Sziasztok,
Lányok ezek a babák nagyon aranyosak mind egytől egyig!
Csilla hihetetlen, hogy Léna milyen sokat nőtt!! Mi az a cseresznyés cumi?
Móni, jó, hogy jöttél te is megint!

Én úgy vagyok vele, hogy mindenki maga érzi és tudja mennyi ideje van a család-baba-stb, mellett még netezni és fórumozni
Picur, a légzésfigyelővel kapcsolatban:
Nem tudom nektek milyen van, nekünk angelcare mint Csillának és Geonak. Az elején nekem is elég sűrűn bepittyent, de csak az első figyelmeztetőig, élesbe talán 1-2 alkalommal csinálta. Aztán mikor 3-4 egymást követő éjjel 2-3 alkalommal pittyent a figyelmeztető, akkor elővettem a használatit és átolvastam, mert tiszta stressz lettem a pittyegéstől. Mi alapból a gyári 2,5-en érzékenységen használtuk. Aztán a "téves" risztasáok miatt (mert mindig lélegzett) feljebb tekertem az érzékenységét 3-asra, az óta talán egyszer jelzett akkor is csak a figyelmeztető.
Nézd meg háta a tieddel is ez a "baj".
A leírás szerint a légáramlatok a szobában is okozhatnak téves riasztást. Nálunk szinte mindig nyitva van az erkélyajtó és az összes szobában is ablak/ajtó, hogy legyen légmozgás. Lehet nálunk ez is közrejátszott a "téves" riasztásokban.
Mindenki aki szoptat:
le a kalappal előttetek!!!!! Én egyáltalán nem bánom, hogy a tápszerezés mellett döntöttem. Az már máskérdés, hogy Zoe nem is tudott volna szopni az elején, persze még késöbb is át lehetett volna térni...
Azt hiszem én nem bírtam volna amit ti csináltok. Fájdalom, fejés, elegett evett-e, elég tejem van-e, a sokkal sűrűbb etetések és kevesebb alvás, állandóan a cicin akar lógni stb.
Ezeket nem nekem találták ki. A tápszernek húzós az ára, de így én nyugodt vagyok, hogy látom pontosan mennyit eszik mérlegelés nélkül, így ő is nyugodt és kiegyensúlyozott, hogy én nem vagyok idegbeteg, hogy minden jól megy-e.
Lehet önzés, de ez van. Ha valamilyen csoda folytán bevállalunk még egy gyereket valamikor akkor én őt sem fogom szoptatni az tuti.
Vok, nem felejtettem el a fürdős képet, de még nem volt rá értekezésem, mert mostanában eléggéé követeli a kaját fürcsi közben, tisztára falja a kezét, nem akarom húzni az időt még a fényképkészítéssel is. De valamelyik nap megejetem!
Nálunk azt hiszem megvan a napirend:
Az evések nappal 4 óránként vannak, illetve tuti becsúszik egy 3 óránkénti. Este 8.30-kor elkezdünk vizet forralni a kajához ami hűl amíg mi füdünk és öltözünk, majd 9-kor kaja és 9.30-9.45-kor már alszunk is. Hajnali 3-ig tuti alszik, de inkább a 3.30-4.00-kor eszik megint. Aztán meg a szokásos 4 óránkénti.
Azt megfigyeltem, hogy ha föld meg is áll forogni ő este 9-kor vacsit akar és utána aludni
Azt hiszem meg volt az a bizonyos ugrás is. Most már napok óta eszi stabilan 3 alkalommal a 120-130-at, a többi alkalommal meg 70-100-at, de összességében már nem megyünk a napi 590 alá, sőt a nagy átlag már a 610-620

.
Nálunk július 15-én elkezdődtek a nyári kiárusítások és majdnem minden üzletben 50-70%-os árengedmények vannak! Vettem is már neki jövőre 5 nyári ruhát, 2 bodyt, 3 épp térd alá érő cicanadrágot és mindezért 62 eurót fizettem. Ha eredeti áron kellett volna megvennem mindez akkor 180!!!!

eurót kellett volna otthagynom. Hát kész rablás eretei áron, főleg, hogy egy szezon és kész ki is nőtte.
Jaj,lányok bocs, hogy csak magunkról írtam és alig szóltam hozzá

, pedig mindent olvastam. Kicsit magam alatt vagyok és semmihez sincs kedvem.