A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Mi is tetőtéren lakunk, élhető az, csak számos klimatizáló berendezés szükségeltetik hozzá :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Mi olyan kézen-fogva andalgósak vagyunk...vagy inkább ne is írjam?? :oops: Nekem az is fontos, de nálunk teljesen belefér az egymáshoz tartozásunk nyilvánosság előtti kinyilvánítása :oops:
Azért a dumádon jót röhögtem, bocsiiiii :roll:

Na muti azt a képet!! :D

Pagika!

Köszönöm, aranyos vagy :roll:
Popsikrém :lol: :lol: :lol: Tuuudom, ez csak innen vicces :oops:

Bond!

Ügyesek vagytok :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

boo! :)

[quote="boo"] írta:booÍgérd meg, hogy legközelebb csak akkor tesztelsz, ha már késett egy hetet!!! :wink: én se vettem kaparós sorsjegyet már vagy 3 hete :twisted: :lol: elmúlt a varzása :lol:

Igen, ez tényleg hasonlóan fajsúlyos dolog. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

bokorbapisilős: elég vizuális típus vagyok. Látom, ahogy a lánykák felhúzzák a szoknyájukat, és igyekeznek egyrészt nem lebukni, másrészt pedig elkerülni mindenféle undokságot. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (A legszebb a csalán lett volna. Ssssszzz............... :oops: :oops: :oops: )

ronmay! :)

Mi nem lettünk pöttyösek. :roll: :roll:

kicsidodi! :)

A magzatvíznek igenis van színe. Konkrétan a sárga. :twisted:

Kép
Kép
200907?

Dodi,

ez annyiradeannyira jó, hogy te ezt meg bírod csinálni, hogy jópofit vágsz akkor is, amikor ideges vagy... én csak próbálom, aztán egy idő után győz a sárkány-énem :twisted: :twisted: :twisted:

Pagika,

nálunk is mindíg ez van apa-bújás-hazaérés ügyben :roll: :roll: :evil:

Lois,

Zé ügyesokosjófej kisfiú, és megkínálja Pizsit is keksszel :wink: :wink: :wink: hol itt a baj? :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

kézenfogvaandalgás:
hmmmmm, nálunk itt is én vagyok a saras: Régen bújós voltam. Aztán Exem nem ilyen típus volt, nyilvános helyen még meg sem puszilt ( :!: :arrow: mondjuk munkatársak voltunk, és megszoktuk hogy ott nem társak vagyunk, csak munkatársak, ergo szinte kerültük egymást, nehogy valaki valamit mondjon ránk hogy ott élünk magánéletet... 5-6 éven keresztül. Sajna leszoktam róla)
Apa ilyen volt, kapcsolatunk elején húdemindígölelgettükpuszilgattukegymást, kézenfogvaölelkezve mentünk, de nekem ez egyik végletből a másikba váltás volt és jól leszoktattam róla, mondtam hogy ne legyen pincsikutya.
Hát jól leszokott, most meg néha rádöbbenünk, hogy mennyire nem vagyunk már bújós-puszilkodós-simizős pár és sajnáljuk de folytatjuk ugyanúgy :evil: :evil: :evil: :evil:

(gyermek ma már fél7kor kukorékolt a 7-fél8 helyett, így már fél órája alszik - asszem én is visszabújok kicsit :oops: :oops: :oops: :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

ja igen, bokorbapisilés:

enyéméletnek is volt ilyen időszaka: alkohol éjjelinappaliban megvásárol :arrow: parkban, útközben elfogyaszt, szükség esetén bokorbapisil :arrow: szórakozóhelyre átmegy és hajnalig bulizik

eh, de rég is volt, tán igaz sem volt :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!
Először is Isten Éltessen KicsiZé! Lois tényleg nagyon csini kismami voltál!

Pöttyösödés: Nálunk tegnap óta jelentkezett,de tipikus melegkiütés, egyébként ma beszéltem a barátnőmmel aki nem messze lakik Loiséktól,ugyanazon az oldalon és náluk tombol a bárányhimlő,meg tudomása szerint a délipart több más településén is :roll: :roll: :roll:

Boo: én is ellenpélda vagyok, eleinte még bújós voltam,de sajnos le lehet róla szokni, ha a partner nem bújós :twisted: :twisted: Bezzeg ha ivászatos buli után jön haza,akkor mindig nagyon szerelmesbújós hangulatban van :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tudom, hogy gázosnak szokták nevezni, ahol sosincsenek viták, de a mi kapcsolatunkban tényleg nem sűrűn fordul elő. :roll: Pitiáner, hülye dolgokkal nem foglalkozunk, a tényleg fontosakat pedig kulturáltan türelemmel megbeszéljük.

[quote="kicsidodi"]D írta:kicsidodie másodikra megvolt a 21-em, szóval már nem húzok újat :wink: :lol: :lol: .

Ez a te korodat tekintve különösen jól hangzik. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote]m írta:agzatvíznek igenis van színe. Konkrétan a sárga.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: - na amennyire én emlékszem az enyém vízszinű volt benne némi véres cuccal :shock:

tike

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodioo!

kb a pé, és a mensi megjövetele közt félúton, iszonyatosan émejgek
Ó, hogy egyem a kis szívedet :twisted: ! Ezt az elmúlt heti agonizálásom közepette nem tudtad volna benyögni?! :evil: :lol: :lol:

:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Engem agyilag sosem viseltek meg a ciklusaim: mindenféle hormonállapotban ugyanolyan (hülye) voltam. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

szonibaba! :)

[quote="szonibaba"]n írta:szonibabaemigazbazdmeghogyveleteksehovanemlehetbemenni.!
Kicsit mintha kivetkőztél volna magadból, nem? :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

[quote="szonibaba"]
írta:
szonibabaErre Szoni megkérdezte: Miért nézett olyan nagy szemekkel a bácsi? Mondom: Kislányom, akire fegyvert fognak, az általában így néz, majd sehogy.

Te tényleg megbuggyantál. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (Pedig nem is ti laktok a tetőtérben. :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

[quote]m írta:agzatvíznek igenis van színe. Konkrétan a sárga.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: - na amennyire én emlékszem az enyém vízszinű volt benne némi véres cuccal :shock:

tike

sziasztok!

KisZének Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!!!

Lois! Nagyon tetszett ahogy leírtad a szüléstörténeted! És tényleg irtó csini kismama voltál!

Pocok! te is irtó csini voltál!!

Bond! Nagyon ügyi vagy,menni fog ez!! :lol:

Bújás: nálunk apa a bújósabb,én nem igénylem annyira,soha nem is voltam az a típus,de azért már sokat fejlődtem apa mellett,mert muszáj volt :D

Lilinek még mindig tiszta piros kiütés az arca,így ma felhívtam egy gyerekorvos ismerősünket,mert a mi dokink elutazott. Azt mondta,hogy két dolgot tud így látatlanba elképzelni: vagy a vírus okozza vagy az antibiotukumól van. az előzőt csak azért nem gondolom,mert múltkor a pofiján semmi nem volt,a hasán pedig igen. Mivel a férje szintén gyerekorvos és ügyel,azt mondta,hogy ha aggódunk,akkor nyugodtan menjük be hozzá,megnézi. Meglátjuk. Lehet,hogy megnézetjük,mert aggaszt azért.

Dodi! Én sejtettem,hogy apa haza fog menni :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

kispocok13! :)

De jók ezek a képek! :D :D :D

loislane! :)

Nem mondod, hogy ekkora pocakkal is farmert hordtál???? (Még akkor is, ha kismamás volt). :shock: :shock: :?: :?:

pagika! :)

Óóóóóóóóó, emiatt ne izgasd magad. :wink: Inkább tárazz be, mert még megeszik jópárszor. (Manóról is van ilyen kép fent az Iwiw-wn, de most nem műtöm át ide. :roll: :roll: :oops: :oops: Talán egy kicsit később. :roll: )

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:26-kor.
Vendég

[quote="kispocok13"]m írta:kispocok13unkatársak voltunk, és megszoktuk hogy ott nem társak vagyunk, csak munkatársak, ergo szinte kerültük egymást, nehogy valaki valamit mondjon ránk hogy ott élünk magánéletet...

A mi munkahelyünkön senki nem volt "szégyenlős", beleértve minket is. :roll: :roll: :oops: :oops: Pedig ott több párocskánál nem csak andalgás volt (teszem azt, egy éjszakai műszakban. :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Pocok!
Végignéztem jelentem mind a 74 képet egyenként Nimródról, 4. héttől már teljesen a mai pofi :wink: Nagyon jó kis kronológia, édes képek :lol:

Bond!
Öööö de, farmer, merthogy???

Nyuszi!

Köszi :oops: :roll: :roll:
Szegény Lililány, most aztán már minden nyavalya hess!!! :?

Czigka!

Falhűtés-fűtés én jókat olvastam róla, de akkor annak nonstop mennie kell, igaz? Kíváncsi vagyok mennyire hűt le.
Bendike :arrow: :shock: De gáz.... képzelt nálunk is van itt pocakban egy Bende, férjem barátjáéknál, nálatok is így magában van ugye, nem Bendegúz?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

loislane! :)

Merthogy a farmer nekem már rég nem lett volna kényelmes. :roll: Kb. az első trimesztertől. Pedig nem volt nagy hasam.

Én már a kiskádnál is elnosztalgiáztam. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

pagika! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

És ez már nem az első eset volt. :roll: :? :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Összebújás részemről bármikor jöjet Apával. (Bár ez alól pont most fogok kivételt tenni az ebéd utáni szieszta alkalmával: magamat nem bírom elviselni, olyan melegem van, nemhogy más is melegítsen. :roll: :roll: :roll: :roll: )

A minap feltettem egy videót, és azt kérdeztem, hogy volt-e valakinek ilyen szenvedélyes kapcsolata. Senki nem reagált. Ez azt jelenti általában, hogy vagy nem érdekli a téma, vagy neccesnek érzi. :roll:
Az elhangzott szöveg mindegy, és nem is a végén elhangzó káromkodásra, illetve pofonra gondoltam. :roll: Hanem egy marha nagy összeveszés utáni eget-földet rengető, fél lakást leamortizáló békülésre.
Szerintem megválaszolom a kérdésemet: nem volt, viszont bújni mindenki szeret(ett). :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Feltettem iwiwre a szülinapos képeket, remélem meg tudjátok nézni :wink: :
http://iwiw.hu/pages/image/albumdata.js ... ID=9435108

Voltam kint piacon, és újfent megtudtam mennyire ellenállhatatlanul szép vagyok (mert ugye piacon, és építkezések mentén minden nő az) :lol: :lol: :lol: .
Vettem Botondnak sapikat az útra, meg egy gumiklumpát, vagy miaz, de kicsi lett :( . Remélem kapok nagyobbat szerdán, mert megzabálom, olyan édes benne :D (sötétkék, és békás, nagyon cuki).

Lois!
a város egyik végéből a másikba át lehet érni hason csúszva is hajnal előtt
:lol: :lol: :lol:
A "buli" nálunk pontosan ugyanez :wink: . Ezért furcsálltam én is a tegnapit... Aztán eszembe jutott, hogy egyszer volt még arról szó, hogy nem alszik itthon, mert EVO-találkozón volt vhol vidéken, és nem tudta hazahozza-e valaki. Akkor is hívott, hogy ottalszik, aztán mégis betoppant :lol: . Szóval ilyen miatt még sose aludtunk külön :wink: .

Mi is andalgunk :roll: . Bár ez inkább nekem köszönhető, én fogom meg a kezét. Ha apán múlna, ő a fenekemet fogná séta közben :lol: :lol: :lol: .

Kispocok!

Pedig hidd el, megéri! Legalábbis nálunk működik.
Pl. ha most leüvöltöm este a haját, vagy duzzogok, legközelebb cseszik hazajönni, nem :roll: ? Meg már többször visszahallottam, hogy mindenkinek azzal dicsekszik, hogy én milyen baromi jó fej feleség vagyok, bezzeg mások felesége :twisted: . És azért ezt nagyon jó érzés hallani :D ! Apát nem lehetne "fenyítéssel" megnevelni, viszont a kedvességgel, meg a szeretettel tudok hatni a lelkiismeretére :twisted: :lol: .

Na, azért nekem is van, hogy eldurran az agyam, de nagyon igyekszem, mert nekem az élet minden területén bejött, hogy "a gonoszt jóval győzd meg!" :wink: .

.......

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:27-kor.
Vendég

Bond!

Ti talán, vagy legalábbis egyikőtök, olyan típus akivel nem lehet veszekedni :roll: . Akinek hiába mondod, nem karcolja meg semmi.... :wink: :lol: (mert olyan nincs, hogy mindenkinek minden jó :roll: ). Tök jó, hogy ez nálatok így működik, és ez a lényeg.
Én meg attól lennék ki, ha nem lennének széles amplitúdói a kapcsolatunknak, mert ettől érzem, hogy van vér az ereimben :oops: :lol: . Mi ilyen olaszosak vagyunk: heves érzelmek, heves viták :lol: .

Nyuszi!

Tééényleg?! Nekem eszembe sem jutott, hogy hazajön :oops: . Pedig már volt is rá példa, csak elfelejtettem :oops: , de így legalább nagyobb volt a meglepi :lol: .

Bond!

Pedig ott több párocskánál nem csak andalgás volt (teszem azt, egy éjszakai műszakban
NadeBooond :shock: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Ja, én azt se bírnám, hogy ti egy éve külön alszotok, de nyílvá kényszerhelyzet :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

"Voltam kint piacon, és újfent megtudtam mennyire ellenállhatatlanul szép vagyok (mert ugye piacon, és építkezések mentén minden nő az)"
Meg a hentesnél. :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

"férfi vagyok, és a tökömbe hordom a szívem"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Miértidekelletttenni, nekemnemszóltál típusú hülyeségekkel nem foglalkozunk. Ha van valami dolog, ami nem eget rengető, de fontosabb az egyikünknek, mint a másikunknak, vagy esetleg abszolút nem is érdekli, akkor adott, hogy kinek az elképzelései érvényésülnek. De ha valami tényleg necces, akkor azt normálisan rendezzük le. Nincs perpatvar, fejhangon üvöltözés, csapkodás. Nyilván feszültebb egy kicsit a légkör, de sosem csap át személykedő torzsalkodásba.A probléma megoldás a cél, nem az összeveszés. :roll:
Én Nyilas vagyok, tehát uralkodó típus. 8) Aba Bika, tehát neki fát lehet vágni a hátán. :twisted: :twisted: Na, de egyszer hozzák csak ki a béketűréséból...! :arrow: Ez az, amit igyekszem elkerülni. Idáig sikerült. :wink: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Megnyugtatlak, én sem bírom a különalvást. De már folyamatban van az orvoslása: nem is midnig külön, és nem is alvás. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

ronmay! :)

A következetességről jut eszembe.
Öltözés, wc, közlekedés, mittudoménmimég :arrow: nem tudom, hogy más hogy csinálja, de 268x elismételni, és gyakoroltatni kurv@ fárasztó. Márpedig muszáj "nyúznom", mert különben engem is palira akarna venni, mint az apját. Nála mindig elfelejt például öltözni. :roll: :? :lol: Nálam megcsinálja. Igaz, hogy sokkal hamarabb kell nekiállnunk, mintha én csinálnám. De meg kell tanulnia. (És ami még talán ennél is nehezebb: fél óra után nem, és nem üvölthetem le a haját, hogy nemigazhogynemtudszfelöltözniinduljunkmárel. :? :? :x :x :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Húú de nagyon lecsesztem az előbb apát, hogy biztos vmit elnyomkodott tegnap a gépen, amikor itt csesztetett, hogy menjek már el innen. Kerestem a hsz-emet, sehol sem találtam...aztán meglett, csak mire beírogattam, addig ti csomó mindent írtatok meg pocakos képeket raktatok, ilyesmi.
Szegény, olyan ártatlan képpel mondta, hogy ő bizony semmit nem zárt be, én meg : de, tuti te voltál, eltűntetted a gondolataimat.
:oops: De bocsánatot kértem tőle, mire irónikusan megjegyezte, hogy ezt feljegyzi a naptárba :oops:

Lakk téma: Jelentem a Miss Sporty elmehet melegebb éghajlatra, csak fényes, de cseppet sem lila. De nem adtam fel. Ma irány a Tesco és beszereztem a Moyra-t. Így viszont látszik a különbség, tényleg kicsit lilás.

Boo!
Megtaláltam egy másik DM-ben a Loreal-t is, de akkorsem olyan az üvege, mint amit te belinkeltél :P És az ára sem olyan baráti, mint a Tescosnak.
De egyszer rendezhetnénk egy uv lakk bulit, az lenne csak az igazi.

Dodi!
Utólag már én is röhögök a tegnapi rémes vásárláson, de akkor azt hittem, hogy ott halok meg mert elpattan az agyamban egy (vagy több) ér.
Apával elég nagy a kontraszt köztetek a bulis képeken ruhailag. Botond meg asztadecsokis :lol:
Meddig sikáltad utána az etetőszéket?

Szúnyogriasztó katica: Ma Brendonoztam is, már a kezemben volt, amikor olvasgatom, hogy hatótávolság 6-7 méter. Áááá mondom az lófütty. Gondoltam felhívom apát, de már zártak, senki nem volt a pénztárnál csak én, nem akartam ,hogy kiutáljanak, inkább otthagytam katkát. Itthon mondom apának, hogy mi volt, erre ő, hát az egy szobányi, én meg: :x Hát akkor megvehettem volna vazzeg.

Amúgy sehol nem lehet kapni semmilyen szúnyogrisasztó kütyüt. A töltő lapocska az van, gondoltam is, hogy megveszem, aztán vhogy csiholunk hozzá áramot, tüzet, mittomén mi kell hozzá.

Bond!
Áááá, nem keltem ki magamból kicsit sem :oops:
Az ilyen esetek után olyan lelkifurim szokott lenni, főleg, amikor már alszanak és rájuk nézek, hogy lélegeznek-e. Olyankor mindig olyan cukik.

KisZé!
Naggyon Boldog Születésnapot Kívánok!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Jaj még egy édes eset a DM-ben:
Van egy tündéri pénztáros, mindig bratyizunk kicsit. A mai történés:
Vettem egy doboz gumit, vmi extra safe v. mi a túró. Erre, elkezdi keresni a vásárlók által nála hagyott kuponfüzetben, merthogy ő úgy emlékszik, hogy akciós. Mondom óóó de rendes. Nem találja, erre szól vmi ffi kollégájának. Mondom: ááá, annyira nem fontos. Mondja, hogy vmi játékosabbat is választhattam volna, erre én: Nem én szoktam intézni ennek a beszerzését, de 3 gyerek után nálunk a játékosság nem szempont, a biztonság annál inkább. Merthogy apa lassan rám sem néz gumi nélkül.
Na ezen jól nevettünk, de az én fejem ekkorra már asszem rákvörös lehetett.

Pagika!
Nem akartalak ám elrettenteni (azzal már úgyis elkéstem), de a te lányaid amúgyis tündérvirágszálak és neked nem lesz ilyen élményed :wink: :D

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Úgy, hogy a márkhármon van az ágyban brúszvillisz helyett, de ő ezt nem tudja. Amikor meg megtudja, akkor nem értékeli. :twisted: :lol: :lol:

"tuti te voltál, eltűntetted a gondolataimat. "
Téged megvisel ez a front, úgy látom. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

"De egyszer rendezhetnénk egy uv lakk bulit, az lenne csak az igazi. "
Igen, ezért is érdemes összejönni. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Szülinapi képeket még nem néztem meg. :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Csak néztem, hogy mit csináltatok ti Manóval?! :shock: :shock: :shock: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anyukádat nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na, megnéztem (azt hittem, hogy több lesz :shock: :oops: :( ). Tudod, hogy min vigyorgok? Eddig még nem sok olyan itteni szülinapi fényképpel találkoztam, ahol vagy nem csokis, de legalábbis felnőttes, "nem gyerekbarát" torta lett volna. :lol: :lol: :lol: :lol:
Láthatólag azért nem cserélte volna le egy répatortára. :lol: :lol: :lol: :lol:
(Engem ezzel lehet kikergetni a világból, ha valami ennyire kajás lesz. Pedig nem vagyok rend-, és tisztaság mániás. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:27-kor.
Vendég

Sziasztok,

úgy örülök, ma sikerült eladni az Aria babakocsimat, és Apa végre beadta a derekát, hogy meghirdessem az ABC design-t is :lol: :lol: :lol: :lol: és holnap megyünk a pillekönnyű vadiúj sportkocsiért!

Akinek még ABC design 3Tec-je van (ha jól emlékszem, régen ketten is írták hogy van, de már nemtom ki :-(
a sport-ban nem ül bénán a gyermek? Valahogy hülye a kiképzése szerintem, mert nem merev a háta, és az ülés sem vízszintes, hanem a feneke felé lejt, így vagy belesüppedve ül, vagy küzd hogy üljön, de alig tud szegénykém :evil: :evil: :evil: :evil: pedig amúgy annyira de annyira jó ez a kocsi (na jó, nehéz, de más baja tényleg nincs)

Nyuszi,

voltatok végül a pöttyökkel és Lilivel dokinál? mit mondott?

Bond,

óriáspocakkal én is hordtam szűk farmert, találtam egy baromi jó kismamaruhamárkát (ilyen jó farmerem még nem pocakosban sem volt soha :roll: :roll: - próbáltam is szülés után hordani, de esélytelen voltam... )

torta: nálunk is csokis volt (csokis-vaníliás parfait-torta :-) )

Lois,

képek: köszike :lol:

Ronmay,

találtam jó lánynevet: Ajsa - szerintem eléggé polarizáló, de nekem tetszik :roll: :roll: (mondjuk hülyén néz ki leírva, lehetne Aysah, az sokkaldesokkaljobb)

Boo,

hát igen, a "nem vagyok ám fából" tényleg nem azt jelenti, hogy megbánta bűneit, hanem hogy a vér az agyából lefelé távozott...

Dodi,

tudom, nem vitatom hogy megéri jófejnek lenni, csak nekem nagyon ritkán sikerül, mert alapvetően pukkancs vagyok. De próbálkozom kitartóan :wink: :wink: :wink:

Czigka,

hát, én elvesztettem a fonalat a fűtésnél, hogy mit hova vezettek... de kívánom hogy működjön :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonibaba,

húdenagyon rákattantál erre a lakk-témára :lol: :lol: :lol: Én a Fogarasi Tesco-nál szereztem be, ha te nem találsz máshol, visíts, veszek neked szívesen!

Én is kézben tartottam a Katicát, de Apa leszavazta :evil: :evil: :evil: :evil:

DM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:28-kor.
Vendég

Dodi,

igen, csatlakozom Czigkához, a napszemcsis nagyon 8) 8) 8) 8) 8) cooooool :lol: :lol: :lol: :lol: édes ez a gyerek nagyon!

KépKép

KépKép
kispocok13

Egy pohár natúr joghurt, 8 babakeksz, Sinlac, őszibarack lé, pár csepp citromlé :arrow: szerencsétlen Hugi vacsorája ebből állt. :oops: :oops: :oops:
(Most este derült ki számomra, hogy a levesben a meggy magos volt. Én meg egész jól megkajáltattam belőle napközben. :roll: :roll: :oops: :oops: :? :? :? Remélem, nem fog fájni a hasa. :roll: :roll: :? :? :? :? :? )

Jó neked, hogy így jártál a farmerrel. Ezer éve nem volt vadiúj, kényelmes cuccom belőle. :roll: :? :?

czigka! :)

Nekem másodjára már világos volt a leírásod! :wink: (Na jó, azt nem mondom, hogy álmomból felverve is le tudnám vezetni. :roll: :roll: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Boo!
Vígasztaljon, hogy ha megtelt az aqua, akkor amúgy sem lett volna nagy élmény.
Anyudat nagyon sajnálom, de tényleg legalább jókat programoztok (bár én le vagyok maradva, de amit artál róla, komoly lehet a baj) :cry:

Igen, végül már két uv-s lakkom van, bár apának megmutattam, hogy lát-e különbséget színileg és azt mondta, hogy nem. Úgyhogy asszem csak bebeszéltem magamnak, hogy az 1ik lilább.
De ti a sima körmötökre kenitek v. egy réteg lakkra? Mostmár kiakaszt, hogy uv-s körmöm legyen, NA!

Czigka!
A brendonos csaj engem is lebeszélt, hogy nem jó az egész szobára. Sztem azért, mert az akciók ált. csak vevőcsalogatók, azt akarják, hogy mellesleg mást is vegyél, de ha csak azért mész oda, akkor ne vedd meg, mert elfogy és akkor már nem csalogatják a vevőt :lol:

Pocok!
Nem szeretted az Ariát? Mi bajod volt vele? Én imádom, nekem már a második van.
Milyen új kocsikátok lesz?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bond!
Szegény Hugi meg csak etteetteette a magos meggyet? Kis drága.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Én hülye meg még láttam is, hogy mind a két pofazacskója dudorodik, de azt hittem, hogy csak azért, mert a meggyen dolgozik. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Se ki nem köpött belőle :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: , se nem szólt. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo,

anyuddal etess sok vitamint, Flavin lekvárt!

Szonibaba,

lakk: sima körmömre kenem :wink:

Aria: valahogy nem szerettem meg :cry: 2 bajom volt vele: 1) a fékbe állandóan belerúgtam, és utáltam hogy beütöm a körmömet gondolom, mert a tolókar és a kocsi alja egy vonalban van, az alja nincs kicsit eltolva, ami által ez kiküszöbölhető lenne, és mellesleg könnyebb lenne vele padkázni 2) a tolókart alacsonynak tartottam, és úgy éreztem hogy meg kell görnyednem amikor tolom (amúgy valszeg csak a másik után volt alacsony, mert az spec magas - mostanában gyakrabban használtam, és már kezdtem megszokni és megszeretni (de Apának el ne áruljátok :oops: :oops: :oops: :oops: )
Maclaren Quest Sport lesz az új :lol: Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,

nem mondod hogy magos meggyet etettél vele :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szegény Hugi, jó kis kiképzésben van része :x
(én Enyémapa t@keit kevesebbért is lecsavarom... hú, mit kapna ha ilyet csinálna szegény )

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is itt, buli megvolt, utsó vendégek nemrég tipliztek, szuper volt, bár nyűgösen aludt, mert büdösegyéveskölke megint aludt délben 50 percet, és hisztipicsaként ébredt :?
De aztán sikerült lenyomnom szolid erőszakkal még egy másfél órára, utána már heppigyerek lett teljesen. Élvezte a vircsaftot, tetszettek neki az ajándékok, kente a tortát ésatöbbi. Fényképek nem vannak, mert szerintem valakinek sikerült elcsomagolni a fényképezőmet félrészegen :roll:
Na megyek punnyadni, pá :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

NAjóvanmá! Nem szegyelled magad a pikkpakkújvonalzónkvan-ért?! :evil: . Nekem ilyenekre nincs időm :twisted: :lol: :lol: :lol:
Amúgy nagyon jófej :wink: . Nekem labdázóvizibékás kell. Van? :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:29-kor.
Vendég

Dodi!
Nemvan, itten csak macsóvonalzók vannak :mrgreen:

Amúgy szőkemamik vagytok, eddig is tök ilyen volt :roll:

Na majd jövök még érdemben :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

Dodi! Nagyon jók képek!! Jól látom,hogy Ricsi mintha elérzékenyült volna egy picit az egyiken?Látom,hogy nálatok semgyümi torta volt... :lol:

Pocok! Mi most vettünk egy ABC Design Avanti babakocsit babakuponnal 19 ezerért,nagyon jó,mert nem nehéz (6 kg azt hiszem).

Lilinek még mindig pöttyös az arca,végülis bevittem őt a Lászlóba megmutatni ennek az ismerősnek, ő azt mondta,hogy ne adjak neki semmit,főleg ne anitboitikumot :shock: ,magától helyre fog jönni és különben is a 17-es CRP érték nem magas,ha 150 lenne,az már magasnak számít. Na,most legyek okos,mi a francot csináljak akkor. Végül abban maradtunk Zolival,hogy a körzeti gyerekorvosok mindig aggódósabbak,mint akik a kórházban dolgoznak és napjában 100 ilyen esetet látnak,de mi úgy dönöttünk,hogy kapja továbbra is Lili a cuccot,elvégre ő az orovosunk,benne bízunk. Amúgy a srác azt mondta a pöttyökre,hogy a vírustól van. Na mindegy,majd csak túl leszünk rajta,igazából láza már nincs két napja,viszont: apa is lebetegedett :cry: Szerintetek??? Mennyire vagyok idegbajos? Nem elég a gyerek a nyakamba egész nap,még apa is itt nyúglödik nekem. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="kispocok13"]B írta:kispocok13ond,

nem mondod hogy magos meggyet etettél vele :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szegény Hugi, jó kis kiképzésben van része :x
(én Enyémapa t@keit kevesebbért is lecsavarom... hú, mit kapna ha ilyet csinálna szegény )

Nem magos meggyet ettem vele, hanem NEM VETTEM ÉSZRE, hogy van benne. Azért itt van egy kis különbség, szerintem. :roll: :? (Én is többször megkóstoltam menet közben, de akkor ezek szerint nem egész szemeket :roll: , illetve egyetlen kipotyogott maggal sem találkoztam menet közben :shock: :roll: ). Manónak is mindig elmagyarázom, és rászólok, hogy köpje ki.
Ez egy baleset, ami előfordul néha. :oops: Volt is, lesz is. Senki nem tudja elkerülni. :? Katy76-ék Petrája múltkor ecetfa levelet rágcsált, és Cillitet nyalogatott a kád széléről.
Lehet tököt szaggatni, szemet kinyomni, de a lényegen már nem változtat. Viszont legalább jó kis patáliát lehet belőle csapni, ami senkinek nem jó. :?

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?