A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó
megvagyunk!

Szombat de-t kocsimosás, készülődés, du-án esküvő..:-) Volt egy kis zivatar, de épp vége lett a szertartás előtt. Nagyon szép volt.Emma is élvezet, a templomban megszerelte az akasztót az esemény közben, de amúgy nagyon édesen viselkedett, majd a vacsin is, Szerelmes let ismét a keresztanyukája pasijába akivel akkor találkozott először. puszi közös fotó és Oli meg is ígérte hogy táncol vele vacsi után, de nem bírta ki emma nagyon elfáradt és hamarabb hazavittük. Anyósnál aludt egyedül, mi otthon, de az tartotta benne a lelket hogy ma eljön Oli hozzán és táncol vele..:-) kis szerelmes..:-)
A vacsin is olyna édesen viselkedett , mindenki megdícsérte, és megjegyezték hogy Emma mindig mosolyog??? :-) hát igen, le vett mindenkit a lábáról.
Mi emmát elvittük anyóshoz aludni, az úton Kankalinnak ( kistesónak tekinti ) elmagyarázta hoyg megy Erzsinagyihoz kirándulni és együtt fognak aludni...stbAnnyira cuki volt, ügyesen ment az ott alvás, 1x ébredt meg akkor nagyon sírt utánnam de szépen megnyugodott és f9 ig aludt reggel. :-)

Mi meg tánciztunk jó sokat, tesómékkal bandáztunk, jó kis buli volt.

Vasárnap ebédre mentünk anyóshoz, emma már nagyon várt minket, :-) du-án meg apuéknál sütöttünk húst meg a szomszéd áthívott pancsolni a medencébe, hát emma nagyon élvezet hogy ugrált be a medence partjáról!!!:-)

Ma meg már csak 2-en, apa dolgozik..:-(

hát ez van velünk..
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép
na így talán jobb.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Mesi: :-))) Hát megértelek, Csajszi, ez irtó nehéz lehet. Meg a honvágyat is, én is majdnem pityeregtem, amikor eljöttünk otthonról, pedig már nagyon akartam és bármikor visszamehetek oda, mégis.
Miért gáz ott kutyusok nélkül? Az egy jó környék, nem?

Fleur, drága, remélem, azóta már javult az állapotod és nem kórház lett a vége!!!

Vindo: csúcs Rugó a képeken, jó kis nyaralásotok volt! :-)
Rugó fantasztikus a szobatisztasággal. Nálunk már teljes arzenálja van a cuccoknak (fellépő, szűkítő, bili), most már valamit produkálni is kéne.

Kaqk, mint két hercegnő, olyanok vagytok Emmussal. Te tisztára mint egy hollywoodi színésznő az 50-es évekből, cooooooooooooooool. :wink:

Ádi jelenleg alszik, a nyomott kedvem mára ébredve jobb lett (talán mert eleget aludtam?), ez már önmagában haladás. Ébredés után átsétálunk a gyerekorvoshoz, beszámolunk a kórházazásról, és megmutatom Ádi melegkiütéseit. Elég rondák, vannak nagy piros foltok is és olyan érdes a bőre tőle.
Ja és hát nagyon kéne dolgoznom, de nem visz rá a lélek.
Hét közepén tudom meg, mi veszett Mohácsnál a HDD-men.

Kép
Kép
irina

Héj, Henikém, legközelebb ugorjatok be hozzánk, közel vagyunk a Margitszigethez ;-) Mi is ott voltunk tegnap.
Ja, képeket nem tudok mutatni, amik ott készültek, mert zárlatos lett az USB-csatlakoztató zsinór. Már csak röhögni tudok ezeken, mi nem romlik még el?

Kép
Kép
irina

Szia Irina. Én sem csinálok semmit, esténként filmet vagy house-t nézek :roll: Rugóval játszok, sétálgatunk, jövünk-megyünk. Nem lesz ennek jó vége :lol:

Melegkiütések:O

Szia Kaqk.
Emma kis csinos, mint mindig :wink:
Ja, az emberre ráfér néha egy partizás

Sütök kenyeret :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, én csak borongtam az elmúlt héten...
Felébredt. :arrow:

Kép
Kép
irina

Rugó kedvenc dórás játéka. Az állatokat profin megkeresi benne, én meg kezelem az egeret. Rámutat.

[url]http://www.gamegape.com/hu-1969-dora-saves-the-farm.html
[/url]

Kép
vindolanda

Most meghallgathattam, ahogy a doki kiakadt azon, hogy egyáltalán Ádi fülét műteni kéne, ha egyszer semmi baja.
Ebben tök igaza van, csakhát új orvosunk, és nem csinálta velünk végig sem az elmúlt csaknem 3 évet, sem azt a 4 hónapot januártól, amikor Ádi gyakorlatilag végig beteg volt a füle miatt. Műtétet persze én akarnék a legkevésbé.

Kép
Kép
irina

Irina, és akkor most mi az álláspont? Lesz műtét vagy sem? :roll

Kép
vindolanda

Fogalmam sincs, majd megnézi a fülész.
Nekem az a bajom az egésszel, hogy oké, most tök jól van, szerintem se legyen műtét, minden frankó. És akkor jön a tél, aminek a nagy része betegséggel és hiányzással telik és ezt játsszuk addig, amíg csak ki nem növi a gyerek (ha kinövi, és nem szenved mondjuk halláskárosodást). Szóval nekem az az egy nem tetszett, hogy lehet, hogy sok orvos direkt műt és a paraszolvenciáért csinálja, de azért adjuk már meg az esélyt annak, hogy a szakorvos is ért valamihez.

Kép
Kép
irina

Értem :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

Rugó halálra rémült egy lószúnyogtól. Olyan állapotban rohant ki értem a szobájából, hogy így még nem is láttam megijedve. Hatástalanítottam az állatot :roll:

Most leült mesét nézni. Egész délután játszogattunk, sőt, szinte egész délelőtt is, ki is vagyok most.
Lehet, estefelé még elmegyünk a boltba.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Irina ha a fülész azt mondja műtét akkor hallgass rá szerintem :roll:

Nektarin bármikor szívesen látunk titeket :lol:
én meg kerestem már mindenhol azt a kendőt, Z azt mondta tuti elhagytam :oops:
Előre köszönök mindent.

Mesi kipakolni sokkal jobb lesz :D

Fleur mi volt az orvosnál?
remélem jobban vagy :roll:
drukkolok, hogy ne legyen kórház++++++++++++++

Kaqk szépek vagytok a lánnyal nagyon
jó mozgalmas hétvégétek volt :D

Heni a villamos az örök sláger Grétinek is :lol:
örülök, hogy jól sikerült a hétvége.
képeket kérünk!

Rólunk az éjszaka nem volt túl jó
1-kor kelt Pötike enni, nagy nehezen visszaaludtam utána majd felsírt, pocak.
levonultam vele, hogy cicát és Zolit ne zavarjam. sikerült elűzni a fájdalmat, elaludt erre ébredt sírva Gréti. Visszaaltattam és kezdte újra Gergő. Reggel fél 6-ig bírtam aztán hullafáradtan átadtam Z-nek a sírdogáló, pocakfájós Pötikét. Én meg beájultam 1 órára :oops:
Délelőtt doktornő, minden oké, a születési súlyát már visszanyerte a kicsike, 4300 gramm :lol:
kora délután sikerült egyszerre elaltatni a gyerekeket és én is kidőltem :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, szoktátok Pötikét a nevén hívni amúgy? Csak megkérdezem, hogy hasonló cipőben járunk-e :roll:
Szegény Te, jó fáradt lehetsz :roll:
Vannak friss képeid róla? Persze, ha van időd meg energiád felrakni :wink:

Még mindig mesét néz, jó dolgom van :roll:

Mindjárt kész a kenyér :D

Irina, amúgy Móni jól mondja, ha jó szakorvos, meg megbízol benne, akkor legyen műtét. Ha bizonytalan vagy, esetleg másik szakorvost is megkerestek.

Most boldog vagyok, Rugó azt mondja a csip-csip csóka végén, hogy "hess". Meg elértünk arra a szintre, hogy 5-6 állatot tud utánozni :roll:

Nem sokára elérjük az ezredik babanetes oldalunkat. Ebben még vannak előttünk, de megtekintésekben szerintem már nem :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Irina!
a héten lehet összefutunk,mert gyerekeim Nagyival ott lesznek a parkban :) remélem minden meglesz a gépen :)

Tali volt pénteken,Panndiék meg Hugiék is itt voltak,de a gép nem került elő,minta kv és cd sem :oops: 8) :? pedig naggggggyon szép kiscsajok és kispasi volt itt :)

Kaqk!
de jól néztek ki :) Tényleg szokott Emma nem mosolyogni :) :) szinte hihetetlen ha írod,h. sír :)

Vindo!
ügyes Rugó :) B. is felkel éjszzakánként,h. pisilnie kell :) lüke apja vmelyik éjszaka visszaaltatta 2* és mikor ébn keltem fel hozzá(mert előtte nem hallottam :oops: ) már volt 1 kis baleset :) olyan kis ügyi :)

hv-énk jól telt,persze tegnap este fiamnak siokerült pótszemüvegemet is eltörnie,én sírógörcsöt kaptam,ma elvittem volna optikushoz,de csak délben nyitott.Szereencsére ma Nagyi hazajött és el tudtam vinni :)
Azért tegnap este R. összeragasztotta mind2öt :) ez egyik vicces volt mert fekete ragszalagot tekert rá :)

:arrow: csupán 2 órája írom...

KépKép
viranka

Sziasztok!

Már kicsit jobban vagyok, de azért még mindig fáj a fülem... Talán mostmár kifelé jövök belőle, engem végülis nem látott orvos, mert sajnos tök egyedül vagyok itthon mindenkire, így aztán nem volt időm elmenni... Meg lehetőségem sem... De szerencsére nem durvult el nagyon. Kicsit köhögök is, meg fáj is a torkom, de asszem már gyógyulok...

Juba, mikor jöttök haza???

Ádinek pontosan milyen műtét is kellene? Vagy mi nem? Ha a szakorvos megbízató, mégiscsak én is rá hallgatnék, asszem... De ha bizonytalan volonék, keresnék vkit még én is...

Nagyon tetszik Rugó kedvenc játéka. :) Elsőre elrontottam 2 állatot... :)
Alakul ez a beszéd-ügy. :) Hogy állva pisilt az ágyból, hát, ez csak Rugó találhatta ki... :)

Üdv itthon, Heni!

Sajnálom, lányok, hogy nem jutottam el a talira. Nem lesz hamarosan újból? Olyan szomorú lettem...

Megyek, mert dolgom van... MIndenkinek üdv!

Kép
Kép
Kép
zdori

Móni, sajnálom az éjszakádat! Lesz ez jobb is ;-)

Zdori, szegénykém, a füled -- azért ha vmi fájdogál még, látnia kéne orvosnak. Nincs senki segítséged?

Köszi csajok, én a fülészben maximálisan megbízom, abszolút lelkiismeretes, nem mániákus műtögetős orvos, sőt lájtos probiotikum és homeós kúrával kezdte az egészet. Én azt gondolom, hogy a gy. orvos semmilyen előzményt és háttérinformációt nem ismerve azon kívül, hogy MOMENTÁN a gyerek füle nem beteg, levonta azt a következtetést, hogy egy műtét most csak az orvos pénzéről szólna (pedig a kórelőzményeket átnéztük a múltkor, azt is, mennyit és hogyan volt beteg Ádi). Ez igazságtalanság, és kicsit most ki is akadtam rajta. Díjazom, hogy valaki nem gyógyszer- és műtétpárti gyerekorvos, de leosztani látatlanba egy kollégát és kvázi az anyukát, amiért a műtét szóba jön, hát szerintem elég durva volt. Majd meglátjuk, hogyan boldogulunk vele, ha sehogy, orvost váltok. De úgy állította be az orrmandulaműtéteket, mintha valami középkori inkvizíciós eljárásról lenne szó. Az, h anélkül egy gyerek hónapokig magas lázban szenvedhet, mindenféle szövődményt, halláskárososodást szenvedhet, az mellékes. :evil:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezés,hulla fáradt vagyok.
Ma jöttünk haza,tejci megindult,Zizi habzsolja is,itthon 2 órát bírt csak ki aztán eladta a házat annyira sírt.
Köszönjük a dicséreteket és gratulációkat! :D

Láttam én is csudaszép képeket Zsófi és Gegiről,Rugóról na és Emma,hihetetlen csinos,anyukájával együtt!

Ádámnak jobbulást,remélem már minden rendben vele!!!

Bertus remekül elvolt nélkülem,egyszer sem sírt utánam.
Ma eszméletlen rossz,egész nap sír,Zizit puszilta aztán szorította a lábát,hisztizett,áááááááááááááááááá teljesen sokkolt.
Na most ennyi,annyira fáradt vagyok,próbálok majd jönni,remélem nem lesz sírós baba Zizi,meglátjuk...

juba0

Viranka, de jó!!! Ha vagytok a Szent Istvánban, írj egy sms-t, nehogy elkerüljük egymást (Ádi mostanában feldúlja mások homokvárát, így igyexünk elkerülni a homokozót, de ha ott lesztek, mindenképpen mennénk.)

Juba, de szuper, hogy jelentkeztél! Azért a sírás és rosszaság ellenére az életörömöd átcsillan a sorokon!:-)
Az elmúlt két napban Ádi is eszméletlen volt, nem tudom, mitől, a fronttól vagy tudomisén, de hétördög volt.

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Vissza a nyugodt hétköznapokhoz! :D

Tegnap még itthon volt apa, mert csinálta az előtetőt, volt neki segiteni apu is. Itt voltak anyu és mama is, hát volt nagy ricsaj :roll:

Áron kis akarat, önállóság , nem birja anyu megérteni, hogy az udvaron nem kell fogni a kezét, mert úgy sem engedi, na ebből olyan hisztit csapott a kicsi manó, még csapkodott is :roll:

Sajna a kis kirándulásunkról képek nem készültek:-(

Juba drága először Gratulálok a pici gyönyörű kislányhoz!!!!!! Biztosan kis angyalka lesz, megszokja új környezetét:-) Sok sok tejcit!!!!!
aztán várjuk a részletes beszámolót!!!!

Móni vigyázz nagyon az étrendedre, nálunk az nagyon sokat segitett, meg Áron sokat volt hordozóban, hintában, szinte csak éjszaka vizszintesben, igy jobban birt emészteni. Legalább is nála ez vált be
:roll:

Fleur :-( jobbulást!!!!!

Zdori neked is jobbulást!

Emese mindjárt költöztök:-)

Kaqk szép képek!

Vindo szupi lehetett a nyaralás! Rugó és a szerelme:-) nagyon teccett.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Juba, szia :!: Majd kialakul minden, meglátod :wink:

Dóri, a ponthatárokat ha megtudod, majd tessék tájékoztatni az eredményekről minket is :wink:
Az konzultációk időpontját hogy oldod meg?

Irina, ha bízol benne, akkor műtét :wink:
Háziorvos - hát érdekes háziorvosok vannak, az biztos. Nálunk otthon mind defektes, itt viszont nagyon rendeset fogtam ki :roll:

Viranka, R. nem ébred éjjel pisilni :roll: Szerintem akkora a húgyhólyagja, mint az apjának :lol: G. is olyan ritkán jár wc-re, én meg mint az ingaóra.

Tegnap G. azt mondta, hogy már figyel egy ideje, és szerinte sokkal jobban nézek ki most, mint fiatalkoromban :roll: Ezen már nem is tudtam, hogy sírjak vagy nevessek :lol:

Rugó még a reggeli melletti bambulását tölti. Próbálok fürdőt takarítani addig, mert délután babával rendelkező vendégeket várunk.

:arrow:

Kép
vindolanda

Hú, mi is akarunk előtetőt csinálni, mindig becsap a vihar, befolyik a víz az előszobába. R. biciklije meg rozsdásodik.

Heni, hiányoztál ám innen :wink:
Olyan egyedül voltam néha :lol:

Mi is szeretnénk egy bp-kirándulást majd Rugóval valamikor :roll:

Kép
vindolanda

Lóg rajtam, szabotálja a takarítási terveimet :roll: :?

Kép
vindolanda

Sziasztok, nagy munkaban vagyok, takaritas, csomagolas az utra... de erre be kellett jelentkeznem..: "tegnap G.azt mondta, hogy mar figyel egy ideje" :lol: :lol: :lol: :lol: ugy rohogtem, hogy a gyerekek csak neztek, mi bajom van :D
Vendég

Vindo: ez nekem is tetszett..és nálunk is hasonló.....jó hogy tetszünk a páruknak..:-)

Ma de-t itt volt anyósom, vigyázott Emmára 1-2 órát, de közben én is iitthon voltam csak dolgoztam kicsit..:-) holnap is jön meg holnap után is..:-)

Ma délre fasírtot sütöttünk és Emma segített olyan ügyes már tényleg segít, ő forgatta zsemlemorzsába a golyókat,..:-)
hogy megnőttek..csak ámulok minden nap.:-)

jaj vasalnom kellene rengeteget...de ma du-án is jönnek hozzánk, vagyis I -hoz dolgozni..:-) de akkor csak nem kéne vasalnom, főleg hogy Emmát nekem kell lefoglalnom hogy tudjanak dolgozni, ha ilyen meleg lesz , lehet átviszem pancsolni nagyiékhoz...

még jó hogy a klímánkat megszerelték....3 naponta elromlik....nem fúj hideget...nem tudják mi baja. vadi új.:-(
mindegy most működik! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, nekem a fiatalkoromban ütötte meg a fülemet :wink:

Niki, akkor irkálok még ilyeneket, aztán gyakrabban jössz :wink:

Kaqk, de jó lehet valakiknek azzal a klímával :P
Ja, igazi bombanők lettünk így harmincon túl :lol: 8)

Rugó megmozdult. Volt egy kis küzdelmünk, két óra után tudtam berángatni a tűző napról. Sírt. Pedig csak 2-3 naponta szokott egy kicsit hisztizni, nincs vele sok baj. De most kifogtam :?

Kép
vindolanda

Mármint úgy mozdult meg, hogy a hiszti után belassult, lefeküdt, aztán a komment végén újra elkezdett mozogni :roll:

Kép
vindolanda

Sárgabarackot eszik, kubut iszik. Megyek porszívózni, teregetni, akváriumot takarítani, tűzhelyet súrolni. Meg ami belefér. :arrow:

Kép
vindolanda

Niki, én is mindig rötyögök Vindo beírásain ;-)

Nna, visszatért a munkakedvem, tegnap már azt hittem, valami komoly bajom van, de inkább csak nagyon rossz kedvem volt két hétig, és elmúlóban van. Halleluja.

Ádi néha olyan furi, jöttek a barátnőmék (ő meg a kisfia), ő meg elbújt a konyhában előlük, kedvesen invitáltuk, de nem erőltettük, ha akar, maradjon a konyhában. Megyek ki pár perc múlva, hát ott sírdogál a földön ülve... :shock:

Na, akkor a nagy munkakedv örömére dolgozom kicsit.

Kép
Kép
irina

Hali na végre
veletek is szokot olyat csinálni a bbnet hogy alul nem jelenik meg a szöveg doboz, hanem a témák..???? :shock:

Szóval igen fiatalkorodban!!!!!!!!!!!! mintha most olyan öreg lennél...

egyébként az anyaság megszépít! :-)

Irina: munkakedv..haleluja...na nekem is jó lenne ha visszajönne...nekem sncs..most nagyon élvezem hogy Emmával vagyok egész nap..:-) még ez és a jövőhét!!!!:-)

Miért sírt Ádi????,,

KépKép
kaqk
Debrecen

Nekem még nem jött meg a munkakedvem :roll:
Mondjuk, ha aludna délután, akkor lehet, lenne energiám csinálni valami értelmeset :roll:
De este kilenc után alszik el, és mindig filmnézés lesz belőle :roll:

A kis mimóza-lelkű Ádi :roll:

Én kiskoromban a Mikulás elől bújtam el az asztal alá, és egyszerűen nem voltam hajlandó kijönni, amíg a szobában tartózkodott.

Rugó most a lábiját áztatja egy kád vízben. De nem ül bele. Viszont mikor ülve lemosom, nem tiltakozik :roll:

A hiszti óta nem túl aktív ma :roll:

Én viszont minden házimunkával végeztem benn, amit meg lehet csinálni tőle. Lezuhanyoztam, most pihengetek :roll:

Ja, a vendégek, akiket várunk, eredetileg szalonnasütést terveztek. Mondtam Gábornak, hogy szerintem inkább együnk egy kiló jégkrémet, mert ebben a melegben csak egy kis tűz körüli üldögélés hiányzik. Viszont vettem söröket, betettem a hűtőbe 8)

Kép
vindolanda

Velem nem szokott ilyet csinálni. Pedig gyakran járok erre :lol:

Rugó csütörtökön megy a csanába. Én már azt várom :roll: :roll: :roll: Majd kivasalok meg leporolok mindent, mert azt nem hagyja a drága lélek.

Közben viszont beleült a vízbe :roll:

Megevett ebéd után vagy öt sárgabarackot. Na, szerintem lesz eredménye :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mostmár látom, mindenki dolgozgat... Vagy legalábbis sokan. Hát, jó munkakedvet nektek!

Én csak itthon tanítgatok, nem volna túl nagy kedvem visszamenni szeptemberben tanítani a suliba... Hát, nem tudom, hogy lesz majd...

Szeretnék egy medencét... OLyan jó lenne itthon úszkálni benne...

Na, nem álmodozom... :)

Szép napot! D.

Kép
Kép
Kép
zdori

Felhősebbet :) :)

egyedül,csend van élvezem :) :9
Gyerekeim bementek vonattal Apjukkal :) (vett egy vízalatti fgépet,de minek :? hatalmas szükségünk van rá :evil:

Vindo!
de édes G. :) :) :) ezen csak röhögj :) :)

Tegnap mikor Nagyinál voltun,kint nyírom a füvet,Nagyi kocsit mos,hallom gyerekeim üvöltenek,gondoltam veszekednek szokás szerint.nagyi bemegy gyereekim bezárták magukat a kisfürdőbe és nem tudták az ajtót kinyitni :) kicsit bepánikoltak.Bálint arcán meg Míra fogsorának lenyomata 2* :shock: :roll: aztán este mentünk ki Rval nézem mi ugrál az előtérben :) egy kis béka bejutott :) légycsapóval bekergettem Papa cipőjébe aztán kiengedtük az udvarra :)
Be akartam menni mh-re visszatérést megbeszélni,erre kiderült 2 hétig zárva az iroda :shock: :?
Közben meglátogattuk hugiékat,kicsit kimozdultunk :)

megyek is kicsit takarítgatni :) :) Vindo :wink:

KépKép
viranka

Vindo: huh hát ebben az időben én sem szívesen ülnék a tűz köré..inkább akkor a fagyi!

KépKép
kaqk
Debrecen

Dóri,gyertek :) igaz vizet kellene ereszteni bele,de mi felnőttek is,igaz szükösen de elférnénk :)

KépKép
viranka

pár Bálint szösszenet :) :)
ül a wc-én meséli a bezárkozásukat és így szól:
-Én mindig a testvéremmel leszek együtt :)
-Anya én nagyon tejérzékeny vagyok,vakarózok adjál Nekem Feni(fenistil) cseppet .
Zuhanyoztak(ahogy Ő mondja zuzanyozunk) megyünk krémezni egyszer csak így szól(már ágyán ült) Anya be tudom kapni :shock:
kérdem:Mit?
megmutatta.... a kukiját :shock: :roll: 8)

KépKép
viranka

Olvasni tudok, reagálni nem. :oops:

Lassan egy hete leszek egyedül a gyerekekkel...
Kétszer hazajött Apa egy-egy órára, mert vagy pénzt vitt, vagy cuccokat. Ebben a dög melegben viszem a gyerekeket a postára, boltba. Cuccolunk rendesen. Mivel Nagyi is most költözik ugye, közműveket irat át, meg rohangál, nem tud segíteni. Gegit kiütötte a 18 hós oltás, 38,6-os lázzal cincáltam ügyeket intézni. Ő a babakocsiban, Zsozsi mellettem, én meg felmálházva...

Most nyugi van, mert mindkettő kidőlt, alszanak.
Minden nap egyedül csinálom a fürdetést, és a többi kötelezőt. Elég jól megy, de ma reggelre már kibuktam, kissé elfáradtam. Két kicsi mellett elég nehéz egyedül dolgozni, bevásárolni, pakolni.... na az együtt medencézés viszont szuper.
Apának panaszkodtam egy sort, ő szegény meg csak biztat, hogy szívjam meg magam, legkésőbb vasárnap ott leszünk.

Én meg megszívtam magam, és ahogy tudok, pakolok.

Közben itt meg szedik szét a házat - szó szerint.

Vindo! G nem semmi, én is nevettem egy jót! :lol:

A képek nagyon jók, olyan nagy már mindenki! Emma meg a topik divatdiktátora! 8)

Viranka! Biztos beleereszti a gépet a kerti tóba. Vagy a fürdőkádba. :lol:

Tudom, hogy korábban volt szó róla, csak mivel nem voltam érdekelt, átugrottam...
Milyen mosogatógépet javasoltok? Beépíthető kellene. Előre is köszönöm, ha valaki ír véleményt. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Bálóóóóóóóóóóóóóó! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, irtó nehéz Neked, de már tényleg csak napok kérdése, és minden szuper lesz!!! Jobbulást Gegikének, Neked meg este egy jó pohár bort/sört és némi sziesztát!

Viranka: :lol: :lol: :lol: Bálint ilyen hajlékony?!

Vindo: aztán ha jöttök Pestre, nézzetek már be hozzánk (már ha errefelé lesztek)! Örülnénk nagyon!

Dóri, lesz egyszer medencéd szerintem ;-)

Felénk jó kis zivatarok voltak egész délután, még jégszerűség is esett (legalább a kocsi fedett helyen van a szervizben). 8) Minden hónapban van valami brutális kiadás, hogy így hogy kerülünk egyenesbe, rejtély.

Kép
Kép
irina

Vera: Báló... :shock: :D

Mesi: AEG, Bosch..ezeket használtam, szupik!!! Kitartás!!! Már nemsoká költöztök !!!!

Irina: ismerős a minden hónapban valami brutális kiadás.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, Kaqk, én már nem tudom, nevessek-e vagy sírjak. A kocsijavíttatás egy dolog, az mindig benne van a pakliban, használtan vettük, most 8 éves, nyilván lesz rajta mindig szereltetnivaló. De az adatmentés nem volt betervezve, jó, ez is előfordul. De akkor a WC-vel is kell vmit kezdeni, mert nem igazán jó, ahogy anno az előző itt élő megcsináltatta, szintén nem két fillér.
De minden hónapban beesik még valami, és ezzel már nem tudok mit kezdeni. Végre jött egy kis zsé S-nak, erre a fele most elmegy a szervizbe. Igazából az APEH (lakásilleték) a nyomasztó, hónapok óta húzódik a részletfizetési kérelmünk ügye. Néha egyszerűen azt érzem, semmi pénz nem elég. De hát ezzel nyilván sokan így vagyunk.

Kép
Kép
irina

Ja, Csajok, mindjárt itt van a szokásos évi babanetes nyári nagytali. Nem akarunk menni??? Bemásolom a felhívó szövegét:

"Jubileumi Babanet-Kölöknet találkozó

Nem csalás, nem ámítás: idén már 10. alkalommal találkozhatunk egymással! Ugyanis 2010. július 31.-én, szombaton ismét megrendezzük az egész napos Babanet-Kölöknet találkozót a Millenáris Parkban.

Az már hagyománynak nevezhető, hogy a találkozón étel-ital batyubál jelleggel kerül az asztalokra – azaz mindenki hoz magával valami finomságot, és kiteszi a közösbe.

Számtalan programmal, szolgáltatással készülünk, így például pelenkára idén se legyen gondotok: a Huggies jóvoltából ismét lesz pelenkázó-sátor, ahol ingyen tisztába tehetitek a legkisebbeket.

A Mattel - Fisher Price segítségével felállítjuk majd most is a Babajátszó sátrat, ahol a szőnyegeken órákig eljátszhatnak majd a gyerekek – és nemcsak a babák, de esetleg a nagyobb testvérek is.

Délelőtt és délután is tartunk majd Ringató foglalkozást, ahol a babák-gyerekek
mamájukkal együtt mondókázhatnak, énekelhetnek, zenélhetnek.

És természetesen idén is értékes nyereményeket fogunk kisorsolni a részvevők között.
A részvétel ingyenes, minden Babanetest és nem-Babanetest is szeretettel várunk!"

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Emese, nekünk BEKO márkájú ( :lol: :lol: :lol: ) mosogatógépünk van, négy éve működik, semmi baja. A piacon akkor kapható legolcsóbb modell volt (50 000 alatt), a konyhapultnak húztuk rá a lapját, meg oldalról is kapott egy lapot, így be is van építve :oops:
Amit érdemes nézni:
- főzöl-e rendszeresen, illetve hány főre - ha igen, és sokaknak, akkor 12 személyes kell
(én nem főzök, így nekünk a nyolc is megteszi)
- a vízfogyasztása általában jobb már ezeknek, mint a kézi mosogatásnak, de érdemes összevetni ezt is
- meg persze az áramfogyasztást
A legnagyobb találmány az életemben a mosógép óta, az biztos.

Mikor 16 éves lettem, anyának tönkrement a dereka, és én kezdtem el mosni a bátyáimra, anyára, néha a férjére meg mamáékra tárcsás mosógéppel. Mikor 19 éves lettem, összedobtunk (hárman testvérek) egy használt Hajdú mimimatra.
Amúgy mi olcsóbb tablettákat használunk a mosogatáshoz (tesco, aldi). Nem látunk nagy különbséget a gyémántcsillogással meg hasonlókkal összevetve, de van, ami felébe-harmadába kerül :roll: Pl. a "Poppy" tabletta:)

Irina, előbb-utóbb egyenesbe jöttök majd :idea:

Viranka, Bálint nem semmi :lol: :lol:

Dóri, Te hogy akarsz majd dolgozni? Mikortól?

Rugó még alszik, hetek óta először tudtam meginni nyugodtan a reggeli kakaómat. Munkával persze nem haladtam semmit, megnéztem egy filmet, és közben mára is letöltöttem egyet :oops:

Netezek tovább :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Itt esett az éjszaka, remélem kicsit hűlt is a levegő

:roll: olyan rossz, hogy nem lehet normálisan kint lenni, a hőség miatt, na meg éjszaka aludni :?

Irina én el is mennék, mi még nem voltunk :oops: egyébként köszi a meghivást, voltál eszemben :wink: de valahogy igy sem volt semmire időnk :?

Emese kitartás, vasárnap már mehettek:-)

Vera Báló csúcs:-)

Péterke tegnapi nagyon okos hozzászólasa, Árika kellj fel a földről, mert megfázol :shock: én csak lestem. Meg egyébként elkezdett mondókázni, csak úgy magától.

Vindo hogy sikerült a party????

Heni
KépKép
heni81

Heni, nem volt rossz :wink:
Elég jól viselkedtek a gyerekek. Bálint egyszer kezdett sírni, mikor R. bezárkózott vele a játszós szobába, Rugó meg szintén egyszer esett át egy kisebb hisztin, mikor tárgyakat akart ledobálni a galériából, mi meg nem hagytuk :roll:
De ettől eltekintve jól viselkedtek. Rugó az összes játékát odaadta neki, monda, hogy "gyere", mikor behívta a szobába. Bálint viszont még csak másfél éves, így kissé akadoztak a közös tevékenységek :wink:

Mi, a felnőttek, pedig beszélgettünk. MUnkahely, gyerekek, PhD, ház-lakás, bölcsőde stb. Bálint szeptembertől megy majd bölcsibe.

Ja, Irina, ha odajutunk, szólunk ám :wink:
De ez csak terv :roll:

Kép
vindolanda

Lassan felkeltem Rugót :shock:
Így este tízig pörögni fog, délben a melegben meg biciklizni :lol:

Kép
vindolanda

De nagy a csend :roll:

R. nem akart délelőtt kimenni, benn játszunk. Várjuk a délutánt, hogy hűvösebb legyen.

Tegnap vacsorára megevett három virslit magában :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?