A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szülésindító praktikák

Bábakoktél
Bábakoktél-finom: 1 grapefruit, 1 narancs leve és ebbe 1 kiskanálnyi frissen reszelt gyömbér
Bábakoktél-light: igyunk tonikot:)))

Szülésindító tevékenységek
"apázás" (cekc) [tudományos magyarázat: a spermában lévő prosztaglandin orvosilag is használt szülésindításra + az orgazmus méhösszehúzódásai szintén elősegít(het)ik a bébi megindulását a kijárat felé]
palacsintasütés
szülés napját teleszervezni lemondhatatlan programokkal
az óhajtott szülés előtt 4 alkalmas kismamajóga-bérletet vásárolni [by harmacska] ))
kutyuskánk első kiállítási megjelenését a 36. hét utánra tervezni [Edcsi hatásos szülésindítása]

http://indexesbabak.uw.hu/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Zsófi
Olyan jó látni a vonalzódat! Hogy te is haladsz...(időnként én meg szoktalak lesni...)

Barbcsi
Érdemes átolvasni a törvényt!!!!

Nevelés
Pár napos-hetes baba még nem hisztizik... amíg nem ismeri fel az ok-okozati összefüggéseket, addig nem tud hisztizni... Sír, mert valami kényelmetlensége van... anyuka meg találja ki, hogy éppen mi a gond...

Tünde
Jó lehett a grillezés...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megyünk ma a doktorhoz...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok! jó reggelt!

Csillag üzent, hajnali 4-kor megérkezett Gergő! :lol: 3000 gr, 48 cm

Gratulálunk Nekik! Sok tejcsit és egészséget!!! :)

Kép
gtunde75

Sziasztok!

De jó hírek, csak hozott a front nekünk egy bébit a fórumra!!!

Csilla Gratulálok Nektek! Sok Boldogságot! Jó egészséget! Rengeteg tejcsit Kívánok Nektek!!Sok puszi!

Én nekem voltak fájásaim, de egyenlőre semmi, ma ctg, holnap flow aztán vizsgálat kiderül, hogy változott e valami:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Bocs Csillag-nál lemaradt a g, véletlen volt:-) Annyira örültem:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csillag
Sok szeretettel gratulálook!!!!

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Juhújjjjjjjjjjjjjjjjj!!!! Éljen, éljen!!!!!!!!!!!!!!!!

Csillag, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gergő baba hosszú, hosszú boldog életet kívánok!

Kép
xtina75

Kép
xtina75

Kép

Én is hoztam a nagy hírt de látom beelőztek :)

Gratulálok Csillagéknak,isten hozta a kis Gergőt!!
Kép

Csak hozott babát a front!
Olyan kiváncsi vagyok/lennék mi hogy ment,kinél szült,milyen a baba! Siessenek haza :wink:

Éjjel sokat fájt a hasam,ébredeztem rá,de mindig múlt,most tompa fájás van mint az izomláz,(lehet hogy az...) Levegő hőmérséklet végre jó volt,aludtam :wink: este kivasaltam,ma letörölgetek,felmosok,sütök kakaós sütit Mikinek,az ebéd zöldbabfőzelék lesz maradék fasírttal,este dokihoz megyünk.

(már megint azt írtam h.zöldbaba... :shock: :shock: )

Ircsi indítási módok :lol: jelentem a Képnem vált be...lehet kár volt kihagyni a prosztaglandint...
Nekünk is ilyen pihenőszék van! Szereti Katus a rezgő funkciót?
Szeme javul?

Nem sok az a gólya,vagyunk vagy 30-an!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi, Katus nagyon édes, látom már útra készen:-) Hányszor eteted egy nap vagy amikor úgy gondolod cicire teszed vagy van rendszer?

Lányok én is várom, hogy lássam a kisfiam, én valamiért úgy érzem most pénteken szülünk, de ez csak egy érzés, amik nálam nem mindig jönnek be. Na de majd holnap kiderül mi történt változott e valami, remélem igen:-)

Imádom ezt a két napos időt ami volt, meg ami ma lesz remélem,, olyan jót tudtam végre aludni két éjszaka:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.19 06:14-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Katus szereti a hintát :lol: :lol: :lol: :lol:
Szemecske most szebb...

Brik
Mi naponta legalább 10-szer eszünk...
Rendszer még nincs. Nem idomítok... a gyerek annyit fog enni, amennyi neki pillanatnyilag kell. Többet nem tudok beletölteni! (valaki tud erre módszert????)... és amikor éhes, nem hagyom sírni...
Kicsi a gyomra, egyszerre kicsiket tud enni... és az anyatej kb. másfél óra alatt kiürül a pocakból...
(Nem biztos, hogy ez a tutti... nekünk így jó.... :wink: Mindenki úgy csinálja, hogy nekik jó legyen! Szopi addig válik a baba hasznára, amíg anyuka nem ideggörcs miatta :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ez nagyon jó hír!
Csillag! Nagyon gratulálok, jó egészséget és minden szépet kívánok nektek! Várjuk a további híreket, meg képet is!!! :) :) :) :) :) :) :)

Megint nem aludtam.. talán 30 perc összesen megvolt, de ennyi.
Néhány napja hajnal 4 körül fájásaim vannak, megállapíthatom, hogy nekem 24 óránként jelentkeznek. Ha ez így fog menni, decemberre talán leszűkül 5 percesekre.

A lakásban a 31 fok lehűlt végre 27-28-ra. Istenes!
Nagyon aktív a kicsim is ...
szilvi35

Évi
Zöld babát ne szuggeráld magadba!!!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,cicák megnézték már közelről a jövevényt? Bár neked biztos jólnevelt macskáid vannak,az enyémek :roll:

evilany

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbabavi
Zöld babát ne szuggeráld magadba!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: igyekszem :)

evilany

Szilvi,decemberre :lol: :lol:

Szilvás,Bévi,Dia,Bekri,Woody,remélem mindeki jól van...Szamócamóca? :roll:

evilany

Ááááááá micsoda hírek!

Jó reggelt!

Csillag nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Kép

királylány

Ircsi de jó lenne, ha én is tudnék szoptatni, úgy mint te. Nálunk még nem tudom hogy lesz, össze kell hozni hogy három gyermek és abból az egyik még így is kicsi, úgy hogy pihenni hogy fogok még nem tudom, de mindent meg teszek, hogy legyen tejcsim:-)) Csak előtte a szülés legyen meg:-))

Évi lassan megyünk mi is szülni:-)) Én még mindig be vagyok zsongva:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi jól vagyok. Tegnap kertiparty-n voltunk, este már nem volt energiám írni, csak bekukkantottam. Nálam továbbra sincs semmi keményedés, fájás, görcs. Elvagyok. De látom mindenki "szenved" valamilyen szinten már. Hát remélem jönnek azok a babák papírforma szerint. Csillag bejött másodiknak :lol: Kíváncsi vagyok Vanillával mi van :lol:

Az a sok gólya szerintem mehet Tinának meg Maccsnak..... :lol:

Bévi nem semmi pocakod van :shock: :D

Babaimádó bocs, de nagyon csúnya a lábad.....ha érted hogy értem. Enyém mikor be van dagadva kismiska ehhez képest...

Lassan keltenem kell a gyereket, mert elkésünk a munkából.....szegényke már nehezen bírja, inkább itthon maradna velem....de a hét még hajtós...

királylány

Dia az álmaid általában bejönnek?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Hű, de jó ébresztő ez így most! :)

Gratula Csillag Gergőhöz! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Brik : álmaim?

királylány

Dia nem azt mondtad, hogy álmodtad, hogy hogyan fogunk szülni sorba? De lehet én olvastam félre, akkor ne hari, ilyenre emlékeztem:-))

Kép
Kép
Kép
brikancs

Clárika minden rendben, jól vagy?

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nem is írtam nektek, hogy a párom tegnapra virradóan azt álmodta, hogy szültünk, s hogy volt ott egy pécsi kismami, de nem tudta ki.... :)

Én még tuti nem szülök, semmi előjele, de a pécsi kismami(Csillag) bejött :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,holnap járnak le,jelenleg 1 ft... :wink:

http://www.vatera.hu/listings/index.php?ob=2&us=syfeh78

evilany

Brik

Igen, jól vagyok.
Végre kellemes a levegő is, tárva nyitva minden :)

Igazán jó már csak akkor lenne, ha a párom kapna fizetést, de valószínű ezen a héten se kap.... :(
Hol volt már Május.... :?

Clárika
Kép
clárika

Clárika milyen érdekesek az álmok és tényleg bejött:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Clárika, nem értem a munkaadót, felháborító, hogy dolgozik és semmi pénzt nem kap:-((( Nagyon nehéz ez, még jó hogy te bírsz dolgozni, remélem nemsokára kap fizetés szurkolok nektek!!!:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik jaaaaaa, de én voltam :lol: :lol: Nem tudtam mire gondolsz....Általában nem is emlékszem mit szpoktam álmodni, de most úgy látszik bejön :wink:
Évi készülj te is :lol: Bár ahogy olvastam már nagyon nem bánnád.....

Clárika: mit dolgozik a párod?

királylány

Tegnap csuriban volt az újjam, hátha nyerünk a lottón :D de nem :lol: :cry:

Clárika
Kép
clárika

Dia

Sofőr.... most jelenleg 4 tengelyesen van 2 hete, előtte nyergesezett, nemzetközi-meg belföld.

Clárika
Kép
clárika

Ami dúrva:
Odament a főnökhöz az egyik kolegája "előleget" kérni (magyarul fizetést, mivel már rég esedékes lett volna), tudni kell 2 gyerek van otthon.
Mondta, hogy nem számlára kell, nem szórakozásra kell, kajára kell a pénz, s a főnök ennyit mondott:
SZEREZZ NEKEM IS!
:shock: :shock: :shock: :shock:

Clárika
Kép
clárika

Clárika pedig jól kéne keresnie, ezek szerint nem megbizható a munkaadó, ez nagyon nem jó. Nem lehet valamit tenni, mert május már tényleg rég volt.

Dia igen úgy emlékeztem én is, hogy Évi, Vanilla. Mondjuk még Vanilla nem írt, hogy náluk mi történt?:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Clari,de hát miért dolgoznak ilyen embernek?? :shock: :? mielőbb új helyet kéne keresni...

Dia én már nagyon nem bánnám :?

evilany

Clárika értem. Gondolom sokat nem tehet. Ha ott is hagyja akkor sem kapja meg a pénzt. lehet össze kellene fognia kollégáknak oszt jól megverni.... :twisted: Remélem sikerül belőle kisajtolni az elmaradt fizetést....

Brik ühüm, ezért írtam, hogy kíváncsi vagyok mi lehet Vanillával. Lehet már a szülőszobán van ő is.... :lol:

Össze kell szedjem a gyerekemet....nehéz menet lesz :?

királylány

Vanilla azt írta ír sms-t ha bármi van.

Ja,télleg,jól el kéne vérni az ilyet!!!

evilany

Clárika ez nagyon felháborító, hogy ilyen megtörténhet. Nem is tudom ilyen esetben hova kéne fordulni, Talán a Munkaügyi Bírósághoz, persze tudom nem ez a legjobb pillanat. De ez nem állapot. Nekem a bátyám kamionos, meg a szomszéd, de ők jól keresnek és becsületes a fönökük.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi
Milyen a jólnevelt macska???
Barátkozás egyébként megkezdődött. Nem hiszem, hogy el kellene szigetelni a macsekokat és Katust!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Az én kicsim most nyújtozkodik, és tolat lefelé:-)) Azért most már elég keményen érezni, pl most az oldalamnál nyom valamit, ami nem kellemes, de olyan édi volt az elöbb remegett a pocim:-))
Néha én is úgy vagyok mint Évi, igaz még van 17 nap hátra. De én most abban bízom hogy nőtt Bence baba:-)) Ha nőtt akkor tőlem is bármikor jöhet:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Drága Csillagom, hát végre! Nagyon ügyes vagy, éljetek soká és legyetek nagyon boldogok! Remélem minden simán ment és komplikációmentesen. Immár az új fészketekben örömködhettek hamarosan együtt, de jó! Kicsit furcsa nekem ez most, mert eredetileg egy napra voltunk kiírva, aztán te méretben beelöztél és pár nappal elörébb csúsztál, de akkor is. Nekem még nincsen szülhetnékem. :)

Szilvi :lol:

Ircsi olyan jó olvasni a hozzáállásodat! Abszolut minden tekintetben osztom a véleményed, nem kell görcsölni, csak ad libitum etetni, amíg mindkét félnek jó ez az állapot. :)
Nem reagáltál viszont az álomra... (tudod, hogy meglátogattalak egyik nap álmomban)

Nálunk megint drámai a hangulat, ennek ellenére Dia drasztikus férjnevelési módszereivel nem szükségszerüen élnék. A párom ki van égve, nem tud velünk mit kezdeni, szabadságolni szeretné magát nélkülünk. Mondtam, hogy akkor menjen, ha ettöl jobb lesz neki. Jelen állapotban amúgy se sok hasznát látom, csak kelti itt nekünk a feszültséget. Mindent támadásnak vesz, még ha csak azt kérdezem, hogy jön-e reggelizni... Tegnap pl. a vadasparkban voltunk. Ö vigyázott a végefelé arra, hogy Dönci ne másszon át a kerítéseken az állatokhoz, de ez csak részben sikerült, mert az egyiket áramvezeték is védte felül és Dönci felsprintelt odáig és szépen meg is rázta. Nem szóltam semmi rosszat, próbáltam kinyomozni a használt feszültséget, de sehol egy erre utaló tábla. Gondoltam akkor csak nem lesz 220 V, ha semmi figyelmeztetö tábla nincsen és némi nyugtalansággal belül, de lezártnak tekintettem az ügyet. Ö meg rögtön nekiállt támadni, mert ö látja a gondolataimat és tudja, hogy dühös vagyok ésésésés. Elpattant bennem is a türelem utolsó szála és jól lehordtam, hogy legyen szíves leszállni rólam, egy szót se szóltam, gondolni se azt gondolom, amit ö vél, de mindegy. Nehezmre esik a szeretö és türö feleséget alakítani, ha állandóan csak szapulva vagyok. Na mindegy, max. kivándorol és akkor lesz egy kis harmónia itthon is 5 gyerekkel. :)

Bocsi, hogy mindig nyavalygok, de ki kell adjam magamból valahol és valakiknek, különben csak mérgezem magam a rossz élményekkel. Mellesleg jut eszembe: nem tudom a g-t megnyitni, mert elfelejtettem a belépö kódot. Ha valaki lenne olyan kedves és megtenné, hogy felhomályosít a belépöröl, megköszönném!

Puszi: én
Vendég

Sziasztot!
Csilllllllag, gratu Nektek!!!! De jó hír4

Tegnap este azt hittem, mi jövünk, de "csak" lejjebbmászott a Kicsilány. :-) Szerintem a héten beindul a babaeső, ha jön front, ha nem.
Nagyon nyüzsgött, nyomott mindent: ideget, hólyagot, mindent, meg kökemény volt a pocim. Folyton úgy éreztem, wc...... Bende már bekopogott neki, hogy miért rugdalózik ennyit. :-D Ááááááá....
:-)

Nem bánom, a szüléstől nem félek, inkább csak izgi... Majd utána itthon a kettő! :-)

szilvás76

Brik,17 vagy 19 napok,szerintem az már nagyon nem számít. 37 hét után jöhet,ugye...sőt,előbb is :)
Lehet majd még visszaküldeném néha,de már olyan kiváncsi és izgatott vagyok..

Ircsi,hát igaz,nincs is olyan :) jólnevelt...csak a lánycicák talán szelidebbek,barátságosabbak...én Jancsikám elég vadóc.

evilany

Szilvi,indul a kislány is...babaeső lesz itt kérem szépen.

Bmaas,fúúúúúú. Ki van égve....nem szabad itélkezni,tudom,de ne haragudj,nem te nevelsz 4 gyereket,plusz őt,plusz hordasz egy magzatot????? Nem ad neki örömet a családja,gyerekei? mert ha nem akkor régen rossz!!! Elkeserítő amiket irsz. Hány éves a férjed? Kapuzárási pánikja van? Vagy mi a baja??? Jól meg kéne rázni,inkább őt mint szegény Döncit :? :?
Irok pü(jelszó)

Öcsém jelentkezett be h.sikerült vmi tesztirása Z.egerszegre vmi gyárba...mehetne dolgozni(kb 1 éve nincs rendes állása úgy fogadták be valahova,átmenetileg...volt hajléktalanszállón is de azt otthagyta mert derogált neki)de nincs pénze az odaútra....3 ezer ft a busz...többit állják,szállás,kaja van...mit gondoltok ki ad neki pénzt... :evil: :evil: :evil:és akkor persze ilyenkor segget csinálok a számból,Miki előtt is,de hát rajtunk ne múljon...nem tudom mennyivel tartozik már... szégyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.19 07:48-kor.

evilany

Évi én is így vagyok, annyira izgatott vagyok, be vagyok zsongva. Nem is tudom talán az első randihoz tudnám hasonlítani, de ez milliószor jobb:-) Hát ilyenkor már tényleg mindegy, hogy a végén mikor jön. Doki nénim is mondta jó a hét szüléshez, én mondtam pénteken szívesen szülnék:-)) Lili, Álmos, a férjem is pénteken született az nekem egy jó nap:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Na elindulunk dolgozni....

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?