalmas migrénen volt egész nap (nem vagyok fejfájós) ültem az egyik buszmegállóban felforrt aggyal, kismamaruhában és odajött egy anyuka két 10 körüli gyerekkel, hogy engedjem leülni őket. Mondtam, hogy persze, tessék! Kicsit se szégyellte magát, amikor látta, hogy terhes vagyok. Majdnem elájultam állva :( Olyan görények az emberek.

Kép
krisz0923

Ja azt elfelejtettem írni, hogy a gyermekem a Kende nevet kapta :)

Kép
krisz0923

Sziasztok!

Nyufó, örülök a jó híreknek. :D
Én is egyke vagyok, de senki sem tart önzőnek, szerintem se vagyok az... :oops:

spumilla, ott fogok szülni, először uh-ra mentünk, utána auchanba, végül media marktba.
Fogdokihoz majd aug környékén megyek, Lexivel 18 hetesen voltam, ezért nem szólt senki.

bettike, én most is rügyezek, Lexinél is így volt. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

krisz

ez pofátlanság,én tuti nem adtam volna át a helyet.ettől kicsit pofátlanabb vagyok :D :D :D főleg kismamaként,áááá,én is képes vagyok elájulni.a nő tud álni,a gyerekek meg már elég nagyok,birják.fel sem fogom h volt képük elkérni a helyet,és azt sem h te milyen felindulásból adtad át :)

nagyon szivesen,szerintem is cuki lett a vonalzó.

kende név nagyon szép :)

beze

én is pattanásosodom,bár nem vészesen,de van.

KépKép
bettike83

most nem a védőnő küld el a különböző vizsgálatokra?ekg,fogászat stb?

KépKép
bettike83

Avrenim közben rájöttem már hogy nem egyke párod :lol: csak az éjszaka közepén nem olvastam vissza amit írok, csak mindig hozzáírtam a gondolatokat, ahogy olvastam folyamatosan az elmaradást. Így lett hogy kérdeztem hogy egyke, aztán írtam a sógornőddel kapcsolatban :lol:

Beze én is egyke vagyok :lol: De az egyke gyerekekre, főleg akik jól el is vannak kényeztetve, jellemzőbb felnőtt korban az önzés a kapcsolatban vagy hogy kiszolgáltatja magát. Azért a testvérek már korán megtanulják a megosztást :lol: Különben én se vagyok önző, nem általánosítva gondoltam.

Salsifraga tuti hogy nincs baj, csak optimistán, jól csinálod, látod nekem is segített. De azért menj el az integráltra! :D

Spumilla tényleg közben eszembe jutott, hogy még korábban említetted a fórum találkozót, de majd ha kész lesz a ház :lol: Lehet hogy nem kéne éjfél fele fórumoznom, nem fog a fejem :lol:
Zöld Piramis : Magyarországon és az európai térségben is egyedülálló létesítmény nyitja meg a kapuit 2010-ben, a Nyíregyházi Állatparkban. A kéthektáros területen Zöld Piramis épül: Ócenáriummal, Esőerdőházzal és Tarzan ösvényével. A beruházás egyedülálló technológiákat és látványelemeket vonultat fel: A Zöld Piramisnak nevezett épület földalatti szintjén az Indiai Óceán élővilága jelenik meg. A látogatók üvegfolyosóban közlekedve az 500.000 literes akváriumban lévő cápák, ráják, korallok stb. élővilágát figyelhetik meg. Az Ócenárium fölött kerül kialakításra az Esőerdőház, amely sajátos hangulatával, egyedülálló élményt nyújt. A látogatók függőhidak magasságából tekinthetnek le a dzsungel gyönyörű növényeire, a 15 méter magasról lezúduló vízesés mellett elhaladva pedig olyan különleges állatokkal találkozhatnak, mint a komodói varánusz, az orángután, a páncélos rinocérosz, a krokodil vagy az óriáskígyó. Az ösvény a Szafari híddal kapcsolódik az Afrika-házhoz, amely a kontinens állatainak széleskörű és újszerű bemutatását teszi lehetővé, mintegy 1.000 m²-es területen. Az épület – emeleti szintjén – a látogatók számára kívülről biztosítja az állatok tanulmányozását. A bővítés szervesen illeszkedik az Állatparkhoz, ugyanakkor meseszerű élménnyel is szolgál, hiszen nemcsak állatokat lehet majd látni, hanem speciális, az ismert mesék (Dzsungel Könyve, Tarzan) világához kapcsolódó szórakoztató elemek is beillesztésre kerülnek.
http://www.zoldpiramis.hu/

Kis-Csillag ja, ééértem! Akkor van hol azért lakni amíg meglesz az albérlet. De azért az egy hét rossz lesz apa nélkül, bár biztos gyorsan elmegy a költözéssel, pakolással. Nagynénéd fog tudni segíteni az ikrekkel, vagy családból valaki fel fog tudni jönni hozzátok legalább valamennyi időre? Gyors javulást neked, remélem gyorsan túlleszel ezen a toroknyűgön.

Bettike örülök, remélem akkor hogy most már így is marad a családi dolog!!!! Nagyon bíztató amit írsz, mert még azért nem 100% hogy kislány, pedig ugye nagyon szeretnénk, de én annyira ragyás vagyok most hogy már szégyellem, szóval akkor hajrá ragya és kislány!!! :D :D :D

Krisz hááát én lehet hogy elküldtem volna a csudába ha rosszul is vagyok még, nem semmi hogy átadtad a helyet! Beírtam a Kendét a táblázatba. Krisztinnek is Kende lesz ha kisfiú lesz, úgy látszik most kedvelt név!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó

mondjuk gondolom te is meglennél ragyák nélkül ugye :) én is,bár nem sok van eddig,remélem ennyivel meg is elégedik a szervezetem.
lehet erre a fronra,de én úgy görcsölök mostmár 3 .napja....nem tudom miért van...

ti is görcsöltök?

KépKép
bettike83

Bettike, a pattanások nekem a szám környékén jönnek, elég hülyén nézek ki, még kamasz koromban sem voltam pattis, UTÁLOM!!
Én is görcsölgetek napok óta, remélem nem gond.

Ma éjjel megint Alian-ra ébredtem, majd kiszakad a kasam elég kellemetlen, félálomba könyörögtem, hogy babóca légyszí, haggy aludni, erre reggel megint erre keltem, már egy kicsit íjesztő. Főleg mert hol alul a szeméremdomd felett dudorodik, hol a köldökömnél, hogy tudja a méhem így változtatni a helyét??? :roll: Nem merem felhívni emiatt a dokit, várom a szerdát mit mondd rá!

Kép
nlzs

nlzs

cuki lehet,de még olyan pici és már nem hagyja az anyját aludni :D :D :D

KépKép
bettike83

Akik voltak uh-on,meg jó eredményt kaptak kombinálton stb ahhoz gratula,nem írom név szerint,csak gyorsan olvasgatom fórumot,nehezen bírom meleget,szédelgek,kislány is nyűgös,éjszakázunk,most alszik így kicsit írok...

Fogászat,ekg:már mindkettőt hamar "letudtam",egy fogam amúgy is letörött,tehát esedékes volt fogászat,ekg-n is gyorsan túlestem,első vérvételes beutalókor,kaptam ekg-ra is háziorvostól beutalót,előrelátó voltam, ne a nyári szünetben,melegben :D
Szerintem nincs időhöz kötve,védőnő mondja,hogy menjél el,az a lényeg,hogy be legyen írva kiskönyvbe...Szemészetre szoktak még küldeni,ha valaki szemüveges,vagy kontaktlencsét hord.

Úgy látszik mindegyik babonát,megfigyelést pont fordítva hallottam,illetve nálam is fordítva volt...
Kevés rosszullét,pattanásos bőr-első baba fiú lett,második sok rosszullét,sima bőr,nem volt pattanás kislány, most a harmadik kevés rosszullét,sok pattanás,eddig lányt mondtak uh-on(helyesebben szólva nem látszott kuki,de más sem...),szóval még bárki lehet...majd kiderül,érdekes uh óta lenyugodtam,örülök,hogy egészséges,jól van,most már mindegy ki lesz...
Ha érdekelnek mindenféle megfigyelések,babonák,ezt olvastam, de ez is olyan,hogy 50% mindenre az esély vagy bejön,vagy nem...
http://velvet.hu/poronty/2009/06/11/az_ ... nyt_varsz/

Bettike83: Nekem is görcsölget a hasam, de nekem minden terhességnél szinte havonta előjött,sőt olyan erős görcseim voltak,hogy jobban fájt,mint a vajúdás,mégis minden rendben ment...Már hozzászoktam bár kb 2napja alig bírtam menni,de attól még ugyanúgy sétáltunk babakocsival Noémivel,nem foglalkoztam vele, hogy fáj(legalábbis próbáltam elterelni figyelmemet)...Minden nap szedek magnéziumot,ez kicsit segít...

Nyufó: aranyos lehetett a kislányod :D Sok szót mond már?
Nekem olyan furcsa,hogy Levi 1évesen már beszélt Noémi pár szónál tart,minden gyerek másként fejlődik :D

Afp: hétfőn megyek vérvételre,nagyon meglepődnék,ha jó eredmény jönne ki,fiammal 0,7mom volt ami alacsony de határeset,a másik érték meg magas volt,első babát várva egyik reggel arra ébredtem,hogy csörög a telefon doki hívott,hogy rossz lett az eredmény azonnal menjek be hozzá,megnézett uh-on,kaptam beutalót genetikai tanácsadásra...Egész délelőttömet ott töltöttem,féltem,izgultam baj van,erre behívtak megkérdezték,hogy hívnak hány kg vagyok,hány hetes terhes stb,erre mondták nem javasolják magzatvízvételt,minden rendben(uh-ot sem csináltak semmit...).
Ebből tanultám második babánál,mondtam (másik orvoshoz jártam),ha rossz az afp-m nem megyek el genetikai tanácsadásra,megkérdeztem mennyi lett 0,5még alacsonyabb,elmentem egy 4d-re megnézetni,minden ok-e,jó volt a kombinált is,be lett írva kiskönyve,hogy saját felelősségre nem mentem el gen.tanácsadásra...
Ezek után nem fogok megijedni,ha alacsony lesz afp,tehát nem megyek sehova(bár most 3.doki van,nem tudom mi a protokoll nála...),max majd még egy 4d-re bár most azt sem tervezem,ha minden rendben...
Egyébként azt olvastam,az alacsonyabb afp lányra,a magasabb fiúra utal,mármint a normál határon belül is,végülis relatív mi a magas,de tény,hogy a 0,7magasabb,mint a 0,5mom.(egyébként 0,7-0,8alatt mondják alacsonynak)
Ezt csak azért írtam le ha valakinek esetleg nem lesz jó afp értéke, nem kell nagyon megijedni,lehet csak rossz időben lett levéve,vagy bármi apróság is lehet oka...ha minden más rendben van...

Nlzs:Jó a kép amit felraktál pocakodról,teljesen ilyet érzek én is,mikor bekeményedik méhem,mivel elég vékony vagyok,nekem is látszik,meg teljesen érezhető a dudor,szerintem semmi baj,nincs vele :D Egyébként kicsit kellemetlen érzés,de elmúlik :D

Most már egyre jobban érzem babát olyan jó,persze még csak este fekve,figyelve :D
lenojo

lenojo

te már 16 hetes vagy,ez igen :)

sajnálom a görcsöket,egyűtt érzek veled...

KépKép
bettike83

bettike, lenojoval én napra pontosan egyezek. Most meg is lepődtem, hogy ennyi. :oops:
A görcsök szerintem a front miatt vannak, de azért ilyenkor jobb lepihenni, illetve bevenni egy magnéziumot. :wink:

Nyufó, oké, értem ám. :wink: Férjemnek van egy nővére, ő alapból elég önző, a sógornőm pedig sóher a végtelenségig. :roll: Hiába, nem vagyunk egyformák...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bettike, éjjel nem éreztem olyan cukinak, elég fura érzés. De lehet (és köszi Lenojo), hogy tényleg keményedés, a fiaimnál nem volt ilyen nekem. Ja és Lenojo én az első két terhességnél végighánytam és nem emlékszem pattanásokra, a hajm viszont nagyon szép volt, most még nem hánytam, pattanásos vagyok, és nagyon hullik a hajam, és úgy néz ki most is fim lesz, pedig az elejé bíztam benne én is más terhesség, más nemű gyerek, de sajnos nem, biztos az eltelt sok-sok év miatt más ez a terhesség.

Nyufó, nem is mesélted nekem a "Anya" meglepit Regitől!? holnapra reméljük jobban leszel, ha -5 fokkal kevesebb lesz. Remélem mert holnap ebédre jön a család hozzánk is és grillezünk husit meg salik, mert anyukámnak a szülinapját ünnepeljük. nem lesz jó tüzelni 30 fok fölött.

Kép
nlzs

azt mondják minden terhesség más.szoval az ilyen kis dolgokra mint ezt kivánod,azt kivánod,nem lehet adni.kivárjuk a megfelelő időt és megmondja a doki,más nincs.én nem találgatok,felesleges lenne.

beze

akkor te is szépen haladsz már :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

bettike, igen, megy az idő. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

sziasztok!

köszi lányok olyan aranyosak vagytok!:) szerintem megfogadom a tanácsotokat és beveszem a lesz.rom tablettát....nehogymár egy suttyó portás véleménye akasszon ki...nem tetszik akkor ne nézze és amugyis az minek leselkedik, a fősulit nézze ne minket...10 percből amit belőlünk látott meg ne vonjon le következtetéseket...

itt voltak sogornőmék a kislányukkal 3 éves lesz...Baló nagyon élvezte, állatkertbe voltunk..kergetőztek, kicsit verekedtek de mindig bocsánatot kértek és az én 2 éves fiam is odament hozzá ha megrugta és sírt Kata, hogy bocsi és édesen cuppogot neki puszikat:))majdnem elbőgtem magam olyan édes volt:)))))))

ma mondta hogy kígyó meg mostanában kezdett el beszélni, fa és dinnye volt az első két szava (persze anya, apa, tata mama dédi után)

igyekszem visszaolvasni majd....jó hétvégét már ami maradt belőle...

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok!

Gyors beköszönés :) 8)
Megérkezett a várva várt hidegfront, nálam szerencsére most nem okozott görcsöket, mely meg is lepett elég alaposan.
Viszont jól jött, így nem kell a nagy kánikulában felutaznunk Budapestre.
Ahova megyek nem tudom, hogy lesz-e net, laptopot viszek magammal, de ha nem lenne, akkor majd csak egy hét múlva fogok jelentkezni :roll:

Vigyázzatok magatokra, pocisimi mindenkinek! :P 8)

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Nem tüntem el, megvagyok, minden oké! Csak tegnap voltunk a Balatonon és azért nem jelentkeztem, nagyon jó volt csak melegem volt ezerrel, hajókáztunk is :lol:

Azt akartam megkérdezni azoktól akik voltak kombinált teszten, hogy oda éhgyomorra kell menni és kell vinni vizeletet?? Mert ezt nem tudom... kedden megyek :) meg a dokimhoz 12 hetes Uh-ra is :)
Remélem minden oké lesz, és megint kapok képet is :)

Jó, hogy most kicsit hüvősebb van, már sok volt a melegből..
Most megyek, mert sajnos sikerült össze mosnom a kórházi ruháimat, egy rózsaszín felsővel és most minden rózsaszín :evil: Hipózom, hátha segít, nagyon remélem!
De még jővök, várom a válaszokat!

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok:) végre nekem is sikerült benéznem:) most írok egy kisregényt, remélem nem felejtettem ki senkit, ha igen, akkor elnézést!!!!
Nlzs és Salsifraga: örülök, hogy jól telt a nyaralás:)
Nlzs: gratulálok a szép szűrővizsgálat eredménye:) most már nyugodtabb lehetsz:) húúú annyira jók a képek:) hát már az elsőn is látszik a dudor, de a második kép nagyon „komoly”:) annyira aranyos:) amúgy nem fájt?
Timi: akkor zsúfoltak a napjaid, örülök, hogy jól érzed magad a helyeden:) már jövö héten neked is megint vizsgálat:) ez szuper!!!! én is most megyek 2 hét mulva utána meg megint 2 hét múlva:)
Avrenim: akkor sikeres volt a vérlevétel:) és a munkatársnőd is megkönnyebbülhet már :) hogy nem kell ilyen megterhelő feladatot ellátnia:) Nem egyszerű a családi helyzet nálatok:( Köszönöm a gratulációt, annyira édes volt a babám:) majdnem elsírtam magam:) most megyek a védőnőhöz, aztán 2 hét múlva a kombináltra, utána 2 hét múlva megint a dokihoz:) ez sárkány vagyok még mindig, de már egész jól tudom kontrollálni:) te is biztos túl leszel nemsokára ezen a sírós korszakon! a köldökzsinórvért én levetetem majd
Krisz: Gratula ehhez a hatalmas nagy fiúcskához:):):):)legközelebb hozz képet nekünk Jó a vonalzó:) Kende az annyira szép név, nekem is tetszik:) én tuti nem adtam volna át a helyem, nagy gyerekek voltak már és te meg állapotos vagy 40 fokban
Beze: jobban vagy már? Köszönöm a gratulációt:)
Kis-csillag: hogy haladnak a dolgaitok? a csütörtöki rosszulét után már jobban vagy???? és a torkod?
Msi: rám is a szívbajt hozta volna az öreg:( nem is értem, miért mond ilyeneket! elképesztő emberek vannak! sajnálom, hogy rosszul érzed magad, de hidd el, csak hangulatingadozás és biztosan nagyon jó anya vagy, csak egyszerűen ilyen napod volt! Baló is biztosan így gondolja:) Aranyos lehet, ahogy mondja a kis szavacskáit:)
Spumilla nagyon szuper a kabin:) nekem bejön! én most voltam vérvételen és EKG-n! fogászat még visszavan
Bettike: én még nem próbáltam ezt a gyűrűs dolgot, de hallottam már róla, szerintem ki is próbálom:) sose voltam pattanásos, hát most nagyon, remélem ez tényleg kislány jele
Nyufó: jó kis program! jó nagy boldogság önthetett el, mikor kimondta:) csodás érzés lehet:) Köszönöm a gratulát:) hát én is majdnem elsírtam magam, annyira édes volt:) főleg, hogy láttam a teljes láb hosszát,pont sikerült úgy tartani a gépet:) és lehet hülyeség, de láttam az orrát a fotón, szerintem egyértelmű:) olyan kovászos ubit csináltam, hogy azóta se bírok leállni vele:) most jelentkezem be védőnőhöz, aztán 2 hét múlva kombinált és rá 2 hét múlva megint doki
Rebeka: gratulálok a szép eredményekhez:)mekkora megkönnyebbülés :) én 2 hét múlva megyek kombináltra
Salsifraga: szerintem se aggódj, de az integrált teszt az tényleg megnyugtathat! ne aggódj, minden rendben lesz:) én valahol az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum honlapján láttam ilyen táblázatot, ahol kor szerint volt beírva a valószínűség száma! amúgy szupi a fotó, jó alakod van és már látszik a domborodás is:) nagyon szép helyen voltatok:)
Illda: köszönöm a gratulációt:) neked is nagyon szépek az eredmények:) fotó nincs?

Lányok, segítsetek nekem: mostanában egyre többször kezd bevérezni a bőröm alatt, mintha megütnének, de van ahol sokkal kisebb pötyökben és nagyon megijedtem, mert hallottam már terhesség alatti trombozis veszélyről :( szerintetek mit tegyek? dokit nem merem ilyennel zaklatni :(
[/b]

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Timi: egyik sem kell!

Kép
spumilla

spumilla: oké:) köszi! és mennyi idő alatt lett meg neked az eredmény? azért újra el kell menni vagy kipostázzák?

monka: szerintem mindenképp a dokit kérdezd meg, mást nem akkor a háziorvost, vagy védőnőt, de ne várj, mert az ilyen nem játék!
holnap mindenképp keresd fel és mondd el neki, Drukkolok!!!!!
egyébként tök várom már a keddet, hogy megint lássam a kis babámat, remélem sokat nőt, és minden rendben van vele, és a Down-eredmény is jó lesz! kedden drukkolj! :)

KépKép

KépKép
t.timi

Bocsi lányok, csak úgy megosztanám veletek, apa megdobálta Regit délután és az egyik kép olyan jó lett :lol:
Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: szuper lett ez a kép :lol: :lol: nagyon aranyos Regi rajta!!!!

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

Többen írtátok hogy elfelejtitek mit olvastatok, mire írásra kerül a sor. Én most kitaláltam magamnak egy tök jót, ami nekem nagyon bevállt. Az explorer-ben két fülön 2x nyitom meg a fórumunkat. Az egyikbe belépek, ott a válasz ablak van folyamatosan, a másik fülön meg olvasok, tudok lapot ugrani és amikor olyanhoz érek amihez hozzászólnék akkor átugrok a másik fülre ahova be vagyok jelentkezve és rögtön tudom írni a válasz ablakba.

Bettike nagyon meglennék ragyák nélkül!!! Most annyi van, hogy az már zavar nagyon, na de ez van. Nekem is fáj időnként a hasam.

Nlzs tuti normális, csak olyan úgy látszik a pocakszerkezeted, hogy amikor ilyen vékony vagy, akkor így ki tud dudorodni :lol: De az nem semmi hogy már most kellemetlen, mi lesz ha nagyobb lesz a babó :shock: Akkor lehet hogy még sok álmatlan éjszakád lesz. Hogy sikerült a szülinapi buli? Tényleg elfelejtettem írni a Regi anyát. Ide is úgy jutott az eszembe, hogy leültem hogy na mi is történt velem az elmúlt pár napban amit szívesen megosztanék veletek és akkor beugrott :D :D :D

Lenojo sajnálom hogy szarul vagy, én is nagyon nehezen bírom ezt az időt. Kicsi enyhülés volt ma, olyan jól esett, de hét közepére megint 35 fok fölé ígérik. Hétvégére viszont állítólag egy erősebb lehülés jön, én örülnék neki. Regi se beszél még, egyre több szót tud, szinte minden nap mond újat, de most kezd beindulgatni. Tényleg minden gyerek változó hogy mikor kezd beszélni de nem ismerek olyan felnőttet aki ne tudna, szóval ha később is kezdik, akkor is hamarosan be nem áll a szájuk, majd egész nap csicseregnek a fülünkbe és akkor már lehet hogy néha a a csöndre vágyunk :lol: Remlélem azért jó lesz az AFP-d holnap! Megy a drukk! Kemény lehet ha annyira tudsz görcsölni hogy a vajúdást írod hogy szinte az nem volt ilyen rossz. Ez mitől lehet?

Beze persze én is ismerek ám sok olyan önző embert, akinek van tesója, szóval nem törvényszerű, inkább csak logikus úgy lenne, de persze sokszor az élet nem azt igazolja :lol:

Msi jól teszed, kell az a lesz.rom tabletta időnként!!! Nekem is Regi most kezd beindulni, szinte minden nap tanul új szót, annyira édesek. A szomszédban van egy több mint két éves kislány, többször már játszottak Regivel, múltkor meg egy 8 éves kislánnyal játszottak, a kislány felaggata rá az ékszereit, tologatta talicskában, meg amit akarsz, Regi megy úgy élvezte, sikongatott meg minden. Olyan jó elnézni amikor játszik a gyerkőc, szóval gyanítom mit éltél át amikor Baló játszott a kislánnyal :lol:

Kis-Csillag remélem fogsz tudni azért jelentkezni. Megy a drukk hogy hamar találjatok jó albérletet, könnyű költözést, orvosváltást!

T.timi mertél fürdeni is, vagy csak a parton voltál? Én integrálton voltam, de az is ugyanaz, mert az a kombináltból és utána később még egy vérévételből áll. Nekem nem kellett éhgyomor és pisi sem. Sikerül a hipózás? Te is már mész kombináltra, neked is megy a drukk! Én meg az itegrált második vérvételre megyek és rá két napra van meg az eredmény, izgi. Örülök hogy tetszik a kép :lol:

Monka mikor tervezed megmondani anyukádéknak? Elhiszem hogy meghatódtál az UH-n :D Gyorsan megy az idő, már neked is mindjárt kombinált, most már neked is szépen felmászott a vonalzód :lol: :lol: Sajnos ehhez a bevérzéses dologhoz nem tudok hozzászólni :shock: , de szerintem nyugodtan kérdezd meg a dokit.

[/b]

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Monka, köszi, jól. :wink: Remélem, ti is. :wink:
A bevérzésben sajnos én sem tudok segíteni. :(

Nyufó, Regiről a kép tüneményes, nagyon jó, hogy felraktad. :D
Így van egyébként, nem lehet sztereotípiákban gondolkodni, de az igaz, hogy az egykék általában önzők.
Nevetek már van?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze hát ha tényleg lány akkor az Anna nagyon esélyes. De addig még nem akarom beírni a táblázatba, amíg nem lesz 100 % hogy kislány. Még kinőhet azért, bár bizakodok hogy nem. Aug. 6-án megyek 4D-re, akkor már több mint 18 hetes leszek, akkor azért már biztos meg tudják mondani tutira, ha megmutatja magát. Köszi, örülök hogy tetszik a kép :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

timi

nem kell éhezni előtte,én pont előtte ettem mert már nem birtam :) pisi meg a védőnőhöz kell csak :)

nyufó

jó ötlet

az tuti h én valami frontra fogom megszülni a gyerekemet,hát ma úgy begöcsöltem,nagyon megijedtem.,már napok óta görcsölök de ma vitte a primet...de aztán elmúlt.

KépKép
bettike83

monka köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :) Jaj, már nagyon szerettünk volna képet, erre a doki közölte, hogy sajna nincs nyomtatója. A párom nagyon nyugodt ember, de akkor láttam rajta, hogy ölni tudott volna. Utólag mondta is, hogy nézett rá, megüsse, vagy mi legyen!? :D Csalódottak voltunk mind a ketten, de kb 3 hét múlva megyünk a nagygenetikára és olyan helyen csinálják, ahol van minden.

nyufó tüneményes Regi és nagyon jó a kép! Nagyon klassz, hogy feltetted. :)

Hogy bírjátok ezt a hőséget? Én ma már úgy éreztem kipurcanok 29C volt egész nap a házban...

Kép
krisz0923

bettike jobban vagy már?

Kép
krisz0923

timi: te mondtad nekem fehérvárt ugye jol emlékszem?
ott ugy volt forditva a monitor,hogy én semmit nem láttam belőle, csak a doktornő :(
másfél hét mulva elküldték az eredményt, amit a neten nézhettem meg. egy sms jött a kóddal. amugy ott azt mondták 3 hét és hogy majd menjek be...
nagyon drukkolok a jó eredményhez!

nyufó: ez a kép nagyon jó. mennyi bizalom van benne, annyira érdekes. engem már nem lehetne félelem nélkül dobálni :) de Regi annyira cuki és éllénk és boldog! köszi hogy feltöltötted! :D

lányok, mi ez a bevérzés dolog? vlamin biztos átszaladtam, mert most nem tudom miről van szó :oops:

nálunk nagyon jól telt a hétvége, ittvoltak a barátaink, szombaton vizibicikliztünk meg úszkáltunk. szuper volt. este szalonnasütés a kertben, és én ugy bezabáltam, huuuu, de aztán a citromos viz megmentett :D ma meg kirándultunk egy jót Lilivel meg a barátnőmmel, nagyon jól éreztük magunkat. holnap megint egy kis épitkezés, ami miatt le kell mondanom a védőnőt és keddre áttenni az AFP-t. A védőnő nemtom hogy fogja venni a dolgot, eddig személyesn még nem találkoztunk, csak a helyettesével, neki nem lenne gondja ezzel... meglátjuk. Az AFP miatt meg nem akarok parázni. jo lesz az kedden is és 2-3 nap alatt meg lesz az eredménye.
a hidegfrontot megúsztuk mindenféle görcsölés nélkül, jól vagyok. :)

Kép
spumilla

krisz

jobban hála az égnek...nem tudom holnap h lesz,de remélem azért pár napra alább hagy a dolog.

KépKép
bettike83

Szaisztok! Jó reggelt!

Én már melóból írok gyorsban, de ma egész nap vagyok, úgyhogy csak este érek haza, de gondoltam beköszönök nektek..

spumilla: igen én mondtam neked Fvárt, én is oda megyek holnap.
Az nem jó ha nem lehet látni semmit:( És nem is mutatta meg a monitort??? Ez elég nagy hülyeség, de én utána megyek a dokimhoz 12 hetesre ott láthatom a kis drágámat :) :)
És sokáig tart a vizsgálat? Mennyit kellett várnod? (mert nekem sincs időpontom-8-ra érek oda, mert csak úgy van buszom, az első busszal megyek, és mégis csak 8ra leszek ott)

nyufó: nem fürödtem a Balcsiban. De holnap megkérdezem a dokit mit mondd ezekre a fürdésekre, mert mennénk a Velencei tóra is, de ha nem fürődhetek akkor nem megyek, majd megkérdezem.
Regi tündéri!!!! :) a Hipózás nagyjából sikerült, majd jól átmosom mosogépbe, hátha még az is segít.

A fogaszati vizsgálatra mikor kell menni? Oda is küld a védőnő?

Most megyek, mert melózni is kell, délután rendelés előtt még megprobálom elolvasni amiket írtatok, de vissza írni nem biztos, hogy tudok, de igyekszem. Jó napot mindenkinek!! :)

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

bettike, én a helyedben azért megemlíteném a dokinak a görcsöket, biztos, ami biztos. :wink: Vigyázz magadra, ilyenkor vegyél be magnéziumot és okvetlen dőlj le! Hétvégén még erősebb hidegfront jön. :?

timi, fogdokihoz nem küldenek szó szerint, neked kell időpontot kérned, aztán elmenni. Én a héten kérek, remélem, jövő héten lerendezhetem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze: értem, és hány hetesen kell menni? mikor érdemes időpontot kérni?

KépKép

KépKép
t.timi

Ti is tele vagytok szúnyog csípéssel? Nekem a lábamon van egy csomó :? Szerencsére nem viszked. De az nem árt a babának?

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

Ismét szép volt a termés a hétvégén :)

Spumilla, Timi én már túl vagyok a fogászaton, 12 hetesen mentem először. Szerintem tök mindegy mikor mész, a lényeg, hogy be legyen írva a kiskönyvedbe.
Az EKG-n kb 7 hetesen voltam, az megvan hamar, kell hozzá beutaló.

Nyufó ez a kép nagyon édes, annyira jól elkaptad a pillanatot, ebből kellene megélned :)
Nagyon megható lehetett, amikor Regi kimondta, hogy anya, tuti elsírtam volna magam :)
Én alacsony vagyok, 163 cm, ezért több, mint két fej a különbség közöttünk, de egyáltalán nem zavaró :)
Apa most nem dolgozik, ugyanis a múlt szezonig a kosárlabdából kereste a pénzt, viszont ez nem annyira biztos forrás, mint egy rendes meló, így most letesz egy OKJ-s tanfolyamot, hogy elkezdhessen melózni egy ismerős cégénél. Reméljük tényleg el is tud kezdeni, mert ha nem, akkor folytatja a kosárlabdát vidéken, és mivel én Pesten dolgozok csak hétvégéken tudnánk találkozni ami nagyon rossz lenne :(
Szóval most drukkolunk, hogy összejöjjön a meló Pesten.

Bettike jobban vagy már vagy még görcsölsz? Nekem olyan nagyon enyhe menstruációs fájdalmaim szoktak lenne, görcsölni csak az elején görcsöltam.

Kis-csillag a torkod hogy van? Képzeld, pénteken átruccantak hozzám rókáék. Épp anyukámhoz indultunk vidékre, de előtte gyorsan bekaptam egy Gravidát. Hát ezt nem kellett volna, ugyanis a városligetnél meg kellett állni, mert jött Vuk. Nagyon kellemetlen volt, így nyílvános helyen, de nem tudtam leküzdeni. Szóval így jártam. Azóta minden okés. A Gravidát harmadszorra rókáztam ki :evil:

én is tartozok még pocakfotóval, de még tartogatom. Nekem nagy a hasam, mindig megjegyzik, hogy még csak ennyi idős vagyok és ekkora a hasam? Az igaz, hogy volt rajtam 3-4 kg felesleg, de erre csak fél kilót híztam, mégis nagy lett a pocim. A derékbőségem már 14 cm-rel nőtt. Nem tudom, mi lesz a végére...
Jövőhéten hétfőn megyek UH-ra, alig várom már :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

sziasztok lányok

előkerültem, csak hétvégén nem voltam képes netezni. fetrengtem az ágyamban szinte egész nap. megviselt a meleg és nekem is marhára görcsölt a hasam. be is vettem egyből két magne b6-ot. biztos a fron is csinálta. mára már jobban vagyok

bejelentkeztem a 18. heti genetikára ma. még nekem elég messze van ugyan, de a dokim azt mondta már most kérjek időpontot mert nagyon sokan vannak. összekötöm egy kis 4d-s babamozival :D már alig várom

bettike: remlem már jobban vagy, próbálj meg pihenni minél többet és ha nem múlnának a görcseid akkor menj el orvoshoz, hogy megnyugodj.

krisz: sajnos legutóbb én sem kaptam UH képet a piciről, mert nem volt nyomtatója a dokinak. ilyenkor várja az ember, hogy mindenkinek eldicsekedhessen vele. remélem legközelebb már neked is lesz fotód :D

spumilla: nagyon jól sikerülhetett a hétvégéd, gondolom akkor sikerült egy kicsit kikapcsolódnod így a nagy építkezés közepette. nem kis dolog az azért. rád is fért már

nyufó: nagyon szép név az Anna. szorítok hogy tényleg kislányod legyen. nagyon szép Regi ezen a képen, igazi boldog kiegyensúlyozott gyerek, amilyennek lennie kell. nem csodálom ha elolvadtál az anya szava hallatán. nagyon jó érzés lehet

lenojo: drukkolok az afp-dhez

timi: neked holnapra megy a drukk a dokihoz. biztos minden rendben lesz. nekem a kombinált eredmény egy hét alatt megérkezett, még csodálkoztam is rajta
biztos szupi lehetett a Balatonon hajókázni. engem vonzott volna a víz, ahogy írtam nagyon szeretek fürödni, de egyenlőre még én sem mertem.

msi: örülök hogy nem bánkódsz már azon a kretén portáson. semmi köze nincs hozzá, hogyan neveled a gyereked. és a többiekkel 100%-ban egyetértek. egyáltalán nem vagy rossz anya. sőt az írásaidból ítélve nagyon is jó, úgyhogy ne törődj ilyen megjegyzésekkel. ilyen emberek mindig voltak és mindig lesznek is :)

mindenkinek köszönöm a gratulációkat, majd igyekszem írni. meg lassan én is rakok fel poci fotót. úgy tűnik már egy picit kezd látszódni végre :lol:

ha valakit kihyagytam attól elnézést, de mindenkinek szép napot

KépKép
Kép
rebeka85

Timi már hogyne lenne minden rendben :D gyönyörű és egészséges babácskád van :D tudod, hogy úgyis nagyon drukkolok :wink:
Nyufó annyira aranyos az a kép :D Regi már szép nagylány :D
Anyuméknak majd a kombinált után akarom megmondani :D A héten már megyek védőnőhöz, jövő héten meg kombináltra :D Nemsokára már te is eléred a középidőt :D Amúgy jobban vagy már? nem fáj a hasad? Uh, nemsokára mész 4D-re!!!! azta, de szuper:)
Beze köszönjük mi is jól vagyunk :D a bevérzés miatt majd a dokit felhívom azt hiszem :(
Bettike jobban érzed már magad? felhívod a dokit miatta?
Krisz teljesen megértem a párodat :( azért az ember szeretne egy képet legalább ilyenkor :? Nem is értem miért nem kötelező ez :( Na majd a következőn már lesz kép és akkor már felteszed nekünk :D
Spumilla a bevérzésest én kérdeztem, mert mostanában úgy nézek ki, mint akit itt ott megvertek és vannak sokkal kisebbek is , de nem tudom mitől. Csak nem tudom, hogy a dokim ezzel mit tud kezdeni :(

Kép
monka1

Dalmicsek jobban vagy már? és ha hipp natalt próbálnál? az folyékony :shock:

Kép
monka1

Aranyosak vagytok monka, rebeka :) köszi a durkokkat, rám fér. Tudom, hogy minden rendben,de azért egy kis izgalom van bennem :) de nagyon örülök, hogy megint láthatom a babám, most hamar eltelt a 3 hét :) kiváncsi vagyok mennyit nőt :)

Akkor hamarossan majd én is kérek időpontot fogászatra, de még várok egy kicsit, biztos mondja majd a védőnő is, őt szerdán kell felhívnom.

KépKép

KépKép
t.timi

Mára elköszönök, mert nem sokára megyek rendelni, és estig leszek, 9-re érek haza, akkor már nem hiszem, hogy írok.
De holnap mindenképp jelentkezem ha haza értem a dokiktól.
Délután írok, hogy minden rendben volt, és hogy mekkora lett a babucim, szerintem 6 óra fele jeletkezem. A drukkokat várom :) Előre is köszi!! Vigyázzon magára és a babára mindenki!!
Jó beszélgetést délutánra, és pihenjetek!-(helyettem is:)

KépKép

KépKép
t.timi

timi, drukkolok, de biztosan minden rendben van! :wink:
Nekem anno a védőnőm helyettese azt mondta, mindegy, mikor megyek, a lényeg, hogy elmenjek, illetve jó tanácsként adta, hogy azért várjam meg a hányós korszak végét. Így kinéztem a 18. hét betöltése előtti napot, és akkor mentem, kb most is akkor fogok.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Timi két kézzel és ezerrel megy a drukk :D meglátod már akkora lesz a babucid, hogy bele se fér a képernyőbe egyben :wink: hát a fogászat.....attól rettegek :cry: én halasztom, amíg lehet (pedig nincsenek ilyen problémáim), ez az egyetlen hely, ahol szívinfarktus körüli állapot keringet :lol: főleg a hangok :oops: óvatosan a mai munkával, csak lazán :D és holnap meg jelentkezz ám fotóval meg mindennel együtt :wink:

Kép
monka1

Sziasztok!

Az előbb beszéltem a védőnővel, akit választottunk és képzeljétek, augusztus közepén be fogunk menni a szülőszobára! Már a gondolatától is összeszorítottam a lábaim. :D Nagyon parázok odamenni. Azt mondta jó hatással lesz rám, mert majd tudom mire számíthatok. Állítólag szép és barátságos??? hely. Sose láttam még ilyet.

A 20 hetesre mi is egy magánklinikára megyünk a legújabb verzió szerint. Remélem szép képeket kapunk kicsi Kendéről :)

Kép
krisz0923

Timi! Drukkolok én is! Biztos már jó nagy a kisbabu és minden rendben lesz az eredményekkel!

Én szerdán megyek vérvételre, szorítsatok nekem. Számomra ennél szörnyűbb dolog nincs a világon...

Kép
krisz0923

Sziasztok!
Húú,már 1 het biztosan nem voltam gép előtt!
Mindenképpen vissza akarok olvasni valamikor,mert így sajna nem tudom,hogy kivel mi történz azóta!

Én is görcsölgetek mostanában,meg feszül a hasam!
Pár napja kaptam meg az sms-t a Kombinált teszt eredményéről !
Beírom!:
PAPP-A szint:630,9 miu/L
Szabad B-hcg:130 Ng/ml
Down-kór előfordulás:1:1900
Edward-kór:kevesebb mint 1:50000

Augusztus 5-én megyek az AFP vérvételre!A védőnő azt mondta ,hogy nem kell éhgyomorra mennem,de valahol olvastam,hogy éhgyomorra ajánlott!
Ti,hogy mentetek,mentek???

Szerdtem 1 hétig a Maltofer_Fol-t vaspótlásra,aztán kiderült,hogy a vérképem meg tök jó ,nem tudom akkor meg minek írta ki a doki.Úgyhogy abbahagytam a szedését!

A magne-B-t én nem szedem még!Látom sokan szeditek!Lehet nekem is kellenne?

Kép

Kép
syl100

Ja,és a tarkóredő 1,3 mm lett!Orrcsont detectálható!

Fogászatot én is halogatom,pedig van egy lyukas fogam!Lehet terhesen injekciót kérnem?

Kép

Kép
syl100

Syl: gratulálok az eredményedhez, nagyon jó értékeid vannak. a fogászat nálam is nagy kérdés. szintén van egy lyukas fogam, de ha nem lehet érzéstelenítőt kérni akkor nem csináltatom meg most :(

timi: drukkolok, biztosan minden rendben lesz. ha lesz képed akkor kérjük :D

az afp-seknek is megy a szurkolás ezerrel!!!!

KépKép
Kép
rebeka85

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?